Mongols Mc Probationary Finland

Sana on vapaa, jos uskaltaa...
kostaja03
Scooby-Doo
Viestit: 22
Liittynyt: Pe Kesä 08, 2012 3:47 pm

Re: Mongols Mc probationary finland

Viesti Kirjoittaja kostaja03 »

Yritin ottaa yhteyttä fb kautta uusiin mongols jäseniin Heiskaseen ja Mäkiseen. Heiskasen kohdalla onnistuin, kysyin yhteyksistä ja jäsenyydestä mongols mc finlandiin.

Vastaus oli lyhykäisyydessään seuraavanlainen. On tuttava Laaksosen ja Jokusen kanssa, Ei kuulu mongols mc:hen, eikä ole tekemisissä kyseisen kerhon kanssa.

DollariExpress
Christopher Lorenzo
Viestit: 1694
Liittynyt: Ti Heinä 01, 2008 9:05 pm

Re: Mongols Mc probationary finland

Viesti Kirjoittaja DollariExpress »

Poeka kirjoitti:
en todellakaan usko että mikko ainakaan olis monkku,olin sen kans lusimassa avotalossa pätkän tammi-helmikuussa ja mikko vapautui keväällä.7
mistä te keksitte näitä juttuja taas ?

alkaa jutut meneen täällä taas JohnnyRebeliksi,puhdasta paskaa kuten se että nakari on tapettu linnassa...
kun linkität,niin kopioi asia samalla ketjuun,koska linkit kuolevat joskus jopa muutamassa viikossa ja asia katoaa bittiavaruuteen

volvomies
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 94
Liittynyt: Ti Kesä 05, 2012 11:01 am

Re: Mongols Mc probationary finland

Viesti Kirjoittaja volvomies »

DollariExpress kirjoitti:
Poeka kirjoitti:
en todellakaan usko että mikko ainakaan olis monkku,olin sen kans lusimassa avotalossa pätkän tammi-helmikuussa ja mikko vapautui keväällä.7
mistä te keksitte näitä juttuja taas ?

alkaa jutut meneen täällä taas JohnnyRebeliksi,puhdasta paskaa kuten se että nakari on tapettu linnassa...
ei ollut minun aikanani eikä kertaakaan puhunnut että olisi sinne uppoavaan laivaan menossa.
HUAH, gayporn

Beagle
Alokas
Viestit: 4
Liittynyt: Ma Kesä 25, 2012 2:54 pm

Re: Mongols Mc probationary finland

Viesti Kirjoittaja Beagle »

Iltaa kaikille sivustolle kirjoittajille.

Olen kahlannut tämän ketjun suurellla mielenkiinnolla läpi, kuten monet muutkin MC-ketjut. Itselläni ei ole yhteyksiä yhteenkään kerhoon, en myöskään "kannata" mitään kerhoa.

Haluaisin kuulla palstan MC-skeneä tuntevien valistuneita veikkauksia liittyen Mongols MC:n Suomeen tuloon.

Uskotteko, että ulkomailta tulee Mongolsin edustajia pistämään pisteen nykyiselle toiminnalle? Kiinnostaako heitä edes ulkomailla mitä täällä tapahtuu?

Näettekö mahdollisena sen, että Suomeen tulee ulkomailta kokeneita Mongolseja laittamaan hommat täällä alulle ja juurruttamaan kerhoa Suomeen, jos näin tapahtuisi mikä olisi nykysten "suurten" reaktio asiaan?

Kuinka paljon "suuret" uhraavat energiaa nykyiseen Mongolsin rantautumiseen, vai onko huomio keskittynyt enemmänkin Outlawsin oletettuun Suomeen tuloon?
B

Poeka
Harjunpää
Viestit: 302
Liittynyt: Pe Kesä 01, 2012 2:53 pm

Re: Mongols Mc probationary finland

Viesti Kirjoittaja Poeka »

volvomies kirjoitti:
perus3000 kirjoitti:
poeka kirjoitti:Nyt mongoolit saa näköjään uusia ukkoja riveihinsä enemmänkin kuin on edes terve eiku tarve.Tässä vaiheessa tilannetta pyytäisinkin tilannearviota raudanlujalta ammattilaiselta nimimerkiltä perus3000

Voisitko samalla kertoa että onko uusilla alokkailla mahdollisesti häkki taustaa? kiitos jo valmiiksi.

