Mongols Mc Probationary Finland

Sana on vapaa, jos uskaltaa...
RealPitti
Sofia Karppi
Viestit: 433
Liittynyt: To Touko 17, 2012 9:00 pm

Re: Mongols Mc probationary finland

Viesti Kirjoittaja RealPitti »

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012072 ... 5_uu.shtml

Onkohan Markus mennyt toteuttamaan uhkailunsa, kohteesta on erehtynyt sillä itse olin kotona tuohon aikaan. :mrgreen:

Kiitoksia Lonkeroiselle, käännän tuon englanniksi ja pistän eteenpäin :)
Kaikki tämän nimimerkin kirjoittamat viestit ovat kyseisen
henkilön omia, yksityishenkilön mielipiteitä, eivätkä
minkään puolueen, yhteisön tai yrityksen mielipiteitä
tai kantoja. Oikeus perustuu PL 12§:ään.


Emailini: [email protected]

RealPitti
Sofia Karppi
Viestit: 433
Liittynyt: To Touko 17, 2012 9:00 pm

Re: Mongols Mc probationary finland

Viesti Kirjoittaja RealPitti »

lepajoki kirjoitti:Ja vielä kytäthän ovat ilmoittaneet, että seuraavat "keskustelu palstaa" aktiivisesti. Joskus miettii näitä juttuja katsellessa, osallistuvatko jopa keskusteluun? Millä vitun ihmeellä pitille olisi muuten tullut pari haalariautoa tapaamis paikkaan? En jaksa uskoa, että vastapuoli sentään ihan niin vitun tyhmä olisi, että ilmoittaisi ite, tai sitten olisi oikeasti paskalakkien omakeksintö koko puulaaki.
Ikävä kyllä tuo Markus "Prospeckt" Laaksonen on ihan todellinen henkilö :)
Mulla heräsi sellainen epäilys että Poliisit laittoivat tuon mailin mulle ja tulivat katsomaan kuka kirjoittaa nimimerkillä "realpitti" koska oon varmasti herättänyt aika laajasti mielenkiintoa että kuka olen vaikken mä mistään mitään kuulema tiedäkkään :mrgreen:
Kaikki tämän nimimerkin kirjoittamat viestit ovat kyseisen
henkilön omia, yksityishenkilön mielipiteitä, eivätkä
minkään puolueen, yhteisön tai yrityksen mielipiteitä
tai kantoja. Oikeus perustuu PL 12§:ään.


Emailini: [email protected]

biker
Jack Taylor
Viestit: 16
Liittynyt: Pe Heinä 20, 2012 10:18 pm

Re: Mongols Mc probationary finland

Viesti Kirjoittaja biker »

Ori Jorhonen kirjoitti:
biker kirjoitti:Jokainen meistä tietää, ettei kukaan ole syntynyt "tekijäksi" tälläkään alalla. Kyllä ne hommat opitaan ajan saatossa.
biker kirjoitti:Samasta suosta ne muutkin kerhot ovat joskus ponnistaneet.
Juu ei. Meinaatko, että Enkelit ja/tai Bandiitit oli nippu pystymetsästä repäistyjä jätkiä ilman pyöriä kun saivat täysvärit?
Hyvä, että ymmärsit.

Prätkät oli kyllä ja siinä vaiheessa oli jo jotain opittukkin. Varsinkin, kun sama kaveri oli kerhoja tänne tuomassa.

J.V.V.
Alibin satunnaislukija
Viestit: 68
Liittynyt: Ke Huhti 18, 2012 7:48 pm
Paikkakunta: Suomi, Finland

Re: Mongols Mc probationary finland

Viesti Kirjoittaja J.V.V. »

Lonkeroiselle kiitokset hienosta tiivistelmästä, mutta korjaa aikajanallasi maaliskuun 2012 päiväykset kohdalleen...nyt siellä seisoo tämän vuoden joulukuun päivämääriä... :mrgreen:

Värisokeana, keskivertoisena veronmaksajana tämä ketju on ollut mitä mainionta luettavaa. Ei se alku ole aina helppoa, ei... Vaikka kuinka olisi "iso nimi" t-paidassa tai liiveissä. Mielenkiinnolla seuraan tapahtumia. :)
Turhan usein käy näin: elämäni on yösuunnistusta sellaisen otsalampun kanssa, jossa on halvat sekundapatterit.

