Jari Aarnio ja Kari Tolvanen; mahdolliset rikokset

Jari Aarnion tapaukseen liittyvät ketjut tänne

Valvojat: Raid, Moderaattorit

GRILLi
Alibin satunnaislukija
Viestit: 111
Liittynyt: La Marras 25, 2017 10:01 pm

Jari Aarnio ja Kari Tolvanen; mahdolliset rikokset

Viesti Kirjoittaja GRILLi » La Tammi 06, 2018 10:46 pm

Olenkin miettinyt miten se Kari Tolvanen on osoittanut Jari Aarniolle täydellistä lojaliuutta Aarnion tilanteessa puhuen hänestä uskomattomasti ylistäen ja yrittänyt dissata kaikkia Aarniota vastaan todistaneita yms. niin olen miettinyt jo jonkin aikaa, että onko siellä jonkinlainen porkkana tai keppi takana.

Nyt tähän kysymykseen toi mahdollisesti valoa iltalehden uutinen.

Jos on tapahtunut vasikan suojelua entisessä Tolvasen johtamassa yksikössä kuten uutisessa pohditaan, niin tälläisessä tilanteessa Aarnio taitaa tietää aika paljon arkaluontoista tietoa hänen ja Tolvasen yhteisistä toimista. Tutkitaanko tätä mahdollisuutta, aika näyttää.


Alla olevasta artikkelista selviää, että Kari Tolvasen johdolla on mahdollisesti Vilhusen murha hommia katsottu läpi silmien vasikointia vastaan.


Kari Tolvasen tai hänen entisten alaisten tutkiminen ei enää ole ilmeisesti mahdollista, kun kaikki rikossyytteet ovat vanhentuneet (näin käsitin uutisesta?), vaikka eettisesti se olisi erittäin tärkeää. Jotain tutkintaa ilmeisesti on tulossa, mutta mitä?

Teidän mielipiteet että miten pitkälle ovat parhaat kaverukset kenties menneet vasikoiden(/Aarnion huumeliigan jäsenten) suojelemiseksi?

Sehän nyt tiedetään, että Vilhunen oli Aarnion huumeliigan yksi tärkeimpiä jäseniä ja muitakin jäseniä Aarnio oli pyrkinyt suojelemaan esim. Sievälää, mutta oliko muitakin yksiköitä kuin huumeyksikkö mukana suojelussa?

Täysin selvää on, että tämä syö entisestään Kari Tolvasen uskottavuutta Aarnio oikeudenkäynnin todistajana.

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/2018010 ... 9_u0.shtml

Tutkimukset tiivistyvät, ruumista etsitty maastosta - Aarnion rikoskumppani liitetty vanhaan palkkamurhaan

Perjantai 5.1.2018 klo 20.14

Poliisi on tiivistänyt tutkimuksia Jari Aarnion rikoskumppanina tuomitun entisen jengipomon mahdollisesta osallisuudesta vanhaan palkkamurhaan. Ex-rikollispomo haettiin hiljattain vankilasta kuulusteluihin. Yhä kateissa olevaa ruumista on jälleen etsitty maastosta.

Ex-rikollispomo Keijo Vilhunen haettiin vankilasta kuulusteluihin Volkan Ünsalin vanhaan palkkamurhaan liittyen
Murhasta tuomittu on väittänyt Vilhusen olleen teon takana
KRP selvittää myös, suojeliko Ünsalin murhaa tutkinut poliisi tietolähteenään ollutta Vilhusta

Turkinruotsalaisen Volkan Ünsalin palkkamurhan uusi tutkinta tiivistyy. Yli neljätoista vuotta sitten tapahtuneen palkkamurhan tutki aikanaan Helsingin poliisilaitos. Meneillään olevan tutkinnan takana on keskusrikospoliisi.

