Raiskauksen yrityksiä Oulussa, poliisi pyytää havaintoja

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

URSA
Sherlock John Holmes
Viestit: 5345
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Raiskauksen yrityksiä Oulussa, poliisi pyytää havaintoja

Viesti Kirjoittaja URSA »

http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikke ... ua/5249450
Oulussa kaksi raiskauksen yritystä: Naiset kaadettiin maahan ja yritettiin riisua

Rikos Julkaistu 03.08.2015 18:18

Oulun poliisi pyytää havaintoja kahdesta raiskauksen yrityksestä.

Viikko sitten lauantaina kello 04 aikaan Iskontielle johtavassa Pohjantien alikulussa pyörällä liikkunut nainen kaadettiin maahan, pahoinpideltiin ja yritettiin riisua pyörällä liikkuvan miehen toimesta. Tekijä pakeni Koskelan tai keskustan suuntaan kun paikalle tuli sivullisia.

Poliisin mukaan tekijä oli tummaihoinen mies. Hän liikkui miestenpyörällä, josta kuului kitisevä ääni.

Eilen puolestaan kello 04.20 aikaan nuori nainen kaadettiin maahan selästä tönäisemällä Raksilan uimahallin kohdalla.

Tämän jälkeen kolme tummaihoista miestä yritti riisua naista maassa. Nainen repi miehiltä hiuksia päästä ja pääsi pois tilanteesta kahden sivullisen miehen tultua apuun. Nainen pakeni juosten paikalta.

Poliisin mukaan tekijöinä oli kolme tummaihoista miestä, joista yhdellä oli lyhyt irokeesi kampaus. Kahdella muulla oli joko kalju tai aivan lyhyeksi leikatut hiukset. Irokeesimiehellä päällä valkoinen huppari ja yhdellä miehellä nahkatakki.

Shakawkaw
Parranpäristäjä
Viestit: 61
Liittynyt: La Touko 31, 2014 7:00 pm

Re: Raiskauksen yrityksiä Oulussa, poliisi pyytää havaintoja

Viesti Kirjoittaja Shakawkaw »

Mut hei, nyt kaikki ylihuomenna 5.8.2015 mukaan mielenosoitukseen monikulttuurisen Suomen puolesta, Jyväskylään. Kyllä tätä toimintaa tulee kannattaa oikein moni tuhatpäisen väkijoukon voimin.

Ärrkele
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2611
Liittynyt: To Helmi 05, 2015 6:12 am

Re: Raiskauksen yrityksiä Oulussa, poliisi pyytää havaintoja

Viesti Kirjoittaja Ärrkele »

Kalevan uutinen: http://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/kolme ... sa/703639/
Kolmen miehen joukko yritti raiskata nuoren naisen Oulussa

Oulun poliisi pyytää havaintoja kahdesta raiskauksen yrityksestä Oulussa. Poliisi pyytää myös sivullisia, jotka puuttuivat tilanteisiin, ilmoittautumaan Oulun poliisilaitoksen numeroon 0295 416 194.

Tuoreempi tapauksista sattui sunnuntaina 2.8. noin kello 4.20 aamuyöllä. Nuori nainen oli kävellyt Kajaanintiellä kevyen liikenteen väylää, kun hän oli huomannut, että häntä seurataan. Raksilan uimahallin kohdalla nainen oli kaadettu maahan selästä tönäisemällä.

Poliisi kertoo, että tämän jälkeen kolme tummaihoista miestä yritti riisua naista maassa. Nainen repi miehiltä hiuksia päästä ja pääsi tilanteesta pois, kun kaksi sivullista miestä tulivat apuun. Nainen pakeni paikalta juosten.

Miehet olivat noin 170–175 senttiä pitkiä. Yhdellä oli lyhyt irokeesikampaus, kahdella muulla oli joko kalju tai aivan lyhyeksi leikatut hiukset. Irokeesimiehellä oli päällään valkoinen huppari. Yhdellä miehistä oli nahkatakki.

Yhteyttä tutkitaan

Ensimmäinen tapauksista sattui lauantaina 25.7. noin kello 4 aamuyöllä. Tapahtumapaikka oli Iskontielle johtava Pohjantien alikulku, jossa pyörällä liikkunut nainen kaadettiin maahan, pahoinpideltiin ja yritettiin riisua.

Epäilty tekijä oli liikkeellä pyörällä ja pakeni Koskelan tai keskustan suuntaan, kun tapahtumapaikalle tuli sivullisia.

