Hells Angels MC (ketju 2)

Sana on vapaa, jos uskaltaa...

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Vespamies
Alokas
Viestit: 20
Liittynyt: La Helmi 29, 2020 8:44 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Vespamies » La Helmi 29, 2020 11:21 pm

Kardemumma kirjoitti:
La Helmi 29, 2020 2:04 am
https://www.youtube.com/watch?v=tOMq-Xry_Vw

Olin siinä luulossa, että noita Mikki Hiiri -aiheisia tarroja ja tekstiilejä myydään ihan internetissä. Videolla papparainen kuitenkin kertoo aivan muuta.
Mielenkiintoista. Noitahan myy Helsinginkin osasto ihan vapaasti. Sama todetaan täällä:

https://hells-angels.com/faqcontact/

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12413
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » Pe Maalis 06, 2020 9:56 am

Paikallisia Helvetin enkeleitä epäillään laajamittaisesta huumausaineiden maahantuonnista – 14 henkilön epäillään pahoinpidelleen sivullisen astaloilla

Hells Angels Carelialla on kerhotila Lappeenrannassa. Arkistokuva.
Hells Angels Carelialla on kerhotila Lappeenrannassa. Arkistokuva.
Hellsangels_carelia.jpg (88.45 KiB) Katsottu 8029 kertaa
Poliisi epäilee useita moottoripyöräkerhoja laajassa Lappeenrantaan liittyvässä rikoskokonaisuudessa. Epäiltyjä on noin 30 ja tutkinnan aikana yhdeksän heistä on vangittu Etelä-Karjalan käräjäoikeudessa.

Epäilty pääteko on laajamittainen huumeiden maahantuonti, joka poliisin mukaan liittyy järjestäytyneeseen rikollisuuteen. Toiminnan epäillään olleen lappeenrantalaisen Hells Angels Carelian organisoimaa.

Suomeen epäillään tuodun huomattava määrä muun muassa kokaiinia, amfetamiinia ja ekstaasia useassa erässä. Paikallisesti poliisi on selvittänyt huumeiden kätkemistä ja jälleenmyyjiä.

Ensimmäiset kotietsinnät tehtiin joulukuussa Lappeenrannassa, Kotkassa, Kouvolassa, Lahdessa ja Helsingissä. Etsintöjä tehtiin Hells Angels Carelian kerhotiloihin Lappeenrannassa, mutta myös muilla paikkakunnilla sijaitseviin Helvetin enkeleiden tiloihin.

Näissä etsinnöissä takavarikoitiin poliisin mukaan suuri määrä ampuma-aseita, räjähteitä ja huumausaineita.

Etsintöjä ja kiinniottoja jatkettiin tammikuussa. 24. tammikuuta poliisi tutki lappeenrantalaisen omakotitalon ja Spora MC:n kerhotilat. Silloin takavarikoitiin huumausaineita ja otettiin kiinni Spora MC:n presidentti.

Tutkinnanjohta, rikoskomisario Marko Heinonen kertoo, että Spora MC on lappeenrantalainen moottoripyöräkerho, joka kantaa rinnassaan Bandidos MC:tä tukevaa merkkiä.

Heinosen mukaan on poikkeuksellista, että Bandidosia julkisesti tukeva kerho tekisi yhteistyötä Hells Angelsin kanssa.
– Ei se ole ihan arkipäivää. Mutta maailmalla sattuu ja tapahtuu kaikenlaista.

Samassa kokonaisuudessa on tutkittu myös Hells Angelsin jäsenten tekemiä väkivaltarikoksia. Vakavin näistä olisi tapahtunut toukokuussa 2019 Lappeenrannassa, kun 14 henkilön epäillään varustautuneen ampuma-aseilla ja astaloilla ja lähteneen neljällä autolla tiloihin, joissa epäiltiin olleen Outlaws MC:n Etelä-Karjalan osaston juhlat. Tiloja hallinnoi paikallinen autokerho.

Poliisin mukaan tapahtumapaikalla ei ollut juhlia, mutta sieltä oli löydetty yksi henkilö, joka ei liity Outlaws-kerhoon. Tämä henkilö pahoinpideltiin pampuilla, metalliputkilla ja muilla astaloilla.

