Äärioikeistolaiset ammuskelivat vasem.politiikkojen kuvia

Ei ehkä ne kaikkein laadukkaimmat ketjut. Sana on vapaa!

Valvojat: Raid, Moderaattorit

annaanna
Sherlock John Holmes
Viestit: 5362
Liittynyt: Su Heinä 04, 2010 2:29 pm

Äärioikeistolaiset ammuskelivat vasem.politiikkojen kuvia

Viesti Kirjoittaja annaanna » Ke Heinä 10, 2019 10:17 pm

Äärioikeistolaiset ovat huvitelleet tähtäilemällä mm. hallituksen jäsenten kasvokuvista tehtyjä maaleja. Ja julkaisseet tapahtumasta kuvia. :roll:

(En löytänyt https:///pt-media.org blogista uutista ketjunaloitukseksi näistä äärioikeistolaisen liittouman somepäivityksestä.)

Tekstissä mainitut kuvat löytyvät plurrattuina linkin takaa ja ilmeisesti Kansallisen liittouman lukuisilta sivuilta.

https://m.facebook.com/varisverkosto/po ... 4723332385
https://www.facebook.com/varisverkosto/ ... 4723332385? wrote:
Näyttää siltä, että Perussuomalaisten, Suomen Sisun ja toistaiseksi kielletyn Pohjoismaisen vastarintaliikkeen aktiivien yhteisellä kesäleirillä on ammuskeltu vasemmistopoliitikkojen kuvista tehtyjä maalitauluja jousipyssyillä ja ilmakivääreillä. Kuvassa Pohjoismaisen vastarintaliikkeen natsijohtaja Antti Niemi tähtäilemässä ilmeisesti opetusministeri Li Anderssonin (vas.), pääministeri Antti Rinteen (sd.) ja työministeri Timo Harakan (sd.) naamatauluihin.

Kansallismielisten liittouman julkaisemassa leiriraportissa poliitikkojen kasvoista tehtyjä "maalitauluja" on sensuroitu hymiöillä. Tässä natsien julkaisema kuva sekä ihmisten Twitterissä selvittämät kuvat, ketkä natsien sensuroimissa kuvissa on.

Merkittävintä tässä on se, että leirin järjestänyt Kansallismielisten liittouma yhdistää eduskuntapuolue Perussuomalaiset suoraan väkivaltaiseen uusnatsilahkoon PVL:n. Vuonna 2011 Anders Breivik murhasi 69 sosiaalidemokraattia Norjassa siteeraten Perussuomalaisten puheenjohtajaa Jussi Halla-ahoa. Myös esimerkiksi Christchurchin massamurhaaja perusteli tekoaan väestönvaihto-salaliittoteorialla, johon myös monet perussuomalaiset uskovat ja levittävät. Nyt Halla-ahon luotsaaman puolueen aktiivit tekevät suomalaisten uusnatsien kanssa mielikuvaharjoituksia vasemmistopoliitikkojen teloituksista.

Pistä jakoon, jottei totuus persuaktiivien murhaharjoituksista ja "taistelukutsuista" unohtuisi. Toimi fasismia vastaan jo tänään, ettei nämä harjoitukset olisi todellisuutta huomenna!

Lue lisää Kansallismielisten liittoumasta eilisestä artikkelistamme: Mikä ihmeen kansallismielisten liittouma https://varisverkosto.com/…/mika-ihmeen ... smielisten…/
______________________
Liitän pohjustukseksi vielä tuon mainitun selvityksen Kansallisesta liittoumasta. Minfossahan on pitkä ketju tähän aatteeseen ja näihin henkilöihin liittyneestä, sittemmin kielletystä sakista eli PVLstä. Mutta tässä liittoumassa siis muitakin mukana.

Kuvat linkin takana.

https://varisverkosto.com/2019/07/mika- ... liittouma/
Varisverkosto:

Mikä ihmeen Kansallismielisten liittouma?

09.07.2019

Kuvateksti:
Kansallismielisten liittouman järjestämä Kukkavirta-188 niminen mielenosoitus Turussa 18.8.2018. Kulkuetta johti KL:n aktiivit Terhi Kiemunki (kuvassa havuseppele kädessä) ja Tero Ala-Tuuhonen, joiden takana Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen natsit ovat järjestön tunnusta kantavissa huppareissa ryhmittäytyneet natsijohtaja Antti Niemen (kuvassa vasemmalla sinisessä t-paidassa) johdolla. Kuvakaappaus Terhi Kiemungin FB-profiilista.


Kansallismielisten liittouma (KL) on kesällä 2017 perustettu äärioikeistolainen koalitio, joka kokoaa yhteen toimijoita perussuomalaisista Pohjoismaiseen Vastarintaliikkeeseen (PVL). KL on järjestänyt salaisia leirejä, mielenosoituksia, ja keskustelutilaisuuksia, sekä kerännyt adresseja ja mainostanut sen piiriin kuuluvien ryhmien omia tapahtumia.

KL on julkisten tietojen mukaan ollut alun alkaen Soldiers of Odinin (SOO) vetämä projekti, mutta käytännössä sen nimissä tapahtumia on järjestänyt ennen kaikkea väliaikaisesti kielletyn PVL:n uusnatsit sekä Suomen Sisun johtavat henkilöt, joista suurin osa on perussuomalaisten jäseniä. KL toimii siis kuten itsenäisyyspäivän 612-mielenosoituksen taustalla oleva ryhmittymä, joka kokoaa perussuomalaisia ja uusnatseja järjestämään yhdessä äärioikeistolaista soihtukulkuetta. PVL myönsi julkisesti vasta vuonna 2018 olleensa aloittamassa 612-mielenosoitusta vuonna 2014.

Rekisteröity yhdistys tuo yhteen perussuomalaisia ja uusnatseja

Kansallismielisten liittouma ry rekisteröitiin yhdistykseksi 11. joulukuuta 2018. Yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja on Soldiers of Odin -natsipartiojärjestön jyväskyläläinen johtohahmo Tero Ala-Tuuhonen, varapuheenjohtaja Terhi Kiemunki, sihteeri Seikku Kaita ja taloudenhoitaja Elisa Hiltunen. Lisäksi yhdistyksen hallituksessa istuu Vesa Apo, Samppa Granlund, Jukka Ketonen, Kim Larni, Sami Luoma ja Mika Schwach.

Näistä ainakin Kaita ja Hiltunen ovat perussuomalaisten aktiiveja, kun taas puolueesta pois potkittu Kiemunki on aktivoitunut PVL:ssä. Olemme kirjoittaneet hallituksen jäsenistä tarkemmin jo aiemmassa KL:a käsittelevässä jutussammme.

Kuvateksti:
Kansallismielisten liittouman vuosikokous 27.4.2019. Kuvassa vasemmalta oikealle: Mika Schwach, puheenjohtaja Tero Ala-Tuuhonen, sihteeri Seikku Kaita, taloudenhoitaja Elisa Hiltunen, Jukka Ketonen, Vesa Apo, varapuheenjohtaja Terhi Kiemunki (kyykyssä). Sami Luoma ja Karin Zeiger. Kuva: Kansallismielisten liittouman kotisivu


Joulukuussa Yle kirjoitti KL:sta pitkän artikkelin, jossa Kiemunki itse kertoi suoraan liittouman toimivan yhteistyössä PVL:n kanssa. Yhteydet ovat todennäköisesti jopa vielä julkisuuteen kerrottua tiiviimmät, mistä kertoo PVL:n johtajan osallistuminen KL:n pienelle leirille.

Salaisia leirejä ja mielenosoituksia

Viimeisen vuoden aikana KL on lähinnä keskittynyt erilaisten adressien ja tiedotteiden tehtailuun sekä järjestänyt epäonnistuneen hädin tuskin parikymmentä ihmistä Oulussa keränneen rasistimielenosoituksen. Yhdistykseksi rekisteröitymisen jälkeen KL piti vuosikokouksen huhtikuussa 2019 ja ilmoitti alkavansa ottaa uusia jäseniä, mutta otaksuttavasti tunku ei ole tässä seurassa ollut kovaa.

