Mustalaiset

Sana on vapaa, jos uskaltaa...

Valvojat: Raid, Moderaattorit

aripertti
Alibin satunnaislukija
Viestit: 123
Liittynyt: Ti Loka 09, 2012 1:52 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja aripertti » Ti Helmi 23, 2016 9:14 am

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2 ... 74765.html
Hameen "pohjattomaan pussiin" katosi 43 esinettä - katso havainnekuva

Julkaistu: 5.2.2012 12:22

Erilaisia esineitä paksuun hameeseensa kätkenyttä ja kiinni jäänyttä nuorta ammattinäpistelijää uhkaa matkustuskielto tulevassa oikeudenkäynnissä, sanoo Nastolassa paljastuneen varkausjutun tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Pilvi Suokas.
Tällä tavalla näpistelijän liikkumista ja rikosten jatkamista yritetään rajoittaa.

19-vuotias nainen jäi kiinni itse teossa muutama päivä sitten poistuessaan myymälästä.

Hänen vaatteistaan löytyi 43 erilaista esinettä, mm. miesten paitoja, muita asusteita, aurinkolaseja, elintarvikkeita ja kosmetiikkaa.

- Tämä varasteluhame oli pohjaton pussi, jonka hameenhelmat oli ommeltu kiinni. Tavarat laskettiin "pussiin" vyötärön kautta, sanoo Suokas.

Eräissä varasteluhameen malleissa on useita salataskuja, jopa ripustinkoukkuja. Hameet ovat varsin tuttuja käytännön kenttätyötä tekeville poliiseille. Katso havainnekuva hameesta alta.

Ahkera näpistelijä pystyy piilottamaan vaatteensa uumeniin jopa puolisensataa erilaista esinettä kerrallaan.

Aiemmin varasteluhametta käyttäneet ovat jääneet kiinni salakuljettaessaan kaupasta hameen alla mm. runsaasti ruokaa, 14 kahvipakettia, moottorisahan, pari öljykanisteria ja lähes täysinäisen olutkorin.

Nastolassa kiinni otetulla naisella oli kahdeksan etsintäkuulutusta, ja hän jäi kiinni jo 20. kerran. Se, ettei hän jo istu vankilassa, johtuu lievästä lainsäädännöstä.

Useimmat myymälässä tapahtuneet omaisuusrikokset luokitellaan näpistyksiksi, joista seuraa sakkorangaistus.

Maksamaton sakko muunnettiin aiemmin helposti vankeustuomioksi, mutta tämä ei ole nykyisin mahdollista.

Aika usein rikoksen uusija varastaa heti uudestaan, koska hän ei käytännössä saa mitään rangaistusta, ja koska sakkotuomiota ei ole saatu edes ulosmitatuksi.

Hameen lisäksi toinen suosittu näpistelyväline on tietyllä foliolla vuorattu laukku. Näpistyssaalis ei reagoi kassan turvalaitteisiin.
Saattaa olla, että tämä on täysin väärässä osiossa, mutta otan sen riskin. ...tuo moottorisaha nimittäin laskettaneen työkaluksi, joten sen varastaminen ei oikein sovi pirtaan.
Liitteet
hame.jpg
hame.jpg (71.82 KiB) Katsottu 12331 kertaa

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12939
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » Su Maalis 06, 2016 11:30 am

smugu.jpg
smugu.jpg (68.59 KiB) Katsottu 10918 kertaa
Uutisessa on neljä tyypillistä mustalaiskulttuuriin liittyvää kohtaa:
1) povaaminen (perustuu vastaanottajan herkkäuskoisuuteen ja "eihän vähemmistön apua voi torjua" - asenteeseen sekä luuloon, että mustalaisilla on jokin yli-inhmillinen kyky ennustaa ihan oikeasti ja ihmiseen haluun kuulla enimmäkseen vain hyviä asioita tulevaisuudestaan
2) varastaminen (siihen kasvatetaan pienestä pitäen ja se nähdään jonkinlaisena sankaruutena. Ehken eräänlainen etninen kleptomania)
3) uhkailu (hehän ovat aina oikeassa ja muut rasisteja sekä väärässä. Uhkailut ilmenevät loitsuina, manauksina sekä pahoinpitely- ja tappouhkauksina)
4) jano (heillä on aina jano ja he janoavat vettä. Sitä saadakseen he ajavat vanhusten ja yksinäisten koteihin. Tuo loputon jano ajaa heitä näemmä myös kauppaliikkeisiin saakka. Vesi on kuitenkin ristiriidassa sen kanssa, että suurin osa heistä juo alkkoholia alituiseen)

