Mustalaiset

Sana on vapaa, jos uskaltaa...

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12109
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » Ti Kesä 19, 2018 5:31 pm

NorthernDarkness kirjoitti:https://www.iltalehti.fi/kotimaa/201806 ... 7_u0.shtml

Rikoslaissa rikoksen tekeminen rodun, ihonvärin, kansallisen tai etnisen alkuperän perusteella on myös rangaistuksen koventamisperuste.
Tämä on sitten syytä muistaa kun mustalaiset ovat vastaamassa vanhusten pahoinpitelyhin, ryöstöihin ja muihin rosvouksiin.

Vaan onko tätä lainkohtaa heihin käytetty? Ei ikinä.
- Tai no, Pohjanmaan käräjäoikeus yritti, mutta Vaasan hovioikeus katsoi, että kantaväestöön saa kohdistaa vihaa sekä rasismia.

Onkohan tosiaan menossa jokin #mannetoo-kampanja, kun näitä "rasismista" nillittämisiä alkaa taas olla? Ovatko siirtymässä valepoliisitoiminnasta rasismirahastukseen oikeuden avulla?
------------------------------------

Jättimäinen petosrikosvyyhti syyteharkintaan - huijarien satimeen jäi lähes 800 000 euroa

Rikokset on tehty vuosien 2017 ja 2018 aikana. Kokonaisuudessa on ollut tutkittavana yli sata rikosta.

Poliisilla on ollut tutkittavana yli 120 rikoksen kokonaisuus, jossa on selvitetty vuosina 2017 ja 2018 tehtyjä valepoliisi- ja petosrikoksia.Poliisilla on ollut tutkittavana yli 120 rikoksen kokonaisuus, jossa on selvitetty vuosina 2017 ja 2018 tehtyjä valepoliisi- ja petosrikoksia.

Rikoskokonaisuus on nyt siirretty syyteharkintaan Itä-Suomen syyttäjänvirastoon.

Petosrikokset on kohdistettu ikäihmisiin, ja poliisin tiedotteen mukaan rikoksilla on tavoiteltu huomattavan suurta taloudellista hyötyä.

Poliisin mukaan kyseessä on ollut ammattimainen toiminta.

Rikoskokonaisuutta on tutkittu Itä-Suomen poliisissa. Rikoshyöty vyyhdissä on ollut yli 800 000 euroa, josta asianomistajille on poliisin ja pankin toimien avulla saatu palautettua noin 430 000 euroa.

Rikoksentekijöille päätynyt rikoshyöty on ollut noin 370 000 euroa.

Rikoskokonaisuuden esitutkintapöytäkirjat on siirretty syyteharkintaan Itä-Suomen syyttäjänvirastoon Kuopioon.

Esitutkinnassa on tehty yhteistyötä eri poliisilaitosten ja keskusrikospoliisin kanssa sekä kansainvälistä yhteistyötä Ruotsin syyttäjälaitoksen ja poliisin kanssa.

Poliisi muistuttaa tiedotteessaan, etteivät poliisin, sosiaalitoimen, vakuutusyhtiöiden tai pankkien edustajat koskaan kysy pankkitilien käyttäjätunnuksia ja salasanoja.


Iltalehti
19.06.2018 13:32

Mustalaiset asialla. Ammattimainen toiminta = järjestäytynyt rikollisuus.

Kuten aiemmin jo mainitsin, niin ei mustalaisilla ole mitään väliä ovatko he välillä vankilassa. Ei suku hylkää, eikä työnantaja katso cv:stä mitä on tullut tehtyä ja missä oltua. Mustalaisuuteen kuuluu rikollisuus, maine kasvaa ja anastetuilla varoilla on hetki porskuteltu. Kiinnijääminen on tavallaan yks hailee. Korvauksia pyydetään ja vaaditaan, mutta käytännössä niillä ei ole mitään merkitystä.

Mielenkiintoista tulee olemaan se (vaikka ei tulekaan olemaan), että missä määrin tuomioihin vaikuttaa se, että uhreiksi on valittu kantasuomalaisia? Näitä Saatanan Julleja.

Muistetaan tämä: Rikoslaissa rikoksen tekeminen rodun, ihonvärin, kansallisen tai etnisen alkuperän perusteella on myös rangaistuksen koventamisperuste.

