Mies salakuvasi lapsia suihkussa - hyväksikäyttökuvia pienestä lapsesta

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.
Oikeus ennen kaikkea
Sabrina Duncan
Viestit: 358
Liittynyt: Ti Maalis 30, 2021 2:48 pm

Mies salakuvasi lapsia suihkussa - hyväksikäyttökuvia pienestä lapsesta

Viesti Kirjoittaja Oikeus ennen kaikkea »

Mies salakuvasi lapsia suihkussa ja editoi järkyttäviä hyväksikäyttökuvia pienestä lapsesta
Mies tuomittiin ehdolliseen vankeuteen tämän salakuvattua useita suihkussa olleita lapsia. Mies myös muokkasi pientä lasta esittävistä kuvista lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä esittäviä kuvia. Rikokset tapahtuivat Kurikassa, valtaosin vuosina 2017–2019.

Mies oli salakuvannut matkapuhelimella lukuisia suihkussa olleita lapsia ja aikuisia sekä kotonaan että uimahallissa. Tekojen uhreiksi joutui yli kymmenen henkilöä, joista osa oli kokenut mieheen erityistä luottamusta.

Miehen koneelta löytyi satoja valokuvia ja kymmeniä videotallenteita.

Yritti houkutella lastenhoitajaa suihkuun salakuvattavaksi
Törkeimmässä teoista mies oli kuvannut 4–6-vuotiasta lasta ja muokannut kuvia ja videoita niin, että lapsi näyttäisi olevan sukupuoli- tai oraaliyhdynnässä miehen kanssa. Lisäksi kuvia oli muokattu niin, että lapsen kasvoilla näytti olevan siemennestettä. Hän oli myös tehnyt videoita, joissa hinkkaa itseään vaatteet päällä lasta vasten. Rikos oli alkanut yli 15 vuotta sitten.

Mies oli yrittänyt eräässä tapauksessa houkutella lasta kotiinsa lapsenhoitajaksi, mutta lopulta yrittänyt ostaa lapselta valokuvia tästä vähissä vaatteissa ja houkutella tämän pienen lapsensa kanssa suihkuun kuvattavaksi. Lapsi oli kertonut asiasta äidilleen, joka kielsi lastenhoitokeikan.

Korvauksia yli 20 000 euroa
Vuonna 1980 syntynyt mies tuomittiin kahdeksan kuukauden ehdolliseen vankeuteen. Mies myönsi valtaosan syytteistä. Miehen tuomioon vaikutti se, että hän oli ennestään ollut asian vuoksi tutkintavankeudessa noin neljän kuukauden ajan.

Mies tuomittiin yhteensä yhdeksästä salakatselusta, neljästä sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä, törkeä sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä, sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan hallussapidosta ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisen yrityksestä.

Sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä voidaan tuomita myös tilanteissa, joissa kuvan tai tallenteen valmistaminen tai maahantuonti ei tapahdu levittämistarkoituksessa.

Mies määrättiin maksamaan uhreille reilusti yli 20 000 euroa erilaisia korvauksia. Tuomio ei ole lainvoimainen.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mie ... #gs.47dw1s