Mustalaiset

Sana on vapaa, jos uskaltaa...
Eppu74
Hetty Wainthropp
Viestit: 499
Liittynyt: Ke Elo 29, 2007 2:41 am
Paikkakunta: Vantaa

Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Eppu74 »

Hameisiin katosi kahvia 60 pakettia
10.04. - 22:29 (Luotu: 19:14)

Myymälän valvontakamera ikuisti lahjomattomasti, kun kolmen naisen seurue piilotti kahvipaketteja ja savukerasioita hameisiinsa Valkeakoskella. Tarkastuslaskelman mukaan kahvia katosi 60 pakettia.

Tampereen kihlakunnansyyttäjä oli niputtanut eri kokoonpanoissa liikkuneiden seitsemän naisen myymälävierailuista varkausrikospaketin, josta käräjäoikeus jakoi ehdottomia vankeusrangaistuksia.

Päätekijäksi arvioitu nainen sai vankeutta kolme kuukautta, kolme muuta 30-45 päivää. Pienen lapsen äiti pääsi 30 tunnin yhdyskuntapalvelulla. Kolmelle naiselle tuomittiin sakkoja.

Käräjäoikeus piti värikkäässä istunnossa hamekatselmuksen sen vuoksi, että syyttäjä vaati kahta hametta rikoksentekovälineinä valtiolle menetettäviksi.

Päätekijä vetosi, että ainakin hänen hameensa on niin täynnä reikiä, ettei siellä edes pysy mikään.

Kun käräjätuomari tutki hameen onkaloita, nainen tokaisi: "Laita itse se päälle. Me heitetään laukut painoksi. Katsotaan sitten, pystytkö kävelemään."

Käräjäoikeus ei halunnut luoda uutta oikeuskäytäntöä. Takavarikossa olleet hameet määrättiin palautettaviksi naisille.

Tampereen Pohtolan Valintatalosta katosi kahden naisen mukana elintarvikkeita lähes 500 euron arvosta. Valvontakameran kuvista näkyi, kun kaksi naista lappoi kaksin käsin tavaraa helmoihinsa.

He kävelivät kassan ohi tyhjien ostoskärryjen kanssa maksamatta.

Puolustus ihmetteli, miten kaksi ihmistä on voinut kantaa niin suuren määrän tavaraa. Sitä oli 306 yksikköä, joille kertyi asianajajan laskelmien mukaan painoa lähes 80 kiloa.

Kolmen naisen ryhmä saalisti myös Lempäälän Alkosta seitsemän pulloa laatukonjakkeja. Tuomioita tuli noin kymmenestä keikasta puolen vuoden ajalta. Saaliin yhteisarvo oli yli 2 600 euroa.

PEKKA PARANTAINEN
Aamulehti
_________________

Eikös siitä ole vuoden verran aikaa kun Porissa takavarikoitiin oikeudenpäätöksellä kansallispukuja?

Aikamoinen saavutus kyllä kävellä kun jaloissa pyörii 80 kiloa ylimäärästä tavaraa, mitenhän on onnistunut autoon istuminen?

rimma
Christopher Lorenzo
Viestit: 1530
Liittynyt: Ma Marras 19, 2007 11:43 pm
Paikkakunta: Pripyat

Viesti Kirjoittaja rimma »

Heh! :) Uskomattomia juttuja sitä kuulee. Tuo oikeudenkäynti on varmasti ollut hauska kun on kinasteltu että mahtuuko sinne hameeseen vai ei. No mutta esim. mustalaisilla naisilla on sen sorttinen hame jotta varmasti mahtuu. Tässä ei tosin kerrottu että oliko kyseessä millainen hame.
Huvittaa sinänsä keskustella aiheesta 'hame' rikoksiin erikoistuneella palstalla :lol:
Kumpi on pahempi: totuus joka saa itkemään vai valhe joka saa hymyilemään?
век живи, век учись.

rapier
Vic Mackey
Viestit: 1942
Liittynyt: Ma Maalis 10, 2008 6:21 pm
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja rapier »

Joo niin saattaahan hameissa olla vaikka mitä. Esim. minihameissa oli kerran piilotettuja asioita, mutta ne löydettiin.

Tiina
Sherlock Holmes
Viestit: 7282
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 6:48 pm
Paikkakunta: Suomessa ollaan.

