Poliisin menetelmät ja järjestäytynyt rikollisuus

Ei ehkä ne kaikkein laadukkaimmat ketjut. Sana on vapaa!

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Avatar
ex-kuorkkikuski
Alokas
Viestit: 12
Liittynyt: La Syys 21, 2019 9:21 am

Poliisin menetelmät ja järjestäytynyt rikollisuus

Viesti Kirjoittaja ex-kuorkkikuski » Su Loka 13, 2019 8:37 pm

Minä sain tänään maistaa mitä tarkoittaa elektromagneettinen säteily, sen jälkeen kun lähetin mm. sähköpostin presidentin kansliaan kertoakseni poliisin rikollisista menetelmistä, ja paljastin muutamia kiusallisia asioita poliisista.

Minulle alkoi tapahtua näitä omituisia asioita, sen jälkeen kun työni puolesta kuljetin huumetynnyrilähetyksen entiselle poliisipäällikkö Jari Aarnolle. Aion kirjoittaa tapahtumista kirjan, joten en tässä vaiheessa paljasta sen tarkempia yksityiskohtia.

Sitä tässä pohdin, miksi ei poliisi suorita näitä laittomia ja aivan käsittämättömiä asioita esimerkiksi systemaattisesti rikollisjärjestöjen jäsenille? No, tulevien oikeudenkäyntien jälkeen näitä asioita ei enää tehdä kellekään. Mutta siihen on yksi syy miksei poliisi suorita gang stalkingia ja elektromagneettista häirintää rikollisjärjestöille. Poliisit eivät yksinkertaisesti uskalla, kun monella poliisilla olisi hyvin pian sen jälkeen kuula päässä, kun menetelmien aiheuttamat väkivallanteot sen aiheuttaisi.

Kaikki nämä täysin hullut ja käsittämättömät asiat tässä linkissä on täysin totta, voin sen 100% varmuudella omista kokemuksista kertoa. Ja tämän myötä voin aivan helposti sanoa, että poliisi on se suurin rikollisjärjestö tässä maassa, kuten monessa muussakin.

http://nwohavaintoja.blogspot.com/2017/ ... a.html?m=1

Avatar
PiikkiSika
Charlien Enkeli
Viestit: 1860
Liittynyt: To Tammi 14, 2016 11:52 pm

Re: Poliisin menetelmät ja järjestäytynyt rikollisuus

Viesti Kirjoittaja PiikkiSika » Su Loka 13, 2019 9:48 pm

Likaisia keinoja ei kaihdeta. Seurantaa on 24/7/365 - olitpa vankilassa tai vapaalla. Vankilassa homma on vieläpä naurettavan helppoa, kun ei voi väistää ja siellä ihan kaikki kollataan/urkitaan/tallennetaan - tarpeen tullen tulkataan ja kirjataan. Vankilahenkilökunta soluttautuu, kusettaa ja vasikoi. Vastapalveluksia ja vapauksia tarjotaan palkkioksi - kivi syö ja moni mies muuttuu nalkuttavaksi akaksi. Poliisilla tietty kaikki em. poppakeinot + liuta muita, esim. vakuutustiedot, sähkölaskut, data-/puhelinliikenne, lähipiirin tekemiset niiden samanlainen tarkkailu.
It is better to live ten years as a lion than one day as a lamb

Donner
Alokas
Viestit: 17
Liittynyt: Ke Maalis 06, 2019 9:11 am

Re: Poliisin menetelmät ja järjestäytynyt rikollisuus

Viesti Kirjoittaja Donner » Ma Loka 14, 2019 12:08 am

No niin.... Aika ottaa lääkkeet ja huilata pikkuisen.Ps... säteilyn estämiseksi suosittelen folio hattua, siitä paksummasta foliosta.

Kastelija
Alibin satunnaislukija
Viestit: 128
Liittynyt: Su Huhti 08, 2018 11:26 am

Re: Poliisin menetelmät ja järjestäytynyt rikollisuus

Viesti Kirjoittaja Kastelija » Ti Loka 15, 2019 12:57 pm

Donner kirjoitti:
Ma Loka 14, 2019 12:08 am
No niin.... Aika ottaa lääkkeet ja huilata pikkuisen.Ps... säteilyn estämiseksi suosittelen folio hattua, siitä paksummasta foliosta.
Samaa mieltä isosta osasta asioita, mutta ei se sitä taustalla olevaa poliisin (järjestelmällisesti) suorittamaa laittomien keinojen todellisuutta muuta miksikään...

