Ilmastonlämpeäminen

Erilaiset salaliittoteoriat tänne.
Muulle foliohattuilulle on "Huu Haa" osasto

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Avatar
sikakoira
Fitz ratkaisee
Viestit: 6529
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Ilmastonlämpeäminen

Viesti Kirjoittaja sikakoira » Ti Joulu 24, 2019 3:07 am

^
Lähteitä väittämälle koska muuten ei pidä paikkaansa.Lähteet sietävät muutenkin olla luotettavista lähteistä jotenka CNN ei kelpaa. :D

Greta tyttönen matkusti ykkösluokassa ja esitti olevansa marttyyri matkustaja.Lattialla makasi vaikka ykkösluokassa shampanjaa kittasi.
Greta myös halusi vastustajansa seinää vasten kuten vanhaan hyvään kommunistiaikaan sanottiin vaan jälkikäteen katui sanomisiaan :lol:

Minusta Gretassa on ainesta mutta opastajat ovat johdattaneet harhaan.Gretan pitäisi ottaa tiukempi ote ympärillä tapahtuvaan sekasortoon ja laittaa loppu tällaiselle sikailulle.
“Without the ‘Corona-test’, we would not have had any crisis”
— Dr. Wolfgang Wodarg

H.Moilanen
Tarkastaja Ankardo
Viestit: 1255
Liittynyt: Ti Marras 12, 2019 2:30 pm
Paikkakunta: Vammala

Re: Ilmastonlämpeäminen

Viesti Kirjoittaja H.Moilanen » Su Tammi 05, 2020 1:01 am

Tässä on hieman jatkoa edellisen sivun viestiini.
H.Moilanen kirjoitti:
Su Joulu 22, 2019 2:16 am
Mikä tuolla antikvariaatissa nyt sitten on niin tärkeää? No, siellä tietysti säilytetään ruotsalaisen kasvitieteilijä Carl Peter Thunbergin kirjaa. Thunberg oli Carl von Linnen oppilas 1700-luvulla.
Kukkasuku Susannat (Thunbergia) on nimetty Carl Peter Thunbergin mukaan. Suvun kasveista erityisesti Mustasilmäsusannat (Thunbergia alata) ovat melko yleinen näky myös suomalaisissa puutarhoissa. Alla kuva lajin keltaisesta versiosta.

PSX_20200104_223603.jpg
PSX_20200104_223603.jpg (81.79 KiB) Katsottu 17052 kertaa
H.Moilanen kirjoitti:
Su Joulu 22, 2019 2:16 am
Kasvitieteilijä Carl Peter Thunbergin lisäksi sukuun mahtuu muitakin tiedemiehiä. Vuosina 1922-1958 Uppsalassa toimi Ruotsin valtiollinen rotubiologian tutkimuslaitos (ruots. Statens institut för rasbiologi). Monet Ruotsin johtavista akateemikoista olivat mukana perustamassa ja tukemassa rotubiologian laitosta sekä sen tutkimuksia. Heidän joukossaan oli eräs fysiologi Torsten Thunberg.
Jos ruotsin kieli sujuu ja aihe kiinnostaa, kannattaa kuunnella Sverigesradion lyhyt (n. 10min) juttu, jossa käsitellään kasvitieteilijä Carl von Linnén ja rotubiologian yhteyksiä. Lyhyesti voin todeta, että kasvien lisäksi Carl von Linné jakoi ihmisetkin rotunsa mukaan neljään eri ryhmään. Linnen mukaan ihmisillä - kuten kasveillakin - oli rodulleen tyypillisiä ominaisuuksia. Von Linnéa onkin pidetty rotubiologian perustajana, niin sanottuna oppi-isänä. Toisaalta häntä on myös puolustettu toteamalla, että von Linnén ajatukset heijastivat aikansa eli 1700-luvun ihmisten yleisiä ajatuksia. Linkki: https://sverigesradio.se/sida/artikel.a ... el=1433155

Olipa von Linnéstä mitä mieltä tahansa, monet rasistit ja varsinkin natsit, ihailevat Carl von Linnéa, kuten myös brittiserkuksia Charles Darwinia ja Francis Galtonia. Vuonna 1858 Darwinin luonnonvalintaa koskevia käsikirjoituksia luettiin Lontoossa Linnean Societyn kokouksessa 1. heinäkuuta 1858. Linnean Society of London on vuonna 1788 perustettu taksonomian ja luonnonhistorian tutkimusseura. Carl von Linnéltä nimensä saanut seura on maailman vanhin aktiivinen biologian alan tiedeseura. Linnean Societyn suojelijana toimii itse kuningatar Elisabeth II. Jännä yhteensattuma edellisen sivun viestin kanssa, mutta Wikipedian mukaan kyseisen tiedeseuran kunniajäseniin kuuluvat sekä Ruotsin kuningas Kalle Kustaa että Japanin emerituskeisari Akihito :shock:
The patron of the society is Queen Elizabeth II. Honorary members include Emeritus Emperor Akihito of Japan, King Carl XVI Gustaf of Sweden (both of whom have active interests in natural history), and the eminent naturalist and broadcaster Sir David Attenborough.