Poliisi kertoo, että tekijä oli tummaihoinen mies, jolla oli lähes mustat hiukset. Hänellä oli vartalollaan runsaasti karvoitusta, ja hän liikkui miesten pyörällä, josta kuului kitisevä ääni.

Rikoskomisario Petri Savela ei vielä osaa sanoa, onko teoilla mahdollisesti yhteys toisiinsa.

”Sitä selvitellään”, Savela sanoo.

Poliisin mukaan naiset välttyivät vakavilta ruumiinvammoilta.
Taas on olleet afrikkalaiset, luultavasti somalit asialla.
PaxCow kirjoitti:Vaikka miten yritän, en kuule allahu akbaria.
Chefile kirjoitti:Minulla on kuule munaa lyödä pelkästään sillä munalla sinut taju kankaalle, sinä mielisairas hinaaja.
Seppo Räty: ”Suomalainen keihäänheitto on mennyt polvien nosteluksi”

Köpekman
Alibin satunnaislukija
Viestit: 104
Liittynyt: To Marras 28, 2013 2:35 am

Re: Raiskauksen yrityksiä Oulussa, poliisi pyytää havaintoja

Viesti Kirjoittaja Köpekman »

Shakawkaw kirjoitti:Mut hei, nyt kaikki ylihuomenna 5.8.2015 mukaan mielenosoitukseen monikulttuurisen Suomen puolesta, Jyväskylään. Kyllä tätä toimintaa tulee kannattaa oikein moni tuhatpäisen väkijoukon voimin.
Monikulttuurisuus on vain hyvästä, mutta joku koeaika tai vastaava järjestely pitäisi kehittää + vakavasta rikkeestä / jatkuvista pienistä rikkeistä välittömästä takaisin sinne mistä tulikin. On tää nykysysteemi vähän kehno, kun jotkut yksilöt perseilee -> kantasuomalaisissa herää herkästi mamuraivo -> ei liene muillakaan, fiksusti käyttäyvillä hauskaa.

JasonBourne
Parranpäristäjä
Viestit: 64
Liittynyt: Ke Tammi 07, 2015 4:50 pm

Re: Raiskauksen yrityksiä Oulussa, poliisi pyytää havaintoja

Viesti Kirjoittaja JasonBourne »

Köpekman kirjoitti:
Shakawkaw kirjoitti:Mut hei, nyt kaikki ylihuomenna 5.8.2015 mukaan mielenosoitukseen monikulttuurisen Suomen puolesta, Jyväskylään. Kyllä tätä toimintaa tulee kannattaa oikein moni tuhatpäisen väkijoukon voimin.
Monikulttuurisuus on vain hyvästä...
Tuohan nyt on paskapuhetta. Missään ei ole todisteita siitä, että monikulttuurisuus olisi jotenkin enemmän hyvästä kuin pahasta. Yhteiskunta toimii takuuvarmasti paremmin, jos kaikilla sen asukkailla on samat arvot ja moraalikäsitykset. Se taas, että esimerkiksi joku ei halua syödä possua kulttuurillisista syistä, on yhteiskunnan kannalta samantekevää eikä tämänkaltainen "monikulttuurisuus" tuota kitkaa.
Köpekman kirjoitti:...mutta joku koeaika tai vastaava järjestely pitäisi kehittää + vakavasta rikkeestä / jatkuvista pienistä rikkeistä välittömästä takaisin sinne mistä tulikin. On tää nykysysteemi vähän kehno, kun jotkut yksilöt perseilee -> kantasuomalaisissa herää herkästi mamuraivo -> ei liene muillakaan, fiksusti käyttäyvillä hauskaa.
Tästä sen sijaan olen täsmälleen samaa mieltä. En vain voi perkele tajuta, mikä tässä on niin vaikeaa, ettei sitä saada käytäntöön. Siinähän voittaa KAIKKI, paitsi tietysti rikollinen itse. Jos esimerkiksi joku valtio sanoo, ettei halua rikollista, oman maan kansalaista takaisin, niin sehän tulee lähettää sinne väkisin. Viettäköön loppuelämänsä sitten vaikka kotimaansa lentokentällä, mutta ei Suomella ole mitään velvoitetta elättää loputtomasti muiden maiden lemppaamaa sakkia! Milloin annamme rikollisten kantaa itse vastuunsa tekemisistään?? Tämä nykymeininki on aivan uskomattoman turhauttavaa näin tavallisen veronmaksajan näkökulmasta. Timo Soinikin voisi siirtyä jo eläkkeelle, kun ei Perussuomalaisetkaan saa edes hallituksessa muutosta aikaan.

