Yllätystodistajat Virpi ja muut...

Nimi kertonee kaiken. Muista hyvä (huono) maku!

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Wagner
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2595
Liittynyt: Ma Huhti 23, 2007 12:29 pm
Paikkakunta: Uusimaa
Viesti:

Re: Yllätystodistajat Virpi ja muut...

Viesti Kirjoittaja Wagner » Ma Heinä 28, 2014 11:11 pm

Misri kirjoitti:<blabla>... käräjäoikeus katsoi kaikki epävarmuudet syytetyn hyväksi.
Marjatta oli oman kertomuksensa kanssa yksin.
Epävarmuudet poistuu lisä tarkennuksilla.
Mutta niitä ei ollut [/blabla>]
Heh.
Marjatan kertomus Bodomin kanaalin ylityksineen puunrunkoa pitkin, rantapolkuineen sonnin vartioimalla alueellla piikkilankoineen ja leiriytymisineen koirien vartioimalla alueella, joka ei ole missään vaiheessa ollut sitemmin 1978 siitä eteälään rakennettua leirintäaluetta, antautuu analyysille siitä, että kaikki kertomansa on ollut keksittyä.

Mitään näyttöä siitä, että tarinoillaan olisi ollut todellisuuspohjaa, ei ole eikä ole ollut, mikä ilmenee myös Espoon käräjöoikeuden tarinoidensa kerronnan alasammunnan perustreluista.

8)
8) :) :shock: :? Wag
:shock: :oops: :roll: :evil: Awanha Wäinämöinen laski laulellen vesiä: mieleni minun tekewi, Awaani ajattelewi.
Kalapää sinun, minä päällä pilun, pilu sinun, alla minun"

Kunto Kalpa
Sammakkoprofessori
Viestit: 402
Liittynyt: Pe Marras 06, 2015 1:17 pm

Re: Yllätystodistajat Virpi ja muut...

Viesti Kirjoittaja Kunto Kalpa » Ti Marras 10, 2015 5:59 pm

Lisätään nyt vielä historiankirjoihin, että Marjatta kertoi poliisille kanssatelttailijoiksi jonkun tytön sekä Pentti Jäppisen ja Lahtisen. Lahtinen asui Marjatan läheisyydessä, ja talossa asui kaksi Lahtisen poikaa. Pentti Jäppinen tappoi itsensä 60-luvulla kaasuttamalla itsensä autotalliinsa, kun hän oli kärähtänyt ratista. Lahtisen talo kaksine poikineen löytyi Kansallisarkistosta 20 minuutissa, mitä voi ihmetellä sitä taustaa vasten, että Suomen Columbo ei ollut etp:n mukaan löytänyt sitä kahdessa viikossa. Se suurin piirtein Jäppisen ikäinen Lahtinen oli kuollut 60-luvulla, mutta hivenen nuorempi veli kertoi avoimesti heidän kaveruudestaan Pentti Jäppiseen. Mies myös vannoi, ettei veljensä olut Bodomilla, kun siellä murhailtiin. Tämä vain vahvisti sen, että Marjatta on Suomen oikeushistorian epäuskottavin todistaja. Huvittavintahan oli se, että naisen tarina muuttui lähes kaiken olennaisen osalta tv-haastattelusta poliisikuulusteluun, mutta nainen väitti kuitenkin, että oli puhunut asioista koko ajan samalla tavalla.

Näitä yllätystodistajia ilmaantui muuten aikana niin toimittajille kuin esim. Jorma Palolle. Heillä vain oli kylliksi arvostelukykyä jättää ne omaan arvoonsa. Palon arkistossa oli esim. merkintä miehestä, joka vannoi nähneensä aivan Assmannin näköisen miehen Luukin tietämissä Vihdintiellä juuri murha-aamuna. Lisäksi oli mitä erilaisimpia selvännäkijöitä tai muuten hörhöjä.

Yksi erittäin kokenut oikeustoimittaja luonnehti syyttäjä Ifströmiä jo esitutkinnan aikana Suomen tyhmimmäksi syyttäjäksi ja poliisien koiraksi. Oikeudenkäynti teki oikeutta noille luonnehdinnoille.

kapteeni
Alibin kestotilaaja
Viestit: 320
Liittynyt: Ti Kesä 05, 2007 7:13 pm

Re: Yllätystodistajat Virpi ja muut...

Viesti Kirjoittaja kapteeni » Ti Marras 10, 2015 11:03 pm

Kunto Kalpa kirjoitti: Heillä vain oli kylliksi arvostelukykyä jättää ne omaan arvoonsa..
En menisi Palon arvostelukyvystä vannnomaan. Ei antanut minkäänlaista painoarvoa seikoille, jotka ovat hänen omia teorioitaan vastaan. Assmannin alibikin oli ilman muuta poliisien salaliitto, kun se oli isona kantona kaskessa.

