Mongols Mc Probationary Finland

Sana on vapaa, jos uskaltaa...
William Munny
Alokas
Viestit: 6
Liittynyt: Su Marras 20, 2011 7:27 pm

Re: Mongols Mc probationary finland

Viesti Kirjoittaja William Munny »

Pakko ottaa kantaa tähän keskusteluun. Tämä koko touhu on kyttien mobilisoimaa ja te pidätte sitä yllä. Jokainen joka OIKEASTI tuntee "isojen" kerhojen poikia ei pullistele täällä ja hae nettirespektiä riisumalla olemattomia paitoja bittiavaruudessa! Täällä kirjoitelee samat tyypit eri nimillä ja pitää keskustelua yllä.

Täällä meuhkataan välillä siitä kun virkavalta väärin kohtelee fillariukkoja joka on kyllä tosi asia. Olettako ajatelleet sitä että nämä höpötykset ja mielikuvitus tarinat yms. vain pahentaa tilannetta. Virkavalta näet käyttää osaksi tätäkin omana tietolähteenä!! Jos on kanttia niin käykää vaikka mäellä kysymässä näistä nollista ja monkuista.


Niin ja en ole Markus enkä Lusiferi tai relbitti ENKÄ POLIISI!!!


-Peace-


Support all REAL bikers!!

RealPitti
Sofia Karppi
Viestit: 433
Liittynyt: To Touko 17, 2012 9:00 pm

Re: Mongols Mc probationary finland

Viesti Kirjoittaja RealPitti »

0700 kirjoitti: Mitäs muuta mielenkiintoista löytyy Pitin häpeäseinältä?? :lol:
Kaikenlaista :mrgreen:

Heti kun ylläpito antaa siunauksensa tuon paidan huutokauppaamiselle niin laitan sen täällä divariin.
Jokaista euroa kohti mä laitan euron lisää hyvän tekeväisyyteen :wink:
Kaikki tämän nimimerkin kirjoittamat viestit ovat kyseisen
henkilön omia, yksityishenkilön mielipiteitä, eivätkä
minkään puolueen, yhteisön tai yrityksen mielipiteitä
tai kantoja. Oikeus perustuu PL 12§:ään.


Emailini: [email protected]

Kivireki
Sofia Karppi
Viestit: 415
Liittynyt: Ti Loka 11, 2011 3:13 pm
Paikkakunta: Mierontie 666, Hunninko 420247

Re: Mongols Mc probationary finland

Viesti Kirjoittaja Kivireki »

William Munny kirjoitti: Niin ja en ole Markus enkä Lusiferi tai relbitti ENKÄ POLIISI!!!
Ei ole vaikea arvata, osaat kirjoittaa suomea. Mulle on kuitenkin ihan yks hailee onko tää joku kyttien juttu, huumoriarvoa tässä on ainakin.
Osaisin kuvitella et tää vois olla joku 4chanin läppä... Tai joku suomalainen vastaava, mitä näitä lautoja nyt on.
bibo ergo sum

Hangman
Nikke Knakkertton
Viestit: 164
Liittynyt: La Heinä 07, 2012 8:11 am

Re: Mongols Mc probationary finland

Viesti Kirjoittaja Hangman »

RealPitti kirjoitti:

Heti kun ylläpito antaa siunauksensa tuon paidan huutokauppaamiselle niin laitan sen täällä divariin.
Jokaista euroa kohti mä laitan euron lisää hyvän tekeväisyyteen :wink:
Seuraavaksi sun tarttee sitten käydä hommaamassa niitten liivit niin hyväntekeväisyys summa nousee huomattavasti. :lol:

Edit. Niin ja tietysti sun sitten täytyy myydä se niille itselleen takaisin. :mrgreen:

Meikku
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 12
Liittynyt: To Kesä 21, 2012 7:24 am

Re: Mongols Mc probationary finland

Viesti Kirjoittaja Meikku »

Amarillohan alkaa olemaan pettymys. Ei juurikaan edustusta keltään. T_T

chaostar
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 93
Liittynyt: La Syys 22, 2007 10:10 pm
Paikkakunta: wEsTcoAST

