Ilmastonlämpeäminen

Erilaiset salaliittoteoriat tänne.
Muulle foliohattuilulle on "Huu Haa" osasto

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Brendon
Alokas
Viestit: 19
Liittynyt: La Helmi 09, 2019 6:08 pm

Ilmastonlämpeäminen

Viesti Kirjoittaja Brendon » To Helmi 14, 2019 9:56 pm

Mitä olet mieltä? Onko kyseessä oikea ihmisten aiheuttama katastrofi vai jonkinlainen salaliitto?

Brendon
Alokas
Viestit: 19
Liittynyt: La Helmi 09, 2019 6:08 pm

Re: Ilmastonlämpeäminen

Viesti Kirjoittaja Brendon » Ke Helmi 20, 2019 2:27 pm

Ainakin Pohjois-Korean johtaja uskoo ilmastonlämpeämiseen ja kantaa omalta osaltaan ja valtionsa osalta huolen, että toiminta on ilmastaystävällistä. Moni puhuu Pohjois-Poreasta pahaa, mutta näyttää että valtio on todellisuudessa paljon parempi ja monilla aloilla länsimaitakin edelle. Se osoittaa todellista muista välittämästi, että kantaa huolta jo tulevaisuuden sukupolvista ja heidän hyvinvoinnistaan ilmaston suhteen. Voisimme ottaa Pohjois-Koreasta paljon mallia.

Itse alan kallistua yhä enemmän salaliitosta siihen suuntaan, että ilmastonlämpenemis ilmiö onkin totta.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/667 ... 1d4cde23df

Pohjois-Korean Kim säästää ympäristöä - matkustaa Vietnamin-huippukokoukseen junalla


Pohjois-Korean johtajan matka huippukokoukseen junalla kestää ainakin 2,5 vuorokautta.Vietnamin huippukokouksen turvavalmisteluista ja logistiikasta vastaavien lähteiden mukaan Pohjois-Korean johtaja Kim Jong-un olisi matkustamassa Pjongjangista Vietnamin-huippukokoukseen luodinkestävällä junalla.

Tuhansien kilometrien matka Pjongjangista Kiinan läpi Vietnamiin kestää ainakin 2,5 vuorokautta, sillä juna on hidas ja kulkee vain 60 kilometrin tuntivauhtia.

Näin ollen Kimin pitää lähteä matkaan myöhemmin tällä viikolla, jotta hän olisi paikalla maanantaihin mennessä, kuten on suunniteltu.

Kimin juna pysähtyy Vietnamin Dong Dangin raja-asemalle, josta eteenpäin Kimin matka Hanoihin jatkuu autolla. Rajalta on matkaa Hanoihin 170 kilometriä.

Kimin ja Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin välinen kaksipäiväinen huippukokous alkaa ensi viikon keskiviikkona.

Uutistoimisto Reutersin kolmelta muulta turvallisuuslähteeltä saamien tietojen mukaan Trump ja Kim tavannevat hallituksen vierastalossa. Siirtomaa-ajalta peräisin oleva rakennus sijaitsee aivan Hanoin keskustassa.

Rocket
Alibin kestotilaaja
Viestit: 307
Liittynyt: To Syys 23, 2010 3:15 pm

Re: Ilmastonlämpeäminen

Viesti Kirjoittaja Rocket » Ke Helmi 20, 2019 7:45 pm

Oishan se kyllä, ilimanpilluuta, jos meniskin luodinkestävällä lentokoneella.

Brendon
Alokas
Viestit: 19
Liittynyt: La Helmi 09, 2019 6:08 pm

Re: Ilmastonlämpeäminen

Viesti Kirjoittaja Brendon » To Helmi 21, 2019 7:28 pm

Rocket kirjoitti:Oishan se kyllä, ilimanpilluuta, jos meniskin luodinkestävällä lentokoneella.
Mitä vihjailet? Eikö ole hyvä että Kim kantaa oman osansa ilmastotalkoissa? Pohjois-Korean paha maine taitaa vain olla median luomaa ja todellisuus onkin paljon hienompi.

