Najafi Tamim tuomittiin kymmenestä raiskauksesta

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

sinnerman
Sammakkoprofessori
Viestit: 420
Liittynyt: La Loka 22, 2016 10:00 am

Najafi Tamim tuomittiin kymmenestä raiskauksesta

Viesti Kirjoittaja sinnerman »

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005657274.html
Mies raiskasi naisen 10 kertaa ja oli 14-vuotiaan tytön kanssa 4 kertaa sukupuoliyhteydessä – tuomittiin vankeuteen

Julkaistu: 26.4.2018 15:04

Nuorin miehen asunnossa käyneistä tytöistä oli 12-vuotias.
Tamperelainen Najafi Tamim, 18, on tuomittu 3 vuoden 8 kuukauden vankeusrangaistukseen muun muassa kymmenestä raiskauksesta.

Tamim oli tavannut hieman yli 20-vuotiaan naisen tamperelaisessa kauppakeskuksessa. Tutustuminen johti siihen, että viikon sisällä mies raiskasi naisen kymmenen kertaa. Näin todetaan käräjäoikeuden tuomiossa.

Vammaisuutensa takia nainen oli avuttomassa tilassa. Hän ei kyennyt puolustamaan itseään eikä ilmaisemaan tahtoaan.

Käräjien päätöksessä todetaan, että naisen terveydentila on laadultaan sellainen, että miehen on pitänyt se havaita.

Tuomiossa todetaan, että mies käytti hyväkseen naisen pelkotilaa ja avutonta tilaa. Tamim tuomittiin maksamaan naiselle raiskauksista korvausta 16 200 euroa.

Toinen tuomio tuli 14-vuotiaan tytön pahoinpitelystä. Tähänkin tyttöön mies oli tutustunut tamperelaisessa kauppakeskuksessa.

Saman 14-vuotiaan tytön kanssa Tamim oli neljä kertaa sukupuoliyhteydessä. Siitä tuli tuomio törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Oikeus totesi, että 14-vuotiaan tytön ruumiillista koskemattomuutta oli loukattu ihmisarvoa alentavalla tavalla.

Oikeudessa mies kertoi uskoneensa, että 14-vuotias tyttö on yli 16-vuotias. Käräjien mukaan miehen on kuitenkin pitänyt tietää, että tyttö on alle 16-vuotias.

Oikeus ei pitänyt syytettyä luotettavana tyttöjen iän arvioijana. Miehen asunnolla vieraili suuri joukko teinityttöjä. Oikeudessa mies kertoi, että hän luuli vieraitaan 20-21-vuotiaiksi.

Nuorin asunnossa käyneistä tytöistä oli 12-vuotias, käräjien mukaan lapsi-ikäinen. Mies kertoi uskoneensa, että hänkin on 20-21-vuotias.

Jos luulee 12-vuotiasta 21-vuotiaaksi, niin kovin luotettavana ei voi pitää sitä arviota, kun syytetty luuli 14-vuotiasta yli 16-vuotiaaksi, päätteli käräjäoikeus.

Najafi Tamim tuomittiin maksamaan 14-vuotiaalle tytölle korvausta kärsimyksistä 11 000 euroa.

Tamim tuomittiin raiskauksista ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä 3 vuoden 8 kuukauden vankeusrangaistukseen, ja hänet määrättiin pidettäväksi vangittuna. Tuomio ei ole lainvoimainen.
Olikohan tämä tapaus jo jossain aiheena?

[img]Lisätty uutinen linkin takaa
-NILS-[/img]

Oliver
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 173
Liittynyt: Ti Tammi 16, 2018 8:41 pm

Re: Tamperelainen tuomiolla raiskauksesta

Viesti Kirjoittaja Oliver »

Ei tainnut olla. Alkaa mennä sekaisin kun näitä samankaltaisia juttuja on pari-kolme päivässä eri puolilta Suomea. Tekijöissä suurin yhdistävävä tekijä on uskonto. Varsinainen "tamperelainen" tämäkin, voihan v..u sentään mitä tää meno alkaa olla.

sine qua non

Re: Tamperelainen tuomiolla raiskauksesta

Viesti Kirjoittaja sine qua non »

Tapauksesta ja tuomiosta ovat uutisoineet myös ainakin Aamulehti, Keskisuomalainen, Tamperelainen,Turun Sanomat ja Yle.

