Lindan ja Jennyn törkeä raiskaus Göteborgissa

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.
Kiiski Vastaranta
Olivia Benson
Viestit: 711
Liittynyt: Pe Helmi 19, 2010 12:50 am

Lindan ja Jennyn törkeä raiskaus Göteborgissa

Viesti Kirjoittaja Kiiski Vastaranta »

Linda ja Jenny joutuivat julman ja sadistisen raiskauksen uhriksi eivätkä nuoret naiset/tytöt halunneet vaieta tästä, ei edes vaikka tietyt tahot yritti tehdä kaikkensa sen eteen jopa uhkailua ja painostusta käyttäen.
Jos nuorilla tytöillä on rohkeutta kertoa tarinaansa omilla nimillä ja kasvoilla niin annetaan heidän tarinansa elää median uhkailuista ja viranomaisten hiljentämisyrityksistä huolimatta.

Kuva
Linda
Kuva
Jenny

Kaikki alkoi siis uudenvuodenaattona 31. joulukuuta 2004 kun 18 vuotias Jenny ja 19 vuotias Linda olivat viettämässä iltaa ystäviensä asunnolla josta he päättivät lähteä toisiin juhliin ja sopivat ystäviensä kanssa ennen lähtöä että näkisivät ehkä vielä samana iltana.
"Linda ja Jenny tapasivat raiskaajansa raitiotiepysäkillä, Friskväderstorgetilla Göteborgissa. Oli uudenvuodenaatto, ja tytöt olivat matkalla juhliin. Miehet väittivät, että olivat matkalla samaan suuntaan. - "Se tuntui täysin normaalilta, joten teimme seuraa", kertoo Jenny.
”Yhtäkkiä yksi heistä tarttui Lindaa kädestä alkaen repiä häntä sivummalle, Linda onnistui ensin pakenemaan, mutta he otti hänet kiinne. Lindan yrittäessä tapella vastaan ja minä jähmetyin shokista paikoilleni, en kyennyt edes juoksemaan karkuun apua hakemaan. Olin varma että he tappavat Lindan. Toiset näistä tekijöistä jäi lähettyvilleni seisomaan kuin vartioidakseen minua.

Kuva
Kuva
Biskopsgårdenia jossa kaikki tapahtui

Se tapahtui metsikön läpi johtavalla puistokäytävällä, Miesten käyttäytyminen muuttui äkisti. - "He kävivät kimppuumme joka suunnasta, joku otti esiin teleskooppipampun. Se löi minua päähän... vartaloon.. luulin että he tappavat minut. Kun huusin apua ja Jennyä hän löi yhä enemmän, verta oli kaikkialla ja he lopettivat jossain vaiheessa kun esitin tajutonta ja olin hiljaa", kertoo Linda.
Myös Jenny lyötiin maahan. Hän sai ensin kovan iskun päähänsä jonka seurauksesta hän kaatui taaksepäin ottaa vastaan sekä lyöntejä että potkuja kasvoihin kunnes menetti tajuntansa. - "Heräsin ja huomasin että ne repivät pois housujani. Minä huusin, minua lyötiin, ja pökerryin taas." - "Kun tulin uudelleen tajuihini niin... niin he olivat raiskaamassa minua."
Jenny raiskattiin kaikilla mahdollisilla tavoilla ja vuosi vertaa kaikista paikoista, toisten ollessa ympärillä, eikä hänellä ole tajunnan menetyksien johdosta mitään tietoa kuinka kauan raiskaaminen kesti.
Samaan aikaan Linda taisteli elämästään. - "Ajattelin etten olisi kestänyt uutta lyöntiä päähän, joten makasin liikkumatta tuskin hengittäen", hän kertoo. Kun miehet jättivät Lindan ja poistuivat kavereidensa luokse, jotka samanaikaisesti raiskasivat Jennyn, Lindan onnistui paeta.
- "Olin paniikissa. Juoksin pitäen molempia käsiäni kasvoillani, koska ne vuosivat niin paljon verta." Linda pysäytti autoilijan, joka kutsui paikalle ambulanssin.
Lindalta murtui mm. silmäkulman luut ja näin hänet jouduttiin leikkaamaan.
Kun he vihdoin olivat lopettaneet ja Jenny palasi tajuihinsa ties kuinka kauan sen jälkeen yritti hän nousta ylös, se ei onnistunut kuin useiden yritysten jälkeen, kaikesta huolimatta ja vaikeita vammoja saaneena mm. poskiluu murtunut , peukalo murtunut, pää jouduttiin tikkaamaan melkein kauttaaltaan, jalat ja keho ympäriinsä ruhjottuna ja verta valuen hänen onnistui päästä asuntoalueelle, jossa hän tapasi vanhemman pariskunnan jotka hälyttivät Jennylle apua.
Jennyä oli myös potkittu useita kertoja alapäähän raiskauksen jälkeen hänen maatessa tajuttomana maassa, siemennestettä löydettiin niin emättimestä kuin peräaukosta.