Avatar
Rescuer
Sherlock Holmes
Viestit: 3411
Liittynyt: Ti Heinä 08, 2008 8:15 pm

Re: Ilmastonlämpeäminen

Viesti Kirjoittaja Rescuer » Pe Helmi 22, 2019 12:29 am

Brendon kirjoitti:Mitä vihjailet? Eikö ole hyvä että Kim kantaa oman osansa ilmastotalkoissa? Pohjois-Korean paha maine taitaa vain olla median luomaa ja todellisuus onkin paljon hienompi.
Onhan se toki hienoa, että Kim ajattelee matkustaessaan ilmastoa. It-ohjusten käyttäminen teloituksiin onkin ympäristöystävällistä. Kuten myös ohjuskokeet.
Mitä enemmän vihreitä hymiöitä, sitä heikommat argumentit.
Eräässä entisessä hallituspuolueessa oltiin erittäin kiinnostuneita uusista pilvipalveluista. Sitten joku kertoi heille, ettei pilvipalveluilla ole mitään tekemistä kannabiksen kanssa...

dour
Sammakkoprofessori
Viestit: 402
Liittynyt: Ke Loka 29, 2008 9:24 pm

Re: Ilmastonlämpeäminen

Viesti Kirjoittaja dour » Ti Maalis 05, 2019 6:02 pm

Osittain totta, pääasiassa ei. Kaikkea sitä meille yritetään syöttää ja taustalla pelkästään rahanpaskan tekeminen uskomuksilla. Vaarallisempana pidän sitä, että jengi ei pääasiassa osaa enää ajatella, vaan kaikki on faktaa mitä mediasta tuupataan.

Brendon
Alokas
Viestit: 19
Liittynyt: La Helmi 09, 2019 6:08 pm

Re: Ilmastonlämpeäminen

Viesti Kirjoittaja Brendon » Ke Maalis 06, 2019 6:45 pm

dour kirjoitti:Osittain totta, pääasiassa ei. Kaikkea sitä meille yritetään syöttää ja taustalla pelkästään rahanpaskan tekeminen uskomuksilla. Vaarallisempana pidän sitä, että jengi ei pääasiassa osaa enää ajatella, vaan kaikki on faktaa mitä mediasta tuupataan.
Onko se osa totta, että sadan vuoden päästä maapallolla ei enää ole elämää ilmastonmuutoksen takia?

Tracker
Philip Marlowe
Viestit: 1129
Liittynyt: Ke Helmi 04, 2015 9:13 am

Re: Ilmastonlämpeäminen

Viesti Kirjoittaja Tracker » To Maalis 07, 2019 10:59 am

Antarktiksen sulaminen tapahtuu vedenalaisten tulivuorten "sauhuamisesta", eikä niinkään ilmaston lämpenemisestä. Tämänhän IPCC:kin tietänyt jo vuonna 2011 mutta tällä on vaikea rahastaa......

Kuva

Sea-floor mapping technology reveals volcanoes beneath the sea surface
Using ship-borne sea-floor mapping technology during research cruises onboard the RRS James Clark Ross, the scientists found 12 volcanoes beneath the sea surface — some up to 3km (1.86 miles) high. They found 5km (3 mile) diameter craters left by collapsing volcanoes and 7 active volcanoes visible above the sea as a chain of islands.

According to a press release from the Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States (PNAS), "this sub-sea landscape, with its waters warmed by volcanic activity creates a rich habitat for many species of wildlife and adds valuable new insight about life on earth." (Italics added)

The research is also important for understanding what happens when volcanoes erupt or collapse underwater and their potential for creating serious hazards such as tsunamis

Speaking at the International Symposium on Antarctic Earth Sciences in Edinburgh Dr Phil Leat from British Antarctic Survey said,

“There is so much that we don’t understand about volcanic activity beneath the sea — it’s likely that volcanoes are erupting or collapsing all the time. The technologies that scientists can now use from ships not only give us an opportunity to piece together the story of the evolution of our earth, but they also help shed new light on the development of natural events that pose hazards for people living in more populated regions on the planet.”