Viesti Kirjoittaja Tiina »

:lol: Eihän tästä ole pitkä aika kun eräässä rengasliikkeessä oli kansallishameeseen hävinnyt kesärengas.
Myyjä ihmetteli miksi nainen käveli ulos liikkeestä niin vaivaalloisen näköisesti ja kutsui poliisit paikalle. Rengashan siellä möllötti. :?
Eikä ole sitten mikään urbaanilegenda. Alibissa oli juttua, kun nainen tuomittiin käräjillä tästä ja muutamasta muusta rötöksestä. 8)

joey
Angus MacGyver
Viestit: 6797
Liittynyt: La Marras 10, 2007 9:55 pm

Viesti Kirjoittaja joey »

Tässäkin on varmaan kyse farkkuhameista.

Eivät katseet käänny mitään erityistä vähemmistöryhmää kohti...

Aariel
Vic Mackey
Viestit: 1966
Liittynyt: Pe Huhti 20, 2007 12:02 pm

Viesti Kirjoittaja Aariel »

Niihin hameisiin mahtuu ihan tajuttomasti tavaraa ja niitä ei tarvitse "kantaa", vaan ne kulkevat siinä mukana. Olen kerran jos toisenkin nähnyt mitä kaikkea sieltä hameen taskuista on löytynyt ja tutustunut myös tyhjään hameeseen..
Oli aikas mielenkiintoista.

cicero
Michael Knight
Viestit: 4163
Liittynyt: Pe Syys 07, 2007 2:40 pm
Paikkakunta: ulkomaat

Viesti Kirjoittaja cicero »

joskus on kiva kuunnella tuolla oikeustalolla kun nämä hameimmeiset keskustelevat tuomioistaan ja tekemisistään istuntosalin ulkopuolella...heille suurin huoli on se, että minne joutuu istumaan ja kuka muu siellä jo istuksii ja muu perhe kuuntelee vieressä ja päivittelee samoja juttuja....yleensä tulossa on vielä uusia oikeusjuttuja vireillä olevan lisäksi eikä niitäkään kovasti harmitella vaan näistä istumisista puhutaan ihan siihen tyylin kun oltaisiin lähdössä ulkomaanmatkalle....
"jos on pakko tehdä jotain epäsuosittua sen voi saman tien tehdä täydestä sydämestä"

Tuulitukka84
Poliisikoira Rex
Viestit: 267
Liittynyt: Pe Tammi 18, 2008 9:11 pm
Paikkakunta: In the middle of nowhere

Viesti Kirjoittaja Tuulitukka84 »

Kerranhan tämmönen hamonen oli tuomittu menetettäväksi valtiolle, sen suojissa oli kulkenut mm moottorisaha.

Howler
Axel Foley
Viestit: 2316
Liittynyt: Ti Syys 04, 2007 10:42 am

Viesti Kirjoittaja Howler »

Tuulitukka84 kirjoitti:Kerranhan tämmönen hamonen oli tuomittu menetettäväksi valtiolle, sen suojissa oli kulkenut mm moottorisaha.
Sekä ymmärtääkseni samaisessa hamosessa oli koitettu kuljettaa auton rengas :D

Ranta-Suutari
Susikoski
Viestit: 45
Liittynyt: Ke Tammi 02, 2008 4:01 am
Paikkakunta: Hämy-Linna

Heimolaiset?

Viesti Kirjoittaja Ranta-Suutari »

Minulla on ikää ehkä keskimäärinkin enemmän kuin palstalaisilla noin yhteensä? No lapsuudessani heimolaiset hevosineen ja kärryineen aina pyrähtivät kotipaikkani läheiselle niitylle Hämylinnan Sairioon leiriään pitämään ja matkaansa jatkamaan?

Mustalaisten kanssa pitää aina nykyäänkin ymmärtää touhua pitämään suunnilleen samaan malliin. Siis niin että ei heistä oikealla suhtautumisella mitään hyötyä koskaan tule olemaan. Mutta kun heidän metkunsa oivaltaa, niin eipä paljon haittaakaan.

Mustalaiset ovat noin porukkana loppujen lopuksi melko arkaa porukkaa, kun heille heti ovelta ulospäin suunnan osoittaa. No röyhkeitä toki ovat, mutta jos vanhusväestölle harmia pyrkivät aiheuttamaan, niin heti puhelimella 112, ja pyyntö poliisipartiolle.