Linkki: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Linnean ... _of_London
Todettakoon myös, että Charles Darwinin väitetään olleen äitinsä kautta kaukaista sukua Englannin kuningas Henrik I:lle. Darwinin sukua on pidetty poikkeuksellisen älykkäänä ja syyksi on epäilty mm. monia serkusavioliittoja. Francis Galtonin testamenttivaroilla puolestaan perustettiin hänen mukaansa nimetty rotuhygienian professorin virka Lontoon yliopistoon.

PS. YLE Areenassa on tällä hetkellä radion puolella neliosainen ohjelmasarja Äärioikeiston pikkupommit ja isänmaallinen paatos, joka käsittelee Suomen äärioikeiston historiaa. Siinä kerrotaan, millaisia suhteita Suomen ja Ruotsin äärioikeistolaisilla on ollut keskenään. Myös Nordiska Rikspartiet:sta puhutaan ja ruotsalaisten äärioikeistolaisten nordistisista haaveista. Myös Kalle Haatasen ohjelma Äärioikeisto Suomessa kylmän sodan aikana sekä muutkin Haatasen ohjelmat kannattaa noteerata.
Tykkää kuin hullu puurosta.

Avatar
sikakoira
Fitz ratkaisee
Viestit: 6529
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Ilmastonlämpeäminen

Viesti Kirjoittaja sikakoira » Ti Tammi 07, 2020 8:37 pm

Australian metsäpalot eivät sittenkään liittyneet ilmastonmuutokseen toisin kuin ilmastohysteerikot koittivat esittää :D
https://www.is.fi/ulkomaat/art-20000063 ... ml?ref=rss
24 ihmisen epäillään sytyttäneen tahallaan metsäpaloja Australiassa

Ullatusullatus
“Without the ‘Corona-test’, we would not have had any crisis”
— Dr. Wolfgang Wodarg

H.Moilanen
Tarkastaja Ankardo
Viestit: 1255
Liittynyt: Ti Marras 12, 2019 2:30 pm
Paikkakunta: Vammala

Re: Ilmastonlämpeäminen

Viesti Kirjoittaja H.Moilanen » Pe Tammi 10, 2020 6:07 pm

Ruotsin äärioikeistosta - ja ihan oikeista natseista - puhuttaessa on hyvä muistuttaa natsien ja muslimien veljeilystä. Se saattaa selittää, miksi monista ruotsalaisista on täysin luonnollista asuttaa Ruotsiin pari miljoonaa muslimia ja miksei enemmänkin.

PSX_20200110_165908.jpg
PSX_20200110_165908.jpg (54.68 KiB) Katsottu 15690 kertaa

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/03/1 ... a-lahi-ita

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Relatio ... Arab_world

https://www.billionbibles.org/sharia/hi ... rhood.html

Googlailemalla löytää lisää tietoa, mutta valitettavasti suomenkielistä tietoa on tarjolla huomattavasti vähemmän kuin englanniksi.

Ps. Ilmastonmuutokseen ja Gretaan tämä liittyy siten, että jotkut väittävät koululakkoilun ja ilmastopaniikin lietsonnan olevan vain keino suunnata ihmisten ja varsinkin nuorten huomio muualle.
Tykkää kuin hullu puurosta.