Might one of those "natural events" be that underwater volcanoes - not humans - heat the seas?
http://www.antarctica.ac.uk/press/press ... hp?id=1541
Thanks to Keith Power, Thomas McHart, Jimmy Water and Allen Adkins for this link

"Thanks for a great site!" says Keith.

British Antarctic Survey
Antarctic Picture Galleries
http://www.antarctica.ac.uk/images/in_p ... /index.php


https://iceagenow.com/Underwater_volcan ... waters.htm

Tutkijat yllättyivät: Etelämantereen sulaminen kolminkertaistunut kymmenessä vuodessa
Etelämantereen jää sulaa erityisesti altapäin.

Antarktis13.6.2018 klo 21:32päivitetty 29.6.2018 klo 19:14


Etelämantereen jäätikön sulamisnopeus on kiihtynyt voimakkaasti viime vuosina, kertoo tuore, Nature-tiedelehdessä julkaistu tutkimus (siirryt toiseen palveluun).

Vuosina 2002–2007 jäätä suli keskimäärin 73 miljardia tonnia vuodessa. Vuodesta 2012 lähtien vuosittainen sulamisnopeus on ollut jo 219 miljardia tonnia. Sulaminen kiihtyi siis noin kolminkertaiseksi kymmenessä vuodessa.

Vuosina 1992–2011 sulamisnopeus oli keskimäärin 76 miljardia tonnia vuodessa.

Raportin valmisteluun osallistui noin 80 tutkijaa Yhdysvaltain avaruushallinnosta Nasasta ja Euroopan avaruushallinnosta ESA:sta. Tutkijat käyttivät hyvin monipuolisia tutkimusmenetelmiä, mm. satelliittihavaintoja, paikan päällä tehtyjä mittauksia ja tietokonelaskelmia.

Merenpintaa nostaa etenkin lämpölaajeneminen
Viimeisten sadan vuoden aikana maailman merien pinnat ovat nousseet noin 20 senttiä. Nousuun on eniten vaikuttanut veden lämpeneminen ja siitä johtuva laajeneminen.

Tutkijat arvioivat, että 1990-luvun alusta lähtien Etelämantereen ja muiden jäätiköiden sulaminen on vaikuttanut merenpinnan nousuun vajaat kahdeksan millimetriä. Luku vaikuttaa pieneltä, mutta sillä on jo vaikutusta vuorovesiin ja myrskytuulten aiheuttamiin tulviin.

Yhden millimetrin merenpinnan nousu vaatii, että meriin tulee 360 miljardia tonnia sulamisvettä. Jos se muutettaisiin yhdeksi jääkuutioksi, kuution sivun pituus olisi seitsemän kilometriä.

Etelämantereen jäätiköt sulavat erityisesti mantereen länsiosassa ja Etelämantereen niemellä. Sensijaan mantereen itäosa on pysynyt lähestulkoon vakaana. Sulaminen on vähäistä ja vielä vuonna 2012 sen arvioitiin keränneen lisää jäätä.

Etelämantereen länsiosassa sulaminen on nopeaa. Esimerkiksi Pine Islandin jäätikkö menettää vuodessa 45 miljardia tonnia vettä joka vuosi ja Thwaites-jäätikkö 50 miljardia tonnia. Luvut ovat suuremmat kuin minkään muun jäätikön maapallolla.

Tutkijoiden mukaan sulaminen ei niinkään johdu ilmaston lämpenemisestä Etelämantereen alueella, vaan meriveden lämpenemisestä sen ympärillä. Jää sulaa, koska lämmennyt merivesi sulattaa sitä altapäin.