Matlock87
Nikke Knakkertton
Viestit: 153
Liittynyt: Ke Kesä 27, 2007 1:26 am
Paikkakunta: kuusankoski

Viesti Kirjoittaja Matlock87 »

Juu juu... mahtoi varmasti olla ISO hame ja kova jomotus kahvihampaassa, kun piti tunkea 80kg sumppia :shock: .Varmasti sen myötä liikkuminenkin olla yhtä tuskallista kuin lyijypuntit jaloissa :lol: .

Kaikenlaista vaivaa sitä pitää ihmisen nähdä joidenkien pienienkin asioiden eteen ei voi muuta sanoa.Sitkeitä sissejä kyllä.
Minulla on ikää ehkä keskimäärinkin enemmän kuin palstalaisilla noin yhteensä? No lapsuudessani heimolaiset hevosineen ja kärryineen aina pyrähtivät kotipaikkani läheiselle niitylle Hämylinnan Sairioon leiriään pitämään ja matkaansa jatkamaan?

Mustalaisten kanssa pitää aina nykyäänkin ymmärtää touhua pitämään suunnilleen samaan malliin. Siis niin että ei heistä oikealla suhtautumisella mitään hyötyä koskaan tule olemaan. Mutta kun heidän metkunsa oivaltaa, niin eipä paljon haittaakaan.
Eipä itsellenikään vielä vuosia ole kuin reilu parikymmentä kertynyt mutta kuulin kerran isä-ukolta hyvän jutun, kun hän kertoi "nuoruudessaan", 50-60 luvulla kansallispukuisten seurueen käyneen aina taloissa ruokaa kerjäässä, niin kerran erään talon isäntä oli touhuun tympäännyttyään vienyt herrasväen pöydän ääreen, pistänyt pöydän ääriään myöden täyteen ruokaa ja sanonut:"TÄSTÄ PÖYDÄSTÄ EI LÄHDE KUKAAN ENNEN KUIN OLETTE SYÖNEET KAIKEN RUOAN!!". Sen jälkeen hän oli mennyt seisomaan pöydän viereen haulikon kanssa vahtimaan, että porukka saa varmasti vatsansa täyteen.Kumma juttu sikäli, että tämän jälkeen ei pahemmin kerjääviä kansallispukulaisia raitilla nähty...

Satua tai totta, niin kieltämättä oli kyllä hyvä tarina!! :lol: .

debbie

Viesti Kirjoittaja debbie »

Näin joitain vuosia sitten Itäkeskuksessa, ison ruokakaupan edessä tällaisen "pukudraaman". Romaninaisen alushame olikin revennyt, kun oli ahneuksissa topattu liian täyteen tavaraa. Valmispizzat ja margariinipaketit lojuivat lattialla. Vartiomiehet pyörivät ympärillä ja joku nainen valitti, kuinka heitä aina kohdellaan noin. :lol:

Doctor Lecter
James Bond (Pierce Brosnan)
Viestit: 13988
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Tuo kulttuuriaan savuverhona käyttävä, lähes poikkeuksetta rikoksiin syyllistyvä kansanosa on yksi järjestäytyneen rikollisuuden haaroista Suomessa. Lisäksi he ovat valtiovallan erityisessä suojeluksessa, mm. perinteet joiden mukaan he voivat valita asuinpaikkansa, asuintalonsa ja -kerroksen ovat jäänne keskiajalta. Lisäksi veronmaksajat kustantavat heidän elämisensä ja vaatteensa. Naiset saavat jostain syystä erityistä hamerahaa, jonka suuruus sekä saannin ajankohta vaihtelevat asuinpaikasta riippuen.
-Lisäksi mustalaiset ovat harvinaisen röyhkeitä ja käyttävät hyvin herkästi rasistikorttia, sillä jokainen heitä kohtaan lausuttu poikkipuolinen sana on heidän mielestään rasismia. Näkyvin esimerkki tästä oli romanikirjailija Veijo Baltzar, joka syytti kaikkea mahdollista rasismista kun hänen epäiltiin - ja sittemmin todistettiin - polttaneen talonsa vakuutusrahojen toivossa.