KRP selvittää nyt väitteitä, joiden mukaan murhan takana olisi ollut Jari Aarnion kumppanina tuomittu ex-rikollispomo Keijo Vilhunen. Samoin selvitettävänä on, tutkiko Helsingin poliisilaitos Ünsalin murhan kunnolla.

Ünsal murhattiin lokakuussa 2003 Helsingissä. Vaikka ruumista ei koskaan löytynyt, kolme suomalaismiestä sekä chilenruotsalainen mies tuomittiin murhasta elinkautisiin vankeusrangaistuksiin tammikuussa 2005.

"Saaran" asunnossa

Iltalehden lähteiden mukaan uuteen tutkintaan johtaneet tapahtumat alkoivat siitä, kun elinkautiseen tuomittu Jani-Markus Leinonen väitti Aarnion rikoskumppanina tuomitun Vilhusen olleen Ünsalin murhahankkeen takana.

Vilhunen kytkeytyi Ünsaliin myös Vuosaaressa sijainneen rikospaikan myötä. Poliisi sai selvitettyä muun muassa verijälkien perusteella, että Ünsal murhattiin kerrostaloasunnossa, joka kuului Aarnio-vyyhdin käynnistäneelle, alamaailmaan tiiviisti kytkeytyneelle "Saaralle".

Saaran huoneisto oli murhan aikaan vuokrattu Vilhuselle, mutta tosiasiassa siellä asui Jani Leinonen.

Leinosen väitteillä on arveltu olevan kostomotiivi, sillä Vilhunen oli Aarnio-jutun myötä paljastunut Helsingin huumepoliisin tärkeäksi tietolähteeksi. Tämä puolestaan olisi johtanut päättelyyn, että Vilhunen olisi edesauttanut Ünsalin murhan selviämistä antamalla poliisille tietoja, jotka lopulta johtivat nelikon vangitsemiseen ja tuomitsemiseen.

IL:n tietojen mukaan KRP on jo useita kertoja puhuttanut ja kuulustellut murhasta tuomittuja miehiä Vilhuseen liittyen. Myös useita Helsingin poliisilaitoksen silloisessa väkivalta- ja huumerikosyksikössä työskennelleitä tutkijoita on selvittelyn aikana kuulusteltu.

Etsinnät maastossa

Tutkinnan tiivistyessä viime vuoden loppupuolella kuulusteluihin kutsuttiin lisää poliiseja. Lisää kuulusteluja on sovittu tämän vuoden alkuun.

Vilhunen itse noudettiin kuulusteluihin Vantaan vankilasta joulun alla 20. joulukuuta.

Murhasta tuomitun Raimo Anderssonin kertomukset puolestaan johtivat IL:n tietojen mukaan viime vuoden puolella Ünsalin ruumiin uusiin maastoetsintöihin Tervakosken tienoilla. Ennen lumien tuloa tehdyt etsinnät eivät kuitenkaan tuottaneet tulosta.

Virallisesti tutkinta on Tampereen KRP:n eli Sisä-Suomen yksikön vastuulla. IL:n tietojen mukaan tutkinnassa on kuitenkin ollut mukana myös Turun eli Länsi-Suomen yksikkö.

Tiiviistä tutkintatoimista huolimatta juttu on yhä kirjattuna s- eli sekalaisilmoituksena. KRP on erittäin vaitonainen tutkinnan nykyvaiheesta.

- Poliisi selvittää kyseistä asiaa, KRP:stä todetaan lyhyesti.

Kiistää laiminlyönnin

Rikollispomon mahdollisen osuuden lisäksi KRP on selvittänyt juttuun liittyvää "poliisihaaraa". Poliisi epäili aikanaan Vilhusta osallisuudesta Ünsalin murhaan, mutta näyttöä häntä vastaan ei koskaan saatu.

Helsingin poliisilaitoksen laillisuusvalvonta teki asiasta tutkintapyynnön loppuvuonna 2015. Rikosilmoitus kirjattiin KRP:ssä keväällä 2016. Perimmiltään kysymys on siitä, laiminlöikö Helsingin poliisin väkivaltarikosyksikkö murhatutkinnan ummistamalla silmänsä Vilhusen mahdolliselta osuudelta, koska tämä oli poliisin tärkeä tietolähde.

Selvityksen ei kuitenkaan uskota johtavan syytteisiin, sillä mahdolliset virkarikosepäilyt ovat jo vuosia sitten rikosoikeudellisesti vanhentuneet.

Silloista väkivaltarikosyksikköä johtanut nykyinen kansanedustaja rikosylikomisario Kari Tolvanen torjuu kaikki epäilyt tutkinnan laiminlyönnistä.

- Juttu tutkittiin aikanaan niin perusteellisesti kuin vain voitiin. Neljä henkilöä tuomittiin murhasta, jossa ruumista ei koskaan löytynyt, Tolvanen kuittaa Iltalehdelle.

Murhan motiivina kosto ja raha

Volkan Ünsalin murhan taustalla oli Tukholman Arlandan lentokentän arvokuljetusryöstö kesällä 2002.

Turkkilaistaustainen Volkan Ünsal oli päässyt Ruotsin poliisin todistajansuojeluohjelmaan ilmoittauduttuaan todistajaksi miljoonaryöstöön. Ünsal oli kertonut poliisille, että hänestä oli luvattu miljoonien kruunujen tapporaha.

Ünsalista tehtiin katoamisilmoitus lokakuussa 2003. Hänen tiedettiin lähteneen Suomeen ystävänsä Janne Ranisen luo.

Osa murhasta tuomituista oli tuolloin Helsingin huumepoliisin seurannassa. Telekuuntelun perusteella poliisi pääsi yllättäen sekä murhan että tekijöiden jäljille.

Syytetyt väittivät oikeudessa, että Ünsal oli itse lavastanut katoamisensa ja että verijäljet asunnossa olivat voineet syntyä kokaiininkäytöstä johtuneesta nenäverenvuodosta, joka olisi aivastuksen myötä levinnyt seinälle.

Oikeus kuitenkin katsoi, että Ünsal oli murhattu ja että murhan motiivina oli tämän tekemä ilmianto poliisille ja riita rahasta. Se tuomitsi elinkautiseen vankeuteen Raimo Juhani Anderssonin, Janne Tapio Ranisen sekä Jani-Markus Leinosen. Chilenruotsalainen Leopoldo Fernando Gonzalez Carmona tuomittiin samaan rangaistukseen murhan yllyttäjänä.

Helsingin hovioikeus hylkäsi lokakuussa 2016 Anderssonin anomuksen päästä ehdonalaiseen. Ranisen ja Leinosen loppuvuonna 2016 jättämät anomukset odottavat yhä hovin ratkaisua.

IL-TYÖRYHMÄ
Viimeksi muokannut GRILLi, La Tammi 06, 2018 11:44 pm. Yhteensä muokattu 4 kertaa.

TuskaistaTietoa
Lovejoy
Viestit: 1639
Liittynyt: Ke Touko 20, 2015 9:34 pm

Re: Jari Aarnio ja Kari Tolvanen MAHDOLLISET RIKOKSET

Viesti Kirjoittaja TuskaistaTietoa » La Tammi 06, 2018 11:15 pm

Poliittinen poliisi toimii. Perustaktiikkana vuotaa tietoa, kuinka tässä tapauksessa Kari Tolvasta tutkitaan. Tavoitteena lopettaa hänen uransa.

Sitten myöhemmin mitään ei kuulu ja tutkinnat ovat vaan lopetettu. Jättäen sen varjon Tolvasen ylle, johon asialla pyritäänkin.