KuvaKuva
Linda ja Jenny

Nyt molemmat tytöt haluavat kertoa tarinansa, antaakseen muille uhatuille naisille rohkeutta ilmoittaa poliisille. Linda toivoo myös, että hänestä otetut kuvat julkaistaan Expressenissä, sen osoittamiseksi kuinka brutaalia väkivalta naisia kohtaan voi olla. Torstaina Jenny ja Linda esiintyivät TV3:n "Efterlyst"-ohjelmassa. - "Toivon myös,että joku antaa vihjeen jolla nämä miehet voidaan saada kiinni. Niin kauan kun he ovat vapaina, olen aina peloissani", sanoo Linda.
Göteborgissa uutenavuotena 2005 suomalais-ruotsalaisten jengi toimesta raiskaamaksi joutunut 19-vuotias Jenny kertoi Expressenille: "Jag skulle kunna mörda eller kastrera dem som gjorde så här mot mig." Hänellä ei ole muistikuvaa siitä, kuinka monta kertaa hänet raiskattiin samanaikaisesti kun hänen ystävätärtään Lindaa pahoinpideltiin samojen miesten toimesta. Hyökkääjät, joista eräs on Turussa asuva Suomen kansalainen, löivät tyttöjä heti päähän teleskooppipampuilla. Herätessään Jenny huomasi miehen makaavan päällään. "Han höll på att våldta mig då." "Silloin aloin huutaa, mutta hän löi minua uudelleen päähän, ja menetin tajuntani." Jennyä oli käsitely mm. rikotulla pullolla.

Edessäoleva oikeudenkäynti merkitsee Jennylle ja Lindalle tuskallisten muistojen uudelleenheräämistä, ja mahdollisesti ilkkuvien ja ylimielisten raiskaajien kohtaamista. "Mutta haluan ehdottomasti nähdä nämä sairaat ihmiset oikeudessa", kertoi Linda Göteborgilaiselle sanomalehdelle.
Kauan saivat tytöt odottaakin sillä pidätyksia alkoi tulemaan vasta syyskuulla kun Mursal Mohamud Abdullahi (Mursal) oli paennut Suomeen josta hänet pidätettiin 21. syyskuuta, Jassin Abdikarim Mahamud (Jassin) pidätettiin 12. lokakuuta, Abdulgadir Mohamed Khalifa (Abdulgadir) pidätettiin 17. lokakuuta, Omar Mohamed Omar (Omar) pidätettiin 18. lokakuuta.
Mursal Mohamud Abdullahi (Mursal) myöntää vain ryöstön ja sanoo vain varastaneen käsilaukun, Jassin Abdikarim Mahamud (Jassin) myöntää ryöstön ja että käytti vähän väkivaltaa, Abdulgadir Mohamed Khalifa (Abdulgadir) myöntää varkauden ja kertoo olleensa paikalla penkomassa käsilaukkua ja käyttäneensä siellä ollutta puhelinta, Omar Mohamed Omar (Omar) kertoo olleensa vain paikanpäällä vähän niin kuin vartiomiehenä ja myöntää vain nähneensä kaiken.

