Poliisi kärähti huumeista työajalla

Huumausainerikoksille oma ketju.
Samoin yleinen huumausainekeskustelu tänne.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

L. Ron Bumqvist

Poliisi kärähti huumeista työajalla

Viesti Kirjoittaja L. Ron Bumqvist » Pe Joulu 01, 2017 2:38 pm

is.fi kirjoitti:Poikkeuksellinen epäily: Poliisi kärähti huumeista työajalla – syytetään myös useasta muusta rikoksesta
Julkaistu: 1.12. 11:56

Poliisin epäillään toimineen virkatehtävässä huumausaineen vaikutuksen alaisena.

ILTA-SANOMIEN saamien tietojen mukaan Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen poliisin epäillään olleen huumausaineen vaikutuksen alaisena virkatehtävää suorittaessaan ja kärähtäneen huumeista auton ratissa vapaa-ajalla.

Poliisia epäillään yhteensä kuudesta rikoksesta.

Tapauksessa syyttäjänä toimiva Jouni Peiponen vahvistaa IS:lle, että kuvatunlainen tapaus on ollut esitutkinnassa ja syyteharkinnassa. Peiponen sanoo päättäneensä nostaa asiassa syytteen muutama viikko sitten.

– Tällaiset rikosepäilyt ovat tulleet syyteharkintaan, ja syyteharkintaratkaisu on valmistunut. Asia on laitettu 7. marraskuuta vireille Espoon käräjäoikeuteen, Peiponen vahvistaa.

Peiponen kertoo, että syytekohtia tapauksessa on yhteensä kuusi ja rikosnimikkeitä viisi.

– Rikosnimikkeet ovat kaksi huumausaineen käyttörikosta, virkavelvollisuuden rikkominen, rattijuopumus, liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja ampuma-aserikos, Peiponen luettelee.

Peiposen mukaan epäillyt rikokset ovat tapahtuneet kolmessa eri tilanteessa tämän kevään ja kesän aikana.

Syyttäjän mukaan yksi epäillyistä rikoksista on tapahtunut työajalla, muut työajan ulkopuolella.

Peiponen kertoo, että poliisin epäillään toimineen huumausaineen vaikutuksen alaisena virkatehtävää suorittaessaan ja syyllistyneen näin virkavelvollisuuden rikkomiseen.

Toisessa tilanteessa poliisin epäillään kuljettaneen autoa huumausaineen vaikutuksen alaisena ja syyllistyneen samalla liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

Peiponen sanoo, että epäilty huumausaineen vaikutuksen alaisena autoilu tapahtui vapaa-ajalla, ei virkatehtäviä suorittaessa.

"Tällaiset rikosepäilyt ovat tulleet syyteharkintaan, ja syyteharkintaratkaisu on valmistunut."

Kolmannessa tilanteessa poliisin epäillään syyllistyneen ampuma-aserikokseen työajan ulkopuolella.

Peiponen ei kommentoi tapauksen yksityiskohtia tarkemmin. Hän ei suostu tarkentamaan esimerkiksi sitä, mistä huumausaineesta on kyse, milloin ja millaisissa tilanteissa epäillyt rikokset ovat tapahtuneet, tai miten poliisi jäi kiinni.

Hän ei avaa myöskään kyseisen poliisin virka-asemaa.

Peiposen mukaan rikoksista epäilty poliisi ei ole tällä hetkellä virantoimituksessa.

Tapaus käsitellään Espoon käräjäoikeudessa. Peiponen ei osaa tässä vaiheessa varmistaa käsittelyn ajankohtaa.

Koska kyseessä on poliisiin kohdistuva rikosepäily, tutkinnanjohtajana tapauksessa on toiminut poliisin sijaan kihlakunnansyyttäjä.

Professori: ”Erittäin harvinainen tapaus”

Rikos- ja prosessioikeuden professori Matti Tolvanen sanoo, että huumausaineen käyttörikostuomiot ja -epäilyt poliiseilla ovat Suomessa erittäin harvinaisia. Hänellä ei ole tutkimustuloksia aiheesta.

– Tällainen on kyllä erittäin harvinainen tapaus. En muista urani varrelta vielä yhtään poliisin huumausaineen käyttörikosta tai tapausta, jossa poliisi olisi jäänyt huumausaineen käytöstä epäiltynä kiinni.