GRILLi
Alibin satunnaislukija
Viestit: 111
Liittynyt: La Marras 25, 2017 10:01 pm

Re: Jari Aarnio ja Kari Tolvanen MAHDOLLISET RIKOKSET

Viesti Kirjoittaja GRILLi » La Tammi 06, 2018 11:23 pm

TuskaistaTietoa kirjoitti:Poliittinen poliisi toimii. Perustaktiikkana vuotaa tietoa, kuinka tässä tapauksessa Kari Tolvasta tutkitaan. Tavoitteena lopettaa hänen uransa.

Sitten myöhemmin mitään ei kuulu ja tutkinnat ovat vaan lopetettu. Jättäen sen varjon Tolvasen ylle, johon asialla pyritäänkin.
Onko sinulla antaa todisteita väitteidesi tueksi?

Aarniohan toimi näin luottotoimittajiensa kautta mustamaalatakseen KRP:tä yms.

Kai olet tietoinen, että Tolvanen on jo vaihtanut poliisista muualle?

TuskaistaTietoa
Lovejoy
Viestit: 1639
Liittynyt: Ke Touko 20, 2015 9:34 pm

Re: Jari Aarnio ja Kari Tolvanen MAHDOLLISET RIKOKSET

Viesti Kirjoittaja TuskaistaTietoa » Su Tammi 07, 2018 12:09 am

GRILLi kirjoitti: Kai olet tietoinen, että Tolvanen on jo vaihtanut poliisista muualle?
Muualle eli eduskuntaan. Mistäs muualta kuin lähteidensä kautta luottotoimittajalle vuodettuna luulet tämän jutun tulleen?

Joe Roberts
Alokas
Viestit: 7
Liittynyt: Ti Syys 19, 2017 5:48 pm

Re: Jari Aarnio ja Kari Tolvanen MAHDOLLISET RIKOKSET

Viesti Kirjoittaja Joe Roberts » Su Tammi 07, 2018 1:11 am

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000680482.html
Uuno ja spede ja vitun simo salminen

kuka uskoo tähän pommin langan katkasuun ellei ole sovittu juoni?

Lisätty linkin takana ollut teksti
-NILS-


Muistatko: Kuin elokuvasta - näin Jari Aarnio yritettiin tappaa 1996
Helsingin huumepoliisin päällikköä epäillään raskaista rikoksista

Julkaistu: 12.11.2013 19:28 , Päivitetty: 12.11.2013 20:01

Jari Aarnion poliisiura olisi voinut päättyä 1996, jos hän ei olisi toiminut ripeästi.
Rikosepäilyjen kohteena oleva Helsingin huumepoliisin päällikkö on ollut sekä ihailtu että vihattu persoona.

Valtakunnansyyttäjänvirasto kertoi tänään, että Helsingin huumepoliisin päällikkö Jari Aarniota epäillään Virka-aseman väärinkäyttämisestä ja törkeästä lahjuksen ottamisesta.

56-vuotiaan Aarnion pitkälle uralle mahtuu monenlaisia käänteitä. Ehkä parhaiten muistetaan hänen joutumisensa alamaailman iskun kohteeksi vuonna 1996.

Tuolloin Aarnion pihalle tuotiin käsikranaatti, johon oli kiinnitetty sytytyslanka. Aarnio sai katkaistua langan ennen räjähdystä.

Uransa vuonna 1979 Helsingin järjestyspoliisissa aloittanut Aarnio siirtyi kaksi vuotta myöhemmin huumerikostutkijaksi legendaarisen Torsti Koskisen alaisuuteen.

Aarnio on palkittu useaan otteeseen. Hänet valittiin vuoden poliisiksi vuonna 1987. Poliisin ansioristin hän sai vuonna 1995.

Vuonna 1999 Aarnio nimitettiin Helsingin huumepoliisin päälliköksi. Häntä ja useita muita huumepoliiseja alettiin epäillä virkarikoksista vuonna 2007. Selvittelyissä oli muun muassa se, onko poliisi katsonut vinkkimiestensä rikoksia sormien läpi.

Kokonaisuus kuivui kuitenkin kasaan, ja esimerkiksi Aarnion syyte hylättiin.