En ole jenkkien oikeusjärjestelmän ylin ystävä, jossa mm. oikeudenkäynnit ovat vähemmistössä, kun mielummin (jopa syyttömänä, jos uhkana on 20v-elinikäinen vankeus) otetaan "pleading quilty"-sopparit käteen kuin epävarma oikeudenkäynti, valamiehistöineen ja muine kummallisuuksineen. Syyttäjien poliittinen kunnianhimo varmasti sotkee asioita ja johtaa paikoin järjettömän koviin tuomioihin pikkurikoksista yms...

Listaa voisi jatkaa lisääkin, mutta sitä osaa jenkkien järjestelmästä (mikä kuva minulla siitä on) kannatan, jossa poliisin pitää täyttää tiettyjä stadardeja, jotta todisteita voidaan ottaa oikeudenkäynnissä esille - toki tässäkin on järjettömyyksiä, mutta kai systeemi noin edes suunnilleen toimii? Ja toimii ainakin paremmin kuin Suomessa, jossa poliisin laittomat menetelmät menevät sellaisinaan rosiksissa läpi ja kakkua tulee. Paras (julkinen) esimerkki lienee huumejuttu juuri ennen telekuuntelun sallimista, jossa tuli maksimituomio h-aineista, vaikka ratkaisevat todisteet oli saatu juuri puhelinkuuntelun avulla, joka oli yksiselitteisin laitonta.

EDIT: Pienen, järkevän osan esim. tuosta oikeudessa käytettävien todisteiden hankkimisesta voisi lainata sieltä. Ei mitään pikkuasioita, mutta jos koko näyttö, tai merkittävä osa siitä on tullut poliisin/syyttäjän käsiin yksiselitteisen laittomasti, niin silloin tälläinen todiste (joku tallenne, etsintäluvan laiton laajentaminen) voitaisiin hylätä käsittelystä - pelkkä uhka tästä vaikuttaisi niin, että asiat hoidetaan asiallisesti ja laillisesti, ettei tule sitten kuset housuun ja vapauttavaa päätöstä sen vuoksi, että oiottiin vähän turhia lakipykäliä tieltä - sama efektihän näkyy noissa rintakameroissakin.

10 kakkua, poliisia nuhdeltiin hieman, mutta mitään syytteitä virka-aseman väärinkäytöstä ei tullut - jos muistan oikein, niin syyttäjä piti (poliisin) rikoksia niin pieninä, ettei lähtenyt syyttelemään siitä. Vai oliko se niin, että juttu päästettiin (tahallaan) vanhenemaan?

Kyllä surullinen todellisuus on sitä, että poliisimies voi konstaapelista komissaarioon rikkoa lakeja ja silti kaikki laiton näyttö otetaan huomioon. Jostain suorittavan portaan pamppu, tazeri & kaasu rankaisuista puhumattakaan - tähän viimeiseen auttaisi se paljon puhuttu kamerointi, mutta yksittäisistä poliiseista ihan poliisien ammattijärjestöön tuota vastustetaan helvetisti... Mistähän se kertoo? Samoin poliisin "omerta", jossa mitään ei myönnetä, eikä etenkään duunikaveria polteta, on ihan todellinen ongelma kansalaisten oikeusturvan osalta (samoinhan se toki parantaisi myös poliisiin ajoittain kohdistuvia turhia syytteitä voimankäytöstä ja näiden välineistä).

Mitään järkevää selitystä noille ei ole - se on vain maan tapa, joka toivottavasti poistuu ainakin suorittavasta portaasta, kunhan rintakamerat lopulta tulevat meillekin (saa muuten nähdä miten usein niissä esiintyy "häiriöitä", jollei asiaa kunnollisesti valvota).


En sano, etteikö edistystä olisi tapahtunut, mutta ehkä paras esimerkki Suomen poliisin ongelmista on siinä, että jotain 80-90% kansasta luottaa poliisiin aivan älyttömästi ja ehdoitta... Tutkimukset kuitenkin kertovat, että se poliisin nauttima luottamus on korkeinta juuri siinä ihmisryhmässä, joka ei koskaan joudu poliisin kanssa asioimaan - jos vain noutaa passeja, rekisteröi jotain tai anoo lupia, niin useimmiten homma sujuu hyvin. Jos taasen on siinä ryhmässä ihmisiä, joka asioi poliisin "varsinaisina asiakkaina", niin luotto tipahtaa jo todella jyrkästi. Tuo kansalaisten luottamus on yksinkertaisesti niin korkealla tasolla, ettei se ole enää normaalia. Edes myrkkyjen pomon napahtaminen sadoista kiloista kamaa ei hetkauta tuota luottamusta - tämä ei käy järkeen.

