Muuramen pedofiilirinki: Äiti ja kaksi miestä vuosiksi vankilaan

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.
Juliet Jones
Axel Foley
Viestit: 2070
Liittynyt: La Elo 23, 2008 10:40 pm
Paikkakunta: Little Stempington

Re: Suomalainen pedofiilirinki:Vanhemmat parittivat lapsiaan

Viesti Kirjoittaja Juliet Jones »

SP, mamma itse, näyttää kadonneen FB:sta kokonaan, ainakaan en löydä hänen profiiliaan. Jos joku sen tietää, niin saa vinkata.

kakkosurpo
Sherlock Holmes
Viestit: 7350
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Suomalainen pedofiilirinki:Vanhemmat parittivat lapsiaan

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo »

Tämä perkeleen sianpaska on jälleen kopissa. Ja yllättäen syynä lapsen törkeä seksuaalinen hyväksikäyttö. Teko tapahtunut jossakin Pirkanmaalla.
Mielenkiintoista on aikanaan tuomioistuimen kanta, joutuuko paska istumaan kokonaisuudessaan myös jäännösrangaisyksen jota on edellisestä tuomiosta jäljellä 4 vuotta.
Tuskin nyt kuitenkaan oikeusistuin niin häijy ja ankara tulee olemaan, ehkä vuosi terapeuttista kuntoutusta olisi kohtuullista.
Vituiksi meni, mutta ei haittaa.

taavetti
Jessica Fletcher
Viestit: 3482
Liittynyt: Pe Helmi 26, 2010 9:17 pm

Re: Suomalainen pedofiilirinki:Vanhemmat parittivat lapsiaan

Viesti Kirjoittaja taavetti »

^Aivan, helvetti sentään:

Pedofiiliringin päätekijää epäillään jälleen
Tiistai 26.8.2014 klo 07.22

Pitkän vankeustuomion saanutta Muuramen pedofiiliringin päätekijää epäillään jälleen törkeästä seksuaalirikoksesta.

Suomen rikoshistorian iljettävimmäksi seksuaalirikokseksi kutsutun Muuramen pedofiiliringin päätekijää, 52-vuotiasta tamperelaismiestä, epäillään jälleen törkeästä lapseen kohdistuneesta seksuaalirikoksesta. Miehellä on tilillään jo kaksi aiempaa seksuaalirikostuomiota.

Iltalehden tietojen mukaan lokakuussa 2009 kymmenen vuoden ehdottomaan vankeusrangaistukseen tuomittua 52-vuotiasta tamperelaismiestä epäillään törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Sisä-Suomen poliisi on saanut esitutkinnan valmiiksi, ja tapaus on parhaillaan syyttäjällä syyteharkinnassa.
Tamperelaismieheen kohdistuva rikosepäily käy ilmi Pirkanmaan käräjäoikeuden 4. heinäkuuta antamasta puolustajan määräämistä koskevasta päätöksestä, jonka mukaan sittemmin nimeään vaihtanutta 52-vuotiasta miestä "epäillään rikoksesta, josta ei ole säädetty lievempää rangaistusta kuin 4 kuukautta vankeutta".

Rikoslain mukaan törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä on tuomittava vankeuteen vähintään yhdeksi ja enintään kymmeneksi vuodeksi.

Sisä-Suomen syyttäjänvirastosta ei kommentoida syyteharkinnassa olevaa tapausta millään tavalla.

Istui puolet
Iltalehden tietojen mukaan muun muassa avopuolisonsa kahden alle kouluikäisen tyttären raiskaamisesta ja törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä sekä yhden muun lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä tuomittu 52-vuotias tamperelaismies kärsi kymmenen vuoden tuomiostaan tasan puolet eli viisi vuotta.

Mieheltä löytyy aikaisempi tuomio lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, mutta koska tuomio on vuosituhannen alkupuolelta, katsottiin mies lain edessä "ensikertalaiseksi".

Rikoslain mukaan määräaikaista vankeusrangaistusta suorittava vanki, joka ei ole rikosta edeltäneiden kolmen vuoden aikana suorittanut vankeusrangaistusta vankilassa, päästetään ehdonalaiseen vapauteen, kun rangaistuksesta on suoritettu puolet. Valvottuun koevapauteen voi päästä jo puoli vuotta aikaisemmin.

- Koevapauden tarkoituksena on edistää tuomitun hallittua ja suunnitelmallista vapauttamista ja sijoittumista yhteiskuntaan, Rikosseuraamuslaitos kertoo verkkosivuillaan.

Poliisi otti miehen Muuramen tapaukseen liittyen kiinni lokakuussa 2008, joten hän olisi päässyt ehdonalaiseen vapauteen viimeistään lokakuussa 2013.

