Gang stalking

Ei ehkä ne kaikkein laadukkaimmat ketjut. Sana on vapaa!

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Avatar
Pieni liekki
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4518
Liittynyt: Ke Joulu 25, 2013 10:38 am

Gang stalking

Viesti Kirjoittaja Pieni liekki » Pe Kesä 16, 2017 12:24 am

En arvannut, että tällaistakin riesaa vielä seuraisi syyttömän ihmisen tukijoukoissa toimimisesta. Mitä täällä Suomessa oikein tapahtuu?

http://www.menaiset.fi/keskustelu/70047 ... en-koneita
Suomi24.fi gang stalking- ja sananvapaus keskusteluihin osallistuneiden koneita hakkeroitu ja ihmisiä uhkailtu.

White hat
klo 11:20 | 10.6.2017
Ja kyseisen foorumin moderaattori=nettipoliisit sensuroivat tämän tiedon!!!
Eli kyse on yhdestä tunnetusta gang stalking tapauksesta mistä on täydellinen sensuuri lähes jokaisella suomalaisella keskustelufoorumilla, mikä on herättänyt suurta ihmetystä monissa.
Tämä foorumi on yksi harvoista mihin näiden lierojen lonkerot eivät ylety.
Eräs tunnettu rikollisorganisaatio rupesi stalkkaamaan toistaiseksi tuntemattomasta syystä henkilöä X. Tämä stalkkaus on jo levinnyt tuhansien ihmisten tietoon ja se on poikinut monia keskusteluja netin foorumeille mitkä on sensuroitu järjestelmällisesti, mikä puolestaan on poikinut sananvapauskeskusteluja, mitkä nekin on sensuroitu. Asiasta saa puhua yleisellä tasolla varovasti tai muuten sensuurin ruoska viuhuu.
Tämä henkilö X sai selville että kyseinen rikollisorganisaatio jonka nimeä ei saa mainita (voi Helvetin Helvetti) pystyy hakkeroimaan lähes mitä tahansa ja että se stalkkaus perustuu nimenomaan hakkerointiin, koska kun kohteen tietokone ja puhelin on bugitettu niin tiedät suunnilleen kaiken kohteen elämästä ja suunnitelmista. Ainut käyttöjäjestelmä mitä eivät ole etänä hakkeroineet on https://tails.boum.org suosittelen lämpimästi, mutta tämän tiedon nettipoliisit sensuroivat. Eli suomi24.fi ssä ei saa antaa tietoturva vinkkejä kansalle.
Noissa suomi24.fi hin virinneissä keskusteluissa henkilöä X puolustaneet ihmiset ovat kertoneet että heidän koneitaan on hakkeroitu ja ruudulle on ilmestynyt uhkauksia väkivallasta ja pakkohoitoon toimittamisesta elleivät vaikene.
Rupeaako pikkuhiljaa valkenemaan syy näille sensuureille ja salailuille liittyen gang stalking- ja sananvapaus keskusteluihin?
Eli ei ole kyse mistään sateliiteista tulevista ajatustenlukusäteistä eikä mistään muustakaan foliohattuisesta, vaikka asianosaiset spämmäävät niitä keskusteluja kaikella mahdollisella saadakseen ne kuulostamaan mahdollisimman sekopäisiltä.
Vaan kyse on poliisin suorittamasta omiin kansalaisiin kohdistuvasta laittomasta massavakoilusta ja se hakkerointi on ulkoistettu tälle nahka-vinyyli pellelaumalle jonka palveluksessa on huippuhakkereita ja tämän vuoksi kyseisen rikollisorganisaation jäsenien ei ole tarvinnut lusia vankilassa aikoihin. Kyseinen rikollisorganisaatio ylläpitää mm. tor verkossa pyörivää sipulikanava sivustoa, jonka ylläpitäjä eli YP tiedetään huippuhakkeriksi ja jolta näyttää onnistuvan lähes mikä tahansa tietokoneisiin liittyvä.
Henkilö X sai myös selville jotain vieläkin törkeämpää kansalaisten yksityisyyteen kajoamista, mutta sitä ei voi yhteiskuntarauhan nimissä tässä paljastaa.
Sen jälkeen kun henkilö X sai selville kyseiset asiat häntä vastaan aloitettiin massiivinen kampanja missä häntä yritetään leimata hulluksi uskovaiseksi narkkariksi ja näin viedä uskottavuus. Tällä hetkellä häntä uhataan pakkohoitoon toimittamisella, syylliset tekevät kaikkensa peittääkseen jälkensä.
Suomi24.fi hin postaaminen vaatii että selaimessasi on scriptit päällä ja se paljastaa ip osoitteesi proxyn ja vpn palvelun takaakin ja näin "ei toivotut mielipiteet" joutuvat seurantaan ja saavat haitakkeen koneellen.
Naistenhan pitäisi olla kovia juoruamaan, joten nyt näyttäkää rakkaat sisaret mihin teistä on, eli tämä pitäisi saada SOMEen kiertoon vaikka lierot tulevat tekemään kaikkensa estääkseen tiedon leviämisen kuten tähänkin asti.
-Peace and love -White hat-
Sinänsä minua ei haittaa, jos joku katsoo asiakseen seurata elämääni, mutta aina itseen kohdistuva kiusanteko harmittaa.

