Irakilaiskaksosia epäiltiin terroristisista murhista - syytteet kaatuivat

Aiheet terrorismista ja terroriryhmistä tänne.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Avatar
Villeri
Tarkastaja Ankardo
Viestit: 1254
Liittynyt: Ke Joulu 26, 2018 8:40 am

Re: Irakilaiskaksosia epäillään terroristisista murhista

Viesti Kirjoittaja Villeri » To Syys 05, 2019 4:34 pm

Doctor Lecter kirjoitti: Juttuja on ruuhkaksi asti muutenkin, mutta nämä ne vasta aikaa vieviä ja kalliita ovat. Miten tälläinen tunkio sitten mahdollistui? Helposti, koska oikeus hakea turvapaikkaa, avoimet rajat, vuoden 2015 "siirtolaisvyöry", ihmisoikeudet, palauttamisen mahdottomuudet yms jne.
- Itse olemme ongelmamme hankkineet.
Jep, jos olisi haluttu auttaa ihmisiä, ei olisi senttiäkään käytetty random-ukkoihin vaan varmuudella hädänalaisiin, eikä ketään olisi tuotu/päästetty Suomeen, koska se on kustannustehottomin tapa tehdä mitään. Mutta nyt onkin kyse oman hyvyyden osoittamisesta, joka onnistuu parhaiten hurraamalla jokaiselle saapujalle, vaikka tulisi yksityisjetillä Helsinki-Vantaalle kassillinen irtopäitä mukanaan. Ainoa nyrkkisääntö on, että suomalaisen veronmaksajan kuuluu aina hävitä. Tässä oikeudenkäynnissä verorasite on maksimaalinen, tuli tuomio tai ei.

Kyseisessä tapauksessa näyttää karsein mahdollinen vaihtoehto varsin todennäköiseltä: Todennäköiset siviiliteloittajat saavat ruhtinaalliset koppikorvaukset, koska todisteet eivät vain riitä - ja kaksoset jäävät Suomeen elämään suomalaisten piikkiin. Vaikka selviäisi, että videolla on varmuudella toinen veljeksistä, niin paha on näyttää toteen, että kumpi.

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12559
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Irakilaiskaksosia epäillään terroristisista murhista

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » Ma Syys 16, 2019 12:01 pm

Isis-joukkomurhasta syytettyjen irakilaisveljesten kotietsintä todettiin osin laittomaksi – poliisin esittämät uudetkin perustelut torpattiin
Irakilaiskaksoset Turun hovioikeudessa 26. elokuuta vuonna 2019.
Irakilaiskaksoset Turun hovioikeudessa 26. elokuuta vuonna 2019.
ovatko_nämä_isis-veljet.jpg (66.96 KiB) Katsottu 3214 kertaa
Terrorismirikoksista syytettyjen irakilaiskaksosten kotietsinnät eivät sujuneet lain vaatimalla tavalla, vahvisti Helsingin hovioikeus. Käräjäoikeus oli jo aiemmin todennut kotietsinnän tapahtuneen lain vastaisesti.

Poliisi teki viime heinäkuussa kotietsinnän kummankin veljekesen kotiin huumerikosepäilyjen vuoksi.

Poliisin mukaan miehet olivat olleet tekemisissä huumerikoksista epäiltyjen miesten kanssa ja kuljettaneet asuntoonsa epäilyttävän laatikon. Myös huumekoira oli merkannut asuntojen ovet. Huumeita ei kuitenkaan löytynyt.

Käräjäoikeus oli todennut poliisin toimineen virheellisesti, koska se oli evännyt toiselta veljeksistä läsnäolo-oikeuden asunnolla kotietsinnän alussa ilman kunnollista perustetta. Kumpikin veljeksistä otettiin kiinni samasta asunnosta.

Hovioikeus ei ostanut poliisin perusteluja
Hovioikeuden valituksessa komisario perusteli, että toiminta oli lainmukaista, koska huumerikoksissa on erityisen suuri vaara todisteiden hävittämisestä.

Lisäksi hän perusteli, että miehiin kohdistuneet epäilyt terroristisista rikoksista vaativat asuntojen tarkastamista väkivaltariskin vuoksi. Asuntoihin mentiin erikoisjoukkojen kanssa.

