Raed Al Mustafalle tuomio 2 raiskauksesta

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Avatar
PoliisimestariSisu
Wallander
Viestit: 1027
Liittynyt: To Elo 14, 2014 6:41 pm

Re: Helsinki: Syyrialaismies raiskasi kahdesti ja yritti yhd

Viesti Kirjoittaja PoliisimestariSisu » Pe Marras 30, 2018 10:56 am

Sniffaaja kirjoitti:Koen ihan postiivisena asiana nämä pakolaisten suorittamat raiskaukset. Siinä saa suomilumppu hieman nöyryyttä kun saa pakotettuna kyrpää perseeseensä. Loppuu se ylimielisyys. Raiskaus tulisi poistaa rikoslaista.
Tämä viestisi on provonakin aivan helvetin huono läppä. Mitähän lie taas sniffailtu.

Dr Bergmeister
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 2841
Liittynyt: La Maalis 13, 2010 10:37 pm
Paikkakunta: Pohjanmaan rannikkoseutu

Re: Helsinki: Syyrialaismies raiskasi kahdesti ja yritti yhd

Viesti Kirjoittaja Dr Bergmeister » Pe Marras 30, 2018 10:29 pm

Joutsenlaulu kirjoitti:Tuomio 3v 6kk pysyi hovissa.

https://www.helsinginuutiset.fi/artikke ... a#cxrecs_s
Raiskaustilanteiden osalta Al Mustafa kertoi uskoneensa, että Euroopassa oli sallittua harrastaa seksiä vapaasti.
Juu.
Tähän kiinnitin itsekin huomiota. Vaikka Euroopassa onkin seksi vapaata niin ei se nyt niin vapaata ole, että sen takia saisi käydä toisen kimppuun ja väkipakolla pyrkiä toisen housuihin. Ei ole tämäkään kovin älykäs jantteri.
Gods made heavy metal.

JammuSetä
Nikke Knattertton
Viestit: 853
Liittynyt: Ti Syys 25, 2018 8:50 pm

Re: Raed Al Mustafalle tuomio 2 raiskauksesta

Viesti Kirjoittaja JammuSetä » Pe Marras 30, 2018 10:36 pm

Ei se tyhmäkään oo. Edustaa vain oman kylttuurinsa mukaista ajattelutapaa.

rahima
Ran-tan-plan
Viestit: 357
Liittynyt: Ti Marras 08, 2011 7:37 pm

Re: Raed Al Mustafalle tuomio 2 raiskauksesta

Viesti Kirjoittaja rahima » Ma Joulu 03, 2018 3:46 pm

Tuolla Refugees hospitality club sivustolla oli HS:n kolumni "Oma kulttuuri voi ollakin parempi kuin vieras" Tässä tämä Mustafa oli sellaisessa käsityksessä,että seksi on "vapaata" lännessä. Tunnen sen verran näitä toksista maskuliinisuutta potevia, että voin sanoa,että kyllä siellä länsimaista naista ei lainkaan arvosteta,pidetään huorina. Sitten tämän Mustafan olisi pitänyt saada alennusta teostaan ns tietämättömyytensä perusteella ja ehkä ajatteli,että huoran saa raiskata.Näitten Mustafien puheet on syytä jättää omaan arvoonsa. Heidän kanssaan ei kannata olla hyvissä eikä huonoissa väleissä. Siihen suuntaan ei saa edes katsoa. Näin minua lapsena opetettiin. Ihmettelin Refugees hospitality club sivuston vaitonaisuutta. Sain sen käsityksen,että ei haluttu puhua asiasta mitään. Kokivat aiheen kiusalliseksi. Uskon,että pian rasistikortti heiluu,kun tällainen aihe otettiin puheeksi.

Koimies
Sammakkoprofessori
Viestit: 487
Liittynyt: La Syys 10, 2011 2:09 am

Re: Raed Al Mustafalle tuomio 2 raiskauksesta

Viesti Kirjoittaja Koimies » Ma Joulu 03, 2018 6:12 pm

Al Mustafa on tyypillinen epäsosiaalinen valehtelija ja selkärangaton naisiinliimautuja. Syyrian tulisi maksaa itse kansalaistensa tekemien rikosten korvaukset ja oikeudenkäyntikulut, tai vähintään vastata esim. juuri Mustafan vankeusrangaistuksen toteuttamisesta syyrialaisessa vankilassa. Valehtelijan perustelut ovat niin naurettavia, että niistä pitää saada tuomioon jopa petollisuudesta rankaiseva kovennus. Kukaan ei kai ole Syyriassakaan niin typerä, että pitää naisen kaatamista ja vaginaan väkisin sormin tunkeutumista kulttuurillisesti sopivana jonkinlaiseen Lähi-idän tyyliin, eihän?! Eikä edes kantasuomalaisten lakituntemus kata kaikkia lakeja. Silti vain syyttäjä syyttää halutessaan. Kun maamme on nyt suvakkien lässytys-hengen heikentämä, ottakaa te rehelliset syyrialaiset asiaksenne laittaa roskat joukostanne ojennukseen, niin ette menetä kollektiivisesti mainettanne Suomessa.
Miehen allekirjoitus: Kasvoista kasvoihin.

JammuSetä
Nikke Knattertton
Viestit: 853
Liittynyt: Ti Syys 25, 2018 8:50 pm

Re: Raed Al Mustafalle tuomio 2 raiskauksesta

Viesti Kirjoittaja JammuSetä » Ke Joulu 05, 2018 2:15 am

Muslimikulttuurissa ilman huntua ja saattajaa kulkeva nainen on huora.