KL:n merkittävin rooli äärioikeistolaisesta ympäristössä onkin tuoda kulissien takana yhteen erilaisia toimijoita. Kiemunki aatetovereineen on järjestänyt jo neljä kertaa salaisen KL:n leirin, jonne on kerääntynyt äärioikeistolaisia toimijoita eri ryhmistä suunnittelemaan “kansallismielistä” toimintaa ja koordinoimaan sitä. Poliittisesti merkittävää on, että PVL:n kaltaisen väliaikaisesti kielletyn natsijärjestön lisäksi samoille leireille on osallistunut perussuomalaisten paikallisaktiiveja.

Kuvateksti:
Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen johtaja Antti Niemi ampumassa verkkokuvista sensuroituja ihmistauluja Kansallismielisten liittouman käsinauha käsivarressaan kesäkuussa 2019. Etualalla KL:n puheenjohtaja Tero Ala-Tuuhonen. Leirin järjestämiseen osallistui perussuomalaisia. Kuva: Kansallismielisten liittouman kotisivu


Kuvateksti:
Kansallismielisten liittouman verkkosivuilla olevista kuvista on sensuroitu keiden kuvilla leirillä harjoiteltiin ampumista. Huomioi myös pöydällä vasemmalla olevat oletettavasti taistelun harjoittelua varten rivissä olevat puukot. Kuva: Kansallismielisten liittouman kotisivu


Kuvateksti:
Kansallismielisen liittouman kesäleiri kesäkuussa 2019. Vasemmalla Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen johtaja Antti Niemi. Perussuomalaisten aktiivi Seikku Kaita Tampereelta on toinen oikealta. Kuva: Kansallismielisten liittouman kotisivu

Salaisessa paikassa 7.-9. kesäkuuta 2019 järjestetylle leirille osallistui PVL:n Suomen johtaja Antti Niemi sekä perussuomalaisia ja heitä lähellä olevia tahoja, kuten Tampereen perussuomalaisten hallituksen jäsen Seikku Kaita. PVL:n johtajan osallistuminen KL:n leirille ei ole sattumaa. Onkin syytä kysyä, mitä perussuomalaiset tekevät natsijohtajan kanssa “kansallismielisten” verkostointia ja toiminnan koordinoimista varten järjestetyllä leirillä sekä ylipäänsä samassa äärioikeistolaisessa koalitiossa.

Seuraava KL:n julkinen tapahtuma on Turussa 18. elokuuta 2019 järjestettävä 188-mielenosoitus, joka kerää toistamiseen eri puolilta Suome Turun kaduille PVL:n uusnatseja ja muuta äärioikeistoa. Tapahtuma on toisinto elokuulta 2018. Tuolloin PVL marssi ensin omassa kansallissosialistisessa mielenosoituksessaan ja osallistui sen jälkeen 188-Kukkaviran käytännön järjestelyihin. Samana päivänä Turussa järjestettiin yli tuhannen ihmisen Turku ilman natseja -mielenosoitus, johon osallistui monta kertaa enemmän ihmisiä kuin äärioikeiston kahteen mielenosoitukseen.

Aiempia Kansallismielisten liittoumaa käsitteleviä tekstejä:

Kommentti Helsingin Sanomille: Perussuomalaiset ja Pohjoismainen Vastarintaliike eli mistä Suomessa tunnistaa natsin?

Ihmisvihaa ja yhteistyötä natsien kanssa – tällainen on 188-Kukkavirta -mielenosoituksen järjestäjä Kansallismielisten liittouma

Yli tuhat vastusti natseja Turussa, Perussuomalaiset yhteistyössä uusnatsien kanssa
Liveseuranta: Turku #ilmannatseja
putsari kirjoitti:
Ti Loka 01, 2019 2:10 am
Muutenkin suurin osa musuista käyttäytyy ihan hyvin ja asiallisesti, islamistivouhkat on ihan erikseen.

