Motiivi teoille

Nimi kertonee kaiken. Muista hyvä (huono) maku!

Valvojat: Raid, Moderaattorit

groot
Miss Marplen perikuntaa
Viestit: 1501
Liittynyt: To Huhti 19, 2007 11:18 pm
Paikkakunta: Dublin Ireland the funny country

Re: Motiivi teoille

Viesti Kirjoittaja groot » Ke Loka 19, 2016 12:18 pm

Misri yrittää parhaansa mukaan vääntää rautalangasta verijälkitutkimuksen tuloksia ja niistä tehtäviä päätelmiä, mutta Gustafsson-faneille ei mene mikään jakeluun. Gustafsson-faneille on tyypillistä, että täysin järjenvastainenkin selityskin on totta kunhan se ei vaan viittaa Gustassoniin. Näitä surkuhupaisia selityksiä on vuosien varrella ollut läjäpäin. Siis selityksia, joille ei voi kuin nauraa. Otetaan nyt esimerkiksi tämä kenkäepisodi. Eräs huippuälykäs Gustafsson-fani kertoi naama vakavana, että ulkopuolinen murhaaja otti poikien kengät mukaansa, jotta pojat eivät pääsisi hänen peräänsä. :lol: . Miksi tälle olisi ollut tarvetta jos tämä kiilusilmä oletti kaikkien kuolleen. Noh, Gustafsson-faneilla ei ole äly pakota päätä ja loogisuuskin on hukassa.

Oma lukunsa on Matlockin epätoivoistet yritykset selittää Gustafssonin kenkien vereentyminen sillä, että Nisse nukkui kengät jaloissaan. Tämä selitys herättää lähinnä sääliä.

Kaikesta säälittävintä on kuitenkin se, että on ihmisiä, joihin Gustafssonin vedätys on mennyt täydestä. Vielä pahempaa on se, että nämä höynäytetyt juoksevat palstalta toiselle Gustafssonin ilmaisina juoksupoikina tarkoittaen, että he puolustelevat Nissen tekemisiä ja tekemättä jättämisiä. Loppujen lopuksia Nisse näitä juoksupoikia tarvitse mihinkään, sillä hänellä syytön-kortti hallussaan.
---------
Allekirjoitus.

Misri
Sherlock Holmes
Viestit: 3451
Liittynyt: La Marras 22, 2008 12:05 pm

Re: Motiivi teoille

Viesti Kirjoittaja Misri » Ke Loka 19, 2016 8:42 pm

groot kirjoitti:Misri yrittää parhaansa mukaan vääntää rautalangasta verijälkitutkimuksen tuloksia ja niistä tehtäviä päätelmiä, mutta Gustafsson-faneille ei mene mikään jakeluun. Gustafsson-faneille on tyypillistä, että täysin järjenvastainenkin selityskin on totta kunhan se ei vaan viittaa Gustassoniin. Näitä surkuhupaisia selityksiä on vuosien varrella ollut läjäpäin. Siis selityksia, joille ei voi kuin nauraa. Otetaan nyt esimerkiksi tämä kenkäepisodi. Eräs huippuälykäs Gustafsson-fani kertoi naama vakavana, että ulkopuolinen murhaaja otti poikien kengät mukaansa, jotta pojat eivät pääsisi hänen peräänsä. :lol: . Miksi tälle olisi ollut tarvetta jos tämä kiilusilmä oletti kaikkien kuolleen. Noh, Gustafsson-faneilla ei ole äly pakota päätä ja loogisuuskin on hukassa.

Oma lukunsa on Matlockin epätoivoistet yritykset selittää Gustafssonin kenkien vereentyminen sillä, että Nisse nukkui kengät jaloissaan. Tämä selitys herättää lähinnä sääliä.