Kuinka monelta ovat viime aikoina hajonneet kännykät, läppärit jne.?
"Sisäministeriöstä kysyttiin, että mistä sä tiedät, että Aarnio on syyllistynyt noihin kaikkiin rikoksiin. Niin mä sanoin: mä katoin kynttilästä", Saara muistelee.

annaanna
Sherlock John Holmes
Viestit: 5188
Liittynyt: Su Heinä 04, 2010 2:29 pm

Re: Gang stalking

Viesti Kirjoittaja annaanna » Pe Kesä 16, 2017 6:58 am

Kiitos implanttini kykenin juuri selvittämään X:n henkilöllisyyden.

X=Sirpa, entinen palstalainen. Kovasti vainotulta vaikuttaa hän.
Tällä hetkellä häntä uhataan pakkohoitoon toimittamisella, syylliset tekevät kaikkensa peittääkseen jälkensä.
Tämä viestin sisältämä epäloogisuus paljasti kirjoittajan: Stalkkaustapaus on tuhansien tiedossa, vaikka on täysin vaiennettu ja sensuroitu.

Mutta mistä ihmeestä Te Todelliset Anneli Auerin Tukijat olette saaneet tietoonne, että tapaukseen liittyy viime aikoina hajonneet läppärit ja kännykät. Omien implattienne kauttako?

Ainakin sinun Pieni Liekki, joka tunnut olevan huolissasi turvallisuutesi puolesta, kannattaa hakeutua kokovartaloskannaukseen ja poistattaa implantti- ja mikrosirulöydökset. Ennen ruumiinavausta!

Ehkä koko asiantuntijatiiminne, sillä noitten implanttien ja sirujen avulla, Sirpan tietojen mukaan, kyetään valvomaan ihmisiä. Käsittääkseni joittenkin alhaisimpien tunteitten tai ajatusten kautta, mutta tämä vain olettamustani, sillä en kykene nousemaan sfääreihin ja sisäistämään kaikkea viestiensä sisältämää tietoa.

Ilman muuta kannattaa myös luopua kaikista rekisteröitymistä vaativista etukorteista.


**************************

Sirpan kirjoitus tämäkin:

Enpä suotta puhunut myöskään implanteista - mietin, että mistähän sellaisen asian saisi omasta päänupistaan tarkistettua.

No, itselleni (onneksi!) ongelma selvisi vielä saman päivän aikana, joskin epätavallisella tavalla.

Tänään uutisoitiin toinen mahdollinen tapa; ruumiinavaus.

Lehdet kertoivat ruumiinavausraporttien mukaan, että Michael Jacksonin ruumiista oli löytynyt implantti. Niin, että huumevierotushoitoa, ihan totta vai?! Aika kehnoa estohoitoa, kun tiedämme hänen elämänsä ja loppunsa.

Michael Jacksonilla on jo pitkään huhuttu olevan yhteytensä Illuminatiin, ja tämähän nyt sitten vahvistaa asian, ja ollaan astuttu askeleen lähemmäksi totuutta; Illuminati ja implantti kuuluvat yhteen, myös saatananpalvonta ja lasten seksuaalinen hyväksikäyttö.

Ja eikös tämä Illuminati-linja kuljekin suoraan alenevassa polvessa vapaamuurareihin, joskaan siellä alemmilla asteilla ei tiettävästi tiedetä koko totuutta, ja vastaavasti jos asia tuodaan ylemmillä asteilla - nämä rituaalit - esille, niin se tehdään vain kerran elämässä, ja loppu voidaan sitten Michael Jacksonin tapaan tarkistaa ruumiinavauksessa.

Kertomatta ja penkomatta sen enempää niin näitäkin tapauksia Suomesta löytyy.

Eikä tuon implantti-tiedon jälkeen tarvitse kuin googlettaa Michael Jackson ja Illuminati, niin saa kattavat selonteot aiheesta.

