SKINIT (ketju 1)

Sana on vapaa, jos uskaltaa...
Agathon
Harjunpää
Viestit: 317
Liittynyt: Pe Huhti 20, 2007 2:10 am

Viesti Kirjoittaja Agathon »

Näin seisoo "Päivähän oli 5.12.1998 ja kirurginen operaatio tapahtui Stonehammerin (Kanada) ja Mistreatin keikan jälkeen Helsingin kerhon tiloissa. Juken apuaislääkäärinä toimi eräs MC Cannonballin mies."

täällä:
http://www.punkinfinland.net/forum/view ... c005b9cdba

Doctor Lecter
James Bond (Pierce Brosnan)
Viestit: 13613
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

seppoilmari kirjoitti:Liekkö tuolla eroa onko mies linnassa vai käymässä kaupassa, ei varattuihin saa koskea, varsinkin jos ollaan muka kavereita.
Mutta tämän Juken mielestä tuntemattomiin kaduilla kulkeviin saa koskea ja jopa pahoinpidellä elinikäisiä vammoja tuottaen:

Huovinen jatkoi väkivaltaista käyttäytymistään ja vuoden 2002 elokuussa hän potki hänelle täysin tuntemattoman miehen tajuttomaksi Helsingissä. Käräjäoikeus tuomitsi hänet törkeästä pahoinpitelystä vuodeksi ja kahdeksaksi kuukaudeksi vankeuteen sekä ”maksamaan” uhrille tuhansien eurojen korvaukset kivusta ja särystä sekä pysyväksi jääneestä tinnituksesta. Lainaus artikkelista Huohvanaisen veljekset (Henkirötökset kotimaa)

Ilmeisesti "Juke" kuvitteli olevansa muita parempi, (ns. yli-ihmissyndrooma) ja vain hänellä oli oikeus "koskea" muihin. Mikä siinä sitten on, että hakkaamisen hän näemmä hyväksyi mutta että mielitiettynsä hellyyden kaipuun ja läheisyyden tarpeen osoitus yhtymällä muihin kuin häneen oli niin paha paikka, että se vaati - jälleen kerran- pahoinpitelyn.

Sukupuoliyhdyntä on luonnollinen tarve, mutta pahoinpitely ei.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

PitBull
Martin Beck
Viestit: 841
Liittynyt: Ke Marras 28, 2007 2:05 am
Paikkakunta: Uusimaa

Viesti Kirjoittaja PitBull »

Aika jännä juttu, ei petskun korvasta kyllä mitään huomaa ja kukaan muukaan "paikallinen" ei tuota nyt "muista" :roll:
Kaikki tämän nimimerkin kirjoittamat viestit ovat kyseisen
henkilön omia, yksityishenkilön mielipiteitä, eivätkä
minkään puolueen, yhteisön tai yrityksen mielipiteitä
tai kantoja. Oikeus perustuu PL 12§:ään.

UUSI TUNNUS! REALPITTI

Agathon
Harjunpää
Viestit: 317
Liittynyt: Pe Huhti 20, 2007 2:10 am

Viesti Kirjoittaja Agathon »

Juu-u. Mulla ei ole mitään tietoa asiasta ja turvauduinkin tuohon linkittämääni juttuun. Eli tuota koko hommaa ei sitten ole ilmeisesti tapahtunut.

karvakemoni
Harjunpää
Viestit: 332
Liittynyt: To Heinä 05, 2007 5:13 pm

Viesti Kirjoittaja karvakemoni »

PitBull kirjoitti:Aika jännä juttu, ei petskun korvasta kyllä mitään huomaa ja kukaan muukaan "paikallinen" ei tuota nyt "muista" :roll:
No sitten se ei vissiin oo totta.

Hoolie
Susikoski
Viestit: 30
Liittynyt: Ke Tammi 16, 2008 12:10 am

Viesti Kirjoittaja Hoolie »

Aika hassua sinänsä, että spekuloidaan 10v vanhoja tapahtumia netin välityksellä, varsinkaan ku kenelläkään ei tunnu vähäisintäkään tietoa olevan (pelkkiä toisilta foorumeilta luettuja juttuja). Sen ymmärtäis, jos kyseessä olis ees 7 päivää-lehden tasoset julkkikset, ketkä ite mediahuorais yksityisasiansa.
Ihmetyttää vaan taas kerran tuntemattomien ihmisten mielenkiinto, oli sitten kyseessä joku mikkeliläinen nyrkkeilijä tai joku "rikollisjärjestön" jäsen tai vaan pari kertaa telkkarissa esiintyneen miehen korva. :)
Ei mulla muuta, jatkakaa!