Hells Angels Carelian jäseniä epäillään myös kahdesta julkisella paikalla tapahtuneesta väkivaltarikoksesta. Molemmissa epäillyllä on ollut ampuma-ase. Toisessa tapauksessa epäilty vastusti poliisin kiinniottoa voimakkaasti, jolloin hänellä ollut ase oli pudonnut maahan.

Toisessa tapauksessa väkivallan kohteena olivat Rajavartiolaitoksen virkamiehet, jotka olivat siviiliasussa. Epäilty oli ilmeisesti luullut heitä poliiseiksi.
esaimaa.fi
6.3.2020 8:14 Muokattu 6.3.2020 8:43

Uutisia aiheesta ja aiheeseen liittyen myös mtvuutisissa ja Helsingin Sanomissa
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Vespamies
Alokas
Viestit: 20
Liittynyt: La Helmi 29, 2020 8:44 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Vespamies » Pe Maalis 06, 2020 11:27 am

^ Tämä Lappeenrannan chapteri ei taida olla mikään matalan profiilin osasto...

Piirunverran
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 54
Liittynyt: Su Touko 06, 2018 9:48 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Piirunverran » Pe Maalis 06, 2020 11:58 am

Hupsista saatana! Näin se alkaa enkelitkin olemaan jatkuvalla syötöllä uutisissa. Herrasmieskerho muka :D :D samaa paskaa ne touhuaa ku muutkin. Nyt vaan vihdoinkin alkaa touhu näkymään jo uutisoinnissa.
Hienon rohkeaa touhua ollut taas, 14 ukkoa kättä pitempien kanssa yhden ukon kimppuun. Voi voi.....

Avatar
Per Erik Hasselblad
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 153
Liittynyt: Ma Touko 21, 2018 5:18 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Per Erik Hasselblad » Pe Maalis 06, 2020 1:00 pm

Taas lähtee nippu syyttömiä unelmavävyjä kiven sisään. On se niin väärin kun ei saa rauhassa edes mopoaan korjata.

L'amourha
Hercule Poirot
Viestit: 2041
Liittynyt: To Elo 24, 2017 8:02 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja L'amourha » Pe Maalis 06, 2020 3:02 pm

Luulisi että kansainvälisellä kerholla olis jotain standardeja vaikkapa kerhon kylttien suhteen, nää näyttää vetelevän nekin päin persettä.
Surfin' USA - Parasta waterboarding-musaa ikinä

Avatar
Heisenberg420
Parranpäristäjä
Viestit: 87
Liittynyt: Ti Elo 27, 2019 5:03 pm

Kaakkois-Suomen poliisi tutkii laajaa jengirikoskokonaisuutta

Viesti Kirjoittaja Heisenberg420 » La Maalis 07, 2020 12:05 am

Jengirikosvyyhti ulottuu koko Etelä-Suomeen. Suomeen epäillään tuodun useassa erässä huomattava määrä huumausaineita, muun muassa kokaiinia, amfetamiinia ja ekstaasia.

Kuva

Poliisilla on yhteensä 30 epäiltyä Kaakkois-Suomessa paljastuneessa poikkeuksellisen laajassa huume- ja rikollisjengivyyhdessä.

Poliisi teki kotietsintöjä ja otti kiinni epäiltyjä 13 eri paikassa Kotkassa, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Lahdessa ja Helsingissä viime joulukuussa.

Esimerkiksi Kouvolassa yksi tutkituista paikoista on Helvetin enkeleiden Other Place -kerhotila kouvolalaisella teollisuusalueella ja toinen Kouvolan keskustassa sijaitseva liikekiinteistö.

– Kouvolassa etsinnöissä löytyi aseita ja huumeita. Muualta löytyi niiden lisäksi räjähteitä, tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Marko Heinonen sanoo.

Poliisin tutkinnan aikana yhdeksän epäiltyä on vangittu Etelä-Karjalan käräjäoikeudessa. Heinonen kertoo, että vangituista kolme on sittemmin vapautettu.

Vangittujen joukossa on edelleen lappeenrantalaisen Hells Angels Carelian presidentti sekä kaksi muuta jäsentä. Vangituista kaksi muuta on Henosen mukaan hyvin lähellä moottoripyöräkerhoa, mutta ilman virallista statusta.

