Nelu Dragomir raiskasi naista kaksi tuntia keskellä Helsinkiä

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.
Aizerbaidzan
Horatio Caine
Viestit: 6491
Liittynyt: Su Touko 13, 2007 12:22 pm

Nelu Dragomir raiskasi naista kaksi tuntia keskellä Helsinkiä

Viesti Kirjoittaja Aizerbaidzan »

Iltalehti kirjoitti:http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010040 ... 9_uu.shtml

Mies raiskasi naista kaksi tuntia keskellä Helsinkiä

08.04.2010 klo 14:33

Mies sai julmasta raiskauksesta neljän vuoden tuomion.

kaislikko Helsinki.jpg
kaislikko Helsinki.jpg (27.66 KiB) Katsottu 838 kertaa
Mies raahasi naisen rantakaislikkoon aamuyöllä ja raiskasi tämän julmasti. Kuva Eero Liesmaa.

Mies kävi naisen kimppuun neljän aikaan aamuyöllä keskellä Helsinkiä. Hän raahasi uhrinsa Hesperianpuiston kävelytieltä läheiseen rantakaislikkoon, missä hän oli tappamisella uhaten raiskannut naisen.

Raiskaus kesti noin kaksi tuntia. Mies käytti useita eri tavalla suoritettuja yhdyntöjä.

43-vuotias Nelu Dragomir tuomittiin neljän vuoden vankeuteen. Helsingin hovioikeus katsoi, että raiskaajan käyttämä väkivalta ei ollut voimakasta. Teon laatu, vahingollisuus asianomistajan kannalta sekä teon pitkä kesto olivat kuitenkin sen mielestä erittäin tuomittavia seikkoja. Tämän vuoksi hovioikeus ei muuttanut käräjäoikeuden langettamaa tuomiota.

Vankeustuomion lisäksi raiskaaja joutuu korvaamaan uhrille 9 000 euroa henkisestä kärsimyksesestä sekä kivusta ja särystä sekä muusta tilapäisestä haitasta 3 000 euroa.

Vähimmäisrangaistus raiskauksesta on vuosi. Enimmillään raiskauksesta voi saada kuuden vuoden vankeustuomion.

PÄIVI PELKONEN
[email protected]
Otsikkoon lisätty raiskaajan nimi, sekä kuva tapahtumapaikasta.
-NILS-

tj_eme
Martin Beck
Viestit: 848
Liittynyt: Ke Helmi 10, 2010 1:22 pm

Re: Mies raiskasi naista kaksi tuntia keskellä Helsinkiä

Viesti Kirjoittaja tj_eme »

On tämä aika kieroa, mutta totta. Tappamisella uhkaaminen ei tietenkään ole voimakasta väkivaltaa, jos olisi, linnassa olisi aika paljon enemmän sakkia. Kova väkivalta raiskauksen yhteydessä menee taas sillä tavalla halvalaa, että se onkin osa raiskausta eikä siitä tule erikseen tuomiota. Eli pelkästä rajusta pahoinpitelystä voi saada käytännössä saman kuin pahoinpitelystä ja raiskauksesta.

Pitäisiköhän väkivaltaisen raiskauksen enimmäistuomiota korottaa niin, että se olisi pahoinpitely + raiskaus = tuomio molemmista ilman tavanomaista yhdistämistä. Jotenkin tässä tuntuu, että lainsäätäjä ei oikein näe, miten kovia rikoksia nämä ovat.

markja
Adrian Monk
Viestit: 2913
Liittynyt: La Elo 18, 2007 3:44 am
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Re: Mies raiskasi naista kaksi tuntia keskellä Helsinkiä

Viesti Kirjoittaja markja »

Oliko asialla kulttuurinrikastuttaja? Suurinosa Helsingin raiskauksista on moniosaajien tekemiä, vaikka moniosaajia on vain prosentteja Helsingin väkiluvusta.

Tuo ajatus siitä, että raiskaus voisi olla pahoinpitely + raiskaus on kyllä hyvä. Tällöin pelkkä raiskaus voisi olla vain esimerkiksi sammuneen hyväksikäyttö, kun taas fyysinen väkivalta tai sillä uhkaaminen olisi aina pahoinpitely + raiskaus. Tappamisella uhkaamisesta voisi minusta tuomita tapon yrityksenä ja raiskauksena, koska uhrihan on ollut siinä luulossa, että hänet voidaan tappaa.