Mustalaiset kasvattavat lapsensa varastamaan ja elämään yhteiskunnan siivellä. Esimerkkinä opetuksesta olkoot grillin ryöstäminen:
http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=2&t=1284

Mustalaiset syyllistyvät erittäin usein vanhusten huijaamiseen, pahoinpitelyihin ja ryöstöihin. He tunkeutuvat koteihin erilaisilla verukkeilla - esittävät jopa työtä tekeviä ihmisiä, joka taas on pilkantekoa niitä ihmisiä kohtaan, jotka tekevät oikeasti työtä - ja vievät rahaa sekä muuta omaisuutta.

Mustalaiset eivät koskaan ole sopeutuneet elämään maassa maan tavalla. He eivät halua tehdä työtä, vaan elävät sosiaaliavustuksilla, ryöstöillä ja huijauksilla. Mustalaiset tosin väittävät, että kaikki johtuu rasismista, ts. valtaväestön harjoittamasta terrorista heitä kohtaan. Mutta jos ja kun joku mustalainen halua erota yhteisöstään, niin häntä painostetaan, uhkaillaan ja hänet suljetaan yhteisön ulkopuolelle. Missä tällöin on heidän oma suvaitsevaisuus? Juuri se, jota he edellyttävät valtaväestöltä heitä kohtaan.

Mustalaiset eivät edes halua opiskella ja tehdä työtä, sillä sellainen ei kuulu romanikulttuuriin. Kun joku mustalainen - Rainer Friman - kehoitti niin tekemään, hän sai haukut romaniasian toimikunnan (tjsp) naiselta. Mustalaiset ovat asuneet Suomessa yli 500 vuotta, eivätkä pysty edes työllistymään. Sen sijaan monet muut myöhemmin Suomeen tulleet etniset ryhmät ovat ahkeria ja työteliäitä. Mikä estää mustalaista olla ravintoloitsija, kahvilan pitäjä, lähihoitaja - etnisyys ei ole esteenä aasialaisille tai joillekin arabeille. Mustalaisille tekosyynä kyllä.

Mustalaiset varastavat kaupoista sen minkä ehtivät. Esimerkkinä http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=20&t=12318
-Silti kaupat joutuvat päästämään heidät sisälle asiakkaaksi, koska muuten kauppias saa syytteen syrjinnästä. Ravintolat eivät mielellään päästä mustalaisia sisälle, sillä heidän läsnäolonsa tietää hankaluuksia.

Mustalaiset ovat ylimielistä väkeä, joiden mielestä kaikki muiden pitää palvella ja elättää heitä.

Mustalaiset syyllistyvät kaikkia muita etnisiä ryhmiä useammin henkirikoksiin. Esimerkkeinä mm.
Kankaanpään verikostosurma:
http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=2&t=11490
Puolimustalaisen tekemä kidutussurma sekä silmän puhkaisu. Vaikka oli vaan puolismugu, niin elkeet kuin pedolla:
http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=2&t=12401
Ryöhkeä mustalainen rötösteli ja surmasi. Vaatii vankilassa hoitoa iho-ongelmiinsa!
http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=2&t=2556
Polttivat miehen elävältä saatuaan ensin rahat ja viinat
http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=2&t=12113
Mustalaisakka sai toisen elinkautisen
http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=2&t=2052
Jo kahdesti surmannut loiseläjä
http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=2&t=10823
Tuskin olisi surmannut jos avoautossa olisi ollut romaneja
http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=2&t=9272
saman tekijän aiempi murha
http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=2&t=3325
Häikäilemätön esimerkki mustalaisten ylimielisyydestä kantaväestöä kohtaan
http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=2&t=2589
Yhtenä tekijänä mustalainen.
http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=2&t=2140

Minfossa oli taannoin sangen osuva kirjoitus siitä, miten poliisi jatkuvasti varoittaa moottoripyöräjengien vaarallisuudesta. Tavalliselle kansalaiselle näistä liivimiehistä ei juurikaan haittaa ole. Sen sijaan mustalaiset ovat vaaraksi vanhuksille sekä muilla taviksille. Miksi heistä ei varoiteta meediassa eikä poliisin tiedotteissa? On suurempi todennäköisyys joutua "veden pyytäjän" ryöstämäksi kuin liivimiehen uhkailujen kohteeksi.

