"Vihreäliike"

Erilaiset salaliittoteoriat tänne.
Muulle foliohattuilulle on "Huu Haa" osasto

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Tracker
Philip Marlowe
Viestit: 1129
Liittynyt: Ke Helmi 04, 2015 9:13 am

"Vihreäliike"

Viesti Kirjoittaja Tracker » Su Huhti 07, 2019 1:28 pm

Huomasivat "teoreetikot/asiantuntijat" Itä-Saksan DDR:ssä ettei heidän systeeminsä toimi, eikä tule koskaan toimimaan läntiseen Saksaan verrattuna. Perustivat sitten Frankfurtissa 1957? vihreänliikkeen Länsi-Saksaan, laittamaan jarruja lännen kehitykselle, myös vahingoittaakseen kaikin tavoin lännen menestystä.
Aikoinaan jarruttelivat atomivoimaloita, nyt suosivat niiden rakentamista, muka "ilmastonmuutoksen" torjumiseksi. (epäilen tässä olevan takana "illuminaatin" salaliiton)

Silli
Hercule Poirot
Viestit: 2190
Liittynyt: La Elo 25, 2018 12:28 pm

Re: "Vihreäliike"

Viesti Kirjoittaja Silli » Ti Huhti 16, 2019 4:47 pm

Tracker kirjoitti:Huomasivat "teoreetikot/asiantuntijat" Itä-Saksan DDR:ssä ettei heidän systeeminsä toimi, eikä tule koskaan toimimaan läntiseen Saksaan verrattuna. Perustivat sitten Frankfurtissa 1957? vihreänliikkeen Länsi-Saksaan, laittamaan jarruja lännen kehitykselle, myös vahingoittaakseen kaikin tavoin lännen menestystä.
Olet asian ytimessä todetessasi, että lännen kehitystä on jarrutettu kaikin tavoin. Niinhän asia nimenomaan on. Nähdäkseni toimijoita on kuitenkin ollut enemmän kuin pelkkä DDR. Sekään ei ole minulle selvää, missä vaiheessa jarruttelu alkoi, sillä kyllähän jo ennen toista maailmansotaa tehtiin sabotaaseja yms. Samoin Suomessakin oli ihan kantasuomalaisia ihmisiä, jotka toimittivat pikkuapulaisten roolissa (ja ehkä joskus isompienkin) tietoja mm. itänaapurille. Taidan olla itsekin tällaisia ihmisiä tavannut, jopa ihan tiiviisti. On mahdollista, että systemaattisempi ja laajempi jarrutus länsimaisiin organisaatioihin soluttautumalla ja länsimaisia ihmisiä hankkeeseen rekrytoimalla alkoi vasta sotien jälkeen. Vihreä liike on käsittääkseni ollut vain osa tätä suurhanketta.

Jos haluat keskittää tämän ketjun erityisesti DDR:n vihreään liikkeeseen, niin se kyllä minulle sopii. Muista samaan aiheeseen liittyvistä asioista voi myöhemmin avata uuden ketjun, jonka voi sitten pitää erillään tai yhdistää tähän, jos aihetta syntyy. Minulle tämä DDR:n vihreä liike on kuitenkin varsin vieras juttu, joten voisit tai joku muu voisi tehdä siitä kattavamman aloituksen keskustelun pohjalle.

Semminkin kun olen Suomen vihreää liikettä nimenomaan poliittisena puolueena oppinut tuntemaan sekä nykypäivän että historian osalta, niin käsittääkseni koko ajan on ollut varsin hämäräperäiset tarkoitusperät, joita on ajettu kuin käärmettä pyssyyn. Suomen etu ei todellakaan ole ollut johtotähtenä. Maanpetos ei rikoksena vanhene, joten jäämme ilmeisesti odottelemaan tämänkin tarinan jatkoa. Vaietaanko kuoliaaksi? Aloitetaanko poliisitutkintoja? Kaunistellaanko silloisten nuorten maailmantuskaksi ja -parannukseksi? Käsitelläänkö asioita vain historiallisina tapahtumina jossain hemmetin herra/rouva/neiti X:n muistelmissa ilman, että tutkitaan henkilöiden mahdollisia rikoksia?
Kauden kalasuositus: Jalostajan Saaristosilli & Sipulisilli

Silli
Hercule Poirot
Viestit: 2190
Liittynyt: La Elo 25, 2018 12:28 pm

Re: "Vihreäliike"

Viesti Kirjoittaja Silli » To Kesä 20, 2019 5:19 pm

Yritin kysellä tarkempia suuntaviivoja tämän ketjun jatkamiseksi, koska minusta tässä on kaksi erillistä asiaa, jotka tosin kietoutuvat toisiinsa mitä moninaisemmin tavoin. Toisaalta on tämä niin sanottu vihreäliike, joka pitää negatiivisten ja aivan puhtaasti rikollisten ainesten lisäksi sisällään myös ympäristön tilasta vilpittömästi huolestuneita ihmisiä omine pyrkimyksineen. Toinen asia on tämä länsimaiden vastainen "liike", joka koostuu useammasta länsimaiden kehityksen hidastamisesta kiinnostuneesta tahosta, jotka eivät ole keskenään mitään ihan parhaita ystäviä, vaan pikemminkin rikoskumppaneita ailahtelevine keskinäisine suhteineen.

Joka tapauksessa ollaan tekemisissä kovan luokan rikollisten ja rikollisuuden kanssa, terrorismia poissulkematta. On selvää, että jo nyt kasvava tavisten joukko tuntee syvää inhoa ja raivokasta vihaa näitä rikollisia kohtaan. Mutta miten se inhon ja vihan määrä mahtaa jatkossa kehittyä? Entä millaisia konkreettisia ilmenemismuotoja se tulee aiheuttamaan?
Ja kuinka heitä tullaankaan vihaamaan...jpeg
Ja kuinka heitä tullaankaan vihaamaan...jpeg (26.8 KiB) Katsottu 7567 kertaa
Kauden kalasuositus: Jalostajan Saaristosilli & Sipulisilli

Vastaa Viestiin