Vuonna 2010 Aarnio teki pikapyrähdyksen pörssiyhtiö Elisaan, jossa hän toimi turvallisuusalan asiantuntijana. Hän kuitenkin palasi jo seuraavana vuonna takaisin huumepoliisin johtoon.

Helsingin Sanomat uutisoi syyskuussa, että Aarniota epäillään virkavelvollisuuden rikkomisesta. Lehden haastatteleman naisen mukaan Aarnio olisi auttanut häntä prostituution aloittamisessa ja pyörittämisessä.

Tiistaina esiin nousseilla epäilyillä ei ole yhteyttä syyskuiseen virkarikosepäilyyn.

gumbler
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 220
Liittynyt: Ma Elo 03, 2015 10:10 pm

Re: Jari Aarnio ja Kari Tolvanen MAHDOLLISET RIKOKSET

Viesti Kirjoittaja gumbler » Su Tammi 07, 2018 3:46 am

GRILLi kirjoitti: Sehän nyt tiedetään, että Vilhunen oli Aarnion huumeliigan yksi tärkeimpiä jäseniä ja muitakin jäseniä Aarnio oli pyrkinyt suojelemaan esim. Sievälää, mutta oliko muitakin yksiköitä kuin huumeyksikkö mukana suojelussa?
Aarnion huumeliigahan on mielipidekysymys, kerroppas lähteet siitä että Vilhunen olisi yksi tärkeimpiä jäseniä, väitetyssä järjestössä.

Joo on vienyt puhelimen terassin alle, pyytänyt kaverinsa essolle kahville, muistaakseni kahteen kertaan, koittanut välikäsien kautta kiristää muita ottamaan tynnyreitä nimiinsä yms.yms.yms. mutta kerroppas nyt se savuava ase kun näin vaahtoavat?

Sinulla on ilmeisesti jotain tietoa uutta asiasta??

Se että Aarnio on suojellut/auttanut kymmeniä vuosia ollutta tietolähdettä TAI oikeastaan tietolähteitä, ei tee asiasta Aarnion liigaa. JOTEN PYSY ASIASSA, ÄLÄKÄ VALEHTELE, ESITÄ PERUSTEETTOMIA VÄITTEITÄ.

Avatar
Mikko
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 228
Liittynyt: Ke Helmi 03, 2016 8:03 pm

Re: Jari Aarnio ja Kari Tolvanen MAHDOLLISET RIKOKSET

Viesti Kirjoittaja Mikko » Su Tammi 07, 2018 9:13 pm

gumbler kirjoitti:
GRILLi kirjoitti: Sehän nyt tiedetään, että Vilhunen oli Aarnion huumeliigan yksi tärkeimpiä jäseniä ja muitakin jäseniä Aarnio oli pyrkinyt suojelemaan esim. Sievälää, mutta oliko muitakin yksiköitä kuin huumeyksikkö mukana suojelussa?
Aarnion huumeliigahan on mielipidekysymys, kerroppas lähteet siitä että Vilhunen olisi yksi tärkeimpiä jäseniä, väitetyssä järjestössä.

Grilli on ihan oikeassa, Aarnion huumeliiga ei ole mikään mielipidekysymys, käräjäoikeus totesi tuomiossaan jo Aarnion johtaneen huumeliigaa, jonka toiminnassa Vilhunenkin oli mukana! Tahalleen taas olet gumbler palstalla jakamassa väärää tietoa taas kerran Aarnion hyväksi. :)

pop
Charlien Enkeli
Viestit: 1865
Liittynyt: To Helmi 19, 2015 4:25 pm

Re: Jari Aarnio ja Kari Tolvanen; mahdolliset rikokset

Viesti Kirjoittaja pop » Su Tammi 07, 2018 11:16 pm

edit. tuplapostaus tässäkin.
Viimeksi muokannut pop, Su Tammi 07, 2018 11:22 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