Tuon illan tapahtumat eivät ole jättäneet Jennyä rauhaan, sillä hän nukkuu yhä huonosti painajaisten takia. Vaikka muisto raiskauksesta on hänelle yhä hyvin tuskallinen, hän päätti ystävättärensä Lindan kanssa tulla julkisuuteen omilla kasvoillaan, voidakseen ehkä auttaa joitakin muita tyttöjä välttämään saman kohtalon.

Kuva
Jennyn järkynyt veli halusi myös osallistua julkisesti vastustamaan raiskauksia ja tukemaan niiden uhreja.

Miksi viranomaiset, opettajat, media ja nuorison mielipidevaikuttajat yhä peittelevät maahanmuuttaja-miesten vaarallisuutta altistaen yhä lukemattomat nuoret naiset ja tytöt tälle onnettomuudelle, josta Linda ja Jenny haluavat varoittaa -itseään säästämättä?
Jenny ei myöskään epäröi kertoa mitä hän haluaisi tehdä, ”Jag skulle kunna mörda eller kastrera dem som gjorde så här mot mig, säger hon.”

Aftonbladetin julkaisemat kuvat tekijöistä vasemmalla ja oikealla todelliset tekijät siluettien takana.
Kuva
Jassin Abdikarim Mahamud, syntynyt 04.10.1987 Mogadishussa Somaliassa, tuomittu törkeästä pahoinpitelystä, törkeä raiskaus ja ryöstö 2 vuotta.
Kuva
Mursal Abdullahi, syntynyt 04.10.1987 Suomen kansalainen ja asuvat Turussa, tuomio ryöstöstä 3kk.
Kuva
Abdulgadir Mohamed Khalifa, syntynyt 12.01.1988 Mogadishussa Somaliassa, tuomio ryöstöstä 2kk .
Kuva
Omar Mohamed Omar, syntynyt 07.6.1989 ja Kismayoa Somaliassa, todettiin syyttömäksi.

Mursal Abdullahi, Jassin Mahamud ja Abdulgadir Mohamed Khalifa tuomitaan maksamaan yhteisvastuullisesti korvauksia Jennylle 35 000 kruunua korkoineen 1 päivästä tammikuuta 2005 alkaen kunnes maksu on suoritettu.
Jassin Mahamud tuomitaan lisäksi maksettavaksi vahingonkorvauksia Jennylle 150 000 kruunua korkoineen 1 päivästä tammikuuta 2005 alkaen kunnes maksu on suoritettu.
Mursal Abdullahi, Jassin Mahamud ja Abdulgadir Mohamed Khalifa tuomitaan maksamaan yhteisvastuullisesti korvauksia Lindalle 15 290 kruunua, korkoineen määrästä 1. tammikuuta 2005 alkaen, kunnes maksu on suoritettu.
Jassin Mahamud tuomitaan lisäksi maksettavaksi vahingonkorvauksia Lindalle kanssa 65 290 kruunua 1. tammikuuta 2005 alkaen, kunnes maksu on suoritettu.
Niin ja sitten pitää otttaa huomioon noissa tuomioissa että niihin sisältyi myös muita törkeitä ryöstöjä joissa käytettiin teleskooppipamppua jne. Ei siis pelkästään tästä jutusta tullut.
825 euron sakkotuomion ja määräyksen sulkea sivustonsa kokonaisuudessaan.
Osaan sivun sisältöä voi tutustua sananvapauden rajojen tutkimista varten internetarkisto waybackmachinen kautta etsimällä ensin Tomashot- nimisen sivun osoitteen hakukoneella.
http://www.uutiskynnys.fi/uutiset/kotim ... unsa-takia
http://www.expressen.se/1.188807
http://www.expressen.se/1.279095
http://www.expressen.se/1.262795
http://www.expressen.se/1.260597
http://www.expressen.se/1.258682
http://www.expressen.se/nyheter/1.25820 ... h-valdtogs
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article332951.ab (Siis missä noi törkeä ja valheelliset siluetti kuvat olivat)
http://politisktinkorrekt.info/2010/02/ ... gvaldtakt/

Että sellainen tarina taas kertaa, enkä ole löytänyt tästä aloitusta ainakaan millään haulla enkä nuohoamalla nurkkia? Onko sitten ollut joskus?

