Mustalaiset

Sana on vapaa, jos uskaltaa...

Valvojat: Raid, Moderaattorit

J.Maybrick
Columbo
Viestit: 2395
Liittynyt: Ma Tammi 21, 2013 1:09 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja J.Maybrick »

Joo kyllä se siltä vahvasti vaikuttaa, että mustalaisten ongelmat ja sopeutumattomuus suomalaiseen yhteiskuntaan on ihan 99-prosenttisesti heidän oma vikansa. Ei rasismin, ei kulttuurierojen eikä ns.valtaväestön ymmärtämättömyyden tai muiden ulkopuolisten seikkojen.

Juuri tuollaista törkeää kielenkäyttöä kuin ^ olen usein kuullut mustalaisilta kaupassa asioidessani. Heidän puolestaan tuntee häpeää, mutta sen sijaan he itse eivät häpeä. Rasittavaa on, varsinkin lasten kanssa liikkuessa, joutua kuuntelemaan törkeää alatyylistä puhetta, joka puhutaan kovalla äänellä ja toistaen toistaen toistaen ihan kuin puhujalla olisi jokin niitti löyhässä tuolla päässä.

Tunnustan että tulin vihaiseksi ^katseltuani. On niin tuttua.

Mustalaisistakin ne fiksut kyllä pystyvät pitämään omasta maineestaan huolta.
Mikä piilee lumessa, tulee julki suvessa, ja sama toisella kotimaisella Vad som göms i snö kommer upp i tö

Halkokauppias
Alibin satunnaislukija
Viestit: 124
Liittynyt: Pe Joulu 14, 2012 12:35 am

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Halkokauppias »

Se on hyvä että tuossa on ollut "moraalisia suomalaisia" paikalla, itse kun olisin sattunut tuohon niin autolle takaisin, aspi mukaan ja hiukan pehmitystä eläkeläiselle.Samoja lääkkeitä mitä hekin tarjoavat 1 vs. 1 kohtaamisissa.

Tuskin kukaan paikalla olleista olisi viranomaisille soittamassa kun olisi tuon läskin nakannut takakonttiin kyyditykseen ja hiekkakuopalle viimeiseen koulutukseen, nostaa moraalinen oikeus päätään aina vaan enenevässä määrin Suomaliassakin ja loppuu näiden eläkeläisten loisiminen.

Huonompia aikoja odotellessa niin saadaan asiat tolalleen...

Hexhammer
Alokas
Viestit: 5
Liittynyt: To Heinä 17, 2014 5:12 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Hexhammer »

Nooh... Kohta ei tartte enää mustalaisista olla huolissaan kun saadaan Moskeija joka kylään ja imaamit sitten radikalisoi musliminuorison oikein kunnolla, siinä ei Valden näpistelyt enää paljon paina kun mehmetit alkaa meitä vääräuskoisia käännyttää. :evil:

Martti Kyttä
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 217
Liittynyt: La Helmi 22, 2014 1:07 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Martti Kyttä »

Keskipohjanmaa -lehdessä tiistaina 8.9.2015 Tänään 50 vuotta sitten -palstalla

Keskipohjanmaa 8.9.1965

Romaaniin kaksi luotia Ykspihlajassa


Tiistaina aamuyöstä tapahtui Ykspihlajassa romaanien asunnossa tappelu, jonka yhteydessä 17-vuotiasta romaaninuorukaista ammuttiin kahdesti rintaan ja hän sai siinä hengenvaarallisia vammoja.

Maanantai-iltana saapui Oulaisista kotoisin oleva hevosmies, romaani Mikko Grönfors perheineen omistamallaan autolla Ruotsista Vaasan kautta Kokkolaan, missä hän meni tervehtimään Ykspihlajassa asuvia romaaneja heidän asunnolleen. Yön aikana ryypiskelivät Grönfors ja asunnon omistaja Veikko Svarts yhdessä.

Jostakin syystä oli miesten kesken syntynyt erimielisyyttä ja Grönfors perheineen lähtenyt pois asunnosta. Grönfors oli kuitenkin mennyt autoonsa ja ottanut sieltä pistoolin, jolla ryhtynyt ammuskelemaan. Luultavasti Grönfors tarkoitti ampua Veikko Svartsia, mutta ammunnan uhriksi joutuikin 17-vuotias Posiolta kotoisin oleva Yrjö Alvar Svarts.