Sanomattakin on selvää, että minusta siinä vaiheessa, kun toinen osapuoli tavalla tai toisella ilmaisee aikovansa tai uhkaavansa tappaa viattoman uhrin, hanskojen tulisi pudota ja uhrilla tai apuun tulevilla tulisi olla mahdollisuus käyttää mitä tahansa keinoja millä tahansa seurauksin kriminaalin taltuttamiseksi. ilman mitään "ikäviä" jälkiseuraamuksia itselleen. Esimerkiksi pesäpallomailalla tai kirveellä päähän lyömistä, ampumista haulikolla tms. jne. Ihmisen elämä on niin arvokas, että sen menettämisellä uhkailija on minun silmissäni täysin lainsuojaton paskiainen, jonka on täysin turha ruikuttaa, jos oma elämä siinä sitten menee...kriminaali on kuitenkin se, joka sen valinnan tekee, että nyt aletaan jonkun ihmisen henkeä uhkaamaan...jos kriminaalia vituttaa se, että hän voi itse kuolla, niin kannattaisi varmaan olla uhkaamatta muiden henkeä, eikös vaan?
Kotisivu: http://www.markusjansson.net
Blogi: http://markusjansson.blogspot.com
PGP: 6E9E375EC50A27FDB9DA1672A78C27BF735ADADA
PGP2: 9966C10DDC7F0DEDEC480A75FE952445F24D55DD

Bruno
Lauri Hanhivaara
Viestit: 147
Liittynyt: Ke Maalis 05, 2008 3:32 pm
Paikkakunta: Oulu

Re: Mies raiskasi naista kaksi tuntia keskellä Helsinkiä

Viesti Kirjoittaja Bruno »

Vielä ei ole selvinnyt onko kulttuurin rikastuttaja ja moniosaajakonsultti mamujen joukosta, mutta voidaan pistää veikat täällä minfossa pystyyn. Arvelen kyseessä olevan melko hyvätuloisen työttömän murtaen suomea puhuvan moniosaajan olevan kyseessä.
Isäni oli juristi ja tuomari - minä vain turisti ja juomari

Bruno
Lauri Hanhivaara
Viestit: 147
Liittynyt: Ke Maalis 05, 2008 3:32 pm
Paikkakunta: Oulu

Re: Mies raiskasi naista kaksi tuntia keskellä Helsinkiä

Viesti Kirjoittaja Bruno »

Joo kulttuurin rikastuttajahan se siellä luuraa. Nelu Dagomir 43 v.
Voi tsiisus, että vituttaa. Jonain päivänä luulisi suomalaisten päreet palavan näihin saatanan paskiaisiin joita täällä hyysätään. HYI SAATANA
Isäni oli juristi ja tuomari - minä vain turisti ja juomari

Kiiski Vastaranta
Olivia Benson
Viestit: 711
Liittynyt: Pe Helmi 19, 2010 12:50 am

Re: Mies raiskasi naista kaksi tuntia keskellä Helsinkiä

Viesti Kirjoittaja Kiiski Vastaranta »

Hovioikeus tuomitsi ankaran rangaistuksen kaksi tuntia kestäneestä raiskauksesta

Helsingin hovioikeus on tuominnut ankaran rangaistuksen miehelle, joka raiskasi hänelle entuudestaan tuntemattoman naisen Hesperianpuistossa Helsingin Töölössä kesäkuussa 2008.

Nelu Dragomir, 43, hyökkäsi neljältä aamuyöllä uhrinsa kimppuun Hesperianpuiston kävelytiellä ja raahasi tämän viereiseen rantakaislikkoon. Dragomir uhkasi tappaa naisen ja raiskasi tämän useita kertoja.

Hovioikeus piti voimassa Helsingin käräjäoikeuden ratkaisun, jossa katsottiin, että tekoa vakavoitti muun muassa sen pituus. Dragormir raiskasi uhriaan kahden tunnin ajan.

