Unelmahäät pariskunta ekstaasi- ja amfetamiinikauppiaat

Huumausainerikoksille oma ketju.
Samoin yleinen huumausainekeskustelu tänne.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Marokonsoturi
Charlien Enkeli
Viestit: 1872
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 3:38 pm

Unelmahäät pariskunta ekstaasi- ja amfetamiinikauppiaat

Viesti Kirjoittaja Marokonsoturi » Ti Tammi 29, 2019 7:56 am

Unelmahäät-pari pyöritti huumekauppaa pehmonallella ja palapeleillä - yhteisestä kodista paljastui pilleritehdas

Eilen klo 18:55

Unelmahäät-sarjassa nähdään maanantaina poikkeuksellinen pari, sillä Ville ja Serita ovat suorittaneet raskasta huumerikostuomiota vuodesta 2017.

Unelmahäät-sarjassa kuvattu pariskunta on suorittanut tuomiotaan törkeästä huumausainerikoksesta.

Pari on kertomansa mukaan saanut elämälleen uutta suuntaa ja alkanut opiskella ja työskennellä.

Hovioikeus antoi nuorelle miehelle ja naiselle tunnustusta yhteistyöstä poliisin kanssa, mutta korotti silti tuomioita.

Rakkausaiheinen tosi-tv-ohjelma Unelmahäät paneutuu maanantaina Serita ja Ville Outilan elämään. Sarja seuraa porvoolaispariskuntaa, joka vihittiin virallisesti jo kesäkuussa 2016 poikkeuksellisesti vankilaolosuhteissa. Unelmahäät-jaksossa seurataan heidän Porvoossa kesällä 2018 vietettyä hääjuhlaansa.

Serita ja Ville aloittivat seurustelunsa kertomansa mukaan jo 2015. Ennen avioliittoa ja yhteistä lasta heidän piti kuitenkin ottaa vastuu virheistään, jotka saivat alkunsa vuonna 2014.

Outilat tuomittiin törkeästä huumausainerikoksesta. Pari tilasi kolmannen osapuolen kanssa suuria määriä kidemuotoista ekstaasia ja amfetamiinia sekä jossakin määrin kokaiinia. Tulli teki suuria takavarikoita, jotka sisälsivät muun muassa 12 000 ekstaasitablettia ja lähes kaksi litraa amfetamiiniöljyä.

Huumeet tilattiin internetin Tor-verkosta. Kolmikko käytti myöhemmän avioparin osoitteita ja käsittelivät aineita jälleenmyytäväksi.

Vastaajat rakensivat kotitekoisen huumetehtaan, jossa he valmistivat kidemuotoisesta ekstaasista pillereitä ja amfetamiiniöljystä amfetamiinia. Paikaksi tuli pariskunnan asunto. Nuoripari tienasi työstään rahaa, ja huumekaupasta saatuja tuloja sijoitettiin myös uusien huume-erien tilauksiin.

Aineita piiloteltiin Suomeen lähetettäessä eri tavalla. Kätkönä toimivat ainakin palapelit ja pehmonalle, jotka joutuivat takavarikkoon rikoksentekovälineinä.

Unelmahäät-sarja kertoo Ville ja Serita Outilan tarinan. TV5
Syyttäjä valitti hoviin

Vastaajat myönsivät syytteet käräjäoikeudessa. Päätekijälle oikeus olisi mitannut maksimirangaistuksen eli 10 vuotta vankeutta, mutta hän auttoi rikoksensa selvittämisessä. Tuomio laski 7,5 vuoteen. Serita sai kuuden ja Ville viiden vuoden vankeustuomion.

Syyttäjä ei kuitenkaan tyytynyt tuomioon, vaan vei jutun hovioikeuteen. Syyttäjä ei ollut tyytyväinen myöskään käräjäoikeuden laskemaan rikoshyötyyn ja vaati summia korotettavaksi.