Hovioikeus totesi, ettei kotietsintää voi edeltää poliisin väittämä "tarkastusvaihe", vaan kotietsintä alkaa siitä, kun poliisi menee kotirauhan suojaamaan paikkaan.

Poliisi oli siis suorittanut kotietsintää antamatta asunnon haltijalle mahdollisuutta seurata toimenpidettä. Hovioikeuden mukaan epäiltyjen yhtäaikaisen kiinnioton vuoksi ei ollut syytä epäillä, että mahdollisia todisteita voitaisiin hävittää.

Väite väkivaltariskistä vasta hovissa
Poliisin perustelut väkivaltariskistä hovioikeus totesi poikkeukselliseksi ja huomautti, ettei alkuperäisessä etsintämääräyksessä ollut minkäänlaista mainintaa mahdollisesta väkivaltariskistä.

Poliisimies ei myöskään aiemman kertomuksensa perusteella ollut kotietsintäpäätöstä antaessaan tietoinen henkilöiden liittyvän terrorismirikokseen, joten perustelu oli tässä suhteessa ristiriitainen.
– Hovioikeus katsoo, että jälkikäteen vasta hovioikeusvaiheessa esiin tuotu väite epäiltyihin liittyneestä poikkeuksellisesta väkivaltariskistä ei anna aihetta arvioida [asunnon haltijan] läsnäolo-oikeutta toisin kuin käräjäoikeus on tehnyt, hovioikeus totesi.

Terrorismirikoksia puidaan nyt hovioikeudessa. Käräjäoikeus hylkäsi veljeksiä kohtaan esitetyt syytteet siitä, että heistä jompikumpi olisi osallinen terroristijärjestö Isisin tekemään joukkomurhaan Irakin Tikritissä vuonna 2014.

Näyttö jätti oikeuden mukaan avoimeksi sen vaihtoehdon, että kaksoset eivät liity syytteessä tarkoitettuihin tapahtumiin mitenkään.
mtvuutiset.fi
16.9.2019 10:40

Poliisi on oikeuden mukaan menetellyt laittomasti, joten on odotettavissa, että nämä kansainvälisen suojelun tarpeessa olevat tulevat saamaan turvapaikan ja ilmaisen elämän lisäksi kymmenien tuhansien eurojen korvaukset.
- Kovasti ovat riutuneen näköisiä ja varmasti pahasti trauamatisoituneita. Kuntoutukseen menee muutama vuosi ja useamman veronamaksajan koko ikänsä maksamat verot. Kaikki tämä siksi koska ihmisoikeudet. Miten kalliiksi ne tulevatkaan.

Mitä vidun tekemistä tälläisillä sitten on Suomessa? Siihen ei oikeus ottanut kantaa, vaikka jo nyt tiedetään, että kyseisten henkilöiden elättäminen on pois jostain muusta.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12559
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Irakilaiskaksosia epäillään terroristisista murhista

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » Su Marras 24, 2019 1:39 pm

Ja näiden pellehermannien tekosten tutkiminen sen kuin jatkuu. Kalliiksi tulee, mutta koska eläminen Suomessa kuuluu ihmisoikeuksien piiriin, niin me maksamme ja elätämme:
Oikeus vastaan Isis

Turun hovioikeus selvittää parhaillaan, osallistuivatko Suomeen tulleet irakilaiskaksoset Isisin joukkoteloitukseen. Suomi saa ensimmäisenä maana YK:n tutkijoiden apua todisteiden hankkimiseen Bagdadista. Tapauksesta halutaan kansainvälinen esimerkki.

MIEHET komennettiin valmiiksi kaivettuihin kuoppiin. He makasivat vatsallaan, eivät voineet tehdä mitään, he odottivat.

Sitten Isis tulitti.

Mies kerrallaan. Laukauksia selkään, takaraivoon. Teloitetut nytkähtivät hiekkakaivannon pohjalle. Ammuttiin kymmeniä, sitten satoja. Teurastus kesti päiviä. Kun se oli ohi, ruumiita oli rivi, jonka päähän kirjaimellisesti silmä ei kantanut. Noin 1 700 tapettua.

Ei ollut yhtä surmaajaa, oli monia. Yhdellä heistä oli punainen baretti. Tekijät kuvasivat joukkosurmasta videon. Sen tarkoitus oli lietsoa pelkoa eli terroria. Videolla näkyy, kun barettimies ampuu useita miehiä lähietäisyydeltä.