Tämä nyt on valitettava tosiasia.

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond
Viestit: 7333
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Raed Al Mustafalle tuomio 2 raiskauksesta

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » La Maalis 14, 2020 7:13 pm

Turvapaikanhakija syyllistyi raiskausten sarjaan – kertoi kolme eri ikää, vaati lievennystä tuomioon kulttuurisista syistä

Raiskausten sarjaan Helsingissä syyllistynyt Raed Al Mustafa ei muistanut omaa syntymäaikaansa, kun väitti olevansa alaikäinen.

Turvapaikanhakijana Syyriasta Suomeen tullut Raed Al Mustafa syyllistyi loppusyksystä 2017 kahteen raiskaukseen ja yhteen raiskauksen yritykseen Helsingissä.

Tekotapa oli kaikissa rikoksissa sama: Al Mustafa oli yöllä seurannut uhreja rappukäytävään tai kotiin ja hyökännyt heidän kimppuunsa rajusti.

Yleensä Al Mustafa oli kaatanut uhrinsa ja ryhtynyt riisumaan uhrejaan väkivalloin vastoin näiden tahtoa. Eräälle uhreistaan hän oli ilmoittanut, että jos uhri on hiljaa, hän vain masturboisi uhrinsa päälle eikä mitään muuta tapahtuisi.

Kolme ja puoli vuotta ehdotonta
Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Al Mustafan kolmen ja puolen vuoden ehdottomaan vankeuteen viime helmikuussa.

Lisäksi hänet velvoitettiin maksamaan kolmelle uhrilleen kärsimyksestä, kivusta, särystä ja tilapäisestä psyykkisestä haitasta yhteensä yli 16 000 euron korvaukset.

Tuolloin Al Mustafan syntymäajaksi merkittiin oikeudenkäyntipöytäkirjoihin kesäkuu 1999, mikä tarkoittaa sitä, että hän oli tekojen aikaan 18-vuotias.

Oli ollut Suomessa vasta pari kuukautta
Al Mustafa valitti tuomiostaan Helsingin hovioikeuteen. Hän kertoi kuulleensa vankilassa ollessaan että alaikäinen saa Suomessa rikoksista alhaisemman rangaistuksen.

Al Mustafa kertoikin nyt hovioikeudelle, että on oikeasti syntynyt vuonna 2001, eli hän oli 16-vuotias syyllistyessään raiskauksiin. Vuosi 1999 oli kirjattu hänen syntymäajakseen Unkarissa virheellisesti.

Lisäksi hän vetosi siihen, että oli elänyt vuosia vaarallisissa olosuhteissa Syyriassa eikä ollut vielä sopeutunut suomalaiseen kulttuuriin. Kun hän oli syyllistynyt raiskauksiin, hän oli ollut Suomessa vasta pari kuukautta.

Syyttäjä vaati Al Mustafan valituksen hylkäämistä. Kyse oli vakavasta seksuaalirikosten sarjasta, jossa tunkeuduttiin uhrien koteihin. Syyttäjä sanoi, ettei kulttuuritausta voi olla rangaistuksen kohtuullistamisperuste.

Kolme eri syntymäaikaa
Helsingin hovioikeus päätyi syyttäjän kannalle.

Al Mustafa oli ensinnäkin vedonnut syntymäaikaan vasta kuultuaan, että se voisi vaikuttaa rangaistukseen, ja toiseksi hän ei muistanut syntymäaikaansa.

Poliisikuulustelussa hän kertoi syntyneensä 6.8.2000. Hovioikeudessa hän kertoi syntyneensä 1.6.2001 ja hetkeä myöhemmin 6.1.2001.

Hovioikeus päätyi siihen, ettei ollut perusteltua syytä epäillä, ettei Unkarissa annetun matkustusasiakirjaan merkitty syntymävuosi 1999 vastaisi Al Mustafan todellista syntymäaikaa.

Näin ollen Al Mustafa oli teot tehdessään 18-vuotias.

– Al Mustafan Suomessa oleskelun kesto tai hänen kulttuuritaustansa eivät vaikuta tekojen moitearviointiin lieventävästi, totesi hovioikeus ja piti käräjäoikeuden antaman tuomion voimassa.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005914280.html
Julkaistu: 28.11.2018 11:58

Mustafa syyrialainen vapautettiin jo aikaa sitten ja on hyvin todennäköistä, että hän on yhä Suomessa, kun linja on ollut, ettei tällaisista rikoksista lähdetä Syyriaan karkottamaan. Uutisissa unohdetaan mainita ihmisille mitä kunkin vankeusrangaistus tarkoittaa käytännössä, vaikka mielestäni tuo tieto on varsin oleellinen ja nykykäytäntö harhauttaa asiaan perehtymätöntä, mutta raiskaajat tämän kyllä tietävät.

Mustafakin tässä raiskaili menemään alle 21-vuotiaana ja oli ensikertalainen eli hän pääsi ehdolliseen vapauteen kärsittyään rangaistuksestaan kolmasosan, mikä hänen kohdallaan tarkoitti vain vuotta ja kahta kuukautta! Kuitenkin, Syyrian käärme yritti luikerralla vieläkin pienemmälle sanktiolle valehtelemalla ikänsä vieläkin nuoremmaksi tähtäimenä nuorisorangaistus, missä etuina mm. salauskäytäntö, vankilan välttäminen ja minirangaistus
Korona on ohjannut itseäni aiempaa vahvemmin luomuruokaan ja kotimaisuuteen. Seurauksena suolistoni on aivan rautaisessa kunnossa, vaikka bakteerikanta oli hyvä jo aiemminkin.

Vastaa Viestiin