Donner
Alokas
Viestit: 17
Liittynyt: Ke Maalis 06, 2019 9:11 am

Re: Poliisin menetelmät ja järjestäytynyt rikollisuus

Viesti Kirjoittaja Donner » Ti Loka 15, 2019 1:31 pm

En minäkään luota poliisin toimintaan, enkä hirveästi arvosta menettely tapoja mutta asian kun yksinkertaistan niin oikeasti syyttömiä on silti todella vähän vankiloissa Suomen maassa. Asioista kohistaan aina että joku teko poliisilla oli laiton, ei se silti syyttömäksi välttämättä tee, jos tekee jekkua niin pitää olla valmis ottamaan kakkua. Minut on ristiinnaulittu poliisien toimesta useampi kerta, aina kun asiasta tehtiin kantelu oli vastaus että voidaan katsoa sen ja sen viranomaisen menetelleen väärällä tavalla mutta ei aiheuta toimenpiteitä... Lopetin aikanaan valittamisen mutta niin myös rikokset sillä tässä maassa saat tuomion siitä mitä teet, aikanaan... Eikä ne katso oliko joku kuuntelu laillista vai ei, jos painat rojua kylille kilotolkulla niin sinut jossain kohtaa siitä tavalla tai toisella naulataan.. mutta minua aina huvittaa kuinka rosvot ylimitoittaa vainoharhansa, poliiseja on rajallinen määrä, seuraamiseen ja Tele ymss. Valvontoihin on rajallinen määrä mahdollisuuksia, Tampereella esimerkiksi on n. 20 myrkkyä, tekijöitä isossa mittakaavassa useita, jos siellä on kerrallaan max 3 kohdehenkilöä niin niiden paukut on siinä. Siinä ei joka kramma kauppiaan luuria ehdi kuuntelemaan, eikä seuraamaan. Vasikoiden ansiosta ritsi tietoa tippuu joka kiinniotossa, ne varastoidaan ja niistä valitaan jos aika sallii seuraava maalitaulu. Tänä päivänä tulee vaan uusia isoja kuviota sitä tahtia että sen yhden kukkakilon kuukaudessa myyvä hippi saa elää rauhassa, se jää yleensä kiinni jonkun muun tapahtuman myötä ja hoidetaan siinä välissä kun ehditään.. rikosilmoitukset niiden on pakko kuitenkin hoitaa. Sanoivat minullekin aikanaan että saat ihan rauhassa jatkaa hommissa jos et sotke väkivaltaa kuvioihin ja muistat ilmoitella mitä ympärillä tapahtuu.. ei antanut luonto periksi moiseen hommaan, mutta monellekko tarjous on kelvannut... Jos haluaa välttää viranomaisten rikokset mitä ne harrastaa niin silloin on vaan elettävä rehti reinona, ei ne tavallista kansalaista kadulta nappaa ja syylliseksi lavasta..

taukki
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 179
Liittynyt: Ti Huhti 30, 2013 2:32 pm

Re: Poliisin menetelmät ja järjestäytynyt rikollisuus

Viesti Kirjoittaja taukki » Ti Loka 15, 2019 8:57 pm

Faktaa tiskiin eikä ympäripyöreitä hullun horinoota.


On näitä pyörähtäneitäki nähty...et oo ensimmäänen. Täälä forumilla melko yleestä kaas aikansa, osa löytää apua osa ei. Mutta tsemppiä kuntoutukseen, jos joskus haet apua ja sut semmoseen ohjataan.
https://www.youtube.com/watch?v=Xx__IuX_lOo"Okei, kiitoksia" :D

Kastelija
Alibin satunnaislukija
Viestit: 128
Liittynyt: Su Huhti 08, 2018 11:26 am

