Lastenraiskaukset Oulussa; neljä uutta tapausta 1/2019

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Inanna
Sammakkoprofessori
Viestit: 412
Liittynyt: Ma Heinä 24, 2017 5:38 pm

Re: Uusia alaikäisten raiskauksia Oulussa

Viesti Kirjoittaja Inanna »

Doctor Lecter kirjoitti:En huomannut Oulun poliisin enkä Sipilän puheessa mainintaa siitä moskeijan rikotusta ikkunasta. Siitä, jonka kuulemma rikkoi joku perussuomalainen hirviö.

No, ehkä siitä tulee vielä erikoistiedote. Ei vaan mahtunut kun tiedotettiin uudesta normaalista.
Ei sovi kirkkoherrojen maailmankuvaan. Oletettu persuhirviö on edelleen tavoittamattomissa, onneksi Oulun poliisi on muutaman törkeän lapsen raiskaajan saanut kiinni ! Miten me too- kampanja on asiaan reagoinut ?

Tietenkin "nakinvärisen" heteromiesten vääränlaiseksi tulkitut silmäykset saattavat suistaa vuosikymenten terapiaan...lasten raiskaus ei kuulu teemaan.

Belker
Lovejoy
Viestit: 1673
Liittynyt: Ma Loka 05, 2009 11:51 pm

Re: Uusia alaikäisten raiskauksia Oulussa

Viesti Kirjoittaja Belker »

Ja kuten näemme, suomalaiset eivät kokoa kuolemanpartioita tai hirtä mamuja puihin tms. Olemme sivistyskansaa.

Suomalaisten suhtautumista lamavuosiin ja kurjuuteen on kv. ihmetelty, että "Keski-Euroopassa olisi ollut jo isot mellakat ja barrikadit". Suomalaiset ovat poikkeuksellisen rauhallista kansaa, ja siksi Sipilän ja poliisin tapa korostaa, ettei syy ole kaikkien mamujen ja vihapuhe on niin ja niin vaarallista, tällainen rinnastaminen keskikeurooppalaisten tyyliin riehua, se jos mikä loukkaa suomalaisia. Suomalaiset ovat rauhallisempia kuin keskieurooppalaiset ja monet muut kansat, tajutkaa se jo.

Eikä poliisin rikosten tutkiminen vie luottamusta poliisiin, päinvastoin, sen Aarnio-jutun jälkeen mitatut poliisin luottamusgallupit todistavat. Oulun poliisin toimet on syytä tutkia huolella ylempänä organisaatiossa. Oulussa on ollut hyvin omalatuinen tapa valkopestä tiettyjä lapsiin kohdistuneita seksuaalirikoksia. Oulun poliisi ei itse pysty toimintaansa tutkimaan luotettavasti, kollegiaalinen korruptio on selkeä vaara totuuden selvittämiselle. Hyötyjiä ovat ennen kaikkea viattomat lapset.

Leisure Suit
Neuvoja-Jack
Viestit: 295
Liittynyt: Ti Tammi 29, 2013 4:18 pm
Paikkakunta: Hki FiN

Re: Uusia alaikäisten raiskauksia Oulussa

Viesti Kirjoittaja Leisure Suit »

En aatellu kyllä yhtä puoluetta äänestää, kun se on ihan juntteja täynnä. Mutta kai se on pakko tässä hölmölandiassa niin tehdä kun tällänen meno on saanut jatkua jo vuosia. Ei haittaa vaikka talous sakkaisi, kunhan joku roti tulisi nykysysteemiin.

Onko oulussa nyt joku korkeampi taho valvomassa paikallisten pollareiden toimia? Kuinka suuri rinki on syyllinen asian peittelyyn?

maksuton nainen
Alibin satunnaislukija
Viestit: 127
Liittynyt: Ma Huhti 04, 2016 12:07 pm
Paikkakunta: uusimaa

Re: Uusia alaikäisten raiskauksia Oulussa

Viesti Kirjoittaja maksuton nainen »

Sehän tästä enää puuttuisikin, että Oulun poliisi on sotkeentunut kuvioon..enemmältikin kuin vain hidastemalla ja omituisellla välinpitämättömyydellään. En hämmästyisi enää siitäkään.
Todella pielessä on "se jokin" jonka pitäisi toimia!