Re: Mongols Mc probationary finland

Viesti Kirjoittaja chaostar »

lonkeroinen kirjoitti: - 28.7.2012 Eräs Minfolainen saa humalassa idean liittyä Mongolsiin. Hän tapaa silloisen presidentin ja "prospecktin". Jäsenmaksuiksi ilmoittettiin BWC-nimiseen support-kerhoon 250e ja suoraan Mongols MC prospect-tasolle hintaan 850e. Tarina ei kerro olisiko jäsenetuihin kuulunut urheiluseurojen tapaan alennuksia alan liikkeistä. Ainoa jäsenetu olisi luultavasti ollut aikuisiän kynnyksen ylittäneet adoptioveljet. Selvinpäin idea ei enää tuntunut yhtä hauskalta. Minfolainen ei liittynyt kerhoon.
-.[/i]
Sorry Lonkeroinen , ton joudut korjaamaan :) En saanut ideaa liittyä Mongols MC:hen vaan idean ottaa selvää kuinka tämä heidän mainostama Motorcycle Club oikein toimii ja millä tavoin he yrittävät oikein Suomeen rantautua , ja onko heidän hehkutuksellaan mitään painoarvoa TODELLISUUDESSA...eipä tosiaan ollut :) Ei heru sympatiaa eikä respectiä Black & White - perheelle yhtään , ne menevät vähän eri värejä kantaville :)

Mutta , kyllä tästä aika hyvä läppä on oikeasti kehkeytynyt tässä muutaman kuukauden mittaan. Alkukesästähän tämä oli vielä sellaista kevyttä roastamiista mutta nyt tämä on aivan huippu komiikkaa , olen repeillyt tätä ketjua lukiessani joka sivulla ja muutaman kerran on kahvit purskahtanu tohon näyttöön :)

RealPitti : Äijä "SAI" nyt sen paidan ilmaiseksi mistä mun ois pitänyt maksaa 50€ JOS olisin halunnut liittyä BWC:hen :D :D HARMI :D Eli , jos ja kun sen huutokauppaat niin muista että pohjahinta on tuo 50€ :) BTW , mullahan on vielä tämän Laaksosen puhelinnumerokin , hoksasin eilen kun selailin puhelinta läpi niin on tämän Nevalan numero ja silloin vielä täysin mysteeri ollut MMC ENFORCER (joka paljastui Laaksoseksi)...Nevala lähetti tämän MMC Enforcerin minulle ja nyt kun kuvaa ja nimeä on tässä ketjussa yhdistelty niin minulle selvisi että MMC Enforcer on Markus "The Prospeckt" Laaksonen :D. Jos haluat lisää infoa tältä Laaksoselta tapaamisesi epäonnistumisesta niin voin laittaa sulle privana puhelinnumeron :D

Ei mitään , kyllä tämä ketju kaikessa surkuhupaisuudessaan alkaa olemaan minfon parasta antia :D.Ei ihan , mutta melkein :)
Sitra Ahra

William Munny
Alokas
Viestit: 6
Liittynyt: Su Marras 20, 2011 7:27 pm

Re: Mongols Mc probationary finland

Viesti Kirjoittaja William Munny »

Luimme tuossa ajan kuluksi parin kaverin kanssa kaikki nimimerkin Realbitti kirjoittamat tekstit ja heräsi pari kysymystä.

Miksi keräät privaviestillä tietoja kerhoista ja jäsenistä yms. vaikka saisit suurimman osan tiedoista "ystäviltä" Kyläsaaresta?

Olet selkeästi perillä kerhoista ja niiden toiminnasta - aivan samalla tavalla kuin viranomaiset, jotka tekevät samoja perusvirheitä kuin sinä.

Annat ymmärtää, että olet tai olet ollut one percenter, mutta silti lihavoitu "allekirjoituksesi" on ihan jotain muuta. Miksi?

Miksi jaksat olla niin "aktiivinen" ja tiedonhaluinen koko ajan, kuin tämä olisi työtä sinulle. Onko?

Oletko lukenut Sipilän Takamäki-sarjaa? Onko Suhonen tuttu hahmo?

Harrastatko valokuvaamista? Etenkin pyöränäytelyn aikaan Messukeskuksessa?

