BANDIDOS

Sana on vapaa, jos uskaltaa...
Shakaali
Lauri Hanhivaara
Viestit: 140
Liittynyt: Ma Loka 01, 2007 1:55 pm

Bandidos MC:n tiloja ratsataan Lohjalla

Viesti Kirjoittaja Shakaali »

Poliisi ratsaa Bandidosin kerhotiloja
1.11.2007 13:15
Poliisi tekee parhaillaan ratsiaa moottoripyöräjengi Bandidosin kannattajajengien kerhotiloihin Lohjan Virkkalassa. Paikalla on useita yksiköitä Lohjan ja Espoon poliisilaitoksilta.

Komisario Jussi Ojalan mukaan ratsian yhteydessä on tehty useita kiinniottoja ja useita henkilöitä etsitään vielä.

- Operaatio on vasta alussa, eikä sen tuloksista ole toistaiseksi muuta kerrottavaa.

Ratsia liittyy Espoon poliisin johdolla tutkittavaan laajaan rikoskokonaisuuteen, jossa tutkitaan mm. huumausainerikoksia. Helsingissä toimivan Bandidos MC:n kerhotilat ratsattiin jo aiemmin syyskuun lopulla. Poliisi aikoo tiedottaa tutkinnasta joulukuussa.

Virkkalassa sijaitsevaa kerhotaloa pitävät päämajanaan Diablos MC Lohja sekä Bandidosin ns. prospect- eli ehdokaskerho.
I just..

Citizen
Nikke Knakkertton
Viestit: 193
Liittynyt: Ke Heinä 25, 2007 3:27 pm

Harjavallan Bandidos-ratsia

Viesti Kirjoittaja Citizen »

Lähde: Satakunnan Kansa

http://www.satakunnankansa.fi/pikauutiset/
Kolme miestä kiinni Harjavallan Bandidos-ratsiassa
(Päivitetty: 10:10) (17.11 09:11) Poliisi teki perjantai-iltana kotietsinnän Bandidos-moottoripyöräkerhon tiloihin Harjavallassa. Yksi kerhon jäsenistä otettiin kiinni autosta ennen iskua ja kaksi kerhotiloista. Kiinni otetut miehet ovat Porin, Harjavallan ja Kokemäen seudulta. Kokemäen poliisin mukaan etsintä tehtiin, koska kerhoon kuuluvat ja sitä lähellä olevat henkilöt ovat viime aikoina syyllistyneet eriasteisiin rikoksiin. Poliisin tutkinnassa on mm. törkeitä ampuma-aserikoksia, huumausainerikoksia, rattijuopumuksia sekä kätkentärikoksia. Perjantai-iltana noin kello 22 tehdyssä ratsiassa oli poliiseja Kokemäeltä, Harjavallasta ja Porista sekä liikkuvasta poliisista ja keskusrikospoliisista. Lisäksi virka-apua antoivat puolustusvoimat ja rajavartiolaitos. Kiinniotot sujuivat ilman voimakeinojen käyttöä.

Setä
Neuvoja-Jack
Viestit: 539
Liittynyt: To Syys 13, 2007 7:40 pm
Paikkakunta: Itä opettaa

Viesti Kirjoittaja Setä »

Ihan niinku olisi vähän ylireagoitu? Kolmea miestä, jotka eivat laita edes vastaan on armeija, tulli ja 4 poliisiyksikköä hakemassa? :D :D :D

Citizen
Nikke Knakkertton
Viestit: 193
Liittynyt: Ke Heinä 25, 2007 3:27 pm

Viesti Kirjoittaja Citizen »

Setä kirjoitti:Ihan niinku olisi vähän ylireagoitu? Kolmea miestä, jotka eivat laita edes vastaan on armeija, tulli ja 4 poliisiyksikköä hakemassa? :D :D :D
Tätä viestintää on tehty jo pidemmän aikaa. Ensimmäinen invaasio tehtiin 1990-luvun lopulla Suutarilaan silloisen Overkill MC (myöh. HA Finland) kerhotiloihin.

Tulli on mukana mm. huumeiden vuoksi. Virallinen stoori näissä miehityksissä on "työturvallisuudesta". Viestinnällisesti kerrotaan, että "täältä pesee".