pop
Charlien Enkeli
Viestit: 1865
Liittynyt: To Helmi 19, 2015 4:25 pm

Re: Jari Aarnio ja Kari Tolvanen; mahdolliset rikokset

Viesti Kirjoittaja pop » Su Tammi 07, 2018 11:20 pm

itseasiassa sitaatti että aarnion huumeliiga joko oli tai ei ollut eli kyseessä ei ole mielipidekysymys oli minun vastaus en tiedä onko modet poistanut jostain syystä
Täällä muutenkin suht ihmetouhua en tiedä sainko joulukuun alulla kk:n bannit tuplapostauksesta (?) schumi kyseli yv:nä samaa asiaa. kuuluu ilm lautamiespuolelle. syyksi ilmoitettiin "joululoma". Toki voin lopettaa oman kontribuution aiheeseen, olen omasta mielestäni antanut ko. aiheeseen aika paljon näkemystä ja tietoa täällä. Moni tosin on ärsyyntynyt

GRILLi
Alibin satunnaislukija
Viestit: 111
Liittynyt: La Marras 25, 2017 10:01 pm

Re: Jari Aarnio ja Kari Tolvanen; mahdolliset rikokset

Viesti Kirjoittaja GRILLi » Ma Tammi 08, 2018 7:50 pm

pop kirjoitti:Toki voin lopettaa oman kontribuution aiheeseen, olen omasta mielestäni antanut ko. aiheeseen aika paljon näkemystä ja tietoa täällä. Moni tosin on ärsyyntynyt

Elä missään nimessä lopeta!

Sinun viestisi ovat laadukkaimpia mitä Aarnio ketjuista löytää, on monesti puhdasta faktaa ja sinulla on muistissa paremmin asiat kuin 99% muista keskustelijoista!

Toivottavasti jatkat jatkossakin keskustelua, vaikka Aarniouskovaiset ja ne aarniotrollit yms. ovatkin välillä saattaneet suuttua, kun olet heille lyönyt luun kurkkuun tiukoilla faktoilla! Parempi että palstalla on asiaa ja faktaa, jota sinulta saa kuin valheita joita osa levittää Aarnion puolesta.

Made man
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 162
Liittynyt: Ma Helmi 01, 2016 2:02 am

Re: Jari Aarnio ja Kari Tolvanen; mahdolliset rikokset

Viesti Kirjoittaja Made man » To Tammi 11, 2018 8:09 pm

Samaa mieltä grillin kanssa, pop elä ehdottomasti lopeta viestitelyä tänne osuuteen.

Sinun postaukset ovat selvästi siellä laadukkaimpien päässä mitä täällä Aarnio palstalla on!Mietin tässä, että jos tuo Unsalin murha tutkimus avataan uudestaan niin käykö myös mahdollisesti niin että KRP tutkii onko Kari Tolvasen johtama ryhmä varmasti puolueettomasti tutkinut Vilhusen roolin tapauksessa?

Toivottavasti joku paremmin tähän haaraan perehtynyt osaisi vastata.

pop
Charlien Enkeli
Viestit: 1865
Liittynyt: To Helmi 19, 2015 4:25 pm

Re: Jari Aarnio ja Kari Tolvanen; mahdolliset rikokset

Viesti Kirjoittaja pop » To Tammi 11, 2018 11:29 pm

siinä oli länsi suomen krp turun yksikkö ja oisko ollu tampereen krp (?) sekalaisilmoituksena kirjattu ja vilhusta kuulusteltu sekä Andersson käynyt näyttämässä mahdollisia ruumiin kätkökuoppia. tainut käydä sama kuin latella eli unohtunut tarkka sijainti

Jokienvalloittaja
Tarkastaja Clouseau
Viestit: 665
Liittynyt: Ti Tammi 19, 2016 4:33 pm

Re: Jari Aarnio ja Kari Tolvanen; mahdolliset rikokset

Viesti Kirjoittaja Jokienvalloittaja » Pe Tammi 12, 2018 2:02 am

Poliisi on instituutio joka nauttii ihan naurettavan ylimitoiteltua ihailua, luottamusta ja valtaa ottaakseen huomioon että kyse on ammattikorkeakoululaisten vellihousujen pyörittämästä organisaatiosta. Milloin hoitajat saavat osakseen immuniteettisuojaa oikeudessa ja ylistystä verrattuna tavan kansalaiseen? Tai joku Atk tukihenkilö.