Hän uskoo tämän kertovan siitä, että poliisit käyttävät kaiken kaikkiaan vähän huumausaineita.


"Rikosnimikkeet ovat kaksi huumausaineen käyttörikosta, virkavelvollisuuden rikkominen, rattijuopumus, liikenne­turvallisuuden vaarantaminen ja ampuma-aserikos."


– Jo poliisiammattikorkeakouluun valittaessa tehdään aikamoinen karsinta. Jos huumausainetaustaa olisi, niin ei varmaan pääsisi poliisiammattikorkeakouluun. Ja valvonta pelaa poliisissa, eli jos joku huumausaineita käyttäisi, niin varmasti hän jäisi siitä kiinni ennen pitkää.

Hänen mukaansa poliisien alkoholinkäyttöön vapaa-ajalla liittyviä rattijuopumustapauksia käsitellään oikeudessa vuosittain.

– Rattijuopumustapauksetkin ovat harvinaisia, mutta niissä tuomioita on kuitenkin annettu vuosittain. Kaikki minun tietämäni rattikärytapaukset ovat sattuneet vapaa-ajalla. Jos poliiseja on 7 000, niin puhutaan ihan muutamista tapauksista vuosittain.

Hänen mukaansa rattikäryissä suurempi ryhmä ovat eläkkeellä olevat kuin virassa olevat poliisit.

”Hän ei ole nyt työssä”


Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen poliisipäällikkö Timo Saarinen sanoo, että poliisiin liittyvät rikosepäilyt ovat hänen tiedossaan.

Hän ei kommentoi asiaa tässä vaiheessa muutoin kuin sanomalla, että kyseinen poliisi ei ole tällä hetkellä virantoimituksessa.


"Turvaamistoimet on tehty sen puolesta, että hän ei ole nyt työssä."


Hän ei tarkenna sitä, onko poliisi pidätetty virastaan.

–Turvaamistoimet on tehty sen puolesta, että hän ei ole nyt työssä. Jos epäilykset ovat tarpeeksi vahvat ja luottamus on kärsinyt, niin varmistamme sen, että tuomion saamiseen asti henkilö ei ole hoitamassa virkaansa.

Päätös poliisin jatkosta työssään tehdään Saarisen mukaan sen jälkeen, kun asia on ratkaistu oikeudessa.

–Aikanaan kun lainvoimaiset tuomiot ovat käytettävissä, niin sitten mietitään, että mikä on työnantajan näkökulma tähän asiaan.

Riika Nykänen
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005472121.html

Ollijoki
Wallander
Viestit: 1056
Liittynyt: To Touko 15, 2014 4:20 pm

Re: Poliisi kärähti huumeista työajalla

Viesti Kirjoittaja Ollijoki » Pe Joulu 01, 2017 2:42 pm

Kukahan tämä oli? Tuota pikkusen revitellään netissä kun joku kaivaa sen nimen. Tiedä vaikka olis joku aarnion alainen tai se kongopoliisi?
Tai sitten on ollut soluttautuneena jossain huumeringissä ja vedelly liikaa viivaa ja jääny koukkuun?

L. Ron Bumqvist

Re: Poliisi kärähti huumeista työajalla

Viesti Kirjoittaja L. Ron Bumqvist » Pe Joulu 01, 2017 2:49 pm

Ollijoki kirjoitti:Kukahan tämä oli? Tuota pikkusen revitellään netissä kun joku kaivaa sen nimen. Tiedä vaikka olis joku aarnion alainen tai se kongopoliisi?
Tai sitten on ollut soluttautuneena jossain huumeringissä ja vedelly liikaa viivaa ja jääny koukkuun?
Tai sitten ihan vaan yksi niistä miljoonasta suomalaisesta, joka on elämänsä aikana kokeillut tai käyttänyt huumausaineita.

Viime aikoinahan näitä kohuja on ollut paljon. Musta Barbaari, Reino Nordin, Mikael Gabriel, Jari Sillanpää.. ja tosiaan virkavallan puolella ainakin Aarnio ja tämä uusin tapaus, vaikka Aarnio ei tiettävästi ole käyttänyt. Ainoastaan tuonut maahan tonnikaupalla hasista.