Re: Poliisin menetelmät ja järjestäytynyt rikollisuus

Viesti Kirjoittaja Kastelija » Ke Loka 16, 2019 11:46 am

Donner kirjoitti:
Ti Loka 15, 2019 1:31 pm
En minäkään luota poliisin toimintaan, enkä hirveästi arvosta menettely tapoja mutta asian kun yksinkertaistan niin oikeasti syyttömiä on silti todella vähän vankiloissa Suomen maassa. Asioista kohistaan aina että joku teko poliisilla oli laiton, ei se silti syyttömäksi välttämättä tee, jos tekee jekkua niin pitää olla valmis ottamaan kakkua. Minut on ristiinnaulittu poliisien toimesta useampi kerta, aina kun asiasta tehtiin kantelu oli vastaus että voidaan katsoa sen ja sen viranomaisen menetelleen väärällä tavalla mutta ei aiheuta toimenpiteitä... Lopetin aikanaan valittamisen mutta niin myös rikokset sillä tässä maassa saat tuomion siitä mitä teet, aikanaan... Eikä ne katso oliko joku kuuntelu laillista vai ei, jos painat rojua kylille kilotolkulla niin sinut jossain kohtaa siitä tavalla tai toisella naulataan.. mutta minua aina huvittaa kuinka rosvot ylimitoittaa vainoharhansa, poliiseja on rajallinen määrä, seuraamiseen ja Tele ymss. Valvontoihin on rajallinen määrä mahdollisuuksia, Tampereella esimerkiksi on n. 20 myrkkyä, tekijöitä isossa mittakaavassa useita, jos siellä on kerrallaan max 3 kohdehenkilöä niin niiden paukut on siinä. Siinä ei joka kramma kauppiaan luuria ehdi kuuntelemaan, eikä seuraamaan. Vasikoiden ansiosta ritsi tietoa tippuu joka kiinniotossa, ne varastoidaan ja niistä valitaan jos aika sallii seuraava maalitaulu. Tänä päivänä tulee vaan uusia isoja kuviota sitä tahtia että sen yhden kukkakilon kuukaudessa myyvä hippi saa elää rauhassa, se jää yleensä kiinni jonkun muun tapahtuman myötä ja hoidetaan siinä välissä kun ehditään.. rikosilmoitukset niiden on pakko kuitenkin hoitaa. Sanoivat minullekin aikanaan että saat ihan rauhassa jatkaa hommissa jos et sotke väkivaltaa kuvioihin ja muistat ilmoitella mitä ympärillä tapahtuu.. ei antanut luonto periksi moiseen hommaan, mutta monellekko tarjous on kelvannut... Jos haluaa välttää viranomaisten rikokset mitä ne harrastaa niin silloin on vaan elettävä rehti reinona, ei ne tavallista kansalaista kadulta nappaa ja syylliseksi lavasta..
Samaa mieltä, mutta silti se tökkii minuun oikeustajuuni, että juuri poliisi (ja tosiaan ihan ammattijärjestönsä puhemiehen voimin..) on niin kauhuissaan mm. noista rintakameroista. Omat kokemukset rikollisista touhuista pitkälti samoja ja itse olin siinä mielessä onnekas, että tajusin kuvion niin varhain, etten koskaan lähtenyt mukaan niihin "kilo-juttuihin". Minulle riitti se, että tulin silleen abt. keskiluokkaisesti toimeen ja poliisin häirintä oli minimissä - ja silloin kun sitä tuli, niin se oli liki poikkeuksetta juuri omaa mokaa, eli väkivaltaa, tai sitten (esim. lakan kanssa) se toiminta aiheutti niin paljon yleistä häiriöitä, että siihen oli pakko puuttua.

Nuo puhelinkuuntelu-vainot ovat aivan oma luokkansa ja joskus on käynyt mielessä, että kirjoittaisi niistä jopa kirjan (vähän Jalutskin matkaselli-horinoiden tapaan), kun jokainen pikkurikollinen luulee olleensa seurannassa. Sanotaanko näin, että jos 100 pikkudiileriä ja wannabe-torpedoa kertoo olleensa seurannassa, niin oikeasti niistä ehkä 2-3 on ollut, maksimissaan parin kuukauden verran, minkä syynä on mitä luultavammin ollut vain se, että ovat pari kertaa itse soittaneet jonkun isomman herran puhelimeen ja varmuuden vuoksi on sitten jotain teletietoja urkittu.

Puhut muutenkin asiaa noista tuomioista ja siitä, että se on tavallaan ihan oikeutettua, että niitä sitten tulee jossain vaiheessa - se on pelin henki. Itselleni järjestettiin pieni kakku lopulta, mutta sekin oli omaa vikaa, vaikka 2/3 osaa syytteistä menikin läpi ilman mitään kunnollista näyttöä ja osaan olin jopa täysin syytön, mutta väärässä paikassa väärään aikaan. Koin sen yksittäistapauksena ihan reiluna, aiemmin kun oli tuuri mulla käynyt toisinpäin - eli ei tullut tuomiota, vaikka näyttöä oli omastakin mielestä ihan riittävästi (ja erittäin syyllinen olin niihin juttuihin).