Hovioikeus huomautti, että Serita ja Ville pyrkivät auttamaan poliisia rikoksensa selvittämisessä omalta osaltaan, nainen jopa ensimmäisestä kuulustelusta lähtien. Hovioikeus kuitenkin hyväksyi syyttäjän valituksen ja nosti vankeusrangaistuksia.

Vastaajien rikoshyöty oli hovioikeuden mielestä oikein laskettu.

Päätekijän vankeusrangaistus nousi 8 vuoteen ja 10 kuukauteen. Tällä hetkellä Serita on ehdonalaisessa vapaudessa 7 vuoden tuomion jäljiltä. Viiden vuoden ja kahdeksan kuukauden vankeustuomion saanut Ville on ollut valvotussa koevapaudessa.

Maanantaina esitettävän Unelmahäät-jakson perusteella nuorenparin asiat ovat valoisammin kuin kaksi vuotta sitten. Seritalla ja Villellä on pieni esikoistytär, joka muutti isänsä kanssa perhekotiin tämän päästyä ehdonalaiseen.

Aviopari on päässyt siviilissä kiinni opiskeluun ja työelämään.

Unelmahäät tänään TV5:llä kello 21.00.

Juttua tarkennettu 28.1.2019 kello 20:18. Lisätty tieto, että pariskunta auttoi poliisia rikoksen tutkinnassa heitä koskevalta osalta.
Sarita on 2017 saanut 7-vuoden ehdottoman tuomion ja on 2018 koevapaudessa? Kuinka tämä on mahdollista? Tästä on varmaankin jo ketju, mutta en löytänyt sitä. Se miksi toin tämän muutenkin ajankohtaisiin on tämä, etten ymmärrä miten edes ensikertalainen voi päästä 7-vuoden ehdottomasta koevapauteen alle 2v suorittamisen jälkeen?

Onko lapsi maailmaan pyöräyttämällä vaikutettu oman tuomion pituuteen vai mistä tässä on kyse?

ReissuLasse
Hercule Poirot
Viestit: 2171
Liittynyt: To Touko 07, 2015 6:47 pm

Re: Unelmahäät pariskunta ekstaasi- ja amfetamiinikauppiaat

Viesti Kirjoittaja ReissuLasse » Ti Tammi 29, 2019 8:47 am

Tutkintavankeusaika vaikuttaa ainakin tuohon. Ihan tarkkaan ei selviä milloinka on tutkintavankeus alkanut ja mikä sen määrä on ollut.

L'amourha
Hercule Poirot
Viestit: 2142
Liittynyt: To Elo 24, 2017 8:02 pm

Re: Unelmahäät pariskunta ekstaasi- ja amfetamiinikauppiaat

Viesti Kirjoittaja L'amourha » Ti Tammi 29, 2019 10:48 am

Käry kävi keväällä 2016, muija on varmaankin saanut tuomionsa ensikertalaisena ja ikänsä takia vielä alennusta. Tuolla on myös juttua Seritasta ja tästä tapauksesta:
https://murha.info/phpbb2/viewtopic.php ... 26#p914442
Surfin' USA - Parasta waterboarding-musaa ikinä

Sherlock John Holmes
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 197
Liittynyt: To Kesä 28, 2007 8:24 pm

Re: Unelmahäät pariskunta ekstaasi- ja amfetamiinikauppiaat

Viesti Kirjoittaja Sherlock John Holmes » Ti Tammi 29, 2019 11:08 am

Onko tietoa millä logolla olevia pillereitä nämä tehtaili?

Kuulostaa kyllä todella vastuuttomalta toiminnalta, noin niinkun huumemarkkina vinkkelistäkin. Tulee mieleen nämä briteissä kiinni jääneet afrikan pakolaiset jotka tappoivat muutamankin nuoren virityksillään.
"I listen to their story, they listen to my comments, and then I pocket my fee."