Kaikesta säälittävintä on kuitenkin se, että on ihmisiä, joihin Gustafssonin vedätys on mennyt täydestä. Vielä pahempaa on se, että nämä höynäytetyt juoksevat palstalta toiselle Gustafssonin ilmaisina juoksupoikina tarkoittaen, että he puolustelevat Nissen tekemisiä ja tekemättä jättämisiä. Loppujen lopuksia Nisse näitä juoksupoikia tarvitse mihinkään, sillä hänellä syytön-kortti hallussaan.
Meitä kirjoittajia on moneksi. Ja ilm. kirjoittamisen motiiveja on yhtä monta kuin on kirjoittajiakin. En voi ymmärtää miten muuten voi ylipäätään tehdä mitään todellisia päätelmiä näistä kolmoisurmista, jos ei perehdy kokonaisvaltaisesti kaikkeen tutkinta -aineistoon. Teltan verijäljet ja kenkien roisketutkimukset puhuvat omaa lahjomatonta kieltään, ne ei jätä ns."kusetusteorioille" mitään sijaa.

groot
Miss Marplen perikuntaa
Viestit: 1501
Liittynyt: To Huhti 19, 2007 11:18 pm
Paikkakunta: Dublin Ireland the funny country

Re: Motiivi teoille

Viesti Kirjoittaja groot » Ke Marras 02, 2016 4:39 pm

Misri kirjoitti:[Meitä kirjoittajia on moneksi. Ja ilm. kirjoittamisen motiiveja on yhtä monta kuin on kirjoittajiakin. En voi ymmärtää miten muuten voi ylipäätään tehdä mitään todellisia päätelmiä näistä kolmoisurmista, jos ei perehdy kokonaisvaltaisesti kaikkeen tutkinta -aineistoon. Teltan verijäljet ja kenkien roisketutkimukset puhuvat omaa lahjomatonta kieltään, ne ei jätä ns."kusetusteorioille" mitään sijaa.
Nimenomaan. Teltan verijäljet ja kengille tehdyt roisketutkimukset kertovat kyllä aivan tarpeeksi siitä, että kuka siellä todennäköisesti on riehunut ja puuhastellut. Kaikista rasittavinta nimenomaan on se, että Gustafsson-fanit eivät ota tutkimusta huomioon kokonaisuudessaan kuten tuossa mainitsit, niin sivuuttavat verijälkitutkimuksen ja kenkien roisketutkimuksen. Gustafsson-fanit rakentavat teoriansa puhtaasti mielikuvituksen varaan. Vielä surkuhupaisempaa on, että aina kun tapauksen jollekin yksityiskohdalle on olemassa todennäköinen selitys ja se epätodennäköinen selitys, niin nämä fanipojat ja - tytöt valitsevat aina sen äärimmäisen epätodennäköisen vaihtoehdon. Sovitaan nyt sitten vaikka, että kioskimies tai assmann laittoi Gustafssonin kengät jalkaansa tekojen ajaksi, sillä ne kengät ovat takuuvarmasti olleet tekijän jalassa. Siitä kertoo se kuten jo on miljoona kertaa yritetty rautalangasta vääntää, että niitä veriroiskeita oli kengän venykkeessä sen ollessa venyneenä.
---------
Allekirjoitus.

Wagner
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2598
Liittynyt: Ma Huhti 23, 2007 12:29 pm
Paikkakunta: Uusimaa
Viesti:

Re: Motiivi teoille

Viesti Kirjoittaja Wagner » Ti Maalis 12, 2019 1:36 am

Wagner kirjoitti:
Misri kirjoitti: Osalla ihmisistä on jo alttius siihen, että alkoholi laskee aggressiokynnystä. Tieteellisissä tutkimuksissa on todettu, että perimällä on merkitystä tähän alttiuteen, myöskin aineenvaihdunnalliset tekijät vaikuttavat samoin kuin opitut toimintamallit (ympäristötekijät).
Juuri tämälaatuista spekulointia tarkoitin. Kun isäni Harry Öhman oli ruotsinvieraidemme vuoksi estynyt hoitamaan hänelle velvoitettua BKP:n (Bodomin Koukkupojat Ry) valvontaa sen osalta, ettei Bodomin eteläosilla kuhan rauhoitusaikana 1.6-30.6 käytetty rysiä, katsikoja, pilkkejä tai muita vieheitä Helluntainakaan 1960, hän delegoi sen isoisälleni Hugo Öhmanille, joka sittemmin raportoi venekuntahavainnoistaan Bodomilla surma-aamuina kaikki minulle, jonka saatoin KRP-tutkintaan Bodom-keskusteluissa tuoden esiin kaikki järvellä surmien aikaisesti havaitsemansa eri venekunnat, kuten Högnäsin suuntaan rantaa pitkin menneen veneen, jossa havaintojensa mukaan oli ollut "några pojkar" ja jotain sinistä veneen kyljellä.

Hugo oli Bodomilla tuolloin "platiskollamme", jollalla, joka oli tehty 3 mm kovalevystä, vettä kestämättömästä puukuitulevystä. Tuolla samalla jollalla jo 50-luvun puolella koimme isosikoni ja Harryn kanssa heti jäiden lähdön jälkeen verkkoja ja platikko rampautui sittemmin serkkuni Benny Öhmanin käydessä kalassa BKP:n pitkäaikaisen jäsenen, Aimo Inkiläisen kanssa, kun menivät aallokossa murhaniemestä itään olevalle turolle, jonka vesirajan alapuolella olleet seipäät tuon 3 millin hengenvaarallisen kulkuvälineen upottivat; pääsivät toki rantaan, mutta seuraavana projektina olikin kunnon veneen luominen, johon osallistuin kuparinaulaten ja -kolkaten jokaisen tarkoin höylätyn laudan "autotallissamme", Jyrkkätie 6, joka tila sittemmin 1970 muunnettiin uima-allastilaksi, louhijana ja panostajana Kimi Räikkösen isoisonisä.

Keväällä (63-64?) vene oli valmis ja se laskettiin vesille rantaan suurin piirtein Bodomin saaren kohdalla , viejänä Pitkäniityn Kallonen, Terho Kallosen edesmennyt isä. Vene soudettiin sittemmin olleeseen sijaintiinsa Bodomista laskeneen jokiuuman männyn juureen kalastettuamme ensin Bodomin keskituroilla serkkujeni Bennyn ja Raulin kanssa sekä Hugon, Harryn ja Henryn kera.

Sittemin alkoholisoituntut serkkuni Benny ampui ensin vaimonsa, soitti lapsilleen ja ampui vielä itsensä. Siisti mies. Ampui ensin vaimonsa haulikolla ja kun huomasi siivon, lopetti itsensä ja koiransa pihalla. Rauha tunnolleen ja säälin tunne vaimonsa sukulaisille ja lapsilleen.

Rauli menehtyi meren jäälle sairauskohtaukseen ja minullekin rakas äitinsä Saga Engman pian sen jälkeen. Heidät haudattiin samaan aikaan Vihdissä; ovat edelleen minulle läsnä omilla tavoillaan, kuten Hugo, Harry, Rainer, Ritva ja Benny unissani usein ollen.

Ihan vanhan kertaukseksi, kun samaan asiaan tuli jo lyhyesti viitattua.

Wer hebt, er lebt.

8)
8) :) :shock: :? Wag
:shock: :oops: :roll: :evil: Awanha Wäinämöinen laski laulellen vesiä: mieleni minun tekewi, Awaani ajattelewi.
Kalapää sinun, minä päällä pilun, pilu sinun, alla minun"

Julperi
Sammakkoprofessori
Viestit: 408
Liittynyt: Su Marras 27, 2011 10:21 pm

Re: Motiivi teoille

Viesti Kirjoittaja Julperi » La Huhti 20, 2019 5:25 pm

Eli sinun sukusi kauhea karma (itsareita ja muita kuolemia) on motiivi teoille?

Vastaa Viestiin