Mutta ettei menisi täysin ohi aiheen: onni, että molemmat jäivät yritykseksi. Kyllähän nämä tapahtumat huolestuttavat todenteolla, mutta vihervasemmistolaiset Iltaroskalehdetkin mieluummin märehtivät uutisilla, että miten "natseja" oikein johdetaan ja kuinka jälleen kerran sivulliset, "sattumalta" paikalla olleet vasemmistoanarkistit saivat taas nokkiinsa. Oulussa sen sijaan naiset ovat tällä hetkellä öisin jatkuvasti vaarassa, mutta ei siitä viitsi isoa numeroa tehdä. Ja joku vielä kehtaa väittää, että jotkin tavallisten ihmisten turvallisuuteen pyrkivät katupartiot ovat se suurin uhka... Maalaisjärjen puuttuminen ja median puolueellisuus ovat suurimpia syitä tämän maan henkiseen rappioon.

Avatar
PaxCow
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2525
Liittynyt: To Tammi 17, 2013 3:45 pm

Re: Raiskauksen yrityksiä Oulussa, poliisi pyytää havaintoja

Viesti Kirjoittaja PaxCow »

JasonBourne kirjoitti:Kyllähän nämä tapahtumat huolestuttavat todenteolla, mutta vihervasemmistolaiset Iltaroskalehdetkin mieluummin märehtivät uutisilla, että miten "natseja" oikein johdetaan ja kuinka jälleen kerran sivulliset, "sattumalta" paikalla olleet vasemmistoanarkistit saivat taas nokkiinsa.
"Vihervasemmistolaiset Iltaroskalehdet"... kaikkea sitä kuulee!

Tosiasiassa kummassakin Iltapulussa on asiasta uutisoitu:
Poliisi tutkii kahta epäiltyä raiskausyritystä Oulussa

Julkaistu: 3.8. 18:44

Oulun poliisi tutkii kahta viime viikkoina sattunutta raiskausyritystä.
Lauantaina 25. heinäkuuta naisen kimppuun käytiin Iskontielle johtavan Pohjantien alikulun kohdalla aamuneljän aikoihin. Kitisevällä pyörällä liikkunut hyökkääjä pakeni Koskelan tai keskustan suuntaan, kun paikalle tuli sivullisia. Poliisin tietojen mukaan tekijä on tummaihoinen mies, jolla on lähes mustat hiukset.

Sunnuntaina Raksilan uimahallin kohdalla kevyenliikenteen väylällä Kajaanintiellä kolme tummaihoista miestä kävi nuoren naisen kimppuun noin kello 4.20. Nainen pääsi tilanteesta pois kahden sivullisen miehen tultua apuun.

Tekijät ovat poliisin mukaan noin 170 senttimetriä pitkiä. Yhdellä on lyhyt irokeesikampaus ja muilla todella lyhyet hiukset.

Poliisi pyytää havaintoja ja sivullisia tilanteeseen puuttuneita henkilöitä ilmoittautumaan numeroon 0295 416 194.
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1 ... 03005.html
Oulussa kaksi raiskauksen yritystä: Oletko nähnyt tuntomerkkeihin sopivia miehiä?

Oulussa sattui viikon välein kaksi raiskauksen yritystä. Poliisi etsii tekijöitä.

Ensimmäinen tapaus sattui lauantaina 25.7. neljän aikaan aamuyöllä. Nainen liikkui Iskontielle johtavaa tietä pitkin, kun hänet Pohjantien alikulussa kaadettiin maahan, pahoinpideltiin ja yritettiin riisua. Pyörällä liikenteessä ollut tekijä pakeni Koskelan tai keskustan suuntaan kun paikalle tuli sivullisia.

Poliisin tietojen mukaan kyseessä on tummaihoinen mies, jolla on lähes mustat hiukset ja vartalolla runsaasti tummaa karvoitusta. Hän liikkui miesten pyörällä, josta kuului kitisevä ääni.

