Juhani Tammisen kirjeistä Aarniolle vankilaan huumejäämiä

Jari Aarnion tapaukseen liittyvät ketjut tänne

Valvojat: Raid, Moderaattorit

TuskaistaTietoa
Helen Mirren
Viestit: 1482
Liittynyt: Ke Touko 20, 2015 9:34 pm

Juhani Tammisen kirjeistä Aarniolle vankilaan huumejäämiä

Viesti Kirjoittaja TuskaistaTietoa » Ke Marras 08, 2017 8:28 pm

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/2017110 ... 3_u0.shtml
Poliisi tutkii uutta huumerikosepäilyä: Aarniolle lähetetyistä kirjeistä löytyi jälkiä amfetamiinista

Vantaan vankilassa istuvalle Jari Aarniolle lähetetyistä kirjeistä on löytynyt jälkiä amfetamiinista. Kirjeitä tutkitaan parhaillaan rikoslaboratoriossa.

Iltalehden tietojen mukaan kyse on kahdesta viime viikolla postitetusta kirjeestä, jotka oli lähetetty törkeistä huumerikoksista tutkintavankeudessa istuvalle Jari Aarniolle Vantaan vankilaan.

Kummassakin kuoressa oli tiettävästi kostea tahra, joka reagoi pikatestissä amfetamiiniin.

Postiin Tallinnassa

Parhaillaan rikoslaboratorion tutkinnassa olevat kirjeet oli lähettänyt Virossa ja Baltiassa toimiva lakimies-kirjailija Juhani Tamminen, jolta ilmestyi viime vuonna Aarnioon liittyvä kirja Pasilan mies.

Tamminen on hiljattain tehnyt kolme tutkintapyyntöä Aarnioon rikostutkintaan liittyen. Yksi koskee epäiltyä laitonta seurantaa, toinen laitonta puhelinkuuntelua. Kolmas koskee KRP:n nykyisen päällikön lausuntoja käräjäoikeudelle.

Tamminen sanoo olevansa järkyttynyt asiasta.

- Sanomattakin on selvää, että minulla ei ole mitään tekemistä sen enempää amfetamiinin kuin minkään muunkaan huumeen kanssa, Tamminen vakuuttaa IL:lle.

Tamminen kertoo saaneensa kuulla asiasta epävirallista kautta. Poliisi ei ole ollut häneen vielä yhteydessä.

- Suljin kuoret kotonani ja vein ne Tallinnan pääpostiin. Toisessa kuoressa oli tabloidilehti, toinen sisälsi asiapapereita. Paperit olivat poliisin antamassa mustassa salauskuoressa, joka puolestaan oli lakifirmani kuoren sisällä, Tamminen kertoo.

Kyseessä varoitus?

Huumeita ja huumaavia lääkeaineita yritetään salakuljettaa vankiloihin muun muassa paperiin imeyttämällä. Tekovälineenä käytetään useimmiten huokoista, imukykyistä paperia, johon nestemuotoon liuotettu aine imeytetään. Tamminen kuitenkin korostaa, että hänen kirjeessään oli tavallista konttoripaperia. Tahrat puolestaan olivat kirjekuorissa.

Tamminen on parhaillaan perehtymässä Aarnio-vyyhtiin ja sen esitutkintaan vaihtoehtoisilla faktoilla ja haastatteluilla.

- Pystyn jo nyt osoittamaan, että moni asia meni hirvittävän väärin esitutkinnassa ja samoin oikeudenkäynnissä. Haluaako joku nyt varoittaa minua, että olen tutkimuksissani liian pitkällä? Kovaksi tämä peli kuitenkin näyttää menevän, Tamminen pohtii.

Itä-Uudenmaan poliisi vahvistaa käynnistäneensä rikostutkinnan kirjelähetykseen liittyvästä epäillystä huumausainerikoksesta.

- Vankila ilmoitti meille pikatestin tuloksesta, sanoo rikoskomisario Rauno Jämsä Itä-Uudenmaan poliisista.

Avatar
Kuolemannaakka
Agentti Scully
Viestit: 8608
Liittynyt: Ma Touko 31, 2010 10:43 pm

Re: Juhani Tammisen kirheistä Aarniolle vankilaan huumejäämi

Viesti Kirjoittaja Kuolemannaakka » To Marras 09, 2017 10:49 am

Noi KRP:n lavastukset on vielä niin naurettavia kaiken lisäksi=))

Mutta kuten propagandistien perusohje kuuluu: lavastukset pitää aina tehdä tyhmimmän kadunmiehen käsityskyvyn mukaisesti. Asioissa ei tarvitse olla päätä eikä häntää sinänsä.