lepajoki
Agentti Scully
Viestit: 680
Liittynyt: Su Tammi 13, 2008 10:56 am

Re: Mongols Mc probationary finland

Viesti Kirjoittaja lepajoki »

Toivon vilpittömästi ja ihmettelen miksei tämä paska lopu. Täällä on liian helppo "soluttautua" sekaan. Kukaan ei ole voittaja tässä geississä. Vaikka vitsille näyttää koko mongopaskahuussi, nii olen sitämieltä että stop. Ei anneta virkavallalle näin helppoa tietä, vaikka osaksi vitsi onkin.

Hangman
Nikke Knakkertton
Viestit: 164
Liittynyt: La Heinä 07, 2012 8:11 am

Re: Mongols Mc probationary finland

Viesti Kirjoittaja Hangman »

Ehkäpä vaan olisi hyvä jos virkavalta puuttuisi asiaan ennen kuin noi sankarit ehtii satuttamaan ittensä oikein kunnolla... :lol:

Karvaperuna
Nikke Knakkertton
Viestit: 177
Liittynyt: Pe Marras 18, 2011 8:13 pm

Re: Mongols Mc probationary finland

Viesti Kirjoittaja Karvaperuna »

[/quote]Ikävä kyllä tuo Markus "Prospeckt" Laaksonen on ihan todellinen henkilö :)
Mulla heräsi sellainen epäilys että Poliisit laittoivat tuon mailin mulle ja tulivat katsomaan kuka kirjoittaa nimimerkillä "realpitti" koska oon varmasti herättänyt aika laajasti mielenkiintoa että kuka olen vaikken mä mistään mitään kuulema tiedäkkään :mrgreen:[/quote]

Nojoo. Pitkään seuranneena niin tuo kyllä ainakin minun mielestäni on se selvin vaihtoehto. Välillä ajattelin että kyylät on seurannu Monkeli-Laaksosta & co. ja kopannu ne ennen kun kerkesivät lähtemäänkään "retkelle". No, näitä spekulaatioita on. Mutta selväähän se että jepet aika tarkkaan seuloo palstaa koska osasivat tulla sinne tapaamispaikalle taskut tyhjentämään.
Mitä tulee Mongols MC:n tulevaisuuteen Suomessa niin veikkaan kivistä ja kipeää tietä mikäli niin kovapäisiä jannuja vielä löytyy.
Koht sattuu Juhaa leukaan! KopS! Noniin, nyt on Juhalla leuka kipeä.

sdmf
Jack Taylor
Viestit: 18
Liittynyt: Su Tammi 03, 2010 7:20 am

Re: Mongols Mc probationary finland

Viesti Kirjoittaja sdmf »

Värejä yleensä olen kunnioittanut mutta nyt kyllä voi olla, että nauruun repeää jos mongols finlandin liivit näkee. Suorastaan hämmentää miten voi hommat vetää heti kärkeen vituiksi... :?

chaostar
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 93
Liittynyt: La Syys 22, 2007 10:10 pm
Paikkakunta: wEsTcoAST

Re: Mongols Mc probationary finland

Viesti Kirjoittaja chaostar »

anteeksi saamattomuuteni,mun ois pitänyt kirjoittaa tänne jo toukokuun lopulla kun tapasin tämän ex-presidentti Nevalan ja "Prospeckt" Laaksosen.Kaikkihan lähti känniläpästä kun parin kaverin kanssa naureskelimme Mongols MC FINLAND FB-sivuille,otin yht.muistaakseni e-mailin välityksellä em.Nevalaan ja eipä aikaakaan kun tärppäsi.Kyselin toiminnasta jne.ja kaveri antoi pikkaisen muunnellun kuvan kerhon tilanteesta,ja jo parin viestin vaihdon jälkeen minulle tarjottiin rahaa vastaan jäsenyyttä joko BWC support jengiin 250e tai suoraan Mongols MC prospectiksi 850e,ja yleneminen kuulema nopeaa,ukosta riippuen.Tapasin nämä kundit yhden kerran silkasta mielenkiinnosta ja voin sanoa et mistään asioista näillä puupäillä ei oikein ollut havaintoa,tapaamisen jälkeen en enää yhteydenottoihin vastannut ja siitäkös Nevala vauhkoontui,väittäen että yritin soluttautua yms.yritin tämän jälk.vielä tavata selventääkseni asioita,mutta mies ei uskaltautunut tulla tapaamaan...et näin paha kerho =>
Sitra Ahra