CAN
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 204
Liittynyt: Pe Touko 08, 2015 3:29 pm

Re: Uusia alaikäisten raiskauksia Oulussa

Viesti Kirjoittaja CAN »

Belker kirjoitti:Ja kuten näemme, suomalaiset eivät kokoa kuolemanpartioita tai hirtä mamuja puihin . Suomalaiset ovat poikkeuksellisen rauhallista kansaa, ja siksi Sipilän ja poliisin tapa korostaa, ettei syy ole kaikkien mamujen ja vihapuhe on niin ja niin vaarallista, tällainen rinnastaminen keskikeurooppalaisten tyyliin riehua, se jos mikä loukkaa suomalaisia. Suomalaiset ovat rauhallisempia kuin keskieurooppalaiset ja monet muut kansat, tajutkaa se jo.
Kiitos! Juuri sama ajatus on vihastuttanut omassa päässäni. Suomalaisiin ei luoteta, vaikkei ole teoilla annettu syytä moiseen. Ja näihin tulijoihin taas luotetaan, vaikka heidän monet toimensa eivät luottamusta kasvata. Missä muussa maassa omia kansalaisia ”kivitetään” ja halveksitaan samalla tavalla, kuin suomalainen poliittinen ”eliitti” tekee?
-a girl from yesterday-

Avatar
John Kimble
Hercule Poirot
Viestit: 2098
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 5:19 pm

Re: Uusia alaikäisten raiskauksia Oulussa

Viesti Kirjoittaja John Kimble »

Leisure Suit kirjoitti:Onko oulussa nyt joku korkeampi taho valvomassa paikallisten pollareiden toimia? Kuinka suuri rinki on syyllinen asian peittelyyn?
Eiköhän siellä Juhad Sipilän lestamafia valvo mitä tehdään. Ongelma lienee mitä voi kukaan tehdä kun yhdellä henkilöllä on poliisivoimat, oikeuslaitos ja hallitus valvonnassaan. Mediaakin Sipilä todistetusti yrittää kontrolloida.
"Journalistiliitto vaatii, että ihmisiä kohdellaan lain edessä tasapuolisesti."
Sinikka kirjoitti:
Ke Loka 14, 2020 12:25 am
Olisi seisonut olla maallaan, mitäs tuli toiseen osavaltioon.

ABC
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4099
Liittynyt: To Touko 31, 2007 2:23 am

Re: Uusia alaikäisten raiskauksia Oulussa

Viesti Kirjoittaja ABC »

Mitä helvettiä tässä maassa oikein tapahtuu?

Iltalehden uutisesta käy ilmi, että tekijät ovat olleet vuosina 1975-1998 syntyneitä eli 43-16/18-vuotiaita rikosten tapahtuessa. Tekijät edustavat vain neljää eri kansallisuutta. Uhrit ovat kaikki alle 15-vuotiaita.

On ihan selvää, että tämä rikosten toimintatapa on lähtenyt leviämään tekijöiden keskuudessa tehokkaana ja helposti toistettavana. He ovat myös saaneet puuhastella rauhassa. He eivät varmasti ole olleet uskoa onneaan, kun vielä ensimmäisten pidätysten jälkeenkin media on ollut asiasta hiljaa kuin hiiri.

Poliisi on nyt käytännössä vahvistanut huhun, jonka mukaan yksi elokuussa tapahtuneiden raiskausten uhreista teki itsemurhan syksyllä, tietoni mukaan syyskuussa. Vielä sen jälkeenkään poliisi ei tiedottanut ja varoittanut asiasta, vaan antoi tekojen jatkua! Teot ja lapsiin edelleen kohdistuva vaara tulivat julkisuuteen vasta yksityishenkilön kautta lokakuussa! Jos Junes Lokka ei olisi osoittanut suurta siviilirohkeutta, Oulussa raiskailtaisiin lapsia edelleen kaikessa rauhassa, lasten ja heidän vanhempiensa osaamatta epäillä mitään!