"You can't stop me, I love the world with all its lies"
Tiedelehti 27.05.2010 19:00
-Testosteroni vähentää sosiaalista sinisilmäisyyttä

Chopper
Perry Mason
Viestit: 3566
Liittynyt: Ke Loka 31, 2007 10:05 am

Re: Lindan ja Jennyn törkeä raiskaus Göteborgissa

Viesti Kirjoittaja Chopper »

Tässä taas yksi ketju joka vetää sanattomaksi,samaan aikaan herättää surua sekä vihaa,eikä löydä yhtään järkevää sanaa kommentoidakseen tapausta. Julmaa :cry:
Sinulla on pää, mutta niin on nuppineulallakin !

Johan Kaptens
Armas Tammelin
Viestit: 78
Liittynyt: Su Tammi 04, 2009 10:40 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: Lindan ja Jennyn törkeä raiskaus Göteborgissa

Viesti Kirjoittaja Johan Kaptens »

Helsingissä yli puolet raiskauksista on maahanmuuttajien tekemiä, mukaan mahtuu myös joukkoraiskauksisa.
"Suomenruotsalainen, saamelainen ja romanikulttuuri
ovat vuosisatoja olleet osa suomalaista monikulttuurisuutta."

Nooruska
Michael Knight
Viestit: 4152
Liittynyt: La Maalis 13, 2010 2:57 pm

Re: Lindan ja Jennyn törkeä raiskaus Göteborgissa

Viesti Kirjoittaja Nooruska »

Kamala juttu! :shock: Todella hienoa tytöiltä tulla julkisuuteen omilla kasvoilla!
Hieman OT: mutta onko sattumaa (vai kirjoitusvirhe), että kahdella noista on tasan sama syntymäpäivä ja vuosi? (4.10.1987) :o
Jumalauta kakarat me ollaan televisiossa!

Kylli
Perry Mason
Viestit: 3694
Liittynyt: Ti Maalis 27, 2007 10:28 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: Lindan ja Jennyn törkeä raiskaus Göteborgissa

Viesti Kirjoittaja Kylli »

Mielelläni kuulisin enemmän noista "median uhkailuista" ja "viranomaisten hiljentämisyrityksistä". Minkälaista uhkailua käytettiin ja miten heitä koetettiin hiljentää?

Hiukan erikoinen tuo "verinaamakuva". Harrastiko tyttö poseeraamista?
Yö ja aamu jokainen, jollekin on viimeinen. Joka ilta, joka yö, jonkun sydän riemuin lyö. Jonkun sydän riemuin lyö, jonkun osa ikiyö...

Nemesia
Neuvoja-Jack
Viestit: 575
Liittynyt: Su Loka 12, 2008 5:54 pm

Re: Lindan ja Jennyn törkeä raiskaus Göteborgissa

Viesti Kirjoittaja Nemesia »

Eipä tullut tuo raiskaajien ihonväri yllätyksenä. Rohkeaa tytöiltä kertoa tarinansa omilla nimillä ja kasvoilla.

Avatar
Marokon Kauhu
Axel Foley
Viestit: 2469
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 9:06 pm
Paikkakunta: Rio Grande

Re: Lindan ja Jennyn törkeä raiskaus Göteborgissa

Viesti Kirjoittaja Marokon Kauhu »

"Finsk medborgare" :D

Hah hah - Kukahan valopää tuollekin on mennyt kansalaisuuden antamaan?

Kansalaiset: Äänestäkää!!! Niin kauan kun se vielä jotain auttaa.
Perustuslaki 9 § Liikkumisvapaus

Suomen kansalaisella ja maassa laillisesti oleskelevalla ulkomaalaisella on vapaus liikkua maassa ja valita asuinpaikkansa.

