Eestin mafiat ja yhteenliittymät

Sana on vapaa, jos uskaltaa...

Valvojat: Raid, Moderaattorit

svveinikretski
Alokas
Viestit: 2
Liittynyt: To Touko 10, 2007 10:39 am

Eestin mafiat ja yhteenliittymät

Viesti Kirjoittaja svveinikretski » To Touko 10, 2007 11:07 am

Avataanpa tänne hieman omaa nykyistä asuinmaatani kosekava ketju huvikseen, nimittäin eestissä toimivat mafian olomuodot.

Nykytiedoillani eestissä mafiat jakaantuvat kolmeen eri ryhmään, eli ns, Kõhtlajärven, Eestin omat pojat ja Venäläiset, he tekivät aikanaan pyöreänpöydän sopimuksen tuossa 90-luvun alussa ja näinpä hiekkkamonttujen kaivaminen hautapaikoiksi hieman hiljeni, saatiin rauha tältä osalta Tallinnan ja eestin katukuvaan.

Olen itse elänyt näiden "liikemiesten" keskellä jo vuosia, aukaisut kuppiloita sekä ollut lähellä useitakin huippu "liikemiehiä", voin kertoa heidän tavallisesta elämästään ehkä jotakin, upeista autoista setelinippujen hävittämisestä kännipäissään sekä ruokailutottumuksistaan, pidän itselläni suurimpana saavutuksen lippalakin pois ottamista ruokailessa:) Tämä ainoastaan eestin poikien osalta, venäläiset eivät tälläiseen herrasmiehinä syylisty:)

Yritän myöskin selvitellä asioita jos on erinlaisia kysymyksiä tai muuta, he kyllä itse nauravat koko mafia sanalle..mutta mutta..

Tein muuten aikanaan heidän kansaan rehellisen sopimuksen, sanoin että kun minun aikanani puhutte jotakin mikä ei minun korvilleni kuulu, niin laulan kaikki, he sanoivat minulle "kuule veini, et tule tietämään mitään, mitä suomen, eestin, tai venäjän poliisi jo ei tiedä", hommat pelasivat erittäin hyvin, he ovat todella reilua porukkaa ja mitään vaara tekijöitä ei koskaan osaltani ollutkaan, en myöskään yrittänyt kaivaa mitään asioita!

Kuppilassamme Tallinnassa kävivätkin sekä Eestin Kapo suomen Supo ja Eestin pojat, ja välillä nauratti heidän istuessaan samaan aikaan syömässä, kyllä kaikki toisensa tuntevat, ei nämä piirit niin suuret ole:)

Että tälläistä....

veini
Tännehän on pakko rekistöröityä, kun potnapekkakin on täällä:)

EuroJR
Sherlock Holmes
Viestit: 3385
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 7:26 pm
Paikkakunta: Costa del Crime

Viesti Kirjoittaja EuroJR » To Touko 10, 2007 6:54 pm

Joo tossa kymmenisen vuotta sitten eräs ystäväni seurusteli eestiläisen naikkosen kanssa. Mimmillä oli aika hurja tarina kerrottavanaan. Hänen ex-miehensä (businessman) oli sekaantunut jos johonkin hämärähommaan. Eräänä iltana mies pyysi exänsä seuraavaksi päiväksi ulos syömään, tyttö lupasi mennä. Ei jostain syystä sitten saanutkaan aikaiseksi mennä tuolle päivälliselle ja hyvä niin. Miekkonen nääs suolattiin konetuliasein pöytänsä äärelle.

Oletko tällaisesta tapauksesta kuullut? Entä mites on tuon nuoren kauniin tyttösen surma, noin. puoli vuotta sitten? Onko tekijä saatu kiinni?

Agathon
Alibin kestotilaaja
Viestit: 323
Liittynyt: Pe Huhti 20, 2007 2:10 am

Viesti Kirjoittaja Agathon » Pe Touko 11, 2007 9:21 am

Herkkis kirjoitti: Jep jep läpi on pelattu!

Mafialla on tosiaan nuita iskuja joissa kuolee vaikka kuka sivullinen.
Möhömahaiset pomot vaan istuvat kartanoissaan ja soittelevat ali-ganstereille tappokäskyjä.
On tainnut tulla katsottua muutama leffakin...heh

svveinikretski
Alokas
Viestit: 2
Liittynyt: To Touko 10, 2007 10:39 am

Viesti Kirjoittaja svveinikretski » Pe Touko 11, 2007 2:24 pm

Herkkis kirjoitti:Minä olen haaveillut palkkamurhaajan duunista, jossa listin mafiapomoja jne ja saan kasoittain rahaa. Olisiko Viro siis hyvä paikka aloittaa? Mafiosot ovat mielestäni sen sortin rikollisia että henki poies!!! :twisted:
Yhteen aikaa oli hinta tilattuna 10.000 kruunua, eli ei paljon mitään, herra tuli Tallinnaan venäjän puolelta ja hoiti homman. Minusta ei kannattane noilla palkoilla aloittaa, aika heikot on liksat, Venäjä kaiketikkin polkee hinnat alas.