L. Ron Bumqvist

Re: Unelmahäät pariskunta ekstaasi- ja amfetamiinikauppiaat

Viesti Kirjoittaja L. Ron Bumqvist » Ti Tammi 29, 2019 12:36 pm

Sherlock John Holmes kirjoitti:Kuulostaa kyllä todella vastuuttomalta toiminnalta, noin niinkun huumemarkkina vinkkelistäkin. Tulee mieleen nämä briteissä kiinni jääneet afrikan pakolaiset jotka tappoivat muutamankin nuoren virityksillään.
Mikä tuossa niin poikkeuksellisen vastuutonta on ollut?

Muppe
Philip Marlowe
Viestit: 1244
Liittynyt: Ma Elo 24, 2015 9:35 pm

Re: Unelmahäät pariskunta ekstaasi- ja amfetamiinikauppiaat

Viesti Kirjoittaja Muppe » Ti Tammi 29, 2019 12:57 pm

Sherlock John Holmes kirjoitti:Onko tietoa millä logolla olevia pillereitä nämä tehtaili?

Kuulostaa kyllä todella vastuuttomalta toiminnalta, noin niinkun huumemarkkina vinkkelistäkin. Tulee mieleen nämä briteissä kiinni jääneet afrikan pakolaiset jotka tappoivat muutamankin nuoren virityksillään.
Mitäkä? Piriinki on aina laitettu jatkeeksi liki mitä tahansa,lopussa jolleki myydään jo suurinpiirtein maltoa ja leivinjauhetta. Luuletko sä että pillerit kasvaa jossain pensaassa? Ektaasipensas kotona,pikkusia vielä ekan kuukauden jälkeen :D
Ei,kyllä ne joku tekee ihan omin käsin ja laittaa sinne pääasiassa mitä sattuu että saa itse katetta.
Lopetti tietojen kirjoittelun kokonaan foorumille 13.3.2019.
Jäseninä suuri määrä idiootteja joilla ei ole foorumille mitään järkevää kirjoitettavaa tai tietoa asioista vaan ovat paikalla vain todistamassa ja vannomassa omaa tyhmyyttään.

URSA
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4838
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Unelmahäät pariskunta ekstaasi- ja amfetamiinikauppiaat

Viesti Kirjoittaja URSA » Ti Tammi 29, 2019 4:03 pm

Linkin sivulla on myös kuvia pillereistä. Ja siitä nallesta.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kuv ... s.FJ3FHDg8
Kuvat: Tulli paljasti pimeässä Tor-verkossa käydyn huumekaupan – "Suurin, mihin olen törmännyt"

Kotietsinnässä huumeita löytyi pehmonallen sisään piilotettuna.

Julkaistu 28.04.2016 11:13

Tulli on paljastunut salakuljetusorganisaation, joka tilasi valtavia määriä huumeita salatun Tor-verkon kautta.

– Tor-verkon kautta käydystä huumekaupasta tämä on ainemäärällisesti isoin juttu, mihin olen urani aikana törmännyt, kertoo tulliylitarkastaja Tero Virtanen.

Tulli pääsi huumevyyhdin jäljille helmikuussa 2016, jolloin se takavarikoi postitullissa lähetyksen, joka sisälsi yli 2000 ekstaasitablettia. Esitutkinnassa ilmeni, että salakuljetusorganisaatio on tilannut huumeita Tor-verkon kautta Suomeen ainakin vuoden 2014 joulukuusta lähtien.

Tilatut huumeet lähetettiin Hollannista Itä-Uudellamaalla sijaitseviin osoitteisiin ja levitettiin eteenpäin pääasiassa pääkaupunkiseudulla.

Huumeita jemmattiin pehmonallen sisälle


Tulli takavarikoi kotietsinnöissä ja Suomeen saapumassa olevista postilähetyksistä suuria huume-eriä: yli 12 200 ekstaasitablettia, 104 grammaa grammaa kidemäistä MDMA-jauhetta, yli 1,9 litraa amfetamiiniöljyä, noin 238 grammaa kokaiinia ja 70,5 grammaa jauhemaista amfetamiinia.