Dragomir tuomittiin neljäksi vuodeksi vankeuteen ja hänet määrättiin korvaamaan uhrilleen muun muassa henkisestä kärsimyksestä 9 000 euroa.

Hovioikeudessa Dragomir vaati syytteen hylkäämistä. Hän väitti, että yhdynnät olivat tapahtuneet väkivallatta ja uhkauksitta. Toissijaisesti hän vaati, että rangaistusta ja vahingonkorvausta pitäisi alentaa. Rangaistus poikkesi hänestä yleisestä käytännöstä.

Hovioikeus katsoi, ettei jää Dragomirin syyllisyydestä jäänyt epäilystä. Sen mukaan raiskauksesta tuomitaan yleensä kahden vuoden rangaistus mutta rangaistusasteikko on laaja, yhdestä kuuteen vuotta, koska raiskausrikos voi käsittää monenlaisia tekoja.

Hovioikeuden mukaan tässä tapauksessa oli kysymys erityisen moitittavasta raiskauksesta, vaikkei Dragomirin käyttämä väkivalta ollut erityisen voimakasta. Asian ratkaisivat hovioikeudenneuvokset Juha Paimela, Liisa Lehtimäki ja Leena Järvilahti.
http://www.mtv3.fi/uutiset/rikos.shtml/ ... 04/1096074

Iltalehden jättäessä tekijän nimen julkaisematta oli arvattavissa että tekijä ei ole kantasuomalainen,kun yleensä tälläisistä törkeissä tapauksissa kyllä julkaistaan.
Tiedelehti 27.05.2010 19:00
-Testosteroni vähentää sosiaalista sinisilmäisyyttä

Carina
Neuvoja-Jack
Viestit: 526
Liittynyt: Pe Heinä 20, 2007 3:05 pm
Paikkakunta: Keski-Suomi

Re: Mies raiskasi naista kaksi tuntia keskellä Helsinkiä

Viesti Kirjoittaja Carina »

No mutta..Tämähän onkin jo tuttu tapaus lehtien sivuilta..
Kyllä saa taas olla vaimo ylpeä miehestään..Mikäli edes nyt oikeasti on vaimo :roll: Onkohan tultu vaan pienen vauvan avulla Suomeen?? Sais lähettää kyllä takas sinne mistä on tullutkin tai vielä vaikka vähän kauemmaksikin..

"Kymmenkuinen vauva joutui viettämään öitä pakkasessa
16.2.2009 8:16

Romanialaispari ja heidän kymmenkuinen vauvansa eivät saaneet yösijaa Helsingissä, Ilta-Sanomat kertoo.

Nelu Dragomir.jpg
Nelu Dragomir.jpg (89.23 KiB) Katsottu 835 kertaa
Nelu Dragomir, Adriana-Stanica Papuc ja heidän kymmenkuinen poikansa Gabriel-Costin joutuivat kiertelemään neljä yötä kaupungilla, sillä viranomaiset eivät osanneet päättää, miten heidän kanssaan tulisi toimia.

Lehden mukaan perhe jäi vaille kotia viikko sitten, kun he eivät enää voineet jäädä romanialaisen ystävänsä luokse Helsingissä.

Ensimmäisen yön perhe vietti Kampin bussiaseman penkeillä. Toiseksi yöksi he pääsivät hotelli Fennoon, mistä sosiaalipäivystys oli luvannut heille yhden yön majoituksen. Kolmaskin yö kului bussiasemalla, mutta neljännen yön he viettivät Helsingin kaduilla kahdentoista asteen pakkasessa.

Vauva joutui viettämään yöt vaunuissa täysissä vaatteissa, kykenemättä liikkumaan kunnolla.

- Vaunu on nyt hänen kotinsa. Muuta kotia hänellä ei ole, perheen äiti Adriana-Stanica Papuc sanoo lehdelle.

Viranomaiset pallottelivat

Lauantaina perhe pääsi taas hotelli Fennoon, missä he saavat olla ainakin alkuviikon.

Perheen äiti kertoo Ilta-Sanomille, että viranomaiset pallottelivat perhettä luukulta toiselle.

- Sosiaalityöntekijä neuvoi ottamaan yhteyttä poliisiin. Poliisi käski Romanian suurlähetystöön. Siellä taas sanottiin koko ajan, että palatkaa Romaniaan.