Joukkoteloitus tapahtui Tikritin kaupungissa Irakissa. Siellä sijaitsi Yhdysvaltain asevoimien entinen tukikohta Camp Speicher. Kesäkuussa 2014 samaa paikkaa käytti Irakin ilmavoimien koulutuskeskus. Teloitetut olivat ilmavoimien kadetteja.

Joukkomurha oli Isisin ensimmäinen suurta huomiota herättänyt hirmuteko. Pari viikkoa myöhemmin liike julisti hallitsevansa valtavaa aluetta Irakin ja Syyrian pohjoisosissa. Se sanoi perustaneensa alueelle ”islamilaisen valtion”, kalifaatin.

Reilun vuoden päästä, syksyllä 2015, Irakista pakeni joukoittain ihmisiä. Osa heistä tuli Eurooppaan, tuhansia myös Suomeen, hakemaan turvapaikkaa.

Suomeen saapuneiden joukossa oli 23-vuotiaat irakilaiset veljekset.

Heidän perässään Suomen viranomaisille kantautui tieto: veljekset oli etsintäkuulutettu Irakissa. Heidän epäiltiin kuuluneen Isisiin, olleen Camp Speicherissa joukkoteloituksen aikaan, osallistuneen murhiin. Toinen heistä saattoi olla barettimies. Vaikea sanoa kumpi, koska he olivat kaksosia.


...
Tämän vuoden iso väittely kansainvälisessä politiikassa on ollut, mitä Isis-vangeille pitäisi tehdä. Miten rikoksiin syyllistyneet saadaan vastaamaan teoistaan?

Esillä on ollut kolme päävaihtoehtoa. Ensimmäinen on, että oikeudenkäynnit pidetään Irakissa ja Syyriassa. Siinä on monta ongelmaa: yhä jatkuva levottomuus, heikot resurssit, valtava määrä kiinni otettuja ja se, etteivät maiden oikeuslaitokset täytä kansainvälisiä standardeja.

Toinen tapa olisi perustaa erityinen kansainvälinen tuomioistuin Isisiä varten. Se olisi erittäin vaikea, hidas ja kallis hanke.

Kolmas keino olisi, että kukin maa vastaa omista kansalaisistaan. Esimerkiksi suomalaiset Isisin jäsenet palautettaisiin Suomeen tuomiolle. Ongelma on, että täältä käsin on vaikea tutkia Irakissa tai Syyriassa tehtyjä rikoksia ja saada todisteita.

On kuitenkin vielä neljäs vaihtoehto. Sitä on jo käytetty julkisuudelta salassa. Tästä toimintatavasta on nyt meneillään kansainvälisesti merkittävä ennakkotapaus – Suomessa, Turun hovioikeudessa.

SUOMEN poliisi otti irakilaiskaksoset kiinni, ja heidät vangittiin joulukuussa 2015. Seurasi pitkä tutkintavankeus ja sen jälkeen lopulta keväällä 2017 oikeudenkäynti. Miehiä syytettiin yhdestätoista terroristisessa tarkoituksessa tehdystä murhasta.

Pirkanmaan käräjäoikeus vapautti veljekset syytteistä. Näyttöä ei oikeuden mielestä ollut riittävästi. Todistelu jäi muutenkin puutteelliseksi, koska yhtään puolustuksen kutsumaa todistajaa ei saatu kuultua.

Syyttäjä valitti tuomiosta, ja tapaus eteni hovioikeuteen.

Tämän vuoden syyskuun alussa valtionsyyttäjä Tom Laitinen matkusti Irakin pääkaupunkiin Bagdadiin. Sinne meni myös puolustuksen asianajaja Kaarlo Gummerus, joka avustaa toista syytetyistä kaksosista. Heidät kuljetettiin Yhdistyneiden kansakuntien rakennukseen, joka sijaitsee Bagdadin keskustassa Tigrisjoen varrella.

Paikalle tuotiin myös irakilainen anonyymi todistaja 69/2014. Tilanteesta oli satelliitin kautta suora yhteys Turkuun Hämeenkadulla sijaitsevan hovioikeuden saliin 104. Siellä istuivat syytetyt irakilaiskaksoset, heidän avustajansa ja oikeuden tuomarit.

Turusta esitettiin kysymyksiä, Bagdadissa todistaja vastasi.

Seuraavaksi kuultavaksi kutsuttiin anonyymi todistaja 56/2015.

Bagdadissa toimii YK:n alainen elin nimeltä Unitad. Sen nimenomainen tehtävä on tutkia riippumattomasti Isisin pahimpia rikoksia Irakissa ja hankkia todisteita kansallisten tuomioistuinten käyttöön.

Kaikessa hiljaisuudessa Unitad on jo viime keväästä alkaen antanut apua oikeudenkäyntiin Turussa. Irakilaiskaksosten hovioikeuskäsittely on koko maailmassa ensimmäinen oikeusjuttu, jossa Unitad on mukana.

Valtionsyyttäjä Tom Laitinen sanoo, että Unitadin rooli on ollut ratkaiseva. ”He ovat paikan päällä Bagdadissa, joten heidän on paljon helpompi hankkia todisteita.”

Unitadilla on Irakissa töissä nyt yli 80 henkeä. Lakimiehiä, rikostutkijoita, todistajansuojelun asiantuntijoita, oikeuslääkäreitä ja muita asiantuntijoita eri puolilta maailmaa. Heidän avullaan Turun hovioikeuteen saatiin uutta tietoa.

Olennainen ero käräjäoikeuden käsittelyyn oli, että nyt videoyhteyden välityksellä pystyttiin kuulemaan myös puolustuksen todistajia. Yhteensä heitä oli kolme.

Käräjäoikeudessa puolustuksen todistajia ei voitu kuulla, koska he pelkäsivät turvallisuutensa vuoksi. Heidän olisi pitänyt mennä todistamaan irakilaiseen oikeuteen. He eivät luottaneet siihen, ettei heidän henkilöllisyytensä vuotaisi oikeuden kautta vääriin käsiin.

Nyt todistajia kuultiin anonyymisti YK:n tiloissa.

”Unitad sai heidät vakuutettua, takasi heidän turvallisuutensa ja hoiti heidän kuljettamisensa. Muuten kuuleminen ei olisi onnistunut”, sanoo asianajaja Kaarlo Gummerus.

Turun hovioikeus pääsi videoyhteyden välityksellä kuulemaan jopa todistajaa, joka istuu irakilaisessa vankilassa omasta rikoksestaan. Hänet kuljetettiin vankilasta Unitadin toimitiloihin ja takaisin. Todistaja kertoi kiinnostavan asian. Hän sanoi tietävänsä, kuka Camp Speicherin barettimies on. Ja että barettimies on kuollut. Todistaja myös sanoi kertoneensa tästä jo aikoinaan irakilaiselle tutkintatuomarille.

”Se tieto ei vain silloin ollut tullut meille, ei syyttäjälle eikä kenellekään”, Gummerus sanoo.

...

Entisiä natseja on vielä viime vuosinakin toimitettu oikeuteen.

Nyt samat periaatteet koskevat Isisin rikoksiin syyllistyneitä.

...

KAKSOSTEN pidätyksestä on jo neljä vuotta. Miehiä pidettiin tutkintavankeudessa yli 500 päivää. Nyt he ovat olleet kaksi ja puoli vuotta vapaalla.

Tapaus on työllistänyt Suomen viranomaisia pitkään. Keskusrikospoliisin tutkijoita kävi Irakissa jo esitutkintavaiheessa. Oikeudenkäyntejä varten sekä syyttäjä Laitinen että puolustuksen asianajaja Gummerus ovat käyneet Irakissa useita kertoja. Se on ollut vaikeaa ja riskialtista.

”Eihän siellä omin päin voi tehdä oikein mitään”, Laitinen sanoo.

Yksi ongelma on kielimuuri, apuna pitää olla arabian tulkki. Toiminta on hidasta. Paikallisen kulttuurin mukaan asiat etenevät vasta, kun keskeisen henkilön kanssa on saatu aikaan luottamussuhde. Irakissa on myös turvatonta. Liikkuminen on vaikeaa, koska se edellyttää turvamiehiä ja järjestelyitä.

Tahmeaa on ollut myös se, kun Suomesta käsin on yritetty saada tietoja Irakin viranomaisilta. On pitänyt tehdä virka-apupyyntöjä. Vastausten saaminen on saattanut kestää kuukausia.