Dope Boy
Wallander
Viestit: 1112
Liittynyt: To Marras 17, 2016 10:52 pm

Re: Poliisi kärähti huumeista työajalla

Viesti Kirjoittaja Dope Boy » Pe Joulu 01, 2017 6:15 pm

Mitenhän hänen jatkonsa poliisivoimissa? Odotellaan oikeuden päätöstä...
"If you aim for a king, you better not miss"

Avatar
Tuomion Pasuuna
Sherlock Holmes
Viestit: 3493
Liittynyt: Ma Heinä 18, 2011 10:43 am

Re: Poliisi kärähti huumeista työajalla

Viesti Kirjoittaja Tuomion Pasuuna » Pe Joulu 01, 2017 10:29 pm

Kyllähän tuo nyt on aika paha juttu, jos työajalla on oltu huumeissa. Kertoo jo pahasta riippuvuudesta.

Jos joku poliisi polttaisi viihdekäyttönä jointin silloin tällöin, niin se - vaikka ei olisikaan hyväksyttävää - ei silti luultavasti vaikuttaisi paljonkaan hänen viranhoitoonsa. Mutta ei kai kukaan kannabiksen tai edes essojen tms. viihdekäyttäjä nyt niin typerä olisi että vetäisi huumeita ennen vuoron alkua poliisissa?

Se jos poliisimies on riippuvainen piristä tms. niin on sitten jo todella huolestuttava tilanne. Muidenkin väärinkäytösten riski on aika ilmeinen.

Naapurin Eeva
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 45
Liittynyt: Su Kesä 11, 2017 4:56 pm

Re: Poliisi kärähti huumeista työajalla

Viesti Kirjoittaja Naapurin Eeva » La Joulu 02, 2017 2:07 am

Tuomion Pasuuna kirjoitti:Kyllähän tuo nyt on aika paha juttu, jos työajalla on oltu huumeissa. Kertoo jo pahasta riippuvuudesta.

Jos joku poliisi polttaisi viihdekäyttönä jointin silloin tällöin, niin se - vaikka ei olisikaan hyväksyttävää - ei silti luultavasti vaikuttaisi paljonkaan hänen viranhoitoonsa. Mutta ei kai kukaan kannabiksen tai edes essojen tms. viihdekäyttäjä nyt niin typerä olisi että vetäisi huumeita ennen vuoron alkua poliisissa?

Se jos poliisimies on riippuvainen piristä tms. niin on sitten jo todella huolestuttava tilanne. Muidenkin väärinkäytösten riski on aika ilmeinen.
saattaa kertoa myös siitä, että jotkin aineet näkyvät testeissä niin pitkään ettei ole tarvinnut edes samalla viikolla ottaa. Ja joo, ei varmaan ole essoja töissä vedellyt =))).
Eniten ihmetyttää, että kuinka on ajauduttu tilanteeseen notta on testitikkaria tarjottu.
Oliko Paavolla länkyt vai mässyt?

Ihan samaa sakkia nämä on kuin muutkin, munasillaan vaatteidensa alla jne. Vaikka virkakunnan moraali keskimäärin muuta väestöä korkeampi (pitäisikin) olisikin.

Kyttiäkin on kaikenlaisia. On raiskaajaa, on vaimontappajaa, tynnyreittäin salakuljettajaa ja uskaltaisinpa väittää, että on siellä joku joka on jr-porukoista myyränäkin.
On sadistia ja koulukiusattua.
Tätä foorumiakin pitävät.

Osa on ihan asiallisia.


Pitkä viikonloppu, piriä ja töihin.