ReissuLasse
Hercule Poirot
Viestit: 2103
Liittynyt: To Touko 07, 2015 6:47 pm

Re: Äärioikeistolaiset ammuskelivat vasem.politiikkojen kuvi

Viesti Kirjoittaja ReissuLasse » Ke Heinä 10, 2019 10:36 pm

Niin no, mitäs sitten?
Moni varmaan näin kesällä heittää tikkaa mökillä, jos siihen taulun kohdalle laittaa vaikka pomonsa kuvan niin pitäs olla jotenkin huolissaan?

JammuSetä
Tarkastaja Clouseau
Viestit: 730
Liittynyt: Ti Syys 25, 2018 8:50 pm

Re: Äärioikeistolaiset ammuskelivat vasem.politiikkojen kuvi

Viesti Kirjoittaja JammuSetä » Ke Heinä 10, 2019 11:18 pm

Toiset ne tekee ihan oikeuta puukko ja pommi-iskuja kun toiset vaan huvittelee paperikuviin. Itsekkin olen ammuskellut vanhoihin vaalimainoksiin ilmakolla. Hyviä tauluja. Selvä kohde ja kovalevyssä näkyy osumat hyvin. Ja kyseessä oli siis ihan itse viedyt ja itse kerätyt mainokset.

Kikki Hiiri
Scooby Doo
Viestit: 611
Liittynyt: Ma Tammi 28, 2013 8:54 pm

Re: Äärioikeistolaiset ammuskelivat vasem.politiikkojen kuvi

Viesti Kirjoittaja Kikki Hiiri » To Heinä 11, 2019 12:21 am

Jessus mitä pelleporukkaa... Erityisesti tää ropin huudi huvitti Kuva
Koska ei oo mitään näyttöä että Suomen uusnatsit olis tota kehittyneempiä ni ei hätää. Muutenki taso ollu niin matala ni en ihmettele että jopa hurrit pitää suomiporukkaa idiootteina.
Everything in the world is either a potato or not a potato

John Kimble
Komisaario Köster
Viestit: 1844
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 5:19 pm

Re: Äärioikeistolaiset ammuskelivat vasem.politiikkojen kuvi

Viesti Kirjoittaja John Kimble » To Heinä 11, 2019 1:53 am

Heh heh, annaannan lähde on "varisverkosto" eli äärivasemmistolaisen kommunistin ja terroristijärjestö antifan jäsenen Dan Koivulaakson ylläpitämä facebook-sivusto.

Sama kuin siteeraisi suoraan Stalinia.

Tämä kommunisti Koivulaakso oli muuten ilmeisesti Vasemmistoliiton mandaatilla "hallitusneuvotteluissa" mukana. Tässähän alkaa toistumaan vuoden 1917 tapahtumat pikku hiljaa.
"Journalistiliitto vaatii, että ihmisiä kohdellaan lain edessä tasapuolisesti."

Marokonsoturi
Charlien Enkeli
Viestit: 1872
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 3:38 pm

Re: Äärioikeistolaiset ammuskelivat vasem.politiikkojen kuvi

Viesti Kirjoittaja Marokonsoturi » To Heinä 11, 2019 6:27 am

Olisiko tässä taustalla se, kun Antti, Li Ja Timo yhdessä lupasivat mm. purkaa aktiivimallin, mutta mitään eivät ole tehneet. Ja sotaveteraanien vappusatanen muuttui -200. :lol: :mrgreen:

Villeri
Philip Marlowe
Viestit: 1125
Liittynyt: Ke Joulu 26, 2018 8:40 am

Re: Äärioikeistolaiset ammuskelivat vasem.politiikkojen kuvi

Viesti Kirjoittaja Villeri » To Heinä 11, 2019 8:40 am

Mukava kun nämä ääripäät jaksavat aina syvästi pöyristyä toistensa väkivaltafantasioinneista.