Kari Tolvanen tietää tämän. Kari tietää miten poliisissa noustaan ylöspäin, ja että jotain mätää siinä on mutta tämä ylimitoiteltu luottamus ja ihailu on se syy miksi Tolvanen on eduskunnassa. Aarnion höpinät "tiukoista tuloksista" ja "veitsenterävästä, oikeasta elämästä" (mitä vittua :D ) sopivat Tolvaselle. Kyseessä on ammattikorkeakoulun käynyt tyyppi joka on päässyt höpöttämään televisioon, saanut vaimon ja kakaroita ja äänet eduskuntaankin on taattuja kun naama on printattuna paperiin missä lukee että "poliisi". Tyyppihän on ratsastanut sillä koko elämänsä. Olettaisitko oikeasti, että hän Ei olisi siellä nyökyttelemässä?

Kyse ei ole Aarniotapauksessa Aarniosta tai totuudesta, kyse on hänestä itsestään. Tässä tapauksessa häntä voi hyvin kutsua vähän Tolvanaksi. Ei se mitään totuutta tiedä.

L. Ron Bumqvist

Re: Jari Aarnio ja Kari Tolvanen; mahdolliset rikokset

Viesti Kirjoittaja L. Ron Bumqvist » To Tammi 25, 2018 1:13 pm

Maikkari uutisoi aiheesta;
mtv.fi kirjoitti:Volkan Ünsal tapettiin kerrostaloasunnossa Vuosaaren Kallvikintiellä 16. lokakuuta 2003.
(...)
Nyt krp on avannut tutkinnan uudestaan. Yksi tuomituista avautui poliisille, kun Aarnio-vyyhdin tiimoilta paljastuivat Jari Aarnion ja ex-rikollispomo Keijo Vilhusen läheiset välit.

Jani Leinonen on väittänyt Vilhusen olleen murhassa toimeksiantajana. Nyt krp selvittää Vilhusen ja Aarnion mahdollista osuutta ja sitä suojeliko Helsingin poliisi Vilhusta.
Koko artikkeli: https://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikk ... -tuntunut/

Kaksillarattailla
Parranpäristäjä
Viestit: 64
Liittynyt: La Tammi 17, 2015 10:08 am

Re: Jari Aarnio ja Kari Tolvanen; mahdolliset rikokset

Viesti Kirjoittaja Kaksillarattailla » Pe Tammi 26, 2018 2:51 am

Miten ihmeessä porukka,joka oli jatkuvan valvonnan alla, onnistui murhaamaan Volkanin ja kuljettamaan tämän ruumiin pois "Saaran" asunnosta ja vieläpä hävittämään sen? Se oli murha, jonka poliisi antoi tapahtua.

Eikä "Saarakaan" mistään väitetystä seksi suhteesta Aarnion ole nyt suojelussa. Hän oli täysin tietoinen Volkanin tulevasta kohtalosta. Tiedonantajana mahdollisesti poltti tekijätkin ennen murhaa.

Kuulopuheiden mukaan lähti jonkun ajan kuluttua, kun palasi kotiinsa jossa haistoi veren, Ruotsiin rahan hakuteos suun. Tolvanen oli tästä reissusta tietoinen myös.

Nyt on Pohassa hieman tuumailun paikka. He suojelevat murhan suunnitteluun osallistunutta tiedonantaja.

Vastaa Viestiin