Entinen presidentti, suomensyöjä Tarja Halonen (sd) sanoi taannoin, että me voisimme ottaa oppia romanikulttuurista. Halonen ei kuitenkaan täsmentänyt, että mitä ovat ne asiat, joista voisimme ottaa oppia? Mikä heidän kulttuurissaan on siis tavoittelemisen arvoista; loputon yhteiskunnan tuilla eläminen ja ko. tukien häikäilemätön väärinkäyttö, väkivaltaisuus, sukurutsa, päihteiden käyttö, häiriköinti, uhkailu, röyhkeä ja ylimielinen käytös, loputon veden juomisen tarve vanhusten kodeissa...? Ei kiitos!
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Crombie
Parranpäristäjä
Viestit: 70
Liittynyt: Su Touko 11, 2008 11:49 pm
Paikkakunta: Hellsinki

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Crombie » Ti Maalis 08, 2016 6:13 pm

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2 ... 34258.html


"Kahdesti suuhun ampunut linnaan 6,5 vuodeksi – uhrille kymppitonnien korvaukset

Keski-Suomen käräjäoikeus langetti tuomionsa Suolahden ampumisesta.

Keski-Suomen käräjäoikeus on tuominnut 28-vuotiaan Leif Allan Rickhard Grönstrandin kuuden ja puolen vuoden vankeuteen ravintola-ammuskelusta. Vakavin rikos oli tapon yritys, jonka uhri selvisi päin kasvoja ammutuista luodeista ihmeen kaupalla.

Rikokset tapahtuivat lokakuun lopulla Suolahden kaupunginosassa Äänekoskella. Grönstrand ampui ensin 30-vuotiasta miestä reiteen ravintolan sisällä. Pian tämän jälkeen Grönstrand ampui ravintolan edustalla 44-vuotiasta miestä.

Kaksi 9-millisen Makarov-pistoolin luotia osuivat suuhun. Toinen luoti vei mukanaan puolet ylähampaista ja pysähtyi suupohjaan. Toinen luoti kulki läpi nielun takaseinän ja päättyi kaulan päävaltimon ja niskavaltimon välistä niskaan.

Uhrin, suolahtelaisen taksiyrittäjän Janne Raivion henki oli pienestä kiinni, sillä vain millimetri erotti luodin valtimosta.

Grönstrand tuomittiin maksamaan Raiviolle mittavat korvaukset. Kivusta, särystä ja muusta tilapäisestä haitasta korvaus on 18 000 euroa ja henkisestä kärsimyksestä 5 000 euroa. Ansionmenetyksistä maksettavaa tuli yli 13 250 euroa.

Kun mukaan lasketaan muillekin asianomistajille määrätyt korvaukset ja kaikki oikeudenkäynti- ja muut kulut, nousee ammuskelun hintalappu liki 57 400 euroon.

Grönstrand asuu Äänekoskella, mutta on Ruotsin kansalainen. Tapon yrityksen lisäksi hänet tuomittiin törkeästä pahoinpitelystä, pahoinpitelystä, kahdesta vaaran aiheuttamisesta ja ampuma-aserikoksesta."
Saharan eteläpuolisen Afrikan väkiluku on eri määritelmien mukaan 622–840 miljoonaa, ja se kaksinkertaistuu 25 vuodessa. Syntyvyys on keskimäärin 6,1 lasta naista kohde.