Onko työautosi kenties punainen Ford Transit?

On mielenkiintoista huomata, että muutamissa ketjuissa keskustelua pitää yllä muutamat nimimerkit. Kuitenkin täällä on tekstien perusteella oikeitakin pyöräukkoja, mutta he eivät kommentoi näitä tiettyjä ketjuja. Miksi?

-Peace-

Ps. Vain viranomaiset vaikenevat ikävät asiat kuoliaaksi! Kommenttia odotelessa..

mokoma
Harjunpää
Viestit: 324
Liittynyt: La Loka 24, 2009 2:29 am

Re: Mongols Mc probationary finland

Viesti Kirjoittaja mokoma »

^ Pitti vastannee tuohon häikäisevään salapoliisiraporttiin ihan itse omasta puolestaan, mutta pakko ottaa kantaa pariin asiaan. Enitenhän tuo veikkailu meni metsään sen tähden, että Pittihän on yksi harvoja tälle palstalle kirjoittavia, joka ei käytännössä lainkaan peittele omaa henkilöllisyyttään. Toisin sanoen jos on JR-osastoa murha.infossa pidempään lukenut ja vähänkään baikkeripiireissä pyörinyt, ei liene hirveen vaikea arvata, kenestä on kyse.
William Munny kirjoitti:Miksi jaksat olla niin "aktiivinen" ja tiedonhaluinen koko ajan, kuin tämä olisi työtä sinulle. Onko?
Aika monelle tälle palstalle kirjoittavalle tämä on työtä. Tai siis osa työtä. Tai siis tätä selataan duunissa. Se on tätä nykyaikaa, katsos. Huolestuttavampaa mun mielestä on, jos kutsuu pari kaveria kylään ja aletaan yhdessä lukea murha.infosta tiettyjen nimimerkkien kaikkia kirjoituksia. :mrgreen:

Mutta joo, offtopikkia ja lautamiesmatskuahan tämä. Sori. Ja -Peace-!
Viimeksi muokannut mokoma, To Elo 02, 2012 1:22 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

RealPitti
Sofia Karppi
Viestit: 433
Liittynyt: To Touko 17, 2012 9:00 pm

Re: Mongols Mc probationary finland

Viesti Kirjoittaja RealPitti »

William Munny kirjoitti:Luimme tuossa ajan kuluksi parin kaverin kanssa kaikki nimimerkin Realbitti kirjoittamat tekstit ja heräsi pari kysymystä.
William Munny kirjoitti:Miksi keräät privaviestillä tietoja kerhoista ja jäsenistä yms. vaikka saisit suurimman osan tiedoista "ystäviltä" Kyläsaaresta?.
Mulla ystäviä monessakin suunnassa, Kyläsaaressakin. Kun kerää tiedon murusia sieltä täältä niin osaa muodostaa jonkinlaisen kokonais kuvan tilanteesta vai luuletko että Kyläsaaressa on jokin Suomen tietotoimisto? :wink:

Olen ulkona kaikenlaisesta kerho toiminnasta joten ei mulle kaikkea kerrota, ystävät on ystäviä ja kaverit kavereita. Siinä on mun mielestä aika iso ero.

Enkä mä muista tietoja ole kerännyt kuin BM81:sistä ja Mongoista.
BM:ssä sattuu vaan olemaan sellaisia ihmisiä joiden tekemiset kiinnostaa ihan sen vuoksi että he ovat linnassa/siviilissä rottailleet ja ovat velkaa esimerkiksi mulle tai jollekkin mun ystävälle.

William Munny kirjoitti:Olet selkeästi perillä kerhoista ja niiden toiminnasta - aivan samalla tavalla kuin viranomaiset, jotka tekevät samoja perusvirheitä kuin sinä.
Poliisia musta ei kyllä saa, eikä kyllä muutakaan viranomaista :mrgreen:
William Munny kirjoitti:Annat ymmärtää, että olet tai olet ollut one percenter, mutta silti lihavoitu "allekirjoituksesi" on ihan jotain muuta. Miksi?
Voisi siinä allekirjoituksessa lukea myös Support your local Red & Gold, SYLB tai vaikka mitä muuta tahansa mutta tuo siinä on ollut mun edellisen nimimerkin aikana myös joten olkoon se myös uudessa. Unohdin mun salasanan viime tuomion aikana ja sähköposti osoitekkin jolla tuo tunnus on tehty meni vanhaksi joten en saanut sitä elvytettyä enää.