Olen todella, todella vihainen. Suomessa ovat nyt vallalla pimeyden voimat. Ja niitä edustavat omat vaaleilla valitut päättäjämme, sillä aivan ilmeisesti Oulun poliiseilla on ollut ylempää tullut ohjeistus siitä, ettei millekään maahanmuuttajavastaisuutta herättäville tapahtumille saa antaa näkyvyyttä. Mykkänen, eroa. Sipilä, eroa. Te olette aiheuttaneet tämän. Ja lestadiolaiset - joita tietojeni mukaan ainakin yksi Oulun poliisijohdosta edustaa - voisivat viimeinkin alkaa miettiä keskenään, onko tässä vaikenemisen kulttuurissa kenties kyse systemaattisesta naisiin ja lapsiin kohdistuvien seksuaalirikosten peittelystä, sillä näen yhtäläisyyksiä tämän tapauksen ja vanhoillislestadiolaisten piirissä joku vuosi sitten ilmi tulleen lasten hyväksikäyttöjen välillä, joka myös koitettiin lakaista maton alle.
Every ship must sail a world.

Distilled
Alokas
Viestit: 16
Liittynyt: To Joulu 20, 2018 11:32 pm

Re: Uusia alaikäisten raiskauksia Oulussa

Viesti Kirjoittaja Distilled »

Näen edelleen vahvan yhteyden näissä koulu- ja päiväkotivierailuissa, joita harrastetaan. Eli hyväntahtoiset hölmöt(ehkä) käyvät näiden elintasosurffareiden kanssa kiertelemässä kouluja ja samalla luomassa kuvaa tulijoista. Ja voin vaan veikata, että niisä tapahtumissa ei ole sanallakaan puhuttu esim. naisen asemasta islamissa, tai mistään muustakaan ns epämiellyttävästä. Ja sen ikäisillä lapsilla ei ole vielä kykyä itsekritiikkiin vaan kaikki se paska niellään kohoineen päivineen. Ja lopputulos on tässä..

Ketäänhän luonnollisesti ei saada vastuuseen, päättäjät pöyristyvät vuorotellen ja tapahtumiin suoraan syylliset ovat hipihiljaa. Sama ralli tulee jatkumaan niin kauan, ennekuin oikeus otetaan omiin käsiin ja sen jälkeen onkin kaikki vituillaan.

Zipe
Alibin kestotilaaja
Viestit: 309
Liittynyt: Ti Huhti 19, 2016 3:51 pm
Paikkakunta: Twin Peaks

Re: Uusia alaikäisten raiskauksia Oulussa

Viesti Kirjoittaja Zipe »

Poliisi tiedottaa jälkijunassa sitten, kun asiat ovat tulleet julki somessa. Mistä tai keneltä he saavat ohjeensa, ettei kansalaisia saa varoittaa esim. raiskausringistä? Mitä Oulun karmivista tapahtumista vieläkään tiedettäisiin, elleivät yksityiset kansalaiset olisi niistä kertoneet?

On tullut käytännöksi, että päättäjät ilmaisevat järkytystään parilla twiitillä sen jälkeen, kun poliisilta lopultakin putkahtaa tiedote. Kuitenkin järkytyksen aiheet ovat olleet ministereiden tiedossa jo pitkään. Heillähän on tai pitäisi olla aina ajantasainen tilannekuva vastuualueestaan. Selvää on, ettei yksikään ministeri tai poliisijohtaja eroa, vaikka asia on poikkeuksellisen vakava. Onhan kohta vaalitkin tulossa. Keskustakokoomuksella on myös pitkän aikavälin unelmansa halvasta työvoimasta, jota pitää haalia maahan myös jatkossa - olipa inhimillinen hinta mikä hyvänsä.

Sherlock John Holmes
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 201
Liittynyt: To Kesä 28, 2007 8:24 pm

Re: Uusia alaikäisten raiskauksia Oulussa

Viesti Kirjoittaja Sherlock John Holmes »

Peräänkuulutan myös vanhempien vastuuta! Millä järjellä alle 15 vuotiaat saa hengata pois kotoa niin että tämmöinen on edes mahdollista! Mitään väkisinmakaamisiahan nämä ei ole vaan ihanat poikaystävät veikin homman vähån pidemmälle. Mut samaa tehdään kantasuomalaisten keskuudessa. Autoilevilla nuorilla on 13-15v tyttöystäviä ja seksi on kuvioissa mukana.
"I listen to their story, they listen to my comments, and then I pocket my fee."

