Suomen Vastarintaliike

Sana on vapaa, jos uskaltaa...
Nemo.N
Nikke Knakkertton
Viestit: 151
Liittynyt: Pe Kesä 03, 2016 12:24 pm

Re: Suomen Vastarintaliike

Viesti Kirjoittaja Nemo.N »

ViperFace kirjoitti:@Nemo.N

Teidän artikkelissa: sanotaan:
Poliisi esimerkiksi väitti tapahtumasta alun perin ilmoittaneen ja nyt mellakan johtamisesta epäillyn miehen ”johtaneen hyökkäystä” Sokokseen. Tapahtumavideoilta kuitenkin näkee, että mies saapuu Sokoksen edustalle viimeisten joukossa eikä ehdi edes rakennukseen sisälle ennen kuin viranomaiset repivät hänet pois. Kumpi valehtelee – video vai virkavalta?
http://www.vastarinta.com/video-jyvasky ... n-valheet/

Torniastahan siitä johtamisesta syytetään. Kävin pudottamassa artikkeliin tällaisen kommentin. Mitä luulet, julkaistaanko? :lol:

Vastaus tuohon "kumpi valehtelee"-kysymykseen on: Ei kumpikaan.

En tiedä millaisia vitun narussa talutettavia idiootteja teidän kannattajanne ovat, kun heille menee läpi artikkeli, jossa kerrotaan asiat juuri päin vastoin, kuin he voivat videolta omin silmin todeta. Te kuitenkin näytätte tietävän, että räikeätäkin valheet uppoavat kannattajiinne ja käytätte tätä häikäilemättä hyväksenne.
Myös kahta muuta syytetään sen johtamisesta joten tuosta ei löydy mitään valheita. Kerää nyt itsesi.

teppo
Perry Mason
Viestit: 3500
Liittynyt: La Heinä 21, 2007 5:38 pm

kuka vasikoi todistajat

Viesti Kirjoittaja teppo »

Perkele kirjoitti: Niin, teppo on aikaisemmin tässä ketjussa arvostellut liikkeen aktivisteja siitä, etteivät nämä vasikoineet toveriaan kuulusteluissa. Näin hän käytännössä kertoo, että hän ainakin kertoo kavereistaan kaiken jokaiselle ulkopuoliselle, joka sitä vain sattuu kysymään. Eli kaverina varsin epäluotettava tyyppi.
Kun te menitte väittämään, että pahoinpitelyrikosta todistamaan joutuneet jäsenenne eivät olisi puhuneet poliisille tai oikeudelle totta, te itse vasikoitte kyseiset todistajat.

Näin se menee, että päälliköt luippaavat livohkaan, rivimiehet jätetään seisomaan, heidät suostutellaan valehtelemaan pomojen puolesta ja lopulta heidät kylmästi uhrataan - ja vasikoidaan.

ViperFace
Martin Riggs
Viestit: 623
Liittynyt: Ma Tammi 20, 2014 1:33 pm

Re: Suomen Vastarintaliike

Viesti Kirjoittaja ViperFace »

Nemo.N kirjoitti:
ViperFace kirjoitti:Tuostahan näkee seelvästi, että tämä Savolainen tulee sisälle ihan rauhassa antamatta paskaakaan mitä pihalla tapahtuu ja viittilöi kavereitaan apuun vasta, kun huomaa, että tämä ovensuussa sisään peruutellut hippi alkaa olemaan kusessa teidän jenginne vyöryessä päälle.

e: Tarkalleen tässä kohdassa nähdään miten Savolainen juostuaan ovella vain seisoo siinä ja Tornianen potkaisee: https://youtu.be/bYFKSlhqXA8?t=333
Huomaatko että nämä sinun väitteesi ovat ristiriitaisia?
Joo, kommetoin kun en ollut katsonut videota aivan kokonaan. My bad.

Videosta käy siis ilmi, että Savolainen tulee kaverinsa kanssa ihan rauhassa sisään antamatta paskaakaan mitä pihalla tapahtuu. Kun savolainen huomaa, että Sokokseen karkuun perruuttava hippiystävänsä alkaa olemaan kusessa teidän vyöryessä häntä kohti, Savolainen viittaa kavereitaan apuun. Sitten hän juoksee ovelle, johon jää seisomaan kädet alhaalla, kunnes Tornianen potkaisee häntä, minkä jälkeen Savolainen lähtee pakoon, mutta Tornianen juoksee hänet kiinni alkaa ja hakkaamaan (itsepuolustukseksi tietty :!: )