Otin sen sellaisena jing-jang tai karma-juttuna, istuin kakkuni ja lopetin hommat - tai oikeastaan olin lopettanut jo aikaisemmin. Tuo mitä edellisessä viestissä tarkoitin oli kuitenkin enemmän silleen yhteiskunnan näkökulmasta ja kokonaisuutena. Aarniossakin eniten hiertää se, että kun ovat todistetusti ainakin kerran yrittäneet lavastaa jotain, niin luultavasti yrityksiä (ja siten ehkä myös onnistumisia) voi olla enemmänkin... Ei siinä, että lavastusyrityksen kohde olisi ollut rikollinen, mutta periaate tuossa mättää.

Kastelija
Alibin satunnaislukija
Viestit: 128
Liittynyt: Su Huhti 08, 2018 11:26 am

Re: Poliisin menetelmät ja järjestäytynyt rikollisuus

Viesti Kirjoittaja Kastelija » Ke Loka 16, 2019 11:49 am

taukki kirjoitti:
Ti Loka 15, 2019 8:57 pm
Faktaa tiskiin eikä ympäripyöreitä hullun horinoota.


On näitä pyörähtäneitäki nähty...et oo ensimmäänen. Täälä forumilla melko yleestä kaas aikansa, osa löytää apua osa ei. Mutta tsemppiä kuntoutukseen, jos joskus haet apua ja sut semmoseen ohjataan.
https://www.youtube.com/watch?v=Xx__IuX_lOo"Okei, kiitoksia" :D
Hauska video, hassusta aiheesta, mutta tälläkin kolikolla on kääntöpuolensa...

NSA Jenkeissä kyllä paloi siitä, että seurasivat jopa oman maansa kansalaisia (mikä juuri käsittääkseni se asian laiton puoli siellä), joten esimerkiksi kaikki nettiliikenne kyllä varmasti on ollut vuosia "seurannassa", mutta on toki täysin eri asiansa, että kuinka huolissaan jonkun ei-terroristin tarvitsee siitä olla.

Avatar
PiikkiSika
Charlien Enkeli
Viestit: 1860
Liittynyt: To Tammi 14, 2016 11:52 pm

Re: Poliisin menetelmät ja järjestäytynyt rikollisuus

Viesti Kirjoittaja PiikkiSika » La Loka 19, 2019 1:38 am

Kieroa tekosyiden keksintää ministeriön suuntaan, puhdasta valehtelua, vääristelyä ja ylimitoitettuja toimenpiteitä - niistä on poliisin menetelmät tehty.
It is better to live ten years as a lion than one day as a lamb

Kastelija
Alibin satunnaislukija
Viestit: 128
Liittynyt: Su Huhti 08, 2018 11:26 am

Re: Poliisin menetelmät ja järjestäytynyt rikollisuus

Viesti Kirjoittaja Kastelija » Su Loka 20, 2019 2:41 pm

PiikkiSika kirjoitti:
La Loka 19, 2019 1:38 am
Kieroa tekosyiden keksintää ministeriön suuntaan, puhdasta valehtelua, vääristelyä ja ylimitoitettuja toimenpiteitä - niistä on poliisin menetelmät tehty.
Suomalisen poliisin "kunniaksi" tulee kyllä sanoa ja muistaa, että ovat osanneet erittäin hienosti vaatia lisää oikeuksia ja valtaa pakkokeinojen suhteen - ihan alussa se toki oli ihan "normaalia" kehitystä pitkin länsimaita, kun sallittiin valeostot sun muut, mutta kyllä tämän kokoisen maan suhteen voi perustellusti miettiä, että onko joku soluttautuminen yms. realismia...

Montako rikollisliigaa ja heidän tekemiään maahantuonteja on estetty tai paljastettu soluttautumisen takia? Ehkä jokunen, en tiedä, mutta luulisi että noissa ensinnäkin salapoliisin henkilöllisyys palaa kerralla ja ikuisesti ja toisekseen en usko, etteikö noiden juttujen polttaminen olisi onnistunut ilman sitä solutustakin.

Voin toki olla väärässä ja saattaa olla, että jokainen mp-kerho ja vastaava on solutettu poliisin toimesta, mutta kun katsoo niiden oikeusjuttuja, niin useimmiten ovat ihan itse vasikoineet tahi muuten ryssineet ne jutut. Aarnio toki soluttautui oikein huolella, joten ehkä se on joku salainen onnistuminen, josta on vain julkisuuteen onnistuttu antamaan täysin väärin kuva?