Äiti jatkaa, että perhe haluaa jäädä Suomeen ja löytää asunnon ja töitä. Romaniaan he eivät halua palata.

- Siellä tilanne on hyvin, hyvin paha. "
http://www.iltalehti.fi/helsinki/200902 ... 2_hi.shtml

Eikä näyttäisi olevan ensimmäinen kerta kun on mielessä jotain ihan muuta kun koti-iltojen viettäminen sen pienen vauvan ja vaimon luona :roll:

Pulloon, ravintolaan ja autoon jääneet DNA-jäljet paljastivat romanialaisen
Tyrmäystipoista epäillylle varkaalle vaaditaan 1,5 v vankeutta


"Porvoon käräjäoikeuden Loviisan istuntosalissa luettiin torstaina syytteet kolmelle romanialaiselle miehelle, joiden epäillään syyllistyneen useisiin varkauksiin Helsingin ja Porvoon alueelle. Syyttäjä vaati päätekijäksi epäillylle, vuonna 1966 syntyneelle romanialaiselle Dragomir Nelulle vähintään 1,5 vuotta ehdotonta vankeutta, ja kahdelle muulle syytetylle vähintään vuoden ehdollista vankeutta.

Pääsyytetyn epäillään vuoden 2007 syyskuussa ujuttaneen tyrmäystippoja tai muuta huumaavaa ainetta 21-vuotiaan helsinkiläisen opiskelijatytön juomaan. Sen jälkeen miehen epäillään kulkeneen tiedottomassa tilassa olleen tytön kanssa tämän asuntoon Helsingin Mannerheiminkadulla, ja varastaneen tytön asunnolta tietokoneen, kameran, koruja, raha ja muuta omaisuutta.

Oikeudessa esiintynyt tyttö ei muistanut illan ja yön tapahtumista juuri mitään, vain lyhyitä välähdyksiä. Hän kertoi lähteneensä kaverinsa kanssa Helsingin ravintoloihin, ja käyttäneensä maltillisesti alkoholia, mutta huumaantuneensa nopeasti ”tiedottomaan tilaan”. Tytön seuraavat muistikuvat olivat seuraavalta aamulta, kun hän oli herännyt ”hirveässä kunnossa” omasta sängystään. Pian hän huomasi, että asunnosta oli viety noin 1.913 euron arvosta omaisuutta. Viereisessä huoneessa nukkunut kämppäkaveri kertoi kuulleensa, että tyttö oli tullut sisälle ”jonkun kanssa”. Muuta havaintoa asunnolle tulleesta varkaasta ei ollut. Tyttö ei itse osannut epäillä tyrmäystippoja, mutta esitutkinnassa sitä pidettiin mahdollisena syynä tytön tiedottomaan tilaan ja muistinmenetykseen.

Salmaripullosta löytyi DNA:ta

Poliisitutkinnan yhteydessä tyttö havaitsi, että illalla vielä täynnä ollut 4 senttilitraa salmiakkikoskenkorvaa sisältänyt pikkupullo oli yön aikana tyhjennetty. Poliisi sai ”salmari”-pullossa olleesta pienestä sylkimäärästä DNA-näyteen, joka tallennettiin poliisin tietokantaan. Rikos jäi sillä erää selvittämättä.

Myöhemmin poliisi sai täsmälleen samanlaisen DNA-näytteen myös tutkiessaan helsinkiläisen Ristorante Villa Di Cesare-nimisen ravintolan murtojälkiä 30.3.2008. Ravintolaan oli murtauduttu rikkomalla ikkuna ja tunkeutumalla aukosta sisälle. Käteistä rahaa ja alkoholia oli kadonnut noin 750 euron arvosta. Tutkinnassa epäillyn DNA:ta löytyi ravintolan sisältä seinältä rikotun ikkuna-aukon kohdalta. Syyttäjän mukaan murtomiehelle oli ilmeisesti tullut haava ikkunaa rikottaessa, ja pieni verijälki oli jäänyt seinälle. Rikos jäi myös tuolloin selvittämättä, mutta poliisi tallensi myös uuden DNA-näytteen tietokantaan.

