Miksi mustien ÄO on niin pieni?

Ei ehkä ne kaikkein laadukkaimmat ketjut. Sana on vapaa!

Valvoja: Moderaattorit

vasikka
Christopher Lorenzo
Viestit: 1628
Liittynyt: Ke Huhti 18, 2007 5:05 pm

Re: Miksi mustien ÄO on niin pieni?

Viesti Kirjoittaja vasikka »

Banaanin mussuttajat ovat evoluutiossa valikoineet älykkyyden sijasta toisen halutun ominaisuuden. Monet korkean älykkyyden kansat ovat sanalla sanoen pienimunaisia. Esimerkiksi Etelä-Korean lerssit ovat keskimäärin 9,66cm mittaisia, kun Kongon demari operoi 17,93cm juhlakalullaan. Eteläkorealaisen keskimääräinen IQ 106 ja Kongon demarin 63.
Lisäksi länsiafrikkalaiset ovat nopeita juoksijoita lyhyillä matkoilla, kun ovat pinkoneet gepardia karkuun vuosisadat. Sensijaan Etiopialaiset ja Kenialaiset ovat pinkoneet kojoottia karkuun vuosituhannen ja kehittyneen pitkän matkan juoksijoiksi. Yksi itäafrikkalainen kansa kuitenkin loistaa poissaolollaan pitkän matkan juoksussa, nimittäin somalit. Ehkä laiskuus on jalostunut niin hallitsevaksi ominaisuudeksi, että edes kenttää ei viitsitä juosta kunnolla ympäri. Geneettisestihän somppujen olettaisi olevan lähellä muita itä-Afrikan kansoja. Esimerkiksi Suomessa asuvien somalien työllisyysaste on 21,7%. Kenialaisten työllisyysaste vertailun vuoksi 67,7%. Aika hirveä ero kahden vierekkäisen maan välillä. Kumpiakohan tänne on haalittu enemmän eläkepommia purkamaan?

Lähde:
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/pen ... at/3285472

dippainssi
Hetty Wainthropp
Viestit: 486
Liittynyt: La Kesä 20, 2020 8:05 pm

Re: Miksi mustien ÄO on niin pieni?

Viesti Kirjoittaja dippainssi »

Somalit ovat Afrikan mustalaisia ja se on jo paha jos ennestään suhteellisen huonossa maanosassa on vielä joku jolle tuollainen status suodaan.
Allahia ei ole olemassa.

Vastaa Viestiin