Turha se on minulle ruveta naljailemaan, mistä mä olisin voinut tietää että Priasipanus on 16 vuotta taputtanut matossa korvat ruvelle. Mongoista on täällä netti-mailmassa nimenomaan tavalliset ihmiset tehneet naurunalaisia, mutta he usein eivät ymmärrä kuinka "tyhmä" voi myös olla vaarallinen. Saattaa olla että pelastin jonkun hengen kertomalla ettei Siideri-Karille, Huligaanille ja Londenille kannata käydä vittuilee, vaikka jotkut nörtit ovatkin tehneet heistä kuvakollaaseja nettiin.

Ja voi sitä treenata muuallakin kuin GB gymillä, kuten joku tossa jo mainitsi niin esimerkiksi KONGILLA.
Niin ja aika hassua että joku mainitsi Anton "vellihousu" Kuivasen , kaverihan on avoimesti myöntänyt sparraavansa MUIJIA! (Eva Whalström)

Tapuli mistä nääkin jätkät on, niin voin kuule kertoa että siellä sparrataan poliisin pamppua, raikun puukkoa, lihatiskin väiskiä. Eli kovaksi keitettyjä katupoikia, nothing more nothing less....
ÄLÄ SEKOITA TAPULIA JOSSA ASUU MINUN YSTÄVIÄNI TÄHÄN NOILLA PASKAHOUSUILLA ESIM LUSULLA EI OLE MITÄÄN TEKEMISTÄ TAPULIN KANSSA PITKÄÄN AIKAAN KERAVAN KOLLI SE ON TÄYS PELLE JOS USKALTAA TULLA YKSIN OTAN 1/1 HETI KUNHAN APINA TULEE YKSIN KYLLÄ MINULLAKIN HUOM! YSTÄVIÄ LÖYTYY TAIDAT OIKEASTI OLLA MIELEN VIKAINEN HULIGAANI TAPULISTA HUH HUH PILAA MAINEEN KYLLÄ TAPULISSA ON MONTA KUNDIA JOTKA HAKKAA PASKAT ULOS NOISTA.VITUN RIPULI PORSAS KIHTI SIKA KALJAA LIPITTÄVÄ VASIKKA.KIVIMIES JA KOIRIIN SEKAANTUJA...KOIRAT ON MUUTEN SIIRRETTY MUUALLE ETTET PÄÄSE SEKSUAALISESTI NIIHIN KIINNI SULLA ON HAAVEET EKA KIVI-ISKU SITTEN KORIEN KIMPPUUN JOS SEN JÄLKEEN MENTÄIS PULLALLE JA MAITO LASILLE :lol: :lol: :lol: PERUS 3000 EI VITTU MEE VIIKONLOPPUNA DOMINOON JUOMAAN ET KAUAA HEILU SIELÄ NOILLA PASKA PUHEILLAS HEITÄN ITSE SINUT NISKA PERSE OTTEELLA ULOS!


Luulen et perus3000 ei juo missään puistolan dominossa.Kyseessä on kumminkin taistelulajien asiantuntija sekä sodanjumala.Lisäksi häneltä löytyy oma vaatemallisto.Mallisto on hieman pienempi mutta katu uskottavampi.Liivit on kuin mad max asfalttisoturilla.
Jos poliisit olisivat piirittäneet hänet, hän olisi voinut liittää sauvat propellipipoonsa ja lentää pois salaisen luolaansa, kiroten Lepakkomiehen Keskusrikospoliisille antamaa apua jolla paha suunnitelma kukistettiin.

Savolax
Nikke Knakkertton
Viestit: 186
Liittynyt: Ke Huhti 25, 2012 10:45 pm

Re: Mongols Mc probationary finland

Viesti Kirjoittaja Savolax »

Liituraita kirjoitti:
corppi kirjoitti:
kostaja03 kirjoitti:En nyt tähän hätään löydä tuosta tyypistä mitään monkkuihin viittaavaa.