Helvetin enkeleiden lonkerot syvällä Kymenlaaksossa
Poliisin tutkinnassa pääpaino on ollut järjestäytyneeseen rikollisuuteen liittyvä laaja huumausaineiden maahantuontiorganisaatio. Poliisi epäilee, että sen kautta Suomeen on tuotu huomattava määrä huumausaineita, muun muassa kokaiinia, amfetamiinia ja ekstaasia.

Paikallisella tasolla poliisi on selvittänyt huumausaineiden kätkijöitä ja huumauseineiden jälleenmyyjiä. Toiminnan epäillään olleen Hells Angels Carelian organisoimaa.

Heinosen mukaan Helvetin enkeleiden lonkerot ovat syvällä Kouvolassa, vaikka päämaja sijaitsee Lappeenrannassa.

– Rikollisjärjestö säilyttää ja levittää huumausaineita laajalti Kouvolassa, Heinonen sanoo.

Kotietsintöjä tehtiin Lappeenrannan ja Kouvolan lisäksi Hells Angels Red Riverin jengitiloissa Kotkassa sekä Sola MC:n ja Lounamo MC:n jengitiloissa Lahdessa. Etsintöjen yhteydessä takavarikoitiin mittava määrä ampuma-aseita, muun muassa sarjatuliase, räjähteitä ja huumausaineita.

Poliisi ei yllättynyt laajuudesta
Laaja moottoripyöräjengeihin liittyvä rikollisvyyhti ei tullut poliisille Heinosen mukaan yllätyksenä. Viime ja edellisvuoden alkupuolen ammuskelut jengitiloissa ja toisaalta pitkään jatkunut hiljaiselo ja matala profiili antoivat Heinosen mielestä viitteitä toiminnan laajenemisesta.

– Kun asioita lähdettiin tarkemmin tutkimaan, oli vain ajan kysymys, mitä sieltä lähtee avautumaan. Yllätyksenä tämä ei siis tullut.

Liittyykö Kaakkois-Suomen poliisin esitutkintavyyhti Helsingin käräjäoikeudessa meneillään olevaan laajaan niin sanottuun Katiska-huumeoikeudenkäyntiin, siitä Heinonen on vaitelias.

– Molemmissa on Helvetin enkeleitä osallisina. Sen enempää en halua kommentoida.

Joulukuun iskujen jälkeen poliisin etsinnät ja kiinniotot jatkuivat tämän vuoden tammikuussa Helsingissä. Tuolloin poliisi otti kiinni kolme henkilöä ja teki useita etsintöjä muun muassa helsinkiläisessä ravintolassa. Sieltä poliisi huomattavan määrän huumausaineita.

Etsintöjen ja kiinniottojen kolmas vaihe poliisilla oli tämän vuoden tammikuussa Lappeenrannassa. Tuolloin poliisi teki ratsian omakotitaloon ja paikallisen Spora MC:n kerhotilaan. Etsintöjen yhteydessä poliisi takavarikoi huumausaineita. Poliisi otti samalla kiinni Spora MC:n presidentin.

Raakaa väkivaltaa erilaisilla aseilla
Esitutkinnan yhteydessä poliisi on tutkinut myös Hells Angelsin jäsenten tekemiä väkivaltarikoksia. Vakavimpana niistä poliisi tutkii törkeää pahoinpitelyä. 14 henkilön epäillään varustautuneen viime vuoden toukokuussa Hells Angelsin kerhotilassa ampuma-aseilla ja erilaisilla astaloilla. Sen jälkeen jengiläiset olivat lähteneet neljällä autolla kohti paikallista autokerhon hallinnoimaa tilaa. Jengiläiset olettivat, että siellä pidettiin Outlaws MC South-Karelian juhlia.

Paikalta löytyi vain yksi sattumalta paikalla ollut henkilö, joka ei liity Outlawsiin. 14 jengiläistä oli hakannut häntä pampuilla, metalliputkilla ja muilla astaloilla päähän ja eri puolille vartaloa.

Poliisi on tutkinut myös muita Hells Angels Carelian jäsenten tekemiä väkivaltarikoksia. Kahdessa tapauksessa väkivalta on kohdistunut satunnaiseen julkisella paikalla olleeseen uhriin.

