Channon Christian ja Christopher Newsom

Ulkomailla tapahtuneet selvitetyt tai vielä selvittämättömät henkirikokset

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Destiny
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2517
Liittynyt: La Huhti 14, 2012 2:11 pm

Re: Channon Christianin ja Christopher Newsomin murhat

Viesti Kirjoittaja Destiny » La Loka 26, 2013 9:30 pm

Tutun näköisiä naamoja.Tästä on joskus tullut telkusta joku dokkari.
Tapauksesta on tehty aiemmin jo kaksikin aloitusta minfossa.

http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic. ... 33&start=0
http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?t=8772
Helvetin kosto kiehuu sydämessäni- Yön kuningatar

Avatar
Kaizer Sose
Tarkastaja Morse
Viestit: 952
Liittynyt: To Elo 11, 2011 12:05 am

Re: Channon Christianin ja Christopher Newsomin murhat

Viesti Kirjoittaja Kaizer Sose » La Loka 26, 2013 10:17 pm

Muistan tapauksen mutta tuliko koskaan ilmi mikä oli motivaatio kidutuksiin ja surmiin? Muistaakseni yön timot olivat ainakin sekaisin huimaus aineista.
Tuokaa minulle Alfredo Carcian pää ja hillosipuleita niin ette näe enää koskaan nälkää.

Oho
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 241
Liittynyt: Ke Maalis 04, 2009 4:19 pm

Re: Channon Christianin ja Christopher Newsomin murhat

Viesti Kirjoittaja Oho » Ti Loka 29, 2013 7:31 pm

Tänään tulee Jimiltä tuo dokkari.
23:30 JIM D Rikos: Salattu kaupunki (12)
Kaksoismurha Knoxvillessa

Kaksoismurha Knoxvillessa. Tammikuussa 2007 Knoxvillessa katosi kaksi nuorta varakkaista perheistä. Nuorten auto ja ruumiit löytyivät lopulta kaupungin itäpuolelta, pahamaineisesta kaupunginosasta. Poliisi ryhtyi tutkimaan henkirikoksia, jotka paljastuivat harvinaisen raaoiksi. Amerikkalainen dokumenttisarja. (42')

Samuli
Tarkastaja Clouseau
Viestit: 653
Liittynyt: To Marras 22, 2012 11:43 pm

Re: Channon Christianin ja Christopher Newsomin murhat

Viesti Kirjoittaja Samuli » Ti Loka 29, 2013 9:53 pm

Paljon kiitoksia, Oho! Olisi muuten mennyt ihan ohi. Mutta katsoahan tuo pitää ehdottomasti! Lueskelin tästä aikoinaan pitkät pätkät ja oli mielenkiintoinen keissi. Muistelin, että täällä olisi paljon tästä kirjoitettu, mutta ne olikin nuo annetut linkit, joiden kautta tähän tutustuin. Katsomisen arvoinen dokkari epäilemättä! Ja toivottavasti kirvoittaa tänne runsaasti uusia kommentteja!

Crombie
Parranpäristäjä
Viestit: 70
Liittynyt: Su Touko 11, 2008 11:49 pm
Paikkakunta: Hellsinki

Re: Channon Christianin ja Christopher Newsomin murhat

Viesti Kirjoittaja Crombie » Ti Loka 29, 2013 11:06 pm

Oho kirjoitti:Tänään tulee Jimiltä tuo dokkari.
23:30 JIM D Rikos: Salattu kaupunki (12)
Kaksoismurha Knoxvillessa

Kaksoismurha Knoxvillessa. Tammikuussa 2007 Knoxvillessa katosi kaksi nuorta varakkaista perheistä. Nuorten auto ja ruumiit löytyivät lopulta kaupungin itäpuolelta, pahamaineisesta kaupunginosasta. Poliisi ryhtyi tutkimaan henkirikoksia, jotka paljastuivat harvinaisen raaoiksi. Amerikkalainen dokumenttisarja. (42')

Kiitos vinkistä, en olisi muuten varmaan tienyt katsoa :)
Saharan eteläpuolisen Afrikan väkiluku on eri määritelmien mukaan 622–840 miljoonaa, ja se kaksinkertaistuu 25 vuodessa. Syntyvyys on keskimäärin 6,1 lasta naista kohde.

Samuli
Tarkastaja Clouseau
Viestit: 653
Liittynyt: To Marras 22, 2012 11:43 pm

Re: Channon Christianin ja Christopher Newsomin murhat

Viesti Kirjoittaja Samuli » Ke Loka 30, 2013 1:46 am

Ihan ok ohjelma. Asiallinen, turhia mässäilemättä. Vanhempien tuska oli lähes käsinkosketeltavaa, itse vanhempana epäilen, pystyisinkö noin tyynesti esiintymään, jos lapseni olisi joku mulkku tappanut noin rajulla tavalla.