Ja taustastahan tiedämme Michael Jacksoniin kohdistuneet pedofiliasyytökset, tietojen mukaan häntä on lapsena käytetty hyväksi nimekkäiden liikemiesten toimesta, joka hyväksikäyttö on oletettavasti ollut myös hänen uransa vauhdittajana. Suoraan sanoen, en kestänyt enempää lukea näitä häneen liittyviä implanttiasioita - sen verran oksettavaa tekstiä. Sieltä löytyy pitkä lista muitakin nimekkäitä implantti-ihmisiä, jotka kuuluvat tai joiden väitetään kuuluvan johonkin kirjainyhdistelmäohjelmaan, ja kait tuon "väite" -sanan nyt voi jättää tämän implanttitiedon jälkeen pois, kun kerran on jo todisteitakin.

Ulvila, saatananpalvonta, lastenhyväksikäyttö, rituaalit, politiikka, Brysseli...

Koskeeko tuo useiden kuukausien salainen lastenhyväksikäyttöoikeudenkäynti ehkäpä vapaamuurareita? Vai onko Suomesta löytynyt enemmänkin näitä Illuminati-järjestön rituaalihenkilöitä?

Onko tarkistettu implanttitilanne noin yleisemmin jo Suomessa, kun ovat hypänneet jos jonkinlaisten salaseurojen kokouksissa ja kuuluneet useampiinkin ei-suomalaisiin järjestöihin ja toimivat enemmän ja vähemmän sekopäisesti, ja vähemmän hallitusti?

Ehdotan, että tätä sisäisenturvallisuudentarkistusta ei tee kukaan heistä, vaan tätä varten perustetaan puolueeton sisäisenturvallisuudentarkistusneuvosto aivan tavallisista kansalaisista.

Jo vuodesta 2009.

http://www.henrymakow.com/was_michael_j ... er_il.html

Wiki tietää:

Implantit, eli istutteet tai siirrännäiset, ovat keinotekoisia esineitä tai elektronisia laitteita, joita lisätään kirurgisesti ihmisruumiiseen korvaamaan jokin biologinen toiminto tai parantamaan sitä (kokleaimplantti, aivoimplantti, hammasimplantti, rintaimplantti) tai pelkästään esteettisistä syistä (hiusistutteet, rintaimplantit, sarvi-istutteet). Nykyaikaiset implantit tehdään usein titaanista, koska kehon nesteet eivät aiheuta siihen korroosiota eikä ruumis hylji sitä.


Hullu maailma, hullut ihmiset.

Ei naurata.
putsari kirjoitti:
Ti Loka 01, 2019 2:10 am
Muutenkin suurin osa musuista käyttäytyy ihan hyvin ja asiallisesti, islamistivouhkat on ihan erikseen.

Avatar
Pieni liekki
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4518
Liittynyt: Ke Joulu 25, 2013 10:38 am

Re: Gang stalking

Viesti Kirjoittaja Pieni liekki » Pe Kesä 16, 2017 7:50 am

annaanna kirjoitti:Kiitos implanttini kykenin juuri selvittämään X:n henkilöllisyyden.

X=Sirpa, entinen palstalainen. Kovasti vainotulta vaikuttaa hän.
Tällä hetkellä häntä uhataan pakkohoitoon toimittamisella, syylliset tekevät kaikkensa peittääkseen jälkensä.
Tämä viestin sisältämä epäloogisuus paljasti kirjoittajan: Stalkkaustapaus on tuhansien tiedossa, vaikka on täysin vaiennettu ja sensuroitu.

Mutta mistä ihmeestä Te Todelliset Anneli Auerin Tukijat olette saaneet tietoonne, että tapaukseen liittyy viime aikoina hajonneet läppärit ja kännykät. Omien implattienne kauttako?

Ainakin sinun Pieni Liekki, joka tunnut olevan huolissasi turvallisuutesi puolesta, kannattaa hakeutua kokovartaloskannaukseen ja poistattaa implantti- ja mikrosirulöydökset. Ennen ruumiinavausta!
En tiedä, kuka tuon MeNaiset-keskustelupalstalta löytyneen viestin on kirjoittanut, enkä tiedä, ketä X:llä tuossa yhteydessä tarkoitetaan.

Olen vaan omakohtaisesti joutunut tänä keväänä uusimaan esimerkiksi kännykkäni ja läppärini, joita alkoivat kovin kummalliset sairaudet vaivata. Sekin on omin silmin aika helppoa huomata, kun jokin oleellinen tiedosto muuttuu mustaksi sisällöltään ja sitä myöten käyttökelvottomaksi.