Järjestäisivät yhteisiä tapahtumia, polttaisivat toistensa busseja jossain syrjässä, tilaisivat kaikki Suomen laamat paikalle, puhuisivat nyrkeillä siitä, miksi juuri se oma kymmeniä miljoonia tappanut ideologia on oikea - ja antaisivat kunnon ihmisten olla.

Koivulaaksollakin on sellaisia puheita väkivallan käytöstä, ettei luulisi muutaman pahvikuvan ampumisen haittaavan - Stalin kun ei voi syyttää Hitleriä ihmisoikeusrikoksista.

Muuten annaanna voisi olla työntämättä tätä ääriöyhöttäjien propagandaa minfoon. Iloitsette onnistuneesta vandalismista ja pöyristytte vastapoolin kuva-ammuskelusta siellä omilla foorumeillanne, eikös juu?

annaanna
Sherlock John Holmes
Viestit: 5362
Liittynyt: Su Heinä 04, 2010 2:29 pm

Re: Äärioikeistolaiset ammuskelivat vasem.politiikkojen kuvi

Viesti Kirjoittaja annaanna » To Heinä 11, 2019 12:25 pm

Ensimmäinen "pöyristyjä" eli Kansallisen liittouman sivuillaan sekä jäsenten omilla sivuillaan julkaistuihin kuviin huomion on kiinnittänyt sanomalehti Keskisuomalainen. Juttu maksumuurin takana.
Muut seurannevat perässä..
Miten reagoivat ministerit ja heidän turvallisuudestaan vastaavat?

Keski-ikäiset A-luokan lihamakkaranmussuttajat ovat selvästi halunneet lähettää uhkaavan viestin ja saada julkisuutta.

Kyseessähän vaikuttaa olevan lakkautettavaksi määrätyn ääriliikkeen uudelleenjärjestäytyminen, joka kiellettiin.

Keskisuomalainen.
https://www.ksml.fi/kotimaa/Maalitaulun ... in/1403441

Kotimaa 11.07.2019 11:16

Maalitauluna demaripääministeri Antti Rinne - ääriliikkeen kesäleirillä ammuttiin vasemmistopoliitikkojen kasvoista tehtyihin maalitauluihin

Kansallismielisten liittouman kesäleirillä on ammuttu vasemmistopoliitikkojen kuvista tehtyjä maalitauluja jousipyssyillä ja ilmakivääreillä, kertoo antifasistinen Varisverkosto Facebook-sivuillaan.
....
...
putsari kirjoitti:
Ti Loka 01, 2019 2:10 am
Muutenkin suurin osa musuista käyttäytyy ihan hyvin ja asiallisesti, islamistivouhkat on ihan erikseen.

ReissuLasse
Hercule Poirot
Viestit: 2103
Liittynyt: To Touko 07, 2015 6:47 pm

Re: Äärioikeistolaiset ammuskelivat vasem.politiikkojen kuvi

Viesti Kirjoittaja ReissuLasse » To Heinä 11, 2019 12:33 pm

annaanna kirjoitti:Ensimmäinen "pöyristyjä" eli Kansallisen liittouman sivuillaan sekä jäsenten omilla sivuillaan julkaistuihin kuviin huomion on kiinnittänyt sanomalehti Keskisuomalainen. Juttu maksumuurin takana.
Muut seurannevat perässä..
Miten reagoivat ministerit ja heidän turvallisuudestaan vastaavat?

Keski-ikäiset A-luokan lihamakkaranmussuttajat ovat selvästi halunneet lähettää uhkaavan viestin ja saada julkisuutta.

Kyseessähän vaikuttaa olevan lakkautettavaksi määrätyn ääriliikkeen uudelleenjärjestäytyminen, joka kiellettiin.

Keskisuomalainen.