0700
Susikoski
Viestit: 31
Liittynyt: Ke Heinä 25, 2012 12:19 am

Re: Mongols Mc probationary finland

Viesti Kirjoittaja 0700 »

Tonnilla olisit ollu jo memberi :mrgreen:

Jontte
Alokas
Viestit: 9
Liittynyt: La Heinä 28, 2012 7:21 pm

Viesti Kirjoittaja Jontte »

Täällä on esitetty spekulaatioita mun taloudellisesta tilanteesta, on totta että velkaa on useille tahoille. Ne asiat ei kumminkaan kuulu kenellekkään muille kun mulle ja velkojille vai aletaanko täällä sitten selvittelee Markus Laaksosen ja muiden velkoja?

Kun kysyttiin että haluanko lähteä vetämään Suomen Mongols Mc:tä vastasin myöntävästi sillä luulin sen olevan ainutlaatuinen tilaisuus. Sitähän se olisi ollut ilman tuota sekoilua, osittain mun ja osittain muiden vuoksi tästä tuli aikamoinen farssi. On totta että Markus nousi Prospect asemasta memberiksi muutamassa kuukaudessa, ei olisi koskaan pitänyt koko jätkää ottaa edes mukaan. Varoituksia tuli monesta paikasta mutta en uskonut niitä, nyt on myöhäistä itkeä kun on maito jo maassa.
En uskonutkaan että Suomeen Mongolsin tuominen olisi helppoa, siksi pidimme kokoontumispaikat salassa ja tapasimme usein eripaikoissa. Ei Mongols Mc:llä mitään tallia ole, mitä me sillä oltaisi tehty kun kerhossa oli vain 1 prätkä.
Siitäkin on syntynyt täällä keskusteluita että miten voi olla Mc kerho jos ei kenellekään ole moottoripyörää, tavoitteena oli että kaikilla membereillä olisi kesällä prätkät mutta se homma kusahti niin sanotusti nilkoille kun ei ukot saanut rahoja kasaan.

On myös totta että värvättiin kerhoon henkilöitä vähän väärällä tavalla mutta tavoite oli kasvattaa nopeasti kerhoa. Siinä mentiin perse edellä puuhun mutta virheistä oppii.

Väitteet mun vasikoinnista, kerholta varastamisesta ja muusta on ihan tuulesta temmattuja. Ei niitä faktoja koskaan tullut useista pyynnöistä huolimatta.

Markus puhuu niin paljon paskaa, valehteli mullekkin monta asiaa jotka sitten selvisi vasta myöhemmin, se on hyvä haukkumaan muita mutta ei voi myöntää omia vikojaan. Markus on velkaa BM81:selle, Bandidosille ja enkeleille.

Suomen osasto on ajettu alas, asiasta keskusteltu Michael Willumsenin kanssa puhelimitse ja hän saa mun pressan liivit takaisin. Markus Laaksonen ja Lusi on myös erotettu Willumsenin toimesta, todennäköisesti Markus tulee tänne asiasta meuhkaamaan jollain niistä nimimerkeilleen että asia ei pidä paikkaansa mutta asia on helposti tarkistettavissa.
Ne neljä jotka suomen Chapteriin jäi siirtyi Nomad Chapteriin ja yksi siirtyi Lappeenrannan Outlawsiin, ei varmasti mene kauaa että Helsingissä nähdään Outlaws osasto.

-Jontte

Random Nick
Remington Steele
Viestit: 222
Liittynyt: Ti Elo 30, 2011 8:51 pm

Re: Mongols Mc probationary finland

Viesti Kirjoittaja Random Nick »

Leikin profiloijaa, sovellan Occamin partaveistä jne. tapaukseen "RealPittin toteutumaton turpareissu":

1) Poliisi oli soitettu paikalle. Jos poliisi olisi lähtenyt tsekkaamaan tilannetta oma-aloitteisesti nettikyttäämisen seurauksena, niin varmasti olisivat odottaneet että Mongo Laaksonen saapuu myös paikalle. Vaikka hän ei olisi saapunut paikalle, niin jampat olisi tutkittu vasta kun ovat lähdössä.

