WANNA-BE "RIKOLLISET"?

Sana on vapaa, jos uskaltaa...
Avatar
Raven7.62
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 111
Liittynyt: Ma Elo 26, 2019 11:14 am

WANNA-BE "RIKOLLISET"?

Viesti Kirjoittaja Raven7.62 »

Ajattelin avata tällaisen aiheen koska aihe on aina akuutti, aiheuttaa toisinaan päänvaivaa alan miehille ja tämä foorumi lienee(mielestäni jostakin syystä) paras mahdollinen aiheen käsittelemiseksi. Esitän kysymysmuodossa muutaman vuosikymmeniä toisinaan askarruttaneen asian koska en ole mikään sanaseppo kirjoittamaan senkoommin kuin mitään muutakaan. Enää, jos koskaan olin ollutkaan :D

Oletteko törmänneet wannabe gangstereihin, eli henkilöihin jotka haluavat esiintyä jonkin kerhon edustajina näin tavoitellen uskottavuutta? (ja mitään todellista yhteyttä ei ole kuitenkaan mihinkään kerhoon ollut). Nyt tarinoita peliin kaikenmaailman prospect paitaisista hyvinkin uskottavista esityksistä mihin olette törmänneet.

Onko suomessa kuuluisia "saippuoita" jotka ovat vuosikausia(jopa kymmeniä) nähvineet akkojaan hakkaamalla isolla suulla pikku piripöllyissään tahi kännissä siitä, kuinka heillä (hänellä) on yhteyksiä siihen ja siihen kerhoon? Pikku petoksista istuneet ja taas pulpahtaneet jossakin päin suomea esille and repait repait.? Näistä rottailijoista on ollut takuulla harmia monellakin tavalla, mutta joidenkin kohdalla julkinenkin nimilista lienisi paras mahdollinen "rangaistus". Miksikö?

Oletteko törmänneet henkilöihin jotka vuodesta toiseen kertoilevat tarinoitaan kuinka olivat ennen sitä ja ennen tätä, mutta tiedät varsin hyvin että totuuspohja rikolliselle menneisyydelleen on täysin olematon?

Elämme True Crime;n kulta-aikaa. On kirjaa ja pamflettia vaikka minkälaisesta esiintulijasta,media kyllä hoitaa markkinoinnin. Kun on tämän netin tulemisen nähnyt mahdollisuuksineen (ja samalla myös luuloineen että mitä tahansa voi tehdä) niin avataas nyt keskustelu oikein kunnon wanna-be kriminaaleille ja tämän ilmiön pohtimiseen. Sana on vapaa! 8)

Tiukkameno
Poliisikoira Rex
Viestit: 283
Liittynyt: Ti Maalis 05, 2019 3:39 pm

Re: WANNA-BE "RIKOLLISET"?

Viesti Kirjoittaja Tiukkameno »

Helvetin yleistä. Oikeesti rupee vetää joskus huumorin puolelle kun onnettomat pirinistit kehuu olevansa "piireissä". No piirejä on monenlaista. Tietysti.
Eiköhän tästä ketju synny.

janita
Roger Murtaugh
Viestit: 880
Liittynyt: Ke Touko 13, 2009 5:58 pm

Re: WANNA-BE "RIKOLLISET"?

Viesti Kirjoittaja janita »

Joo mun ex-mies.

Se tunsi kyllä sosiaalisena luonteena paljon erilaista porukkaa, mutta se antoi vähän kaikille ymmärtää kuuluvansa johonkin ja olevansa jotain, mut ei se kyllä kuulunut tai ollut.

Ehkä nolointa oli se kun sille iski krapulassa joku pakko lähteä "varkaisiin", yleensä lähikauppaan näpistelemään jotain paistilihoja (joita se sitten jakoi naapureille), niin se veti jonkun UB support-hupparin päälle. Se paita oli sille ihan sairaan tärkeä. Mä uhkasin heittää sen roskiin, kun hävetti toi pelleily niin se lähetti sen äidilleen talteen. Muutenkin se antoi ymmärtää olevansa hyvääkin pataa UB -typpien kanssa. Jonkun yhden se vissiin tunsi oikeasti (jolta oli saanut sen hupparin) ja oli joku tarve nuoleskella sitä, niin se lähetti yhden mun exän jättämiä leffoja sille vankilaan.Toinen tärkee paita oli joku olisko ollut Tanskan Helvetin Enkeleiden joku fanipaita mitä saa ostaa ihan jostain nettikaupasta. Antoi ymmärtää saaneensa sen joltain.