Kiiski Vastaranta
Olivia Benson
Viestit: 711
Liittynyt: Pe Helmi 19, 2010 12:50 am

Re: Lindan ja Jennyn törkeä raiskaus Göteborgissa

Viesti Kirjoittaja Kiiski Vastaranta »

Nooruska kirjoitti:Kamala juttu! :shock: Todella hienoa tytöiltä tulla julkisuuteen omilla kasvoilla!
Hieman OT: mutta onko sattumaa (vai kirjoitusvirhe), että kahdella noista on tasan sama syntymäpäivä ja vuosi? (4.10.1987) :o
Kylle ne on ihan oikeudenkäyntien pöytäkirjoissa noi syntymä ajat ja sitä itsekin kummastelin että ovat samaa aikaan ja samana vuonna syntyneitä ja sitten vielä kulkeutuvat tälläisiin puuhiin kimpassa ruotsiin asti?
Kukaan ei tietenkään voi olla varma ovatko oikeasti syntyneet niin kuin ovat ilmoittaneet, kun en nyt niin varma ole kirjataanko kaikki ihmiset päivälleen oikein somaliassa ja kaiken lisäksi aika ajoin paljastuu näitä huijauksia kun on ilmoitettu ikä miten sattuu turvapaikkaa hakiessa.
Oikeudenkäynti pöytäkirjat löytyy annetujen infojen kautta jos haluaa lukea, mä en sitä viitsinyt linkittää ainakaan suoraan koska Linda ei ole sukunimellään esiintynyt missään, eikä muuten kuin tuon sairaalassa otetun kuvan kautta on julkisuudessa ollut ei muuten ei edes noissa kuvissa näytä kasvojaan sen enempää.
Kylli kirjoitti:Mielelläni kuulisin enemmän noista "median uhkailuista" ja "viranomaisten hiljentämisyrityksistä". Minkälaista uhkailua käytettiin ja miten heitä koetettiin hiljentää?

Hiukan erikoinen tuo "verinaamakuva". Harrastiko tyttö poseeraamista?
Siis Ruotsissa noista Aftonbladetin esittämistä tekijöistä nousi helvetillinen metakka, ihmiset oli melkoisen näreissään ja aivan syystä. Koska heille kerrottiin että tekijät ovat tässä.

Kuva
Kuva

kaiken lisäksi Ruotsissa oli melkoinen raiskausrikosten aalto silloin ja ihmiset oli saaneet todellakin tarpeekseen koska melkein kaikki tiesi ketä tekijät on mutta media kertoo tuollaisista tekijöistä.
Nimenomaan näiden asioiden takia tytöt/naiset halusit siten tulla julkisuuteen ja tehdä noin törkeästä valehtelusta lopun.

Seuraava ehkä valottaa asiaa jonkin verran, että he joutuivat hakemaan sieltä turvaa ja hyväksyntää mistä he sitä saivat ja he ottivat sen vastaa koska muut hyökkäsivät heidän kimpuunsa yrittäen saada heidät hiljaisiksi.
Politiska dogmer går före medmänsklighet
Fräckheten, omänskligheten och oförskämdheten hos media har inga gränser. Ett par månader efter den brutala behandlingen Linda och Jenny utsattes för av det afrikanska gänget utlyser en nybildad förening, kallad TrygghetFrihet, en demonstration i området där överfallet skedde. Till stöd för de båda offren, hette det. Stödet var inte mycket värt då TrygghetFrihet kort efter unannonserandet av demonstrationen ställde in demonstrationen sedan Nationaldemokraterna (ND) uttalat sitt stöd för föreningen och dess kommande aktivitet. Linda och Jenny var inte intressanta längre för TrygghetFrihet som inte gjort någonting mot våldtäkter sedan dess. Rädslan över att bli förknippad med sunda svenska värderingar och bli jagade av samvetslösa journalister var högre än viljan att hjälpa de unga kvinnorna och andra i liknande situationer.