Mitä taas tulee paskapuheeseesi, niin tällä vihreätakkisella kepakolla on monta tilaisuutta lähteä vittuun siitä sojottamasta kavereidensa mukana, mutta hän valitsi toisin, kuten voit teidän omalta videoltanne todeta tarkalleen tästä kohdasta: https://youtu.be/bYFKSlhqXA8?t=366

ViperFace
Martin Riggs
Viestit: 623
Liittynyt: Ma Tammi 20, 2014 1:33 pm

Re: Suomen Vastarintaliike

Viesti Kirjoittaja ViperFace »

Nemo.N kirjoitti:
ViperFace kirjoitti:"Pyöräpartioin" nörtähtävän näköisiä heppujakaan ei valvontakameran kuvissa näy. Jos he ylipäätään ovat koko rakennuksessa, niin he ovat lähimmilläänkin aulassa Alkon edessä, mikä Savolaisen rauhallisen kävelyn lisäksi viittaa, ettei mitään väijytystä ole ollut olemassakaan. Anarkomaket on vaan vähän leikkineet käymällä huutelemassa ja juoksemalla sitten pakosalle, eli leikkineet kissaa ja hiirtä, mutta Torniasella paloi taas käämi ja piti päästä vetämään turpaan, kun ei hermo kestä huutelua.
Lisää valheita sinulta. Kohdassa 2.52 näytetään kuvaa näistä pyörillä heiluvista narkkareista ja kun katsoo videokuvaa ostoskeskuksen sisältä niin kohdassa 6.18 näkyy samoja narkkareita.
Joo, sori. Taas kommentoin liian aikaisin. My bad again.

Yksi näistä tulee tosiaan ihmettelemään kaverinsa hakkaamista, mutta ei ole aikessakaan osallistua, kuten eivät muutkaan hakattujen tyyppien "väkivaltaiset anarkistikaverit". Ette te tässä mitään uhreja ole ja todistitte sen itse julkaisemallanne materiaalla.

Miten sulla Nemo pitää hermo siellä teidä propagandakeskuksessa? Joko olet kutsunut hätäkokouksen pohtimaan, että pitäisikö tuo artikkeli poistaa, kun siitä on puhkottu ilmat pihalle yhdellä suomen luetuimmmista keskustelufoorumeista?

teppo
Perry Mason
Viestit: 3500
Liittynyt: La Heinä 21, 2007 5:38 pm

Re: Suomen Vastarintaliike

Viesti Kirjoittaja teppo »

Perkele kirjoitti:Lähtökohtaisena ajatuksena luomuviljelyssä on siis poistaa kaikki GMO-myrkyt markkinoilta, koska ne eivät ole hyväksi ihmisille.
Sinun varmaan kannattaisi lukea myös järjestönne ruotsinkielinen ohjelma. Tukholmalaishipit ovat siinä sanoutuneet irti myös torjunta-aineista ja vieläpä keinolannoitteista. On ymmärrettävää, että tätä ei kerrota tulevan valtakunnan itäistä rotua edustaville alamaisille ja voitkin siitä päätellä, kenelle on suunniteltu ojennettavaksi lantatalikko.

ViperFace
Martin Riggs
Viestit: 623
Liittynyt: Ma Tammi 20, 2014 1:33 pm

Re: Suomen Vastarintaliike

Viesti Kirjoittaja ViperFace »

Nemo.N kirjoitti: Myös kahta muuta syytetään sen johtamisesta joten tuosta ei löydy mitään valheita. Kerää nyt itsesi.
Voi ei. Poliisi on varmaan sekoittanut Torniaisen tapahtuman ilmoittajaksi, kun Tornianen olikin vain joukon etupäässä kulkeva johtaja, joka aloitti väkivallan (itsepuolustukseksi :!: ). Tämän takia tapahtuu varmasti oikeusmurha.

Ja mitä nää väitteet, että "kuten videolta näkee, kaupungilla ja ostoskeskuksen sisällä oli yhteensä ainakin noin 10 äärivasemmistolaista" oikein on, kun videolta ei tätä näe.

Videon teksteissäkin sanotaan, että ei näy missä tämä "suunnaton" joukkio anarkisteja teitä väijyy. Videolla näkyy vain 5 teidän vastapuolelle laskettavaa: hippi, savolainen, tämän kaveri, jonkun muija ja pyöräjäbä. Näistäkin vain kaksi "osallistuu" tappeluun joutumalla teidän itsepuolustamaksi. Oliko taas vähän paskapuhetta?