Minä haluan vaan tietää, mitkä tahot Suomessa harrastavat luvattomia tekoja ja miksi niitä kohdistetaan erityisesti Anneliin ja hänen taustajoukkoihinsa. Miksi meidät halutaan vaientaa erilaisin konstein eikä Anneli Aueriin kohdistettuja laittomuuksia haluta tutkia? Kenellä on Suomessa valta pitää meitä tällä tavalla otteessaan? Minkä arvoinen on ihmishenki Suomessa?
"Sisäministeriöstä kysyttiin, että mistä sä tiedät, että Aarnio on syyllistynyt noihin kaikkiin rikoksiin. Niin mä sanoin: mä katoin kynttilästä", Saara muistelee.

annaanna
Sherlock John Holmes
Viestit: 5188
Liittynyt: Su Heinä 04, 2010 2:29 pm

Re: Gang stalking

Viesti Kirjoittaja annaanna » Pe Kesä 16, 2017 8:18 am

Pieni liekki kirjoitti:
En tiedä, kuka tuon MeNaiset-keskustelupalstalta löytyneen viestin on kirjoittanut, enkä tiedä, ketä X:llä tuossa yhteydessä tarkoitetaan.
- vaikuttaa tosiaan hölynpölyltä, mutta onneksi me kahden virkamiehen ammattitaidon yhdistämällä ja yhteistyöllä saimme ratkaistua X:än henkilöllisyyden.
Olen vaan omakohtaisesti joutunut tänä keväänä uusimaan esimerkiksi kännykkäni ja läppärini, joita alkoivat kovin kummalliset sairaudet vaivata. Sekin on omin silmin aika helppoa huomata, kun jokin oleellinen tiedosto muuttuu mustaksi sisällöltään ja sitä myöten käyttökelvottomaksi.
- ikävä tilanne, myös stalkkereitten ja hakkereitten kannalta. Joutuvat nyt uudelleentunkeutumaan laitteisiisi. Ainakin hetken taisit olla vapaa seuraajista.

Minä haluan vaan tietää, mitkä tahot Suomessa harrastavat luvattomia tekoja ja miksi niitä kohdistetaan erityisesti Anneliin ja hänen taustajoukkoihinsa. Miksi meidät halutaan vaientaa erilaisin konstein eikä Anneli Aueriin kohdistettuja laittomuuksia haluta tutkia? Kenellä on Suomessa valta pitää meitä tällä tavalla otteessaan? Minkä arvoinen on ihmishenki Suomessa?
- tilanteemme on niin erilainen, sinä profiloit itsesi jostakin syystä taustajoukkoihin, minä puolestani itseni vain tavallisiin kiinnostuneisiin kirjoittajiin, en hengenvaarassa oleviin. Vaikka lahjakkaasti olen päätäni aukonut minäkin.
En odota saavani siivua puolen miljoonan varallisuudesta, mutta taustajoukkojen Todellisten Tukijoiden odotukset kaikkien vainojen ja uhkien keskellä on toki toinen.

putsari kirjoitti:
Ti Loka 01, 2019 2:10 am
Muutenkin suurin osa musuista käyttäytyy ihan hyvin ja asiallisesti, islamistivouhkat on ihan erikseen.

Avatar
Kuolemannaakka
Agentti Scully
Viestit: 8530
Liittynyt: Ma Touko 31, 2010 10:43 pm

Re: Gang stalking

Viesti Kirjoittaja Kuolemannaakka » Pe Kesä 16, 2017 11:29 am

Heh, itse asiassa itseltänikin hajosi tietokone muutama viikko sitten=) Onneksi oli tiedot tallessa. Ette saaneet mua vielä!!

No joo, ehkei nyt mikään maanlaajuinen hakkerikampanja ole missään menossa, tai ainakin ne keskittyvät hiukan isompiin asioihin, mutta tottahan se toki on, että jos osaa ja tarpeeksi ilkeä on, niin kyllähän sitä toiselle ihmiselle suurta haittaa voi aiheuttaa.
Asiasta kuin asiasta saadaan elämän tärkein, kun ihmiset keskenään kirjoittelevat ja mielipiteet kärjistyvät.

Ja kyllä, poliisi seuraa nettikirjoittelua ja siitä voi tulla erittäin pahoja seurauksia, se on fakta. Poliisi on yksi meistä, ihminen, ja ihmisen moraalilla varustettu. Kuka paremmalla, kuka huonommalla.
Lataa ilmainen 310-sivuinen nettikirja Ulvilan surmasta! 8 vuoden tutkimuksen tulos, runsaasti ennen julkaisematonta materiaalia!
https://drive.google.com/file/d/1L55vVw ... FGYkb/view


Älä usko mitä sanon, tutki mitä sanon

pedoauer

Re: Gang stalking

Viesti Kirjoittaja pedoauer » Pe Kesä 16, 2017 3:21 pm

Alkaa tosiaan kuulostamaan sirpan ja eräiden muiden psykoosin tuottamilta jammu tarinoilta.
Itse olen huomannut, että mitä enemmän ravitsee aivojaan salaliitoilla, sitä enemmän niihin alkaa uskomaan. Lisäksi tuo alkoholi, päihteet ja univaje lisäävät psykoosin riskiä.
Kaiken pilin viime aikoina tuottaman materiaalin perusteella näyttää siltä, että hoitojakso olisi hyvä käydä läpi välittömästi.