Mitään sinällään uutta ei dokkari tarjoillut, ei mitään mitä ei olisi luettu jo. Mutta kaiken kaikkiaan ihan hyvin tehty ohjelma.

Vastarinta
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 229
Liittynyt: To Marras 14, 2013 1:23 pm

Raaka kaksoismurha – teko, josta media vaikeni

Viesti Kirjoittaja Vastarinta » Ke Helmi 12, 2014 6:15 pm

Raaka kaksoismurha – teko, josta media vaikeni

Kansallinen Vastarinta on viime aikoina uutisoinut lukuisista tapauksista, joissa mustat ovat pahoinpidelleet ja murhanneet valkoisia niin Yhdysvalloissa kuin Euroopassa. Yleensä valtamediat eivät uutisoi viharikoksista, joissa uhrit ovat valkoisia. Esittelemme seuraavaksi tapauksen, joka on erinomainen johdanto synkän ilmiön ymmärtämiselle.

Tammikuun alussa vuonna 2007 mustaihoisten jengi kidnappasi, raiskasi ja kidutti kuoliaaksi Channon Christianin ja Christopher Newsomin. Tiedotusvälineet kuitenkin hiljensivät tämän hämmästyttävän raa’an teon.

Tiedotusvälineet ottavat hyvin harvoin esille valkoisia kohtaan tehtyjä rasistisia tekoja, koska nämä tapahtumat eivät ylläpidä kuvaa valkoisista jatkuvasti muita rotuja sortavana rotuna. Ruotsin Vastarintaliikkeen julkaisu Nordfrontin selvitysten mukaan yksikään Ruotsin suurista päivälehdistä ei maininnut sanaakaan Channon Christianin ja Christopher Newsomin harvinaisen raa’asta kaksoismurhasta, joka tapahtui USA:ssa vuonna 2007. Myös Yhdysvalloissa tapahtumasta oltiin hiljaa tiedotusvälineissä, kunnes tavallinen kansa alkoi reagoida tietojen pimittämiseen.

Tammikuun 6. päivä vuonna 2007 Channon Christian (21) ja Christopher Newsom (23) lähtivät asunnoltaan Tennesseen Knoxvillessä mennäkseen ystävänsä luo. Parkkipaikalla odotteli viiden mustan jengi, joka koostui 18–25-vuotiaista nuorista. Channon ja Christopher siepattiin ja kuljetettiin aseella uhaten heidän omalla autollaan parin korttelin päässä sijaitsevaan asuntoon.

Channonin vanhemmat löysivät parin auton kahden päivän päästä ja kolmantena päivänä, 9. tammikuuta, poliisi saapui asuntoon, josta he löysivät kuolleen Channonin raa’asti pahoinpideltynä, joukkoraiskattuna ja heitettynä roskatynnyriin. Christopher löydettiin lähellä kulkevalta junaradalta ammuttuna, vyötäröstä alaspäin alastomana, sidottuna sekä poltettuna kuoliaaksi.

Channon ja Christopher kuolivat useiden tuntien raiskausten ja kidutuksen jälkeen. Knox Countyn oikeuslääkärin mukaan Christopher joutui seksuaalisesti pahoinpidellyksi esineellä ja sen jälkeen henkilön raiskaamaksi. Tämän teon aikana hänet silmänsä olivat sidottuina ja hänelle oli laitettu suukapula. Hänet raahattiin sitten pois, minkä jälkeen häntä ammuttiin takaraivoon, niskaan ja selkään, ennen kuin hänet sytytettiin palamaan.

Vielä huonommin kävi Channonille, joka kuoli tukehtumalla sen jälkeen, että hänet oli ensin raa’asti pahoinpidelty ja altistettu seksuaaliselle kidutukselle. Usean tunnin ajan neljän mustaa miestä raiskasi Channonia käyttäen vaginaa, anaalia ja suuta, ja häntä myös pahoinpideltiin jonkinlaisella esineellä. Channonin vauriot olivat laajat ja ne aiheuttivat verenvuotoa. Hänen ollessaan vielä elossa häntä hangattiin valkaisuaineella, jota samaan aikaan kaadettiin hänen suustaan alas.

Jengin lopetettua raiskaukset hänet sidottiin verhoilla ja lakanoilla ennen kuin hänen kasvonsa peitettiin viidellä jätepussilla. Sitten hänet heitettiin roskatynnyriin lakana päällään. Oikeuslääkärin mukaan Channon oli tuolloin vielä elossa – hän tukehtui muovipussiin ja kuoli roskatynnyriin.