Selvittelen hieman noita muita kysymyksiä.

veini
Tännehän on pakko rekistöröityä, kun potnapekkakin on täällä:)

EuroJR
Sherlock Holmes
Viestit: 3385
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 7:26 pm
Paikkakunta: Costa del Crime

Viesti Kirjoittaja EuroJR » La Touko 12, 2007 1:20 pm

Eiköhän noissa ole hinnat nousseet, kuten Raatihuoneen torilla. Kohta varmaan haetaan sieltäpäin härmäläisiä hitmaneja, kun tekevät hommat halvemmalla. Eli kyllä Herkkiksellä selvää markkinarakoa on tulevaisuudessa, jos Tallinnan hinnat jatkavat nousuaan.


edit: se oli se 16-vuotiaan Veronikan tapaus. Ammutiin Tallinan keskustassa lokakuun 7. 2005. Onko syyllisiä napattu?

chamilla
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 36
Liittynyt: Ti Touko 08, 2007 12:35 pm

Viesti Kirjoittaja chamilla » Ke Elo 29, 2007 7:47 pm

onko tota tietoo vares vahur:ist???tai sitte´n sen veljestä vares kalev...

foobar
Alokas
Viestit: 14
Liittynyt: La Elo 11, 2007 9:41 pm

Viesti Kirjoittaja foobar » Ke Helmi 20, 2008 10:52 pm

EuroJR kirjoitti: edit: se oli se 16-vuotiaan Veronikan tapaus. Ammutiin Tallinan keskustassa lokakuun 7. 2005. Onko syyllisiä napattu?
http://www.epl.ee/uudised/419281

Eli nyt olisi oikeudessa nämä Veronikan murhasta ja Tiit Ottisen murhan yrityksestä syytetyt. Tekijälle Dmitrille haetaan 10 vuoden tuomiota, joka on lainsäädännön mahdollistama suurin mahdollinen, koska tekijä oli alaikäinen teon aikana.

Andreita syytetään avunannosta murhaan, murhayrityksestä, "hurjastelusta" ja ampuaserikoksesta. Syyttäjän vaatimus on 12 vuoden ja kuuden kuukauden pituista rangaistusta.

Aleksanderia syytetään avunannosta murhaan, murhayrityksestä, ja ampuaserikoksesta. Syyttäjän vaatimus on 8 vuoden ja kolmen kuukauden rangaistusta.

Nikolaita syytetään avunannosta ja ampumaserikoksesta, ja toisesta jutusta tähän liitettynä omavaltaisuudesta. Syyttäjän vaatimus on 10 vuotta

foobar
Alokas
Viestit: 14
Liittynyt: La Elo 11, 2007 9:41 pm

Re: Eestin mafiat, ja yhteenliittymät.

Viesti Kirjoittaja foobar » La Touko 16, 2009 6:11 pm

http://www.tarbija24.ee/?id=119517

Näyttää Postimees koonneen jonkinlaisen gallerian virolaisten rikollisjoukkioiden kuvista menneisyydestä, ja tuossa myös on juttua siitä mitä ko ihmisille on tapahtunut myöhemmin elämässään. Suomalaista huvittavana seikkana on tuo kuva 10, jossa joku ylpeänä kantaa suomalaista Rakennus pipoa :D

Mielenkiintoista on myös tuossa jutussa se, että virossa selkeästi toimii paremmin vankilasta vapautuvien vankien pääseminen työelämään takaisin, kuten yksi noista on jonkun polttoainefirman haaraliikkeen johtaja, ja toinen on Itä-Viromaalaisen perintäfirman johtaja :D

katupoika
Philip Marlowe
Viestit: 1191
Liittynyt: Ma Kesä 11, 2007 6:05 pm
Paikkakunta: päihdehelvetti

Re: Eestin mafiat, ja yhteenliittymät.