Avatar
Susku London
Nikke Knattertton
Viestit: 864
Liittynyt: La Huhti 29, 2017 2:35 pm
Paikkakunta: Lontoo
Viesti:

Re: Gang stalking

Viesti Kirjoittaja Susku London » Pe Kesä 16, 2017 4:16 pm

Sisotalo oli jo huolissaan, että palstalta olisi kirjoittajat kaikonneet. Pedoauer ja ÖppnasHär tuovat edelleenkin "korvaamatonta" panostaan palstalle.

Vastasin osittain tähän poliisien luvattomaan urkintaan toisessa ketjussa. En kyllä uskaltaisi mennä klikkaamaan linkkiä. Pienen Liekin olisi pitänyt se sensuroida, ettei kukaan saa vahingossa viirusta.

Sirpa katosi jonnekin kirjoiteltuaan täällä aika pitkään. Häntä tuntui kiinnostavan suomalaisten huumerikollisten yhteydet Espanjan Etelä-rannikolle ja rahanpesu. Epäiltiin Sirpan olleen jopa Aarnion Saara. Sirpa taisi kadota samoihin aikoihin, kun Saara tuli esiin.

Sisotalo kertoi, että Sirpa asui Espanjassa. Tulee mieleen myös eräs erikoinen perhe, jonka poika tappoi kaverinsa kanssa nuoren suomalaisen naisen Costa del Solilla. Pojan äiti ja isäpuoli taisivat olla huumeiden sekakäyttäjiä hekin.

Olihan siellä Costa del Solilla pyörimässä yksi suomalainen KRP:n poliisikin, joka kärähti Anneli Auerin tietojen luvattomasta urkinnasta.

Erään tuntemani henkilön tietokoneen ruudulle aukesi joitakin vuosia sitten murha.infoa lukiessa ikkuna, jossa sanottiin, että tarkkailemme sinua Mijaksesta, Espanjasta. Taisimme saada kuvakaappauksen talteen, jos oikein muistan.

Rintaimplanteista ei ole varmaankaan paljoa iloa salaliittoteorioiden selvittelyssä. Michael Jacksonilla on hyvinkin voinut olla implantit esim. poskissa ja leuassa. Toisaalta Ruotsissa innokkaat sinisilmäiset nuoret miehet kokeilevat vapaaehtoisesti maksukorttisirun asentamista ihon alle. Siis ihan tosissaan, ja se mielessään, että näin tulisi tapahtumaan tulevaisuudessa kaikille sitten, kun käteistä rahaa ei ole enää ollenkaan käytössä, ja ajokortinkin saa vain erikoisluvalla.

Berner ajaa parhaillaan Suomessa maanteiden yksityistämistä ja ajoneuvoihin seurantalaitteita. Merkel taasen ilmoitti, että 20-vuoden päästä ollaan jo siinä tilanteessa, että autoa saa ajaa vain harvat ja valitut. Apple puolestaan ilmoitti alkavansa keskittyä kuskittomien autojen teknologian kehittämiseen. On aivan selvää, että tällaiset tulevaisuuden näkymät huolestuttavat muitakin, kuin Sirpaa.
Susku London, korruption vastustaja
Lataa ilmainen 310-sivuinen kirjauutuus Ulvilan surmasta! https://drive.google.com/file/d/1L55vVw ... FGYkb/view
http://anneliauer.com
http://facebook.com/SuskuLondon
http://twitter.com/SuskuLondon

pedoauer

Re: Gang stalking

Viesti Kirjoittaja pedoauer » Pe Kesä 16, 2017 4:52 pm

Kiitokset tunnustuksesta. Olisiko mahdollista saada kuvakaappauksesta tänne kuva? Vai onko kadonnut samalla tavalla kuin pilin tiedostot?
Itse uskalsin pilin linkkiä klikata ja huomasin, että linkki vie minut salaliiton maagiseen maailmaan.
Koska kyseisellä keskustelupalstalla luki tarina gangstalkingista, täytyy sen tietenkin olla totta.
Mikä on internettiin kirjoitettu on totta

Avatar
Pieni liekki
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4518
Liittynyt: Ke Joulu 25, 2013 10:38 am

Re: Gang stalking

Viesti Kirjoittaja Pieni liekki » Pe Kesä 16, 2017 7:02 pm

Susku London kirjoitti:Vastasin osittain tähän poliisien luvattomaan urkintaan toisessa ketjussa. En kyllä uskaltaisi mennä klikkaamaan linkkiä. Pienen Liekin olisi pitänyt se sensuroida, ettei kukaan saa vahingossa viirusta.
Olet oikeassa tuossa, että minun olisi pitänyt poistaa tuo lainatussa viestissä ollut linkki. En sitä itse ole edes klikannut enkä suosittele muillekaan sen klikkaamista, vaikka nimimerkki pedoauer olisi näin mennyt tekemään. En luota pedoaueriin, kuten en luota sisotaloonkaan. Ja kyllä minä sen voin tunnustaa, että ei tämä toisten kiusanteon kohteena oleminen mitään miellyttävää ole, mutta se saa minut tekemään entistä painokkaammin töitä oikeudenmukaisuuden toteutumisen eteen.