Spekultantti
Philip Marlowe
Viestit: 1146
Liittynyt: Pe Elo 26, 2011 4:32 pm

Re: Uusia alaikäisten raiskauksia Oulussa

Viesti Kirjoittaja Spekultantti »

Sherlock John Holmes kirjoitti:Peräänkuulutan myös vanhempien vastuuta! Millä järjellä alle 15 vuotiaat saa hengata pois kotoa niin että tämmöinen on edes mahdollista! Mitään väkisinmakaamisiahan nämä ei ole vaan ihanat poikaystävät veikin homman vähån pidemmälle. Mut samaa tehdään kantasuomalaisten keskuudessa. Autoilevilla nuorilla on 13-15v tyttöystäviä ja seksi on kuvioissa mukana.
Nämä groomingpirulaiset ovat niin ovelia, että saalistavat juuri niitä suojattomimpia. Yksinhuoltajien kanssa asuvia, huostaanotettuja, koulupudokkaita, kehitysvammaisia, jotka ovat saaneet ennen turvapaikanhakijavyöryä elää kuitenkin turvallisen yhteisön ja yhteiskunnan suojaamana. Mitään näin pahaa ei ole ennen päässyt tapahtumaan, koska tekijöitä ei ole ollut.

annaanna
Sherlock John Holmes
Viestit: 5779
Liittynyt: Su Heinä 04, 2010 2:29 pm

Re: Uusia alaikäisten raiskauksia Oulussa

Viesti Kirjoittaja annaanna »

Sherlock John Holmes kirjoitti:Peräänkuulutan myös vanhempien vastuuta! Millä järjellä alle 15 vuotiaat saa hengata pois kotoa niin että tämmöinen on edes mahdollista! Mitään väkisinmakaamisiahan nämä ei ole vaan ihanat poikaystävät veikin homman vähån pidemmälle. Mut samaa tehdään kantasuomalaisten keskuudessa. Autoilevilla nuorilla on 13-15v tyttöystäviä ja seksi on kuvioissa mukana.
Uhrien sosiaalisesta asemasta tuskin on tietoa, eikä vanhemmuuden hoitamisen tasosta.

Vastuullisia ja huolehtia vanhempia voivat olla. Näitä rikoksiahan on voitu tehtailla niinä iltapäivän tunteina kun vanhemmat ovat töissä ja nuoret ovat yksin tai kaverien kanssa netissä tai siellä Valkeassa pyörimässä. Mikäli nämä uusimmat tapaukset ovat tapahtuneita rikoksia, eivätkä vääriä hälytyksiä, niin kesälomalla tapahtuivat. Ettei mitään yömyöhään ulkona olemisia tai vanhempien tavoittamattomissa pysymistä.

Kun näinkin pitkän ajan jälkeen uhreiksi ilmoittaudutaan, niin hyvinkin mahdollista jokin tuollainen poikaystävävedätys. Totta tuokin, että erittäin halukkaita osa yläastelaistytöistä on pääsemään jonkun täysikäisen autoon edes etupenkille ajelemaan, tyttökaveri voi olla (aluksi) takapenkillä. Molemmat hyötyvät, saavat jonkinlaista mainetta.
Koska tiedetään oma alaikäisyys ja "sakkoliha" käsite, on nämä aina pyritty salaamaan aikuisilta.

Sama ehkä toiminut näissä tapauksissa, auton sijaan menty piiloon sinne asuntoihin. Se takapenkin tyttökaverikin mukaan ehkä otettu, jos oikein olen ymmärtänyt, että näissä on mainittu olleen kaksi uhria yhdellä kertaa. Vaikuttaa siltä, että on onnistuttu luomaan tytöille käsitys tapahtumien normaliudesta, tai sitten näytetty jotakin kiristystä tai uhkailua, josta ei vielä ole kerrottu.
KUOLEMA RASISMILLE!

damfin
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4414
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Uusia alaikäisten raiskauksia Oulussa

Viesti Kirjoittaja damfin »

Minä pidän yhtenä suurena syyllisenä näitä "meillä on unelma" ja "refugees welcome" liikkeitä joista on tehty muoti-ilmiön tapainen ilmiö ja saatu lähes kaikki sinisilmäisinä mukaan tuohon aatteeseen kun samaan aikaan valtakunnan median ja viranomaisten taholta piiloteltu ja salailtu kaikenlaiset tiedossa olleet vaarat ja jo aiemmin tapahtuneet raiskailut.
Tällä on saatu varsinkin nuoret tytöt sinisilmäisesti luottamaan näihin ihquihin pakolaisnuorukaisiin jotka kaipaavat ystävyyttä ja keskustelukumppaneita, ja miksei seurustelukumppaneitakin, ja siksi heidän mukaansa sitten lähdetään luottaen siihen että mitään pahaa ei tapahdu, ja jos tapahtuukin niin se on pieni haitta siihen nähden kuinka suuri palvelus tehdään tälle unelmalle josta kaikkien tulee pitää kiinni, sehän on muotia.