Yhdelle vanhalle äijälle joka teki jotain autokauppaa, se lainas välillä rahaa. Nosti ihan omalta tililtään, mutta antoi ymmärtää niiden olevan jonkun kerhon masseja ja selosti tälle "Tuedät varmaan nää meidän käytännöt..." Me käytiin välillä Tattarisuolla hakemassa röökiä, niin joskus se esitteli sitten jotain pyssyään meidän auton takakontista ja väitti sen olevan jonkun kerhon ase. Oli oikeesti ihan omansa (nekin lähetti lopulta äidilleen, kun mulla paloi käpy kun sen piti esitellä niitä lelujaan joka jeevanan illanistujaisissa jollekin).

Mutta kuten todettu niin se on sen luonteinen että se tutustuu helposti ihmisiin ja jää myös mieliin. Luulen myös että jotkut kerholaiset mieltää sen joksikin rikolliseksi. Mutta kun sillä on "rahaa" joidenkin persaukisten jengiläisten silmissä (oikeasti vain perushyvä duuni ja pienet menot, luottotiedot kunnossa ja luottokortti, prätkä ja vähän keskimääräistä kivempi auto), niin täytyyhän sen nyt olla joku rikollinen. No ei ole.

Meidän naapuriin muutti jossain vaiheessa yks kuula, niin sen jälkeen se alkoi hieroa tuttavuutta sen kanssa ja näin myöhemmin somessa kuvan, missä tää sitten poseeras kelta-mustissa verkkareissa ja oli taustalla joku kuulien ryhmäkuva. Mutta jos joku on sittemmin sattunut lähettämääm sille vaikka jotain enkeleiden support-kamaa, niin se on toki sitten vaihteeksi kallellaan sinnepäin. Se pyörii vähän kaikkien kanssa, eikä kukaan varmaan oikeen tiedä mikä jätkä se on. Se jotenkin ihannoi tommosta, mutta toisaalta siitä ei oo sitoutumaan mihinkään moottoripyöräharrastetoimintaan. On silleen henkisesti vähän heikko, että luultavasti haluais että joku ulkopuolinen kuten kerho määräis hänelle rajat joiden puitteissa elää, mutta sitten kuitenkin tietää ettei välttis olis luonnetta olla kokeilematta niitä rajoja. Varsinkin kun on piripäätausta.

Tiukkameno
Poliisikoira Rex
Viestit: 283
Liittynyt: Ti Maalis 05, 2019 3:39 pm

Re: WANNA-BE "RIKOLLISET"?

Viesti Kirjoittaja Tiukkameno »

Ei saatana, tuo ei pitkässä juoksussa pääty hyvin, jossain vaiheessa tulee joku joka kattoo kortit.

Avatar
Raven7.62
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 111
Liittynyt: Ma Elo 26, 2019 11:14 am

Re: WANNA-BE "RIKOLLISET"?

Viesti Kirjoittaja Raven7.62 »

Juurikin tuon kaltaisia taustojahan näillä useimmilla on kuten Janita kirjoitti. Ei varmaan ihan hauskinta ja turvallisinta aviomiesmateriaalia ko kaltaiset henkilöt naisnäkökulmaan :(

Ketjun otsikon alle vissiin hiukan jännittänyt äijiä lähtee kirjoittaan. Itselläni on muutama kokemus ko henkilöistä, tai olen siis kuullut että on jouduttu viemään melkoisen pitkälle ennenkuin on loppunut. Tiedän tällä hetkellä henkilön joka käy "kotikaupungissaan" esittelemässä itseään UB miehenä. On saanut jo kriminaalisuuntaan mieltyneet täysi ja alikäiset ikäiset lapsensakkin uskomaan että isi on isoa pamppua jossakin päin suomea. Velanperintää on alettu suorittamaan alle kaksikymppisiltä henkilöiltä "tavoilla joita on lehdistä lukenut". Yksi itsetehty UB:hen viittaava paita on ollut joskus päällään. Olen tässä nyt vähän kintaalla että asiasta tarvitsisi varmaankin ottaa yksi puhelu että loppuu. En kyllä jätä vastaamati em.porukan edustajan yksityisviestiin mikäli sellainen tämän luettuaan saapuu. Ei siinä mitään että elää omaa elämäänsä rottana ja istuu sillointällöin rottaosastolla lyhyitä pätkiä. Ainahan on ollut paskahousuja ja tulee olemaan. Jotensakkin lastensa mukaan vetäminen asioihin, joissa lapset joutuvat tekemään juttuja joita oma pää ei kestä vielä lapsilla ei ole hyvä asia.