Kahvi ja karkit ovat paheitani, joista toivoisin oikeastaan pääseväni irti. Nukkua voisin pidempään, mutta jostain syystä vanhetessa aamut näköjään aikaistuvat, vaikka ei nukkumaan tule mentyä sen aikaisemmin kuin ennenkään.

Salaliittoihin en oikeastaan usko, mutta ihmettelen Anneli Auerin tavoin sitä, että yhden miehen murhasta on noussut näin näyttävä haloo. Samoin ihmettelen sitä, millä voimalla on käyty Annelin, hänen tyttärensä, Juha Joutsenlahden, Matti Mäkisen, Pirjo Koiviston ja niin monen muun henkilön kimppuun, jotka ovat uskaltaneet tuoda julkisuuteen Annelin syyttömäksi todistavaa todisteaineistoa. Miksi Ulvilan murhaajaa ja hänen suojelijoitaan ei haluta saattaa vastuuseen rikollisista teoistaan?
"Sisäministeriöstä kysyttiin, että mistä sä tiedät, että Aarnio on syyllistynyt noihin kaikkiin rikoksiin. Niin mä sanoin: mä katoin kynttilästä", Saara muistelee.

Ärrkele
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2620
Liittynyt: To Helmi 05, 2015 6:12 am

Re: Gang stalking

Viesti Kirjoittaja Ärrkele » Pe Kesä 16, 2017 7:04 pm

Puutiainen tarvitsee verta kehittyäkseen

Puutiainen käy elämänsä aikana läpi kolme eri kehitysvaihetta: larvasta eli toukasta nymfiksi ja sen jälkeen aikuiseksi. Jokaisessa vaiheessa se tarvitsee veriaterian kehittyäkseen edelleen. Suomen ilmastossa kehitys vaiheesta toiseen kestää noin vuoden.

Punkki tarvitsee lämpöä ja kosteutta

Puutiainen on aktiivinen vähintään viiden asteen lämpötilassa. Voidaan karkeasti todeta, että puutiaiskausi kestää Suomessa toukokuusta lokakuun loppuun. Vähän lämpimämmässä Keski-Euroopassa puutiaiskausi on pidempi.

Ollessaan aktiivinen punkki odottaa kasvillisuuden seassa, esimerkiksi ruohonkorrella 10–20 sentin korkeudella maanpinnasta, että sopiva eläin kulkee ohi. Tyypillisiä isäntäeläimiä punkille ovat hiiret ja myyrät, mutta myös suuret nisäkkäät ja joskus ihminen. Yleisimmällä punkkilajillamme (Ixodes ricinus) ei ole silmiä. Sen sijaan se tunnustelee eturaajojensa avulla ympäristöään ja aistii niiden avulla hiilidioksidia, hajuja sekä liikettä. Punkki tarttuu etujaloillaan ohikulkevaan uhriinsa.

Yksi Suomen vaarallisimmista pedoista

On perusteltua sanoa punkkia yhdeksi Suomen vaarallisimmista pedoista, sillä sen välittämät taudit aiheuttavat vuosittain tuhansien ihmisten sairastumisen. Suomessa yleisin punkin levittämä tauti on borrelioosi, jota vuonna 2015 oli lähes 2000 tapausta. Toinen, harvinaisempi mutta vakavampi sairaus on TBE-viruksen aiheuttama puutiaisaivotulehdus, joka vuonna 2015 todettiin 67 potilaalla. Todelliset määrät molempien tartuntojen kohdalla ovat suurempia, sillä tilastoihin päätyvät vain laboratoriotesteissä varmistetut tapaukset.