DNA:n haltijaksi epäillyn Dragomir Nelun epäillään kahden romanialaisen rikoskumppaninsa kanssa syyllistyneen useisiin rikoksiin. Syytteen mukaan rikoksiin osallistui useita muitakin henkilöitä, joita ei ole tunnistettu eikä saatu kiinni.

Syyttäjän mukaan kolmikko varasti 3.8.2009 Hyvinkäällä 50 metriä kuparijohtoa ja 400 litraa polttoöljyä, 8.8.2009 Porvoossa Domargårdin jäteasemalta työkaluja 10.600 euron arvosta sekä 29.8.2009 Vantaalta Skanskan rakennustyömaalta kuparikaapelia ja muuta omaisuutta noin 46.000 euron arvosta.

Syytetyn tarinat muuttuivat useasti

Romanialaismies kumppaneineen jäi kiinni ja vangittiin Porvoossa 31.8.2009, jolloin häneltä otettiin nielusta DNA-näyte, joka yhdisti hänet helsinkiläisen tytön asunnossa tapahtuneeseen varkauteen sekä ravintolamurtoon. Miehen DNA:ta löytyi myös Ford Escort-autosta, josta oli löydetty varastettua tavaraa. Varastettua tavaraa löytyi runsaasti myös kolmikon yhteisestä asunnosta Helsingissä.

Eilen oikeudessa syytetty kiisti kaikki rikokset. Hän sanoi olleensa Helsingin rautatieasemalla vaimonsa kanssa samaan aikaan, kun helsinkiläistytön asunnolla tapahtui varkaus. Varastetut tavarat miehet sanoivat ostaneensa Helsingin rautatieasemalta "tuntemattomalta mieheltä".

-En ole vienyt tyttöä mihinkään enkä varastanut mitään. Olin tekohetkellä vaimoni kanssa rautatieasemalla, jossa romanialaiset tapaavat toisiaan. Minulla on erittäin hyvä muisti. Muistan asian hyvin, syytetty kertoi.

-Asiakirjojen mukaan te olette esitutkinnassa kertoneet olleenne tapahtuma-aikana Italiassa. Miksi te olette näin kertoneet? Kummassa oikein olitte Helsingissä vai Italiassa?, kysyi käräjätuomari Melise Roiha-Sjöblom. Syytetty hämmentyi hieman, mutta vastasi pian.

-Olin silloin Helsingissä, mutta kuulusteluissa minua kyllästytti, kun kuulustelija kyseli asiaa koko ajan, ja vastasin, että Italiassa, syytetty selitti.

"En ymmärrä miksi minun DNA:ta on joka puolella"

-Miten sitten selitätte tämän DNA:n löytymisen asunnosta?, käräjätuomari kysyi.

-En ymmärrä näitä tieteellisiä asioita, enkä sitä miksi minua painostetaan tällä DNA-asialla. Tässä (DNA)-prosessissa on tapahtunut jokin virhe. Olen asunut Suomessa 3 vuotta enkä ole tehnyt mitään rikosta. Ihmettelen miksi minun DNA:ta löytyy joka puolelta, syytetty aprikoi.

Myös ravintolamurron syytetty kiisti täysin. Hän kertoi olleensa rikoshetkellä vaimonsa luona, joka oli viimeisillään raskaana. Käräjätuomarin kysymykseen lapsen syntymäajasta syytetty vastasi lapsen syntyneen 31.8.2008.
-Mutta tämä tekohan tapahtui maaliskuun 29.-30. päivien välillä 2008, miksi nyt ilmoitatte, että lapsi syntyi 31.8.2008. Te olette täällä todennut, että teillä on hyvä muisti, kyllä kai te muistatte, koska lapsenne on syntynyt, käräjätuomari ihmetteli.

-Tämä lapsi syntyi 30. tai 31. päivänä, mutta en tiedä kuukautta. Olen niin sekaisin, syytetty voihki ja haroi hiuksiaan. Hän ei myöskään osannut sanoa miksi hänen DNA:ta löytyi ravintolan seinästä.