Avatar
PiikkiSika
Charlien Enkeli
Viestit: 1878
Liittynyt: To Tammi 14, 2016 11:52 pm

Re: Poliisi kärähti huumeista työajalla

Viesti Kirjoittaja PiikkiSika » La Joulu 02, 2017 5:36 am

Kyllähän se poliisinkin työ varmaan chillimmin sujuu pikku tötsyissä :shock:
Kova jätkä on jos vetäny viivat vai peräti rännittäny esim. kesken kuulustelun - mut eiköhän tässä oo kyse jostain nappien vedosta... öö joo tota resepti jäi keittiön pöydälle josta muijan koira söi sen.
It is better to live ten years as a lion than one day as a lamb

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12583
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Poliisi kärähti huumeista työajalla

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » Ma Helmi 05, 2018 10:51 am

Poliisia syytetään huumausaineen vaikutuksen alaisena työskentelystä, sekavaa käytöstä ennen valvontaiskua – HS seuraa oikeudenkäyntiä Espoossa

Poliisia syytetään virkavelvollisuuden rikkomisesta, kahdesta huumausaineen käyttörikoksesta, rattijuopumuksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja ampuma-aserikoksesta.

POLIISIA syytetään huumausaineen vaikutuksen alaisena työskentelystä ja tukusta muita rikoksia. Asian käsittely alkoi maanantaiaamuna Espoon käräjäoikeudessa.

Naispoliisia syytetään virkavelvollisuuden rikkomisesta, kahdesta huumausaineen käyttörikoksesta, rattijuopumuksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja ampuma-aserikoksesta.

Epäillyt rikokset tapahtuivat kolmessa eri yhteydessä viime kevään ja kesän aikana. Yhden epäilty huumausaineen käyttörikos tapahtui työajalla, loput vapaa-ajalla.

Syytteessä oleva poliisi on ollut sivussa virantoimituksesta rikosepäilyjen paljastumisen jälkeen.

HS on paikalla Espoon käräjäoikeudessa. Uutinen päivittyy.


Helsingin Sanomat
5.2. 9:19
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Johnny_B
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 154
Liittynyt: Pe Tammi 23, 2009 12:05 pm
Paikkakunta: Varsinais-Suomi

Re: Poliisi kärähti huumeista työajalla

Viesti Kirjoittaja Johnny_B » Ma Helmi 05, 2018 12:01 pm

"Syytettynä oleva nainen saapui oikeussaliin pyörätuolissa."

Mulle tulee mieleen Heidi Foxell mutta jotenkin tuntuisi oudolta.

bullitt
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 194
Liittynyt: Su Joulu 27, 2009 10:58 pm

Re: Poliisi kärähti huumeista työajalla

Viesti Kirjoittaja bullitt » Ma Helmi 05, 2018 12:33 pm

Johnny_B kirjoitti:"Syytettynä oleva nainen saapui oikeussaliin pyörätuolissa."

Mulle tulee mieleen Heidi Foxell mutta jotenkin tuntuisi oudolta.
No tämä on aivan mahdoton jo ajatuksenakaan, Foxell tuskin on poliisin ammattiaan harjoittanut sitten kevään 2012.

kakkosurpo
Fitz ratkaisee
Viestit: 6809
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Poliisi kärähti huumeista työajalla

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo » Ma Helmi 05, 2018 12:33 pm

Foxell ei ole vieläkään poliisi, opinnot jäivät kesken Hyvinkään ampumatapauksen vuoksi. Eikä voi olla edes tilanteensa vuoksi missään kenttätehtävissä, vaikka kuntoutuisi ja saisi poliisiopinnot päätökseen. Tässä tapauksessa hänet voidaan poissulkea.
Tuskin tämä henkilö joka on joutumassa oikeuteen, on partioidessaan ollut pyörätuolissa, tai tuntuisi aika erikoiselle ratkaisulle, että toinen konsta heitetään pyörätuolissa takaboksiin kun lähdetään partioimaan.

Hyvinkin mahdollista että tämä pyörätuolijuttu on yritys kaivaa kaikki säälipisteet käräjiltä.

Mutta onhan meillä tämä Kiukkonen, jolla on suorat yhteydet huumehemmoihin, ja joka on ennenkin lakia rikkonut sujuvasti.

Jos nämä kaksi laitetaan ehdolle tämän jutun päärooliin, niin kallistun noin satasella Kiukkosen kannalle.

Voi toki olla joku aikaisemmin julkisuudesta poissa pysynyt naispoliisikin.
Täällä tänään, missä huomenna?