Vesi taas lämpenee ilmaston lämpenemisen seurauksena. Ilmastonmuutos myös muuttaa tuulen suuntia siten, että lisää lämmintä vettä työntyy Etelämantereen suuntaan, tutkijat kertovat.

Korjattu 29.6.2018 klo 19.14: Sulamisnopeus on kolminkertaistunut kymmenessä vuodessa, ei viidessä vuodessa. Lisätty tieto sulamisnopeudesta vuosina 2002–2007.

Lähteet: AP, REUTERS https://yle.fi/uutiset/3-10253496

Antarktiksella sulaa nyt vuodessa kuusi kertaa enemmän jäätä kuin 40 vuotta sitten
Nykyinen sulamisvauhti voi nostaa meren pintaa useita metrejä tulevien vuosisatojen aikana, tutkijat varoittavat.

Antarktis15.1.2019 klo 04:23päivitetty 15.1.2019 klo 11:26

Etelämantereella ja sitä ympäröivillä alueilla jää sulaa nyt nopeammin kuin koskaan aikaisemmin, varoittavat tutkijat. Jäätä suli Antarktiksella toissa vuonna kuusi kertaa enemmän kuin 40 vuotta sitten, käy ilmi yhdysvaltalaisen Kalifornian yliopiston tutkimuksesta.

Vuodesta 1979 vuoteen 1990 Antarktis menetti jäämassastaan keskimäärin 40 miljardia tonnia vuosittain. Sen jälkeen vauhti on kiihtynyt hurjasti. Vuosina 2009-2017 Etelämanner ja sen ympäristö menettivät vuosittain 252 miljardia tonnia jääpeitteestään.

Lisäksi tutkijat ovat huomanneet, että jäätä häviää Antarktiksella myös sellaisilta alueilta, joita on aikaisemmin pidetty vähemmän alttiina ilmastonmuutokselle. Tähän saakka tutkimus on osoittanut, että valtaosa sulamisesta tapahtuu lännessä.

– Antarktis on sulamassa tyystin, ei vain joiltakin osin, sanoi tutkimusta johtanut jäätikkötutkija Eric Rignot uutiskanava CNN:lle (siirryt toiseen palveluun).

Aiemmin on ajateltu, että Antarktiksen itäosa ei ole yhtä suuressa vaarassa kuin länsiosa.

– Tämä alue (itäosa) on mahdollisesti herkempi muutokselle kuin on aiemmin ajateltu. Se on tärkeä tieto, sillä alueella on enemmän jäätä kuin länsiosassa ja Antarktiksen niemimaalla yhteensä, Rignot sanoi uutistoimisto AFP:lle.

Itäosan tilanteesta tarvitaan lisätietoa
Tutkimusjohtaja Rignot varoittaa, että nykyinen sulamisvauhti nostaa merenpintaa metrikaupalla tulevien vuosisatojen kuluessa.

Aiemmin julkaistujen tutkimusten mukaan jo 1,8 metrin merenpinnan nousu vuoteen 2100 mennessä jättäisi vedenpinnan alle lukuisia rannikkokaupunkeja, joissa asuu miljoonia ihmisiä. Jos kaikki Antarktiksen jää sulaa, merenpinta nousee 57 metriä.

Valtaosa jäästä on mantereen itäosassa, ja pelkästään sen sulaminen kokonaan nostaisi merenpintaa 51 metriä. Tutkimusryhmän mukaan Antarktiksen itäosan tilanteesta tarvitaan lisää tutkimustietoa.

Merivesien lämpeneminen kiihdyttää jään sulamista tulevaisuudessa, ja asiantuntijoiden mukaan merenpinnan nousu jatkuu vuosisatoja huolimatta siitä, mitä ihmiskunta tekee ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi.

Viimeaikaisten tutkimusten mukaan valtameret lämpenevät nopeammin kuin on aikaisemmin luultu.