Riukiu
Jack Bauer
Viestit: 939
Liittynyt: Ke Touko 27, 2015 6:55 am

Re: Suomen Vastarintaliike

Viesti Kirjoittaja Riukiu »

PaxCow kirjoitti:"MellakoivatHAN anarkistitkin" -selitys käytetty!
No jo on vääristelyä ja ohi puhumista. Pikemminkin sanoin, että vain anarkistit mellakoivat. Silti he eivät saa syytteitöä väkivallasta ja mellakoista, vaan syytön vaastapuoli olemattomista mellakoista ja itsepuolustuksesta tai olemattomasta väkivallasta. Sinulta ja Chefileltä puuttuvat selkeästi argumentit.

ViperFace
Martin Riggs
Viestit: 623
Liittynyt: Ma Tammi 20, 2014 1:33 pm

Re: Suomen Vastarintaliike

Viesti Kirjoittaja ViperFace »

Riukiu kirjoitti:
PaxCow kirjoitti:"MellakoivatHAN anarkistitkin" -selitys käytetty!
No jo on vääristelyä ja ohi puhumista. Pikemminkin sanoin, että vain anarkistit mellakoivat. Silti he eivät saa syytteitöä väkivallasta ja mellakoista, vaan syytön vaastapuoli olemattomista mellakoista ja itsepuolustuksesta tai olemattomasta väkivallasta. Sinulta ja Chefileltä puuttuvat selkeästi argumentit.
Jos me nyt puhutaan tästä Jyväskylän tapauksesta, niin kai sinäkin näet tuosta videolta saman kuin minä, eli yksi hippi peruuttaa Sokokseen sisälle pakoon, mutta SVL:n lauma seuraa häntä. Tämä Savolaiseksi kutsuttu kaveri tulee ovelle seisomaan, kun huomaa kaverinsa olevan kusessa. Hän ehtii seistä ovella tekemättä mitään hyvän aikaa, ennen kuin Tornianen potkaisee häntä. Tämän jälkeen Savolainen lähtee karkuun, mutta Torniainen ottaa hänet kiinni ja alkaa hakkaamaan.

Yksikään suutaan soittaneista hipeistä ei videolla edes yritä lyödä ketään, joten mitenkäs vitussa heitä voisi syyttää mellakoinnista, kun he olivat pelkästään ottavina osapuolina, kun Torniasen päässä taas napsahti. Tornianen on se joka aloitti väkivallan, jonka jälkeen osa muista liittyi siihen. Uhrit yrittivät paeta, mutta heidät saatiin kiinni ja heidät hakattiin. Osa porukasta sojotti poliisin tiellä, etteivät he pääse keskeyttämään tilannetta. Katso se video, äläkä lue sitä propagandatekstitystä, niin ymmärrät itsekkin, että syytteet ovat täysin aiheesta nostettuja.

Nämä hipit ovat tunnustaneet aukoneensa naamaansa, mutta se ei ole mellakointia. Se on mellakointia, että ei kestä pää ja on pakko lähteä porukalla ostoskeskukseen, minne huutelijat perääntyivät suojaan, hakkaamaan huutelijat samalla estäen poliisin toimintaa. Ainoat jotka mellakoivat olivat natsit.

Tuo toiminta ole itsepuolustusta nähnytkään, tai ainakin näiden jätkien käsitys itsepuolustuksesta on aika saatanan joustava. Tuomiot tulee satavarmasti, ei siksi, että oikeuslaitos olisi mätä, vaan siksi, että ovat syyllisiä. Onhan tuo video niin perkeleen hyvää todistusaineistoa.

Onko tästä mellakanjohtamissyytteestä tosiaan jotain epäselvää?
Väkivaltainen mellakka. Joka väkijoukon tehdessä 16 luvun 1 §:ssä mainitun rikoksen, käyttäessä henkilöön kohdistuvaa väkivaltaa tai aiheuttaessa huomattavaa vahinkoa omaisuudelle osallistuu teoillaan väkijoukon toimintaan, on tuomittava väkivaltaisesta mellakasta sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.
Väkivaltaisen mellakan johtaminen. Joka yllyttää tai johtaa 3 §:ssä tarkoitettua väkijoukkoa, on tuomittava väkivaltaisen mellakan johtamisesta vankeuteen enintään neljäksi vuodeksi.
http://www.heikniemi.fi/rikoslaki/rl17.html

Täysin oikeat syytteet ainakin Torniaiselle.