Supportaa kovasti tuolla mongols mc europan sivuilla :D :D
Ei kai tuon perusteella voi silti vielä mongoliksi luokitella. Onhan noiden muidenkin 1%-kerhojen support-ryhmissä näitä valopäitä, esimerkkinä tämä herra joka vaikuttaa Support 81 Finland-ryhmässä, mutta fb:n kansikuvana Red&Gold-kuva. Puheetkin on nerokkaita... :D


https://www.facebook.com/pasi.maki1
Pasi Mäki mä omistan bandidosin ja hells angelsin ym......kaikki tunnuksilla.....mene yhtiöistä kysyyn!
21. heinäkuuta kello 1:32 via matkapuhelin

Kiinnostaisi nyt tietää että ketkä niitä oikeita mongooleja nyt on? Oikein virallisesti? Onko Suomessa oikeasti osastoa edes?
Helvetin uskottava moottoripyörä hemmo, tykkää Suomi-räpistä ja reggee-musiikista... Ei puutu kuin pikku-g...
Peer Gynt on vähimmäisvaatimus! Teini!

Poeka
Harjunpää
Viestit: 302
Liittynyt: Pe Kesä 01, 2012 2:53 pm

Re: Mongols Mc probationary finland

Viesti Kirjoittaja Poeka »

Eikös nykyajan 1% miehille ole muotia se että ei ole pyörää,kuunnellaa antti tuiskua sekä lauri tähkää.Fyysinen reenaaminen on kokonaan unohdettu mutta silti syödään ja pistetään anabolisia.Kerrotaan poliisille keskiviikkoisin kuulumiset ja uhotaan niin helvetisti kun ollaan remmillä liikenteessä.
Jos poliisit olisivat piirittäneet hänet, hän olisi voinut liittää sauvat propellipipoonsa ja lentää pois salaisen luolaansa, kiroten Lepakkomiehen Keskusrikospoliisille antamaa apua jolla paha suunnitelma kukistettiin.

chaostar
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 93
Liittynyt: La Syys 22, 2007 10:10 pm
Paikkakunta: wEsTcoAST

Re: Mongols Mc probationary finland

Viesti Kirjoittaja chaostar »

Voi voi,kyl on maailma mallillaan.tunnen ton Mäkisen jo koulukoti ajoilta.silloin oli ihan täysis järjissä.sittemmin tavannut hänet viimeksi juuri lusimassa sörkässä 2010-2011.lusi siellä idän kakkosella joka ei ole lisko,idän kolmosella oli hatut ja ainakaan siihen aikaan ei mitään eripuraa ollut (kai?).muistelisin että lensi idästä pois jonkun kamapalon takia...näinkin kaveria n.2kk sitten ja ei maininnut mitään mongolsista.nyt kun luin nuo aiemmat viestit niin soitin em.jannulle,hän mainitsi et tuntee norjan porukkaa ajalta kun itse työskentwli siellä.ja skinijuttua kommentoi niin et ei ollu enää ryhmäs ku kidutus tapahtui.ja bandiiteilta ei kuulema ole turpaan tullut kun ei edes tunne heitä..tiedä sit.mongols mc finlandin kans ei kuulema missään tekemisis ollu.no,ainahan näitä puheita on,mut ihmettelen suuresti jos perheellinen mies tohon mukaan lähtee.
Sitra Ahra

corppi
Olivia Benson
Viestit: 733
Liittynyt: To Tammi 20, 2011 8:14 pm

Re: Mongols Mc probationary finland

Viesti Kirjoittaja corppi »