Yhteiskunta on tälläisen porukan edessä aikas lailla hampaaton.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

aripertti
Alibin satunnaislukija
Viestit: 123
Liittynyt: Ti Loka 09, 2012 1:52 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja aripertti » Ke Kesä 20, 2018 1:22 am

Chikatilo kirjoitti:Joku hakee tilanteen selvittämistä, joku sievää nippua seteleitä...

Onkohan rikosilmoituksen takana kansalais- vai heimolaispalaute?

Totta kai tivoli on korvausvelvollinen, jos on esittänyt perättömän vihjauksen siitä, että Blomerus ei myy villihevosia, jos hän todellisuudessa niin tekee. On voinut mennä pisnis piloille.
Jännää, miten mustalainen on tekemässä rikosilmoitusta toisesta mustalaisesta... eikös nää sirkuspellet pääsääntöisesti ole vähintään elämäntapamustalaisia...?

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12109
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » To Heinä 19, 2018 2:27 pm

Tuntematon vähemmistö käynyt Tammiston Teboililla Vantaalla asioimassa. Yhteiskunnan kustantamaan runsaaseen hameeseen oli saatu mahdutettua melkoinen määrä päivittäistavaroita:
Tammiston_teebee_fb.jpg
Tammiston_teebee_fb.jpg (85.23 KiB) Katsottu 3542 kertaa
Aiheesta käydään keskustelua ko. huoltoaseman facebook-sivustolla. Onkin ihan helvetin pitkä ketju. Kommentoimassa mm. entinen kansanedustaja sekä minfoon kirjoitellut Elisa Kissa-jotain. Sekä tietty ne muutamat mannet, jotka osaavat lukea ja kirjoittaa.

Kaikesta mustalaisten tekemistä ikävyyksistä huolimatta on (aina) menossa jokin kummallinen manne metoo-kampanja, jossa yhä vaan hämmästellään, että miksi ihmeessä mustalaisia sorretaan, eikä heitä toivoteta tervetulleeksi yhteenkään liikkeeseen.
- Minkähän värisessä kuplassa nämä ihmiset elävät?

Olen ollut sitä mieltä aina ja yhä, että jokaisen joka kuvittelee sietävänsä tätä paskasakkia pitäisi perustaa omilla rahoilla - ja mieluummin vielä velkaa siihen päälle - vaikkapa vaatekauppa, jota pyörittäisi yksin tai yhden työntekijän kanssa. Jos siinä suuressa suvaitsevaisuudessaan päästäisi mustalaisporukan sisälle, muuttuisi mielipide melkoisen nopeasti.
- Mutta aina nämä ohjeet "yhdenvertaisuudesta ja suvaitsevaisuudesta tulevat sieltä missä tämä loisjoukko ei mellakoi.

Yli 500 vuotta huonoa kotoutumista, syy aina muissa. Kaupoista varastellaan ja käytös asiakkaita sekä henkilökuntaa kohtaan on hävytöntä. Ravintoloissa aina joko terä- tai tuliase mukana. Jos yhden erehtyy päästämään sisälle, on siellä kohta myös koko sisäsiittoinen suku. Ja ongelmat alkavat tämän jälkeen hyvinkin nopeasti.
- Aina kun ravintolaan tulee yksikin mustalainen, niin muiden asiakkaiden kannattaisi poistua sieltä välittömästi. Tämä olisi selkeä signaali ravintolaan; emme halua ongelmia, siksi poistuimme.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

mävaanmä
Alibin satunnaislukija
Viestit: 117
Liittynyt: Pe Marras 30, 2012 10:59 am

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja mävaanmä » To Heinä 19, 2018 3:14 pm

Huldaaa kävi vähä "ostelee-ee-e"
Ihan perus mustalaisten käytöstä,

FXR
Alibin satunnaislukija
Viestit: 118
Liittynyt: Ma Kesä 18, 2012 9:56 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja FXR » To Heinä 19, 2018 5:05 pm

Miksei näihin saatanan pelleihin käytetä oikeudessa raskauttavana asianhaarana kuulumista järjestäytyneeseen rikollisryhmään? Olisi varmaan aika helppo kerätä todistusaineisto kuulumisesta - opetetaanhan heidät aivan avoimesti lapsesta asti huijaamaan, varastamaan, yms...