Riukiu
Jack Bauer
Viestit: 939
Liittynyt: Ke Touko 27, 2015 6:55 am

Re: Suomen Vastarintaliike

Viesti Kirjoittaja Riukiu »

Eli on mielenosoitus ja siinä johtaja ja järjestöllä johtaja. Jos useammat osallistuvat jollain lailla tappeluun, on kyseessä mellakka. Siis kaikki tappelut ovat mellakoita. Ja jos jonkun kulkueen tai järjestön esiintymisen jäsenet syyllistyvät tappeluun, on mielenosoituksen johtaja mellakan johtaja, koska hän johta amielenosoitusta. Vaikka siis ei olisi mitään yhteyttä tappeluun eikä suunnitelmaa. Vaikka siis väkivalta on aina itsepuolustusta ja vasemmiston suunnittelemaa.

Minusta tämä maa on paljastunut tässä alastomaksi roistovaltioksi.

ViperFace
Martin Riggs
Viestit: 623
Liittynyt: Ma Tammi 20, 2014 1:33 pm

Re: Suomen Vastarintaliike

Viesti Kirjoittaja ViperFace »

Riukiu kirjoitti:Eli on mielenosoitus ja siinä johtaja ja järjestöllä johtaja. Jos useammat osallistuvat jollain lailla tappeluun, on kyseessä mellakka. Siis kaikki tappelut ovat mellakoita. Ja jos jonkun kulkueen tai järjestön esiintymisen jäsenet syyllistyvät tappeluun, on mielenosoituksen johtaja mellakan johtaja, koska hän johta amielenosoitusta. Vaikka siis ei olisi mitään yhteyttä tappeluun eikä suunnitelmaa. Vaikka siis väkivalta on aina itsepuolustusta ja vasemmiston suunnittelemaa.

Minusta tämä maa on paljastunut tässä alastomaksi roistovaltioksi.
Noilta syytteiltä välttyy, kun suksii välittömästi vittuun paikalta silloin, kun joukkio alkaa hakkaamaan porukkaa tai rikkomaan paikkoja. Tässä tosiaan saattaa tulla ongelmaksi se, että mellakointiin tottumattomat jyväskyläläispoliisit saattoivat jättää taikasanan "hajaantukaa" huutamatta. Tuosta johtamisesta ei torniasen kohdalla ole kysymystäkään. Hän oli joukon kärjessä ja ohjasi kulkueen suunnan tavarataloon, missä hän "itsepuolustautui" karkuun yrittäviltä hipeiltä, jotka loukkasivat Torniasen tunteita.

Toivottavasti syyttäjällä on toissijaiset syytteet takataskussa, jos ja kun tuo väkivaltainen mellakka ei mene läpi, tuon taikasanan huutamatta jättämisen takia. Koko porukka sinne tavarataloon kuitenkin rynni ja osallistui siis väkijoukon toimintaan.

Nemo.N
Nikke Knakkertton
Viestit: 151
Liittynyt: Pe Kesä 03, 2016 12:24 pm

Re: Suomen Vastarintaliike

Viesti Kirjoittaja Nemo.N »

Ihmisten pitäisi ymmärtää että Vastarintaliikkeellä on täysi oikeus levittää poliittista sanomaansa kaduilla. Se joka tätä toimintaa yrittää estää uhkailemalla, räkimällä päin ihmisiä, huutelemalla solvauksia, yrittämällä juoksuttaa ihmisiä ansoihin tai jotenkin muuten niin tulee tämän henkilön kärsiä kurinpalautus. Tämä on minun mielipiteeni asiaan.

Chefile
Christopher Lorenzo
Viestit: 1501
Liittynyt: Su Marras 23, 2014 11:30 pm

Re: Suomen Vastarintaliike

Viesti Kirjoittaja Chefile »

Nemo.N kirjoitti:Ihmisten pitäisi ymmärtää että Vastarintaliikkeellä on täysi oikeus levittää poliittista sanomaansa kaduilla. Se joka tätä toimintaa yrittää estää uhkailemalla, räkimällä päin ihmisiä, huutelemalla solvauksia, yrittämällä juoksuttaa ihmisiä ansoihin tai jotenkin muuten niin tulee tämän henkilön kärsiä kurinpalautus. Tämä on minun mielipiteeni asiaan.
Siinä olet oikeassa, että teillä on oikeus levittää tuota roskaanne vaikka keskellä Stadia. Se on teidän oikeus ja sillä siisti.