Viesti Kirjoittaja katupoika » Ti Touko 19, 2009 7:37 pm

90-luvulla halvimmat hinnat mitä Suomessa kuulin pyöri jossain 4000-5000 markan tienoilla. Ja velkoja jengi kerää ja keräsi alle ton 25%:n... tietysti vähän tapauksesta riippuen.

pahis
Alibin kestotilaaja
Viestit: 346
Liittynyt: La Marras 15, 2008 1:09 am

Re: Eestin mafiat, ja yhteenliittymät.

Viesti Kirjoittaja pahis » Ti Touko 19, 2009 9:50 pm

On aina puhuttu näistä naurettavista idän palkkamurhaajista.... ottakaa nyt äly käteen ja miettikää seuraavaa. On aina puhuttu miten henki lähtee siihen ja siihen rahaan. Mutta missä on nää "kadonneet" ja idän ammattilaisten tappamat....siis nyt puhun suomen tilanteesta. Tiedän että suomessa katoaa vuosittain ihmisiä. Näistä muutama on sellaisia joiden kohdalla epäillään henkirikosta. Ja näistä muutamistakin useimmiten on kyseessä joku ihan suomalainen puolituttu henkilö jonka kanssa uhrilla on riitoja. Eli se niistä idän miehistä. Mut on esim luvattu useaan kertaan tappaa tai tapattaa, milloin minkäkinlainen on ollut taho jonka on väitetty asia hoitavan :) Milloin ulkomainen ja milloin kotimainen. Ja tässä vaan porskutellaan :) Ei kannata pelätä kummituksia. Niitä ei ole olemassa :)

Mutta velkojen perintä on ihan nykypäivää ja realismia, ja usein riittää joku kiintee summa palkkioks. Ja niissä tilanteis ei tarvi velkoja myydä itään eikä viroon, löytyy suomestakin osaamista. Mutta ei kannata sotekee noita palkkamurhafantasioita velan perintään, mikä on ihan täyttä totta tietyis piireis.
Erään kuusikymppisen heimopäällikön tapauksessa tehokkaimmaksi lahjaksi osoittautui neljä sinistä Viagra-pilleriä.

- Hän totesi, että olemme mahtavia miehiä. Sen jälkeen saimme tehdä hänen alueellaan mitä halusimme, agentti kertoi.

Buckethead
Alokas
Viestit: 26
Liittynyt: Ma Tammi 19, 2009 3:16 pm
Paikkakunta: Turmiola

Re: Eestin mafiat, ja yhteenliittymät.

Viesti Kirjoittaja Buckethead » Pe Heinä 17, 2009 1:14 am

Mä väitän että sellanen löytyy aivan varmasti (palkkamurhaaja)... Edittiä.
-ULKOJÄSEN!

Siru83
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 2759
Liittynyt: Su Heinä 12, 2009 9:18 pm

Re: Eestin mafiat, ja yhteenliittymät.

Viesti Kirjoittaja Siru83 » Ma Syys 05, 2011 10:06 pm

pahis kirjoitti: Mutta missä on nää "kadonneet" ja idän ammattilaisten tappamat....siis nyt puhun suomen tilanteesta.
No esimerkiksi täällä:
KRP: Kytköksiä kansainväliseen huumebisnekseen?
Mihin katosi Margus Peedimaa huhtikuussa 2010?


Keskusrikospoliisi tutkii huhtikuussa 2010 kadonneen Margus Peedimaan tapausta. Poliisi epäilee katoamisen liittyvän kansainvälisen huumausainerikollisuuteen ja Peedimaan joutuneen henkirikoksen uhriksi.
Tutkinnassa on selvinnyt, että Viron kansalainen Peedimaa matkusti 15. huhtikuuta 2010 Virosta Suomeen ja vuokrasi auton Helsingistä. Hänet on nähty Tampereella 15. ja 16. huhtikuuta 2010.
Peedimaa on mahdollisesti liikkunut näiden päivien aikana myös Satakunnan alueella.
Peedimaa on syntynyt vuonna 1972. hän on 178 cm pitkä ja ruumiinrakenteeltaan hoikka. Hänen silmänsä ovat siniset ja hiukset ruskeat.
Keskusrikospoliisi pyytää ilmoittamaan Peedimaata koskevia havaintoja tai muita tietoja KRP:n tallentavaan vihjepuhelimeen (puh. 046 557 2692) tai sähköpostiosoitteeseen [email protected].
Peedimaasta on tehty katoamisilmoitus Viron viranomaisille. Hänen katoamisestaan on julkaistu ilmoitus myös kansainvälisen Interpolin www-sivustolla.
http://www.ksml.fi/uutiset/kotimaa/mihi ... 010/697701

Eikä tää ole mikään ensimmäinen virolainen/venäläinen, kenet itämafia on Suomessa surmannut. Nää tapaukset ei vaan yleensä saa paljoa julkisuutta. Suomalaisten tappaminen ei taas ole itämafialle kannattavaa, koska sen aiheuttama julkisuus haittaa liiketoimintaa.