Kotimaa 11.07.2019 11:16

Maalitauluna demaripääministeri Antti Rinne - ääriliikkeen kesäleirillä ammuttiin vasemmistopoliitikkojen kasvoista tehtyihin maalitauluihin

Kansallismielisten liittouman kesäleirillä on ammuttu vasemmistopoliitikkojen kuvista tehtyjä maalitauluja jousipyssyillä ja ilmakivääreillä, kertoo antifasistinen Varisverkosto Facebook-sivuillaan.
Uhkaava viesti olisi piirtää tähtäimen kuva naamaan ja lähettää se ko. henkilölle. Jos nyt on vaan niin että jonkun naama vituttaa ja sitä kuvaa kaltoin kohtelee ei se vielä ole mikään uhka. Jossain Pohjois-Koreassa toki suhtaudutaan kovin vakavasti johtajien kuviin mutta pitää niin olla meilläkin?
Entä sitten vaikkapa erilaiset miekkarit joissa retuutellaan jotain tunnettua hahmoa, sekin kai sitten pitää tulkita suoraksi uhaksi. Pilakuvatkin menevät kohta tähän kastiin.

Tiinas
Sammakkoprofessori
Viestit: 450
Liittynyt: Su Helmi 11, 2018 11:00 am

Re: Äärioikeistolaiset ammuskelivat vasem.politiikkojen kuvi

Viesti Kirjoittaja Tiinas » To Heinä 11, 2019 12:37 pm

Ja mistä saakka facebookin valeuutisen jakaminen on ollut sallittua?

Kohta käy kuten Ulrikalle, kiihkoissaan postasi jonkun Facebook valeuutisen ja kengän kuva perseeseen

Marokonsoturi
Charlien Enkeli
Viestit: 1872
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 3:38 pm

Re: Äärioikeistolaiset ammuskelivat vasem.politiikkojen kuvi

Viesti Kirjoittaja Marokonsoturi » To Heinä 11, 2019 12:42 pm

Villeri kirjoitti:Mukava kun nämä ääripäät jaksavat aina syvästi pöyristyä toistensa väkivaltafantasioinneista.

Järjestäisivät yhteisiä tapahtumia, polttaisivat toistensa busseja jossain syrjässä, tilaisivat kaikki Suomen laamat paikalle, puhuisivat nyrkeillä siitä, miksi juuri se oma kymmeniä miljoonia tappanut ideologia on oikea - ja antaisivat kunnon ihmisten olla.

Koivulaaksollakin on sellaisia puheita väkivallan käytöstä, ettei luulisi muutaman pahvikuvan ampumisen haittaavan - Stalin kun ei voi syyttää Hitleriä ihmisoikeusrikoksista.

Muuten annaanna voisi olla työntämättä tätä ääriöyhöttäjien propagandaa minfoon. Iloitsette onnistuneesta vandalismista ja pöyristytte vastapoolin kuva-ammuskelusta siellä omilla foorumeillanne, eikös juu?
Tämä! Nyrkkeilykehä vaan piritorille ja sinne halukkaat kansallissosiaalit, että takkufantit ottamaan mittaa toisistaan. Tyyli vapaa, 5 x 2min erät. Nuo ihmisryhmät eivät taida jaksaa kyllä edes 3 x 2min. Toiset tissuttelee karjala-olutta ja toiset vetää huumeita ja liimaa.

annaanna
Sherlock John Holmes
Viestit: 5362
Liittynyt: Su Heinä 04, 2010 2:29 pm

KAATOPAIKALLE! Sana on vapaa!

Viesti Kirjoittaja annaanna » To Heinä 11, 2019 3:12 pm

Äärioikeiston törttöilyt siirretty parissa tunnissa Ajankohtaista nyt -osiosta KAATOPAIKALLE!

:lol: :lol: :lol: "Ei ehkä ne kaikkein laadukkaimmat ketjut. Sana on vapaa!"
Ketjun laadussa ei vikaa ole ole, mutta vallan mahdottomasti on näköjään aihe vituttanut :D.
Natsipellejä.

Joku taisi luulla jo toiveikkaana kokonaan poistetuksi.