Kaikki muut kuin Aamulehti ja Yle kertovat tekijän nimen. Aamulehti vetoaa "uhrien suojelemiseen" ja Yle ei esitä mitään syytä, miksi ei kerro tekijän nimeä - koko Ylen uutinenkin aiheesta on kyllä minimaalinen. Ylellä tämä on ollut jo pitkään ihan normikauraa, mutta epätilastollinen mututuntumani sanoo, että Aamulehti on viime aikoina ihan selvästi lisännyt sensuuria rikosuutisoinnissaan, mitä tulee tuomittujen nimien kertomiseen. Eritoten silloin ollaan pidättyväisiä ja halutaan suojella uhreja, kun tuomitun juuret ovat Afrikassa/Lähi-idässä/Keski-Aasiassa. Koko lehti on tosin aika surullisessa jamassa sukupuolineutraaleine termistöineen sun muineen, ja tämä valikoiva sensuurilinja rikosuutisoinnissa on vain yksi rikka rokassa.

Avatar
poikani
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4556
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Tamperelainen tuomiolla raiskauksesta

Viesti Kirjoittaja poikani »

Tätähän suurin osa tamperelaisista haluaa.

https://vaalit.yle.fi/tulospalvelu/kv20 ... /kunta/837
????? ?? ??????.

Terävä
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 182
Liittynyt: To Loka 11, 2018 8:47 pm
Paikkakunta: Bay City

Tampere: 18-v raiskasi 14 ja 20-vuotiaat. Tuomio 3v 8kk

Viesti Kirjoittaja Terävä »

18-vuotias mies käytti hyväkseen 14-vuotiasta tyttöä ja raiskasi kymmenen kertaa avuttoman naisen Tampereella – Tutustui molempiin uhreihin kauppakeskuksessa

18-vuotias mies sai Pirkanmaan käräjäoikeudessa 3 vuoden ja 8 kuukauden ehdottoman vankeustuomion Tampereella tapahtuneista rikoksista.

26.4.2018 15.11

Pirkanmaan käräjäoikeus antoi asiassa kansliatuomion 24. huhtikuuta.

18-vuotias mies tuomittiin tiistaina Pirkanmaan käräjäoikeudessa kymmenestä raiskauksesta, pahoinpitelystä sekä törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Rikokset kohdistuivat parikymppiseen naiseen ja 14-vuotiaaseen tyttöön. Syytetty kertoi tutustuneensa molempiin uhreihin kauppakeskuksessa.

Mies oli sukupuoliyhteydessä täysi-ikäisen naisen kanssa kymmenen kertaa vastoin naisen tahtoa. Rikokset tapahtuivat miehen asunnossa Tampereella viime vuoden lopulla joulun ja uudenvuoden välillä. Nainen oli asunut aiemmin äitinsä luona, mutta he olivat riitaantuneet, minkä vuoksi nainen oli majaillut syytetyn luona muutaman viikon.

Käräjäoikeuden mukaan mies käytti hyväkseen naisella todettua vammaisuutta, jonka vuoksi nainen oli sellaisessa avuttomassa tilassa, ettei hän kyennyt puolustamaan itseään tai ilmaisemaan tahtoaan. Tapahtumiin liittyi runsasta alkoholinkäyttöä. Joillakin kerroilla mies oli käyttänyt myös väkivaltaa naista kohtaan ja saanut hänet pelkotilaan.

Kun nainen oli kieltäytynyt seksistä, mies oli tarttunut tätä kiinni kaulasta ja käsistä ja ravistanut. Mies oli myös läpsinyt naista ja lyönyt tätä nyrkillä kasvoihin. Nainen kertoi, että mies oli riisunut väkisin hänen housunsa ja pakottanut hänet oraaliseen sukupuoliyhteyteen avaamalla suun. Naiselle oli tullut miehen menettelystä useita vammoja eri puolille kehoa.

Kuulusteluissa nainen kertoi pelänneensä miestä. Hän epäili, että miehen väkivallankäyttö olisi yltynyt, jos hän olisi yrittänyt poistua asunnosta.

Mies kiisti oikeudessa syytteet raiskauksista. Hän myönsi harrastaneensa naisen kanssa seksiä useita kertoja, mutta miehen mukaan molemmat olivat olleet asiasta yhteisymmärryksessä.

Mies ei omien sanojensa mukaan ollut tietoinen naisen terveydentilasta. Mies kiisti myös käyttäneensä väkivaltaa naista kohtaan. Miehen mukaan nainen oli halunnut seksiä ja he yrittivät hankkia lasta yhdessä.