L'amourha
Hercule Poirot
Viestit: 2146
Liittynyt: To Elo 24, 2017 8:02 pm

Re: Poliisi kärähti huumeista työajalla

Viesti Kirjoittaja L'amourha » Ma Helmi 05, 2018 12:39 pm

Konstaapeli saapui valvontaiskun suunnitte­lutilaisuuteen sekavassa tilassa Espoossa, kolaroi myöhemmin huumeissa Vihdissä – HS seuraa oikeudenkäyntiä

Vanhemman konstaapelin hallusta löytyi myöhemmin lisäksi luvaton Walther-pistooli ja yli 40 patruunaa.

Juho Jokinen HS
Julkaistu: 5.2. 9:19 , Päivitetty: 5.2. 11:21

LÄNSI-UUDENMAAN poliisilaitoksen vanhempaa konstaapelia syytetään huumausaineen vaikutuksen alaisena työskentelystä ja tukusta muita rikoksia. Asian käsittely alkoi maanantaiaamuna Espoon käräjäoikeudessa.

Syytettynä oleva nainen saapui oikeussaliin pyörätuolissa.

Epäilykset poliisin huumeiden tai hänelle määräämättömien lääkeaineiden käytöstä heräsivät poliisien aamukokouksessa Espoon poliisitalolla 23. toukokuuta 2017. Aamukahdeksan aikoihin alkaneessa kokouksessa oli määrä valmistella samana päivänä järjestettävää pimeän työvoiman valvontaiskua, mutta huomio kiinnittyikin vanhemman konstaapelin sekavaan käytökseen.

HAVAINNON TEKI kollega, joka myös ilmoitti asiasta työnjohdolle.

”Hän näytti kokouksen aikana näytti väsyneeltä. Silmäluomet menivät välillä kiinni”, todistajana kuultu Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen poliisi kertoi oikeudessa.

Kollega oli aiemmin työskennellyt syytetyn samassa kahden hengen työhuoneessa poliisin ulkomaalaisyksikössä, mutta hän ei ollut nähnyt tätä aiemmin vastaavanlaisessa olotilassa.

”Olin kuullut hänestä aikaisemmin juttuja, mutta ne olivat huhupuheita. Nyt osui omalle kohdalle. Hän vaikutti päihtyneeltä”, todistajana kuultu nainen sanoi.

Työtoverinsa työkuntoisuudesta huolestunut poliisi ilmoitti havainnoistaan rikoskomisariolle, joka oli kuitenkin sitä mieltä, että vanhempi konstaapeli voi kyllä osallistua valvontaiskuun. Hän kuitenkin neuvoi muita poliiseja pitämään silmällä tätä.

Tämä ratkaisu ei tyydyttänyt asian pöydälle nostanutta poliisia, vaan hän kääntyi seuraavaksi poliisilakimiehen puoleen.

”Jos minun pitää lähteä työtehtävälle, jossa on voimankäyttövälineet – mukaan lukien ampuma-ase – mukana, niin en olisi lähtenyt hänen kanssaan tehtävälle”, todistaja arvioi.

Valvontaiskuun oli osallistumassa poliisien lisäksi verottajan ja aluehallintoviraston virkamiehiä.

POLIISIKOLLEGAN EPÄILYKSET osoittatuivat oikeiksi, kun verikoe paljasti vanhemman konstaapelin olleen aamukokouksessa fenantsepaamin ja oksatsepaamin vaikutuksen alaisena. Kyse on rauhoittavista lääkeaineista.

Naisella ei ollut reseptiä kyseisiin lääkeaineisiin. Hänen hallustaan kuitenkin löytyi fenatsipaamia pakkauksissa, joissa oli venäjänkieliset tekstit.

”On riidatonta, että hän on sitä käyttänyt ja pitänyt hallussaan”, kihlakunnansyyttäjä Jouni Peiponen kertoi.

Syytetty myöntää syytteen fenantsepaamin osalta. Hän kertoo ottaneensa lääkeainetta edellisiltana, eli 22. toukokuuta nukahtamistarkoituksessa. Oksatsepaamia hän kiistää ottaneensa ja pitää sitä vain aineenvaihduntatuotteena hänelle aiemmin määrätystä lääkeaineesta, tematsepaamista.

Nainen kiistää käyttäytyneensä sekavasti lääkeaineiden vuoksi. Naisen mukaan poikkeavan käytöksen aiheutti hänen sairautensa.