Lue myös:

Nasa laukaisi avaruuteen satelliitin mittaamaan napa-alueiden jääpeitettä

Tutkijat yllättyivät: Etelämantereen sulaminen kolminkertaistunut kymmenessä vuodessa

Lähteet: AFP https://yle.fi/uutiset/3-10596250

Tracker
Philip Marlowe
Viestit: 1129
Liittynyt: Ke Helmi 04, 2015 9:13 am

Re: Ilmastonlämpeäminen

Viesti Kirjoittaja Tracker » Ma Maalis 11, 2019 7:58 pm

Ilmastohysteria on uhka järjenkäytölle
MARKKU JOKIPII | 10.03.2019 | 10:14- päivitetty 10.03.2019 | 10:19
Toimittaja Matti Virtanen on huolissaan lauma-ajattelusta, jolla maailmaa väitetään pelastettavan.

Sensaatiot, kauhuskenaariot ja muiden syyttely myyvät hyvin. Ilmastonmuutos on maailmaa syleilevä ilmiö, joka saa uskonomaisia muotoja. Liki kaikki epämieluisa voidaan liittää ilmaston lämpenemiseen ja sitä kautta määritellä kullekin sopivat tulevaisuutemme viholliset.

Vaikka Matti Virtasen yli 400-sivuinen tietokirja käsittelee haudanvakavaa aihetta, ei lukija välillä voi olla hymyilemättä. Niin maailmanlopun ennustajien logiikka voi heittää häränpyllyä. Pahinta asiassa on, että voimakkaasti uhkakuviin sitoutunut media ei halua korjata julkaisemiaan virheitä, saati vähentää aiheen ympärillä harrastettavaa raflaavaa kauhun lietsontaa.

Matti Virtasen epäilevällä ajatusmaailmalla on pitkät juuret. Hän on koulutukseltaan maantieteilijä, jonka tiedon jano vei mitä erilaisimmille luontoaiheisille retkille sinne, minne keskiverto punaviherurbaani maailmanpelastaja ei koskaan eksyisi. Opiskeluajat muovasivat Virtasen uteliaisuutta seuraamaan tutkimustuloksia, niitä tekeviä ja yleistä keskustelua.

Toinen ilmastopaniikin lietsojien kannalta hankala asenteellinen lähtökohta liittyy Virtasen mukana oloon Skepsis-yhdistyksessä. Järjestö on tervehenkisten epäilijöiden yhteenliittymä, joka jakaa vuosittaisia huuhaa-palkintoja järjenvastaiselle tiedolle ja keksinnöille. Virtanen on yksi sen perustajista. Siksi hänen hampaisiinsa ovat joutuneet ilmastopaniikkiin liittyvät huonot pelastusideat, joihin ääniä kalastelevat poliitikot ovat liian usein valmiit hädissään tarttumaan.

Maailmanmurheesta joukkoajatteluun
Ilmastopaniikki sisältää paljon ilmastomuutoskauhun hikihelmiä. Virtanen kuvaa oireyhtymää ”puutteellisesta ja osin virheellisestä tiedosta johtuvaksi, joka hellittää lukemalla luonnonhistoriaa ja perehtymällä niin sanottuun isoon kuvaan, jossa ihminen palautetaan – Veikko Huovista mukaillen – omalle kusiaisen paikalleen maailmankaikkeudessa. Käy ilmi, että ilmaston muutosta tapahtuu myös täysin ilman ihmisen apua”.

Tampereen yliopiston journalistiikan opiskelijat ovat useamman vuoden treenanneet aihepiirinään ilmastomuutos. Yksi tuon ajatushautomon hengentuote syntyi viime vuonna vierailijaprofessori Hanna Nikkasen ohjaamana. Ilmastokirja oli Hyvän sään aikana, se sai Kanava-lehden palkinnon ja oli Tieto-Finlandia -ehdokkaana. Kirja sisältää samanmielisiä, toinen toistaan pönkittäviä kirjoituksia maailman pelastuksen tarpeellisuudesta.