Vertailun vuoksi voidaan todeta, että Suomessa suden ei tiedetä tappaneen tai vahingoittaneen ihmistä vuoden 1882 jälkeen. TBE:hen (puutiaisaivotulehdukseen eli puutiaisaivokuumeeseen) on puolestaan vuonna 2015 menehtynyt kaksi ihmistä.
PaxCow kirjoitti:Vaikka miten yritän, en kuule allahu akbaria.
Chefile kirjoitti:Minulla on kuule munaa lyödä pelkästään sillä munalla sinut taju kankaalle, sinä mielisairas hinaaja.
Seppo Räty: ”Suomalainen keihäänheitto on mennyt polvien nosteluksi”

pedoauer

Re: Gang stalking

Viesti Kirjoittaja pedoauer » Pe Kesä 16, 2017 8:20 pm

Pieni liekki kirjoitti:

Salaliittoihin en oikeastaan usko, mutta ihmettelen Anneli Auerin tavoin sitä, että yhden miehen murhasta on noussut näin näyttävä haloo. Samoin ihmettelen sitä, millä voimalla on käyty Annelin, hänen tyttärensä, Juha Joutsenlahden, Matti Mäkisen, Pirjo Koiviston ja niin monen muun henkilön kimppuun, jotka ovat uskaltaneet tuoda julkisuuteen Annelin syyttömäksi todistavaa todisteaineistoa. Miksi Ulvilan murhaajaa ja hänen suojelijoitaan ei haluta saattaa vastuuseen rikollisista teoistaan?

Et usko salaliittoihin, mutta kuitenkin uskot aarnion joutuneen salaliiton uhriksi ja lisäksi uskot, että anneli auer, tuo oikeudessa tuomittu pedofiili on syytön. Ei nyt puheet käy yksiin faktojen kanssa.
Ja kyllä. Minä tuota linkkiä klikkasin. Uskallatko klikata tätä linkkiä? https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Tails_(jakelupaketti)
Luuletko, että moderaattorit antaisivat sinun laittaa tänne viruksia tai muita vakoilutyökaluja ansoiksi? Vai mitä linkkiä tarkoitit? Uhkarohkeana Uskalsin klikata jokaista laittamaasi linkkiä.
Ei sinun salapoliisin ura ja oikeuden puolustus kyllä pitkälle vie, jos et sen vertaa vaivautunut selvittämään mitä linkin takaa löytyy.
Siitä olemme samaa mieltä, että auerin lapset mukaan lukien hänen tyttärensä pitäisi jättää rauhaan. Eivätköhän he ole riittävästi kärsineet.
Myös sinä ja susku voisitte lopettaa nuorempien lasten syyllistämisen tällä palstalla.
Ja propsit ärrkeleelle. Ainoa joka on tälle keskustelulle mitään järkevää antanut. Harvoin näin.

Avatar
Susku London
Nikke Knattertton
Viestit: 864
Liittynyt: La Huhti 29, 2017 2:35 pm
Paikkakunta: Lontoo
Viesti:

Re: Gang stalking

Viesti Kirjoittaja Susku London » Pe Kesä 16, 2017 8:49 pm

"Myös sinä ja susku voisitte lopettaa nuorempien lasten syyllistämisen tällä palstalla.
Ja propsit ärrkeleelle. Ainoa joka on tälle keskustelulle mitään järkevää antanut. Harvoin näin."


Olen sanonut kaikenaikaa, että lapset eivät ole vastuussa Annelille ja Jensille aiheutetuista vahingoista, vaan heidän ympärillään olevat aikuiset. Jollet edes tätä ole ymmärtänyt, niin ei voi muutakaan odottaa sinun ymmärtävän.

Minustakin Ärrkeleen kommentti oli oikein piristävä ja informatiivinen, vaikkei se liity keskusteluun millään tapaa, ja voi aiheuttaa hänelle jopa bannit. Olen itsekin susien ja muiden suurpetojemme suojelija. Minua huolestuttaa se millaisia pelkureita maassamme nykyään kasvaa. Media on saanut ihmiset pelkäämään luomalla erilaisia uhkakuvia, ja paniikkeja. Paljonkohan on myyty hälytysjärjestelmiä esim. Ulvilan murhan takia?

Palatakseni Gang Stalking aiheeseen - oletan, että kaikki ymmärtävät sen tarkoituksen -, ja tuohon pelon levittämiseen - johon kuuluu myös pedofiili-paniikki -, laitan kielitaitoisille linkin ranskalaisen Arte-kanavan dokkariin, jossa puhuu mm. Edward Snowden massavalvonnasta. Suurimmaksi osaksi dokkari on siis Amerikan englanniksi. Ne, joilla lanttu leikkaa, saavat elokuvasta ajattelemisen aihetta.

Arte on muuten sama kanava, jossa esitettiin Pekka Lehdon Ulvilan murhamysteeri Saksassa ja Ranskassa.