Molemmissa tapauksissa tekijöillä on ollut mukana ampuma-aseita. Jälkimmäisessä tapauksessa epäilty vastusti voimakkaasti poliisin ottaessa häntä kiinni. Samalla hänen hallussaan ollut ase putosi kadulle.

Viimeisimmissä tapauksessa väkivaltaa on kohdistettu siviilivarusteissa olleisiin Rajavartiolaitoksen virkamiehiin. Jengiläinen on luullut heitä poliiseiksi.

Poliisi tutkii myös Lahden United Brotherhoodin kerhotiloissa Hells Angels Carelian johtohenkilön United Brotherhoodin jäsenille tehtäväksi antamaa väkivaltaista velan perintää.

Kesällä aikaisintaan syyttäjälle
Hämeen poliisilaitoksen alueella kokonaisuus liittyy United Brotherhood -tutkintaan. Helsingin poliisilaitoksen kokonaisuus liittyy laajaan Helsingissä paljastuneeseen huumausaineiden maahantuontiin ja huumausaineiden välittämiseen. Asiassa on ollut useita tutkintavankeja.

Helsingin esitutkintakokonaisuuden käsittely on parhaillaan menossa Helsingin käräjäoikeuteen.

Esitutkinnassa ovat olleet mukana Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen lisäksi Helsingin poliisilaitos, Tulli, Keskusrikospoliisi ja Hämeen poliisilaitos.

Esitutkinta jatkuu Kaakkois-Suomen poliisilaitoksella. Tutkinninassa on Heinosen mukaan tullut esiin viime hetkellä asioita, jotka vaativat vielä paljon työtä.

– En usko, että ennen kesää asia etenee syyttäjälle.

https://kymensanomat.fi/uutiset/lahella ... 04eb94398b

hutkivajournalisti
Poliisikoira Rex
Viestit: 584
Liittynyt: Ke Elo 21, 2019 11:22 am

Re: Kaakkois-Suomen poliisi tutkii laajaa jengirikoskokonaisuutta

Viesti Kirjoittaja hutkivajournalisti » La Maalis 07, 2020 12:34 am

Mites nyt taas silleen? Minä olen tältä palstalta lukenut, ettei noista mopoja rassaavista aikuisjonneista tarvitse tavallisten kansalaisten olla huolissaan. Taas on sivullisia mukiloitu metalliputkilla.
ilmarinen kirjoitti:
To Maalis 12, 2020 2:25 am
No itse en ole käynyt töissä, mutta silti. No itsellä ei naista ole, mutta silti. Periaatteessa.

kakkosurpo
Fitz ratkaisee
Viestit: 6812
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Kaakkois-Suomen poliisi tutkii laajaa jengirikoskokonaisuutta

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo » La Maalis 07, 2020 2:37 am

jep, mntas enkeliä sitten löytyykään jutusta? Joitakin Carelian tyyppejä toki löytyy, mutta taittaa suurin osa olla muita.
Mutta se HELL`S ANGELS on se juttu millä saa suurimmat otsikot.
Eikä tää ollut mikään puolustuskirjoitus kyseistä kerhoa kohtaan.
Täällä tänään, missä huomenna?

putsari
Hercule Poirot
Viestit: 2128
Liittynyt: Su Loka 22, 2017 8:04 pm

Re: Kaakkois-Suomen poliisi tutkii laajaa jengirikoskokonaisuutta

Viesti Kirjoittaja putsari » La Maalis 07, 2020 2:45 am

kakkosurpo kirjoitti:
La Maalis 07, 2020 2:37 am
jep, mntas enkeliä sitten löytyykään jutusta? Joitakin Carelian tyyppejä toki löytyy, mutta taittaa suurin osa olla muita.
Mutta se HELL`S ANGELS on se juttu millä saa suurimmat otsikot.
Eikä tää ollut mikään puolustuskirjoitus kyseistä kerhoa kohtaan.
Joo joitakin. Presidentti ja muita pikkutekijöitä. Olen aiemminkin ihmetellyt tuota Itä-Suomen enkeleiden touhua. Tuntuu olevan tahvoja täynnä. Presidentti jää kiinni, vaikka pitäisi olla supportkerhon piripäät, jotka tuomiot lusii.
annaanna kirjoitti:
To Syys 26, 2019 12:59 pm

”Saatana rajat kiinni kyllä muhmutti asetta pelkää sekin elukka”

putsari
Hercule Poirot
Viestit: 2128
Liittynyt: Su Loka 22, 2017 8:04 pm

Re: Kaakkois-Suomen poliisi tutkii laajaa jengirikoskokonaisuutta

Viesti Kirjoittaja putsari » La Maalis 07, 2020 4:01 am

Jo se, että kerhon presidentti on kiinni, kertoo kaiken kerhon toiminnasta.