Kunto Kalpa
Sammakkoprofessori
Viestit: 402
Liittynyt: Pe Marras 06, 2015 1:17 pm

Re: Yllätystodistajat Virpi ja muut...

Viesti Kirjoittaja Kunto Kalpa » Ke Marras 11, 2015 10:24 am

kapteeni kirjoitti:En menisi Palon arvostelukyvystä vannnomaan. Ei antanut minkäänlaista painoarvoa seikoille, jotka ovat hänen omia teorioitaan vastaan. Assmannin alibikin oli ilman muuta poliisien salaliitto, kun se oli isona kantona kaskessa.
Näissä mainituissa asioissa arvostelukyky olisi tosiaan voinut olla parempi. Ja ennen kaikkea Tankon juttujen uskomisessa sen olisi pitänyt olla huomattavasti parempi. Samoin ne Hansin hourailut kuolinvuoteella olisi pitänyt osata sivuuttaa. Esim. Vieno Assmannin yhteys Päntäneelle selvisi keksityksi ihan parissa minuutissa.

Palon virhe oli myös se, että hän kirjoitti ensimmäisen Bodom-kirjansa tietäen, että Hansilla oli alibi, mutta hän ei käsitellyt sitä lainkaan. Nyt kävi niin, että poliisi vain lyhyesti tiedotti, että miehellä oli alibi. Palo olisi aivan hyvin voinut kertoa siitä ikään kuin etukäteen, ja todeta, että Uuden Suomen toimittajien tutkimusten mukaan sellaista ei ollut. Ja jos oikein huolellinen olisi ollut, hän olisi tehnyt saman kuin allekirjoittanut eli mennyt nti Hallin juttusille. Oli melkoinen show, kun 80-vuotias nainen hyökkäsi kimppuun ja käski pitämään näpit irti vanhojen kaivelemisesta. Ihan ensimmäiseksi hän kiisti koskaan Hansia tunteneensa.


darude
Parranpäristäjä
Viestit: 92
Liittynyt: Ma Huhti 06, 2015 12:21 am

Re: Yllätystodistajat Virpi ja muut...

Viesti Kirjoittaja darude » To Kesä 23, 2016 10:37 pm

Jos Virpin tarina on totta, niin silloin voisi olettaa että Nilsin sisällä palaa halu kertoa lisää ja hänen Bodom muisteloista on varmasti tihkunut myös ennen tai jälkeen Virpin. Ehkä jokin päivä saadaan uusi todistaja tai jokin päivä "mitään et sitten tunnusta" -ohjeet eivät enää päde. En tiedä onko mahdollista elää normaalia elämää kertomatta kenellekkään tai jättämättä mitään merkkiä tuskasta, jos sellaista on. Bodom case saattaa ratketa vielä, trust me.

EkstroverttiEevertti

Re: Yllätystodistajat Virpi ja muut...

Viesti Kirjoittaja EkstroverttiEevertti » La Elo 27, 2016 1:22 pm

Uskon, että on vaikka tuohon aikaan suht pihalla olikin "lady in redari". Poliisin oli todella vaikea ottaa häntä todesta kun tausta on mikä on.

Wagner
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2595
Liittynyt: Ma Huhti 23, 2007 12:29 pm
Paikkakunta: Uusimaa
Viesti:

Re: Yllätystodistajat Virpi ja muut...

Viesti Kirjoittaja Wagner » Su Maalis 05, 2017 7:46 pm

awa kirjoitti:
Mikko82 kirjoitti: Oiskohan pitänyt koskaan laittaa murhattujen kuvia lehteen, jottei Virpi ois alkanut kuvittelemaan itseään Tuulikiksi?
Olisiko Virpi lukenut lehtiä 1960? Oliko Virpi edes syntynyt tuolloin?

Vai lukiko Virpi 1960 luvun lehtiä 80-luvulla ja totesi lehtikuvista itsensä Tuulikin näköiseksi? Eikä siinä vielä kaikki, vaan Tuulikki olisi myös bongannut linja-auton kuljettajan miljoonan ihmisen joukosta, juuri tuoksi kaksikymmentä vuotta sitten murhaniemellä telttailleeksi Gustafssoniksi. Ei tunnu uskottavalta.

Mutta jos tarina kuitenkin meni juuri niin kuten Virpi kertoi, että kuljettaja kertoi hänen muistuttavan erästä tyttöä, joka oli mukana telttaretkellä 1960. Sillä kiistaton totuushan on, että Virpi -80 muistutti ulkoisesti Tuulikkia -60.

- hymm -
Awa pitäisi taas saada mukaan keskusteluihin ja tapaamisiin. On hän niin perusnainen !
8) :) :shock: :? Wag
:shock: :oops: :roll: :evil: Awanha Wäinämöinen laski laulellen vesiä: mieleni minun tekewi, Awaani ajattelewi.
Kalapää sinun, minä päällä pilun, pilu sinun, alla minun"

Vastaa Viestiin