Miksi mustien ÄO on niin pieni?

Ei ehkä ne kaikkein laadukkaimmat ketjut. Sana on vapaa!

Valvoja: Moderaattorit

someraivoaja
Poliisikoira Rex
Viestit: 269
Liittynyt: La Elo 15, 2015 10:51 am

Re: Miksi mustien ÄO on niin pieni?

Viesti Kirjoittaja someraivoaja »

putsari kirjoitti:
Ma Heinä 12, 2021 2:47 am
someraivoaja kirjoitti:
Su Heinä 11, 2021 11:29 pm

Varsinainen ongelma ketjun viesteissä on, että ne perustuvat vanhoihin tietoihin, jotka tiedeyhteisössä on aikaa sitten kyseenalaistettu.
Yhdysvalloissa on tosiaan tehty tieteellisiä tutkimuksia joissa jokaisessa on havaittu,että mustien älykkyysosamäärä on 10-15 alempi kuin valkoihoisen väestön. Ne eivät ole vanhoja tutkimuksia. Mustan "magian" hullaanuttamien uskovaisten mielestä useat samaan johtopäätökseen tulleet tutkimukset valehtelevat ja neekerit ovat 50 pistettä keskimäärin älykkäämpiä kuin valkoihoiset. Mikä helvetti teitä vaivaa? :roll:

...
Tarkoitin, että luet sen englanninkielisen wikipedian artikkelin, jossa on uudempaa tietoa, jonka on koonnut laajempi joukko editoreita, jotka ovat myös paremmin perillä aiheesta kuin suomenkielisen artikkelin editori(t). Jos kieli tuottaa vaikeuksia, niin toimi seuraavasti: kopioi artikkelin url selaimen osoitekentästä (arvelen sinun osaavan tehdä tämän). Mene sivulle translate.google.com. Liitä kopioimasi sivuosoite vasemmanpuoleiseen kenttään. Valitse kieleksi englanti. Valitse oikeaan kenttää kieleksi suomi. Klikkaa oikeaan kenttään ilmestynyttä osoitetta ja google translaten kääntämä suomenkielinen artikkeli avautuu.

putsari
Perry Mason
Viestit: 3811
Liittynyt: Su Loka 22, 2017 8:04 pm

Re: Miksi mustien ÄO on niin pieni?

Viesti Kirjoittaja putsari »

A 2001 meta-analysis of the results of 6,246,729 participants tested for cognitive ability or aptitude found a difference in average scores between black people and white people of 1.1 standard deviations. Consistent results were found for college and university application tests such as the Scholastic Aptitude Test (N = 2.4 million) and Graduate Record Examination (N = 2.3 million), as well as for tests of job applicants in corporate settings (N = 0.5 million) and in the military (N = 0.4 million)

Professori Pertti Tötön mukaan Lynnin ja Vanhasen määrittämät valtioiden keskimääräiset älykkyysosamääräarviot ennustavat erittäin hyvin valtioiden menestystä kouluosaamista mittaavassa PISA-testissä, mikä hänestä viittaa siihen, että nämä valtioittaiset älykkyysosamääräarviot olisivat melko oikeita
Väitätkö tosiaan, että tuossa Bruce Lahnin tutkimuksessa olisi jotain vanhaa tietoa, joka olisi kumottu aivan viime kuukausina? :roll: :lol:
someraivoaja kirjoitti:
Ke Syys 08, 2021 4:14 pm
Taisi olla JammuSetä, joka taannoin kertoi pitävänsä kovaksi keitettyä kananmunaa aamuisin peräsuolessaan, koska se lämmittää niin mukavasti ja auttaa peppukipuun.

Tukulti-Ninurta I
Poliisikoira Rex
Viestit: 256
Liittynyt: Pe Touko 23, 2008 12:26 pm

Re: Taapero ampui äitinsä kesken Zoom-kokouksen Floridassa

Viesti Kirjoittaja Tukulti-Ninurta I »

putsari kirjoitti:
Su Elo 15, 2021 12:28 am
Ihan todennäköisyyksiin perustuva asia. Mustaihoiset tekevät Yhdysvaltain henkirikoksista yli puolet, eli yli neljä kertaa mitä heidän populaatioon suhteuttettuna oletettaisiin tekevän. Mustaihoisten älykkyysosamäärä on 15 pistettä keskimäärin pienempi, kuin muun väestön. Tuo selittää sen, että jätetään ladattu ja varmistamaton ase taaperoiden käsiteltäväksi. Luultavasti ase oli annettu lapselle, että hän voi leikkiä sillä.
Siis häh?, ei ketään voi olla oikeasti noin tyhmä, että pitää tuollaista väitettä faktana, että jotenkin ihonväri vaikuttaisi älykkyysosamäärään? :lol:
tai että tummaihoisilla olisi matalampi älykkyysosamäärä, ei hitto missä näitä asuu, jossain persuliinien perunakellareissako?