Gummeruksen mukaan Unitadin tulo mukaan helpotti käytännön asioita valtavasti.

”Nyt sinne voi lähettää kysymyksiä, ja vastauksia saa saman tien.”

YK:n turvallisuusneuvoston päätöslauselma velvoittaa Irakin viranomaisia auttamaan Unitadin työtä. Apu ei ole välttämättä itsestäänselvyys. Johtaja Khan sanoo yhteistyön sujuneen toistaiseksi hyvin. YK-väki on päässyt liikkumaan, tekemään tutkimuksiaan ja saanut vastauksia tietopyyntöihinsä.

Turun hovioikeutta varten Unitad pyysi Irakin viranomaisilta joukon puhelinten tunnistetietoja. Näitä todisteita ei ollut saatu käräjäoikeuteen. Nyt saatiin.

”Ne eivät osoittautuneet ratkaisevaksi todisteeksi. Mutta ne kyllä tukevat muuta todistelua”, syyttäjä Laitinen sanoo.

Ei Laitinen eikä Gummerus halua ottaa kantaa siihen, ovatko uudet todisteet kallistaneet näyttöä irakilaiskaksosten syyllisyyden vai syyttömyyden puoleen. Se on oikeuden tuomareiden päätös.

Vastaus saadaan pian. Irakilaiskaksosten tapauksen käsittely Turun hovioikeudessa päättyy ensi viikolla. Oikeuden odotetaan antavan tuomionsa joulu–tammikuussa.

Toinen syytetyistä irakilaiskaksosista (oik.) keskusteli tulkin kanssa, kun hovioikeuden käsittely alkoi Turussa viime vuoden syyskuussa. (KUVA: RONI LEHTI / LEHTIKUVA)
Toinen syytetyistä irakilaiskaksosista (oik.) keskusteli tulkin kanssa, kun hovioikeuden käsittely alkoi Turussa viime vuoden syyskuussa. (KUVA: RONI LEHTI / LEHTIKUVA)
musulmaaneja_neuvonpidossa_suomalaisten_kustannuksella.jpg (53.2 KiB) Katsottu 3018 kertaa
”Tämän luokan rikokset eivät ole ongelma vain niille maille, joissa ne tapahtuivat”, Khan sanoo. ”Ne vaikuttavat meihin kaikkiin, koska ne vaikuttavat ihmisyyteen.”
Helsingin Sanomat
24.11. 2:00, Päivitetty: 24.11. 6:18
Entisiä natseja on vielä viime vuosinakin toimitettu oikeuteen.
Nyt samat periaatteet koskevat Isisin rikoksiin syyllistyneitä.
Paitsi Suomessa, jossa SDP:n kansanedustaja Tuula Väätäinen huolissaan kysyi, että...
...”miten Suomi ja suomalainen sosiaaliturva suhtautuvat niihin mahdollisiin Suomen kansalaisiin jotka yksityishenkilöinä osallistuvat aseellisiin konflikteihin kuten Syyrian sisällissotaan ja sieltä palatessaan tarvitsevat sotavammojensa vuoksi lääketieteellistä hoitoa sekä kuntoutusta ja mihin toimiin hallitus aikoo ryhtyä varmistaakseen näiden henkilöiden asianmukaisen kohtelun?”.
”Tämän luokan rikokset eivät ole ongelma vain niille maille, joissa ne tapahtuivat”, Khan sanoo. ”Ne vaikuttavat meihin kaikkiin, koska ne vaikuttavat ihmisyyteen.”
Juuh, muslimipaskeiden loputtomat riidat kaatuvat aina länsimaiden päälle - sekä heikäläisten elättäminen, jälleenrötöstelynsä että oikeuskulut. Tämä kaikki koska vastuumme heistä. Entä mikä on heidän vastuu?
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Iivis
Sherlock Holmes
Viestit: 3051
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Irakilaiskaksosia epäiltiin terroristisista murhista - syytteet kaatuivat

Viesti Kirjoittaja Iivis » Pe Helmi 28, 2020 11:53 am

Hovioikeus antaa ratkaisunsa Isis-joukkomurhasta syytettyjen irakilaiskaksosten jutussa

Julkaistu: 2:11
Syyttäjät vaativat miehille elinkautista vankeutta. Aiemmin käräjäoikeus hylkäsi syytteet.