Avatar
PiikkiSika
Charlien Enkeli
Viestit: 1881
Liittynyt: To Tammi 14, 2016 11:52 pm

Re: Ilmastonlämpeäminen

Viesti Kirjoittaja PiikkiSika » La Tammi 11, 2020 8:37 pm

H.Moilanen kirjoitti:
Pe Tammi 10, 2020 6:07 pm

Ps. Ilmastonmuutokseen ja Gretaan tämä liittyy siten, että jotkut väittävät koululakkoilun ja ilmastopaniikin lietsonnan olevan vain keino suunnata ihmisten ja varsinkin nuorten huomio muualle.
Jep. Jos kotitalon parkkipaikalta kuulee avun huutoja iltahämärissä, mutta perkele ku samaan aikaan törähtää pöksyyn mega-ripulit. Kyllähän siinä joutuis pikkasen prioirisoimaan :mrgreen:
It is better to live ten years as a lion than one day as a lamb

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond
Viestit: 7893
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Ilmastonlämpeäminen

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » La Tammi 11, 2020 9:08 pm

Gagarin kirjoitti:
Su Joulu 22, 2019 6:51 pm
sikakoira kirjoitti:
Su Joulu 15, 2019 11:56 pm
Greta Thunbergin junatwiitistä tuli somekohu Saksassa
//
//
Kun rautatieyhtiöltä kysyttiin selitystä heidän puolitotuuksia sisältäneestä kommentistaan, niin vastaus oli: "tiedottamisesta vastaava henkiklö ei ole juuri nyt paikalla"...
Tuo loppuosa oli minullekin uutta tietoa, missähän tuo kerrottu?

Gretahan ei ollut tarkoittanut tätä junahommaa ininäksi, mutta sillehän se vaikuttaa. Tosin, hän on lapsi vasta, eikä hän vakuuta oikein muutenkaan kuin ehkä hieman erikoisella rohkeudellaan, mikä voi tosin kuulua sairaudenkuvaankin - autistit ovat joskus omituisia, eikä sosiaalinen älykkyys tai tunteet ole osaamisaluetta.

Gretan someviesti: ‘Traveling on overcrowded trains through Germany. And I’m finally on my way home!’
(Gretahan on itse asiassa luonnonsuojelijana tietty joukkoliikenteen puolella, mutta se heillä usein unohtuu, kun joutuu itse matkustamaan niillä)
Autistilapsen vaarallinen matka ypöyksin läpi Euroopan 1. luokassa, paperit sentään tallessa.
Autistilapsen vaarallinen matka ypöyksin läpi Euroopan 1. luokassa, paperit sentään tallessa.
Greta Thunbergin jakama kuva junamatkastaan.jpg (46.31 KiB) Katsottu 15394 kertaa
Vastaus.
Vastaus.
DB kuittasi autistin valheelliseen ruikutukseen.png (55.5 KiB) Katsottu 15394 kertaa
https://twitter.com/DB_Presse/status/12 ... 82145?s=20

Greta otetaan ihan sokeasti hurraten vastaan, eikä oikeastaan kukaan kyseenalaista häntä tai ansioitaan - Greta onkin ehkäpä Jeesus 2.0?
Vertaa vaikkapa heitä, toinen ei ole erityislapsi ja häntä saa myös kritisoida.
Vertaa vaikkapa heitä, toinen ei ole erityislapsi ja häntä saa myös kritisoida.
Lapsiluonnonsuojelijoiden ansiot ja julkisuus.jpeg (80.64 KiB) Katsottu 15394 kertaa
Burn
Loot
Murder

Avatar
PiikkiSika
Charlien Enkeli
Viestit: 1881
Liittynyt: To Tammi 14, 2016 11:52 pm

Re: Ilmastonlämpeäminen

Viesti Kirjoittaja PiikkiSika » Su Tammi 12, 2020 1:42 pm

Ilmastonmuutos ja Aussien maastopaloihin liityen.

Vituttaa (ainakin lähes) joskus tapa, jolla maailman tapahtumiin reagoidaan - käytännössä luetaan valtauutisia ilman minkäänlaista ymmärrystä itse aiheeseen. Johtuuko ilmiö some-kulttuurin mukanaan tuomasta asioiden analysointikyvyn puuttumisesta vai ihan geneettisestä typeryydestä?

Kummin vaan, mutta valitettavan useat tuntuvat "tietävän kaiken" jo etukäteen ja syyllinenkin on selvillä jokaisessa luonnonilmiössä ja tapahtumassa, joita planeetalla tapahtuu - ILMASTONMUUTOS :?:

Ohessa kaappaus erään australian-suomalaisen kirjoituksesta aiheeseen maastopalot ja luonnottomat suojelijat:
Blogi: la 11.01.2020 12:45

Australiassa asuva suomalainen kertoo mitä maastopalojen takana todella on
Australiassa asuva suomalainen expat Markus Kurkela kirjoittaa Facebookissa 7.1.2020 omat terveisensä maastopaloihin liittyen ja kritisoi suomalaisen median harhaanjohtavaa uutisointia aiheesta:Australiasta morjes. Suomen mediassa näkyy olevan paljon juttua meidän maastopaloista. Samassa yhteydessä kirjoitetaan usein ilmastonmuutoksesta. Toki pitkä kuiva jakso pahentaa tilannetta, mutta syy se ei ole. Mikäli kiinnostaa mistä oikeasti on kyse, niin tässäpä kirjoitan hieman aiheesta.