Hauskaa elokuva-iltaa!

https://www.youtube.com/watch?v=ljogz4dnpiQ
Susku London, korruption vastustaja
Lataa ilmainen 310-sivuinen kirjauutuus Ulvilan surmasta! https://drive.google.com/file/d/1L55vVw ... FGYkb/view
http://anneliauer.com
http://facebook.com/SuskuLondon
http://twitter.com/SuskuLondon

Avatar
Kuolemannaakka
Agentti Scully
Viestit: 8530
Liittynyt: Ma Touko 31, 2010 10:43 pm

Re: Gang stalking

Viesti Kirjoittaja Kuolemannaakka » Pe Kesä 16, 2017 10:05 pm

pedoauer kirjoitti:Alkaa tosiaan kuulostamaan sirpan ja eräiden muiden psykoosin tuottamilta jammu tarinoilta.
Itse olen huomannut, että mitä enemmän ravitsee aivojaan salaliitoilla, sitä enemmän niihin alkaa uskomaan. Lisäksi tuo alkoholi, päihteet ja univaje lisäävät psykoosin riskiä.
Kaiken pilin viime aikoina tuottaman materiaalin perusteella näyttää siltä, että hoitojakso olisi hyvä käydä läpi välittömästi.
Mistäs sinä tänä vuonna liittynyt uusi kirjoittelija Sirpan tiedät? Vai oletko tuplatunnusta käyttävä moraaliton huijari joka rikkoo palstan sääntöjä ja joka pitäisi ilmoittaa ylläpidolle?

Tottakai olet, siitä tunnistaa antiannelistin, jostain kumman syystä. Tai siis se syy on, että ihminen pitää muita kaltaisinaan. Siksi jokainen epärehellinen ja moraalisesti heikosti kehittynyt kirjoittaja uskoo Auerin syyllisyyteen, tai siis lähinnä TOIVOO hänen olevan syyllinen, koska he eivät älyllisten rajoituksien vuoksi pysty tutustumaan jutun materiaaliin.

Mutta: kaikki ihmiset eivät ole epärehellisiä, kuten sinä.
Lataa ilmainen 310-sivuinen nettikirja Ulvilan surmasta! 8 vuoden tutkimuksen tulos, runsaasti ennen julkaisematonta materiaalia!
https://drive.google.com/file/d/1L55vVw ... FGYkb/view


Älä usko mitä sanon, tutki mitä sanon

pedoauer

Re: Gang stalking

Viesti Kirjoittaja pedoauer » Pe Kesä 16, 2017 10:37 pm

Kuolemannaakka kirjoitti:
Mistäs sinä tänä vuonna liittynyt uusi kirjoittelija Sirpan tiedät? Vai oletko tuplatunnusta käyttävä moraaliton huijari joka rikkoo palstan sääntöjä ja joka pitäisi ilmoittaa ylläpidolle?

Tottakai olet, siitä tunnistaa antiannelistin, jostain kumman syystä. Tai siis se syy on, että ihminen pitää muita kaltaisinaan. Siksi jokainen epärehellinen ja moraalisesti heikosti kehittynyt kirjoittaja uskoo Auerin syyllisyyteen, tai siis lähinnä TOIVOO hänen olevan syyllinen, koska he eivät älyllisten rajoituksien vuoksi pysty tutustumaan jutun materiaaliin.

Mutta: kaikki ihmiset eivät ole epärehellisiä, kuten sinä.
Ensimmäinen tuplanikki syytökseni :D
Epäilinkin täällä olevan harhaisia ihmisiä useampia. Pitäisikö sitten ilmoittaa? Arvuutteleppa hetki aikasi kuluksi kenen tupla olen, siihen kuluukin loppu elämäsi, vailla mahdollisuutta onnistua tehtävässä.

Vedän tästä johtopäätöksen, että jos on oikeudessa tuomittu ilman, että on tunnustanut on automaattisesti syytön, kuten auer?
Täytyyhän sen olla niin, että jos ei ole aikaisemmin ollut rekisteröityneenä, niin ei voi olla mahdollista, että on lukenut satunnaisesti murha.infoa. täytyyhän sen nyt vaan olla niin.
Minulla ei myöskään ole kirjastokorttia, mutta olen käynyt kirjastossa.
Sirpan tekstejä löytyy myös suomi24 palstalta. En ole rekisteröitynyt sinnekkään.

Avatar
Pieni liekki
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4518
Liittynyt: Ke Joulu 25, 2013 10:38 am

Re: Gang stalking

Viesti Kirjoittaja Pieni liekki » Ti Heinä 04, 2017 12:04 am

Onko täällä ketään, joka osaa neuvoa, miten itsekseen mustaksi muuttuneen pdf-tiedoston saa palautettua näkyväksi jälleen? Onko kellään tietoa, miten pdf-tiedoston ylipäänsä pystyy muuttamaan mustaksi? Ihan mielenkiinnosta haluaisin tietää.
"Sisäministeriöstä kysyttiin, että mistä sä tiedät, että Aarnio on syyllistynyt noihin kaikkiin rikoksiin. Niin mä sanoin: mä katoin kynttilästä", Saara muistelee.

Vastaa Viestiin