Jari Sillanpää tuomittiin huumausainerikoksesta

Huumausainerikoksille oma ketju.
Samoin yleinen huumausainekeskustelu tänne.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Tracker
Philip Marlowe
Viestit: 1129
Liittynyt: Ke Helmi 04, 2015 9:13 am

Re: Jari Sillanpää tuomittiin huumausainerikoksesta

Viesti Kirjoittaja Tracker » Ti Loka 09, 2018 8:39 am

Svimba kirjoitti:Jahas, nyt on laittanut yhden kämppänssä hesan keskustassa vuokralle. Kalustettuna, vuokra 3000.
Mun mielestä se on halpa.
Pakko on Jarin jostakin äkkiä hankkia rahaa. Keikkayleisö/fanit ovat pettäneet. Kalliiksi ovat tulleet ja tulevat, kristallit perheelle.

The Uolevi
Parranpäristäjä
Viestit: 92
Liittynyt: La Marras 23, 2013 10:01 am
Paikkakunta: Los Jakomäglös

Re: Jari Sillanpää tuomittiin huumausainerikoksesta

Viesti Kirjoittaja The Uolevi » Ti Loka 09, 2018 8:24 pm

Sillanpään asunnoissa on se ikävä piirre, että niissä asuvalle saattaa tulla helposti mielikuvia siitä, että asunnoissa on puuhasteltu huumeiden, ehkä hiukan erikoisten seksileikkien ja lapsipornon parisssa. Voi olla, että kaikkia tällaiset mielikuvat eivät häiritse.

Avatar
sikakoira
Sherlock Holmes
Viestit: 3374
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Jari Sillanpää tuomittiin huumausainerikoksesta

Viesti Kirjoittaja sikakoira » Ti Loka 09, 2018 8:27 pm

^
Kyllä ,saattaa olla että tuo on nimenomaan myyntivaltti joissakin piireissä.Eiköhän joku kokoomuslainen tuon pyydetyn maksa kohta
:lol:
“I think we have to find out what happened first. Here we go again with, you know, you’re guilty until proven innocent. I don’t like that. "
Donald Trump

Avatar
poikani
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2741
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Jari Sillanpää tuomittiin huumausainerikoksesta

Viesti Kirjoittaja poikani » La Marras 17, 2018 12:18 am

Jari Sillanpäätä eivät tosifanit hylkää!

Artikkelissa on video ja kuvia.
Iltalehti kirjoitti:Jari Sillanpää palaa tänään tanssilavoille: Etukäteen myytiin vain parisataa lippua mutta tosifanit eivät hylkää

Tänään klo 22:44

Jari Sillanpää esiintyy tänään perjantaina Nurmijärven Ruusulinnassa, jossa hänellä on. mahdollisuus kohdata pisimpään matkassa kulkenut tanssikansa.

Keikkapaikalla tanssijat pyörivät jo kahdeksan aikaan lattialla livebändin säestämänä. Sillanpään keikan alkuun oli parikin tuntia, mutta innokkaimmat fanit olivat jo paikalla. Rempseä leidinelikko Marita luoma, Marja-Leena Rosi, Kirsi Aaltonen ja Hannele Binios ovat kulkeneet Sillanpään keikoilla vuosia.

Naiset ovat yksissä tuumin sitä mieltä, etteivät Siltsun viimeaikaiset kohut vaikuta keikalla käyntiin.

- Ilman muuta tultiin keikalle nyt kun tuli keikka! Ei puhettakaan, että boikotoitaisiin häntä, Sanoo lapinjärveläinen Marja-Leena Rosi.

- Huumekäry ja kohut ovat hänen yksityiselämäänsä. Jokaisella on omassa elämässä jossain vaiheessa vaikeaa. Ei se vaikuta hänen esiintymiseensä artistina, kertoo helsinkiläinen Hannele Binios.

Fanit kertovat Sillanpään lavakarisman ja positiivisuuden vieneen mukanaan, ja yhdistäneen ennestään toisilleen tuntemattomia. Odotukset Ruusulinnan keikkaa kohtaan olivat kovat.