SVT och TV3 pressar och hotar brottsoffer
Kort efter uppståndelsen med TrygghetFrihets demonstrationsplaner kontaktades Jenny av SVT som ville göra ett nyhetsinslag om händelsen. SVT hade dock krav, villkor och förutsättningar för att sända inslaget. Kravet var att Jenny skulle ta avstånd från Nationaldemokraterna och säga att hon var ledsen över att ND kommenterat händelserna – om hon inte gjorde det var inte SVT intresserade.
- Dom bad mig ta avstånd från Nationaldemokraterna för deras åsikter gick inte hand i hand med deras, säger Jenny till info-14.
Nyttemmin Jennyllä on ihan hyvätasoinen työpaikka ja haluaa olla rauhassa ja ihan ymmärrettävistä syistä, kuka sitä haluaisi työpaikkaansa menettää puhuessa vääriä asioita ja väärien ihmisten kanssa.
Kuva
Använd inte mig i hatpropagandan
Jag är rädd att Sverigedemokraternas våldtäktsrapport väcker ännu mer hat och motsättningar, skriver Jenny Lemon, som våldtogs och slogs blodig med batong på väg till en nyårsfest.

Det har nu gått över fem år sedan min bästa väninna och jag stötte ihop med fyra killar som var på väg till samma nyårsfest. De frågade om vi skulle gå dit tillsammans. Dumma som vi var så sa vi ja. När vi passerade ett öde område i den tjocka dimman förändrades stämningen. Plötsligt slet två av killarna tag i min kompis och drog i väg med henne. Jag hann inte tänka så mycket innan jag fick ett slag i huvudet med något. Senare fick jag veta att det var en batong. Allt blev svart. Jag susade in i mitt mörker. Jag återfick medvetandet och försökte slå mig fri, jag sparkade och slogs allt vad jag kunde. Men jag fick ytterligare slag på huvudet - och allt svartnade på nytt. När jag vaknade igen låg min kropp naken mot den kalla vintermarken. Mossan under mig var blodig. Han låg på mig, han var inuti mig. Till slut reste han sig upp. Han sparkade mig i underlivet och gick i väg.

Rättegången var fruktansvärd. Våldtäktsmannen nekade trots att läkaren hade hittat hans DNA inne i mig. Advokaterna frågade gång på gång om min kompis och jag var berusade och hur mycket vi hade druckit. Som om det spelar någon roll?
Även om jag hade varit så full att jag kröp fram ger det inte någon rätt att våldta och slå sönder mig.
Vägen tillbaka till livet har varit lång. Nu har jag ett bra jobb inom vården och bor i en stad på västkusten. För det mesta mår jag okej, men tankarna på våldtäkten och den utsatthet som jag kände under överfallet och rättegången är aldrig långt borta. När jag fick höra om Sverigedemokraternas rapport om våldtäkter och invandrare kommer känslorna av maktlöshet tillbaka igen.
För mig var det aldrig viktigt varifrån killarna som gjorde mig och min kompis så illa kom.
Det som plågar mig är den obesvarade frågan om varför de ville skada oss och hur vi, precis som så många andra våldtäktsoffer, fick kämpa så för att få upprättelse. Det är därför som jag tidigare här på Sidan 4 stöttat Carina Höglund, Englas mamma, i hennes kamp för att förövare ska tvingas att träffa sina offer i medlingsamtal.

Däremot har jag väldigt svårt att se hur Sverigedemokraternas rapport ska göra Sverige säkrare för kvinnor eller bidra till upprättelse för våldtäktsoffer. Jag är rädd att rapporten väcker ännu mer hat och motsättningar mellan olika grupper i samhället. Att de handlingar som jag och min kompis utsattes för beror på kulturella skillnader tror jag inte en sekund på.
Jag är övertygad om att det som vi utsattes för betraktas som lika avskyvärt överallt i världen.
Jag tror inte att jag är det enda våldtäktsoffret i statistiken som tycker att det känns jobbigt att användas som ett slagträ i Sverigedemokraternas valkampanj.
När jag dessutom upptäcker att mitt namn utnyttjas i främlingsfientliga hatkampanjer på nätet känner jag samma vanmakt som jag kände den fruktansvärda nyårsaftonen som ändrade mitt liv.


