MOT: Pedofiilit ostavat lasten seksuaalista hyväksikäyttöä livelähetyksinä – Tuotantoa myös Suomessa

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

JosefMengele

MOT: Pedofiilit ostavat lasten seksuaalista hyväksikäyttöä livelähetyksinä – Tuotantoa myös Suomessa

Viesti Kirjoittaja JosefMengele » Ma Syys 23, 2019 12:48 pm

Keskusrikospoliisi kasvattaa työvoimaansa lasten hyväksikäyttötapausten tutkinnassa, MOT kertoo.

Pohjoismaalaiset miehet ostavat lasten raakaa seksuaalista hyväksikäyttöä suorina nettilähetyksinä. Asia käy ilmi Ylen MOT-ohjelmasta, joka esitetään maanantai-iltana tv:ssä.

Hyväksikäyttölähetyksiä tilataan ja myös tuotetaan Suomessa. Kansainvälisesti tarkastellen netissä tapahtuva lasten seksuaalinen hyväksikäyttö keskittyy MOT:n mukaan vahvasti Filippiineille köyhiin oloihin. Myyjänä on usein lapsen äiti tai joku muu lapselle läheinen henkilö.

Ohjelmassa kerrotaan, että keskusrikospoliisille tulee päivittäin kymmeniä vihjeitä hyväksikäytöstä. Vuositasolla puhutaan tuhansista vihjeistä. Kuluvana vuonna määrä on lisääntynyt huomattavasti, ja KRP lisääkin resurssejaan tapausten tutkintaan.

– Joka kerta kun tällainen videolähetys sieltä tulee niin lasta käytetään siellä oikeasti hyväksi, ja meillä ei ole mitään tietoa siitä, että tällaista ei tapahtuisi myös suomessa, KRP:n rikosylikomisario Sari Sarani kertoo ohjelmassa.

FBI:n mukaan verkossa toimii koko ajan noin 750 000 henkilöä, jotka etsivät lapsia seksuaaliseen hyväksikäyttötarkoituksiinsa.

MOT:n mukaan Suomessa ei toistaiseksi ole ollut oikeustapauksia, joissa olisi käsitelty lasten törkeää seksuaalista hyväksikäyttöä suorassa nettilähetyksessä.

Vuonna 2017 virkavalta alkoi ulkomailta tulleen vihjeen perusteella tutkia suomalaista IP-osoitetta, josta oli jaettu lasten hyväksikäyttömateriaalia. Lähetyksiä oli seurattu 11 maasta.

Kuusitoista tapaukseen liittyvää esitutkintapöytäkirjaa on nyt lähetetty syyttäjälle. Viittä suomalaismiestä epäillään kuuden suomalaispojan hyväksikäytöstä. Tapaus etenee käräjille loppuvuodesta.

MOT – Pedofiilin suora lähetys -ohjelma esitetään TV1:llä maanantaina kello 20. Ohjelma tulee Yle Areenaan katsottavaksi samana päivänä kello 12.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/bc84 ... 411cd5406b

JosefMengele

Re: MOT: Pedofiilit ostavat lasten seksuaalista hyväksikäyttöä livelähetyksinä – Tuotantoa myös Suomessa

Viesti Kirjoittaja JosefMengele » Ma Syys 23, 2019 7:39 pm

Yle: Suoria lähetyksiä lasten hyväksikäytöstä myydään kympeillä – ostajina mahdollisesti myös suomalaisia

Ylen MOT:n mukaan poliisi selvittää suomalaiseen ostajaan viittaavaa tapausta liittyen lasten hyväksikäyttöön, jota myydään verkossa suorina lähetyksinä ulkomailta.
Ylen MOT kertoo, että verkossa suorina lähetyksinä myytävää lasten seksuaalista hyväksikäyttöä ostavien asiakkaiden joukossa on pohjoismaalaisia, mahdollisesti myös suomalaisia. Ostajat voivat tilata lasten reaaliaikaisia seksiesityksiä ja raiskauksia muutamilla kympeillä.

MOT:n juttu perustuu aineistoon, jota Yle on tutkinut Tanskan ja Norjan yleisradioyhtiöiden kanssa. Aineistoon kuuluu muun muassa useita nettikeskusteluja lapsia myyvien filippiiniläisaikuisten ja länsimaisten miesten välillä. Yhden keskusteluissa esiintyvistä ostajista epäillään olevan suomalainen, sillä miehen nimimerkki viittaa Suomeen.

MOT kertoo, että rikosylikomisario Sari Sarani keskusrikospoliisista on lukenut tyttöjä myyvän filippiiniläisen ja hänen mahdollisesti suomalaisen asiakkaansa välisen nettikeskustelun. Sarani kertoo krp:n tulevan selvittämään asiaa.

– Rikospaikka voi olla Suomessa, jos hyväksikäyttö on tilattu täältä, Sarani kommentoi.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006248613.html

damfin
Sherlock Holmes
Viestit: 3439
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: MOT: Pedofiilit ostavat lasten seksuaalista hyväksikäyttöä livelähetyksinä – Tuotantoa myös Suomessa

Viesti Kirjoittaja damfin » Ma Syys 23, 2019 8:37 pm

Ettei nuo korkeampaa kulttuuria edustavat filippiinien kaltaiset maat vaikuttaisi sivistymättömiltä ja moraalittomilta meihin suomalaisiin juntteihin verrattuna, pitää sitten jälleen tuoda esille se että kyllä ne suomalaisetkin... tässä oikein huippuesimerkki tuosta "kyllä suomalaisetkin raiskaa" korostamisesta:
meillä ei ole mitään tietoa siitä, että tällaista ei tapahtuisi myös suomessa, KRP:n rikosylikomisario Sari Sarani kertoo ohjelmassa.
Eli kun ei ole mitään tietoa siitä että tällaista ei meilläkin tapahtuisi, niin silloinhan se on aivan todennäköistä että kyllä tällaista meilläkin tapahtuu, siitä ei ole vaan saatu näyttöä, eli turha syyllistää rasistisesti pelkkiä filippiinien kaltaisia kansoja, ihan varmasti ainakin anneli on striimannut nettiin kuinka jenssi survoo lerssiään annelin lasten ahteriin, kyllä ihan varmasti on näin, pakkohan sen on näin olla koska ei ole saatu mitään näyttöä siitä etteikö näin olisi tapahtunut. :mrgreen:
Yritin tähän allekirjoitusta, mutta kuulakärkikynä naarmutti näytön, ja tussilla tehty jäi tuohon näytölle eikä näy viesteissä...

kakkosurpo
Fitz ratkaisee
Viestit: 6812
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: MOT: Pedofiilit ostavat lasten seksuaalista hyväksikäyttöä livelähetyksinä – Tuotantoa myös Suomessa

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo » Ma Syys 23, 2019 9:02 pm

Kirjoitin jo pitkän jutun tästä Sari Saranista, mutta kun katsoin hänen kuviaan, niin pyyhinkin jutun pois, sillä olisin saattanut vaikka loukata tätä Karia, vai mikä se nyt olikaan.

Jo ulkonäkö kertoo mikä hän on ihmisiään. Bride-kulkueet lienee hyvin tuttuja, kuten äärisuvaitsevainen(suvaitsevaisuus ei koske suomalaisia) viherpiiperryskin.

Kun tämän henkilön löpinöitä yrittää kuunnella, niin kyl se vaan oksennusrefleksiä heittää.
Täällä tänään, missä huomenna?

Avatar
jukuripää
Matlock
Viestit: 786
Liittynyt: Pe Loka 05, 2012 6:30 am
Paikkakunta: Nyhtänköljä

Re: MOT: Pedofiilit ostavat lasten seksuaalista hyväksikäyttöä livelähetyksinä – Tuotantoa myös Suomessa

Viesti Kirjoittaja jukuripää » Ma Syys 23, 2019 9:10 pm

Onkohan tämä pedofilia jotenkin korkea-arvoisten ihmisten ja poliisien suojeluksessa ympäri maapalloa, kun toimintaa ei muka millään saada suitsittua, eikä tekijöitä kiinni.
Pedofiilit ja lasten hyväksikäyttöä kuolaten vahtaavat saisi kaikki laittaa säkkiin ja lingota avaruuteen.
Kaikki eiliset ovat menetettyjä päiviä.

JammuSetä
Tarkastaja Clouseau
Viestit: 733
Liittynyt: Ti Syys 25, 2018 8:50 pm

Re: MOT: Pedofiilit ostavat lasten seksuaalista hyväksikäyttöä livelähetyksinä – Tuotantoa myös Suomessa

Viesti Kirjoittaja JammuSetä » Ti Syys 24, 2019 12:50 pm

Yhden tuttavan puoliso oli aikanaan lasten psykiatrisella puolella töissä. Hän tuumasi jo kohta 20v sitten että tuomarien ja päättäjien täytyy olla pahimpia pedofiilejä, sillä niin harvoin asiat päätyy viranomaisten käsittelyn ja kun päätyvät niin tuomiot ovat naurettavia.

Anoteus
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 153
Liittynyt: Su Tammi 20, 2019 8:12 pm

Re: MOT: Pedofiilit ostavat lasten seksuaalista hyväksikäyttöä livelähetyksinä – Tuotantoa myös Suomessa

Viesti Kirjoittaja Anoteus » Ti Syys 24, 2019 12:57 pm

JammuSetä sen totuuden laukoi, kyllähän sen näkee jo kun ei edes lainsäädäntöä yritetä viilata ja tosiaan tuomiot jotain yhdyskuntapalvelua

Vastaa Viestiin