Käräjäoikeus katsoi, miehen täytyi olla tietoinen naisen terveydentilasta sairaudesta johtuvien erityispiirteiden vuoksi. Todistaja kertoi oikeudessa, että sairaus oli huomattavissa naisen käytöksestä, sillä nainen saattoi vaikuttaa lapsekkaalta, ja hänen puheensa ja kiinnostuksensa poukkoilivat asiasta toiseen.

Yhdyntöjä 14-vuotiaan kanssa
Mies todettiin Pirkanmaan käräjäoikeudessa syylliseksi myös törkeään lapsen seksuaalisen hyväksikäyttöön ja pahoinpitelyyn.

Tammikuun loppupuolella mies harrasti asunnossaan neljä kertaa seksiä 14-vuotiaan tytön kanssa. Mies teki tytölle myös väkivaltaa kuristamalla, läpsimällä ja puremalla.

Tyttö kertoi kuulusteluissa, että mies oli lähennellyt häntä asunnolla ja ehdottanut sen jälkeen seksiä. Tyttö kertoi ensin kieltäytyneensä, mutta lopulta suostuneensa osittain sen vuoksi, että hän piti miehen luonnetta arvaamattomana ja pelkäsi tätä.

Yksi sukupuoliyhteyksistä tapahtui tytön mukaan vastoin hänen tahtoaan, mutta mies ei kuunnellut kieltoa. Väkivallankäytöstä huolimatta tyttö harrasti miehen kanssa seksiä vielä kaksi kertaa tämän jälkeen.

Mies kiisti syytteet pahoinpitelystä ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Miehen mukaan he olivat ystävystyneet tytön kanssa ja päätyneet vain kerran harrastamaan seksiä.

Mies kertoi oikeudessa, että tyttö oli käynyt hänen asunnollaan useita kertoja koulun jälkeen, mutta heillä ei ollut seurustelusuhdetta. Välillä mukana oli ollut tytön ystävä. Mies oli olettanut, että tyttö on yli 16-vuotias.

Käräjäoikeus piti tytön kertomusta yhdyntöjen määrästä uskottavana ja katsoi, että miehen olisi pitänyt ymmärtää tytön olevan alle 16-vuotias. Käräjäoikeuden mukaan tekoa oli pidettävänä törkeänä ottaen huomioon tytön ikä ja yhdyntäkertojen määrä.

28 000 euron korvaukset
18-vuotias mies tuomittiin Pirkanmaan käräjäoikeudessa 3 vuoden ja 8 kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen. Miehellä ei ollut aiempia rikosrekisterimerkintöjä.

Mies velvoitettiin korvaamaan parikymppiselle naiselle kärsimyksestä 15 000 euroa sekä kivusta, särystä ja muusta tilapäisestä haitasta 1 200 euroa.

14-vuotiaalle tytölle mies määrättiin maksamaan kivusta, särystä ja tilapäisestä haitasta 800 euroa, kärsimyksestä 9 000 euroa sekä kivusta ja särystä 2 000 euroa.

Mies passitettiin Kylmäkosken vankilaan odottamaan rangaistuksen täytäntöönpanoa. Tuomio ei ole vielä lainvoimainen, sillä asianosaisilla on mahdollisuus valittaa ratkaisusta.

Tuomitun nimeä ei julkaista uhrien suojelemiseksi.
https://www.aamulehti.fi/a/200904546?c=1522737894164

Pistää niin vihaksi taas tuo viimeinen lause. Olisi tämäkin hiekkaneekeri voinut jäädä lampaita nussiin ählylandiaansa.
Uskon, että Suomen malli on paras ja läheisin malli sille, miten Islam kehottaa ihmisiä elämään. Näin ollen koen, että Suomi on maailman islamilaisin valtio.
Abdirahim "Husu" Hussein

sine qua non

Re: Tampere: 18-v raiskasi 14 ja 20-vuotiaat. Tuomio 3v 8kk

Viesti Kirjoittaja sine qua non »

Moni muu lehti kuin Aamulehti julkaisi raiskaajan nimen. AL:n linja on ollut jo kauan jättää rikosuutisissaan kertomatta pitkänkin ehdottoman vankeustuomion saaneen rikollisen nimi, eritoten jos rikollinen sattuu olemaan Afrikasta/Lähi-idästä/Afganistanista kotoisin.