Jenny Lemon
http://www.expressen.se/debatt/1.211045 ... ropagandan

Kaiken lisäksi kun vielä laitoin ensimmäiseksi seuraana linkin
825 euron sakkotuomion ja määräyksen sulkea sivustonsa kokonaisuudessaan.
Osaan sivun sisältöä voi tutustua sananvapauden rajojen tutkimista varten internetarkisto waybackmachinen kautta etsimällä ensin Tomashot- nimisen sivun osoitteen hakukoneella.
http://www.uutiskynnys.fi/uutiset/kotim ... unsa-takia

Niin olisi jo voinut olettaa mitä kaikkea tarkoitin tuolla median uhkailuista ja viranomaisten hiljentämisyrityksistä huolimatta, sillä suuriosa tätä kyseistä asiaa käsitteleävt uutiset ihan valtamediaa myöten on kadonnut bittiavaruuteen.
Kirjoittaja Kylli päivämäärä Pe Marras 05, 2010 3:37 pm
Hiukan erikoinen tuo "verinaamakuva". Harrastiko tyttö poseeraamista?
Tuota en oikein tajunnut ollenkaan tai sitten mulla ei oikein riitä huumoria pilailla tälläisissä jutuissa missä piestään ihmisiä henkihieveriin OLKOON HÄN MINKÄVÄRINEN HYVÄNSÄ !


Mutta itseaiassa noiden tyttöjen nimet on mennyt väärinpäin ja ihan sen takia kun koneelle tallentaessa nimesin ne väärin ja näissä kuvissa leikkasin vielä kuvatekstin pois kun yleensä ne jätän koska niissä on juuri se tärkeä info tallella vaikka kirjoittaisi nimen väärin sen huomaa jälkikäteen varmasti.

JennyKuva
Jenny
Tiedelehti 27.05.2010 19:00
-Testosteroni vähentää sosiaalista sinisilmäisyyttä

Avatar
devil_doll
Javier Pena
Viestit: 1798
Liittynyt: Su Huhti 04, 2010 5:22 am
Paikkakunta: From Hell

Re: Lindan ja Jennyn törkeä raiskaus Göteborgissa

Viesti Kirjoittaja devil_doll »

Sompuista on sanottu, että kyseinen kansa on "Afrikan mustalaisia". On kyllä aikamoista romanien halventamista sanoa niin.
Sika naiseksi

There's nothing in my dreams, just some ugly memories. Kiss me like the ocean breeze.

Damien
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5231
Liittynyt: Ti Marras 11, 2008 1:26 pm
Paikkakunta: Karvatunturi aka käpykumpu
Viesti:

Re: Lindan ja Jennyn törkeä raiskaus Göteborgissa

Viesti Kirjoittaja Damien »

Johan Kaptens kirjoitti:Helsingissä yli puolet raiskauksista on maahanmuuttajien tekemiä, mukaan mahtuu myös joukkoraiskauksisa.
devil_doll kirjoitti:Sompuista on sanottu, että kyseinen kansa on "Afrikan mustalaisia". On kyllä aikamoista romanien halventamista sanoa niin.
Nemesia kirjoitti:Eipä tullut tuo raiskaajien ihonväri yllätyksenä. Rohkeaa tytöiltä kertoa tarinansa omilla nimillä ja kasvoilla.
Sarjassamme nerot punaniskat. :lol:
Onko teistä kukaan harkinnut oikeasti koskaan duuniin poliisiin?
"Aika kulkee, kellot laukkaa. Monta raukkaa, hauta haukkaa.
Ennen iltaa, siis kulje siltaa mut varo murhamiesten kiltaa.
Varo liittymästä heihin jotka usko eivät enää mihinkään."

Clyde
Adrian Monk
Viestit: 2511
Liittynyt: Su Syys 14, 2008 9:12 pm

Re: Lindan ja Jennyn törkeä raiskaus Göteborgissa

Viesti Kirjoittaja Clyde »

Ei ole näköjään Suomi ainoa maa joka jakaa noin naurettavia tuomioita. Siis väkivaltaisesta kahden naisen joukkoraiskaamisesta 2v, 3kk, 2kk ja syytön? :roll: :evil:
Nanika ga tooku matteiru to

Kylli
Perry Mason
Viestit: 3694
Liittynyt: Ti Maalis 27, 2007 10:28 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: Lindan ja Jennyn törkeä raiskaus Göteborgissa