Kyllähän näitä on ikiajat ollut kantasuomalaisten miesten joukossakin näitä miehiä jotka tupakalla ja viinalla houkuttelevat nuoria tyttöjä mukaansa seksin nälkäisinä, mutta kun iät ja ajat nämä nuoret tytöt ovat osanneet välttää näitä miehiä, kun heistä on varoiteltu, siksi ne tytöt jotka heidän mukaansa ovat lähteneet ovat olleet jo etukäteen tietoisia millä he joutuvat tupakasta ja viinasta maksamaan eivätkä ole siitä suuremmin järkyttyneet, mutta nyt näiden pakolaismiesten mukaan lähtee tyttöjä joilla ei ole välttämättä mitään aavistustakaan siitä mitä tulee tapahtumaan, ja siksi he itsekkin kokevat tulleensa hyväksikäytetyiksi ja elämänsä olevan pilalla, todennäköisesti he myös kokevat yhteisön ja vanhempiensa pettäneen heidät kun heille ei ole etukäteen kerrottu mitä nämä ihqut pakolaismiehet heille saattavat tehdä.
Yritin tähän allekirjoitusta, mutta kuulakärkikynä naarmutti näytön, ja tussilla tehty jäi tuohon näytölle eikä näy viesteissä...

holmesin haamu
Sherlock Holmes
Viestit: 3021
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Uusia alaikäisten raiskauksia Oulussa

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

Spekultantti kirjoitti:
Sherlock John Holmes kirjoitti:Peräänkuulutan myös vanhempien vastuuta! Millä järjellä alle 15 vuotiaat saa hengata pois kotoa niin että tämmöinen on edes mahdollista! Mitään väkisinmakaamisiahan nämä ei ole vaan ihanat poikaystävät veikin homman vähån pidemmälle. Mut samaa tehdään kantasuomalaisten keskuudessa. Autoilevilla nuorilla on 13-15v tyttöystäviä ja seksi on kuvioissa mukana.
Nämä groomingpirulaiset ovat niin ovelia, että saalistavat juuri niitä suojattomimpia. Yksinhuoltajien kanssa asuvia, huostaanotettuja, koulupudokkaita, kehitysvammaisia, jotka ovat saaneet ennen turvapaikanhakijavyöryä elää kuitenkin turvallisen yhteisön ja yhteiskunnan suojaamana. Mitään näin pahaa ei ole ennen päässyt tapahtumaan, koska tekijöitä ei ole ollut.
Enemmänkin viestejä lähetetään kaikille sopiville uhreille. Kyse on siis vähän kuin massapostituksesta. Sieltä saattaa kuka tahansa mennä mukaan touhuun. Tämän jälkeen yhtä uhria voidaan jakaa koko ystäväpiirille.

Poliisilla ja sisäministeriöllä ilmiö on varmuudella ollut tiedossa pidempään. Eipä ole taidettu tehdä yhtikäs mitään.

Jos suomalaisten aikuisten miesten joukko harrastaisi vastaavaa useammalla alueella vuosien ajan, niin olisiko yhtä hiljaista...

Gurney
Charlien Enkeli
Viestit: 1902
Liittynyt: Ti Huhti 02, 2013 9:37 am

Re: Uusia alaikäisten raiskauksia Oulussa

Viesti Kirjoittaja Gurney »

Poistettu ylipitkä lainaus. Asiayhteys selviää vähemmäälkin.
-NILS-


Hommahan menee siten, että joku matu saa Vuolle setlementin järjestämällä kouluvierailulla urkittua jonkun ig tai snäppitunnuksen. Matu jakaa sitä kavereilleen JA alkaa pommittamaan tytön kaverilistaa. Joku sinisilmäinen hyväksyy ja taas on uusi kaverilista tiedossa.
Jos tosiasiat näyttävät olevan keskenään ristiriidassa, se tarkoittaa sitä, että joku niistä ei ole tosiasia

Vastaa Viestiin