Tuhansien vuosien ajan paikalliset ovat hallinneet tulipalot polttamalla suoja-alueita. Muualta tulleet siirtolaiset ovat kautta aikojen käyttäneet samaa konstia. Nyt kuitenkin on keksitty sellainen vihreä neronleimaus, että käytäntö olisi haitaksi luonnolle. Niinpä suojapolttamista on vähennetty radikaalisti. Ennen maanomistaja sai talonsa ympäriltä puhdistaa aluskasvillisuutta suojatakseen kotiaan, mutta nyt sitäkin on rajattu. Oman kodin suojaamisesta on jaettu sakkoja. Ennen eläimet söivät aluskasvillisuutta kylien läheisyydessä luoden suojaa tulipaloilta, mutta sekin kiva on kielletty. Tilanne huolestutti palomiehiä jo pitkään, mutta puoli vuotta sitten poliitikkojen piittaamattomuus ylitti sietorajan niin, että palontorjunnan johtajat tulivat esiin tehden erittäin selväksi, että täysi katastrofi on tulossa. He kertoivat tarkalleen mitä on tulossa ja mitä pitäisi tehdä. Hallitus ei ottanut sitä minään. Mikään luotettava sääennuste ei yllä kuukausien päähän, eli kuivuus ei ollut syynä puoli vuotta katastrofia edeltäneeseen paniikkiin. Silloin jo oli selvää, että tulevaa tilannetta ei pystytä hallitsemaan – olipa ilmasto tavallista kuivempi tai ei.

Lisäksi palontorjunnasta oltiin säästetty, kun tähänkään asti varoja ei ole ollut tarpeeksi. Kaluston suhteen ollaan paljolti ulkomaan avun varassa, kun omaa ei riitä kovin pitkälle. Meillä itsellä ei ole yhtään isoa sammutuskonetta. Sammutus on enimmäkseen vapaaehtoisten varassa, jotka itse maksavat polttoaineensa, maskinsa, jne. Monet heistä menettävät tulonsa ollessaan pois töistä. Valtiolta he eivät saa mitään pienintäkään palkkiota.

Tilanteen pahentuessa päättäjät eivät toimineet. Apua olisi pitänyt pyytää puolustusvoimilta ja ulkomailta jo kauan sitten, mutta sen sijaan on vain toivottu sadetta ja pidetty puheita.

Tarkoitus ei ole tehdä poliittista mainontaa kenenkään puolesta, sillä virheitä on tehty yli puoluerajojen. Vaikka sateiden saapuminen pahasti myöhässä ja tavallista kuivempi vuosi pahentavat tilannetta, niin katastrofin syy on kuitenkin vastuussa olleiden poliitikkojen ääretön tyhmyys. Positiivista tässä on se, että ensimmäistä kertaa vuosikausiin Australian politiikassa keskustellaan myös käytännön kysymyksistä, eikä keskitytä ainoastaan haukkumaan kilpailijoita.

Ihan kaikkea kiireissäni en ole ehtinyt tarkistamaan, joten yksityiskohtien luotettavuus ei välttämättä vastaa kovinta tieteellistä kriteeriä.
Tämäkin tapahtumasarja (siis maastopalot) vastaa 1:1 elokuvan Idiocracy käsikirjkoitusta - vihreää sattumaako :?:
It is better to live ten years as a lion than one day as a lamb

Kelaamaton
Alokas
Viestit: 13
Liittynyt: Pe Huhti 12, 2019 12:15 am

Re: Ilmastonlämpeäminen

Viesti Kirjoittaja Kelaamaton » Ke Tammi 15, 2020 3:10 pm

Urpot. Katsokaa hetkeksi ulos, ottakaa katse pois siitä älylaitteesta mitä tuijotatte päivästä toiseen kehitellen omia fantasioitanne ja huomaatte että hyvin ei ole käymässä. Ilmastonmuutos on hyvinkin todellinen ja mitä todennäköisimmin tulee tuhoamaan maapallon monimuotoisuuden hyvinkin lyhyen aikavälin sisällä. "Ilmastohysteerikko" sanaa tunnutaan käytettävän paljon. Kyse ei ole hysteriasta vaan ihan faktoihin perustuvasta realismista. Päästöt vain kasvaa, turhuuksiin tuhlataan enemmän ja enemmän materiaa. Syntyvyyttä koitetaan lisätä vaikka meitä on jo n. 7 miljardia liikaa. Pelastuskeinoja ei näytä olevan, hyvin pelattu ihmiskunta. Saatanan tunarit.