Iltalehden tietojen mukaan tamperelaismies osallistui viime keväänä Helsingissä järjestettyyn juoksukilpailuun ja aloitti opinnot myöhemmin syksyllä, mikä viittaa miehen päässeen valvottuun koevapauteen hyvissä ajoin ennen ehdonalaista vapautta.

Rikosseuraamuslaitoksen mukaan koevapauteen sijoitettu vanki saa asua omassa asunnossaan ja tehdä töitä, opiskella tai olla kuntoutuksessa.

Pirkanmaan käräjäoikeuden päätöksessä olevien diaaritietojen mukaan miestä koskeva rikostutkinta on aloitettu Sisä-Suomen poliisissa viime vuoden aikana.

Tämän vuoden alusta alkaen seksuaalirikoksista tuomituille vangeille on voitu asettaa koevapauden ehdoksi sitoutuminen seksuaalirikoksen ehkäisemiseksi määrättävään lääkehoitoon. Käytännössä tämä koskee vankeja, jotka on tuomittu törkeästä raiskauksesta tai törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014082 ... 6_uu.shtml

Pannaas tuo em. lähteen faktalaatikon tekstikin:

Muuramen pedofiilirinki

- Jämsän käräjäoikeus tuomitsi lokakuussa 2009 kuusi ihmistä pitkiin vankeusrangaistuksiin Suomen oloissa poikkeuksellisen törkeässä ja laajassa lapsiin kohdistuneessa seksuaalirikosvyyhdissä, jossa Keski-Suomesta kotoisin oleva äiti käytti hyväkseen omia tyttäriään ja välitti heitä miehille internetin välityksellä.

- Seksuaalirikosvyyhdin päätekijä, 48-vuotias mies, äidin avopuoliso ja tytärten isäpuoli, tuomittiin kymmenen vuoden ehdottoman vankeusrangaistukseen muun muassa kahdesta törkeästä raiskauksesta ja kahdesta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Äiti tuomittiin seitsemäksi vuodeksi vankeuteen.

- Syyttäjä ja käräjäoikeuden tuomari luonnehtivat molemmat tapausta uransa vakavimmaksi lapsiin kohdistuneeksi seksuaalirikosvyyhdiksi.- Ja kaikkiaankin varmasti yksi kovimmista, mitä viime vuosien aikana on julkisuudessa ollut, käräjätuomari Hannu Kilpelä myönsi tuomion jälkeen.

- Nuorin uhreista oli hyväksikäytön alkaessa vain vuoden ja kolmen kuukauden ikäinen.
Herrasmies kulkee aina portaissa edellä. Myös yksin ollessaan.

kakkosurpo
Sherlock Holmes
Viestit: 7350
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Suomalainen pedofiilirinki:Vanhemmat parittivat lapsiaan

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo »

Tätä sianpaskaa edellisen tuomion ajan suojeltiin vankilassa kuin jotakin perkeleen kuningasta.
Jopa liskollakin oli ollut aina pamppu lähellä suojaamassa tätä.
Nyt on se piste tullut että ei tarvitse mitään suojelua, kongille muiden rangaistuvankien sekaan. Pamput voi pitää lakisääteiset taukonsa niin luonto oikaisee virheensä sillä aikaa.

Täysin järjetön tilanne on että vähäisiä vankilaresursseja käytetään tällaisten saastojen extrasuojeluun. Tämän tarvitsee oppia elämään tekojensa ja niiden seurausten kanssa.
Aivan kuten tämän lapsiuhritkin joutuvat.
Tämä paska on 52 vuotias, elämä takana.
Uhrit lapsia, ja tämän paskan takia elämä osittain takana. Joillakin saattaa olla kokonaan takana elämä, loppu elämä on vain olemista ja toipumista tämän paskan takia.

Lainsäädännölliset keinot eivät tätä pysäytä eivätkä tehoa, pääsee aikanaan jälleen ulos.
Maailmassa on toki paljon pysäyttävämpiä keinoja jotka tehoaa 100%.
Vituiksi meni, mutta ei haittaa.

keijoannikki
Armas Tammelin
Viestit: 80
Liittynyt: Su Loka 21, 2007 1:39 pm

Re: Suomalainen pedofiilirinki:Vanhemmat parittivat lapsiaan

Viesti Kirjoittaja keijoannikki »

Tällä rotalla vielä fb:ssä kaverina kansanedustaja Anna Kontula.. Ei varmaan kontula paljon hätkähtäisi vaikka tieten kaveeraisi pedofiilin kanssa.. Vaalit on tulossa :roll:

Gurney
Vic Mackey
Viestit: 1960
Liittynyt: Ti Huhti 02, 2013 9:37 am

Re: Suomalainen pedofiilirinki:Vanhemmat parittivat lapsiaan

Viesti Kirjoittaja Gurney »

EI JUMALAUTA. Nyt jonnekin ihmisoikeusjärjestöön viestiä, miten suomessa kohdellaa pedofiilejä.