Avatar
Susku London
Nikke Knattertton
Viestit: 864
Liittynyt: La Huhti 29, 2017 2:35 pm
Paikkakunta: Lontoo
Viesti:

Re: Poliisin menetelmät ja järjestäytynyt rikollisuus

Viesti Kirjoittaja Susku London » Su Loka 20, 2019 5:04 pm

ex-kuorkkikuski kirjoitti:
Su Loka 13, 2019 8:37 pm
Minä sain tänään maistaa mitä tarkoittaa elektromagneettinen säteily, sen jälkeen kun lähetin mm. sähköpostin presidentin kansliaan kertoakseni poliisin rikollisista menetelmistä, ja paljastin muutamia kiusallisia asioita poliisista.

Minulle alkoi tapahtua näitä omituisia asioita, sen jälkeen kun työni puolesta kuljetin huumetynnyrilähetyksen entiselle poliisipäällikkö Jari Aarnolle. Aion kirjoittaa tapahtumista kirjan, joten en tässä vaiheessa paljasta sen tarkempia yksityiskohtia.
Elämme totuuden jälkeistä aikaa. Professori Antti Hautamäki kirjoittaa blogissaan:


Totuuden jälkeinen aika ja filosofinen relativismi


"'Totuuden jälkeisestä ajasta' on tullut yksi julkisen keskustelun kuumimmista aiheista. Sillä tarkoitetaan sitä, että tosiasioista ei enää välitetä, jos ne sattuvat olemaan omien mielipiteiden vastaisia. Ilmiö ei ole sinänsä mitenkään uusi, mutta nyt siitä näyttää tulleen politiikan uusi normi, ainakin Trumpin Yhdysvalloissa. Jos poliitikko jää kiinni tosiasioiden kieltämisestä, niin hän voi vedota siihen, että esitti vain ”vaihtoehtoisen faktan”.

Filosofian osa tässä keskustelussa on kiintoisa. Kuten kulttuuritoimittaja Jussi Ahlroth toteaa Helsingin sanomien lauantaiesseessä 20.5.2017, filosofeja ja etenkin postmodernismia on ruvettu syyttämään ’totuuden jälkeisen ajan’ vahvistumisesta. Tässä kritiikin kohteena on relativismi, jonka katsotaan olevan kaiken pahan alku ja juuri.

Filosofialla on tuskin mitään tekemistä ’totuuden jälkeisen ajan’ syntymisen kanssa. Kyllä sen taustalla ovat julkisuudessa ja politiikassa tapahtuneet muutokset, joista merkittävin on populismin vahvistuminen. Toinen, populisminkin takana olevat tekijä on sosiaalisen median vaikutusvallan kasvaminen. Hyvinkin toispuoliset viestit leviävät nopeasti ja niitä toistetaan ja kierrätetään erilaisissa verkostoissa. Syntyy kuplia, kaikukammioita, joissa oma ääni kaikuu ja tukahduttaa muut äänet.

Monet ovat hämmentyneitä ’totuuden jälkeisen ajan’ ilmiöistä ja kaipaavat analyysiä siitä, mitä tieto ja totuus oikein ovat. Nämä ovat keskeisiä filosofisia käsitteitä, joten nyt filosofien on astuttava esiin. Olen jo pitkään tutkinut tietoteoriaa ja saanut nyt valmiiksi relativismia käsittelevän kirjan käsikirjoituksen. Teen tämän blogin kirjani pohjalta."


Koko kirjoitus täällä:

http://anthauta.blogspot.com/2017/05/to ... finen.html

.
Susku London, korruption vastustaja
Lataa ilmainen 310-sivuinen kirjauutuus Ulvilan surmasta! https://drive.google.com/file/d/1L55vVw ... FGYkb/view
http://anneliauer.com
http://facebook.com/SuskuLondon
http://twitter.com/SuskuLondon

lech
Scooby Doo
Viestit: 633
Liittynyt: La Joulu 01, 2012 9:55 am

Re: Poliisin menetelmät ja järjestäytynyt rikollisuus

Viesti Kirjoittaja lech » Su Loka 20, 2019 7:28 pm

Susku London kirjoitti:
Su Loka 20, 2019 5:04 pm
ex-kuorkkikuski kirjoitti:
Su Loka 13, 2019 8:37 pm
Minä sain tänään maistaa mitä tarkoittaa elektromagneettinen säteily, sen jälkeen kun lähetin mm. sähköpostin presidentin kansliaan kertoakseni poliisin rikollisista menetelmistä, ja paljastin muutamia kiusallisia asioita poliisista.