Jokainen naisensa on kokenut saman: Petosrahoilla juuri 18-vuotta täyttäneiden luottotietoja hyväksikäyttäen ostettua venettä ja mustangia, esitellään itseä kilomiehenä jne. Punttisali on maistunut tunnin päivässä, horkkaa päälle ja on uskottavassa kunnossa ja kun vetää metaa ym paskoja päälle niin paketti on hyvinkin uskottava. Vielä päälle se että lähes psykopaatin valtavalla uskottavuudella saa henkilöitä ihastumaan itseensä ja saavutuksiinsa niin se on siinä. Naiset saavat turpaansa, juoksevat turvakodista toiseen. Vuodesta toiseen. Kymmenistä vuosista toisiin. Uusi "parisuhde" kun alkaa niin entisiä naisiaan jahtaa mustasukkaisuuksissaan ympäri suomea, piripäissään vuorokausien jahteja halluineen. ja mitä kaikkea saavat kokea ne "teidän lapset" jotka jäivät äideilleen eronne jälkeen asumaan? Pelkoa, itkua ja kauhua kun ikkunoista tullaan läpi ja äitiä lyödään ja potkitaan kuin vierasta sikaa.Isälle kielletään puhumasta "tai äidiltä leikataan käsi irti". Onko tämä kunnon meininkiä?

Ennen oli sanontoja joissa "kyl paha kato kompastuu ain omiin klaffeihinsa" toteutui. Ihan vaan itsestään tai sitten joku vähän avitti. Nykyään kun näitä "wanna-be hännystelijöitä" hyysätään joskus kerdeilläkin niin ois hyvä zekata vähän muutakin taustaa kuin "ollu talossa joo on se kova jätkä". Must pitäs ottaa kautta linjan käyttöön että jos ihan "korkeakoulutasolle" pyrkii niin pyytää ottamaan vaimonsa mukaan bileisiin ja vähän jututtaa siitäkin näkökulmasta että mikäs tää sun Don Juan on oikein miehiään. Varmaa tietoa on, että riesaahan näistä "tämän tason" wanna-be kriminaaleista on ollut iät ja ajat, ja tulee olemaan. Ei siinä muuten mitään, mutta joskus aina välillä tällainen tyyppi pääsee ketjuun "yhdeksi lenkiksi". Ei siinä sitten tarvitsekkaan enää enempää arvuutella miksi niitä "outoja ratsioita" ja lauluja tapahtuu. Tämän tyylin henkilöt kun eivät vaan osaa pitää sitä turpaansa kiinni siitä mitä näkevät ja kuulevat. Ja ketjuhan on aina yhtä vahva kuin sen heikoin lenkki... Ja näin eläkeukkona kun tässä tätä oikein ajattelen, niin fiilis on lähes euforinen kun katson asiassa itsekkin peiliin ja voin sanoa että kertaakaan se en minä ollut. Siis mouhijärven puulaakisarjassa käsipalloa tarkoitan tietenkin.

Hyvää viikonloppua kaikille niin suomalaisille väriyhdistelmille kuin kansainvälisillekkin Suomen maalle! "Rauhaa -ja toimintaa" 8)

Avatar
Raven7.62
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 111
Liittynyt: Ma Elo 26, 2019 11:14 am

Re: WANNA-BE "RIKOLLISET"?

Viesti Kirjoittaja Raven7.62 »

Tiukkameno kirjoitti:
Pe Marras 22, 2019 9:24 am
Ei saatana, tuo ei pitkässä juoksussa pääty hyvin, jossain vaiheessa tulee joku joka kattoo kortit.
Täsmälleen näin.