2) Poliisin soitti paikalle Laaksonen, koska hän oli tiettävästi ainut, joka tiesi tapaamisesta. Se, että polizei olisi lukenut osallisten yksityisviestejä tai sähköposteja, on liian monimutkainen selitys hyväksyttäväksi.

Johtopäätös: Laaksonen ei uskaltanut tulla paikalle, mutta yritti käyttää poliisia baikkerin narauttamiseen. Tällaiseen käytökseen viitataan ilmeisesti alan slangissa nuorehkoa nautaeläintä tarkoittavalla sanalla, joka merkitsee ilmiantajaa.

------

Tässä välissä kun naputtelin, oli Jontte tullut mukaan keskusteluun, joten TERVETULOA! On mukava lukea vastinetta osalliselta, joka osaa kirjoittaa ja vielä ihan järkeviäkin.
1. Näytä harmittomalta
2. Näytä siltä, niinkuin sinun kuuluisikin olla siellä, missä olet
3. Poistu kävellen, älä juokse

pahis
Harjunpää
Viestit: 343
Liittynyt: La Marras 15, 2008 1:09 am

Re: Mongols Mc probationary finland

Viesti Kirjoittaja pahis »

Random Nick kirjoitti:
1) Poliisi oli soitettu paikalle. Jos poliisi olisi lähtenyt tsekkaamaan tilannetta oma-aloitteisesti nettikyttäämisen seurauksena, niin varmasti olisivat odottaneet että Mongo Laaksonen saapuu myös paikalle. Vaikka hän ei olisi saapunut paikalle, niin jampat olisi tutkittu vasta kun ovat lähdössä.

2) Poliisin soitti paikalle Laaksonen, koska hän oli tiettävästi ainut, joka tiesi tapaamisesta. Se, että polizei olisi lukenut osallisten yksityisviestejä tai sähköposteja, on liian monimutkainen selitys hyväksyttäväksi.
Jaa meinaatko ettei kukaan voi olla poliisin seurannassa? Meinaatko myös etteikö krp llä oo ihan täyspäiväisiä omia sinilakkisia hakkereita töissä? Ne tyypit ei tartte mitään lupia oikeudelta toimiinsa, koska niiden suorittama seuranta on mahdoton todistaa, niinku muidenkin ammattitaitoisten hakkereiden. Sähköpostit ja foorumien privaviestit on helppo homma niille, ja varmaan nykyiset älypuhelimetkin on iisejä tunkeutumiskohteita. Motiivia poliisin puolelta varmasti löytyy, seuraavat syystäkin uusien % kerhojen suomeen tuloa. Mielestäni on päivänselvä asia että poliisit oli paikalla juurikin oman seurantansa takia. Ja ootko tosissas että poliisi olis odotellut että kaks tahoo ehtii esim ammuskella vastakkain ja sit vasta ratsataan ne vai mitä meinaat tolla ettei poliisi muka ratsais tolleen hyvis ajoin?

Sen lisäks ei oo minkäänlaisia takeita etteikö koko tää murha.info olis pohjimmiltaan poliisien perustama. Ihmisten tarve tärkeillä on niin suunnaton, että täällä olevista threadeista voi olla joskus poimittavissa tutkintaa helpottavia asioita, sirpale sieltä, toinen tuolta. Kaiken paskanjauhamisen ja mutuilun seassa liikkuu aina myös huhuja joissa totuudensiemen.

Jos ei ole Laaksonen ja kumppanit antanu täs threadis fiksuu kuvaa itsestään, ni lähes yhtä hölmö ja lapsellinen vaikutelma on jääny mongojen parjaajistakin tässä threadissa. Tuntuu että eräillä on suuri tarve kiillottaa virtuaalista data-anaaliaan ja osoittaa että tietävät asioista. Kolme suurta % kerhoo on kuitenki aika vaiteliaita, joten en usko että siellägään digataan siitä että heidän asioillaan brassaillaan netissä. Tältä pohjalta sekä mongot että niitä pilkkaava porukka on aika kaukana siitä miten asioita kerhois tavataan hoitaa.
Erään kuusikymppisen heimopäällikön tapauksessa tehokkaimmaksi lahjaksi osoittautui neljä sinistä Viagra-pilleriä.