Tämä ja viisi seuraavaa viestiä siirretty Taapero ampui -ketjusta.
-NILS-
" Silmä silmästä, Hammaskeiju hampaasta! "

putsari
Perry Mason
Viestit: 3811
Liittynyt: Su Loka 22, 2017 8:04 pm

Re: Miksi mustien ÄO on niin pieni?

Viesti Kirjoittaja putsari »

Tukulti-Ninurta I kirjoitti:
Ma Elo 16, 2021 12:32 am

tai että tummaihoisilla olisi matalampi älykkyysosamäärä,
Yhdysvalloissa on asiasta tehty useita tutkimuksia. Asiaan saa myös viitettä, kun tarkastelee Afrikan maiden keskimääräisiä älykkyysosamääriä. Asian nostin esiin,koska tässä on kyse sekä neekerismistä ja älykkyydestä. Ei kukaan jätä varmistamatonta ja ladattua asetta lapsen saataville ja leikkikaluksi. Paitsi neekeri.

Laitetaan nyt tähän wikipediasta.Vähän ot, mutta minusta keskeisesti liittyy tämän onnettomuuden syntyyn. Tutkimuksiin löytyy viitteet sieltä alhaalta.
Yhdysvallat
Yhdysvalloissa keskustelun kohteena on ollut pitkään erityisesti se, että afroamerikkalaisen väestön keskiarvo älykkyystutkimuksissa on ollut tyypillisesti noin yhden keskihajonnan verran (15 pistettä) valkoisen valtaväestön keskiarvon alapuolella.[12] Myös Britanniassa mustat saavat älykkyysosamääräkokeista heikompia tuloksia kuin valkoiset, mutta ero näiden ryhmien välillä on pienempi kuin Yhdysvalloissa.[13] Latinalaisamerikkalaisten keskimääräinen tulos sijoittui jonnekin mustien ja valkoisten välille (Esimerkiksi The Bell Curve -kirjassa latinalaisamerikkalaisten keskimääräiseksi älykkyysosamääräksi on määritelty 89). Itäaasialaisilla ja aškenasijuutalaisilla on keskimäärin valkoisia korkeampi älykkyysosamäärä (The Bell Curve -teoksen mukaan aasialaisilla 106 ja juutalaisilla 113). Yhdysvalloissa samanlaisia eroja rotujen välillä on nähtävissä myös muissa tiedollista kyvykkyyttä mittaavissa kokeissa, muun muassa yliopistojen pääsykokeissa sekä yhtiöiden ja armeijan työhönottotesteissä[14].

Maailma
Samansuuntaisia eroja on esitetty olevan maailmanlaajuisesti. Esimerkiksi IQ and the Wealth of Nations -teoksessa on lueteltu useiden maiden keskimääräiset älykkyysosamäärät tai arviot niistä. Monet teoksen älykkyysosamääräluvuista tosin perustuvat muutamien satojen ihmisten otoksilla tehtyihin testeihin usein vuosikymmenten takaa tai naapurimaiden älykkyysosamääräkertoimien perusteella tehtyihin arvioihin, eikä niitä voi pitää kovin luotettavina arvioina tietyn valtion keskimääräisestä älykkyysosamäärästä. Negroidien asuttamissa valtioissa eli Saharan eteläpuolisessa Afrikassa keskimääräiset älykkyysosamäärät ovat huomattavasti matalampia kuin Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Itä-Aasian maissa. Joissakin kaukasoidien ja itäaasialaisten asuttamissa köyhissä maissa kuten Intiassa ja Nepalissa keskimääräiset älykkyysosamääräluvut ovat Vanhasen ja Lynnin aineistossa matalat. Myös ihmistyyppien sisällä on mitattu suuria keskimääräisiä älykkyysosamäärän vaihteluja. Esimerkiksi Pohjois-Irlannin katolisten ja protestanttien välinen keskimääräinen älykkyysosamääräero on Lynnin mukaan sama kuin Yhdysvaltain mustien ja valkoisten[15
https://fi.wikipedia.org/wiki/Rotu_ja_%C3%A4lykkyys
Viimeksi muokannut putsari, Ma Elo 16, 2021 1:27 am. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
someraivoaja kirjoitti:
Ke Syys 08, 2021 4:14 pm
Taisi olla JammuSetä, joka taannoin kertoi pitävänsä kovaksi keitettyä kananmunaa aamuisin peräsuolessaan, koska se lämmittää niin mukavasti ja auttaa peppukipuun.