Outo Enkeli
Ran-tan-plan
Viestit: 367
Liittynyt: Su Touko 22, 2011 12:21 pm

Re: Eestin mafiat, ja yhteenliittymät.

Viesti Kirjoittaja Outo Enkeli » Ti Syys 06, 2011 12:21 pm

Valitettavasti tunsin erään itä-rajan takaa Jyväskylään tulleen miehen(vuosi oli 2004). Hän asui Jyväskylässä, mutta kävi hakemassa amfetamiinia säännöllisesti rajan toiselta puolen. Hän jäi myynnistä ja salakuljetuksesta kiinni. Kävi kuten monelle käy, eli hän poltti miehet rajan toiselta puolen. Se oli typerä teko. Hengenvaarallinen. Ja niin hän saikin "tuomion" rajan toiselta puolen. Henki pois. Tämä entinen sotilas kyseli mitä maksaa kasvojen leikkaus jne(suunnitteli menevän Sveitsiin muuttamaan kasvonsa, mitä se olisi hyödyttänyt)... Hän oli niin peloissaan, että pää alkoi piipata totaalisesti. Ja ei suotta. Annekseen se joutui. En tiedä miten hänelle on käynyt, mutta rajan toiselle puolen hänellä ei ole koskaan asiaa.
el músculo pierde su significado cuando la pólvora se inventó. Así que en lugar de hormonas, comprar un arma buena. por lo que no engañan a nadie que no comprende esto, pero al darse cuenta de esto debe ser un poco desordenado

Siru83
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 2759
Liittynyt: Su Heinä 12, 2009 9:18 pm

Re: Eestin mafiat, ja yhteenliittymät.

Viesti Kirjoittaja Siru83 » Ti Syys 06, 2011 10:51 pm

Vuonna 1998 tapahtunut Kymijoen huumemurha on myös yksi näistä virolaisten tekeistä surmista. 28-vuotias kahden muun virolaisen kanssa Suomessa tilapäisesti majaillut virolaismies löytyi Kymijoesta. Kesti kuukauden, ennen kuin hänet tunnistettiin. Hänet oli pahoinpidelty ja hukutettu kuoliaaksi. Hän oli asuintoveriensa kanssa tehnyt huumekauppaa Suomessa, mutta oli käyttänyt osan myytäväksi tarkoitetuista huumeista ja käyttänyt osan huumerahoista juhlimiseen ja jättänyt tilittämättä rahat huumekauppiaille. Surman takana oli hänen asuintoverinsa, ja surma selvitettiin osin puhelutietojen avulla. Kouvolan hovioikeus kuitenkin vapautti toisen syytetyistä, koska ei pystytty varmuudella osoittamaan että hän oli surmapaikalla. Toinen tuomittiin elinkautiseen.

Ennen surmaa miehet olivat tavanneet Anjalankoskella venäläismiehen, ja olivat uhrin aikana kysyneet mieheltä mihin uhrin voisi "laittaa kiinni". Venäläismies kertoi asiasta myöhemmin poliisille.

Jotain näiden rikollisten pelottavuudesta kertoo se, ettei surman tutkintaan osallistunut virolaispoliisi halunnut näyttää tapauksesta kertovassa Ratkaiseva isku-jaksossa kasvojaan.

ylälauteiden mies
Alibin satunnaislukija
Viestit: 139
Liittynyt: Su Heinä 29, 2007 11:39 pm

Re: Eestin mafiat, ja yhteenliittymät.

Viesti Kirjoittaja ylälauteiden mies » Ma Joulu 23, 2013 12:21 am

SubTv, parhaillaan menossa tuo kyseinen jakso, "Kymijoen huumesurma".

Ratkaiseva isku (K16)
Sub Sunnuntai 22.12. klo 23:15
Kymijoen huumemurha. Kymijoesta, Myllykosken paperitehtaan edustalta löydettiin keväällä 1998 tuntematon henkirikoksen uhri. Keskusrikospoliisi sai yhdessä virolaisten virkaveljiensä kanssa selvitettyä uhrin henkilöllisyyden, ja tekijän jäljille päästiin lopulta hyvän tuurinkin ansiosta. Murhan motiiviksi paljastui huumekauppoihin liittynyt velka.
- Itsemurhalentäjää ei ruusuin palkita -

Vastaa Viestiin