William Munny kirjoitti:Miksi jaksat olla niin "aktiivinen" ja tiedonhaluinen koko ajan, kuin tämä olisi työtä sinulle. Onko?
Miksen olisi kiinnostunut, suomen alamaailma on mielenkiintoinen aihe ja haluan pysyä kartalla mitä siellä tapahtuu vaikken itse enää rikoksia tee.
William Munny kirjoitti:Oletko lukenut Sipilän Takamäki-sarjaa? Onko Suhonen tuttu hahmo?
Onhan noita tullut luettua, uusin jonka luin oli Nykäsen & Sipilän yhteisteos paha paha tyttö. Suosittelen :wink:
William Munny kirjoitti:Harrastatko valokuvaamista? Etenkin pyöränäytelyn aikaan Messukeskuksessa?

Onko työautosi kenties punainen Ford Transit?
Harrastan valokuvaamista kyllä, tosin aloitin sen vasta ihan äskettäin ja en ole mp messuille päässyt pariin vuoteen. (Olin vangittuna 2010-2012 joten meni MP messut parina vuonna ohi)
Mulla ei ole työ autoa, ajattelin ostaa vanin. Tiedätkö hyvän diesel vanin? vinkkejä kaivataan :mrgreen:
William Munny kirjoitti:On mielenkiintoista huomata, että muutamissa ketjuissa keskustelua pitää yllä muutamat nimimerkit. Kuitenkin täällä on tekstien perusteella oikeitakin pyöräukkoja, mutta he eivät kommentoi näitä tiettyjä ketjuja. Miksi?

-Peace-

Ps. Vain viranomaiset vaikenevat ikävät asiat kuoliaaksi! Kommenttia odotelessa..
Jaa'a, vaikee sanoo miksei kommentoi. Ehkä heitä ei kiinnosta kommentoida?
Mulle ihan sama mitä sä luulet, kunhan tiedän mitä itse olen ja mitä en.
Pitäisi ehkä olla hieman loukkaantunut että mua luullaan possuksi mutta toisaalta on mua jonteksi haukuttu myös joten alkaa pikku hiljaa jo huvittamaan.

Seuraavaksi varmaan olen sitten Päivi Räsänen/Räsäsen avustaja :mrgreen:
Kaikki tämän nimimerkin kirjoittamat viestit ovat kyseisen
henkilön omia, yksityishenkilön mielipiteitä, eivätkä
minkään puolueen, yhteisön tai yrityksen mielipiteitä
tai kantoja. Oikeus perustuu PL 12§:ään.


Emailini: [email protected]

Wolf Larsen
Alibin satunnaislukija
Viestit: 52
Liittynyt: Ti Kesä 19, 2012 2:18 pm
Paikkakunta: etelä ranska

Re: Mongols Mc probationary finland

Viesti Kirjoittaja Wolf Larsen »

Nojoo,mitä sillä on väliä ketä täällä oikeesti kirjoittelee,onko pitti kyttä vai ei,aivan sama.En itse usko hänen olevan.Mutta kommentit Mongoista on niin hyväää viihdettä,että antaa äijän kirjoittaa,ja toivottavasti hän jatkaa.Ruotsissa on jo ymmärretty että koko mongojuttu olikin pressan keksimä pyramiidihuijaus,nauroin niin että putosin tuolilta.Huhut kertoo että jonkun kerhon seinälle olis naulattu 5 mongoliiviä,totta vai ei sitä en vielä tiedä.Toivottasti tää ketju jatkuu,parempaa viihdettä tällä minfossa ei oo ollukaan.
Do not underestimate stupid people in large groups

RealPitti
Sofia Karppi
Viestit: 433
Liittynyt: To Touko 17, 2012 9:00 pm

Re: Mongols Mc probationary finland

Viesti Kirjoittaja RealPitti »

William Munny kirjoitti:Luimme tuossa ajan kuluksi parin kaverin kanssa kaikki nimimerkin Realbitti kirjoittamat tekstit ja heräsi pari kysymystä.