Hippie Supremacist
Nikke Knakkertton
Viestit: 195
Liittynyt: Ti Tammi 19, 2016 12:38 pm

Re: Miksi mustien ÄO on niin pieni?

Viesti Kirjoittaja Hippie Supremacist »

Tukulti-Ninurta I kirjoitti:
Ma Elo 16, 2021 12:32 am
Siis häh?, ei ketään voi olla oikeasti noin tyhmä, että pitää tuollaista väitettä faktana, että jotenkin ihonväri vaikuttaisi älykkyysosamäärään? :lol:
tai että tummaihoisilla olisi matalampi älykkyysosamäärä, ei hitto missä näitä asuu, jossain persuliinien perunakellareissako?
Siis häh? Ei kukaan voi olla niin tyhmä, että vielä tänä päivänä luulisi ettei näillä asioilla ole mitään korrelaatiota?

Lue nyt alkuun vaikka ihan mitä tahansa aiheesta tehtyä tutkimusta ja testien tuloksia. Oikeasti, ihan mitä tahansa. Toki jos on kovat denialismit ja unelmat päällä niin luettua voi olla vaikea ymmärtää tai et edes halua lukea, kun totuus tuntuu pahalta. Mutta kyllä se vain näin on.

Eikä kyse ole edes suoraan ihonväristä, vaan rodusta. Samalla tavalla kun on eri koirarotuja niin on myös eri ihmisrotuja. Afrikan neekerit rotuna nyt vaan on tyhmempiä kuin Eurooppalaiset valkoihoiset ja se on fakta. Totta kai tässäkin on poikkeuksia, se on sanomattakin selvää niitä on aivan joka asiassa. On varmasti olemassa tummaihoisia rakettitieteilijöitä ja matemaattisia neroja. Samalla tavalla on olemassa vaaleaihoisia jotka ovat tyhmempiä kuin saapas. Mutta keskimäärin, ihan normaali keskimääräinen tummaihoinen Afrikkalainen on tosiaan tyhmempi kuin keskimääräinen vaaleaihoinen Eurooppalainen, kun asiaa mitataan älykkyystestillä (joka toki painottuu loogiseen ajatteluun).

Itselläni on Mensan jäsenyys ja ei, en yritä sillä kehuskella millään tavoin. Kerron sen lähinnä siksi että ymmärtäisit näiden asioiden todella kiinnostavan minua. Olen tutustunut erittäin laajalti älykkyyden mittaamiseen liittyviin asioihin ja tilastoihin.

Ole hyvä ja osoita minut vääräksi. Näytä edes yksi oikea älykkyystutkimus, joka osottaisi että tummaihoiset pärjäävät täysin vastaavasti vaaleaihoisten kanssa. Ai et pysty? Kas kummaa.

Avatar
UglyBetty
Hetty Wainthropp
Viestit: 489
Liittynyt: Ke Loka 29, 2014 2:03 am
Paikkakunta: Cloud Cuckoo Land

Re: Miksi mustien ÄO on niin pieni?

Viesti Kirjoittaja UglyBetty »

Tukulti-Ninurta I kirjoitti:
Ma Elo 16, 2021 12:32 am
putsari kirjoitti:
Su Elo 15, 2021 12:28 am
someraivoaja kirjoitti:
Su Elo 15, 2021 12:04 am


Mielenkiintoinen näkökanta: vahingot aseiden kanssa johtuvat ihonväristä. Voi vaan pohtia, kumpi olisi varmemmin estänyt kyseisen onnettomuuden a) taapero olisi ollut valkoihoinen vai b) huushollissa ei olisi ollut asetta levällään. Minä jotenkin kallistuisin vaihtoehdon b puolelle.