Minulle alkoi tapahtua näitä omituisia asioita, sen jälkeen kun työni puolesta kuljetin huumetynnyrilähetyksen entiselle poliisipäällikkö Jari Aarnolle. Aion kirjoittaa tapahtumista kirjan, joten en tässä vaiheessa paljasta sen tarkempia yksityiskohtia.
Elämme totuuden jälkeistä aikaa. Professori Antti Hautamäki kirjoittaa blogissaan:


Totuuden jälkeinen aika ja filosofinen relativismi

Monet ovat hämmentyneitä ’totuuden jälkeisen ajan’ ilmiöistä ja kaipaavat analyysiä siitä, mitä tieto ja totuus oikein ovat. Nämä ovat keskeisiä filosofisia käsitteitä, joten nyt filosofien on astuttava esiin. Olen jo pitkään tutkinut tietoteoriaa ja saanut nyt valmiiksi relativismia käsittelevän kirjan käsikirjoituksen. Teen tämän blogin kirjani pohjalta."


Koko kirjoitus täällä:

http://anthauta.blogspot.com/2017/05/to ... finen.html

.
Niin bullsittiä kuin olla ja voi tähän ketjuun.

Kastelija
Alibin satunnaislukija
Viestit: 128
Liittynyt: Su Huhti 08, 2018 11:26 am

Re: Poliisin menetelmät ja järjestäytynyt rikollisuus

Viesti Kirjoittaja Kastelija » Ma Loka 21, 2019 3:09 pm

lech kirjoitti:
Su Loka 20, 2019 7:28 pm
Susku London kirjoitti:
Su Loka 20, 2019 5:04 pm
ex-kuorkkikuski kirjoitti:
Su Loka 13, 2019 8:37 pm
Minä sain tänään maistaa mitä tarkoittaa elektromagneettinen säteily, sen jälkeen kun lähetin mm. sähköpostin presidentin kansliaan kertoakseni poliisin rikollisista menetelmistä, ja paljastin muutamia kiusallisia asioita poliisista.

Minulle alkoi tapahtua näitä omituisia asioita, sen jälkeen kun työni puolesta kuljetin huumetynnyrilähetyksen entiselle poliisipäällikkö Jari Aarnolle. Aion kirjoittaa tapahtumista kirjan, joten en tässä vaiheessa paljasta sen tarkempia yksityiskohtia.
Elämme totuuden jälkeistä aikaa. Professori Antti Hautamäki kirjoittaa blogissaan:


Totuuden jälkeinen aika ja filosofinen relativismi

Monet ovat hämmentyneitä ’totuuden jälkeisen ajan’ ilmiöistä ja kaipaavat analyysiä siitä, mitä tieto ja totuus oikein ovat. Nämä ovat keskeisiä filosofisia käsitteitä, joten nyt filosofien on astuttava esiin. Olen jo pitkään tutkinut tietoteoriaa ja saanut nyt valmiiksi relativismia käsittelevän kirjan käsikirjoituksen. Teen tämän blogin kirjani pohjalta."


Koko kirjoitus täällä:

http://anthauta.blogspot.com/2017/05/to ... finen.html

.
Niin bullsittiä kuin olla ja voi tähän ketjuun.
Täyttä asiaahan tuo on. MV-lehti käy jo synonyymistä "medialle", jota todellisuus ei kiinnosta tippaakaan ja vastaavia sieniä on paskasta noussut vaikka kuinka paljon lisää - ne ovat niitä rasistien ja muiden dorkien kaikukammioita, joissa eriävät (järjen) äänet voi vaientaa poistamalla kaverin face-ryhmästään jne.

Tämä on ihan todellinen ongelma, kun toimituksellisia ja perinteisiä uutistaloja kuten YLEä ja muita syytellään milloin mistäkin "poliittisesta ohjailusta" tai mistä lie foliohattuilusta vailla mitään todellisuuden rippeitäkään.

Kun joku kuulapää keksii jostain Venäjän trolli-sivustolta viestin, jossa väitetään pakolaisten elävän KELA-gold kortit taskuissaan ja ajelevan avomersuillaan, niin kyllä siinä enemmänkin tarvittaisiin jotain psyykelääkitystä näille uskoville, eikä mitään netti-alustoja, joissa voivat luoda harhojaan vahvistavia kaikukammoita.