Avatar
John Kimble
Hercule Poirot
Viestit: 2098
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 5:19 pm

Re: Tampere: 18-v raiskasi 14 ja 20-vuotiaat. Tuomio 3v 8kk

Viesti Kirjoittaja John Kimble »

Ei mies, vaan musulmaani, ei toivottu yhteiskunnan varoilla Suomessa oleskelija ja sarjaraiskaaja.
"Journalistiliitto vaatii, että ihmisiä kohdellaan lain edessä tasapuolisesti."
Sinikka kirjoitti:
Ke Loka 14, 2020 12:25 am
Olisi seisonut olla maallaan, mitäs tuli toiseen osavaltioon.

Avatar
On Anoi Kaa
Agentti Scully
Viestit: 8295
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Tamperelaismies Najafi Tamim tuomittiin raiskauksesta

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Melkoisen paljon vastaavia tapauksia ja mahtavaa katsoa ylen valheellista kieroulua nimien peittelyn kanssa. Ei aiheuta muuta kuin arveluita, vitutusta ja osalle röhönaurua polvillaan.
Burn
Loot
Murder

PS. U.S. legacy media did kill itself!

sine qua non

Re: Najafi Tamim tuomittiin kymmenestä raiskauksesta

Viesti Kirjoittaja sine qua non »

Hovioikeus ei päätöksessään muuttanut käräjäoikeuden ratkaisua.

https://www.aamulehti.fi/a/201466233?c=1522737894164
Mies lyöttäytyi tyttöporukoihin kauppakeskuksessa Tampereella – hyväksikäytti 14-vuotiasta ja raiskasi vammaisen naisen kymmenen kertaa

19.2.2019 11.16 – Päivitetty 11.26

Tuomas Rimpiläinen
Aamulehti


Kahdeksantoistavuotias mies lyöttäytyi naisten ja tyttöjen seuraan tamperelaisessa kauppakeskuksessa vuodenvaihteen 2017–2018 tienoilla. Hän sai yhden naisen ja yhden tytön lähtemään mukaansa, mikä johti useisiin seksuaalirikoksiin.

Turun hovioikeuden mukaan Tamim Najafi (s. 1999) tapasi ensimmäisen uhrin kauppakeskuksessa. Uhri oli parikymppinen vammainen nainen.

He menivät kauppakeskuksessa tupakalle. Sen jälkeen he alkoivat tapailla, mikä johti pian sukupuoliyhteyteen. Najafin mukaan kyse oli vapaaehtoisesta seksistä, mutta uhri kertoi toista.

Oikeuden mukaan Najafi käytti sekä naisen vammaisuutta että alkoholiongelmaa hyväkseen teoissaan. Nainen ei vammaisuutensa ja päihtymyksensä takia pystynyt ilmaisemaan tahtoaan. Lisäksi Najafi käytti väkivaltaa niin, että nainen ei pelkotilansa takia kyennyt vastustelemaan miestä.

Rikokset tapahtuivat usealla eri tapaamiskerralla. Tuomion julkisesta osuudesta välittyy kuva siitä, että nainen ei ymmärtänyt "suhteen" luonnetta ja ajautui siksi tilanteisiin useita kertoja.

Najafi kiisti rikoksen. Hänen mukaansa nainen halusi seksiä ja sitä, että häntä "läpsitään". Käytetty väkivalta oli kuitenkin oikeuden mukaan vakavampaa.

Toinen uhri 14-vuotias

Toinen Najafin uhreista oli 14-vuotias tyttö. Häneenkin Najafi tutustui kauppakeskuksessa, jossa tyttö vietti aikaa kaveriporukassaan. Tutustumisen jälkeen alkoi tapailu, joka päätyi sukupuoliyhteyksiin.

Najafin mukaan he harrastivat seksiä yhteisymmärryksessä hänen asunnollaan. Hän myös väitti luulleensa tyttöä yli 20-vuotiaaksi.

Oikeuden mukaan Najafi syyllistyi törkeään lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön neljällä eri tekokerralla.

Turun hovioikeus antoi tuomion asiassa 18. helmikuuta 2019. Se piti Pirkanmaan käräjäoikeuden tuomion olennaisilta osiltaan ennallaan.

Najafi tuomittiin raiskauksesta, pahoinpitelystä ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä kolmen vuoden ja kahdeksan kuukauden vankeuteen.