Miten tulkitset tätä videota? Johtuuko turma a) läsnäolijoiden ihonväristä vaiko mahdollisesti b) huolimattomasta aseen säilyttämisestä ja käsittelystä?
Ihan todennäköisyyksiin perustuva asia. Mustaihoiset tekevät Yhdysvaltain henkirikoksista yli puolet, eli yli neljä kertaa mitä heidän populaatioon suhteuttettuna oletettaisiin tekevän. Mustaihoisten älykkyysosamäärä on 15 pistettä keskimäärin pienempi, kuin muun väestön. Tuo selittää sen, että jätetään ladattu ja varmistamaton ase taaperoiden käsiteltäväksi. Luultavasti ase oli annettu lapselle, että hän voi leikkiä sillä.
Siis häh?, ei ketään voi olla oikeasti noin tyhmä, että pitää tuollaista väitettä faktana, että jotenkin ihonväri vaikuttaisi älykkyysosamäärään? :lol:
tai että tummaihoisilla olisi matalampi älykkyysosamäärä, ei hitto missä näitä asuu, jossain persuliinien perunakellareissako?
Siis häh? Ketään?!
Hän ei muuten väittänyt että ihonväri vaikuttaisi älykkyysosamäärään.
Se muuten on tutkittu juttu, että tummaihoisilla ON matalampi ÄO.

someraivoaja
Poliisikoira Rex
Viestit: 269
Liittynyt: La Elo 15, 2015 10:51 am

Re: Miksi mustien ÄO on niin pieni?

Viesti Kirjoittaja someraivoaja »

Hippie Supremacist kirjoitti:
Ma Elo 16, 2021 1:16 am
Tukulti-Ninurta I kirjoitti:
Ma Elo 16, 2021 12:32 am
Siis häh?, ei ketään voi olla oikeasti noin tyhmä, että pitää tuollaista väitettä faktana, että jotenkin ihonväri vaikuttaisi älykkyysosamäärään? :lol:
tai että tummaihoisilla olisi matalampi älykkyysosamäärä, ei hitto missä näitä asuu, jossain persuliinien perunakellareissako?
Eikä kyse ole edes suoraan ihonväristä, vaan rodusta. Samalla tavalla kun on eri koirarotuja niin on myös eri ihmisrotuja. Afrikan neekerit rotuna nyt vaan on tyhmempiä kuin Eurooppalaiset valkoihoiset ja se on fakta. Totta kai tässäkin on poikkeuksia, se on sanomattakin selvää niitä on aivan joka asiassa. On varmasti olemassa tummaihoisia rakettitieteilijöitä ja matemaattisia neroja. Samalla tavalla on olemassa vaaleaihoisia jotka ovat tyhmempiä kuin saapas. Mutta keskimäärin, ihan normaali keskimääräinen tummaihoinen Afrikkalainen on tosiaan tyhmempi kuin keskimääräinen vaaleaihoinen Eurooppalainen, kun asiaa mitataan älykkyystestillä (joka toki painottuu loogiseen ajatteluun).
Yesterdays news. Näin luultiin takavuosina, ennen kuin asiaan perehdyttiin paremmin.
Discussions of race and intelligence – specifically claims of differences in intelligence along racial lines – have appeared in both popular science and academic research since the modern concept of race was first introduced. With the inception of IQ testing in the early 20th century, differences in average test performance between racial groups were observed, though these differences have fluctuated and in many cases steadily decreased over time. Further complicating the issue, modern science has shown race to be a social construct rather than a biological reality, and intelligence has no agreed-upon definition. The validity of IQ testing as a metric for human intelligence is itself disputed. Today, the scientific consensus is that genetics does not explain differences in IQ test performance between racial groups, and that observed differences are therefore environmental in origin.

Claims of inherent differences in intelligence between races have played a central role in the history of scientific racism. The first tests showing differences in IQ scores between different population groups in the United States were the tests of United States Army recruits in World War I. In the 1920s, groups of eugenics lobbyists argued that these results demonstrated that African-Americans and certain immigrant groups were of inferior intellect to Anglo-Saxon white people, and that this was due to innate biological differences. In turn, they used such beliefs to justify policies of racial segregation. However, soon other studies appeared, contesting these conclusions and arguing instead that the Army tests had not adequately controlled for environmental factors, such as socioeconomic and educational inequality between black people and white people. Later observations of phenomena such as the Flynn effect and disparities in access to prenatal care also highlighted ways in which environmental factors affect group IQ differences. In recent decades, as understanding of human genetics has advanced, claims of inherent differences in intelligence between races have been broadly rejected by scientists on both theoretical and empirical grounds.
Race and intelligence

putsari
Perry Mason
Viestit: 3811
Liittynyt: Su Loka 22, 2017 8:04 pm

Re: Miksi mustien ÄO on niin pieni?