TURUN hovioikeuden on määrä antaa tänään ratkaisunsa terrorismi- ja sotarikoksista epäiltyjen irakilaiskaksosten tapauksessa.

Pirkanmaan käräjäoikeus hylkäsi keväällä 2017 syytteet, joiden mukaan Irakista Suomeen tulleet kaksosveljet olisivat osallistuneet äärijärjestö Isisin tekemään joukkomurhaan Irakin Tikritissä vuonna 2014.

Hovioikeudessa syyttäjät vaativat miehille elinkautista vankeusrangaistusta muun muassa terroristisessa tarkoituksessa tehdyistä murhista. Kumpikin syytetyistä on kiistänyt osallisuutensa joukkomurhaan.

Miehet tulivat Suomeen turvapaikanhakijoina vuonna 2015. Tutkinta aloitettiin, kun useat Suomessa oleskelevat irakilaiset ottivat yhteyttä poliisiin. He kertoivat, että jompikumpi syytteessä olevista veljeksistä esiintyy Isisin propagandavideolla, jossa punabarettinen mies teloittaa Irakin armeijan sotilaita tai alokkaita.

STT

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006421740.html

L'amourha
Hercule Poirot
Viestit: 2127
Liittynyt: To Elo 24, 2017 8:02 pm

Re: Irakilaiskaksosia epäiltiin terroristisista murhista - syytteet kaatuivat

Viesti Kirjoittaja L'amourha » Pe Helmi 28, 2020 1:52 pm

Hovioikeus hylkäsi kaikki irakilaisten kaksosveljesten syytteet

Julkaistu: 12:10
Hovioikeus on hylännyt käräjäoikeuden tavoin kaikki syytteet, joiden mukaan Irakista Suomeen tulleet kaksosveljet olisivat osallistuneet Isisin joukkomurhaan Irakissa.

Turun hovioikeus on hylännyt kaikki syytteet, joiden mukaan Irakista Suomeen tulleet kaksosveljet olisivat osallistuneet Isisin joukkomurhaan Irakissa. Myös käräjäoikeus hylkäsi syytteet.

Hovioikeudessa syyttäjät vaativat miehille elinkautista vankeusrangaistusta muun muassa terroristisessa tarkoituksessa tehdyistä murhista Irakin Tikritissä vuonna 2014.

Hovioikeus päätyi siihen, että esitetty näyttö ei riittävällä varmuudella osoita miesten syyllisyyttä.

Miehet tulivat Suomeen turvapaikanhakijoina vuonna 2015.

STT
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006422137.html
Surfin' USA - Parasta waterboarding-musaa ikinä

Iivis
Sherlock Holmes
Viestit: 3051
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Irakilaiskaksosia epäillään terroristisista murhista

Viesti Kirjoittaja Iivis » Pe Helmi 28, 2020 3:03 pm

Mahtava homma, sama varmaan toistuu, kun suomalaiset isis-terroristit pääsee Suomeen.

Sverdlov
Poliisikoira Rex
Viestit: 564
Liittynyt: Pe Marras 11, 2016 9:28 am

Re: Irakilaiskaksosia epäiltiin terroristisista murhista - syytteet kaatuivat

Viesti Kirjoittaja Sverdlov » Pe Helmi 28, 2020 7:05 pm

Sepä onnii tuo riittävällä varmuuella osotettu syyllisyys metka asiija. Otetaampa vaikkahäntä tämä Lokan poijjaan tekstitysrikos. Siinä sitä oli riittävvää varmuutta.
Anteeksi nimimerkkini, mutta en tiedä mihin päin sen pitäisi viitata?

Iivis
Sherlock Holmes
Viestit: 3051
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Irakilaiskaksosia epäiltiin terroristisista murhista - syytteet kaatuivat

Viesti Kirjoittaja Iivis » Pe Helmi 28, 2020 8:16 pm

On tää kyllä koomista, poliisi kaksonen voidaan tuomita sakkoihin, mutta kaksonen irakkeja ei.
Poliisimiehen Audille mitattiin lähes 200 ylinopeutta – sakkoa 105 euroa, koska ratissa ehkä myös identtinen veli

Vastaa Viestiin