Hölö hölö....

...Läpä läpä...

...Höpö löpö....

....Lässyn lässyn lää...

Ps. Vain viranomaiset vaikenevat ikävät asiat kuoliaaksi! Kommenttia odotelessa..
Eihän mun olisi edes pitänyt vastata, tuohan oli tarkoitettu Realbitille. Sori kovasti :|

Wolf Larsen kirjoitti:Nojoo,mitä sillä on väliä ketä täällä oikeesti kirjoittelee,onko pitti kyttä vai ei,aivan sama.En itse usko hänen olevan.Mutta kommentit Mongoista on niin hyväää viihdettä,että antaa äijän kirjoittaa,ja toivottavasti hän jatkaa.Ruotsissa on jo ymmärretty että koko mongojuttu olikin pressan keksimä pyramiidihuijaus,nauroin niin että putosin tuolilta.Huhut kertoo että jonkun kerhon seinälle olis naulattu 5 mongoliiviä,totta vai ei sitä en vielä tiedä.Toivottasti tää ketju jatkuu,parempaa viihdettä tällä minfossa ei oo ollukaan.
Niin no, eikai sillä olisikaan mitään väliä. Rosvo, poliisi tai normi kansalainen. Mitä eroa? Täällä kumminkin tuodaan oma mielipide esiim jne.

Unohtui laittaa tuosta allekirjoituksesta vielä se että se on siksi tuollainen koska kaikki mitä kirjoitat edustaa vain mun mielipidettä. Ei tule mitään sanomista esimerkiksi siitä kun dissaan täällä Mongoja, kukaan ei pääse sanomaan että se olisi jonkun muun mielipide :wink:
Kaikki tämän nimimerkin kirjoittamat viestit ovat kyseisen
henkilön omia, yksityishenkilön mielipiteitä, eivätkä
minkään puolueen, yhteisön tai yrityksen mielipiteitä
tai kantoja. Oikeus perustuu PL 12§:ään.


Emailini: [email protected]

volvomies
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 94
Liittynyt: Ti Kesä 05, 2012 11:01 am

Re: Mongols Mc probationary finland

Viesti Kirjoittaja volvomies »

Hangman kirjoitti:
RealPitti kirjoitti:

Heti kun ylläpito antaa siunauksensa tuon paidan huutokauppaamiselle niin laitan sen täällä divariin.
Jokaista euroa kohti mä laitan euron lisää hyvän tekeväisyyteen :wink:
Seuraavaksi sun tarttee sitten käydä hommaamassa niitten liivit niin hyväntekeväisyys summa nousee huomattavasti. :lol:

Edit. Niin ja tietysti sun sitten täytyy myydä se niille itselleen takaisin. :mrgreen:
VOLVOMIES ON ERONNUT JA EROTETTU MONGOLS MC MARKUS LAAKSONEN ELÄMÄ JATKUU. JOHTOON JÄÄ TONI JA LUSIFER PALJON ONNEA HEILLE SUOMEN OSASTO HKI KUIHTUU POIS.
HUAH, gayporn

Hangman
Nikke Knakkertton
Viestit: 164
Liittynyt: La Heinä 07, 2012 8:11 am

Re: Mongols Mc probationary finland

Viesti Kirjoittaja Hangman »

Kuinka voi olla eronnut ja erotettu samaan aikaan :?:

No ehkä se voisi onnistua yhen miehen firmassa... :lol:

corppi
Olivia Benson
Viestit: 733
Liittynyt: To Tammi 20, 2011 8:14 pm

Re: Mongols Mc probationary finland

Viesti Kirjoittaja corppi »

volvomies kirjoitti:
Hangman kirjoitti:
RealPitti kirjoitti:

Heti kun ylläpito antaa siunauksensa tuon paidan huutokauppaamiselle niin laitan sen täällä divariin.
Jokaista euroa kohti mä laitan euron lisää hyvän tekeväisyyteen :wink:
Seuraavaksi sun tarttee sitten käydä hommaamassa niitten liivit niin hyväntekeväisyys summa nousee huomattavasti. :lol:

Edit. Niin ja tietysti sun sitten täytyy myydä se niille itselleen takaisin. :mrgreen:
VOLVOMIES ON ERONNUT JA EROTETTU MONGOLS MC MARKUS LAAKSONEN ELÄMÄ JATKUU. JOHTOON JÄÄ TONI JA LUSIFER PALJON ONNEA HEILLE SUOMEN OSASTO HKI KUIHTUU POIS.