Juha J.
Alokas
Viestit: 19
Liittynyt: Su Joulu 14, 2014 9:33 am

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Juha J. » Pe Maalis 11, 2016 4:50 pm

Viitaten tuohon Doctor Lecterin ylläolevaan viestiin.

Mustalaisilla on vanha kikka veden pyytäminen harhautuksena. Lukuisten muiden vilunkipelien lisäksi tietysti.

Avatar
Kaamosretkeilijä
Alokas
Viestit: 24
Liittynyt: La Maalis 12, 2016 1:51 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Kaamosretkeilijä » Su Maalis 13, 2016 8:50 pm

En ymmärrä miten voidaan sallia mustalaisakkojen liikkuminen rahtihameissa myymälöissä. Myymälävartijoita on myymälöissä niin vähän etteivät he kerkeä luotettavasti seuraamaan mustalaisten liikkumista myymälässä. Mustalaisille pitäisi sosiaalihuollon viedä ruoka kotiin, eikä heitä saisi laskea mihinkään myymälään koska he varastelevat. Myöskin mustalaisten kantaväestöön kohdistuneet henkirikokset ja raiskaukset tulisi huomioida tämän roskaväen rajaamisessa pois yhteiskunnasta. En tarkoita että ihan kaasukammioon pitäisi heidät laittaa, kuitenkin suljetulle alueelle kauaksi ihmisten ilmoilta. Yhteiskunta on hyvin sairas kun on päästänyt tällaista vajaamielistä rotua eduskuntaan joka ei millään tavoin ole edesauttanut yhteiskuntaa, päinvastoin ollut vitunmoisena taakkana ja rasitteena. Mustalaisista huolehtiminen on vienyt vuositasolla sellaiset määrät veronmaksajien rahoja että niillä voisi ostaa valtiomme kultavarannot takaisin yhdysvalloista (49 tonnia).
Mitä sitten vaikka huutaa, ei se ole ihminen.

Crombie
Parranpäristäjä
Viestit: 70
Liittynyt: Su Touko 11, 2008 11:49 pm
Paikkakunta: Hellsinki

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Crombie » Ke Maalis 30, 2016 11:26 am

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2 ... 48234.html

"Äänekosken ampujalle 6,5 vuotta vankeutta – taustalla riita ravintolassa

Kaksi miestä sai vakavia vammoja ampumisesta viime lokakuun lopulla ravintolassa Äänekosken Suolahdessa. Poliisi kertoi tapahtumien jälkeen, että taustalla olivat ravintolassa syntyneet erimielisyydet.

Keski-Suomen käräjäoikeuden mukaan Leif Allan Rickhard Grönstrand syyllistyi muun muassa tapon yritykseen ja törkeään pahoinpitelyyn. Oikeuden mukaan Grönstrand käytti pistoolia, jonka toi ravintolaan hänen tuttavansa. Käräjäoikeus tuomitsi tuttavan kolmen kuukauden ehdolliseen vankeuteen ampuma-aserikoksesta."



Mustalaisella onkin hyvä tapa sovitella erimielisyydet.
Saharan eteläpuolisen Afrikan väkiluku on eri määritelmien mukaan 622–840 miljoonaa, ja se kaksinkertaistuu 25 vuodessa. Syntyvyys on keskimäärin 6,1 lasta naista kohde.

Corco
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 39
Liittynyt: Pe Tammi 08, 2016 10:13 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Corco » Pe Huhti 08, 2016 5:26 pm

100-vuotias mies taltutti kotiinsa tunkeutuneen naisen Varsinais-Suomessa: ”Lieviä voimakeinoja käyttäen”

Noin 60-vuotias nainen tunkeutui asuntoon tarkoituksenaan kaupata tavaroita.
Poliisi kertoi, että 100-vuotias mies oli avannut oven, koska oli odottanut hänelle toimitettavaa ruokaa.

Nainen oli miehen avattua oven tunkeutunut saman tien asuntoon ja marssinut olohuoneeseen. Mies oli ottanut asuntoonsa tunkeutuneen naisen kiinni ja soittanut poliisille.