Viesti Kirjoittaja Kylli »

Kylli päivämäärä Pe Marras 05, 2010 3:37 pm
Hiukan erikoinen tuo "verinaamakuva". Harrastiko tyttö poseeraamista?
Kiiski Vastarinta kirjoitti:Tuota en oikein tajunnut ollenkaan tai sitten mulla ei oikein riitä huumoria pilailla tälläisissä jutuissa missä piestään ihmisiä henkihieveriin OLKOON HÄN MINKÄVÄRINEN HYVÄNSÄ !
Kyse ei todellakaan ollut pilasta. Tapanani ei ole pilailla vakavilla henkilöihin kohdistuvilla rikoksilla. En myöskään tiedä miten tuohon nyt liittyi kenenkään ihonväri. Kommenttini koski kuvaa ja vailla arvolatauksia: tyttö poseeraa siinä kuin malli (=asento) kasvot ruhjeilla. Jäin ihmettelemään sitä koska välttämättä vastaavassa tilanteessa valtaosa ei ottaisi poseerausasentoa.
Yö ja aamu jokainen, jollekin on viimeinen. Joka ilta, joka yö, jonkun sydän riemuin lyö. Jonkun sydän riemuin lyö, jonkun osa ikiyö...

Avatar
devil_doll
Javier Pena
Viestit: 1798
Liittynyt: Su Huhti 04, 2010 5:22 am
Paikkakunta: From Hell

Re: Lindan ja Jennyn törkeä raiskaus Göteborgissa

Viesti Kirjoittaja devil_doll »

Damien kirjoitti:
Johan Kaptens kirjoitti:Helsingissä yli puolet raiskauksista on maahanmuuttajien tekemiä, mukaan mahtuu myös joukkoraiskauksisa.
devil_doll kirjoitti:Sompuista on sanottu, että kyseinen kansa on "Afrikan mustalaisia". On kyllä aikamoista romanien halventamista sanoa niin.
Nemesia kirjoitti:Eipä tullut tuo raiskaajien ihonväri yllätyksenä. Rohkeaa tytöiltä kertoa tarinansa omilla nimillä ja kasvoilla.
Sarjassamme nerot punaniskat. :lol:
Onko teistä kukaan harkinnut oikeasti koskaan duuniin poliisiin?
Jos olisit itse nainen kaupunkien pimeillä kujilla, niin voi olla, ettei niin kauheasti naurattaisi. Somput ovat ainoa miesryhmä, joista minulla ei ole yhtään positiivista sanottavaa. Heti kun tulee vastaan yksikin somalimies, joka ei ole sovinisti ja rasisti, olen valmis muuttamaan käsityksiäni.
Sika naiseksi

There's nothing in my dreams, just some ugly memories. Kiss me like the ocean breeze.

taavetti
Jessica Fletcher
Viestit: 3482
Liittynyt: Pe Helmi 26, 2010 9:17 pm

Re: Lindan ja Jennyn törkeä raiskaus Göteborgissa

Viesti Kirjoittaja taavetti »

Tuut vaan mun tykö kaffeelle.
Herrasmies kulkee aina portaissa edellä. Myös yksin ollessaan.

Avatar
Marokon Kauhu
Axel Foley
Viestit: 2469
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 9:06 pm
Paikkakunta: Rio Grande

Re: Lindan ja Jennyn törkeä raiskaus Göteborgissa

Viesti Kirjoittaja Marokon Kauhu »

Clyde kirjoitti:Ei ole näköjään Suomi ainoa maa joka jakaa noin naurettavia tuomioita. Siis väkivaltaisesta kahden naisen joukkoraiskaamisesta 2v, 3kk, 2kk ja syytön? :roll: :evil:
No mistäs luulet että tuomiomallit on tänne matkittu....
Perustuslaki 9 § Liikkumisvapaus

Suomen kansalaisella ja maassa laillisesti oleskelevalla ulkomaalaisella on vapaus liikkua maassa ja valita asuinpaikkansa.

Vastaa Viestiin