Lisäksi liiga oli salakuljettanut Suomeen 50 grammaa kokaiinia, lähes 950 grammaa kidemäistä MDMA-jauhetta, noin 1,5 litraa amfetamiiniöljyä ja yli 9 800 ekstaasitablettia.

Osa kotietsinnöissä löydetyistä huume-eristä oli piilotettu muun muassa pehmonallen ja palapelilaatikon sisälle. Takavarikoitujen ja levitykseen päätyneiden huumausaineiden katukauppa-arvo on yli 860 000 euroa.

Rikoksesta epäillyt nuoria

Maahantuoduista MDMA-jauheista valmistettiin osittain Suomessa varta vasten hankitun tablettikoneen avulla ekstaasitabletteja, jotka välitettiin eteenpäin. Amfetamiiniöljystä puolestaan valmistettiin jauhemaista amfetamiinia.

– Amfetamiiniöljystä olisi saatu yli 10 kilogrammaa 35–40 prosenttista jauhemaista amfetamiinia, Virtanen kertoo.

Huumekauppaa käydään netissä tor-verkolla suojatuilla kauppapaikoilla sekä keskustelupalstoilla. Tor-verkko kätkee viestijöiden henkilöllisyyden. Esitutkinnassa on paljastunut, että juuri pimeässä verkossa käydyn huumekaupan helppous on houkutellut epäiltyjä.

Rikoksesta epäiltynä on kuulusteltu viittä henkilöä ja heistä kolme on ollut vangittuna. Epäillyillä ei ole vahvaa rikostaustaa.

– Kaikki epäillyistä ovat erittäin nuoria, kaikki heistä ovat alle 25-vuotiaita, tulliylitarkastaja Tero Virtanen sanoo.

Tapauksen esitutkinta on pääosin valmistunut ja asia siirtynyt syyteharkintaan Itä-Uudenmaan syyttäjänvirastoon.
https://www.savonsanomat.fi/kotimaa/Nuo ... tta/941942
04.03.2017 12:22
Nuoret huumekauppiaat yrittivät tehdä ison tilin - vankeutta yli 8 vuotta

Hovioikeus korotti merkittävästi netistä huumeita tilanneiden ja edelleen Suomessa levittäneiden nuorten aikuisten tuomioita.

Helsingin hovioikeus tuomitsi Robin Haddadin, 26, törkeästä huumausainerikoksesta 8 vuodeksi ja 10 kuukaudeksi vankeuteen. Käräjäoikeus oli tuominnut hänelle vankeutta 7,5 vuotta.

Ville Outila, 20, tuomittiin vankeuteen 5 vuodeksi ja 8 kuukaudeksi. Käräjäoikeus oli tuominnut hänelle viisi vuotta vankeutta.

Kolmas päätekijä Serita Outila, 21, tuomittiin seitsemäksi vuodeksi vankeuteen. Käräjäoikeus oli tuominnut hänet vankeuteen kuudeksi vuodeksi.

Tulli paljasti postilähetykset

Tulli paljasti kolmikon laajan huumekaupan viime vuonna. Toiminnassa oli kyse siitä, että nuoret huumekauppiaat tilasivat netin anonyymin Tor-verkon kautta huumausaineita tai niiden raaka-aineita Suomeen ja myivät huumeita eteenpäin.

Salakuljetuksessa erikoista oli, että suuri osa huumeista toimitettiin Hollannista Suomeen esimerkiksi nallen ja palapelien sisälle piilotettuina. Huumelähetykset tulivat Suomeen pikakuriiriyritysten tai postin kautta.

Valmistivat itse myyntieriä
Oikeuden mukaan Haddad ja Serita Outila olivat sopineet huumeiden tilaamisten aloittamisesta loppuvuonna 2014. Outila sopi seuraavana kesänä, että toimintaan tuli mukaan myös hänen avopuolisonsa, kun tämä pääsi kesällä armeijasta.