Kun kirja oli Tampereen yliopiston agendahenkisen ohjauksen tulos, ei ollut ihme, ettei kirja kaikilta yksityiskohdiltaan miellyttänyt jokaista asiantuntijaa. Yksi näistä oli Kilpisjärven biologisen aseman johtaja, professori Antero Järvinen. Hän ihmetteli, mitä kirjan kannessa teki Kilpisjärven toimitilojen pakastimesta löytynyt auton alle jäänyt riekko, joka piti viedä konservaattorille täytettäväksi. Järvinen ei vieläkään ymmärrä, miten se kuvastaa ilmastonmuutosta.

Edellä oleva mitätön yksityiskohta kuvastaa sitä tarmoa, jolla ilmastopaniikkia yritetään ruokkia. Tiedotusvälineet toimivat tämän agendan pyhittämänä hyvä maun ja ammattietiikan tuolla puolen. Virtasella on paljon esimerkkejä.

Kaksi vuotta sitten Britannian kansallinen sähköverkkoyhtiö kertoi Britannian tuottaneet yhden vuorokauden ajan kaiken sähkön ilman hiilivoimaa: ”Iso-Britannia pyörii ilman hiiltä.” Tämä oli juuri sellaista, mikä riemastutti asialle vihkiytyneet toimittajat. Ilta-Sanomat otsikoi orgastisesti: ”Iso-Britannia pyörii ilman hiiltä.”

Hups! Ydinvoima jne. unohtuivat ja kuva vain 24 tunnin hetkestä jäi valheeksi. Tosiasiallinen ao. hetken tilanne oli: maakaasu 50 prosenttia, ydinvoima 21 prosenttia, tuuli 12 prosenttia, biomassa 6,7 prosenttia ja aurinko 3,6 prosenttia. Osa sähköstä tuotiin manner-Euroopasta, ehkä hiiltä polttamalla.

Virtanen: ”Uutinen olisi ollut se, että maakaasu oli ensimmäisen kerran korvannut hiilen 24 tunnin ajaksi. Yksi fossiilinen polttoaine oli vaihdettu hetkeksi toiseen.” Taas kerran tuli kerratuksi ”luotettavan” uutisoinnin yksi päävihollinen: hätähousuileva, uskoa täynnä oleva otsikkosopuli.

Miksi media peittelee ilmiselvät virhetiedot?
Matti Virtasesta tuntuu välillä siltä, että journalistien ammattikunta on kadottanut moraalisen kompassinsa ja vain myötäilee ilmastoherätyksen saaneita.

Hän esitti joukon kysymyksiä 40 avainjournalistille ja sai heistä 11 vastaamaan. Provokatiivisin kysymys koski Vihreä Lanka –lehden kampanjaa, joka yllyttää ottamaan ilmastomuutos mukaan ihan kaikkeen journalismiin (!!). Kahdeksasta päätoimittajasta viisi oli samaa mieltä Vihreän langan fanatismin kanssa, kolme vastusti. Tulos on huolestuttava: ”ihan kaikkeen journalismiin”!!

Aihepiirissä ääriasennetta edustavan Vihreän langan entinen päätoimittaja Elina Grundström toimii nyt Julkisen sanan neuvoston puheenjohtajana. Hän on tehtävässään omistautunut suojelemaan valtamedioita, jotta ne eivät joudu oikomaan uutisoinnissa tekemiään asiavirheitä. Aiemmin Grundström oli hänkin Tampereen yliopiston journalistiikan professorina.