Grönfors ampui ainakin neljä laukausta ja näistä kaksi osui läheisellä kadulla, jonne Yrjö Svarts oli mennyt, Yrjö Svartsin rintaan. Ammunnan jälkeen pakeni Grönfors metsikköön, ja muut asunnossa olleet hälyttivät poliisin paikalle, jonka toimesta Yrjö Svarts vietiin Libeckin sairaalaan. Täällä jouduttiin hänelle antamaan verta ja hän on edelleen hoidettavana sairaalassa. Hänen tilansa on hengenvaarallinen.

Poliisit alkoivat etsiä Mikko Grönforsia, joka piileskeli Ykspihlajan metsissä. Klo 9.30 oli poliisiauto matkalla Ykspihlajasta kaupunkiin päin, kun Mikko Grönforsin nähtiin tulevan metsästä ja pyrkivän erään Kokkolaan päin matkalla olevan nuorukaisen kyytiin. Grönfors ehti jo istua polkupyörän pakettitelineelle, kun poliisit tulivat paikalle ja pidättivät hänet.


Tuon ajan yksityiskohtaisesti ja jopa henkilöiden nimillä selostettuja rikosjuttuja on paljon mukavampi lukea nykyisiä poliisin suodattamia, joista ei saa enää oikein mitään irti. Sana mustalainen on näköjään näihin aikoihin alkanut siistiytyä sanomalehdissä romaaniksi.

Ykspihlajassa on Kokkolan satama, ja tuolloin kaupunginosa oli taatusti rauhattomin, nykyään taitaa olla rauhallisin. Kokkolan ainoan selvittämättömän henkirikoksen ruumis löytyi nimenomaan Ykspihlajan tien varresta ladon alle kätkettynä.

http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=15&t=16504
Ei ole olemassa totuutta, on vain tulkintoja totuudesta
-Friedrich Nietzsche

Mustakotka
Alokas
Viestit: 13
Liittynyt: To Heinä 09, 2015 1:01 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Mustakotka »

Mies puhui puhelimeen bensa-asemalla - sivulliset puukottivat
Perjantai 11.9.2015

Kolme miestä on pidätetty epäiltynä tapon yrityksestä ja törkeästä ryöstöstä.

Tapaus sattui viime yönä Lohjalla bensiiniaseman kylmäasemalla Holmankujalla. Mies oli ollut purkamassa säiliöautostaan bensiiniä, kun paikalle tulivat kolme miestä.

Miehet olivat puukottaneet mäntsäläläismiestä ja ryöstäneet häneltä puhelimen sekä lompakon.

Uhri oli tapahtumahetkellä puhunut tuttavansa kanssa puhelimessa, joka kuuli tapahtuman ja ilmoitti poliisille.

Puukotettu mies sai pistohaavoja yläraajoihin ja vatsaan.

Poliisi on saanut tekijät kiinni. Ensimmäinen miehistä, vuonna 1996 syntynyt, tavoitettiin yöllä, kun poliisi sai ilmoituksen liikenneonnettomuudesta, vihtiläismies oli ilmeisesti ollut päihtynyt.

Kaksi muuta saatiin poliisin haaviin aamulla.

Miehiä kuulustellaan tapauksesta tänään.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015091 ... 5_uu.shtml

Lakerikengät töissä.

januzki
Alokas
Viestit: 24
Liittynyt: Ti Elo 14, 2012 10:00 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja januzki »

http://mvlehti.net/2015/09/11/torkeat-r ... meen-alla/

Törkeät rosvot liikkeellä Huittisissa – tavarat ulos liikkeestä kantamalla ja hameen alla!
Kulkuvälineinä oli tummanvihreä Peugeot 406 sedan sekä tummansininen tai musta sedanmallinen auto, joka oli mahdollisesti vanha Audi A6.

11.09.2015 19:06, 5539 lukukertaa

Juttuvinkit nykyisin tästä, jossa ne ruoditaan MV:n ajatushautomossa, valmiiksi mahdolliseen julkaisuun.