P.S erittäin säälittävää aikuisilta ihmisiltä "hyökätä" nuorta "hysteerikkoa" vastaan.

Avatar
sikakoira
Fitz ratkaisee
Viestit: 6529
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Ilmastonlämpeäminen

Viesti Kirjoittaja sikakoira » Ke Tammi 15, 2020 4:58 pm

Kyse ei ole hysteriasta vaan ihan faktoihin perustuvasta realismista
Tämä se onkin kun nimenomaan faktoihin perustuvaa tietoa yritetään peitellä poliitikkojen ja median toimesta.Kukaan ei ole kiistänyt että ilmasto muuttuu mutta syyt tähän jakavat jyrkästi mielipiteitä. Aivan turhaa yrittää väittää että asiasta olisi joku konsensus tutkijoiden piirissä koska niin ei todellakaan ole. Ilmasto on muuttunut aina, ihmisen osuus tapahtumiin on olematon viimeisten tutkimusten mukaan.
“Without the ‘Corona-test’, we would not have had any crisis”
— Dr. Wolfgang Wodarg

Kelaamaton
Alokas
Viestit: 13
Liittynyt: Pe Huhti 12, 2019 12:15 am

Re: Ilmastonlämpeäminen

Viesti Kirjoittaja Kelaamaton » Ke Tammi 15, 2020 5:05 pm

Onko ilmasto joskus muuttunut näin radikaalisti? Yllättäen tämä tapahtuu juuri silloin kun päästöt ovat korkeimmillaan jne. Ei tarvitse kummoinen matematiikko olla kun laskee 1+1. Ihminen tähän on syynä jokatapauksessa. Ja mitä "tutkijoihin" tulee, heihin on aivan turha luottaa. Maalaisjärjellä pääsee hyvin pitkälle. Sikäli mikäli ilmastonmuutos ei mukamas ole ihmisen aiheuttamaa, silti luonnon tuhoaminen pitää lopettaa ja palata juurille.

H.Moilanen
Tarkastaja Ankardo
Viestit: 1255
Liittynyt: Ti Marras 12, 2019 2:30 pm
Paikkakunta: Vammala

Re: Ilmastonlämpeäminen

Viesti Kirjoittaja H.Moilanen » Ke Tammi 15, 2020 9:40 pm

Kelaamaton kirjoitti:
Ke Tammi 15, 2020 5:05 pm
Onko ilmasto joskus muuttunut näin radikaalisti?
Ootko koskaan kuullut esim. jääkaudesta?
Tykkää kuin hullu puurosta.

Avatar
sikakoira
Fitz ratkaisee
Viestit: 6529
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Ilmastonlämpeäminen

Viesti Kirjoittaja sikakoira » Ke Tammi 15, 2020 11:43 pm

^
Tässä nyt mitään radikaaleja muuttumisia ole tapahtunut muutakuin propagandistien tarinoissa. Maailmanloppua on ennustettu jo vuosikymmeniä ja aina se vaan siirtyy kun edelliset ennustukset poskelleen menevät. Milloin kuollaan kuivuuteen ja milloin pakkaseen,riippuu ennustajasta ja kuun asennosta. Tätä kutsutaan pseudotieteeksi . :lol:
Näennäistiede muistuttaa usein propagandaa. Sille on monesti tyypillistä valikoiva tosiasioiden esittäminen, esitetään vain omaa väitettä tukevia tietoja, ja yleisessäkin tiedossa olevia omaa väitettä vastaan puhuvia tietoja jätetään huomioitta joko tahallisesti tai tutkimuksen puutteessa. Tämä tulee esille varsinkin tapauksissa, joissa näennäistiede kytkeytyy uskonnolliseen tai poliittiseen liikkeeseen, ja jolloin esitetään tieteelliseltä kuulostavia väitteitä, jotka eivät perustu puolueettomaan tutkimukseen.