Hänet määrättiin maksamaan ensimmäiselle uhrilleen kärsimys- ja haittakorvauksia yhteensä 16 200 euroa. Toiselle uhrilleen hänen täytyy korvata 11 800 euroa.
Uutisoidessaan käräjäoikeuden tuomiosta viime keväänä Aamulehti (toimittajana Enni Mansikkamäki) jätti tuomitun nimen kertomatta vedoten "uhrien suojelemiseen". Tässä tuoreessa hovioikeuden päätöksestä kertovassa uutisessa tuomitun nimi kyllä mainitaan. Eikö niitä uhreja nyt enää tarvinnutkaan suojella?

Kymmenen raiskausta ja neljä alaikäisen törkeää seksuaalista hyväksikäyttöä, mutta vain kolme vuotta ja kahdeksan kuukautta vankeutta. Kaiken lisäksi Najafi on varsin pian taas vapaalla jalalla, koska istuu tuomiostaan alle 21-vuotiaana vain yhden kolmasosan, ellei sitten ole ollut tuomiota edeltävän kolmen vuoden aikana vankilassa Suomessa ja tuskinpa vain on. Suotavaa on, että tyyppi kotiutettaisiin sinne, mistä ikinä on Suomeen saapunutkaan, mutta sitäkään ei varmasti tapahdu.

DemlaMinfo
Helen Mirren
Viestit: 1463
Liittynyt: To Syys 24, 2015 5:20 pm

Tamperelaismies raiskasi vammaista useasti ja 14-vuotiaan

Viesti Kirjoittaja DemlaMinfo »

Tapasi uhrinsa kauppakeskuksessa: Mies raiskasi vammaisen naisen 10 kertaa, uhrina myös 14-vuotias tyttö

Tänään klo 13:47

Tamperelaisraiskaaja löysi kummankin uhrinsa kauppakeskuksesta. Hän käytti törkeästi hyväkseen vanhemman uhrinsa vammaisuutta ja nuoremman erityisluonnetta.

Tamperelainen 19-vuotias Tamim Najafi on tuomittu 3 vuodeksi ja 8 kuukaudeksi vankeuteen kymmenestä raiskauksesta, pahoinpitelystä ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Turun hovioikeus hylkäsi Najaftin valituksen ja vahvisti käräjäoikeuden tuomion maanantaina antamallaan päätöksellä.

Avuttomassa tilassa

Rikokset tapahtuivat joulukuun 2017 ja tammikuun 2018 välisenä aikana Tampereella. Kummankin uhrinsa mies oli tavannut paikallisessa kauppakeskuksessa.

Ensimmäinen uhri oli parikymppinen äitinsä luona asunut vammainen nainen. Oikeuden pöytäkirjat ovat suurelta osin salaisia, mutta niistä kuitenkin ilmenee, että vammaisuus oli niin selkeä, että miehen oli täytynyt se havaita. Yksi todistajista kertoi, ettei nainen olisi pystynyt asumaan omillaan.

Toistuvat raiskaukset tapahtuivat miehen asunnolla yhden viikon aikana. Mies juotti naiselle alkoholia, mikä entisestään heikensi tämän kykyä ilmaisemaan tahtonsa ja puolustautua.

Raiskauksia oli kaikkiaan kymmenen. Niiden yhteydessä mies muun muassa löi naista nyrkillä kasvoihin.

Sai tytön valtaansa

14-vuotias koulutyttö puolestaan oli ensin ihastunut mieheen, mutta alkanut pelätä tätä sen jälkeen, kun mies oli pahoinpidellyt häntä. Tästä huolimatta tyttö palasi miehen asunnolle.

Mies käytti häntä eri tavoin seksuaalisesti hyväksi. Oikeuden pöytäkirjoista käy ilmi se, että myös tytöllä oli erityispiirteitä, joita hyödyntämällä mies sai tämän valtaansa. Oikeus katsoi, että mies oli ollut tytön kanssa eri tavoin sukupuoliyhteydessä yhteensä neljä kertaa.

Vankeusrangaistuksen lisäksi Pirkanmaan käräjäoikeus tuomitsi Tamim Najaftin maksamaan korvauksena vanhemmalle uhrilleen kärsimyksestä, kivusta, särystä ja tilapäisestä haitasta yhteensä 16200 euroa.