Kyseiset viisi henkilöä tuomittiin raiskauksesta, murhasta, sieppauksesta ja ryöstöstä tai avunannosta näille rikoksille. Kaksi heistä sai monivuotisen vankilatuomion, kaksi elinkautisen ja yhdelle langetettiin kuolemantuomio.

Syy tälle raa’alle kaksoismurhalle tuntuu olevan epäselvä, ja motiivin väitetään alun alkaen olleen auton varastaminen. Sen sijaan näyttäisi olevan selvempää, ettei kyse ollut viharikoksesta. ”Ei ole olemassa mitään todisteita siitä, että kyseessä olisi ollut viharikos”, totesi John Grill, Knoxville Countyn piirisyyttäjän avustaja. Tiedotusvälineet toistivat tätä lainausta pitkälle eteenpäin.

Tiedotusvälineet saivat pian valtavaa kritiikkiä tämän raa’an kaksoismurhan hiljentämisestä. KnoxNewsin mukaan vain paikalliset tiedotusvälineet Knoxvillessä ja uutistoimisto AP tiedottivat tapauksesta säännöllisesti toisin kuin muu media, jossa tapaus sai hyvin vähän

Ihmiset osoittivat suuttumuksensa median tiedottamattomuuteen blogeissa ja sosiaalisessa mediassa. Countrylaulaja Charlie Daniels kyseenalaisti kotisivuillaan, miksi hän tuskin oli kuullut tapauksesta kotikaupungissaan Nashvillessä, joka sijaitsee vain 240 kilometriä Knoxvillestä. Daniels totesi seuraavasti: ”Tapahtumahetkellä maassa oli tuskin viittä tapausta, jotka olisivat voineet olla tätä tapausta tärkeämpiä. On täysin epäoikeudenmukaista näitä nuoria henkilöitä kohtaan, että ihmisille jätetään kertomatta tapahtuneesta.”

Glenn Reynolds, Tennesseen yliopiston juridiikan professori, kertoi paikalliselle medialle, että amerikkalaisilla tiedotusvälineillä on ”malli” siitä, kuinka he raportoivat valkoisten mustiin kohdistamia rikoksia. Tätä mallia ei kuitenkaan ole käänteisissä tapauksissa, mustien rikoksissa valkoisia kohtaan. Reynolds totesi seuraavasti: ”Uskon, että tapaus olisi saanut suurta kansallista tilaa tiedotusvälineissä nopeammin, mikäli kyse olisi ollut mustaihoisesta parista, jonka viisi valkoihoista olisi siepannut ja tappanut.”

http://www.patriootti.com/raaka-kaksois ... a-vaikeni/
En edusta Suomen Vastarintaliikkeen virallista mielipidettä, vaan kyseessä on henkilökohtainen tunnus.

mingus
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 33
Liittynyt: Su Huhti 21, 2013 10:28 pm

Re: Raaka kaksoismurha – teko, josta media vaikeni

Viesti Kirjoittaja mingus » Ke Helmi 12, 2014 7:28 pm


Kikki Hiiri
Scooby Doo
Viestit: 612
Liittynyt: Ma Tammi 28, 2013 8:54 pm

Re: Raaka kaksoismurha – teko, josta media vaikeni

Viesti Kirjoittaja Kikki Hiiri » Ke Helmi 12, 2014 10:02 pm

Touche.. Se hakutoiminnon käyttö vaan lienee liian vaikeaa isäm maan puollustajalle. No vittuilu sikseen. Hakutoiminnossa toki on ongelmansa kuten kaikki tietää, mutta kyllä se tästä olis löytänyt topikit jos vaan olis viitsitty etsiä.
Everything in the world is either a potato or not a potato

Vastarinta
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 229
Liittynyt: To Marras 14, 2013 1:23 pm

Re: Raaka kaksoismurha – teko, josta media vaikeni

Viesti Kirjoittaja Vastarinta » To Helmi 13, 2014 1:47 am

Mun moka. Ylläpito voi mun puolesta sulkea tai yhdistää ketjun.
En edusta Suomen Vastarintaliikkeen virallista mielipidettä, vaan kyseessä on henkilökohtainen tunnus.

Avatar
Moderaattorit
Moderaattori
Viestit: 1148
Liittynyt: Ke Kesä 27, 2007 3:20 pm

Re: Channon Christian ja Christopher Newsom

Viesti Kirjoittaja Moderaattorit » To Helmi 13, 2014 6:58 am

Yhdistettiin perati nelja saman aiheen ketjua.

T. Modet

P.S Se parempi haku: http://www.murha.info/?s=Search
Ne tietää, jotka tietää...

Vastaa Viestiin