Varastettu hevosvarusteita Viljar Shopin myymälästä Huittisissa 10.9.!
Varkaus Huittinen

Varastettuja varusteita.

Asiakkaidemme hameiden alla poistui ainakin paljon Wahlstenin ravivarusteita sekä pari satulaa kannettiin ihan rohkeasti sylissä ovesta ulos. Puuhaa oli suorittamassa kolme naista ja kaksi miestä. Mukana oli pieni tyttö.

Kulkuvälineinä oli tummanvihreä Peugeot 406 sedan sekä tummansininen tai musta sedanmallinen auto, joka oli mahdollisesti vanha Audi A6.

Mikäli sinulla on havaintoja tällaisen porukan liikkeistä tai tällaisia tavaroita on kaupan ja myyjän rehellisyys arveluuttaa, otathan heti yhteyttä Liisaan 045 6789 301 [email protected] tai Kokemäen poliisiin.

Valvontakamera on tallentanut kaiken.
https://www.facebook.com/ViljarShop/pos ... 7815996370

Pystyseppo
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 33
Liittynyt: To Syys 03, 2015 3:58 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Pystyseppo »

Vankikarkurin pako päättyi silmittömään väkivaltaan - kolme sivullista sairaalaan
Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus vangitsi maanantaina kaksi nuorta romanimiestä epäiltynä erittäin väkivaltaisesta rikossarjasta. Toinen heistä on 20-vuotias mies, joka karkasi kymmenen päivää sitten Keravan vankilasta.


Kolme miestä oli autolla liikkeellä Lohjalla viime viikon torstain ja perjantain välisenä yönä. Auto ajautui tieltä heti Tynninharjulla puolen yön maissa.

Rikoskomisario Rauli Salonen Länsi-Uudenmaan poliisista kertoo, että paikalle tuli kaksi miestä hyvää hyvyyttään katsomaan tarvittaisiinko apua. He olivat kuulleet törmäyksen äänen.

Apu ei romanimiehille kelvannut, vaan he pahoinpitelivät molemmat auttajat. Toinen auttajista oli yrittänyt pakoon, mutta hänet saatiin kiinni. Miestä kuristettiin ja lyötiin.

– Hän sai erittäin vakavia vammoja, muun muassa aivovamman ja murtumia kasvoihin, Salonen kertoo.

Toinen puukotus

Kolmikko jatkoi kävellen läheiselle ST1:n bensa-asemalle, jossa sattui olemaan säiliöauto.

Kuorma-auton kuljettajaa lyötiin puukolla yhdeksän kertaa. Suuri osa oli torjuntavammoja käsiin, mutta yksi osui vatsaan.

Mieheltä ryöstettiin lompakko ja säiliöauton avaimet, mutta miehet eivät saaneet kuormuria liikkeelle.

Rikossarja jatkui läheisellä asuinalueella, jossa kolmikko yritti tunkeutua useisiin autoihin. Niitä ei saatu liikkeelle.

Lopuksi he murtautuivat erääseen asuntoon.

– Asukkaat nukkuivat yläkerrassa ja olivat heränneet meteliin. He eivät onnekseen menneet alakertaan katsomaan mistä oli kyse.

Miehet veivät auton avaimet ja auton pihasta.

Kolmikko jäi kiinni eri paikoista viikonlopun aikana.

Uusi pako

Keravan vankilasta karannut onnistui vielä pakenemaan poliisin huostasta lääkärikäynnin aikana, mutta hänet saatiin kiinni.

Poliisitutkinnan mukaan kolmantena ryhmässä olleen osuus tapahtumiin oli vähäinen, eikä häntä vaadittu vangittavaksi.

18- ja 20-vuotiaat miehet vangittiin epäiltyinä muun muassa kahdesta tapon yrityksestä, kahdesta törkeästä ryöstöstä ja pahoinpitelystä.

Suunniteltu pako

20-vuotias oli karannut Keravan vankilasta 3. syyskuuta aamulla. Hän oli töissä ulkona ja juoksi pakoon muusta syystä avatusta portista.