Esa Gee
Alokas
Viestit: 23
Liittynyt: La Heinä 07, 2018 8:46 am

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Esa Gee » To Heinä 19, 2018 6:00 pm

Ei mustalainen varasta, mustalainen löytää-ää

Jack the Ripper
Columbo
Viestit: 2342
Liittynyt: To Heinä 19, 2007 2:31 am
Paikkakunta: Helsinki

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Jack the Ripper » Pe Heinä 20, 2018 11:56 am

Hameen käyttäjä on saanut kyllä uskomattoman määrän tavaraa sullottua salataskuihin ja mihin lie koukkuihin roikkumaan. Siinä on ihan päivittäistavaraostokset makarylleineen ja vessapapereineen. Yleensä huoltoasemilta hameen alle menee moottoriöljyä 4-5 litran kannuissa joissa on kätevä kahva josta kannun saa ripustettua hameen alaiseen koukkuun. Myös kahvipaketit ovat suosittuja löytöartikkeleita. Öljyä ja kahvia myydään sitten edullisesti Mersun takakontista.
"Olen pessimisti. Tiedän kaiken turhaksi, mutta todennäköisesti olen taas tässäkin väärässä"

Haibox
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 157
Liittynyt: Ti Heinä 25, 2017 8:10 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Haibox » Pe Heinä 20, 2018 12:41 pm

Doctor Lecter kirjoitti:Tuntematon vähemmistö käynyt Tammiston Teboililla Vantaalla asioimassa. Yhteiskunnan kustantamaan runsaaseen hameeseen oli saatu mahdutettua melkoinen määrä päivittäistavaroita:
Tammiston_teebee_fb.jpg
Aiheesta käydään keskustelua ko. huoltoaseman facebook-sivustolla. Onkin ihan helvetin pitkä ketju. Kommentoimassa mm. entinen kansanedustaja
Kyseinen entinen kansanedustaja oli tekemässä lähtetystä Mega Radioon, Oulussa Nallikarin leirintäalueella 22.6.1990. Mustalainen ampui kahta mustalaista. Yksi kuoli ja toinen taisi loukkaantua vakavasti. LR sauhusi mikkiin miten nyt tehdään historiaa ja hän todistaa murhaa suorassa lähetyksessä mitä ei ole koskaan aikaisemmin maailmassa tehty.

Doctor Lecter tiedätkö tuosta tapauksesta?

Jack the Ripper
Columbo
Viestit: 2342
Liittynyt: To Heinä 19, 2007 2:31 am
Paikkakunta: Helsinki

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Jack the Ripper » Pe Heinä 20, 2018 2:28 pm

Kaipa sen ex-kansanedustajan nimen voi sanoa. Lyly Rajala.
"Olen pessimisti. Tiedän kaiken turhaksi, mutta todennäköisesti olen taas tässäkin väärässä"

Chikatilo
Philip Marlowe
Viestit: 1202
Liittynyt: Ke Huhti 27, 2011 12:06 am

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Chikatilo » Pe Heinä 20, 2018 2:49 pm

Mauno Lindgren siirryi autuammille hevoslaitumille, mutta Veijo Lindgren toipui. Ampuja oli nuori Allan Lindgren. Toiset Lindgrenit olivat Oulusta ja toiset Haukiputaalta. Suvut olivat olleet riidoissa jo 60-luvulta.

Rajala kertoo tapauksesta muistelmissaan ”Rajalansa kaikella”. Myös siitä, miten sorretut uhkaamalla vaativat radion nauhoitteita tapahtumasta myöhemmin itselleen.
Kaikki sanomassa esitetty on mielikuvituksen tuotetta eikä sillä ole yhteyttä todellisiin tapahtumiin tai henkilöihin. Mahdolliset samankaltaisuudet ovat pelkkää sattumaa. Kirjoittaja on poliittisesti täysin korrekti.

Koen olevani herkkä runopoika.

Avatar
PoliisimestariSisu
Mestarietsivä Pedersen
Viestit: 907
Liittynyt: To Elo 14, 2014 6:41 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja PoliisimestariSisu » Pe Heinä 20, 2018 2:58 pm

Ravikansa voisi lopettaa rikosten tekemisen, kerta näistä julkitulleista tulee aina niin helposti paha mieli.
"Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website."
Heti kun mainonta ei häiritse käytettävyyttä.