EiiiiiEiiii!!!! Markus my man!!! just pari päivää sitten postasit facessa,että mongolsina hautaan saakka!!! Älä nyt luovuta!!!

Tarkoitatko tässä Tonilla mr.Toni Jokusta ja Lusiferilla Jani Londenia????

HUAH Markus!!!

volvomies
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 94
Liittynyt: Ti Kesä 05, 2012 11:01 am

Re:

Viesti Kirjoittaja volvomies »

[quote="Jontte"]Täällä on esitetty spekulaatioita mun taloudellisesta tilanteesta, on totta että velkaa on useille tahoille. Ne asiat ei kumminkaan kuulu kenellekkään muille kun mulle ja velkojille vai aletaanko täällä sitten selvittelee Markus Laaksosen ja muiden velkoja?

Kun kysyttiin että haluanko lähteä vetämään Suomen Mongols Mc:tä vastasin myöntävästi sillä luulin sen olevan ainutlaatuinen tilaisuus. Sitähän se olisi ollut ilman tuota sekoilua, osittain mun ja osittain muiden vuoksi tästä tuli aikamoinen farssi. On totta että Markus nousi Prospect asemasta memberiksi muutamassa kuukaudessa, ei olisi koskaan pitänyt koko jätkää ottaa edes mukaan. Varoituksia tuli monesta paikasta mutta en uskonut niitä, nyt on myöhäistä itkeä kun on maito jo maassa.
En uskonutkaan että Suomeen Mongolsin tuominen olisi helppoa, siksi pidimme kokoontumispaikat salassa ja tapasimme usein eripaikoissa. Ei Mongols Mc:llä mitään tallia ole, mitä me sillä oltaisi tehty kun kerhossa oli vain 1 prätkä.
Siitäkin on syntynyt täällä keskusteluita että miten voi olla Mc kerho jos ei kenellekään ole moottoripyörää, tavoitteena oli että kaikilla membereillä olisi kesällä prätkät mutta se homma kusahti niin sanotusti nilkoille kun ei ukot saanut rahoja kasaan.

On myös totta että värvättiin kerhoon henkilöitä vähän väärällä tavalla mutta tavoite oli kasvattaa nopeasti kerhoa. Siinä mentiin perse edellä puuhun mutta virheistä oppii.

Väitteet mun vasikoinnista, kerholta varastamisesta ja muusta on ihan tuulesta temmattuja. Ei niitä faktoja koskaan tullut useista pyynnöistä huolimatta.

Markus puhuu niin paljon paskaa, valehteli mullekkin monta asiaa jotka sitten selvisi vasta myöhemmin, se on hyvä haukkumaan muita mutta ei voi myöntää omia vikojaan. Markus on velkaa BM81:selle, Bandidosille ja enkeleille.

Suomen osasto on ajettu alas, asiasta keskusteltu Michael Willumsenin kanssa puhelimitse ja hän saa mun pressan liivit takaisin. Markus Laaksonen ja Lusi on myös erotettu Willumsenin toimesta, todennäköisesti Markus tulee tänne asiasta meuhkaamaan jollain niistä nimimerkeilleen että asia ei pidä paikkaansa mutta asia on helposti tarkistettavissa.
Ne neljä jotka suomen Chapteriin jäi siirtyi Nomad Chapteriin ja yksi siirtyi Lappeenrannan Outlawsiin, ei varmasti mene kauaa että Helsingissä nähdään Outlaws osasto.

EROSIN JA LUSSU SEKÄ TONI EROTTI MINUT. ELI SUOMEN MONGOLSSISSA TONI SEKÄ LUSIFER.
HUAH, gayporn

Vastaa Viestiin