Perään sännännyt vartija oli saada hänet kiinni, mutta mies ehti hypätä lähellä odottavaan autoon.

Miehen taustalla on muun muassa törkeitä pahoinpitelyitä, virkamiehen väkivaltaista vastustamista ja rattijuopumuksia.

Pari kuukautta sitten sama vanki oli saatettuna eräässä tilaisuudessa vankilan ulkopuolella, kun hän karkasi saattajiltaan.

Pakoa tutkii Itä-Uudenmaan poliisi.

http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikke ... a.facebook


Takaisin keravalle ja pari päivää lisää tuomioon. Pisteet toimittaja Sipilälle kun käytti jutussaan oikeita termejä tekijöistä.

karvakemoni
Alibin kestotilaaja
Viestit: 322
Liittynyt: To Heinä 05, 2007 5:13 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja karvakemoni »

http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194999 ... sulle.html
Joukko miehiä yritti päästä väkisin sisään taloon Tampereen Rautaharkossa. Tapahtumahetkellä kello 13.00 asunnossa oli kolme kouluikäistä lasta ja kaksi miestä.

Tunkeutujat olivat soittaneet ovikelloa päästäkseen sisälle. He suihkuttivat poliisin mukaan kaasua sisään pyrkiessään ja ainakin yksi sisällä olleista lapsista altistui kaasulle. Lapsille on järjestetty kriisiapua.

Tutkinnanjohtaja Jari Kinnunen Sisä-Suomen poliisista kertoo, että tunkeutujat eivät lopulta päässeet eteistä pidemmälle. Talossa olleet saivat pidettyä ovea kiinni ja onnistuivat hälyttämään poliisin paikalle. Kinnusen mukaan sisään yrittäneet olivat käyttäneet sanallista uhkailua.

Epäillyt eivät päässeet viemään talosta mitään, koska teko keskeytettiin. Poliisilla ei ole tietoa, mitä epäillyt olivat suunnitelleet varastavansa.

Epäillyt käyttivät suomen kieltä, eikä poliisin mukaan tällä hetkellä ole tiedossa, että epäillyt olisivat ulkomaalaisia.

Operaation seurauksena poliisi on ottanut kiinni noin 20-vuotiaan tamperelaisen miehen, jonka osallisuutta tapahtumiin selvitetään parhaillaan samoin kuin tapahtumien taustoja.

3–4 epäiltyä on edelleen karkuteillä. Rikosnimikkeinä tutkitaan tällä hetkellä muun muassa törkeän ryöstön yritystä ja törkeää kotirauhan rikkomista.

Sivulliset olivat huomanneet alueella, Kartanonkatu 19:n pihasta, havainnon E-sarjan mersusta, jonka ympärillä oli ollut 4–5 huppariasuihin sonnustautunutta miestä. Poliisin mukaan yksi miehistä saattoi olla nuori romani.

Poliisi pyytää vihjeitä mainitusta E-sarjan Mercedes Benz-henkilöautosta sekä alueella mahdollisesti tehdyistä henkilöhavainnoista. Vihjeet voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen Keskitettytutkinta.Sisä-[email protected] taikka lähimmälle poliisille. Virka-aikana vihjeet voi soittaa numeroon 0295445890.
Oliskohan kaikki olleet nuoria romaneja :)

http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/sar ... aksi-41322
Espoolainen Seppo Särkiniemi on pastori, joka toimi keskustan kansanedustajana 2003-2007 ja 2010-11. Hän jäi huhtikuun eduskuntavaaleissa niukasti Uudenmaan keskustan ensimmäiselle varasijalle.

Särkiniemi ajaa taksia. Hän kertoo Facebookissa, että lauantai-iltainen kokemus on nyt muuttanut häntä.

"Matkustaja ilmoitti heti matkan alussa, että hänellä ei ole rahaa, mutta perillä on maksaja. Tietysti minussa oleva realisti sanoi, että jarru pohjaan ja matka päättyy tähän. Ajattelin kuitenkin katsoa ja ajatella positiivisesti, että jospa sittenkin", Seppo Särkiniemi kirjoittaa.