Juoksi sen maratoonin keväällä 2013 eli oli jo silloin VALVOTUSSA KOEVAPAUDESSA. Syksyllä 2013 aloitti Tampereen Yliopistolla ja pääsi koevapauteen loka-marraskuussa 2013.

Ja tuo poliisin tutkima seksuaalirikos tapahtui jo VIIME VUODEN PUOLELLA.
Mitä helvettiä se iljetys on vieläkin vapaudessa ??????????? Poistellut viimeksi sunnuntaina FB kuviaa eli on vapaana

Miksi hitossa kukaan lehti ei puutu tähän asiaan ? Vellihousuja joka ikinen
Jos tosiasiat näyttävät olevan keskenään ristiriidassa, se tarkoittaa sitä, että joku niistä ei ole tosiasia

kakkosurpo
Sherlock Holmes
Viestit: 7350
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Suomalainen pedofiilirinki:Vanhemmat parittivat lapsiaan

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo »

Eiköhän toi kopissa ole. Pitkä ehtoollinen päällä ja syyllistyt uudelleen samaan mistä olet istunut ja mistä olet ehdonalaisessa, sekä törkeä rikos kyseessä niin ei kyllä pitäisi olla mitenkään mahdollista olla vapaalla.
Jos olisi vapaalla niin nyt olisi tutkivalla journalistilla paikka kysellä asian perään jo lasten suojelemisen takia.
2 kovaa tuomiota sianpaskalla pohjalla, kolmatta pukkaa. Jos tämä olisi vapaana niin siinä vaarannettaisiin tuntemattomien lasten turvallisuutta, koska tämä ei lopeta ennen lopullista pysäyttämistä.
Ei se voi olla vapaalla, tai jos on niin siihen pitää löytyä henkilö joka on sen ulos laskenut ja saada hänet vastuuseen.
Kaikki vangitsemisen edellytykset ovat täyttyneet.
Vituiksi meni, mutta ei haittaa.

DollariExpress
Christopher Lorenzo
Viestit: 1694
Liittynyt: Ti Heinä 01, 2008 9:05 pm

Re: Suomalainen pedofiilirinki:Vanhemmat parittivat lapsiaan

Viesti Kirjoittaja DollariExpress »

kakkosurpo kirjoitti:Eiköhän toi kopissa ole. Pitkä ehtoollinen päällä ja syyllistyt uudelleen samaan mistä olet istunut ja mistä olet ehdonalaisessa, sekä törkeä rikos kyseessä niin ei kyllä pitäisi olla mitenkään mahdollista olla vapaalla.
ei se olekaan muille rikollisille mahdollista,mutta näillä pedofiileilla on aina hengenheimolaisia jotka ymmärtää..ja vapauttaa niitä mieluusti seikkailemaan ja tässä taas lopputulos.
kun linkität,niin kopioi asia samalla ketjuun,koska linkit kuolevat joskus jopa muutamassa viikossa ja asia katoaa bittiavaruuteen

Gurney
Vic Mackey
Viestit: 1960
Liittynyt: Ti Huhti 02, 2013 9:37 am

Re: Suomalainen pedofiilirinki:Vanhemmat parittivat lapsiaan

Viesti Kirjoittaja Gurney »

kakkosurpo kirjoitti:Eiköhän toi kopissa ole. Pitkä ehtoollinen päällä ja syyllistyt uudelleen samaan mistä olet istunut ja mistä olet ehdonalaisessa, sekä törkeä rikos kyseessä niin ei kyllä pitäisi olla mitenkään mahdollista olla vapaalla.
Jos olisi vapaalla niin nyt olisi tutkivalla journalistilla paikka kysellä asian perään jo lasten suojelemisen takia.
2 kovaa tuomiota sianpaskalla pohjalla, kolmatta pukkaa. Jos tämä olisi vapaana niin siinä vaarannettaisiin tuntemattomien lasten turvallisuutta, koska tämä ei lopeta ennen lopullista pysäyttämistä.
Ei se voi olla vapaalla, tai jos on niin siihen pitää löytyä henkilö joka on sen ulos laskenut ja saada hänet vastuuseen.
Kaikki vangitsemisen edellytykset ovat täyttyneet.
EI PIDÄ PAIKKAANSA, että olisi vankilassa. Viikonloppuna on kohistu hänen opiskelustaan Tampereen Yliopistossa ja sunnuntaina tää saasta vielä poisteli kuvia FB:stä, kun sivut tulivat julki.