Helsingin Sanomien tulee olla kiitollisin JSN:n toiminnasta. Moni on valittanut korjaamatta jääneistä uutistiedoista, niin myös Virtanen. Kun hän valitti HS:n El Niñoa koskevasta uutisoinnista, lehden johto päätti, ettei virhettä oikaista. Näin lehden puhdasoppinen ilmastopanikointi ei joutuisi lukijain silmissä outoon valoon. Virtanen hankki kansanvälisiltä asiantuntijoilta vastatodisteet.

Hän jatkoi valittamalla Julkisen sanan neuvostoon, jossa silloinen puheenjohtaja (HS:n entinen pääkirjoitussivu- ja varapäätoimittaja) ei vienyt asiaa edes neuvoston ratkaistavaksi, vaan väisti yksin moitteet, vaikka alan ohjeissa lukee, että ”olennainen asiavirhe on korjattava viipymättä”. Virtasen mukaan näin JSN menettelee jatkuvasti puolustaessaan edustamiaan ”luotettavia” tiedotusvälineitä.

Ilmastopaniikin hoito-opas suosittelee: asiaan tulee suhtautua vakavasti, mutta rauhoittuen, järkeä käyttäen. Jos Suomi vastaa maailman päästöongelmasta 0,1 prosentin verran, ei kannattaisi menettää mielenterveyttä, vaan harkita. Osa toimittajakunnasta on mieltynyt aivopesuun, koska se on valtaan pääsyn yksi keino.

Matti Virtanen: Ilmastopaniikki. Hoito-opas. Docendo 2019.

https://www.verkkouutiset.fi/ilmastohys ... nkaytolle/

Avatar
sikakoira
Sherlock John Holmes
Viestit: 5117
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Ilmastonlämpeäminen

Viesti Kirjoittaja sikakoira » Ma Maalis 11, 2019 10:50 pm

https://www.youtube.com/watch?v=huKY5DzrcLI
Climate Change is Unfalsifiable Woo-Woo Pseudoscience

SHOW NOTES
http://www.techtimes.com/articles/95188 ... arming.htm
http://www.theguardian.com/environment/ ... arch-finds
https://wattsupwiththat.files.wordpress ... endent.pdf
http://phys.org/news/2011-03-global-sno ... tists.html
http://earthsky.org/earth/has-global-wa ... ia-drought
http://www.theguardian.com/environment/ ... d-oklahoma
https://www.ncas.ac.uk/index.php/en/cli ... anet-warms
http://www.earthday.org/blog/2015/07/15 ... ge-evident
http://mashable.com/2015/10/05/south-ca ... l-warming/
http://news.nationalgeographic.com/news ... rming.html
http://arstechnica.com/science/2015/05/ ... urricanes/
http://www.livescience.com/496-irony-gl ... water.html
http://www.nature.com/news/2004/040401/ ... 29-10.html
http://www.nature.com/news/global-warmi ... ria-1.9695
http://www.ibtimes.co.uk/climate-change ... es-1439262
http://www.sfgate.com/science/article/G ... 226235.php
http://www.telegraph.co.uk/news/earth/e ... hange.html
http://www.livescience.com/39820-climat ... eaves.html
http://www.theguardian.com/science/2004 ... questions1
http://www.livescience.com/3883-global- ... salty.html
http://www.theguardian.com/environment/ ... ange-water
http://www.theguardian.com/environment/ ... sk-by-2100
http://www.wired.com/2015/11/antarctica ... g-is-over/
http://www.windows2universe.org/earth/c ... b2007.html
http://wattsupwiththat.com/2015/12/04/t ... -9-months/
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/ ... pened.html
http://www.stephenjaygould.org/ctrl/pop ... ation.html

https://fi.wikipedia.org/wiki/N%C3%A4enn%C3%A4istiede
Näennäistiede eli pseudotiede
A theory from a group of scientists is just that: a theory. Believing the opinion of that group without critical verification is just that: belief.
Dr John Lee

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond
Viestit: 7365
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Ilmastonlämpeäminen