Hän toteaa perillä vastassa olleen kaksi miestä. Hänen auttaessaan tavaroita ulos autosta, yksi heistä löi häntä suoraan kasvoihin.

"Tai yritti lyödä. Sain väistettyä niin, että osumalla ei ollut merkitystä. Sitten tuli potku ja väistin myös sen. Porukka hajaantui ja poistui paikalta. Seurasin lyöjää niin, että näin minne hän meni ja soitin poliisit".

Kiinni saatu asiakas kiisti kaiken "ja kukaan ei tietenkään tuntenut häntä. Rahat jäivät saamatta, ja poliisi jäi kirjoittelemaan sakkoja".

"Myönnän, että olin ja olen edelleen vihainen itselleni, mutta olen oppimiskykyinen kansalainen. Minun suhtautumiseni tiettyihin kansalaisiin muuttui ja toimintatapani muuttuu myös. Valitan", Särkiniemi toteaa.

Miehet kuuluivat tiettyyn väestöryhmään, jonka Särkiniemi mainitsee. Hänen mukaansa Suomessakin on alakulttuureita, joiden keskuudessa esiintyy muuta väestöä enemmän väkivaltaa, varkauksia ja petoksia.

"Saako sen sanoa ääneen? Vai olisiko jopa niin, että se pitäisi sanoa ääneen".

"Minä väitän, että idealistinen asioiden peittely johtaa aina joko avoimeen tai "harmaaseen" väkivaltaan. Yksilö on aina vastuussa tekemisistään. Juuri siksi ajatellaan, että yksilön käyttäytymisen perusteella ei saa leimata yhteisöä", hän kirjoittaa.

Keskustelussa Särkiniemi toteaa saaneensa perusteltuja nuhteita kirjoituksensa tyylistä.

"En minä mitään yhteisöä rupea vihaamaan tai vainoamaan. Minä vain tunnustan ja hyväksyn realiteetit ja pidän ne mielessä".
Tässä sensuroimaton versio.
Tänä iltana sain jälleen karun opetuksen. Ajoin taksilla mustalaista. Matkustaja ilmoitti heti matkan alussa, että hänellä ei ole rahaa, mutta perillä on maksaja. Tietysti minussa oleva realisti sanoi, että jarru pohjaan ja matka päättyy tähän. Ajattelin kuitenkin katsoa ja ajatella positiivisesti, että jospa sittenkin.

Perillä vastassa oli kaksi miestä samasta heimosta. Kun autoin tavaroita ulos autosta, yksi heistä löi minua suoraan kasvoihin. Tai yritti lyödä. Sain väistettyä niin, että osumalla ei ollut merkitystä. Sitten tuli potku ja väistin myös sen.
Porukka hajaantui ja poistui paikalta. Seurasin lyöjää niin, että näin minne hän meni ja soitin poliisit.

Kaveri saatiin kiinni, mutta hän kiisti kaiken. Ja kukaan ei tietenkään tuntenut häntä. Rahat jäivät saamatta, ja poliisi jäi kirjoittelemaan sakkoja.

Myönnän, että olin ja olen edelleen vihainen itselleni, mutta olen oppimiskykyinen kansalainen. Minun suhtautumiseni tiettyihin kansalaisiin muuttui ja toimintatapani muuttuu myös. Valitan.

tattoohell
Parranpäristäjä
Viestit: 71
Liittynyt: Ma Syys 10, 2012 12:20 am

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja tattoohell »

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015092 ... 7_uu.shtml"Törkeitä rikosepäilyjä: poliisi pidätti kolme, nuori tukevahko mies edelleen karkuteillä


Tekijöiden tarkoituksena on ollut hankkia käyttöönsä rahaa talosta, johon he yrittivät tunkeutua tunkeutuivat eilen Tampereella.

Poliisi on edistynyt eilen sunnuntaina Tampereella tapahtuneen törkeän ryöstön yrityksen sekä törkeän kotirauhan rikkomisen tutkinnassa. Poliisi on selvittänyt tapahtumien kulkua ja motiivia kuulusteluilla. Tekijöiden tarkoituksena on ollut hankkia käyttöönsä rahaa kohteena olleesta talosta.