chaostar kirjoitti:Voi voi,kyl on maailma mallillaan.tunnen ton Mäkisen jo koulukoti ajoilta.silloin oli ihan täysis järjissä.sittemmin tavannut hänet viimeksi juuri lusimassa sörkässä 2010-2011.lusi siellä idän kakkosella joka ei ole lisko,idän kolmosella oli hatut ja ainakaan siihen aikaan ei mitään eripuraa ollut (kai?).muistelisin että lensi idästä pois jonkun kamapalon takia...näinkin kaveria n.2kk sitten ja ei maininnut mitään mongolsista.nyt kun luin nuo aiemmat viestit niin soitin em.jannulle,hän mainitsi et tuntee norjan porukkaa ajalta kun itse työskentwli siellä.ja skinijuttua kommentoi niin et ei ollu enää ryhmäs ku kidutus tapahtui.ja bandiiteilta ei kuulema ole turpaan tullut kun ei edes tunne heitä..tiedä sit.mongols mc finlandin kans ei kuulema missään tekemisis ollu.no,ainahan näitä puheita on,mut ihmettelen suuresti jos perheellinen mies tohon mukaan lähtee.

Maanantaina viimeksi kirjoittanut Mongols mc europe;n sivuille

"SYLM forever!!!Fly black and white!!!"

Ja tänään näköjään uudelleen ystävystynyt myös suurmongooli jokusen kanssa ja toisilleen rakkautta ja rispektiä kovasti toivottelevat... Voihan se toki olla,että ei kyse olekaan mongolsista,vaan pojilla on ihan omat rakkaudet ja rispektit keskenään :mrgreen: :mrgreen: ja löytyyhän sieltä miehen listoilta myös kaikkien kynäniska mongoolien kantamuoto Jari huligaanikin...


Ei taida kundit enää vaan kehdata myöntää mihin soppaan ovat lusikkansa sotkeneet!

Kilta
Susikoski
Viestit: 45
Liittynyt: La Marras 07, 2009 9:40 am

Re: Mongols Mc probationary finland

Viesti Kirjoittaja Kilta »

volvomies kirjoitti:ei ollu asetta ei oli kivi heitti ikkunaan raukka kiven,kämppäkaverin ikkuna et voi pikkasen ottaa selville ennen kuin tekee tollasen respectiä tuovan tempun :P :P :P ny on meriittiä täysjäseneksi asti.ei ajokorttia ei mitään voi hitsi no on mulla noi kivet aina niitä voi viskellä kuin pikku-pentu.janihan jäi velkaa entiseen kerhoonsakkin 500e oli prospect siellä kuulema rahaa kaivataan.taitaa olla työtön kaveri tuo londeeni joten vaimo elättää sekä ostaa pyörän tuskimpa olueeseen menee rahat sekä kihtilääkkeeseen sekö hiilitabletteihin kun on kova ripuli.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 9724_n.jpg

Jos se kiven viskominen olikin vaan jonkun lasiliikkeen mainos :lol:
"Missään suut eivät sulkeudu yhtä tiukasti, missään ihmiset eivät häviä niin jäljettömiin kuin sillä alueella, joka Paavalin kirkon tornista näkyy..."

Random Nick
Remington Steele
Viestit: 222
Liittynyt: Ti Elo 30, 2011 8:51 pm

Re: Mongols Mc probationary finland

Viesti Kirjoittaja Random Nick »

perus3000 kirjoitti:Mongoista on täällä netti-mailmassa nimenomaan tavalliset ihmiset tehneet naurunalaisia, mutta he usein eivät ymmärrä kuinka "tyhmä" voi myös olla vaarallinen. Saattaa olla että pelastin jonkun hengen kertomalla ettei Siideri-Karille, Huligaanille ja Londenille kannata käydä vittuilee, vaikka jotkut nörtit ovatkin tehneet heistä kuvakollaaseja nettiin.