Alaikäiselle uhrilleen hänet määrättiin maksamaan yhteensä 11000 euron korvaukset. Hovioikeus piti korvaukset ennallaan.
Nimi viittaa lähi-itään, mutta ei anneta sen haitata vaan noudatetaan eettisen journalismin ohjeita ja tapoja.
Mielenterveys on tärkeä osa ihmisen hyvinvointia. Omasta mielenterveydestään voi pitää huolta ja omia voimavarojaan vahvistaa. Psykologin kanssa keskustelu voi auttaa pääsemään eroon harhaluuloista ja kuuloharhoista.

Avatar
GAZ-24
Parranpäristäjä
Viestit: 92
Liittynyt: La Marras 10, 2018 11:18 pm

Re: Tamperelaismies raiskasi vammaista useasti ja 14-vuotiaa

Viesti Kirjoittaja GAZ-24 »

Yksi kerrallaan, kyllä me maahantunkeutumisen kritisoijat tiedämme. :mrgreen:
"Sepolla oli suuret lupaukset – saisin vielä niin paljon seksiä, että loppujen lopuksi vielä pyytäisin, saisinko välillä olla taas rauhassa" Auer kertoo kirjassaan suhteen arjesta.

Avatar
Kyläseppä
Alibin kestotilaaja
Viestit: 339
Liittynyt: Pe Maalis 28, 2014 6:09 am
Paikkakunta: Seppä Ilmarisen paja

Re: Tamperelaismies raiskasi vammaista useasti ja 14-vuotiaa

Viesti Kirjoittaja Kyläseppä »

Pitääkö se nyt oikein ilmoittaa että "tamperelaisraiskaaja". Tamperelainen mainittu ja nimikin mainittu, varmaan teki kipeää toimittajan ilmoittaa raiskarin nimi koska mutiainen.

DemlaMinfo
Helen Mirren
Viestit: 1463
Liittynyt: To Syys 24, 2015 5:20 pm

Re: Tamperelaismies raiskasi vammaista useasti ja 14-vuotiaa

Viesti Kirjoittaja DemlaMinfo »

Kyläseppä kirjoitti:Pitääkö se nyt oikein ilmoittaa että "tamperelaisraiskaaja". Tamperelainen mainittu ja nimikin mainittu, varmaan teki kipeää toimittajan ilmoittaa raiskarin nimi koska mutiainen.
Kun suomalainen menee lomalle arabimaahan tuleeko suomalaisestakin muslimi siksi ajaksi? Muslimimies Marko kärähti alkoholin nauttimisesta maassa.. noinko ne sielläkin uutisoi omalla kielellään?
Mielenterveys on tärkeä osa ihmisen hyvinvointia. Omasta mielenterveydestään voi pitää huolta ja omia voimavarojaan vahvistaa. Psykologin kanssa keskustelu voi auttaa pääsemään eroon harhaluuloista ja kuuloharhoista.

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 13086
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Najafi Tamim tuomittiin kymmenestä raiskauksesta

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

MTV uutiset on muuttanut linjaansa, mitä tulee tuomitun nimen julkaisemiseen. Oheinen teksti on kyseisen raiskauksen uutisoinnista:
MTV Uutiset julkaisee tuomitun nimen, jos tuomio on yli neljä vuotta tai jos tuomitulla on erityinen yhteiskunnallinen asema, jonka takia nimi on syytä julkaista myös pienempien tuomioiden yhteydessä.
mtvuutiset
19.2.2019 16:00
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

MohammedMohammed
Columbo
Viestit: 2289
Liittynyt: Su Huhti 09, 2017 4:49 pm

Re: Najafi Tamim tuomittiin kymmenestä raiskauksesta

Viesti Kirjoittaja MohammedMohammed »

Doctor Lecter kirjoitti:
MTV Uutiset julkaisee tuomitun nimen, jos tuomio on yli neljä vuotta tai jos tuomitulla on erityinen yhteiskunnallinen asema, jonka takia nimi on syytä julkaista myös pienempien tuomioiden yhteydessä.
Nerokasta. MTV:n uudella linjauksella ulkomaalaisten toteuttamien raiskausten määrästä tulee vain jäävuoren huippu esille nimien muodossa, kun ehkä muutama prosentti raiskareista saa yli 4-vuoden tuomion.
Suomi on siinä aivan kärjessä, että me tiedetään jokainen henkilö, joka tänne on tullut, minkälaisella taustalla hän on tullut ja me pystytään niin kuin rekisterin kautta näkemään sitä tilannetta, minkä tyyppisiä ihmisiä meille tulee. - Päivi Nerg

Vastaa Viestiin