"Kuka tappeli? Ketä vastaan? Mistä kaikki alkoi oikeastaan? Kuka löi ketä? Millä? Miksi? Mihinkähän aikaan?"
Some people say they are only doing their job
but it was their own decision to be a fuckin' cop
so why any compassion when they gonna die
most of us think like this you know that's not a lie!

Agathon
Harjunpää
Viestit: 317
Liittynyt: Pe Huhti 20, 2007 2:10 am

Viesti Kirjoittaja Agathon »

Tylsä päivä. Pitäähän sitä jotain spekuloida. Ottaen huomioon tämänkin foorumin aihepiirit, niin taitaa suurin osa jutuista olla ihan spekulaatiota vaan.

tt84
Scooby-Doo
Viestit: 21
Liittynyt: La Marras 24, 2007 5:40 pm

Viesti Kirjoittaja tt84 »

tälläsen artikkelin löysin Jukesta alibista 11/1999

JUKKA HUOVINEN RIEHUI JYVÄSKYLÄSSÄ VUOSINA 1994-1997

Jukka Petteri Huovinen 22 asui jyväskylän poliisin tietojen mukaan jyväskylässä ainakin vuoteen 1995 saakka.Jyväskylästä hän muutti Joensuuhun,josta edelleen pääkaupunkiseudulle.Jyväskyläläiset eivät voineet kummiskaan huokaista helpotuksesta,sillä Huovinen vieraili kaupungissa toistuvasti vielä pois muutettuaankin.Vierailujensa aikana Huovinen jatkoi riehumistaan Jyväskylässä entiseen malliin, kuten jyväskylän käräjäoikeuden pöytäkirjat osoittavat.Huoviselle jäi jyväskylään useita kavereita.nuoresta iästä huolimattahän hän oli saavuttanut näkyvän aseman Jyväskylän alamaailmassa ja hän oli tiiviisti mukana Jyväskylän huumeporukoissa.Jo Jyväskylän vuosinaan Huovisella oli kontakteja muun suomen ja etenkin pääkaupunki seudun huumerikollisiin.Tämä siitä huolimatta että Huovinen oli alaikäinen.Punttien nostelua harrastava Huovinen oli ikäisekseen isokoinen.Huovinen saavutti johtoaseman Jyväskylän skinhead hierarkiassa ,kuten myöhemmin Joensuussakin.Jyväskylässä ja sen ympäristössä on jo vuosien ajan mellastanut parikymmenpäinen skiniporukka,jonka kärkeen huovinen nyt asettui.Jyväskylän poliisin mukaan Huovinen asui myös Jyväskylän maalaiskunnassa Vaajakoskella.Hän osallistui ja syyllistyi rikoksiin myös Vaajakoskella.

ASEINA RAUTAPUTKET JA VEITSET

Huovinen oli jyväskylän vuosinaan vasta 18vuotias ja nuorempi.Silti häntä pelättiin, sillä hän oli häikäilemätön,sääliä tuntematon ja ikäänsä nähden isokokoinen.Hän nosteli ahkerasti puntteja ja hänen huhuttiin käyttävän lihaskasvua kiihdyttäviä kasvuhormoneja.Huovinen joi alkoholia rankasti.Useimmat rikokset hän teki Jyväskylässä kännipäissään.Poliisien kuulustelupöytäkirjoissa Huovinen kertoi lähes poikkeuksetta ettei hän muista rikoksesta tai siihen johtaneista tapahtumista mitään.Hormoneja ja viina sekaisin käyttävä voimalija saattaa saada raivokohtauksia,joiden aikana hän muuttuu erittäin väkivaltaiseksi ja menettää itsekontrollin.Juuri tämän tapaisia kohtauksia Huovisen kerrotaan saaneen Jyväskylässä.Huovisen ja hänen skinikavereidensa silmätikuiksi joutuivat Jyväskylässä etenkin ulkomaalaiset,mutta tasapuolisuuden nimissä myös suomalaisten kimppuun käytiin.Huovisella oli tapana kantaa Jyväskylän yössä mukana paksua rautaputkea,jolla hän murjoi uhrejaan.Myös huovisen kaverit oli varustautuneet putkin sekä mm. veitsin ja pyöräkettingein.Huovinen ei tyytynyt käyttämään putkiaan ja muita aseitaan vain kadulla,vaan uhreja hakattiin sairaalakuntoon myös Jyväskyläläisissä kapakoissa.Huovisen tiedetään kehuskelleen että hänellä oli jyväskylän ennätys ravintoloiden antamien porttikieltojen lukumäärässä.Huovista ja hänen porukkaansa pelättiin Jyväskylässä tästä johtuen valtaosa heidän rikoksistaan ei todennäköisesti edennyt koskaan oikeuteen.Pelättiin kostoa.