Porukan toiminta oli ammattimaista. He tilasivat Suomeen muun muassa amfetamiiniöljyä ja valmistivat siitä itse amfetamiinia myyntiin. Lisäksi he hankkivat pillerikoneen Outiloiden asuntoon niin, että he saivat tehtyä ekstaasitabletteja kidemäisestä MDMA-jauheesta.

Huumeet myytiin katukauppaan useille paikkakunnille.

Tulli sai isot erät takavarikkoon

Tullin rikostutkinta käräytti porukan keväällä 2016. Tutkinnassa saatiin näyttö huumemääristä, pillerikoneen hankinnasta ja muusta varustautumisesta huumekauppaan kuten vakuumipakkausten tekovälineistä.

Tulli iski porukan toimintaan niin, että tulli sai takavarikoitua neljä peräkkäistä porukalle Hollannista tullutta lähetystä. Niistä viranomaiset saivat Suomessa takavarikkoon jopa yli 10 000 ekstaasitablettia, kokaiinia, merkittävän määrän amfetamiiniöljyä sekä lähes puhdasta MDMA- eli ekstaasikidejauhetta.

Porukalta takavarikoiduista viesteistä ilmeni, että ensin he olivat toimineet jakosuhteella 70/30 eli Haddad oli saanut 70 prosenttia voitoista. Myöhemmin ryhmä muutti kuitenkin rikoshyödyn jaon niin, että Haddad sai puolet ja Outilat puolet.

Tulli arvioi esitutkinnassaan, että kolmikko oli ehtinyt levittää katukauppaan noin 860 000 euron arvosta huumeita.

Kolmikolla oli kuitenkin ollut myös hankinnoissaan kuluja. Käräjäoikeus päätyi siihen, että huumekauppiaiden on maksettava valtiolle saamaansa rikoshyötyä reilut 123 300 euroa.

Syyttäjä vaati kolmikon tuomioihin korotuksia, sillä käräjäoikeus oli alentanut tuomioita katsottuaan syytettyjen auttaneen itse rikostensa selvittämisessä.

Hovioikeus katsoi, että porukka oli selvittänyt osin tekojaan, mutta toisaalta kyse oli ollut erittäin suurista määristä vaarallisia huumeita, pitkäkestoisesta teosta ja huumekaupan syynä oli ollut silkka ansaitsemistarkoitus.

Hovioikeuden mukaan Haddad olisi ilman rikostensa selvittämistä tullut tuomita maksimirangaistukseen, kymmeneksi vuodeksi vankeuteen. Hovioikeus katsoi, että myös Outilat olisivat saaneet vielä kovemmat tuomiot, mutta olivat itse auttaneet tekojensa selvittämisessä.

Sherlock John Holmes
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 197
Liittynyt: To Kesä 28, 2007 8:24 pm

Re: Unelmahäät pariskunta ekstaasi- ja amfetamiinikauppiaat

Viesti Kirjoittaja Sherlock John Holmes » Ti Tammi 29, 2019 5:01 pm

Kiitos URSA!

Ja muille tiedoksi, monet MDMA nappulat tulee kotikutoisilta tehtailta kyllä. Mutta tietoinen kuluttaja haluaa tietää mg määrät, jatkeaineet yms. Hollannin ja saksan isommissa labroissa tehdään todella laadukasta jälkeä ja tasaista tuotantoa. Rahaa nimittäin on :D

Juuri tälläiset kotiviritykset on niitä missä tuote onkin PMA:ta tai muuta halvempaa johdannaista, saattavat olla tehty epähygienisissä olosuhteissa ja käyttäjälleen hengenvaarallisia.
"I listen to their story, they listen to my comments, and then I pocket my fee."