Reilu viikko tämän jälkeen sunnuntaina 2.8. aamuneljän aikaan nuori nainen käveli Kajaanintiellä kevyenliikenteenväylää kun hän huomasi, että häntä seurataan. Raksilan uimahallin kohdalla hänet kaadettiin maahan selästä tönäisemällä. Tämän jälkeen kolme tummaihoista miestä yritti riisua hänet maassa. Nainen repi miehiltä hiuksia päästä ja pääsi pois tilanteesta kahden sivullisen miehen tultua apuun. Nainen pakeni juosten paikalta.

Miehet olivat noin 170-175 senttiä pitkiä. Yhdellä miehistä oli lyhyt irokeesimallinen kampaus ja kahdella muulla joko kalju tai aivan lyhyeksi leikatut hiukset. Irokeesimiehellä oli päällään valkoinen huppari ja yksi miehistä oli pukeutunut nahkatakkiin.

Oulun poliisi pyytää havaintoja kahdesta raiskauksen yrityksestä. Poliisi kehottaa myös sivullisia, tilanteeseen puuttuneita henkilöitä ilmoittautumaan Oulun poliisilaitoksen numeroon 0295416194.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015080 ... 4_uu.shtml
"I do not fear death. I had been dead for billions and billions of years before I was born, and had not suffered the slightest inconvenience from it." - Mark Twain

JasonBourne
Parranpäristäjä
Viestit: 64
Liittynyt: Ke Tammi 07, 2015 4:50 pm

Re: Raiskauksen yrityksiä Oulussa, poliisi pyytää havaintoja

Viesti Kirjoittaja JasonBourne »

PaxCow kirjoitti:
JasonBourne kirjoitti:Kyllähän nämä tapahtumat huolestuttavat todenteolla, mutta vihervasemmistolaiset Iltaroskalehdetkin mieluummin märehtivät uutisilla, että miten "natseja" oikein johdetaan ja kuinka jälleen kerran sivulliset, "sattumalta" paikalla olleet vasemmistoanarkistit saivat taas nokkiinsa.
"Vihervasemmistolaiset Iltaroskalehdet"... kaikkea sitä kuulee!

Tosiasiassa kummassakin Iltapulussa on asiasta uutisoitu:
Poliisi tutkii kahta epäiltyä raiskausyritystä Oulussa

Julkaistu: 3.8. 18:44

Oulun poliisi tutkii kahta viime viikkoina sattunutta raiskausyritystä.
Lauantaina 25. heinäkuuta naisen kimppuun käytiin Iskontielle johtavan Pohjantien alikulun kohdalla aamuneljän aikoihin. Kitisevällä pyörällä liikkunut hyökkääjä pakeni Koskelan tai keskustan suuntaan, kun paikalle tuli sivullisia. Poliisin tietojen mukaan tekijä on tummaihoinen mies, jolla on lähes mustat hiukset.

Sunnuntaina Raksilan uimahallin kohdalla kevyenliikenteen väylällä Kajaanintiellä kolme tummaihoista miestä kävi nuoren naisen kimppuun noin kello 4.20. Nainen pääsi tilanteesta pois kahden sivullisen miehen tultua apuun.

Tekijät ovat poliisin mukaan noin 170 senttimetriä pitkiä. Yhdellä on lyhyt irokeesikampaus ja muilla todella lyhyet hiukset.

Poliisi pyytää havaintoja ja sivullisia tilanteeseen puuttuneita henkilöitä ilmoittautumaan numeroon 0295 416 194.
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1 ... 03005.html
Oulussa kaksi raiskauksen yritystä: Oletko nähnyt tuntomerkkeihin sopivia miehiä?

Oulussa sattui viikon välein kaksi raiskauksen yritystä. Poliisi etsii tekijöitä.

Ensimmäinen tapaus sattui lauantaina 25.7. neljän aikaan aamuyöllä. Nainen liikkui Iskontielle johtavaa tietä pitkin, kun hänet Pohjantien alikulussa kaadettiin maahan, pahoinpideltiin ja yritettiin riisua. Pyörällä liikenteessä ollut tekijä pakeni Koskelan tai keskustan suuntaan kun paikalle tuli sivullisia.

Poliisin tietojen mukaan kyseessä on tummaihoinen mies, jolla on lähes mustat hiukset ja vartalolla runsaasti tummaa karvoitusta. Hän liikkui miesten pyörällä, josta kuului kitisevä ääni.