- Hän totesi, että olemme mahtavia miehiä. Sen jälkeen saimme tehdä hänen alueellaan mitä halusimme, agentti kertoi.

Random Nick
Remington Steele
Viestit: 222
Liittynyt: Ti Elo 30, 2011 8:51 pm

Re: Mongols Mc probationary finland

Viesti Kirjoittaja Random Nick »

pahis kirjoitti:
Jaa meinaatko ettei kukaan voi olla poliisin seurannassa? Meinaatko myös etteikö krp llä oo ihan täyspäiväisiä omia sinilakkisia hakkereita töissä? ... Mielestäni on päivänselvä asia että poliisit oli paikalla juurikin oman seurantansa takia. Ja ootko tosissas että poliisi olis odotellut että kaks tahoo ehtii esim ammuskella vastakkain ja sit vasta ratsataan ne vai mitä meinaat tolla ettei poliisi muka ratsais tolleen hyvis ajoin?

Sen lisäks ei oo minkäänlaisia takeita etteikö koko tää murha.info olis pohjimmiltaan poliisien perustama. Ihmisten tarve tärkeillä on niin suunnaton, että täällä olevista threadeista voi olla joskus poimittavissa tutkintaa helpottavia asioita, sirpale sieltä, toinen tuolta. Kaiken paskanjauhamisen ja mutuilun seassa liikkuu aina myös huhuja joissa totuudensiemen.
Olen ihan varma, että poliisi seuraa minfon juoruja, mutta tässä RealPittin tapauksessa Laaksosen lusmuilu on YKSINKERTAISIN selitys tapahtuneelle. Muussa tapauksessa poliisin yksikkö olisi varmasti odottanut väijyssä, että molemmat osapuolet tulevat paikalle ja ratsannut vasta sitten. Eiköhän miehiä olisi myös varattu mukaan vähän enemmän kuin pari passipoliisia. Tuo tuommoinen, että tsekataan vaan mitä miehiä, viittaa enemmän siihen, että ilmianto on tullut, mutta poliisilla ei ole muuta epäilystä tai tietoa asiasta ja siksi ollaan varautuneita.

Mutta saat vapaasti olla eri mieltä. Voihan aina olla vaikka että RealPitti sepitti koko tarinan, eihän sitä ole kukaan muu vahvistanut. Itse kyllä olen taipuvaisempi uskomaan että Pitti katsoi (taas) uhoajien bluffin. Pisteet siitä ;)
1. Näytä harmittomalta
2. Näytä siltä, niinkuin sinun kuuluisikin olla siellä, missä olet
3. Poistu kävellen, älä juokse

Random Nick
Remington Steele
Viestit: 222
Liittynyt: Ti Elo 30, 2011 8:51 pm

Re: Mongols Mc probationary finland

Viesti Kirjoittaja Random Nick »

Mutta. Jontte, nyt kun olet tullut mukaan iloiseen joukkoomme, niin minua kiinnostaisi kysyä, pitääkö chaostarin kertoma paikkansa?

Olen ymmärtänyt, että jotkut kerhot ottavat kyllä maksun siinä vaiheessa kun ylennetään, ja aloittavassa kerhossa voitaisiin mitata sitoutuneisuutta investoinnilla kerhon kassaan ja sitten katsotaan ajan kanssa, onko jamppa oikeasti mistään kotoisin. Eli en sinänsä epäile kertomusta enkä pidä edes ihan urpoiluna - laajentumispaineissa tuo voi olla yksi tapa toimia, kun on tärkeämpää saada edes jollain lailla vakavissaan olevia miehiä riveihin kuin valikoida kamalan tarkkaan. Eikä se välttämättä tarkoita, että kuka tahansa voi päästä rahalla remmiin.

Vai oliko idea nimenomaan prosepaikkojen myyminen?
Viimeksi muokannut Random Nick, Ma Heinä 30, 2012 9:50 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
1. Näytä harmittomalta
2. Näytä siltä, niinkuin sinun kuuluisikin olla siellä, missä olet
3. Poistu kävellen, älä juokse

Vastaa Viestiin