Ei ole tiedossa, mihin sairauteen syytetty vetoaa, koska terveydentilaa koskevat yksityiskohdat käsiteltiin suljetuin ovin eli median ja yleisön läsnä olematta.

NAISPOLIISILLE LUETTIIN kokonaisuudessaan syytteet virkavelvollisuuden rikkomisesta, kahdesta huumausaineen käyttörikoksesta, rattijuopumuksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja ampuma-aserikoksesta.

Epäillyt rikokset tapahtuivat kolmessa eri yhteydessä viime kevään ja kesän aikana. Yksi epäilty huumausaineen käyttörikos tapahtui työajalla, loput vapaa-ajalla.

SYYTTEET TOISESTA huumausaineen käyttörikoksesta, rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta juontavat juurensa liikenneonnettomuuteen, jossa nainen oli viime kesänä.

Hän suistui tieltä numero 2 Vihdissä päin keskikaidetta. Kihlakunnansyyttäjä Jouni Peiponen kuvaili asiaesittelyssään, että naisen ajama auto seilasi ennen kolarointia tien laidasta laitaan.

SYYTE AMPUMA-ASERIKOKSESTA liittyy konstaapelin hallusta viime kesänä Vihdistä löytyneeseen Walther-pistooliin, johon hänellä ei ollut lupaa. Naisella oli myös yli 40 kyseiseen pistooliin sopivaa patruunaa.

Syytetyn puolustuksen mukaan kyse oli naisen haltuun päätyneestä ”sukuaseesta”.

”Se olisi pitänyt deaktivoida, mutta sitä ei ollut ehditty tehdä”, puolustus totesi.

SYYTTEESSÄ OLEVA konstaapeli on ollut sivussa virantoimituksesta rikosepäilyjen paljastumisen jälkeen. Syyttäjän yhtenä vaatimuksena on se, että nainen tuomitaan kokonaan viraltapantavaksi.

Syytetty myöntää syytteet pääosin. Täysin hän kiistää vain oksatsepaamin käytön.

Syyttäjän mielestä vanhempi konstaapeli ei voi selvitä sakoilla, koska hän muun muassa syyllistyi toistuvasti huumausainerikokseen. Poliisina naisen on myös täytynyt olla niin sanottua tavallista kansalaista valveutuneempi siitä, millaisiin rikoksiin hän voisi toiminnallaan mahdollisesti syyllistyä.

”[Syytetty] on ilmeisen sopimaton olemaan virkamiehenä ja hoitamaan julkista tehtävää”, syyttäjä Peiponen arvioi.

Puolustus vastustaa viraltapanoa. Puolustus esimerkiksi näkee, ettei rikollinen toiminta ollut jatkuvaa.

Puolustus pitää syyttäjän vaatimaa ehdollista vankeusrangaistusta täysin ylimitoitettuna. Sakkorangaistuksen he hyväksyvät.
Surfin' USA - Parasta waterboarding-musaa ikinä

L'amourha
Hercule Poirot
Viestit: 2146
Liittynyt: To Elo 24, 2017 8:02 pm

Re: Poliisi kärähti huumeista työajalla

Viesti Kirjoittaja L'amourha » Ma Helmi 05, 2018 12:51 pm

Pääkäsittely ohi. Tuomio annetaan myöhemmin kansliaratkaisuna.
Tulee varmaankin olemaan mallia hys-hys.
Surfin' USA - Parasta waterboarding-musaa ikinä

kakkosurpo
Fitz ratkaisee
Viestit: 6809
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Poliisi kärähti huumeista työajalla

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo » Ma Helmi 05, 2018 12:58 pm

Näinhän se varmaan menee, sillä maton alla on tilaa.
Täällä tänään, missä huomenna?

tj_eme
Matlock
Viestit: 781
Liittynyt: Ke Helmi 10, 2010 1:22 pm

Re: Poliisi kärähti huumeista työajalla

Viesti Kirjoittaja tj_eme » Ma Helmi 05, 2018 1:06 pm

Potkut pitää tulla ehdottomasti. Kahvikassasta näpistäminen on riittänyt irtisanomiseen järejstyspoliisista, kyllä tuollainen alkaa olla jo purkamisperustekin.

Vastaa Viestiin