Reilu viikko tämän jälkeen sunnuntaina 2.8. aamuneljän aikaan nuori nainen käveli Kajaanintiellä kevyenliikenteenväylää kun hän huomasi, että häntä seurataan. Raksilan uimahallin kohdalla hänet kaadettiin maahan selästä tönäisemällä. Tämän jälkeen kolme tummaihoista miestä yritti riisua hänet maassa. Nainen repi miehiltä hiuksia päästä ja pääsi pois tilanteesta kahden sivullisen miehen tultua apuun. Nainen pakeni juosten paikalta.

Miehet olivat noin 170-175 senttiä pitkiä. Yhdellä miehistä oli lyhyt irokeesimallinen kampaus ja kahdella muulla joko kalju tai aivan lyhyeksi leikatut hiukset. Irokeesimiehellä oli päällään valkoinen huppari ja yksi miehistä oli pukeutunut nahkatakkiin.

Oulun poliisi pyytää havaintoja kahdesta raiskauksen yrityksestä. Poliisi kehottaa myös sivullisia, tilanteeseen puuttuneita henkilöitä ilmoittautumaan Oulun poliisilaitoksen numeroon 0295416194.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015080 ... 4_uu.shtml
Joo, kyllä molemmissa niistä oli pakolliset nopeat uutiset, jotka asian tuoreudesta huolimatta nopeasti haudataan uutisvirtaan. Mutta natsi-teemaa pidetään etusivulla keinotekoisilla uutisilla esillä vähintään vielä viikon verran.

Etkö oikeasti näe iltapäivälehtien kallistumista vasemmalle, vai etkö vain halua nähdä?

Spekultantti
Philip Marlowe
Viestit: 1146
Liittynyt: Pe Elo 26, 2011 4:32 pm

Re: Raiskauksen yrityksiä Oulussa, poliisi pyytää havaintoja

Viesti Kirjoittaja Spekultantti »

Samaan aikaan toisaalla Kalevassa uutisoitiin vastaanottokeskuksen olevan ääriään myöten täynnä. Varsinkin tuo viimeinen lause on paljonpuhuva: – Ei ole yllätys, että kun Eurooppa täyttyy, näkyy se myös meillä pohjoisessa näin voimakkaasti – vaikkakin pienellä viiveellä, sanoo Kansanaho.

Hirveän turhauttavaa, että keskustelu koko Eurooppaa ravistelevasta ongelmasta on nyt Suomessa sotkeutunut muutaman hullun natsin ja vihervasurin keskinäiseen tappeluun. Nuorten joutilaiden miehenroikaleiden laiton maahanmuutto pitää kertakaikkiaan saada aisoihin. Saa tänne edelleenkin tulla passin ja viisumin kanssa opiskelemaan ja töihin, mutta tämmöinen hallitsematon kansainvaellus ei todellakaan palvele kenenkään etua. Ei varsinkaan Syyrian, Sudanin tai Eritrean naisia, lapsia ja vanhuksia.

http://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/oulun ... na/703590/

Oulun vas­taa­not­to­kes­kus ääriään myöten täynnä

OULU 3.8. SALLA-REETTA JUUMA

Vastaanottokeskus Oulussa on täynnä ääriään myöten. Vastaanottokeskuksen johtajan Sirpa Kansanahon mukaan turvapaikanhakijoiden määrä repesi heinäkuussa.

Oulun vastaanottokeskuksessa on paikkoja 300 turvapaikanhakijalle. Paraikaa siellä majailee kuitenkin jopa yli 400 ihmistä.

Yksin tulleille alaikäisille turvapaikanhakijoille on Oulussa virallisesti paikkoja 47, mutta nyt sitäkin on jouduttu venyttämään. Perjantaina alaikäisiä oli jo kymmenen nuorta enemmän kuin tilat antaisivat myöten.

– Hakijoita on tullut todella hurjat määrät viimeisen kuukauden aikana. Kaikki huoneet ovat käytössä ja patjamajoituksella on paljon ihmisiä. Yhdessä huoneessa majoittuu keskimäärin seitsemän ihmistä. Majoitamme tulijoita niin paljon kuin vain järkevällä tavalla olemme saaneet mahtumaan, kertoo Kansanaho.

Aiemmin suljettu Ruukin vastaanottoyksikkö avataan uudelleen elokuun puolivälissä suurien hakijamäärien vuoksi.