L. Ron Bumqvist

Re: Unelmahäät pariskunta ekstaasi- ja amfetamiinikauppiaat

Viesti Kirjoittaja L. Ron Bumqvist » Ti Tammi 29, 2019 5:19 pm

Sherlock John Holmes kirjoitti:Ja muille tiedoksi, monet MDMA nappulat tulee kotikutoisilta tehtailta kyllä. Mutta tietoinen kuluttaja haluaa tietää mg määrät, jatkeaineet yms. Hollannin ja saksan isommissa labroissa tehdään todella laadukasta jälkeä ja tasaista tuotantoa. Rahaa nimittäin on :D

Juuri tälläiset kotiviritykset on niitä missä tuote onkin PMA:ta tai muuta halvempaa johdannaista, saattavat olla tehty epähygienisissä olosuhteissa ja käyttäjälleen hengenvaarallisia.
Mutta eikös listauksen perusteella kyse ollut ihan puhtaasta MDMA:sta? Annettujen tietojen perusteella on vaikea ottaa kantaa, onko toiminta ollut käyttäjien terveyden kanssa leikkimistä.

MaSaOne
Parranpäristäjä
Viestit: 60
Liittynyt: Pe Helmi 26, 2016 11:54 am

Re: Unelmahäät pariskunta ekstaasi- ja amfetamiinikauppiaat

Viesti Kirjoittaja MaSaOne » Ke Tammi 30, 2019 8:40 am

L. Ron Bumqvist kirjoitti:
Sherlock John Holmes kirjoitti:Ja muille tiedoksi, monet MDMA nappulat tulee kotikutoisilta tehtailta kyllä. Mutta tietoinen kuluttaja haluaa tietää mg määrät, jatkeaineet yms. Hollannin ja saksan isommissa labroissa tehdään todella laadukasta jälkeä ja tasaista tuotantoa. Rahaa nimittäin on :D

Juuri tälläiset kotiviritykset on niitä missä tuote onkin PMA:ta tai muuta halvempaa johdannaista, saattavat olla tehty epähygienisissä olosuhteissa ja käyttäjälleen hengenvaarallisia.
Mutta eikös listauksen perusteella kyse ollut ihan puhtaasta MDMA:sta? Annettujen tietojen perusteella on vaikea ottaa kantaa, onko toiminta ollut käyttäjien terveyden kanssa leikkimistä.
Mutta siitä MDMA:sta on valmistettu ekstaasipillereitä eli siitä kiteestä/jauheesta on pitäny tehdä pillereitä lisäämällä sidosaineita ja varmasti jatkeita ja se mitä jatkeita on käytetty on yks mitä tässä varmaan tarkotetaan terveyden kanssa leikkimisellä. Toinen on varmaan se että ei noilla varmaan steriilit olosuhteet oo siä kämpässä ollu

Sherlock John Holmes
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 197
Liittynyt: To Kesä 28, 2007 8:24 pm

Re: Unelmahäät pariskunta ekstaasi- ja amfetamiinikauppiaat

Viesti Kirjoittaja Sherlock John Holmes » Ke Tammi 30, 2019 10:37 am

Juuri näin. Yksi pilleri painaa jonkun 300mg+ ja jos näitä aineita jossain vadissa sekoittelee, ei jako ole tasaista ja mukaan pääsee ties mitä. Pahimmillaan yhteen nappiin tulee niin paljon tavaraa että joku pikkutyttö on siitä annoksesta korisemassa lattialla.

Briteissä tuli pari vuotta sitten jotain TV ohjelmaa missä tälläistä kotilabraa ratsattiin. Homma oli hyvin järkyttävällä pohjalla. Joku pirinisti ei paskaakaan välitä mitä siihen nappiin tulee kunhan pärisee.
"I listen to their story, they listen to my comments, and then I pocket my fee."