Suomalaisten pyöräkerhojen kähinästä löytyy jonkun näkemys täältä

http://gangstersinc.tripod.com/OutlawBi ... nland.html

Kemper Boyd
Armas Tammelin
Viestit: 84
Liittynyt: To Marras 08, 2007 12:33 pm

Viesti Kirjoittaja Kemper Boyd »

Citizen kirjoitti:Viestinnällisesti kerrotaan, että "täältä pesee".
Se on ihan hyvä viesti antaa, että ihan sama että miten kovia kavereita siellä on, poliisilla on kovemmat kaverit, isompi jengi ja enemmän pyssyjä.

Kemper Boyd
Armas Tammelin
Viestit: 84
Liittynyt: To Marras 08, 2007 12:33 pm

Viesti Kirjoittaja Kemper Boyd »

Fenris kirjoitti:Jos "kovuus" on saavuttanut tietyn rajan ei tuollaisella ole enää merkitystä. Pätee missä tahansa. Esimerkkeinä voisi mainita vaikkapa talvisodan, Tsetsenian ja Jehovan todistajat Natsi-Saksassa...
Nyt ei ollakaan vuonna 1939 talvisodassa, Tsetseniassa tai natsi-Saksassa, vaan ihan kotosuomessa, missä toivottavasti poliisi jaksaa vielä toimia aktiivisesti järjestäytynyttä rikollisuutta vastaan.

Setä
Neuvoja-Jack
Viestit: 539
Liittynyt: To Syys 13, 2007 7:40 pm
Paikkakunta: Itä opettaa

Viesti Kirjoittaja Setä »

What's up, fuckers?

Lizzie B.
Martin Riggs
Viestit: 624
Liittynyt: Ma Heinä 30, 2007 12:41 am

Viesti Kirjoittaja Lizzie B. »

Yksi pidätetty Bandidos-ammuskelusta
Mies kuoli ammuskelussa Bandidosin kerholla
Ilta-Sanomat 20.11.2007 00:11, päivitetty 20.11. 14:11

Poliisi on pidättänyt yhden henkilön epäiltynä eilen Bandidos-moottoripyöräjengin tiloissa Harjavallassa sattuneen ammuskelun vuoksi.

Ammuskelussa kuoli kolmikymppinen porilaismies, jota oli ammuttu ylävartaloon. Mies toimitettiin kriittisessä tilassa Turun yliopistolliseen keskussairaalaan, jossa hän kuoli tiistaiaamuna.

Ammuskelussa loukkaantunut toinen mies sai tiettävästi pahoja vammoja. Poliisin mukaan uhrit eivät olleet Bandidosin jäseniä. Ampujaa ei ole toistaiseksi tavoitettu.

Välikohtaus sattui kahdeksan aikaan illalla.

Poliisi piiritti usean partion voimin Bandidoksen taloa illan aikana. Lopulta poliisi tunkeutui kerhotilaan puolustusvoimilta lainatulla panssariajoneuvo Pasilla kello 23 jälkeen. Poliisi ajoi Pasilla seinästä läpi, koska kerholaiset olivat linnoittautuneet sisälle.

Rakennus kärsi pahoja vaurioita, kun Pasi jyräsi sisään seinän läpi.

Puoleenyöhön mennessä Pasi oli ajettu pois paikalta ja myös ambulanssi oli poistunut. Vain poliisin auto oli paikalla.

Bandidoksia vapaaksi
aiemmin päivällä

Viime viikolla poliisi iski samoihin tiloihin ja otti kiinni kolme moottoripyöräkerhon jäsentä. Myöhemmin viikonloppuna otettiin kiinni neljäs mies. Poliisi tutkii yhteyksiä ampuma-ase- ja huumerikoksiin.

Satakunnan Kansan mukaan poliisi kuitenkin vapautti aiemmin maanantaina ennen ampumavälikohtausta kolme pidätetyistä Bandidoksista. Neljännen vapauttamisesta tai vangitsemisesta päätetään tänään.

Paikkakuntalaisen miehen mukaan Bandidokset ovat pitäneet majaa Harjavallassa viitisen vuotta. Jäsenistä koostuu harjavaltalaisista ja kokemäkisistä.