Avatar
On Anoi Kaa
Fitz ratkaisee
Viestit: 6492
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Pe Heinä 20, 2018 3:28 pm

Haibox kirjoitti: Kyseinen entinen kansanedustaja oli tekemässä lähtetystä Mega Radioon, Oulussa Nallikarin leirintäalueella 22.6.1990. Mustalainen ampui kahta mustalaista. Yksi kuoli ja toinen taisi loukkaantua vakavasti.
//
tiedätkö tuosta tapauksesta?
Kaksi kuoli! Tuossa on vähän lisää: https://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=1&t=4064
Harmi, että joku mulkero jättänyt Kalevan jutusta vaan linkin, joka nyt kuollut.
...

Chikatilo
Philip Marlowe
Viestit: 1202
Liittynyt: Ke Huhti 27, 2011 12:06 am

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Chikatilo » Pe Heinä 20, 2018 4:14 pm

Rajala itse väittää, että toinen ammutuista jäi lopulta henkiin. Aivan nimeltä mainiten. Käsittääkseni keikkamuusikkona toiminut Rajala tunsi nämä tanssilavojen ja raviratojen yleishäiriköt naamalta ja kutsumanimiltä. On toki mahdollista, että myös Veijo Lindgren kuoli myöhemmin vammoihinsa, mutta tätä Rajala ei mainitse. Tosin Lylyn puheissa on yleensä aika paljon ilmaa muutenkin.

Tappaja-Allan puukotti vuosia myöhemmin myös isäänsä, mutta ei onnistunut tappamaan.

Laatumedia Kaleva ei jutuissaan ole osannut päättää montako kuoli, eikä edes sitä, tapahtuiko asia 1989 vai 1990.
Kaikki sanomassa esitetty on mielikuvituksen tuotetta eikä sillä ole yhteyttä todellisiin tapahtumiin tai henkilöihin. Mahdolliset samankaltaisuudet ovat pelkkää sattumaa. Kirjoittaja on poliittisesti täysin korrekti.

Koen olevani herkkä runopoika.

Haibox
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 157
Liittynyt: Ti Heinä 25, 2017 8:10 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Haibox » Pe Heinä 20, 2018 5:13 pm

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/201807 ... 7_u0.shtml

Syyllistyikö Teboil profilointiin Facebook-päivityksessään myymälävarkaista? ”Poliisit tyhjensivät myymälävarkaan hameen alustan” - rikosilmoitus vireillä
Tänään klo 14:07

Vantaalla sijaitsevan Tammiston Teboilin 13. heinäkuuta julkaisema päivitys on herättänyt laajaa keskustelua. Teboilin kauppias kertoo saaneensa sen tiimoilta useita yhteydenottoja vähemmistöryhmiltä. Nyt päivitys on poistettu.


Vantaan Tammistossa sijaitsevan Teboilin Facebook-sivulla julkaistiin perjantaina 13. heinäkuuta päivitys, jossa kerrottiin huoltoasemalla kiinni jääneestä myymälävarkaasta.

Päivityksessä kerrottiin, kuinka poliisi oli sattunut onnekkaasti paikalle oikeaan aikaan ja että myymälävaras oli jäänyt kiinni. Lisäksi päivityksessä mainitaan seuraava lause: "Poliisit tyhjensivät myymälävarkaan hameen alustan ja mitäpä siellä olikaan..."

Päivityksessä oli mukana kuva, jossa on kolme täyttä korillista ruokaa, juomaa ja muun muassa vessapaperia.

Selityksenä erikoinen tekotapa

Päivityksen kommenttien perusteella useat ovat tehneet tulkinnan, että myymälävaras oli romani. Teboil Tammiston kauppias ja päivityksen kirjoittanut Mira Sarén kertoo, ettei päivityksen tarkoitus ollut profiloida tekijää minkään ihmisryhmän edustajaksi. Sarénin mukaan päivitys tehtiin rikoksen erikoisen tekotavan vuoksi.

- Tämä oli niin poikkeuksellisen suuri määrä, mikä jäi kerralla haaviin, Sarén sanoo.

Sarén kertoo, että myymälävarkauksia tehdään Tammiston Teboililla melkein päivittäin.

Kauppias sanoo huomanneensa, että päivitys oli saanut viime päivinä paljon reaktioita. Hän kertoo myös huomanneensa, että päivityksen kommenteissa sitä pidettiin profiloivana.

- Mielestäni en ole vastuussa ihmisten reaktioista. Mielestäni kyse on yksittäisen varkaan teosta, ei minkään ihmisryhmän tai muun teosta, Sarén kertoo.