KOLME RYÖSTÖÄ SAMAN YÖN AIKANA

Ensimmäisen kerran Jukka Huovisen nimi kirjattiin Jyväskylän käräjäoikeuden pöytäkirjaan kesäkuussa 1994.Huovista ja kahta ikätoveriaan syytettiin kolmesta ryöstöstä,pahoinpitelystä ja näpistyksestä.Kaikki rikokset oli pantu toimeen yhden ja saman yön aikana helmikuussa 1994.Huovinen oli tuolloin 16vuotias.Ensimmäiseksi uhrikseen humalainen poikakolmikko oli valinnut Jyväskylän keskustassa ulkoilleen miehen,jota oli hakattu ja potkittu,kunnes tämä oli kaatunut maahan.Maassa makaavan avuttoman miehen potkimista oli jatkettu ja lopuksi häneltä oli anastettu lompakko.Ryöstösaalis oli 300markkaa.Pari tuntia myöhemmin Huovinen kumppaneineen oli hyökännyt Jyväskylässä nuoren miehen kimppuun.Miestä oli potkittu ja lyöty kasvoihin.Tällä kertaa ryöstösaalis oli 40markkaa.joten teko luokiteltiin oikeudessa näpistykseksi.Yön kolmas uhri löydettiin Jyväskylän kampusalueelta.Tälläkin kertaa miestä hakattiin ja potkittiin kunnes tämä kaatui maahan,ja lopuksi vietiin lompakko.neljännen uhrin kohtalo oli sama.Oikeus käsitteli Huovista lempeästi,kuten myöhemminkin Jyväskylässä.Rangaistukseksi hän sai 60päivän ehdollisen vankeustuomion.Vahinkorvauksia kertyi pari tuhatta markkaa.Oikeuden lieventävään rangaistukseen vaikutti ehkä osaltaan Huovisen asianajajan vetoomus,jossa hän kertoi Huovisen kokevan Jyväskylässä juurettomuutta ja yksinäisyyttä,koska oli vasta muuttanut kaupunkiin vieraalta paikkakunnalta.Myös Huovisen vanhemmat vetosivat voimakkaasti poikansa puolesta.He lupasivat tukea häntä jatkossa enemmän.Huovinen oli tullut kotipaikkakunnaltaan Kontiolahdelta opiskelemaan ammattikouluun Jyväskylään.Koulu jäi kesken.

RAUTAPUTKELLA OLAN TAKAA PÄÄHÄN

Jyväskylän käräjäoikeudessa käsiteltiin myöhemmin juttua,jossa Huovinen oli pahoinpidellyt rautatangolla kolme Jyväskyläläistä miestä saman päivän aikana.Pahoinpitelyt sattuivat maaliskuussa 1994.Oikeuden päätöksessä todettiin että Huovinen oli lyönyt kutakin uhreistaan hengenvaarallisella aseella päähän.Lyönnit oli suoritettu olan takaa ja niitä oli ollut useita.Vastaavia rikoksia Huovisen tilille kertyi Jyväskylässä lisää.Pahoinpideltyjen joukossa oli niin suomalaisia kuin ulkomaalaisiakin.Toistaiseksi viimeisen kerran Huovinen teki tuttavuutta Jyväskylän käräjäoikeuden kanssa helmikuussa 1998.Tuolloin häntä syytettiin neljästä rikoksesta jotka oli pantu toimeen yhden päivän aikana elokuussa 1997.Näitä oli ampumaaseen laiton hallussapito,pahoinpitely,haitenteko virkamiehellesekä lievä vahingonteko.Rangaistus oli taas kerran lievä 40päiväsakkoa eli yhteensä 800markkaa.Nyt Huovinen ilmoitti asuinpaikkakunnakseen jo Joensuun.

apollo
Christopher Lorenzo
Viestit: 1558
Liittynyt: La Heinä 14, 2007 4:09 am

Viesti Kirjoittaja apollo »

tt84 kirjoitti:Ensimmäiseksi uhrikseen humalainen poikakolmikko oli valinnut Jyväskylän keskustassa ulkoilleen miehen,jota oli hakattu ja potkittu,kunnes tämä oli kaatunut maahan.Maassa makaavan avuttoman miehen potkimista oli jatkettu ja lopuksi häneltä oli anastettu lompakko.Ryöstösaalis oli 300markkaa.Pari tuntia myöhemmin Huovinen kumppaneineen oli hyökännyt Jyväskylässä nuoren miehen kimppuun.Miestä oli potkittu ja lyöty kasvoihin.Tällä kertaa ryöstösaalis oli 40markkaa.joten teko luokiteltiin oikeudessa näpistykseksi.Yön kolmas uhri löydettiin Jyväskylän kampusalueelta.Tälläkin kertaa miestä hakattiin ja potkittiin kunnes tämä kaatui maahan,ja lopuksi vietiin lompakko.neljännen uhrin kohtalo oli sama.Oikeus käsitteli Huovista lempeästi,kuten myöhemminkin Jyväskylässä.Rangaistukseksi hän sai 60päivän ehdollisen vankeustuomion.
Voi vittu mikä tuomio :shock: Onko se näpistys jos hakkaa ja potkii uhria, vaikka saalis olisikin vain 40 markkaa? Ei mene mun oikeudentajuntaan.