Mites ne olikaan ne järjestäytyneen rikollisuuden tunnusmerkinnät?
1. Useamman kuin kahden henkilön yhteistyö.
-Kyllä, toimivat seurueena
2. Jäsenillä on määrätyt tehtävät.
-Kyllä, naiset piilottavat hameiden alle varastettua tavaraa, miehet häiriköivät
3. Toimii pitkän tai määräämättömän ajan.
-Kyllä, Suomessa jo yli 500 vuotta
4. Käyttää sisäistä kuria.
-Kyllä, hierarkia on olemassa
5. Epäillään törkeistä rikoksista.
-Kyllä, mm. murhat, tapot, ryöstöt, raiskaukset
6. Toimii kansainvälisellä tasolla.
-Kyllä, mm. Romaniasta näitä rosvoja tulee lisää ja monet Suomen mustalaisista saavat toimeentulotukea myös Ruotsista
7. Käyttää väkivaltaa tai muita uhkailukeinoja.
-Kyllä, kaikenlainen uhkailu ja painostus on yksi heidän toimialoistaan
8. Käyttää peiteyhtiöitä.
-Kyllä, Yhtiönä toimii kulttuuri, jonka taakse voidaan vetäytyä ja taikasanana rasismi
9. Harjoittaa rahanpesua.
-Kyllä, raha ei näy tileillä kun menevät sossuun tiliotteen kera
10. Pyrkii vaikuttamaan poliitikkoihin, julkiseen hallintoon, tiedotusvälineisiin, oikeusviranomaisiin tai talouselämän edustajiin.
-Kyllä, joka käänteessä vedotaan romanien syrjintään ja heihin kohdistuvaan rasismiin
11. Toiminnassa taloudellisen hyödyn tai vallan tavoittelu on määräävä tekijä.
-Kyllä. Ehdottomasti!

Joitain pikaisia esimerkkejä romanien harjoittamasta rasistisesta terrorista Suomessa:

Vanhukset ryöstettiin ja pantiin komeroon

Kahdestaan asuvat 74-vuotias nainen ja hänen 72-vuotias veljensä pahoinpideltiin ja ryöstettiin kotonaan Rautalammilla Sisä-Savossa keskiviikkoiltana. Pahoinpitelyn päätteeksi nelihenkinen ryöstöjoukko telkesi vanhukset ruokakomeroon, josta he pääsivät murtautumaan ulos.

Suonenjoen poliisi etsii teosta epäiltynä kolmen miehen ja yhden naisen romaniseuruetta. Joukon tiedetään liikkuneen viime päivinä farmariautolla muuallakin Rautalammilla ja lähiseudulla.

Seurue saapui sisarusten talolle illalla kahdeksan aikoihin. Joukko kaupitteli vanhuksille liinoja ja poistui. Sitten seurue palasi, pahoinpiteli sisarukset ja rikkoi talon irtaimistoa, Saaliikseen se sai pienehkön summan rahaa ja pankkikirjan.

Ryöstäjien mentyä sisarukset murtautuivat komerosta. Puhelin ei toiminut, ja veli joutui hakemaan apua kilometrin päässä sijaitsevasta lähimmästä naapurista.

Sisarukset olivat torstaina terveyskeskuksessa.
HS 28.4.2000


Seurue tunkeutui koteihin Kauhavalla

Väkivaltainen ryöstöseurue tunkeutui kahteen asuntoon varhain lauantaiaamuna Kauhavalla Etelä-Pohjanmaalla.

Poliisi kertoo, että iäkkäät uhrit pahoinpideltiin ja sidottiin, ja heiltä varastettiin omaisuutta ja rahaa.

Teosta epäillään kahden nuorehkon miehen ja yhden nuorehkon naisen seuruetta, jonka poliisi sai kiinni.
HS 1.11.2011


Vanhukselta vietiin rahaa ja pankkikirjat Haukiputaalla

Varas vei invalidivanhuksen kotoa parikymmentätuhatta markkaa ja kaksi pankkikirjaa Haukiputaan Martinniemessä sunnuntaina iltapäivällä. Toisella pankkikirjalla oli 200000 markkaa.

Mies tuli vanhusten rivitalossa asuvan miehen luo kyselemään tietä toiseen osoitteeseen. Kun asukas poistui huoneesta, vieras vei rahat ja pankkikirjat. Miehet eivät olleet ennestään tuttuja.