Poliisi otti tänään kiinni tamperelaisen noin 20-vuotiaan miehen yksityisasunnosta. Nyt pidätettynä on kaksi nuorta miestä ja yksi nainen.

Poliisi ei ole vielä tavoittanut mustaa E-sarjan Mercedes Benz-merkkistä autoa kuljettanutta tukevahkoa ja nuorehkoa romanimiestä. Auto nähtiin tekopaikan lähellä eilen juuri ennen tekoa.


Epäillyt tekijät pyrkivät väkisin sisälle paikalliseen taloon sunnuntaina kello 13. Tapahtumahetkellä asunnossa oli kolme lasta ja kaksi miestä. Tunkeutujat olivat käyttäneet jonkinlaista kaasua sisään pyrkiessään ja ainakin yksi sisällä olleista lapsista altistui kaasulle. Lapsille on järjestetty kriisiapua.

Tapauksen esitutkinta jatkuu kuulusteluilla. Poliisi päättää mahdollisesta vangitsemisvaatimuksen jättämisestä viimeistään keskiviikkoaamuna.

Yleisö voi toimittaa mahdolliset vihjeet poliisille sähköpostilla osoitteeseen [email protected] tai soittamalla virka-aikana numeroon 0295445890."


Läskimanne karkuteillä, toivottavasti jää pian kiinni
Joka 3 raiskaaja on ulkomaalainen mutta vasemmiston mielestä kyseessä on yksittäistapaus josta ei saisi puhua.

Sniffaaja
Scooby Doo
Viestit: 611
Liittynyt: Ti Touko 26, 2015 6:59 am

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Sniffaaja »

Taas on mustalaiset ollut kotikäynnillä kuin jengiläiset konsanaan. Amerikkalaisten metkut ei sovi intiasta lähtöisin oleville suomalaisille korpimetsä heimoille, joiden lakerikenkäiset miehet ovat siskonsa miehiä. Heidän metkut on ollut kautta aikain käsityöläisten juttuja. Kai tämä on tätä nykyaikaa kun meidän mannet alkaa kansainvälistymään, ruotsalaisuudella joka monikulttuuristaan tunnetaan. Onhan mustalaisakatkin jo antaneet lapsentekoreikäänsä kumivenemiehistölle. Eikä ihme tuo olekaan, ihrainen pystyynnostettu sika, mersutakki päällä ei ole yhtä puoleensavetävä naisten silmissä kuin hyväkuntoinen ja treenaava, merkkivaatteisiin trendikkäästi pukeutuva Fahidi. Tässä suhteessa monikulttuurisuus on tervettä, koska mustalaiset on tunnettu sukurutsastaan. 500 vuotta suomessa sisäsiittoisuutta harrastanut 13 000 hlö kokoinen lahko on tullut tiensä päähän. Tulevat katoamaan kuin pisara valtamereen. Eikä se ole mikään huono asia, sillä mustalaisakkojen hameet aiheuttaa myötähäpeää, ei niin paljon kuin burkaan pukeutuvat neekerinsuukot, mutta kumminkin. Tämä on iso vitsi koko nykyaika. On kantaväestöä, on maahanmuuttajaa, on pakolaista, on rasistia, on vasemmistoa ja oikeistolaista. Mutta me terveet yksilöt olemme oikeasti vähemmistö. Kukaan ei ajattele meidän etuja. Miksi eduskunnassa ei meille terveille ja normaaleille ihmisille ole edustajaa? Ei mene kauaa kun perheiden sisäiset seksisuhteet tulee muotiin ja vihreitä arvoja arvostava herrasmies menee naimisiin kanan kanssa. Siitä tehdään teevee formaatti ja tukiainen tanssii hänen häissään. Tekisi mieli työntää pää betonimyllyyn, mutta katsotaan tämä leffa nyt loppuun asti :lol:
http://www.osuva.com/ - joukko- ja perhesurmaajien treenipaikka vuodesta 2000. Parhaimmat aseet ja kouluttajat.

karvakemoni
Alibin kestotilaaja
Viestit: 322
Liittynyt: To Heinä 05, 2007 5:13 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja karvakemoni »

Nyt tulee vahva epäilys että kuuluu tänne, tämä ei ole mitään faktaa välttämättä.