Sarén ei ollut paikalla, kun poliisi oli pysäyttänyt myymälävarkaan.

Julkinen päivitys komeili Tammiston Teboilin Facebook-seinällä vielä perjantaina aamupäivänä. Kello 12:30 jälkeen päivitys oli poistettu.

- Kävin poistamassa sen päämiehen pyynnöstä, Sirén kommentoi.

Rikosilmoitus jätetty

Kotkassa asuva Katja Bollström teki Facebook-päivityksestä rikosilmoituksen kiihotuksesta kansanryhmää vastaan. Päivitys oli hänen mukaansa todella provosoiva ja siinä mainittu hameen alusta oli hänen mielestään vaikuttanut siihen, että sen kommentointi on ollut ilkeää.

- Eihän tässä mikään muu keljuta, mutta valtaväestö ottaa sen niin, että kun yhdestä kirjoitetaan, niin se tarkoittaakin koko ihmisjoukkiota. Sitä ei yksilöllistetä, Bollström sanoo.

Bollström tiedostaa, että yksi ihminen voi pilata muidenkin maineen, mutta hänen mielestään yleistäminen on typerää.

- Mikseivät ihmiset voi ottaa ihmistä yksilönä, hän kysyy.

Bollström oli ollut päivityksen tiimoilta muutaman kerran yhteydessä Tammiston Teboiliin. Hänelle oli mainittu, ettei päivityksessä oltu nimetty ketään. Bollström tosin epäilee, että mikäli tekijä olisi mainittu nimeltä, niin yleistämistä ei välttämättä olisi tapahtunut ainakaan näin laajasti.

Bollström ei ylipäänsä ymmärrä sitä, miksi päivitys oli pitänyt tehdä, kun varas oli päivityksen mukaan saatu kiinni.

- Ymmärtäisin, jos varasta ei olisi saatu kiinni ja häntä haettaisiin jollakin tunnisteella. En ymmärrä tällaista, että lähdetään lietsomaan tätä asiaa, Bollström kertoo ja jatkaa:

- Tämä loukkaa meitä kaikkia.

Lisäksi Bollström kummastelee päivityksen kuvassa olleen tavaran määrää. Hänen mukaansa määrä on niin suuri, ettei sellaisen kanssa käveleminen olisi mahdollista.

- Toinen asia on se, että näin kuvassa kaksi Kinder-munaa. Eihän kukaan halua, että ne sulavat näillä helteillä 500 euron arvoisen hameen sisälle, hän sanoo.

Bollström kertoo pyytäneensä Teboilia poistamaan päivityksen.

Päivitystä täydennettiin

Päivitykseen oli lisätty sen julkaisun jälkeen toinen kappale, jossa muun muassa mainitaan, että Teboil Tammisto ei missään olosuhteissa hyväksy epäasiallista tai syrjivää kohtelua. Kauppias Sarén kertoo, että kappale lisättiin päivitykseen sen jälkeen, kun hän alkoi saada aika paljon puheluita "eri vähemmistöryhmiltä".

- Ottivat nokkiinsa tästä asiasta. Halusin varmentaa, että tämä ei ollut minun tarkoitukseni, Sarém kertoo

Bollströmin mukaan lisäkappaleella olisi ollut merkitystä, jos se pitäisi paikkaansa. Esimerkiksi päivityksen kommenteissa oli lisäyksenkin jälkeen paljon romaneja syrjiviä kommentteja.

- Siellä luki suurin piirtein niin, että mustalaiset voivat viedä vaikka kokonaisen talon hameen sisällä. Ihan älytöntä, Bollström toteaa.

SAMPPA RAUTIO
[email protected]

Näin saadaankin ostokset laillisesti kotiin suvakki toimittajan avulla!

Haibox
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 157
Liittynyt: Ti Heinä 25, 2017 8:10 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Haibox » Pe Heinä 20, 2018 5:26 pm

Chikatilo kirjoitti:Tosin Lylyn puheissa on yleensä aika paljon ilmaa muutenkin
Tuplaeläkettä nauttivan herran bravureihin kuuluu tämä juttu pikkutunneilla. ^

Oli kuulemma nähnyt unta miten hän kävelee näyttävästi torilla ja aseen paikalla olikin puhelin. Mastodontti oli ottanut tämän käyttöön välittömästi. Oulun yössä olleet ovat nähneetkin hänen kaivavan puhelinta kainalokotelosta.

Vastaa Viestiin