Avatar
ex-kuorkkikuski
Alokas
Viestit: 12
Liittynyt: La Syys 21, 2019 9:21 am

Re: Poliisin menetelmät ja järjestäytynyt rikollisuus

Viesti Kirjoittaja ex-kuorkkikuski » Ke Marras 20, 2019 1:36 am

Donner kirjoitti:
Ma Loka 14, 2019 12:08 am
No niin.... Aika ottaa lääkkeet ja huilata pikkuisen.Ps... säteilyn estämiseksi suosittelen folio hattua, siitä paksummasta foliosta.
Olet tavallaan ihan oikeassa, monesti nämä poliisin laittomat menetelmät johtavat siihen että kohdehenkilö joutuu turvautumaan lääkkeisiin. Valitettavasti niin paksuja foliohattuja ei ole jotka poistaisivat nämä menetelmät, eikä ole olemassa lääkkeitäkään jotka estäisivät poliisia tekemästä näitä asioita.

Ymmärrän toisaalta hyvin että lähestulkoon kaikki "normaalit" ihmiset uskovat tällaisten asioiden olevan täyttä hulluutta, sitä se kyllä onkin. Minä luin joskus kauan, kauan sitten ensimmäisen kerran gang stalking ja elektronisen häirinnän kertovista tarinoista, ja ajattelin itse silloin että kyllä joillakin viiraa pahasti päässä. Näitä asioita uskoo vasta sitten kun ne osuvat omalle kohdalle.

Avatar
ex-kuorkkikuski
Alokas
Viestit: 12
Liittynyt: La Syys 21, 2019 9:21 am

Re: Poliisin menetelmät ja järjestäytynyt rikollisuus

Viesti Kirjoittaja ex-kuorkkikuski » Ke Marras 20, 2019 2:29 am

taukki kirjoitti:
Ti Loka 15, 2019 8:57 pm
Faktaa tiskiin eikä ympäripyöreitä hullun horinoota.


On näitä pyörähtäneitäki nähty...et oo ensimmäänen. Täälä forumilla melko yleestä kaas aikansa, osa löytää apua osa ei. Mutta tsemppiä kuntoutukseen, jos joskus haet apua ja sut semmoseen ohjataan.
https://www.youtube.com/watch?v=Xx__IuX_lOo"Okei, kiitoksia" :D
Kiitos hauskasta videosta, en ollut aiemmin nähnyt tuota Pauli Nevalan haastattelua. Siinä oli kieltämättä havaittavissa sitä kuuluisaa hulluutta. Laitetaan vastapalloon toinen video, jossa Tapani Kansa ja Hannu Karpo kertovat tarinoita miten joutuivat poliisin vainoamisen kohteiksi.

Tapani Kansa sai jo vuosikymmeniä ennen internetin ja älylaitteiden aikakautta nähdä mitä poliisin "gang stalking" on. Jos siihen aikaan olisi ollut nykypäivän menetelmät käytössä, Kansa olisi hyvin todennäköisesti saanut myös huomata kuinka autoon ilmenee erilaisia vikoja poliisin it-henkilöiden aiheuttamina. Hän olisi myös huomannut miten poliisi tietää metrin tarkkuudella missä auto liikkuu, ja jopa auton reaaliaikaisen nopeuden mikäli älypuhelin olisi mukana autossa. Lukuisia muita asioitakin olisi luultavasti hänelle tapahtunut, mutta ehkä niistä joskus toiste. Tuohon aikaan poliisin "gang stalking" menetelmät olivat vielä edes jollain tasolla "reiluja" kohdehenkilöitä kohtaan. Toista se on vuonna 2019, kun nykyään hakkeroidaan kaikki mitä sisältää pienintäkään osaa elektroniikkaa, ja langattomilla yhteyksillä voidaan aiheuttaa elektronista häirintää kenelle tahansa.

Hannu Karpo taas sai osaltaan huomata poliisin menetelmät, miten käy kun puuttuu yhteiskunnan vääryyksiin, ja omalta osaltaan aiheuttaa monille tahoille harmaita hiuksia. Karpo sai vuosikausia kärsiä poliisin vainoamisesta, ja Tapani Kansan jälkeen Karpo kertoo tässä videossa yhdestä poliisin järjettömästä vainoamistapauksesta. Tässäkin tapauksessa Hannu Karpo saa kiittää onneaan että ohjelma loppui ennen teknologian kehittymistä, koska poliisin vainoaminen on tänä päivänä kuvailtavissa vain yhdellä sanalla: Sairasta.

https://www.youtube.com/watch?v=60B-QHxhX6w

Vastaa Viestiin