Jari Aarnion uutuuskirja

Jari Aarnion tapaukseen liittyvät ketjut tänne

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Avatar
ex-kuorkkikuski
Alokas
Viestit: 3
Liittynyt: La Syys 21, 2019 9:21 am

Jari Aarnion uutuuskirja

Viesti Kirjoittaja ex-kuorkkikuski » Ma Loka 14, 2019 4:25 am

On ollut viime vuosina hyvin suosittua kirjoittaa Jari Aarniosta kirjoja, ja tehdä elokuvia sekä tv-sarjoja. Harmi sinänsä, että käsikirjoitus näissä olisi voinut olla paljon jännittävämpi, jos olisi ollut tiedossa kaikki tapahtumat matkan varrelta.

Eräs toistaiseksi tuntematon kirjailija, on pitkään harkinnut oman tarinansa kertomista kirjan muodossa, vaikka minkäänlaisen rahallisen hyödyn saaminen tapauksesta oksettaa. Kirjan nimi on vielä työn alla, mutta sopivia voisi olla "Totuus totuudesta tapaus keisari Aarniosta", tai "Kuorma-autonkuljettajan viimeinen keikka".

Vielä on hieman epäselvää, tuleeko kirja käsittelemään vain Jari Aarniota, vai myös yleisesti poliisin rikollisuutta ja laittomia menetelmiä. Saattaa hyvinkin olla että tietyt asiat saavat jäädä odottamaan esikoiskirjan jälkeistä omaelämäkertaa, johon suurin osa tarinoista sopii paremmin muiden humorististen tapahtumien joukkoon.

Oikolukuun ja kielentarkistukseen löytyi jo tarvittaessa palvelut, mutta täytyy ennen sitä palata koulunpenkille oppimaan kunnolla yhdyssanat, niin säästyy aikaa ja rahaa mahdollisissa tarkistuksissa. Olisi kiusallista kirjoittaa usein väärin esimerkiksi rikollis järjestö sanan.

Näin viime hetkien tapahtumien myötä, saattaa hyvinkin olla että kirjaan tulee mukaan Jari Aarnion tapahtumien lisäksi myös muu poliisin rikollisuus, sekä erityisesti laittomat menetelmät. Tällöin jo mainittujen kirjan nimiehdotusten lisäksi, nimeksi voisi sopia myös "Tuntematon potilas", tai "Mies joka tiesi liikaa".

Jari Aarnion uutuuskirja kaupoissa kautta maan vuonna 202X. Sen verran voin antaa maistiaisen kirjan pääkohdasta, että Jari Seppo Aarnio on itse henkilökohtaisesti paikalla vastaanottamassa huumetynnyrilähetystä.

Kuinka voikaan näin tilanteeseen sopivalla sanoituksella Kaija Kokkola laulaa 🎶🎤

https://m.youtube.com/watch?v=wm4fHbo7SEk