– Hän sai naisen pidettyä aloillaan lieviä voimakeinoja käyttäen, vanhempi konstaapeli Raimo Anttila Loimaan poliisista kertoo.

Poliisi saapui paikalle noin 15 minuutin kuluttua. Miehen asuntoon oli tunkeuduttu aiemmin.

– Hälytys annettiin hätäkeskuksesta korkeimman tärkeysluokan hälytyksenä, ja poliisi tuli paikalle niin pian kuin pääsi, Anttila toteaa.

Asiaa tutkitaan varkauden yrityksenä ja kotirauhan rikkomisena Loimaan poliisissa. Epäiltyä ei pidätetty.

– Meillä on hänen yhteystietonsa. Häntä ei ole aiemmin epäilty vastaavanlaisesta käytöksestä, Anttila kertoo.

Hänen mukaansa ei näytä siltä, että epäilty ja uhri olisivat tunteneet toisensa.

– Tällä hetkellä emme vielä tiedä millä perusteella uhri on valittu.

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2 ... 54858.html


Mustalaiset vievät valkolaisilta kultahampaatkin suusta. Ihme kun eivät hautoja vielä kaivele piripäissään.

Leisure Suit
Neuvoja-Jack
Viestit: 293
Liittynyt: Ti Tammi 29, 2013 4:18 pm
Paikkakunta: Hki FiN

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Leisure Suit » Su Huhti 10, 2016 10:44 pm

Corco kirjoitti:100-vuotias mies taltutti kotiinsa tunkeutuneen naisen Varsinais-Suomessa: ”Lieviä voimakeinoja käyttäen”

– Tällä hetkellä emme vielä tiedä millä perusteella uhri on valittu.
Voi saatana poliisit tietää tasan tarkkaan, et veden pyytäminen, riepujen myyminen tai puhelun soittaminen on mustalaisakkojen taktiikka päästä sisälle viemään vanhuksen rahat.

Poliiseille voin antaa ihan ilmaisen sanaleikin millä perusteella uhri on valittu:

Uhr_ on val_ttu _än mukaan.

Palmu voi ostaa siitä vokaalin.

Sarina
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 56
Liittynyt: Ti Huhti 05, 2016 11:43 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Sarina » Ke Huhti 13, 2016 9:53 am

Tunnen mustalaisia lähinnä töiden kautta (kyllä,useita on ollut työkaverina) ja ovat ihan ihmisiä siinä missä valkolaisetkin. Mutta mutta.. Joka ihmisryhmästä löytyy tuota roskasakkia,jota en tietenkään ymmärrä tai puolustele. Huvittaa yleisesti täällä minfossa kun mustalaisista puhutaan negatiiviseen sävyyn usein "hevosmiehinä" . Totuushan on nykyään se,että hevosala työllistää tuhansia suomalaisia,suurin osa ihan valkolaisia. Ja mikä parasta,mustalaisissa ne jotka oikeasti ovat hevoshommissa,ovat niitä rehellisiä ja töissäkäyviä. :D Ymmärrän toki pointin tuossa "hevosmies" sanan käytössä,ja tokihan mustalaiset vieläkin paljon raveissa käyvät ja hevosia pitävät. Sekä kunnolliset,että se roskasakki. Ero tulee siinä,että osa on siellä raveissakin töissä..

Tovi
Sammakkoprofessori
Viestit: 403
Liittynyt: Su Marras 22, 2015 12:18 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Tovi » Ke Huhti 13, 2016 11:44 am

Tässäkin on tarina työssä käyvästä mustalaisesta. Täytyy sanoa, että kerrankin pidän hyvänä tätä Suomen oikeuslaitoksen tapaa suojella epäiltyä.
Ravintola Tulisuudelman portsari joutui syrjinnästä syytteeseen, kun hän teititteli romaninaista. Käräjäoikeus kuitenkin hylkäsi syytteen.

Tapahtumat sattuivat toukokuussa 2013 ja Vantaan käräjäoikeus antoi päätöksen pari viikkoa sitten.