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Ti Maalis 12, 2019 12:15 am

Maailman lämpötila on aina ollut muutoksessa ja tämän takia ei kannata yöuniaan menettää. Nythän jotkut sekopäät ovat päättäneet olla synnyttämättä lapsia tähän maailmaan, koska heidän lapsensa kuolisivat tai kärsisivät suuresti ilmastonmuutoksesta (mikä on siis ollut pysyvä olotila aikojen alusta, joskus ollut melko hapokastakin täällä meininki). Kannatan itsekin tuota synnyttämättömyyttä, koska saadaan pahaa dna:ta pois kierrosta. Vielä kun joku myisi muhamettilaisille tuon saman maailmanlopun pelon.

Mitenkähän se Goren Ali nykyään jaksaa vedenpaisumuksiensa kanssa? Onkohan ilmastopaneeli viime aikoina vääristellyt tutkimuksia uskontonsa narratiivin tueksi? Usan green new deal -humpuukiämmä on kyllä paras vitsi aikoihin, siihenhän on yhdistetty ihan kaikki ja tämä Cortez itse lentää joukkoineen kuin viimeistä päivää, huristaa jättikulutusautolla, eikä kykene edes muovipusseja New Yorkissa kierrättämään. Kunnon "tehkää kuten minä sanon, älkää kuten teen"-kommari.
Korona on ohjannut itseäni aiempaa vahvemmin luomuruokaan ja kotimaisuuteen. Seurauksena suolistoni on aivan rautaisessa kunnossa, vaikka bakteerikanta oli hyvä jo aiemminkin.

Avatar
sikakoira
Sherlock John Holmes
Viestit: 5117
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Ilmastonlämpeäminen

Viesti Kirjoittaja sikakoira » Ti Maalis 12, 2019 1:45 am

^
Hyvin sanottu :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=lQqPQ0i_fl0
Lies, Damned Lies, and Global Warming Statistics
Tuossa on hyvin selvennetty näitä käppyröitä kun koitetaan "tiedemaailmasta" kansalaisille ultimaattisina totuuksina syöttää.
A theory from a group of scientists is just that: a theory. Believing the opinion of that group without critical verification is just that: belief.
Dr John Lee

Avatar
sikakoira
Sherlock John Holmes
Viestit: 5117
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Ilmastonlämpeäminen

Viesti Kirjoittaja sikakoira » Ti Maalis 12, 2019 4:16 pm

Tässä hieman lisää noista laskentakaavioista mitkä osoittavat dramaattista ilmastonlämpenemistä :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=tlnwhcO ... e=youtu.be
Orwell's Nightmare: Temperature Adjustments and Climate Change
Ihan mielenkiintoista matskua jos jaksaa hieman paneutua aiheseen ja harva jaksaa. :lol:
A theory from a group of scientists is just that: a theory. Believing the opinion of that group without critical verification is just that: belief.
Dr John Lee

Avatar
sikakoira
Sherlock John Holmes
Viestit: 5117
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Ilmastonlämpeäminen

Viesti Kirjoittaja sikakoira » Ke Maalis 13, 2019 1:39 am

Mutta entäs ne jääkarhut?
Kuva
https://edition.cnn.com/2018/02/02/worl ... index.html
Polar bears could face extinction faster than thought, study says

Won't Someone Think of the Polar Bears?!?
https://www.youtube.com/watch?v=dKRneha-4VE :lol:
A theory from a group of scientists is just that: a theory. Believing the opinion of that group without critical verification is just that: belief.
Dr John Lee

Avatar
sikakoira
Sherlock John Holmes
Viestit: 5117
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Ilmastonlämpeäminen

Viesti Kirjoittaja sikakoira » Ke Maalis 13, 2019 4:16 pm

https://www.youtube.com/watch?v=rsXIxk5fBfo
Mother Nature Demands Child Sacrifice
A theory from a group of scientists is just that: a theory. Believing the opinion of that group without critical verification is just that: belief.
Dr John Lee

Vastaa Viestiin