– Ruukki tuo onneksi vähän helpotusta tähän meidän ahtauteen, sillä pääsemme purkamaan Oulua sinne. Ongelmana vain on, mitä ehtii sitä ennen tapahtua. Joka viikko tulee runsas määrä uusia hakijoita, kertoo Kansanaho.

Suurista tulijamääristä huolimatta tilanne ei ole kuitenkaan täysin poikkeuksellinen, painottaa Kansanaho.

Tulijamäärät vastaanottokeskuksissa eivät pysy koskaan tasaisena, sillä tilanne heilahtelee jatkuvasti maailman kriisitilanteiden mukaan.

Nyt kasvu on kuitenkin rajumpaa kuin koskaan aiemmin.

– Ei ole yllätys, että kun Eurooppa täyttyy, näkyy se myös meillä pohjoisessa näin voimakkaasti – vaikkakin pienellä viiveellä, sanoo Kansanaho.

URSA
Sherlock John Holmes
Viestit: 5345
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Raiskauksen yrityksiä Oulussa, poliisi pyytää havaintoja

Viesti Kirjoittaja URSA »

Molemmille raiskausyrityksille on uutisten perusteella yhteistä se, että paikalle on tullut useita sivullisia, jotka ovat auttaneet uhria. Se saa miettimään, olisiko yrityksistä edes uskallettu ilmoittaa poliisille, ellei olisi monta sivullista, jotka voivat kertoa poliisille näkemästään? Olisivatko uhrit muuten pelänneet, ettei heidän kertomaansa uskota?

Onko kukaan huomannut, onko ensimmäisestä raiskausyrityksestä tiedotettu aikaisemmin? Raiskausyrityksillä oli kuitenkin viikko väliä. Onko poliisi pitänyt tiedottamista tarpeellisena vasta sitten, kun toisessa raiskausyrityksessä oli jo kolme yrittäjää?

JasonBourne
Parranpäristäjä
Viestit: 64
Liittynyt: Ke Tammi 07, 2015 4:50 pm

Re: Raiskauksen yrityksiä Oulussa, poliisi pyytää havaintoja

Viesti Kirjoittaja JasonBourne »

URSA kirjoitti:Molemmille raiskausyrityksille on uutisten perusteella yhteistä se, että paikalle on tullut useita sivullisia, jotka ovat auttaneet uhria. Se saa miettimään, olisiko yrityksistä edes uskallettu ilmoittaa poliisille, ellei olisi monta sivullista, jotka voivat kertoa poliisille näkemästään? Olisivatko uhrit muuten pelänneet, ettei heidän kertomaansa uskota?

Onko kukaan huomannut, onko ensimmäisestä raiskausyrityksestä tiedotettu aikaisemmin? Raiskausyrityksillä oli kuitenkin viikko väliä. Onko poliisi pitänyt tiedottamista tarpeellisena vasta sitten, kun toisessa raiskausyrityksessä oli jo kolme yrittäjää?
Muistaakseni ensimmäisen tapauksen yhteydessä uutisoitiin "äärioikeistolaisesta katupartiosta, joka perustettiin afrikkalaisen raiskaajan kiinnisaamiseksi", ja poliisi muistaakseni kommentoi, ettei ole tietoinen kummastakaan; ei katupartiosta eikä raiskaus-/raiskausyritystapauksesta.

Joku varmaan saattaisi muistaa tarkemmin.

Spekultantti
Philip Marlowe
Viestit: 1146
Liittynyt: Pe Elo 26, 2011 4:32 pm

Re: Raiskauksen yrityksiä Oulussa, poliisi pyytää havaintoja

Viesti Kirjoittaja Spekultantti »

Ahaa... Kyse oli siis tästä uutisesta:

http://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/polii ... un/703257/

Poliisi ei halua Vas­ta­rin­ta­liik­keen ka­tu­par­tioin­tia Ouluun

OULU 29.7. VILLE KOIVUNIEMI


Oulun poliisi ei pidä Suomen Vastarintaliikkeen katupartiointia Oulussa tarpeellisena tai toivottavana. Vastarintaliike on kertonut partioineensa Oulun kaduilla Toppilassa, koska se halusi löytää ulkomaalaistaustaisen miehen, jonka epäiltiin seuranneen naislenkkeilijää.

– Jos kyse on muuten vaan yleisen järjestyksen ylläpidosta, sitä varten ei tarvitse erikseen partiointia. Asia kuuluu poliisille, Oulun poliisin johtokeskuksen yleisjohtaja, komisario Jyrki Kiviranta sanoo.