Paa
Wallander
Viestit: 1008
Liittynyt: Ti Huhti 09, 2013 8:19 pm

Re: Unelmahäät pariskunta ekstaasi- ja amfetamiinikauppiaat

Viesti Kirjoittaja Paa » Ke Tammi 30, 2019 11:05 am

Mikä siinäkin on, että tällaiset ihmiset ovat heti lisääntymässä.
Niin kuin kasvot kuvastuvat vedessä, niin ihmisen sydän toisessa ihmisessä. (Snl.27:19)

L. Ron Bumqvist

Re: Unelmahäät pariskunta ekstaasi- ja amfetamiinikauppiaat

Viesti Kirjoittaja L. Ron Bumqvist » Ke Tammi 30, 2019 1:37 pm

Sherlock John Holmes kirjoitti:Juuri näin. Yksi pilleri painaa jonkun 300mg+ ja jos näitä aineita jossain vadissa sekoittelee, ei jako ole tasaista ja mukaan pääsee ties mitä. Pahimmillaan yhteen nappiin tulee niin paljon tavaraa että joku pikkutyttö on siitä annoksesta korisemassa lattialla.
Eli kaikki spekulaatio mitä tähän keissiin tulee, perustuu pelkän arvailun varaan?

DemlaMinfo
Helen Mirren
Viestit: 1463
Liittynyt: To Syys 24, 2015 5:20 pm

Re: Unelmahäät pariskunta ekstaasi- ja amfetamiinikauppiaat

Viesti Kirjoittaja DemlaMinfo » Ke Tammi 30, 2019 2:38 pm

L. Ron Bumqvist kirjoitti:
Sherlock John Holmes kirjoitti:Kuulostaa kyllä todella vastuuttomalta toiminnalta, noin niinkun huumemarkkina vinkkelistäkin. Tulee mieleen nämä briteissä kiinni jääneet afrikan pakolaiset jotka tappoivat muutamankin nuoren virityksillään.
Mikä tuossa niin poikkeuksellisen vastuutonta on ollut?
Varmaankin se 20-vuotias unelmasulhanen ja unelmamorsian sekoittelemassa kemiallisia yhdisteitä keskenään, joista ymmärtää korkeintaan pintapuolisesti ilman kemistin tutkintoa, mutta eurojen kuvat sekä sulhasen, että morsiamen silmissä suuremmat kuin suurimmat televisiot kaupoissa.

Pariskunnalla lienee ihan hyvät säästöt harmaasta talouden harjoituksestaan jäljellä.

Tosi lyhyet tuomiot ihmetyttää eniten. 2016 tuomittu ja 2018 jo koevapaalla.
Mielenterveys on tärkeä osa ihmisen hyvinvointia. Omasta mielenterveydestään voi pitää huolta ja omia voimavarojaan vahvistaa. Psykologin kanssa keskustelu voi auttaa pääsemään eroon harhaluuloista ja kuuloharhoista.

L. Ron Bumqvist

Re: Unelmahäät pariskunta ekstaasi- ja amfetamiinikauppiaat

Viesti Kirjoittaja L. Ron Bumqvist » Ke Tammi 30, 2019 3:03 pm

DemlaMinfo kirjoitti:
L. Ron Bumqvist kirjoitti:Mikä tuossa niin poikkeuksellisen vastuutonta on ollut?
Varmaankin se 20-vuotias unelmasulhanen ja unelmamorsian sekoittelemassa kemiallisia yhdisteitä keskenään, joista ymmärtää korkeintaan pintapuolisesti ilman kemistin tutkintoa, mutta eurojen kuvat sekä sulhasen, että morsiamen silmissä suuremmat kuin suurimmat televisiot kaupoissa.
Mitä kemiallisia yhdisteitä tuossa on sekoiteltu keskenään? Ymmärsin uutistekstin perusteella, että MDMA-jauhosta on painettu ekstaasinappeja.

Tuomioissa sinällään voisi kyllä keskittyä siihen, millaista haittaa käyttäjille tehdään. Eli jos tässä tapauksessa ei olla jatkettu aineita, varsinkaan millään haitallisilla jatkeilla, niin rikoksen voisi katsoa olla vähäisempi kuin niissä haitallisemmissa tapauksissa.

Vastaa Viestiin