Yksin liikkeellä ollut nuorehko mies poistui paikalta valkealla porrasperäisellä autolla. Hänellä on tummat hiukset, ja hän oli pukeutunut valkeaan paitaan ja mustiin suoriin housuihin.
HS 27.7.1992


Kaksi naista ja mies veivät vanhuksen rahat Kuusamossa

Yksin asuneelta vanhukselta anastettiin rahaa Kuusamon Piiloperällä keskiviikkoiltana. 77-vuotiaalta mieheltä vietiin käteistä rahaa 2600 markkaa, säästökassan talletuskirja ja pankkikirja, joilla on huomattavat talletukset.

Kahden naisen ja yhden miehen seurue tuli miehen luo pyytämään lasillista vettä. Kun mies lähti opastamaan vierasta keittiöön, toiset veivät sillä aikaa tämän rahat ja pankkikirjat.

Varkaat ja uhri eivät ole ennestään tuttuja.
HS 24.7.1992


Kaupustelijat veivät vanhuksilta rahat ja pankkikortit

Satakunnassa vanhuksilta rahaa varastellut seurue jäi kiinni Ikaalisissa maanantaina. Seurueeseen kuului yksi nuori nainen ja kolme 16 - 21 -vuotiasta miestä.

Suomenkielinen seurue kierteli kaupittelemassa yksin asuville vanhuksille tyynyliinoja, kynttilöitä ja muuta rihkamaa. Taktiikkana oli, että yksi esittelee myytäviä tuotteita ja toinen penkoo sillä aikaa vanhuksen laatikoita ja anastaa löytämänsä rahat ja pankkikortit.

Eräässä tapauksessa vanhusta kohtaan epäillään käytetyn lievää väkivaltaa. Anastuskohteet seurue löysi tarkkailemalla mm. asuntojen pihassa olevia rollaattoreita.

Seurue kierteli ainakin Merikarvialla, Siikaisissa, Kankaanpäässä, Luvilla ja Hämeenkyrössä. Seurue on liikkunut aiemmin Pohjanmaalla, josta selvisi kauppaliikkeisiin ja huoltoasemille tehtyjä muutamia näpistyksiä.

Vanhuksilta anastetun omaisuuden määrä vaihteli 50 eurosta aina 1750 euroon. Lisäksi anastettiin pankkikortteja, mutta niitä seurue ei onnistunut käyttämään.

Anastamansa omaisuuden seurue ehti ennen kiinnijäämistään käyttää hotelliyöpymisiin, pelaamiseen ja muuhun elämiseen.
IS 15.10.2009


Kotiin tunkeutunut seurue ryösti vanhuksen

Vaatteita kaupannut seurue ryösti sunnuntaina iltapäivällä vanhuksen Kankaanpäässä Satakunnassa. Kahden miehen ja naisen seurue oli mennyt Kankaanpään Lohikossa liki 90-vuotiaan liikuntarajoitteisen naisen kotiin ja ryöstänyt naisen lompakon, kertoi poliisi.

Vanhuksen lompakossa oli rahaa, pankkikirja ja Kela-kortti. Poliisin mukaan seurue tönäisi vanhusta kaupanteon yhteydessä ja vei samalla tämän taskusta lompakon.

Seurue oli poistunut Kyynärjärven koulun naapurissa asuvan vanhuksen kotoa punaisella autolla. Poliisi toivoo vihjeitä epäillyistä tekijöistä ja heidän autostaan numeroon 0718746017.
HS 5.3.2012


Kuten jo muutama esimerkki kertoo, niin toiminta on organisoitua - siis järjestäytynyttä rikollisuutta.

Omituista, että tälläistä toimintaa ei saada loppumaan, vaan poliisi ja poliitikot keskittävät voimansa mopojengien vaarallisuudesta kertomiseen.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Spekultantti
Theo Kojak
Viestit: 1146
Liittynyt: Pe Elo 26, 2011 4:32 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Spekultantti »

Kiitos tästä erinomaisen valaisevasta artikkelista, Joseph! Asiastahan on jo sovittu, miten tämän rodun kanssa menetellään.
t. Adolf
PS: Miten Magda ja lapset voivat?

MissHolmes
Ben Matlock
Viestit: 8838
Liittynyt: Ti Syys 11, 2007 2:19 pm
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja MissHolmes »

:)
Minä olen DLstä pölkkypää, mutta olen silti niin samaa mieltä. Kiitos tyhjentävästä tarinasta.
Nauroin ääneen. Useaan otteeseen.
Nuotio & Äreät Tiput

Vastaa Viestiin