Syyttäjän mukaan Tulisuudelman 34-vuotias ovimies kieltäytyi päästämästä romaninaista ravintolaan sillä perusteella, että tämä oli romani. Romaninainen vaati syrjinnästä 1000 euron korvausta.

Ovimies kiisti syytteen.

Riidatonta oli se, että ovimies ei päästänyt naista sisään. Siitäkään ei ollut kiistaa, että romanit sinänsä kuuluvat ravintolakokonaisuuden asiakaskuntaan.

Naisen kertomus
Romaninainen oli ollut tulossa ravintolaan suuremman, työkavereistaan koostuvan seurueen kanssa. Romaninaisen sisäänpääsy evättiin ja ovimies oli sanonut: ”Teidän kanssa on ollut ongelmia”.

Nainen ymmärsi miehen tarkoittavan romaneja yleisesti. Myöhemmin ovimies oli sinutellut.

Nainen piti tilannetta äärimmäisen nolona.

Seurueessa ollut naistodistaja kertoi samoin, että ovimies käytti ”Teidän kanssa”-muotoilua.

Ovimies tunnisti
Ovimiehen mukaan hän oli tunnistanut naisporukasta naisen, joka oli kuukautta-paria aikaisemmin aiheuttanut ravintolassa häiriötilanteen. Tuolloin kaksi miestä ja nainen oli jouduttu poistamaan. Nainen oli vielä solvannut järjestysmiehiä.

Ovimies oli ollut ovella varma, että romaninainen oli sama henkilö. Hän sanoi käyttäneensä sanaa ”Te” tarkoittaen vain naishenkilöä.

Oikeudessa ovimies myönsi, että oli sittenkin saattanut erehtyä häiriötä aiheuttaneesta romaninaisesta.

Oikeus pohti
Oikeus totesi, että ovimies voi evätä asiakkaan sisäänpääsyn, jos siihen on perusteltu syy.

Aiempi häiriökäyttäytyminen sellainen on, joskin käräjäoikeus huomautti sen olemassaolon jääneen jutussa varsin epäselväksi. Kukaan salissa kuulluista ovimiehistä ei sitä muistanut, eikä asiaa ollut kirjattu mihinkään.

Käräjäoikeus pohti ovimiehen käyttämään ”Teidän kanssa on ollut ongelmia” -muotoilua todeten, että se voidaan ymmärtää kahdella eri tavalla.

- Asiassa ei ole saatavissa selvyyttä siitä kumpaa ilmaisua asiassa on tarkoitettu. Tätä näytön epäselvyyttä on tulkittava vastaajalla edullisesti.

Käräjäoikeus katsoi, että ovimiehellä oli tapahtumahetken arvion mukaan syy estää sisäänpääsy, eivätkä vaikuttimet olleet syrjivät.

Syyte syrjinnästä hylättiin.
http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikke ... ta/5837390

joona.linna
Neuvoja-Jack
Viestit: 259
Liittynyt: Ti Kesä 11, 2013 6:53 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja joona.linna » Ke Huhti 13, 2016 3:45 pm

Sarina kirjoitti:Tunnen mustalaisia lähinnä töiden kautta (kyllä,useita on ollut työkaverina) ja ovat ihan ihmisiä siinä missä valkolaisetkin.
Onnea työkaverista!En tunne ainuttakaan Mustalaista joka tekis töitä!
Sarina kirjoitti: Joka ihmisryhmästä löytyy tuota roskasakkia,jota en tietenkään ymmärrä tai puolustele.
http://www.pedrinas.fi/