Tapuli mistä nääkin jätkät on, niin voin kuule kertoa että siellä sparrataan poliisin pamppua, raikun puukkoa, lihatiskin väiskiä. Eli kovaksi keitettyjä katupoikia, nothing more nothing less....
Eli rikollisten pohjasakkaa, nothing more, nothing less. Romanttisesti osasit kyllä asiasi ilmaista, ja ainahan varoitus on paikallaan, että tyhmä ja laihakin voi tappaa. Mutta eiköhän tänne kirjoittajilla ole aika oikeaan osuva käsitys pojista, ja tarpeeksi kokemusta alamaailmasta tietääkseen että nämä ovat jo elämänsä loppupuolella nämä jantterit, jos ei meininki muutu.
1. Näytä harmittomalta
2. Näytä siltä, niinkuin sinun kuuluisikin olla siellä, missä olet
3. Poistu kävellen, älä juokse

Studiojoukkue
Susikoski
Viestit: 45
Liittynyt: Ke Maalis 21, 2012 5:26 am

Re: Mongols Mc probationary finland

Viesti Kirjoittaja Studiojoukkue »

Näillä Suomen "Mongolseilla" taitaa olla liian vähän aikaa peruskoulusta. Niin kauan on hyvä, kun kaikki nauraa, mutta sääliksi käy poikia sinä päivänä kun joku "alan mies" kyllästyy

epoksi
Susikoski
Viestit: 47
Liittynyt: Ma Heinä 16, 2012 3:55 pm

Re: Mongols Mc probationary finland

Viesti Kirjoittaja epoksi »

perus3000 kirjoitti:Turha se on minulle ruveta naljailemaan, mistä mä olisin voinut tietää että Priasipanus on 16 vuotta taputtanut matossa korvat ruvelle. Mongoista on täällä netti-mailmassa nimenomaan tavalliset ihmiset tehneet naurunalaisia, mutta he usein eivät ymmärrä kuinka "tyhmä" voi myös olla vaarallinen. Saattaa olla että pelastin jonkun hengen kertomalla ettei Siideri-Karille, Huligaanille ja Londenille kannata käydä vittuilee, vaikka jotkut nörtit ovatkin tehneet heistä kuvakollaaseja nettiin.

Ja voi sitä treenata muuallakin kuin GB gymillä, kuten joku tossa jo mainitsi niin esimerkiksi KONGILLA.
Niin ja aika hassua että joku mainitsi Anton "vellihousu" Kuivasen , kaverihan on avoimesti myöntänyt sparraavansa MUIJIA! (Eva Whalström)

Tapuli mistä nääkin jätkät on, niin voin kuule kertoa että siellä sparrataan poliisin pamppua, raikun puukkoa, lihatiskin väiskiä. Eli kovaksi keitettyjä katupoikia, nothing more nothing less....
Kyllä on kovia jätkiä kun noin treenaavat. Vellihousu Kuivanen sparraa naisten kanssa aika lapsellinen heitto. Äijä teki historiaa edellisessä matsissaan ja se ei sulle varmaan mitään merkkaa. :roll:

Pakko myöntää, että viinaa & lääkkeitä väärinkäyttävä ihminen on riski kenelle tahansa joten
oikein tehty kun heistä ilmoitit ettei kannata mennä aukomaan.

Kaikkea nykynuoret tekevät saadakseen mainetta. :mrgreen:

perus3000
Armas Tammelin
Viestit: 85
Liittynyt: Ma Helmi 14, 2011 7:32 pm

Re: Mongols Mc probationary finland

Viesti Kirjoittaja perus3000 »

OT. Mutta pakko sanoa. En todellakaan ole ylpeä Kuivasen esiintymisestä ufc;ssa , koska ensinnäkään hän ei ole suomalainen vaan virolainen. Toiseksi, Ensimmäinen suomalainen ufc:ssä oli Tony Halme! Lue läksysi ensi kerralla, jooko ?
Luulen et perus3000 ei juo missään puistolan dominossa.Kyseessä on kumminkin taistelulajien asiantuntija sekä sodanjumala.
http://teamnarcwear.blogaaja.fi/

epoksi
Susikoski
Viestit: 47
Liittynyt: Ma Heinä 16, 2012 3:55 pm

Re: Mongols Mc probationary finland

Viesti Kirjoittaja epoksi »

Hmm? Missä kohtaa sanoin, että se olisi Suomalainen tai eka ufc:sessä?
Voittiko Halme matsinsa vai taputteliko se? :mrgreen:
Lue itse viesti kunnolla ennen kun alat mesomaan.

Vastaa Viestiin