Teini-ikäistä poikaa puukotettiin eilisiltana hengenvaarallisesti Jalasjärvellä Etelä-Pohjanmaalla.

Poliisin mukaan 16-vuotiasta helsinkiläispoikaa puukotettiin ylävartaloon Jalasjärven keskustassa.

Teosta epäillään 18-vuotiasta kauhajokelaista nuorta miestä. Hänet otettiin kiinni eilen epäiltynä tapon yrityksestä.

Epäillyn seurassa ja samassa autossa ollutta miestä epäillään rikoksentekijän suojelemisesta.

Puukotusta edelsi poliisin mukaan jonkinlainen välienselvittely.

Jos Jalasjärvellä tapaa nuori helsinkiläinen ja nuori kauhajokelainen jotka ottavat lopuksi puukkohippaa, tämä vähemmistö tulee ensimmäisenä mieleen.

http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikke ... ti/5336592

Hans-Peter Haulikko
Sammakkoprofessori
Viestit: 480
Liittynyt: Ke Syys 15, 2010 3:03 am
Paikkakunta: Holjakoski

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Hans-Peter Haulikko »

Laitetaan tännekkin tuo ampumistapauksen prosessin eteneminen...
Syyttäjä vaatii linja-autoasemalla ampunutta vankilaan
Julkaistu 1.10.2015 | Lasse Kylänpää

Silminnäkijän mukaan ampuja istui seurueineen Matkahuollon vieressä sijaitsevilla penkeillä ennen välikohtausta. Seurueeseen kuuluneet henkilöt yrittivät estää tapahtunutta.

Syyttäjä vaatii Salon linja-autoasemalla heinäkuussa ampuneelle pojalle vähintään kahden vuoden vankilatuomiota tapon yrityksestä. Oikeudenkäynnissä torstaina nousivat esiin romanikulttuuri, verikosto ja välttämisvelvollisuus.

Toukokuussa poika tuomittiin törkeästä pahoinpitelystä. Silloin hän viilsi puukolla niin, että uhrin kasvoihin jouduttiin neulomaan neljäkymmentä tikkiä.

Salolaispoika oli rikosten tekohetkellä alaikäinen. Hän vietti hiljattain 18-vuotispäiviään tutkintavankeudessa Turun vankilassa.
Jännä tuo mustalaiskulttuuri, kun se pistää pikkupojatkin tappamaan aseilla toisia saman heimon porukoita, eli siis vähän samaa touhua, niin kuin eräässä rauhan uskonnossakin.
"näin mä ajattelen, mä oon maalaispoika"

jii69
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 57
Liittynyt: Pe Marras 30, 2007 6:09 pm
Paikkakunta: Nurkan takana

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja jii69 »

Silmä silmästä ja hampaasta koko leukaluu.

karvakemoni
Alibin kestotilaaja
Viestit: 322
Liittynyt: To Heinä 05, 2007 5:13 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja karvakemoni »

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015100 ... 3_uu.shtml

Kuva
Välikohtaus tapahtui porvoolaisessa ravintolassa hieman ennen kello 22 torstaina. Ampumista edelsi sanaharkka ravintolassa olleen seurueen ja paikalle tulleen miehen välillä. Laukauksia ammuttiin useita. Poliisi tutkii tapausta murhan yrityksenä.

Poliisi on etsintäkuuluttanut ampumiseen liittyen Terno Långströmin ja hänen seurassaan liikkuneen Brita Vuoren.

Långström on vartaloltaan tanakka tai pyöreä, 180 cm pitkä ja syntynyt vuonna 1971. Hän on poliisin mukaan aseistautunut.

Tiedot Långströmin sekä Vuoren olinpaikasta tai liikkeistä pyydetään ilmoittamaan numeroon 029 543 6815.

Pystyseppo
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 33
Liittynyt: To Syys 03, 2015 3:58 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Pystyseppo »

Kuva
Långström on vartaloltaan tanakka tai pyöreä, 180 cm pitkä ja syntynyt vuonna 1971.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015100 ... 3_uu.shtml

Vastaa Viestiin