Kaveri oli syömässä ko.ravintolassa vuosia sitten. Ravintolaan tuli lauma mustalaisia myös ruokailemaan ko. mustalaisten kanssa oli ollut häiriökäyttäytymistä. Ravintola ei suostunut tarjoilemaan mustalaisille, tästä suuttuneena oli mustalaismies huudahtanut "jos täälä ei mustalainen saa syödä, niin ei täälä syö valkolainenkaan" ja mitä tapahtui?
Mustalainen räki noutopöydän salaattiastioihin ja syövien ihmisten lautasille!
Ainoa erikoisuus mustalaisten suhteen oli anteeksipyyntö, joka julkaistiin paikallisessa lehdessä myöhemmin.
"Roskasakkia" olen nähnyt minäkin paljon, mutta en koskaan kenkään ole kuullut räkivän ravintolassa ruokiin!
Sarina kirjoitti: Huvittaa yleisesti täällä minfossa kun mustalaisista puhutaan negatiiviseen sävyyn usein "hevosmiehinä". Totuushan on nykyään se, että hevosala työllistää tuhansia suomalaisia, suurin osa ihan valkolaisia. Ja mikä parasta, mustalaisissa ne jotka oikeasti ovat hevoshommissa, ovat niitä rehellisiä ja töissäkäyviä.
Kertomus rasistisesta kirkkoherrasta, joka nimittelee rehelisiä ja työssäkäyviä "Hevosmiehiä"

https://www.youtube.com/watch?v=K_s4g_zeoVs
Vainajat eivät vaikene

Corco
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 39
Liittynyt: Pe Tammi 08, 2016 10:13 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Corco » Su Huhti 17, 2016 5:23 pm

Turussa ryöstettiin 96-vuotias nainen

96-vuotias nainen ryöstettiin Lausteella Turussa lauantaina päivällä, kertoi Lounais-Suomen poliisi sunnuntaina. Ryöstäjät saivat saaliikseen pienen määrän rahaa.

Nainen oli käynyt Maistraatinpolun Siwassa. Kun hän tuli kaupasta ulos, hänen seuraansa lyöttäytyi kaksi nuorta naista kerjäämään rahaa. Vanhus kieltäytyi antamasta rahaa, minkä jälkeen naiset tarttuivat hänen vaatteisiinsa ja työnsivät taaksepäin.

Kaksikko otti vanhuksen kauppakassin ja kaivoi sieltä esiin lompakon, mistä he veivät pienen määrän rahaa. Tämän jälkeen naiset poistuivat paikalta.

http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikke ... en/5847202

Sikakin on hyödyllisempi valtiolle kui tämä paskasakki.

estate
Alokas
Viestit: 19
Liittynyt: Ma Maalis 28, 2011 9:45 am

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja estate » Ma Huhti 18, 2016 4:03 pm

taukki kirjoitti:Näkyy kunha kirjautuu facebookiin https://www.facebook.com/jutila.markus/ ... 800110191/
Steroideja vetänyt älykääpiö (valkolainen) menee sorkkaraudan kanssa häätäämään kiinteistössä laillisesti asuneita henkilöitä (tummia). Naapurista tulee vanha (valkolainen) mies tyhjän haulikon kanssa käskemään sekopäätä pois, jolloin sekopää lyö useita kertoja. Tämän jälkeen vasta ehtivät naapurin nuorempi isäntä ja talon asukit hätiin (kun ovat ensin soittaneet häkeen). Huvittavinta on, ettei tuo muka lihaksikas steroidi kääpiö saa vanhalta mieheltä havelikkoa pois ja vielä väittää ettei ikinä löisi vanhaa miestä :lol:

Tuo jutila on täys sekopää, joka luulee olevansa jotakin vaikka ei omista kuin tuulen huuhtoman p**seen, sekin tosin taitaa olla puolison nimissä kuten kaikki muukin. Yhden kerran on jonkun rakennusurakan hoitanut ja aidan seipäitä tehnyt, nekin yritykset meni päin v**ttua. Päänsä pehmittänyt steroidella, linnassakin on ehtinyt petoksista istumaan. Suunnittelee avaavansa jonkun hullun jussin ranchin (nimi ainakin on kohdallaan) tuohon entiseen Lännenkylään. Asiakkaita ei varmasti tule olemaan jos joskus saa hullun kylänsä auki, maine meni jo.