Viesti Kirjoittaja putsari »

Huolimatta syystä mustaihoisten alhaiseen älykkyysosamäärän vs. valkoihoiset, niin fakta kuitenkin on, että esim. Yhdysvalloissa suoritetuissa tutkimuksissa, joissa on ollut miljoonien populaatio tutkimusainestossa on havaittu, että mustien keskimääräinen ÄO on 15 pistettä matalampi kuin valkoihoisella verrokkiryhmällä. Kiistämätön fakta. Toinen keskustelun aihe on se mistä se johtuu. Tämän onnettomuuden syntyyn vaikutti merkittävästi neekerin alhainen älykkyysosamäärä. Todistettu fakta on myös se,että älykkyys periytyy. :wink:
someraivoaja kirjoitti:
Ke Syys 08, 2021 4:14 pm
Taisi olla JammuSetä, joka taannoin kertoi pitävänsä kovaksi keitettyä kananmunaa aamuisin peräsuolessaan, koska se lämmittää niin mukavasti ja auttaa peppukipuun.

Tukulti-Ninurta I
Poliisikoira Rex
Viestit: 256
Liittynyt: Pe Touko 23, 2008 12:26 pm

Re: Miksi mustien ÄO on niin pieni?

Viesti Kirjoittaja Tukulti-Ninurta I »

UglyBetty kirjoitti:
Ma Elo 16, 2021 1:21 am
Tukulti-Ninurta I kirjoitti:
Ma Elo 16, 2021 12:32 am
putsari kirjoitti:
Su Elo 15, 2021 12:28 am


Ihan todennäköisyyksiin perustuva asia. Mustaihoiset tekevät Yhdysvaltain henkirikoksista yli puolet, eli yli neljä kertaa mitä heidän populaatioon suhteuttettuna oletettaisiin tekevän. Mustaihoisten älykkyysosamäärä on 15 pistettä keskimäärin pienempi, kuin muun väestön. Tuo selittää sen, että jätetään ladattu ja varmistamaton ase taaperoiden käsiteltäväksi. Luultavasti ase oli annettu lapselle, että hän voi leikkiä sillä.
Siis häh?, ei ketään voi olla oikeasti noin tyhmä, että pitää tuollaista väitettä faktana, että jotenkin ihonväri vaikuttaisi älykkyysosamäärään? :lol:
tai että tummaihoisilla olisi matalampi älykkyysosamäärä, ei hitto missä näitä asuu, jossain persuliinien perunakellareissako?
Siis häh? Ketään?!
Hän ei muuten väittänyt että ihonväri vaikuttaisi älykkyysosamäärään.
Se muuten on tutkittu juttu, että tummaihoisilla ON matalampi ÄO.
No jos sanoo että tummaihoisilla on 15% matalampi älykkyysosamäärä valkoisiin verrattuna, niin eikö se silloin ole sama asia että 15% alemman älykkyyden omaavilla olisi tummaiho.
Ja ei todellakaan pidä paikkansa. Tai sit saa laittaa kyllä jotain mustaa valkoisella, eikä mitään 1935 luvun Ameriikan Etelä-Valtion tutkimusta tai mitään Oodinin solttujen saunaillassa tekemää yhteispäätöstä. Varsinkin Länsimaissa asuvat tummaihoiset tuskin jää vaille sitä tietoa mitä vaaleaihoiset saa. Jossain Afrikassa toki voi olla mahdollista, jos ei ole tietokoneita ja opetusta ei kaikille heru. Mutta silloin ei ole kyse tyhmyydestä vaan ennemminkin tietämättömyydestä.

Mutta aseen jättäminen lapsien käsiin on turvallisuuden laimiinlyöntiä ja väliinpitämättömyyttä.
" Silmä silmästä, Hammaskeiju hampaasta! "

throwaway
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 11
Liittynyt: Pe Joulu 07, 2018 1:26 pm

Re: Miksi mustien ÄO on niin pieni?

