Oulu: Mies jakoi somessa erittäin rankkoja ja väkivaltaisia videoita lapsista – käräjäoikeus antoi tuomion

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.
Avatar
Heisenberg420
Poliisikoira Rex
Viestit: 280
Liittynyt: Ti Elo 27, 2019 5:03 pm

Oulu: Mies jakoi somessa erittäin rankkoja ja väkivaltaisia videoita lapsista – käräjäoikeus antoi tuomion

Viesti Kirjoittaja Heisenberg420 »

Oulussa asuneelle miehelle langetettiin viiden kuukauden ehdollinen vankeusrangaistus törkeästä sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan levittämisestä.

KOLMEKYMPPINEN MIES jakoi sosiaalisessa mediassa ja Youtubessa videoita, joissa muun muassa raiskattiin vauva. Toisessa videossa kaksi noin 10-vuotiasta lasta esitettiin yhdynnäntapaisessa tilanteessa.

Mies jakoi videoita vuosina 2018 ja 2019 Oulussa, missä hän asui tuolloin perheineen.

Mies perusteli Oulun käräjäoikeudessa videoita poliittisella toiminnalla. Hän kertoi halunneensa tuoda esille vahingollista materiaalia, jota levitetään verkossa. Miehen mukaan hän toimii kotimaassaan aktiivisesti naisten ja lasten oikeuksien puolesta.

Miehen kaksi entistä puolisoa todistivat oikeudessa, että tämä on kotimaassaan tunnettu ihmisoikeusaktivisti.

– Hän aloitti Youtube-videoiden jakamisen sanoen, että hän haluaa maahansa demokratian. Hän halusi myös tehdä näkyväksi oman maansa epäkohtia. Seuraajamäärät olivat aika isoja Euroopassa ja Afrikan mantereella, ex-kihlattu kertoi oikeudessa.

Miehen antamien tietojen mukaan hänellä on useita tuhansia seuraajia Facebookissa ja Youtubessa.

OULUN käräjäoikeuden mielestä miehen tarkoitusperät saattavat olla hyviä, mutta videoiden levitys on kuitenkin Suomen lain mukaan rikos.

Miehelle langetettiin viiden kuukauden ehdollinen vankeusrangaistus törkeästä sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan levittämisestä.

Tuomittu mies on asunut Suomessa vuodesta 2011 lähtien. Oikeuden mukaan hänen pitäisi jo tietää, että hän joutuu elämään ja toimimaan poliittisessa toiminnassaankin Suomessa ollessaan Suomen eikä kotimaansa lainsäädännön mukaan.

– Se, että hän ei ole ottanut selvää siitä, että Suomen lainsäädännön mukaan lapsipornomateriaalin levittäminen on rikos, ei poista teon rangaistavuutta. Tietämättömyys tästä ei ole anteeksiantoperuste. Suomessa on noudatettava Suomen lainsäädäntöä, joka ei näiltä osin edes ole vaikeaselkoinen tai mitenkään vaikea ymmärtää, käräjäoikeus toteaa tuomiolauselmassaan.

Lisää https://www.is.fi/oulun-seutu/art-2000007990833.html
"Nauru pidentää ikää, ellei sitten satu nauramaan väärälle henkilölle."

Tiinas
Roger Murtaugh
Viestit: 871
Liittynyt: Su Helmi 11, 2018 11:00 am

Re: Oulu: Mies jakoi somessa erittäin rankkoja ja väkivaltaisia videoita lapsista – käräjäoikeus antoi tuomion

Viesti Kirjoittaja Tiinas »

Eikö tämä mutaisen tekemä rikos ole jo aikoja sitten tapahtunut, en vaan löytänyt vanhaa ketjua.

Latteenvatkauksen sääntö nro 3. Vika on suomen lainsäädännössä. Aina. Mistäs viaton haiseva mutiainen olisi tiennyt tuollaisesta säännöstä? Kun muualla saa tehdä noin. Tainnut kotoutuskoulutuksessa syödä banaania - heikkolahjaiset eivät osaa syödä ja kuunnella samaan aikaan.
Tackleberry kirjoitti: ↑
Eli tänä vuonna poliisi on ampunut 42 valkoista ja 31 mustaa.
Valkoisia maassa on sellaiset 234 miljoonaa ja mustia 40 miljoonaa, mutta ongelma tässä on se, että "valkoisia tapetaan enemmän, saatana!"
Ei helvetti

Vastaa Viestiin