Kivirannan mukaan poliisin näkökulmasta toivottavaa ja poliisille avuliasta partiointia on toiminta, jossa valvotaan kiinteää omaisuutta eikä lähtökohtaisesti hakeuduta konfliktiin kenenkään kanssa.

– Minkäänlaista profiloivaa partiointia en näkisi tarpeelliseksi. Normaalikansalaisen ei ole syytä ryhtyä poliisiksi, Kiviranta jatkaa.

Poliisin mukaan katupartioinnista ei ole aiheutunut haittaa, eikä poliisilla ole ollut tarvetta puuttua asiaan. Poliisi toivoo partioinnille silti malttia.

Suomen Vastarintaliike kertoo internetsivuillaan vastustavansa Suomen sulautumista muiden rotujen kanssa. Se kertoo lisäksi olevansa aggressiivisen politiikan kannalla ja taistelevansa monikulttuurisuutta vastaan. Yhdeksi tavoitteekseen se on nimennyt muukalaisten palauttamisen.

Liike on yhdistetty useisiin pahoinpitelyihin esimerkiksi Pride-kulkuetta ja vasemmistopoliitikkoja kohtaan. Sillä on jäseniä myös Oulussa.

Tiina
James Bond
Viestit: 7295
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 6:48 pm
Paikkakunta: Suomessa ollaan.

Re: Raiskauksen yrityksiä Oulussa, poliisi pyytää havaintoja

Viesti Kirjoittaja Tiina »

Olikohan tää nyt korrektia lehdistöltä kertoa epäiltyjen hieman tummempi ihonsävy?. :roll:
Leimaantuvat raukkaparat... 8)

Gurney
Charlien Enkeli
Viestit: 1898
Liittynyt: Ti Huhti 02, 2013 9:37 am

Re: Raiskauksen yrityksiä Oulussa, poliisi pyytää havaintoja

Viesti Kirjoittaja Gurney »

JasonBourne kirjoitti:
URSA kirjoitti:Molemmille raiskausyrityksille on uutisten perusteella yhteistä se, että paikalle on tullut useita sivullisia, jotka ovat auttaneet uhria. Se saa miettimään, olisiko yrityksistä edes uskallettu ilmoittaa poliisille, ellei olisi monta sivullista, jotka voivat kertoa poliisille näkemästään? Olisivatko uhrit muuten pelänneet, ettei heidän kertomaansa uskota?

Onko kukaan huomannut, onko ensimmäisestä raiskausyrityksestä tiedotettu aikaisemmin? Raiskausyrityksillä oli kuitenkin viikko väliä. Onko poliisi pitänyt tiedottamista tarpeellisena vasta sitten, kun toisessa raiskausyrityksessä oli jo kolme yrittäjää?
Muistaakseni ensimmäisen tapauksen yhteydessä uutisoitiin "äärioikeistolaisesta katupartiosta, joka perustettiin afrikkalaisen raiskaajan kiinnisaamiseksi", ja poliisi muistaakseni kommentoi, ettei ole tietoinen kummastakaan; ei katupartiosta eikä raiskaus-/raiskausyritystapauksesta.

Joku varmaan saattaisi muistaa tarkemmin.
Oulussa tapahtunut 3 raiskausyritystä viikon sisällä
1. toppilassa joku tummaihoinen ajoi lenkkeilijää takaa= tämän katupartio sai kiinni. KALEVASSA EI ITSE RAISKAUSYRITYKSESTÄ SANAAKAAN

2 . oulun Iskossa pyörällä ajava mamu yritti raiskata tytön jo viikko sitten. KALEVASSA EI OLLUT TUNTOMERKKEJÄ vaan puhuttiin vain miehestä. Koko uutinen poistettu Klevasta nyt varmaan sen takia.... Somessa oli heti tuntomerkit. Poliisikaan ei kommentoinut

3. Viime viikonloppuna 3 mamua yrittti raiskata tytön . Ja VASTA NYT KALEVA JA POLIISI KERTOIVAT kahden muun tapauksen tekijän tuntomerkit

Hyvä KALEVA, jatkat YLEn ja SANOMA yhtiön jalanjälkiä :evil:
Jos tosiasiat näyttävät olevan keskenään ristiriidassa, se tarkoittaa sitä, että joku niistä ei ole tosiasia