Luetaan niitä uutisia. Enkeleiden jäsenet pahoinpitelivät metalliputkilla ja mailoilla täysin sivullisen normikansalaisen:

"Esitutkinnan yhteydessä poliisi on tutkinut myös Hells Angelsin jäsenten tekemiä väkivaltarikoksia. Vakavimpana niistä poliisi tutkii törkeää pahoinpitelyä. 14 henkilön epäillään varustautuneen viime vuoden toukokuussa Hells Angelsin kerhotilassa ampuma-aseilla ja erilaisilla astaloilla. Sen jälkeen jengiläiset olivat lähteneet neljällä autolla kohti paikallista autokerhon hallinnoimaa tilaa. Jengiläiset olettivat, että siellä pidettiin Outlaws MC South-Karelian juhlia."
annaanna kirjoitti:
To Syys 26, 2019 12:59 pm

”Saatana rajat kiinni kyllä muhmutti asetta pelkää sekin elukka”

Vespamies
Alokas
Viestit: 20
Liittynyt: La Helmi 29, 2020 8:44 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Vespamies » La Maalis 07, 2020 9:52 am

Mitä tässä pitäisi tapahtua, että emo-organisaatio ottaa liivit pois? Ollaanko vielä ihan normi-toiminnan rajoissa?

tukija
Alibin satunnaislukija
Viestit: 110
Liittynyt: Pe Joulu 22, 2017 10:13 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja tukija » La Maalis 07, 2020 12:27 pm

Miksi ottaisi liivejä pois? Mikä emo-organisaatio? Taitaa Hellsinki-charter olla Suomessa ylin. He sitten Nomadsien kautta ovat yhteydessä Eurooppaan, käsittääkseni Saksan Nomadseihin, jotka taas ottavat yhteyttä Hannoverin HA charteriin, joka raportoi Europpaa suoraan Kaliforniaan. Tosin meiltä on käynyt kv kokouksissa jäseniä Careliasta, Red Riveristä ja taitaa Oulustakin olla joku käynyt. Toki Nomads on se ykköspaikka, mistä hoidetaan asiat Eurooppaan jos tarve on.

Pari pahoinpitelyä ja linnatuomiota ei heitä kiinnosta, maailmalla ammutaan ja sekoillaan paljon isomminkin ja tapetaan joskus jopa omia, eikä liivejä lähde keltään, joten aika hölmö kysymys. Tietysti Suomen kokoisessa maassa koko valtio on umpisolmussa, kun pari bikeria hakkaa toisiaan tai ulkopuolisia.

Hämärähommissa sattuu ja tapahtuu, sitten pitää ottaa vastuu ja lusia tuomiot, ei siinä sen ihmeellisempää. Paska homma, mutta itepähän teitte.

Vespamies
Alokas
Viestit: 20
Liittynyt: La Helmi 29, 2020 8:44 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Vespamies » La Maalis 07, 2020 2:19 pm

^ Kiitoksia. Kyselen, koska en tiedä, ja HAMC ilmiönä/järjestönä kiinnostaa.

gixxer
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 37
Liittynyt: To Syys 04, 2014 12:48 am

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja gixxer » La Maalis 07, 2020 3:53 pm

L'amourha kirjoitti:
Pe Maalis 06, 2020 3:02 pm
Luulisi että kansainvälisellä kerholla olis jotain standardeja vaikkapa kerhon kylttien suhteen, nää näyttää vetelevän nekin päin persettä.
Ihan normien mukanen kyltti, esimerkki belfastista.. http://belfastmediagroup.com/bikers-cho ... easy-life/

Vastaa Viestiin