Käräjäoikeuden istunto Loviisan käräjäsalissa kesti yli 12 tuntia. Istunto päättyi torstai-iltana kello 22 aikoihin, jonka jälkeen pääsyytetty Dragomir Nelu siirrettiin Porvoon poliisivankilan kautta Vantaan vankilaan istumaan päivää aiemmin saamaansa ehdotonta vankeustuomiota. Kaksi muuta syytettyä päästettiin Loviisassa vapaalle jalalle. Tuomio annetaan kansliatuomiona 17.12.2009 kello 15."
http://www.loviisansanomat.net/lue.php?id=3869&vo=27

Lisätty Iltalehdessä ollut kuva.
-NILS-
Minulla ei ole mitään niitä vastaan, joilla ei ole mitään minua vastaan.

tj_eme
Martin Beck
Viestit: 848
Liittynyt: Ke Helmi 10, 2010 1:22 pm

Re: Mies raiskasi naista kaksi tuntia keskellä Helsinkiä

Viesti Kirjoittaja tj_eme »

Tämä heppu on siis EU-kansalainen, joka nauttii unionin alueella vapaasta liikkuvuudesta. Tämä mies ei siis tarvitse mitään oleskelulupia tai vastaavaia. Joku toivo voi olla, että se saataisiin takaisin kotimaahansa kärsimään vankeustuomio, mutta ei sitä varmaan sen kummemmin yritetä.

Kiiski Vastaranta
Olivia Benson
Viestit: 711
Liittynyt: Pe Helmi 19, 2010 12:50 am

Re: Mies raiskasi naista kaksi tuntia keskellä Helsinkiä

Viesti Kirjoittaja Kiiski Vastaranta »

Kurjaahan siellä Romaniassa kun omissa nurkissa ei pyöri raiskattavaksi kelpaavia vaaleita tyttöjä,eikä omiakaan kehtaa.
On äijä saanut aikaseksi sitten kaikenlaista noin lyhhyessä ajassa,ilmi selvä hädänalainen avuntarvitsija :evil:
Tiedelehti 27.05.2010 19:00
-Testosteroni vähentää sosiaalista sinisilmäisyyttä

Bambinos
Martin Riggs
Viestit: 636
Liittynyt: To Helmi 28, 2008 11:36 am

Re: Mies raiskasi naista kaksi tuntia keskellä Helsinkiä

Viesti Kirjoittaja Bambinos »

Parin vuoden kuluttua äijä potkaistaan vankilasta ulos putkikassi kourassa ja toivotetaan hyvää jatkoa. Pian Voima-lehti kirjoittaa nyyhkytarinan pariskunnasta, jotka elävät Mellunmäen metroasemalla 2-vuotiaan poikansa kanssa eikä yhteiskunta välitä.
Pitäisi välittää sen verran, että toimittaisivat kurjat takaisin Romaniaan. On Romanian paskahallituksen tehtävä huolehtia omista ihmisistään.

matlockb
Michael Knight
Viestit: 4486
Liittynyt: Ma Maalis 29, 2010 6:17 am

Re: Mies raiskasi naista kaksi tuntia keskellä Helsinkiä

Viesti Kirjoittaja matlockb »

Tuomio oli yksinkertisesti aivan naurettava, verrataampa nyt vaikka paljon puhuttuun Herlinin juttuun. Vaikka olen mies, niin uskon tietäväni että raiskaus on naiselle sellainen juttu josta kaikki naiset eivät toivu koskaan. Ja koska asialla oli jo ennestään rikollinen ja ulkomaalainen, pitäisi hänelle kustantaa veronmaksajien varoista ainoastaan menolippu sinne mistä on tullutkin ja ikuinen kielto tulla suomeen ja ottakoon akkansa ja kersansa mukaansa (vaikka eivät ole mitään tehneetkään) sinne ja käyttäköön kotimaansa "sosiaalihuoltoa" ettei tarvi Mellunmäen metroasemalla yöpyä. Onhan Valjakkalallakin (Aslak Ahonesella ja nimiähän miehellä riittää nykyinen Fouganthinen Nikke, rakkaalla lapsella on monta nimeä) ikuinen kielto tulla ruotisiin, näin ainakin käsitin.

