Turvapaikanhakijoiden miesvaltaisuus

Erilaiset salaliittoteoriat tänne.
Muulle foliohattuilulle on "Huu Haa" osasto

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Avatar
dazu
Columbo
Viestit: 2331
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Turvapaikanhakijoiden miesvaltaisuus

Viesti Kirjoittaja dazu » La Loka 05, 2019 5:26 am

Moni on ihmetellyt sitä, että minkä takia Lähi-Idän sota-alueelta on tullut Suomeen turvapaikanhakijoina paljolti yksinäisiä nuoria miehiä. Minäpä ehdotankin nyt sellaista salaliittoa, että siellä Lähi-Idän päässä olisi joku taho tarkoituksellisesti levittänyt sellaista sanomaa, että Eurooppaan kannattaa, tai täytyy lähteä ensin yksin ja miettiä perheen ottamista vasta, kun on itse jo saanut turvapaikan. Lisäksi olisi voinut olla jopa sellaista, että oltaisiin levitetty väitettä, että perhe ei saa turvapaikkaa. Lisäksi joku taho on voinut jopa estää näitä kokonaisia perheitä lähtemästä.
Tämä homma olisi järjestetty sen vuoksi, että yksittäisiä turvapaikanhakijamiehiä Eurooppaan levittämällä on pyritty luomaan monitahoista sekasortoa ja kaaosta. Terrorismin uhkaa, seksuaalirikosten uhkaa, vastakkainasettelua kantaväestön ja turvapaikanhakijoiden välillä...
Vielä turvapaikanhakijat eivät ole oppineet kunnolla suomea, tai päässeet kunnolla ääneen, emmekä näin ole kuulleet heiltä, mikäli asiat ovat näin, kuin tässä esitän.
Tämä projekti saattaisi olla osa operaatiota, johon on liittynyt alt-right liikkeen ja amerikkalaisen vihervasemmistolaisen liikkeen levitys Eurooppaan.
Suomen on ottanut otteeseensa Yhdysvalloista johdettu alt-right oikeisto ja Yhdysvalloista johdettu viher-vasemmisto, jotka toteuttavat Yhdysvaltojen sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta USA:n jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden.