Mies väittää etsivänsä 12-20-vuotiaista tytöistä seuraa

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.
Avatar
meitzi
Adrian Monk
Viestit: 2811
Liittynyt: La Loka 18, 2008 8:17 am

Re: Mies väittää etsivänsä 12-20-vuotiaista tytöistä seuraa

Viesti Kirjoittaja meitzi »

damfin kirjoitti:Eli minun puolestani saavat lestadiolaiset seuroillaan nussia ja ryypätä minkä sielu sietää, jos se heistä niin autuaita ja iloisia tekee
Ihan täsmälleen samaa mieltä. Kaikkien ihmisten soisi ryypätä ja nussia minkä sielu sietää, ja siksi mm. lestatkin.

Mutta toisaalta lestoilla on paha tapa tuomita kaikki sen tapainenkin koko muun vuoden, ja esimerkiksi oma lapsi ei ole lainkaan niin tärkeä ihminen maailmassa, etteikö sitä voisi hylätä ja kääntää selkäänsä, mikäli on vaikka pussannut sellaista paskaa ihmistä, joka ei ole lesta.
Työtön hullu ja eläkeläinen - Takkunatsi

Avatar
Rorschach
Hetty Wainthropp
Viestit: 453
Liittynyt: Ma Syys 08, 2008 9:29 am

Re: Mies väittää etsivänsä 12-20-vuotiaista tytöistä seuraa

Viesti Kirjoittaja Rorschach »

ReissuLasse kirjoitti:Tilaisuus on kaikille avoin, miten ne pitää loitolla kiimaset ei-lestat? Voisi kuvitella että joku tapahtuman luonteesta vihiä saanut kävisi onneaan kokeilemassa. Onkohan niillä pitkällekin kehittinyt viestintäjärjestelmä, jolla voivat kertoa vaikkapa parinvaihtohalukkuudesta? Vuosien saatossa ei ole tainnut kukaan mediassakaan kiinnostua tästä puolesta, ei edes Hymy tai Ratto aikanaan tehnyt rapsaa?
No eiköhän se ole jokaiselle selvää, että nuo jutut ovat lähinnä niistä jauhavien henkilökohtaisia seksuaalifantasioita. Muut vaihtoehdot ovat niin epätodennäköisiä, että niissä ei ole järkeä. Lestadiolaisilla pitäisi olla hallussaan todennäköisesti maailman kehittyneimmät aivopesumenetelmät, jolla varmistetaan ettei tällaisesta ole minkäänlaista todistetta muuten kuin jonkun satunnaisen alueen siivoojan puheissa.

Otan aivan pienen kuvitellun esimerkin: tuolla alueella on jotain tuhansia (vai kymmeniä tuhansia?) asuntovaunuja parin metrin päässä toisistaan. Niiden äänieristys on luokkaa teltta, eli kaikki kuuluu läpi. Seksiorgioissa joutuisi pitämään todella pientä ääntä, ettei ulkopuolelle kuulu, kuinka Pertsa painaa naapurivaunun Sirpaa. Kun ottaa huomioon, että samassa vaunussa majoittuu koko perhe, Pertsan vaimo ja 11 lasta katsovat vierestä, mitä Pertsa ja Sirpa touhuavat. Heille se on aivan okei, jopa niin okei, että yksikään lapsista ei kerro tällaisesta toiminnasta julkisuudessa edes aikuistuttuaan ja erottuaan lahkosta. Lisäksi ääntelyn kuulevat naapurivaunuissa asuvat sata lasta ja kymmenkunta aikuista, ja heille se on aivan normaalia elämää. Tämä toistetaan vuosittain 2000 asuntovaunussa, mutta kukaan ei koskaan puhu asiasta vaikka eroaisi lahkosta ja puhuisi sitä vastaan julkisuudessa noin muuten. Paitsi se serkun kaverin entinen työkaveri, joka oli vuonna 1983 siivoamassa suviseuroja (eivätkö ne itse hoida sen siivoamista vaan joutuvat palkkaamaan juoruiluun taipuvaisia siivoojia?) Tämä on selitettävissä sillä maailman tehokkaimmalla aivopesumenetelmällä, mutta lestadiolaiset eivät käytä sitä esimerkiksi loputtoman vallan ja omaisuuden hankkimiseen, vaan siihen, että saavat kerran vuodessa naida naapurivaunun Sirpaa retkeilyolosuhteissa.

Tämä ketju alkaa muuten olla aika ehtaa sontaa, kuten tuntuu ajankohtaisella alueella yleensäkin olevan tapana. Itse otsikon miehestä toteaisin sen verran, että muistelen nähneeni tyypin videoita jo vuosia sitten ja niissä jauhettiin uskonnosta hyvin hämmentävään sävyyn. Ei ollut ainakaan silloin lestadiolainen, vaikka tuntui fanittavan esimerkiksi lestadiolaisia ja helluntailaisia. Minulle jäi kyllä silloin sellainen fiilis, että nämä porukat olivat vähän liian maallistuneita kuitenkin. Joillain videoilla puhuttiin myös seksuaalisuudesta ja tuntui hyvin hämmentävältä ja epävarmalta tyypin meininki. Jäi sellainen kuva, että ei pelaa aivan täydellä pakalla. Ei sinänsä yllätä, että tuollainen kaveri tekee tuollaisen seuranhakuvideon.
"Eikä liene rangaistus / jos käymme hetken yhtä matkaa / kun hirviöiksi paljastumme / onko hyvät päivät valhetta sittenkään" A.W. Yrjänä / CMX

Avatar
Lassie
Jessica Fletcher
Viestit: 3049
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: Mies väittää etsivänsä 12-20-vuotiaista tytöistä seuraa

Viesti Kirjoittaja Lassie »

Osa kommentoijista on nähnyt miehen hämäriä videoita aiemmin ja tullut johtopäätökseen, ettei tyyppi käy täysillä. Nyt sitten tämä keissi ja lopuksi vielä AutumnForeverin postaama tyypin ohuen yöks yöks-levitteinen selityspostaus, josta jälleen välittyy täysillä käymättömyys.

Positiivista se, että hän tyytyy tällaiseen eikä ole lähtenyt tekoja teettävälle tielle.
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.

Iivis
Perry Mason
Viestit: 3738
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Mies väittää etsivänsä 12-20-vuotiaista tytöistä seuraa

Viesti Kirjoittaja Iivis »

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/pol ... ia/7470318

Poliisi vaikenee Suviseuroissa lapsiseuraa etsineen miehen tutkinnasta – "Voi mennä viikkoja tai jopa kuukausia"
3:34
Videolla mies kertoo olevansa jumalaan uskova naimaton herrasmies ja ilmoittaa etsivänsä 12–20-vuotiaita tyttöjä seuraksi suviseuroihin.

Viime viikonloppuna hämmennystä ja jopa huolta aiheuttaneen suomalaismiehen seuranhakuvideon tutkinta jatkuu, mutta poliisi ei kommentoi tapauksen etenemistä.

Videolla mies oli ilmoittanut etsivänsä 12–20-vuotiaita neitsyitä seurakseen vanhoillislestadiolaisten suurtapahtuma Suviseuroihin. Itseään mies oli kuvaillut mukavaksi ja rauhalliseksi, Jumalaan uskovaksi, naimattomaksi herrasmieheksi. Vierelleen kulkeville tytöille tai naisille mies lupasi ostaa esimerkiksi herkkuja.

Poliisi tutkii, mutta vaikenee
Poliisi tutkii asiaa rikosnimikkeellä lapsen houkutteleminen seksuaaliseen tarkoitukseen. Komisario Matti Pitkänen Itä-Suomen poliisista ei kommentoi tarkemmin tutkintaa tässä vaiheessa. Hänen mukaansa poliisi tiedottaa, kun sillä on uutta merkittävää kerrottavaa tapauksesta.

Hän ei kommentoi tarkemmin tapauksen tutkinnan aikatauluja.

– Voi mennä viikkoja tai jopa kuukausia esitutkintatoimenpiteistä riippuen, Pitkänen kommentoi.

Hän ei esimerkiksi kerro, osallistuiko mies Suviseuroihin, onko hän ollut vapautensa menettäneenä tai onko poliisilla muita syitä rikosepäillyille kuin julkisuudessa ollut seuranhakuvideo.

Nettivinkit kavalsivat videon
Poliisi sai tapauksesta huomattavan määrän nettivinkkejä, joita Pitkänen pitääkin hyvänä keinona välittää poliisille tietoa vastaavista tapauksista.

– Jos tekee havaintoja videoista, jotka elämänkokemuksen perusteella herättävät huolta, on hyvä ilmoittaa poliisille, Pitkänen sanoo.

Itä-Suomen poliisilaitoksen alueella poliisin tietoon tulee Pitkäsen mukaan kymmenkunta vastaavalla rikosnimikkeellä tutkittavaa tapausta. Määrä ei siis ole suuri.

Viime vuonna koko maassa poliisin tietoon tuli Tilastokeskuksen mukaan 98 epäiltyä lapsen houkuttelemista seksuaalisiin tarkoituksiin sekä yhdeksän tällaisen teon yritystä. Selvitettyjä rikoksia tällä nimikkeellä oli tästä noin puolet tietoon tulleista. Toinen asia on, kuinka moni tutkituista tapauksista päätyy oikeusistuimen antamaan tuomioon.

Avatar
Valoviikate
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1469
Liittynyt: Pe Helmi 22, 2008 7:12 pm
Viesti:

Re: Mies väittää etsivänsä 12-20-vuotiaista tytöistä seuraa

Viesti Kirjoittaja Valoviikate »

Tyyppi sitten ei suinkaan ole muuttunut, vaan oli jo laajentamassa tonttiaan nuorten tyttöjen keskustelupalstalle demi.fi:hin. Siellä oli 12-vuotiaan, -08 syntyneen tytön, keskustelu, otsikolla "Etin poikaystävää". Siihen oli vastaus nimimerkiltä "kätyri08", mistä voisi päätellä, että henkilö on aloittajan tavoin syntynyt -08 - eli voisi väittää, että tämä mies tahallaan erehdyttää ihmisiä.
Ketjua ei löydy enää Googlen välimuististakaan, mutta muistan kätyri08:n vastauksen aika tarkkaankin: "hei, olen markus. Pidän läheisyydestä. Voin ostaa sinulle jäätelöä, karkkia ja muita myymälätuotteita. Olen herrasmies." Loppuun hän oli kirjoittanut insta-tunnuksensa: markusraketti ja snäppinsä: r4ketti tai jotain sinnepäin.
Vaikka en heti siinä hetkessä edes kunnolla tajunnut, miten outo vastaus tuo on, jokin minussa käski minun mennä hakemaan häntä instasta. (Ja vaikka olisin tullut kunnolla ajatelleeksi sitä heti, olisin ajatellut hänen olevan trollaava teinityttö - kuten tässä keskustelussakin on puhuttu, onhan perin kummallista, että kukaan harrastaa tällaista avoimesti.) Instatili on yksityinen, mutta se ei uteliaisuuttani sammuttanut, vaan joka tapauksessa minulle valkeni, että tämähän se oli - henkilö, josta olin lukenut vain pikaisesti Iltapulun uutisen, että etsii 12-20-vuotiasta tyttöseuraa suviseuroihin. Netin arkistoista on tietysti nähtävissä tuo video ja onpa erikoinen veikko kaikessa ilmeettömyydessään ja monotonisuudessaan katse kameran ohi. (Videon lopussa löytyvä snäppitili oli juuri sama kuin demi-keskustelussa ilmoittamansa.)

(Toisten keskustelujen perusteella oli pääteltävissä, että tuo 12-vuotias oli oikeasti vanhempi trolli, otaksuttavasti kuitenkin nuori ihminen. Kaikki ketjun muut vastaukset olivat tyyliä "demi ei ole oikea paikka tähän", "et tarvitse poikaystävää". Joka tapauksessa ketjun aloittaja tuskin ehti nähdä kätyri08:n vastausta, koska ei ollut kirjautuneena, ja ylläpito poisti kätyri08:n viestin ja käyttäjän nopeasti.)

MrDarcy
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 90
Liittynyt: To Loka 16, 2014 12:27 am

Re: Mies väittää etsivänsä 12-20-vuotiaista tytöistä seuraa

Viesti Kirjoittaja MrDarcy »

Törmäsinpä pitkästä aikaa tähän rakettimarkukseen, nykyään käyttää nimimerkkiä markuskala.

On julkaissut muun muassa otsikon aiheeseen liittyvän kirjoituksen 24.12.2020. En sitä tähän kopioi, mutta jos jotakuta kiinnostaa, niin löytyy ainakin toistaiseksi markuksen blogista http://markuskala.blogspot.com/

Late6
Martin Riggs
Viestit: 619
Liittynyt: Su Joulu 27, 2020 11:01 pm

Re: Mies väittää etsivänsä 12-20-vuotiaista tytöistä seuraa

Viesti Kirjoittaja Late6 »

tötterö kirjoitti:
Ti Kesä 25, 2019 10:07 pm
Just tälläiset ihan auttamatta saunan taakse ja lopetukseen.
Tosin näitähän tänne tulee bussilastittain Kela-Gold kourassa joten myöhässä ollaan ja pahasti :(
täysin samaa mieltä

Doctor Lecter
James Bond (Pierce Brosnan)
Viestit: 13980
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Mies väittää etsivänsä 12-20-vuotiaista tytöistä seuraa

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Mies etsi Suviseuroihin seurakseen 12–20-vuotiaita neitsyitä – oikeus hylkäsi seksuaalirikossyyteen

Oikeus hylkäsi syytteet tapauksessa, jossa mies oli etsinyt verkossa julkaistussa seuranhakuilmoituksessa itselleen seuraa jopa reippaasti alaikäisistä tytöistä. Seuraa kaivattiin ilmoituksen mukaan Suviseuroihin.

Mies oli ilmoituksessa etsinyt 12–20-vuotiaita tyttöjä, jotka olisivat hänen kanssaan tapahtumassa ja lupasi ostavansa tapahtumassa näille kaikkea mitä nämä haluavat. Hän toivoi näiden näyttävän ikäiseltään tai sitä nuoremmalta.
– Et polta tupakkaa, olet mukava, neitsyt, harmiton teinityttö, pikkutyttö tai tyttönainen. Etsin sellaisia tyttöjä, joille meidän ikäero on ok, mies kuvaili.

Piti ikäeroa "ihana asiana"
Sosiaalisessa mediassa julkaistu video herätti tapahtuma-aikaan vuonna 2017 paljon huomiota, ja se poiki myös runsaasti ilmoituksia poliisille. Tapauksen tutkinnassa poliisi löysi myös miehen videosta tekemän harjoitusversion sekä asiakirjoja, joista kävi laajemmin ilmi miehen kiinnostus nuoriin tyttöihin.
...

Miehen muista asiakirjoista kävi ilmi, että mies halusi 13–15-vuotiaan tyttöystävän ja hän kertoi kokevansa voimakkainta seksuaalista halua ehkä 10–11-vuotiaisiin. Erään asiakirjan perusteella mies oli sitä mieltä, ettei avioliiton solmimiseen tarvita yhteiskunnan lupaa, vaan Jumalan antama lupa. Oikeuden tiivistelmän mukaan mies katsoi avioliiton solmimiseen ja sinetöimiseen riittävän puolisoiden toisilleen antama avioliittolupaus ja sukupuoliyhdyntä.

Mies oli erään todisteena esitetyn videon mukaan lähestynyt aiemmin teini-ikäisiä tyttöjä, jotka kokivat miehen toiminnan kuitenkin ahdistavana. Videolla hän toivoi, että nämä näkisivät heidän ikäeronsa ”ihana asiana”.

"Toivoin ruumiillista ja henkistä läheisyyttä"
Mies itse kertoi halunneensa antaa julkisesti sanattoman vihjeen siitä, että nuoret tytöt viehättävät häntä seksuaalisesti.
– Toivoin saavani kokea tyttöjen kanssa ruumiillista ja henkistä läheisyyttä huolettoman ja harmittoman yhdessäolon merkeissä Suviseuroissa, hän kuvaili.

Hän sanoi, että kaipasi seurakseen neitsyitä siitä syystä, että halusi seurakseen tyttöjä, jotka ovat yhtä siveellisiä kuin hän. Hän kertoi uskovansa, että esiaviollinen seksi on syntiä, eikä sellaista siksi ole harrastanut. Hän painotti, ettei ehdottanut videolla seksuaalista kanssakäymistä.
...

Oikeus ei uskonut miehen kertomusta
Oikeus katsoi, että miehen koneelta löydettyjen asiakirjojen perusteella hänen ehdotuksensa tarkoituksena on ollut kohdistaa lapseen tekoja, jotka täyttäisivät lapsen seksuaalisen hyväksikäytön tunnusmerkistön.
– Käräjäoikeus ei pidä uskottavana [miehen] väittämää tarkoitusta ainoastaan huolettomasta ja harmittomasta yhdessäolosta tyttöjen kanssa, tuomiossa todetaan.

Tuomion mukaan mies oli saanut seuranhakuilmoitukseensa vastauksia, mutta asiassa ei ollut selvitystä ilmoituksen mahdollisista uhreista. Oikeus katsoi, että tämän takia syytteet tuli hylätä.
...

Pohjois-Savon käräjäoikeus hylkäsi vuonna 1979 syntyneen miehen syyteet lapsen houkuttelemisesta seksuaalisiin tarkoituksiin. Tuomio ei ole lainvoimainen.
mtvuutiset.fi
16.6.2021 16:01
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Murheli
Nikke Knakkertton
Viestit: 168
Liittynyt: Pe Maalis 11, 2016 12:34 pm

Re: Mies väittää etsivänsä 12-20-vuotiaista tytöistä seuraa

Viesti Kirjoittaja Murheli »

Eikö tuossa nyt ihan selvästi ole kyse rikoksen valmistelusta?
Voi voi, kun päättyi elämän koi

Ghost hunting
Perry Mason
Viestit: 3751
Liittynyt: Ke Elo 16, 2017 3:16 pm
Paikkakunta: aarniometsä

Re: Mies väittää etsivänsä 12-20-vuotiaista tytöistä seuraa

Viesti Kirjoittaja Ghost hunting »

Kyllä se on rikoksen valmistelua, aivan oikein, mutta kun suviseura on taas mainittu niin minkäs teet.
Ihan sama kun kuulemma voi vahingossa ampua kaveriaan silmien väliin. Niin mittään en oo tehny, NIH! :shock:

Solttuetsivä
Remington Steele
Viestit: 210
Liittynyt: La Maalis 19, 2016 1:22 pm

Re: Mies väittää etsivänsä 12-20-vuotiaista tytöistä seuraa

Viesti Kirjoittaja Solttuetsivä »

Rikoksen valmistelu koskee vain osaa rikoksista.
Seksuaalirikokset ei tähän joukkkoon kuulu.

Suomen lainsäädännössä rikoksen valmistelu on rangaistavaa vain erillisten tunnusmerkistöjen perusteella ja vain vakavimpien rikosten osalta.
Suomen oikeuskäytännössä valmistelukriminalisoinnit eivät saa kovin suurta näkyvyyttä, eikä rikoksen valmistelusta anneta tuomioita kovin usein.

Rikoksen valmistelu on rikos:
- Törkeän henkeen tai terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelu
- Törkeän ryöstön valmistelu
- Panttivangin ottamisen valmistelu

- Rahanväärennyksen valmistelu
- Maksuvälinepetoksen valmistelu

- Huumausainerikoksen valmistelu

- Joukkotuhonnan valmistelu
- Yleisvaarallisen rikoksen valmistelu
- Terroristisessa tarkoituksessa tehtävän rikoksen valmistelu

- Salakuuntelun ja salakatselun valmistelu

- Valtiopetoksen valmistelu
- Yleisen järjestyksen aseellisen rikkomisen valmistelu

Törkeiden rikosten valmistelu kriminalisoidaan
https://yle.fi/uutiset/3-6630850
Eräiden törkeiden rikosten suunnittelu kriminalisoidaan.
Jatkossa tapon, murhan, surman, törkeän pahoinpitelyn, panttivangin ottamisen ja törkeän ryöstön valmistelusta seuraa rangaistus.

MrDarcy
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 90
Liittynyt: To Loka 16, 2014 12:27 am

Re: Mies väittää etsivänsä 12-20-vuotiaista tytöistä seuraa

Viesti Kirjoittaja MrDarcy »

Oikea päätös. Ei tuota oikein voi pitää edes rikoksen valmisteluna. Kyseessä on todennäköisesti mieleltään sairas tai älyllisesti kehitysvammainen henkilö, joka kirjoittaa haaveistaan.

Avatar
viinitty
Martin Riggs
Viestit: 646
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2020 5:02 pm

Re: Mies väittää etsivänsä 12-20-vuotiaista tytöistä seuraa

Viesti Kirjoittaja viinitty »

MrDarcy kirjoitti:
To Kesä 17, 2021 7:40 pm
Oikea päätös. Ei tuota oikein voi pitää edes rikoksen valmisteluna. Kyseessä on todennäköisesti mieleltään sairas tai älyllisesti kehitysvammainen henkilö, joka kirjoittaa haaveistaan.
Perus lesta. Ystäväpiirissäni on entisiä sellaisia useita ja kaikki ovat kokeneet/todistaneet vastaavaa "älyllistä kehitysvammaa".
Mitkä hiton salaliittoteoriat?!

Amnestia
Neuvoja-Jack
Viestit: 545
Liittynyt: Ma Touko 04, 2020 8:34 pm

Re: Mies väittää etsivänsä 12-20-vuotiaista tytöistä seuraa

Viesti Kirjoittaja Amnestia »

viinitty kirjoitti:
To Kesä 17, 2021 8:54 pm
Perus lesta. Ystäväpiirissäni on entisiä sellaisia useita ja kaikki ovat kokeneet/todistaneet vastaavaa "älyllistä kehitysvammaa".
Paitsi että tämä tapaus nyt ei ollut millään tavalla lesta, vaan hän oli etsinyt seuraa useillekin eri uskonnollisille tapahtumille, lestadiolaisille JA muille. Joku seko reppana, minkä kaikki varmaan ymmärtää. Ei kukaan järkevä postaisi julkisuuteen itsensä kriminoivaa viestiä.

Avatar
viinitty
Martin Riggs
Viestit: 646
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2020 5:02 pm

Re: Mies väittää etsivänsä 12-20-vuotiaista tytöistä seuraa

Viesti Kirjoittaja viinitty »

Amnestia kirjoitti:
Ma Kesä 21, 2021 12:21 pm
viinitty kirjoitti:
To Kesä 17, 2021 8:54 pm
Perus lesta. Ystäväpiirissäni on entisiä sellaisia useita ja kaikki ovat kokeneet/todistaneet vastaavaa "älyllistä kehitysvammaa".
Paitsi että tämä tapaus nyt ei ollut millään tavalla lesta, vaan hän oli etsinyt seuraa useillekin eri uskonnollisille tapahtumille, lestadiolaisille JA muille. Joku seko reppana, minkä kaikki varmaan ymmärtää. Ei kukaan järkevä postaisi julkisuuteen itsensä kriminoivaa viestiä.
Suviseurat on lestojen tapahtuma. En ole ikinä kuullut juttuakaan siitä, että minkään muun liikkeen/uskontokunnan edustajat sinne menisi. Jos etsitään seuroille seuraa, on turvallista olettaa seuranhakijan olevan lesta. Myös blogitekstit puoltavat lestadiolaisuutta.
Mitkä hiton salaliittoteoriat?!

Vastaa Viestiin