Ja yhä edelleen peräänkuulutan sitä, miten vankeinhoitoilaitos on sallinut hänen opiskella jo vankilassaoloaikana sosiaalitieteitä ? Ja peräti kannustanut siihen. Ja päästetty jo 1.5 vuotta sitten #valvottuun# koevapauteen. Jonka aikana tehnyt uuden rikoksen (jos lehdillä on oikeat tiedot)
Jos tosiasiat näyttävät olevan keskenään ristiriidassa, se tarkoittaa sitä, että joku niistä ei ole tosiasia

Juliet Jones
Axel Foley
Viestit: 2070
Liittynyt: La Elo 23, 2008 10:40 pm
Paikkakunta: Little Stempington

Re: Suomalainen pedofiilirinki:Vanhemmat parittivat lapsiaan

Viesti Kirjoittaja Juliet Jones »

^ Niinpä oli viikonloppuna kuviaan vaihdellut, ja se kuuluisa juoksukuvakin manipuloitu rintalapun kohdalta toiselle numerolle. Kavereita näköjään enää kymmenen.

Saastaa olisi pitänyt seurata tiukemmin, niin olisi jäänyt nopeammin kiinni.

fränkkä
Neuvoja-Jack
Viestit: 502
Liittynyt: Ke Elo 17, 2011 3:19 pm

Re: Suomalainen pedofiilirinki:Vanhemmat parittivat lapsiaan

Viesti Kirjoittaja fränkkä »

En tiedä mitä ovat seuranneet ja miten :evil: Villisti veikkaan, että tämän koevapaus on alkanut helmikuu/maaliskuu 2013 vaihteessa. Nyt tämä saatanan lehti tietojen mukaan jatkaa samalla linjalla. Toivottavasti poliisi ottaa vakavasti. Tuohon aikaan alkoi myös liike jämsä-tampere, ei kai rinki pyöri taas. Onko Jyväskylä herännyt?

kakkosurpo
Sherlock Holmes
Viestit: 7350
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Suomalainen pedofiilirinki:Vanhemmat parittivat lapsiaan

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo »

Kovasti vaan kummastuttaa jos tämä sianpaska on vapaalla edelleen.
Kuten aikaisemmin tuossa kirjoittelin niin vangitsemisen edellytykset täyttyvät erinomaisesti.
Mitkä voi olla perusteet sille että paska olisi vapaana? Tehnyt pitkän ehdonalaisen aikana/tai peräti koevapauden aikana törkeän lapsen seksuaalisen hyväksikäytön.
Viimeisin tuomiohan tuli juuri lapsiin kohdistuneista seksuaalisista teoista.
Normi tapauksessa vastaavasta teosta ehdonalaisessa/koevapaudessa lähdet kiven sisään nopeammin kuin kipinä mulkun päästä.
Vituiksi meni, mutta ei haittaa.

DollariExpress
Christopher Lorenzo
Viestit: 1694
Liittynyt: Ti Heinä 01, 2008 9:05 pm

Re: Suomalainen pedofiilirinki:Vanhemmat parittivat lapsiaan

Viesti Kirjoittaja DollariExpress »

Gurney kirjoitti: Ja päästetty jo 1.5 vuotta sitten #valvottuun# koevapauteen. Jonka aikana tehnyt uuden rikoksen (jos lehdillä on oikeat tiedot)
Valvottu koevapaus voi kestää maksimissaan 6kk ei yhtään päivää yli kenenkään kohdalla.
http://www.rikosseuraamus.fi/fi/index/a ... 2014..html
kun linkität,niin kopioi asia samalla ketjuun,koska linkit kuolevat joskus jopa muutamassa viikossa ja asia katoaa bittiavaruuteen

Arlene
Christopher Lorenzo
Viestit: 1693
Liittynyt: Ke Joulu 12, 2007 8:30 pm
Paikkakunta: Pentonville

Re: Suomalainen pedofiilirinki:Vanhemmat parittivat lapsiaan

Viesti Kirjoittaja Arlene »

keijoannikki kirjoitti:Tällä rotalla vielä fb:ssä kaverina kansanedustaja Anna Kontula.. Ei varmaan kontula paljon hätkähtäisi vaikka tieten kaveeraisi pedofiilin kanssa.. Vaalit on tulossa :roll:
Tsekatkaa Kontulan profiili. A.K. vastaa niille, jotka ovat pyytäneet häntä poistamaan kavereistaan tuomitun seksuaalirikollisen. Sen jälkeen keskustelua..

Mimim
Alokas
Viestit: 1
Liittynyt: La Elo 23, 2014 1:46 pm

Re: Suomalainen pedofiilirinki:Vanhemmat parittivat lapsiaan

Viesti Kirjoittaja Mimim »

Suorastaan ihmettelisin, jos Mikkiksellä ei olisi enemmän uhreja. Muistan kyseisen ällötyksen 90-luvulta, kun juteltiin mm. KissFM chatissa. Itse olin tuolloin yläasteella. Varsinaisilta treffeiltä Jyväskylän kompassilla tein u-käännöksen , hyvä niin.

Vastaa Viestiin