Panostaja
Alokas
Viestit: 3
Liittynyt: Pe Tammi 15, 2010 8:11 pm

Re: Mies raiskasi naista kaksi tuntia keskellä Helsinkiä

Viesti Kirjoittaja Panostaja »

markja kirjoitti: Sanomattakin on selvää, että minusta siinä vaiheessa, kun toinen osapuoli tavalla tai toisella ilmaisee aikovansa tai uhkaavansa tappaa viattoman uhrin, hanskojen tulisi pudota ja uhrilla tai apuun tulevilla tulisi olla mahdollisuus käyttää mitä tahansa keinoja millä tahansa seurauksin kriminaalin taltuttamiseksi. ilman mitään "ikäviä" jälkiseuraamuksia itselleen. Esimerkiksi pesäpallomailalla tai kirveellä päähän lyömistä, ampumista haulikolla tms. jne. Ihmisen elämä on niin arvokas, että sen menettämisellä uhkailija on minun silmissäni täysin lainsuojaton paskiainen, jonka on täysin turha ruikuttaa, jos oma elämä siinä sitten menee...kriminaali on kuitenkin se, joka sen valinnan tekee, että nyt aletaan jonkun ihmisen henkeä uhkaamaan...jos kriminaalia vituttaa se, että hän voi itse kuolla, niin kannattaisi varmaan olla uhkaamatta muiden henkeä, eikös vaan?
Onhan se aika ikävää kun joutuu itsensä suojelusta rangaistuksi, saati maksamaan korvauksia henkilölle, joka on yrittänyt pahoinpidellä tai tappaa.

Mutta tuon sinun näkemyksen mukaan ketään ei voitaisi enää tuomita taposta eli kenet vain voisi koska vain tappaa vaikkapa pesäpallomailalla. Riittäisi kun sanoisi, että toinen uhkasi tappaa..?

Avatar
Sajaki
Jane Marple
Viestit: 1003
Liittynyt: Pe Maalis 19, 2010 8:53 pm
Paikkakunta: Left-hand path

Re: Mies raiskasi naista kaksi tuntia keskellä Helsinkiä

Viesti Kirjoittaja Sajaki »

Kiiski Vastaranta kirjoitti:
Hovioikeudessa Dragomir vaati syytteen hylkäämistä. Hän väitti, että yhdynnät olivat tapahtuneet väkivallatta ja uhkauksitta.
Melkein alkoi naurattamaan tämä kohta. Hei älypää, se on silti raiskaus :roll:
"Karkea kysymys koko kriminaalipolitiikan historian ajan on ollut, onko rikoksiin syyllistynyt (tai muuten poikkeava) henkilö paha vai hullu."

rapier
Vic Mackey
Viestit: 1942
Liittynyt: Ma Maalis 10, 2008 6:21 pm
Paikkakunta: Oulu

Re: Mies raiskasi naista kaksi tuntia keskellä Helsinkiä

Viesti Kirjoittaja rapier »

Panostaja kirjoitti:
Onhan se aika ikävää kun joutuu itsensä suojelusta rangaistuksi, saati maksamaan korvauksia henkilölle, joka on yrittänyt pahoinpidellä tai tappaa.

Mutta tuon sinun näkemyksen mukaan ketään ei voitaisi enää tuomita taposta eli kenet vain voisi koska vain tappaa vaikkapa pesäpallomailalla. Riittäisi kun sanoisi, että toinen uhkasi tappaa..?
Aika usein henkirikoksesta syytetyt ovat väittäneet tappaneensa henkensäpitimiksi. :mrgreen:
Paskanen tukka

v-a-45
Javier Pena
Viestit: 1878
Liittynyt: Su Helmi 08, 2009 12:40 pm

Re: Mies raiskasi naista kaksi tuntia keskellä Helsinkiä

Viesti Kirjoittaja v-a-45 »

Tuliko tämä neljän vuoden tuomio pelkästään raiskauksesta vai yhdistettiinkö raiskaus näihin muihin rikoksiin? Jo yhdistettiin, on tuomio naurettava, enkä sitä edes tuomioksi voi sanoa. Mutta tässä nähdään kuinka EU toimii, tänne voi tulla kuka tahansa, nauttimaan Suomen sosiaaliturvasta/tuesta ja miten yleensä Romania on hyväksytty unioniin?
kohtalo sekoittaa kortit ja me vain pelaamme

Vastaa Viestiin