Itse en muista Huovista Jyväskylästä ja muutenkaan täällä ei paljoa skinejä ole näkynyt. 14-16 vuotiaita kaljupäitä voi joskus nähdä. Vaajakoskella kyllä aikoinaan skinit aiheutti tuhoa, mm. rikkomalla toistuvasti ulkomaalaisten omaistaman pitserian ikkunan.

Luulenpa Huovisen saaneen "maineensa huumemaailmassa" serkkujensa eli Huohvanaisten veljesten ansiosta. Sikälimikäli Alibin juttu on edes siellä päin totuutta.

Setä
Neuvoja-Jack
Viestit: 539
Liittynyt: To Syys 13, 2007 7:40 pm
Paikkakunta: Itä opettaa

Viesti Kirjoittaja Setä »

Juken hermoromahdukset oli vaarallisia kavereilleenkin. No, senhän kertoo jo korvan leikkaaminenkin.

Taisin jo aiemmin viitata tähän, mutta Jukella olis ollut käräjät pahoinpitelystä, joka tapahtui kun ei saanu kyytiä auton omistajalta. Pakeni poliisia pielisjokeen josta huusi käskyjä tulla hakemaan. :D
What's up, fuckers?

KK
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 10
Liittynyt: Pe Helmi 22, 2008 5:16 pm

Viesti Kirjoittaja KK »

Setä kirjoitti:Juken hermoromahdukset oli vaarallisia kavereilleenkin. No, senhän kertoo jo korvan leikkaaminenkin.
Joka siis ilmeisesti paljastui urbaanilegendaksi.

Tuo dokkari oli yllättävän asiallinen. Oulussa en varmaan ikinä ole "oikeaa" skiniä nähnyt. Lähinnä näitä 15-vuotiaita moponvirittelijöitä jotka kiroilee kaveripiirissä kun neekerit vois painua vittuun, hehe.

seppoilmari
Martin Beck
Viestit: 773
Liittynyt: Pe Huhti 25, 2008 11:37 pm

Viesti Kirjoittaja seppoilmari »

Vai että oikein näpistys, aika hurja tuomio...

Pinkkis
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 119
Liittynyt: Ti Huhti 22, 2008 3:31 pm
Paikkakunta: Jökelä

Viesti Kirjoittaja Pinkkis »

En voi sanoo muuta sanoo kun että toi skini touhu on aika pelle meininkiä. En itse tajuu mitä vitun järkee tollasessa lapsellisessa toisten hakkaamisessa on. Sit vedotaan omassa massa syrjimiseen, vittu samalla tavalla suomalaisetkin syrjii suomalaisia, ei siinä ole kyse siitä minkä värinen ihminen on. Kaikki on kiinni ihmisen luonteesta. Luulin oikeeti että noi skinit on oikeesti "kuollu jo sukupuuttoon" mut ei. Miten aikuinen ihminen voi olla noin ahdasmielinen ja lapsellinen.

En tällä puollusta tummaihosia, vaan pointtina on se että miks pitää tehä noin naurettava itsestään. Ja tarkotan tällä niin skinejä kuin niitä tummaihoisiakin ihmisiä.

Ei tajuu.

seppoilmari
Martin Beck
Viestit: 773
Liittynyt: Pe Huhti 25, 2008 11:37 pm

Viesti Kirjoittaja seppoilmari »

Se dokkari on kymmenen vuotta vanha.

koiranaama
Susikoski
Viestit: 48
Liittynyt: Ti Touko 06, 2008 6:09 pm

Viesti Kirjoittaja koiranaama »

KK kirjoitti:
Setä kirjoitti:Juken hermoromahdukset oli vaarallisia kavereilleenkin. No, senhän kertoo jo korvan leikkaaminenkin.
Joka siis ilmeisesti paljastui urbaanilegendaksi.
Paskanmarjat. Korva lähti ja sillä selvä. Kyllä jos joku sen Petskun on oikeesti nähny läheltä, ni on täytyny huomata, että toista korvaa ei ole. Silmälasit saattaa auttaa näkövaivoihin.

Edit: Irokeesistä seuraava vasemmalla. Ja vasen korva loistaa selvästi poissaolollaan..

http://www.bhorivesi.com/keikkakuvat/kuvat070825/27.jpg

Uskokaa jo, että tämä taru on tosi.

Lukittu