JasonBourne
Parranpäristäjä
Viestit: 64
Liittynyt: Ke Tammi 07, 2015 4:50 pm

Re: Raiskauksen yrityksiä Oulussa, poliisi pyytää havaintoja

Viesti Kirjoittaja JasonBourne »

Gurney kirjoitti:
JasonBourne kirjoitti:
URSA kirjoitti:Molemmille raiskausyrityksille on uutisten perusteella yhteistä se, että paikalle on tullut useita sivullisia, jotka ovat auttaneet uhria. Se saa miettimään, olisiko yrityksistä edes uskallettu ilmoittaa poliisille, ellei olisi monta sivullista, jotka voivat kertoa poliisille näkemästään? Olisivatko uhrit muuten pelänneet, ettei heidän kertomaansa uskota?

Onko kukaan huomannut, onko ensimmäisestä raiskausyrityksestä tiedotettu aikaisemmin? Raiskausyrityksillä oli kuitenkin viikko väliä. Onko poliisi pitänyt tiedottamista tarpeellisena vasta sitten, kun toisessa raiskausyrityksessä oli jo kolme yrittäjää?
Muistaakseni ensimmäisen tapauksen yhteydessä uutisoitiin "äärioikeistolaisesta katupartiosta, joka perustettiin afrikkalaisen raiskaajan kiinnisaamiseksi", ja poliisi muistaakseni kommentoi, ettei ole tietoinen kummastakaan; ei katupartiosta eikä raiskaus-/raiskausyritystapauksesta.

Joku varmaan saattaisi muistaa tarkemmin.
Oulussa tapahtunut 3 raiskausyritystä viikon sisällä
1. toppilassa joku tummaihoinen ajoi lenkkeilijää takaa= tämän katupartio sai kiinni. KALEVASSA EI ITSE RAISKAUSYRITYKSESTÄ SANAAKAAN

2 . oulun Iskossa pyörällä ajava mamu yritti raiskata tytön jo viikko sitten. KALEVASSA EI OLLUT TUNTOMERKKEJÄ vaan puhuttiin vain miehestä. Koko uutinen poistettu Klevasta nyt varmaan sen takia.... Somessa oli heti tuntomerkit. Poliisikaan ei kommentoinut

3. Viime viikonloppuna 3 mamua yrittti raiskata tytön . Ja VASTA NYT KALEVA JA POLIISI KERTOIVAT kahden muun tapauksen tekijän tuntomerkit

Hyvä KALEVA, jatkat YLEn ja SANOMA yhtiön jalanjälkiä :evil:
Siis tämä katupartio sai yhden tekijän kiinni?

zikzak
Alibin kestotilaaja
Viestit: 309
Liittynyt: Ke Helmi 22, 2012 8:07 pm

Re: Raiskauksen yrityksiä Oulussa, poliisi pyytää havaintoja

Viesti Kirjoittaja zikzak »

JasonBourne kirjoitti:Tuohan nyt on paskapuhetta. Missään ei ole todisteita siitä, että monikulttuurisuus olisi jotenkin enemmän hyvästä kuin pahasta. Yhteiskunta toimii takuuvarmasti paremmin, jos kaikilla sen asukkailla on samat arvot ja moraalikäsitykset. Se taas, että esimerkiksi joku ei halua syödä possua kulttuurillisista syistä, on yhteiskunnan kannalta samantekevää eikä tämänkaltainen "monikulttuurisuus" tuota kitkaa.
Monikulttuurisuus on sitä, että tiettyyn valtioon on tullut ja tulee maan rajojen ulkopuolelta ihmisiä ja maassa on ollut ja on edelleen kulttuuriltaan, uskonnoltaan ja ihonväriltään erilaisia ihmisiä. Täten: kerrotko mikä valtio maapallolla ei olisi monikulttuurinen? Itselleni tulee mieleen ainoastaan Pohjois-Korea (jos sekään), jossa rajat ovat kiinni. Onko Pohjois-Korea todellakin ihannevaltiosi?
JasonBourne kirjoitti:vihervasemmistolaiset Iltaroskalehdetkin...
Tämähän nyt on ihan täyttä höpöhöpöä. Iltalehti on jo juuriltaan (entinen Uuden Suomen iltapäiväpainos) porvarillinen lehti ja Ilta-Sanomista päätoimittaja Ulla Appelsin on kolumniensa valossa sata kertaa enemmmän oikealle kuin vasemmalle kallellaan oleva ihminen.

Vastaa Viestiin