Vaikka myönnän itsekin omaan ennakkoluuloisen asenteen mustalaisia kohtaan, voin sanoa että nuo kiinteistössä asuneet eivät ole yhteiskunnan elättejä ja varkaita vaan kovia yrittäjiä, jotka varmasti ovat maksaneet verot ja muut maksut kuten rehellisen yrittäjän kuuluukin.

taukki
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 181
Liittynyt: Ti Huhti 30, 2013 2:32 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja taukki » Ti Huhti 19, 2016 12:40 am

estate kirjoitti:
taukki kirjoitti:Näkyy kunha kirjautuu facebookiin https://www.facebook.com/jutila.markus/ ... 800110191/
Steroideja vetänyt älykääpiö (valkolainen) menee sorkkaraudan kanssa häätäämään kiinteistössä laillisesti asuneita henkilöitä (tummia). Naapurista tulee vanha (valkolainen) mies tyhjän haulikon kanssa käskemään sekopäätä pois, jolloin sekopää lyö useita kertoja. Tämän jälkeen vasta ehtivät naapurin nuorempi isäntä ja talon asukit hätiin (kun ovat ensin soittaneet häkeen). Huvittavinta on, ettei tuo muka lihaksikas steroidi kääpiö saa vanhalta mieheltä havelikkoa pois ja vielä väittää ettei ikinä löisi vanhaa miestä :lol:

Tuo jutila on täys sekopää, joka luulee olevansa jotakin vaikka ei omista kuin tuulen huuhtoman p**seen, sekin tosin taitaa olla puolison nimissä kuten kaikki muukin. Yhden kerran on jonkun rakennusurakan hoitanut ja aidan seipäitä tehnyt, nekin yritykset meni päin v**ttua. Päänsä pehmittänyt steroidella, linnassakin on ehtinyt petoksista istumaan. Suunnittelee avaavansa jonkun hullun jussin ranchin (nimi ainakin on kohdallaan) tuohon entiseen Lännenkylään. Asiakkaita ei varmasti tule olemaan jos joskus saa hullun kylänsä auki, maine meni jo.

Vaikka myönnän itsekin omaan ennakkoluuloisen asenteen mustalaisia kohtaan, voin sanoa että nuo kiinteistössä asuneet eivät ole yhteiskunnan elättejä ja varkaita vaan kovia yrittäjiä, jotka varmasti ovat maksaneet verot ja muut maksut kuten rehellisen yrittäjän kuuluukin.
Hah, no en tiedä onko puoletkaan tuosta totta mutta mietippä ny pikkasen. Auto pihaan josta nousee miehet haulikon ja macheten kanssa, voi jeesus...eikö tää manne ollu joku kovaki uskonmies. On aikalailla epäaitoa puolustelua.

Muppe
Philip Marlowe
Viestit: 1243
Liittynyt: Ma Elo 24, 2015 9:35 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Muppe » Ti Huhti 19, 2016 1:18 am

Näinpä taukki,jos munki pihaan tultas autolla ja aseen kans niin tottakai löisin tilaisuuden tullen turpaan vaikka oliski pappa,sen verta minäki pelkään ampuma aseen kans tulijaa,ettei kiinnostas onko se 40v vai 60v..oppiipa kerrasta ettei tarvi pyssyjen kans hillua jos ei heti ammuta.
Ihan asiasta sai muutaman läsäyksen päähän ja varsinki jos Jutilan perheessä on lapsia niin tuota pappaa ja machettemiestä pitäs käydä pätkimässä kerran viikkoon.ikäänkuin muistutuksena,että mitä voi tehdä ja mitä ei.

Ja ei,en mukiloi vanhuksia,mutta tämä meni aseen kans toisen pihalle eikä luopunut siitä suosiolla,semmonen pappa on täys paska ja sitä saa lyödäkin,useamman kerran.

Jutila ei kyllä ole mitään hormooneja vetäny fb kuvien perusteella..kroppa ku pulskalla rakennusmiehellä.
Lopetti tietojen kirjoittelun kokonaan foorumille 13.3.2019.
Jäseninä suuri määrä idiootteja joilla ei ole foorumille mitään järkevää kirjoitettavaa tai tietoa asioista vaan ovat paikalla vain todistamassa ja vannomassa omaa tyhmyyttään.

Vastaa Viestiin