Mutta jos uusnatsit luulevat voivansa töröttää natsiliput kourassa rauhassa tämän päivän Suomessa, ilman huutelua tai vastareaktioita, niin elätte melkoisessa utopiassa. Ja Nemolle tiedoksi Suomen lakia: ihminen saa sylkäistä maahan, koita nyt vittu lopettaa tuo "päin sylkemisen" paskanjauhanta, kun missään kukaan ei ole moista todistanut, jos viittaat tapaus Karttuseen.

Te ette ole mitään "kurinpalauttajia", teistä ei vaan ole siihen. Sitä varten on poliisi ja armeija. Tietysti sieltä täältä jonkun reppanan voitte hakata Torniaisen potkun kaltaisilla sucker puncheilla, mutta siihen se jää. Tuomiot ja rikosrekisterit tuntuvat jokaisella johtotason ukolla teillä olevan pitkä kuin nälkävuosi. Siellä on tuhopolttoa ja väkivaltatuomioita.
”Yeah man.. I mean the days were slow but the years went fast, you know?”

Avatar
vakiviina
Frank Drebin
Viestit: 396
Liittynyt: Pe Maalis 10, 2017 12:25 pm

Re: Suomen Vastarintaliike

Viesti Kirjoittaja vakiviina »

koita nyt vittu lopettaa tuo "päin sylkemisen" paskanjauhanta, kun missään kukaan ei ole moista todistanut, jos viittaat tapaus Karttuseen.
Niin,ei ole kuin silminnäkijä lausunto asiasta eikä sitä muuksi kyllä ole missään todistettu.Näin ollen Karttunen tuli ja rupesi räkimään silmille ja normi jäbä ei sellaista kauaa katsele.Karttunen sai sitä mitä huumepäissään tilasi.Kyllä vain näyttää eräitä tahoja harmittavan kun syytteet eivät tukeneetkaan omaa agendaa.Hovissa vielä tulee tuomio laskemaan yritti syyttäjä sitten mitä tahansa,hahaha :lol:

Chefile
Christopher Lorenzo
Viestit: 1501
Liittynyt: Su Marras 23, 2014 11:30 pm

Re: Suomen Vastarintaliike

Viesti Kirjoittaja Chefile »

vakiviina kirjoitti:
koita nyt vittu lopettaa tuo "päin sylkemisen" paskanjauhanta, kun missään kukaan ei ole moista todistanut, jos viittaat tapaus Karttuseen.
Niin,ei ole kuin silminnäkijä lausunto asiasta eikä sitä muuksi kyllä ole missään todistettu.Näin ollen Karttunen tuli ja rupesi räkimään silmille ja normi jäbä ei sellaista kauaa katsele.Karttunen sai sitä mitä huumepäissään tilasi.Kyllä vain näyttää eräitä tahoja harmittavan kun syytteet eivät tukeneetkaan omaa agendaa.Hovissa vielä tulee tuomio laskemaan yritti syyttäjä sitten mitä tahansa,hahaha :lol:
Saiskos sen lausunnon jossa Karttusen todetaan sylkeneen silmille? Ja seuraavaksi tietty oikeudenseloste, josta tuo löytyy. Muuten se on vaan kaltaistesi paskapuhetta.
”Yeah man.. I mean the days were slow but the years went fast, you know?”

Avatar
vakiviina
Frank Drebin
Viestit: 396
Liittynyt: Pe Maalis 10, 2017 12:25 pm

Re: Suomen Vastarintaliike

Viesti Kirjoittaja vakiviina »

Chefile kirjoitti:
vakiviina kirjoitti:
koita nyt vittu lopettaa tuo "päin sylkemisen" paskanjauhanta, kun missään kukaan ei ole moista todistanut, jos viittaat tapaus Karttuseen.
Niin,ei ole kuin silminnäkijä lausunto asiasta eikä sitä muuksi kyllä ole missään todistettu.Näin ollen Karttunen tuli ja rupesi räkimään silmille ja normi jäbä ei sellaista kauaa katsele.Karttunen sai sitä mitä huumepäissään tilasi.Kyllä vain näyttää eräitä tahoja harmittavan kun syytteet eivät tukeneetkaan omaa agendaa.Hovissa vielä tulee tuomio laskemaan yritti syyttäjä sitten mitä tahansa,hahaha :lol:
Saiskos sen lausunnon jossa Karttusen todetaan sylkeneen silmille? Ja seuraavaksi tietty oikeudenseloste, josta tuo löytyy. Muuten se on vaan kaltaistesi paskapuhetta.
Kysy Torniaiselta,eiköhän se sulle lausunnon väsää jos kauniisti pyydät :lol:

Vastaa Viestiin