- Toista sellaista esiintyjää kuin Jari ei ole. Jokainen keikka on erilainen, keikoilla on monipuolisuutta. Show-tunnelmaa luo myös Siltsun hulluttelu. Varmasti tulee hyvä keikka, naiset sanovat yhdestä suusta.

Haminalainen Inka Nygård oli tulossa ensimmäiselle Jari Sillanpää -keikalleen tanssi mielessään. Seurana oli helsinkiläisen Juha Turu, joka taas on fanittanut Siltsua jo vuoden 1995 tangovoiton jälkeen.

- Tulin tänne eritoten tanssin takia, Inka Nygård sanoo.

- Ei huumekäry ole vaikuttanut mitenkään negatiivisesti ajatuksiini Jarista, hän lisää.

Turulle uutisointi on ollut sysäyksen lähteä Ruusulinnan keikalle.

- Jarin show antaa aina energiaa. Juuri kohujen takia tulin tänään tänne - kannustaakseni Jaria. Elämä jatkuu!

Useampi perinteisen tanssikansan edustaja huomautti Iltalehdelle nimettömänä, että ilta on poikkeuksellisen hiljainen normaaliksi tanssi-illaksi, ja että tanssijoita on vähemmän paikalla ehkä juuri Sillanpään huumekohun takia. Tanssin takia paikalle tulleet eivät kuitenkaan halunneet esiintyä omilla nimillään jutussa.

Lippuja tapahtumaan myytiin ennakkoon vain parisataa, Ruusulinnaan mahtuu 1000 tanssijaa. Yleisömäärä saattaa kasvaa, kun Sillanpää nousee lavalle.
https://www.iltalehti.fi/musiikki/a/881 ... 9fe647c988

OT: Onpas tuolla Juha Turulla nuoren näköinen neiti seuralaisena.
????? ?? ??????.

Avatar
Mikko
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 228
Liittynyt: Ke Helmi 03, 2016 8:03 pm

Re: Jari Sillanpää tuomittiin huumausainerikoksesta

Viesti Kirjoittaja Mikko » To Helmi 21, 2019 9:05 pm

Tuomion Pasuuna kirjoitti: Veikkaisin että elinaikainen ison määrän oma käyttö ei olisi törkeä huumausainerikos juuri siksi, että se ei ole kokonaisuutena arvostellen törkeä vaikka määräkohta täyttyisikin. Ensimmäisestä listastahan riittää että täyttyy joku ja sen lisäksi pitää olla kokonaisuutena törkeä.

Lisäksi rangaistusasteikko on tuossa myös aika laaja ja pitkän ajan kuluessa 2kg piriä itse käyttänyt ei varmasti saisi yhtä kovaa tuomiota kuin 2kg pirin maahantuonnin järjestänyt jos tuomio tulisikin törkeästä huumausainerikoksesta.
Mutta entä jos et pysty todistamaan sitä että itse käytit ja oikeus pitääkin myyntiä todennäköisempänä?

Suomessa varsinkin on tapana, että jos kärähdät vaikka yhden (tai kymmenen) kilon pirilastin kanssa niin oikeus pitää sitä automaattisesti myyntiin tarkoitettuna, vaikka olisi ollut todellisuudessa omaan käyttöön.

Avatar
Tuomion Pasuuna
Sherlock Holmes
Viestit: 3483
Liittynyt: Ma Heinä 18, 2011 10:43 am

Re: Jari Sillanpää tuomittiin huumausainerikoksesta

Viesti Kirjoittaja Tuomion Pasuuna » Pe Helmi 22, 2019 11:14 pm

Yleinen elämänkokemus kertoo, että kilo piriä yhdellä kertaa on tarkoitettu myyntiin. Eihän kellään ole omaan käyttöön sellaista määrää kerralla ja sen ymmärtää tyhmäkin. :shock:

Mutta jos nyt tutkinnassa jostain syystä selviää, että olet ostanut tuhat eri kertaa gramman piriä vaikka viiden vuoden aikana, niin silloin sitä varmasti pidetään omaan käyttöön ostamisena, kun ei kukaan myöskään osta grammaa kerrallaan jälleenmyyntiin.

Tällöin tuomio on varmasti pienempi kuin jos se kilo olisi ollut hallussa kerralla.

Vastaa Viestiin