Propagandalle ovat ominaisia ainakin jotkin seuraavista piirteistä:[21]

Helposti tajuttavaa, yksinkertaista
Massoihin vetoavaa
Harkitusti yksipuolista, muutamaan iskusanaan keskittyvää
Kahtiajakautunut maailma, kompromissien puute
Valmiiden mielipiteiden hyväksikäyttö
Tunteisiin ja vaistoihin vetoaminen[22]
Tunteiden ja käyttäytymisen manipulointi
Toimintaan aktivoivaa
Vastustavan kannan mustamaalaamista
Puutteelliset tai yksipuoliset tiedot, puolitotuudet ja valheetkin.
silti luonnon tuhoaminen pitää lopettaa ja palata juurille.
Tästä olen tismalleen samaa mieltä.
“Without the ‘Corona-test’, we would not have had any crisis”
— Dr. Wolfgang Wodarg

H.Moilanen
Tarkastaja Ankardo
Viestit: 1255
Liittynyt: Ti Marras 12, 2019 2:30 pm
Paikkakunta: Vammala

Re: Ilmastonlämpeäminen

Viesti Kirjoittaja H.Moilanen » To Tammi 16, 2020 3:46 pm

sikakoira kirjoitti:
Ke Tammi 15, 2020 11:43 pm
silti luonnon tuhoaminen pitää lopettaa ja palata juurille.
Tästä olen tismalleen samaa mieltä.
Tästä minäkin olen samaa mieltä! Kivaa olla edes joskus sikakoiran kanssa samaa mieltä :lol:

PS. Meitsi on myös omassa elämässä tehnyt varsin monia ympäristöystävällisiä valintoja jo pitkään. Voi elää ekologisesti ja silti olla sitä mieltä, että Greta ja taustajoukkonsa ovat osa voimakasta propagandakoneistoa, joskin vaikuttaisi jo vähän hyytyvän se heidän koneensa...
Tykkää kuin hullu puurosta.

H.Moilanen
Tarkastaja Ankardo
Viestit: 1255
Liittynyt: Ti Marras 12, 2019 2:30 pm
Paikkakunta: Vammala

Re: Ilmastonlämpeäminen

Viesti Kirjoittaja H.Moilanen » Ti Tammi 21, 2020 3:05 pm

En edes viitsi klikata tätä otsikkoa auki, mutta pakko kommentoida silti. Hiton naurettava otsikointi tässäkin Ilta-Sanomien tuoreessa jutussa. Käytetään verbiä "jyrähtää" ja sitten vieressä on huppariin pukeutunut pienikokoinen teinityttö :roll: No, ehkä tämä Greta ja muutamat muut vastaavat kestouutiset tarjoavat toimittajille jonkinlaista sanailu-urheilua vaikka sitten keskinäisten mittelöiden muodossa. Vähän niinkuin toimittajien eukonkantokilpailut tms.

PSX_20200121_135731.jpg
PSX_20200121_135731.jpg (68.62 KiB) Katsottu 12985 kertaa
Tykkää kuin hullu puurosta.

Avatar
sikakoira
Fitz ratkaisee
Viestit: 6529
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Ilmastonlämpeäminen

Viesti Kirjoittaja sikakoira » Ke Maalis 18, 2020 1:32 pm

Corona ja ilmastonlämpeneminen

https://www.youtube.com/watch?v=OKn8J2BesqA
How the Climate Crisis Is Making the Spread of Infectious Diseases Like Coronavirus More Common

https://www.youtube.com/watch?v=8xncqWbnIGw
STUDY: Climate Change Releasing Unknown Viruses

https://wattsupwiththat.com/2020/03/11/ ... -meetings/
Time: Coronavirus is Messing Up pre-COP26 Climate Conferences

https://www.fastcompany.com/90473758/wh ... oronavirus
What would happen if the world reacted to climate change like it’s reacting to the coronavirus?

https://www.reuters.com/video/watch/idOVC514GA3
Coronavirus prompts Friday climate rallies go online

https://www.youtube.com/watch?v=BoFWA43lebk
Different Crises: Coronavirus & Climate Change

https://www.youtube.com/watch?v=swa2CyaCHZQ
The Real Threat: Will Coronavirus Confinement Fight Climate Change?

https://archive.is/aGGem
Coronavirus can trigger a new industrial revolution

https://www.youtube.com/watch?v=fLfd4UpC3Fs
Coronavirus leads to decrease in CO2 emissions: Can it last? | DW News

https://www.zerohedge.com/health/satell ... l-lockdown
Satellite Images Show Massive Decline In Pollution Over Italy Amid National Lockdown
“Without the ‘Corona-test’, we would not have had any crisis”
— Dr. Wolfgang Wodarg

Vastaa Viestiin