Poliisi yritti aikoinaan lavastaa huumeista myös Keijo Smolanderin asianajajaa, kun ensin tarjottu lahjominen ei mennyt läpi. Oikeus kuitenkin kumosi syytteet.
Lataa ilmainen 310-sivuinen nettikirja Ulvilan surmasta! 8 vuoden tutkimuksen tulos, runsaasti ennen julkaisematonta materiaalia!
https://drive.google.com/file/d/1L55vVw ... FGYkb/view


Älä usko mitä sanon, tutki mitä sanon

Phoenix Foundation
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 182
Liittynyt: To Syys 21, 2017 11:25 pm

Re: Juhani Tammisen kirheistä Aarniolle vankilaan huumejäämi

Viesti Kirjoittaja Phoenix Foundation » To Marras 09, 2017 2:52 pm

Pitääpäs odotella näiden aarniouskovaisten ja aarnio-trollien selityksiä taas kuinka krp on tähänkin syyllinen vaikka heillä ei ole mitään todisteita tälläkään kertaa.. :D

eiköhän kirjailija itse ole tuon lähetyksen sabotoinut että saisi kirjalleen enemmän lukijoita, vainoharhaisiin ja salaliittoteorioihin uskoviin tuommonen temppu uppoaa tosi helposti, kun he alkavat heti kuvitella että 'oikea salaliitto' on tapahtumassa ja juuri tuossa kirjassa elämän salaisuudet paljastetaan, no aarniouskovaisilta saa taas muutaman lantin pois ja paremmat tulot, ei paha kikka siinä mielessä! :)

toinen mahdollinen teorio on että aarnio on kyseisten aineiden viihdekäyttäjä ja kirjailija auttoi erittäin hyvää ystäväänsä, mutta tähän teoriaan en oikein jaksa uskoa..

annaanna
Sherlock John Holmes
Viestit: 5378
Liittynyt: Su Heinä 04, 2010 2:29 pm

Re: Juhani Tammisen kirjeistä Aarniolle vankilaan huumejäämi

Viesti Kirjoittaja annaanna » To Kesä 06, 2019 8:41 pm

Jäänyt päivittämättä tämä ketju.

Tutkinnanjohtajista joku ollut kovasti tiedonhaluinen. Sovittu avattavaksi tämän tyyppiset kirjeet tekaistun epäilyn varjolla. Ehdokkaita ovat vanha tuttu Jukka Haavisto, Rabbe von Hetzen ja Kai Kivelä.

Mitä lie eritettä kuoriin tuhrittu.

Kirjeen lähettäjä tuossa totesi, etteivät ottaneet yhteyttä vankilaan huumeita lähettäneeseen millään tavalla :lol:

Iltalehti;

Jari Aarniolle vankilaan lähetetyistä kirjeistä ei löytynytkään huumeita
13.11.2017 klo 16:16
Kirjeissä olleet kosteat tahrat olivat tiettävästi aluksi reagoineet pikatestissä amfetamiiniin.

Vantaan vankilan pysäyttämät ja poliisille luovuttamat Jari Aarniolle osoitetut kirjeet eivät sisältäneet huumausaineita, Itä-Uudenmaan poliisilaitos tiedottaa.

Rikosteknisen laboratorion kirjeisiin kohdistamien huumausainetestien tulokset olivat negatiiviset.

Iltalehti uutisoi viime viikolla, että tutkintavankeudessa istuvalle Aarniolle lähetetyssä kahdessa kirjeessä oli kummassakin kostea tahra, joka reagoi pikatestissä amfetamiiniin.

Kirjeet oli lähettänyt Virossa ja Baltiassa toimiva lakimies-kirjailija Juhani Tamminen, jolta ilmestyi viime vuonna Aarnioon liittyvä kirja Pasilan mies. Tamminen kiisti väitteet kirjeiden huumesisällöstä IL:lle tuoreeltaan.

Poliisin mukaan jutussa ei tutkimustulosten saamisen jälkeen ole enää syytä epäillä tapahtuneen rikosta. Tutkinta lopetetaan ja poliisi palauttaa kirjeet Vantaan vankilaan, josta ne toimitetaan edelleen Aarniolle.
putsari kirjoitti:
Ti Loka 01, 2019 2:10 am
Muutenkin suurin osa musuista käyttäytyy ihan hyvin ja asiallisesti, islamistivouhkat on ihan erikseen.

Vastaa Viestiin