Harjavaltalaismiehen mukaan polisi on ratsannut Bandidoseja aiemminkin ja tuomioitakin on tullut. Miehen mukaan Bandidoseja pelätään Harjavallassa, mutta osin suotta. Lähinnä he ovat teloneet toisiaan.
I´m the weirdo in your bedroom
and I can see you in the dark

chaostar
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 93
Liittynyt: La Syys 22, 2007 10:10 pm
Paikkakunta: wEsTcoAST

Viesti Kirjoittaja chaostar »

Tämä alkaa jo kuulostaa samanlaiselta kuin männä vuosina Kajaanissa tehty ratsia Enkeleiden tallille...paitsi että siellä nyt ei kukaan henkeään menettänyt mutta sielläkin äijät lukittautuivat bunkkeriin postaileen "itsepuolustusvälineiden" kanssa että jahka ne kytät sieltä saapuvat :)..heh..taisi sieltä tallilta silloin löytyä vähän järeämpääkin aseistusta kuin 22..;)..ja ehkä jotain nautintoaineita ;)
Sitra Ahra

Shakaali
Lauri Hanhivaara
Viestit: 140
Liittynyt: Ma Loka 01, 2007 1:55 pm

Viesti Kirjoittaja Shakaali »

Tästä poliisi menny ilmeisesti läpi Harjavallassa: http://www.bmcharjavalta.fi/index.php?a ... ture&id=22
I just..

blogtos
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 10
Liittynyt: Ma Marras 19, 2007 1:57 pm
Paikkakunta: Forssa-City
Viesti:

BANDIDOS

Viesti Kirjoittaja blogtos »

Lainaus - On havaittu, että Bandidos MC on laajentanut toimintaansa ja perustanut alakerhoja Hanko-Lohja-Hämeenlinna-Forssa -akselille.

Linkki http://worsa.typepad.fi/vorsacity

Kysymys on eli mitkä ovat näiden kerhojen nimet millä he toimivat? Ja mitä tuo akseli tarkoittaa? Onko ko. paikkakunnilla toimintaa niin kuin tuo linkin blogi antaa ymmärtää? :twisted:

Manual
Lauri Hanhivaara
Viestit: 130
Liittynyt: Su Marras 11, 2007 11:09 pm

Viesti Kirjoittaja Manual »


erikj
Alokas
Viestit: 9
Liittynyt: Ke Marras 28, 2007 11:22 am

Re: joo

Viesti Kirjoittaja erikj »

HURTTA__ kirjoitti:Perkeleen sinivalkoset... :cry:
Mikäs Wannabe siellä herkistyi? 8)

jennie83
Scooby-Doo
Viestit: 28
Liittynyt: La Marras 03, 2007 3:53 pm
Paikkakunta: eteläsuomi
Viesti:

Viesti Kirjoittaja jennie83 »

Moikka! nää on kivoja poikia, ainaski veljeni ja kaikki muutkin, eka epäilytti mut ihan jees porukkaa!!!
Kärsivällisyys on valttia!

Kalessin
Adrian Monk
Viestit: 2974
Liittynyt: Ke Touko 30, 2007 3:26 pm
Paikkakunta: Maameri, läntiset rajavedet

Viesti Kirjoittaja Kalessin »

jennie83 kirjoitti:Moikka! nää on kivoja poikia, ainaski veljeni ja kaikki muutkin, eka epäilytti mut ihan jees porukkaa!!!
"moi kaikki!onx tääl ketää muit marsu-fanei?nää on kivoi eläimii vaik ekax kyl epäilyttikii, mut iha jees jyrsijöit!!!!!

ei ole todellista....tulee kyllä niin elävästi mieleen taannoin kuulemani keskustelu ala-asteen pihalla, jossa analysoitiin yhtä viiltävän terävästi bratsien, kuin näiden bandidos-"poikienkin" sisintä olemusta.
Ootko Jennie ajatellut ikinä, että jättäisit kertomatta nämä bandidos-kontaktisi ihan siksi, että bandidokset joutuu häpeämään silmät päästään tollaisen typeryyden edessä.

Tuskin se sun veljesikään kovin innoissaan on, kun levität suositulla, rikosaiheisella palstalla olemattomia kontaktejasi muihin rikollisjärjestöihin ja menet vielä tyrkkäämään kuvan pärstästäsi, uskottavuuttasi oleellisesti lisäävän IRC-gallerian sivuille. Etkö sä ollenkaan opi virheistäsi ja jos opit niin tekeekö se kipeää? luulisi nimittäin, että jättäisit laittamatta kuviasi sinne galleriaan, jos kerran omilla kotisivuillasi viestität, ettette halua "paljastaa kasvojanne julkisuudessa" ja näet että kerta toisensä jälkeen palstalaiset käyvät kaivamassa ne sieltä... :roll:

Vastaa Viestiin