Viesti Kirjoittaja throwaway »

Tukulti-Ninurta I kirjoitti:
Ti Elo 17, 2021 6:00 pm
...
No jos sanoo että tummaihoisilla on 15% matalampi älykkyysosamäärä valkoisiin verrattuna, niin eikö se silloin ole sama asia että 15% alemman älykkyyden omaavilla olisi tummaiho.väliinpitämättömyyttä.
Ei ole. Sama harha kuin siinä vanhassa jutussa että jos kaikki parturikampaajat ovat huoria niin se ei tarkoita että kaikki huorat olisivat parturikampaajia. Vrt. "Kaikki neekerit ovat tyhmiä" ei tarkoita että "kaikki tyhmät ovat neekereitä". Tässä oli kyse siitä että miksi neekerit ovat tyhmiä.

Ja ettei kukaan käsittäisi väärin niin kaikki parturikampaajat eivät varmaan ole huoria sen enempää kuin kaikki neekerit tyhmiä.

putsari
Perry Mason
Viestit: 3811
Liittynyt: Su Loka 22, 2017 8:04 pm

Re: Miksi mustien ÄO on niin pieni?

Viesti Kirjoittaja putsari »

Keskimäärin neekerit ovat sen 15 pistettä valkoihoisia tyhmempiä. Jos valkoihoisten keskimääräinen ÄO on 100, niin neekerien 85. Aika iso ero.
someraivoaja kirjoitti:
Ke Syys 08, 2021 4:14 pm
Taisi olla JammuSetä, joka taannoin kertoi pitävänsä kovaksi keitettyä kananmunaa aamuisin peräsuolessaan, koska se lämmittää niin mukavasti ja auttaa peppukipuun.

Avatar
Päämiäs
Remington Steele
Viestit: 249
Liittynyt: Su Huhti 13, 2014 3:25 pm
Paikkakunta: Ei voi virkavaltaa muuten opettaa kuin viedä saunan taakse ja lopettaa
Viesti:

Re: Miksi mustien ÄO on niin pieni?

Viesti Kirjoittaja Päämiäs »

Epäonneksi onnellisten Hölmölantiassa on käkkäräpää neekeripresidentti, jonka äänestivät hölmöläiset...
Rauhanpuolustajat.org/HX-hanke
anneliauerkirjoittaa.blogspot.fi
RadioRockKorporaatio-tenttaus._82min_Murhamysteeri_PaljastusDOKUMENTTI:
youtube.com/watch?v=Boso2NX7PHs
Syyttömien_KKOikeusmurhat_valeraiskauksista
areena.yle.fi/1-3719531
2298417
2104198
katsomo.fi/?progId=638076
longplay.fi/taksikuski_Syytön_10v_vankilaa
anneliauer.com
niinaberg.com
mikkoniskasaari.fi
_Kaikki_blogistit_tietää_Auer_syytön
fi.wikipedia.org/wiki/Ulvilan_surma
Lataa_ILMAISEKSI_Faktakirja2_Miten_poliisi_väärensi_Auerin_murhaajaksi._Salasana_ulvila

anaboliantti
Lauri Hanhivaara
Viestit: 129
Liittynyt: To Tammi 24, 2013 1:01 am

Re: Miksi mustien ÄO on niin pieni?

Viesti Kirjoittaja anaboliantti »

Muistetaan nyt kuitenkin, että kaikilla roduilla on sama ihmisarvo myös sillä afrikkalaisella matalan älykkyyden omaavalla.

ScamJaffa
Nikke Knakkertton
Viestit: 181
Liittynyt: Ti Heinä 13, 2021 8:37 pm

Re: Miksi mustien ÄO on niin pieni?

Viesti Kirjoittaja ScamJaffa »

anaboliantti kirjoitti:
Ti Loka 12, 2021 7:34 am
Muistetaan nyt kuitenkin, että kaikilla roduilla on sama ihmisarvo myös sillä afrikkalaisella matalan älykkyyden omaavalla.
Miksi?
Kehitysmaissa ei kehity edes se älykkyys, joten minkä helvetin takia niitä pitää ruokkia ja kasvattaa jo ennestäänkin liikakansoittuneessa maailmassa?
Saisivat alkaa tulemaan toimeen omillaan tai olevan osa luonnollista poistumaa.
Oppimaton tai syntymätyhmä aivan sama asia se on.

Vastaa Viestiin