Juoksupojat tekee mitä isännät käskee :D

YLE uutisoi jälkimainingeista:
https://yle.fi/uutiset/3-10873197

Tampereen apulaispormestari Johanna Loukaskorpi (sd.) paheksuu sivistyslautakunnan jäsenen osallistumista äärioikeiston kesäleirille. Loukaskorpi on lautakunnan puheenjohtaja.

Loukaskorpi otti kantaa Facebookissa julkisessa Tampereen kuntapolitiikka -ryhmässä (siirryt toiseen palveluun).

Kansallismielisten liittouman jakamien kuvien mukaan leirillä esimerkiksi ammuttiin jousipyssyllä ihmisten kuvia. Kasvot oli peitetty paikalta otetussa kuvassa hymynaamoilla, mutta esimerkiksi vaatteiden ja taustojen perusteella kohteet todettiin nettikeskusteluissa vasemmistopuolueiden ministereiksi.

Sivistyslautakunnan perussuomalaisten jäsen Terhi Kiemunki osallistui tapahtumaan. Loukaskorven mukaan toiminta ei sovi lautakunnan jäsenelle.

– Meidän palveluissamme moni lapsi ja nuori on maahanmuuttajataustainen ja kokenut rasismia ja syrjintää. Lautakunnassa, joka vastaa mm. varhaiskasvatuksesta ja perusopetuksesta, tulisi olla edustajina henkilöitä, jotka tunnustavat jokaisen ihmisen yhdenvertaisuuden ja hyväksyvät moninaisuutta ja erilaisuutta, kirjoittaa Loukaskorpi.

Loukaskorven kannanottoon kommentoivat myös valtuutetut.

Vasemmistoliiton valtuutetut Noora Tapio ja Ulla-Leena Alppi ja vihreiden valtuutettu Jaakko Stenhäll ovat sitä mieltä, että myös koko puolueen eli perussuomalaisten mukana olemista Tampereen valtuustokoalitiossa pitää miettiä.
putsari kirjoitti:
Ti Loka 01, 2019 2:10 am
Muutenkin suurin osa musuista käyttäytyy ihan hyvin ja asiallisesti, islamistivouhkat on ihan erikseen.

Avatar
sikakoira
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4680
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Äärioikeistolaiset ammuskelivat vasem.politiikkojen kuvi

Viesti Kirjoittaja sikakoira » To Heinä 11, 2019 6:35 pm

Vasemmistoliiton valtuutetut Noora Tapio ja Ulla-Leena Alppi ja vihreiden valtuutettu Jaakko Stenhäll ovat sitä mieltä, että myös koko puolueen eli perussuomalaisten mukana olemista Tampereen valtuustokoalitiossa pitää miettiä.
:lol: :lol: :lol:
Voi ziisus näitä piipertäjiä.Ei ihme että Persut jatkavat nousuaan.
A theory from a group of scientists is just that: a theory. Believing the opinion of that group without critical verification is just that: belief.
Dr John Lee

L'amourha
Hercule Poirot
Viestit: 2049
Liittynyt: To Elo 24, 2017 8:02 pm

Re: Äärioikeistolaiset ammuskelivat vasem.politiikkojen kuvi

Viesti Kirjoittaja L'amourha » To Heinä 11, 2019 7:29 pm

Tua kuvan jouskarimiäs on kyllä vaikuttava näky. Miten kukaan aikuinen ihminen voi edes tähdätä jousella tuolleen. Ällistyttävää.
Surfin' USA - Parasta waterboarding-musaa ikinä

TucoRamirez
Parranpäristäjä
Viestit: 64
Liittynyt: Ke Elo 01, 2018 12:10 am

Re: Äärioikeistolaiset ammuskelivat vasem.politiikkojen kuvi

Viesti Kirjoittaja TucoRamirez » To Heinä 11, 2019 8:15 pm

Paikka on Sherwoodin metsässä, legendaarinen hyvä vastaan paha taistelu ja ampuja on Robin Hoodi.

Vastaa Viestiin