Nahkapatti
Alibin satunnaislukija
Viestit: 52
Liittynyt: To Touko 03, 2018 8:18 am

Re: WANNA-BE "RIKOLLISET"?

Viesti Kirjoittaja Nahkapatti »

Tähän ketjuun sopii hyvin ilmeisesti oulun(?) alueella jokunen vuosi sitten "vaikuttanut" "jengi" joka varasteli muunmuassa kukkapurkkeja ja stereoita ja myi niitä sit facebookissa. Tästä oli ylilaudalla joskus pitkä lanka screenshotteine ja naamakuvia tyypeistä, oisko jopa liivitkin olleet näillä, ei toki prätkistä tietoakaan. Tunnukset kuitenkin. En kuollaksenikaan muista tän "rikollisryhmän" nimeä mutta muistaakseni tää ryhmä lopetettiin sit muiden alueilla vaikuttaneiden porukoiden toimesta. Tiedän yhden "jäsenen" nimeltä, sukunimi kylä pohjoisessa. Kerrassaan huvittavaa sakkia.

Tovi
Sofia Karppi
Viestit: 436
Liittynyt: Su Marras 22, 2015 12:18 pm

Re: WANNA-BE "RIKOLLISET"?

Viesti Kirjoittaja Tovi »

Raven7.62 kirjoitti:
Pe Marras 22, 2019 6:32 pm
En kyllä jätä vastaamati em.porukan edustajan yksityisviestiin mikäli sellainen tämän luettuaan saapuu.
Näissä mopojengi -ketjuissa näitä fanipoikia kyllä riittää. Yks harvoja oikeasti naurattaneita juttuja tällä palstalla oli, kun joku papukaija täällä toisti sen Bandidos pomo Tapio Mikälieneen sanoja siitä, kuinka poliisi oli pidättänyt jonkun jengivaatetuksen vuoksi vaikka sillä oli kuulemma villapaita päällä. Niin lapsellista väkeä, ettei ole ees omia juttuja vaan pitää silmät kirkkaina toistella isojen poikien sanomisia. Ja ketjuissa vielä puolustella näitä ja paheksua poliisin toimia kun ratsaavat salakapakoita 😄

Avatar
Raven7.62
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 111
Liittynyt: Ma Elo 26, 2019 11:14 am

Re: WANNA-BE "RIKOLLISET"?

Viesti Kirjoittaja Raven7.62 »

Nahkapatti kirjoitti:
Pe Marras 22, 2019 8:43 pm
Tähän ketjuun sopii hyvin ilmeisesti oulun(?) alueella jokunen vuosi sitten "vaikuttanut" "jengi" joka varasteli muunmuassa kukkapurkkeja ja stereoita ja myi niitä sit facebookissa. Tästä oli ylilaudalla joskus pitkä lanka screenshotteine ja naamakuvia tyypeistä, oisko jopa liivitkin olleet näillä, ei toki prätkistä tietoakaan. Tunnukset kuitenkin. En kuollaksenikaan muista tän "rikollisryhmän" nimeä mutta muistaakseni tää ryhmä lopetettiin sit muiden alueilla vaikuttaneiden porukoiden toimesta. Tiedän yhden "jäsenen" nimeltä, sukunimi kylä pohjoisessa. Kerrassaan huvittavaa sakkia.
Tietäen alueen, ihmettelen ettei ole isketty triumphin rintaliivejä kaulan ympäri ja oulujokeen pelkkä menolippu :D :D Kaikenlaista toheloa sitä löytyy. Esimerkki tarinassani ko henkilö kyllä muutti pohjoiseen, mutta on tehnyt comebäkkiä "keskisuomen kautta etelään". Hauska toi kukkapurkkien varastelu :D Sopisi hyvin ko henkilön jälkikasvun toilailuihin

Avatar
Raven7.62
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 111
Liittynyt: Ma Elo 26, 2019 11:14 am

Re: WANNA-BE "RIKOLLISET"?

Viesti Kirjoittaja Raven7.62 »

Tovi kirjoitti:
Pe Marras 22, 2019 10:34 pm
Raven7.62 kirjoitti:
Pe Marras 22, 2019 6:32 pm
En kyllä jätä vastaamati em.porukan edustajan yksityisviestiin mikäli sellainen tämän luettuaan saapuu.
Näissä mopojengi -ketjuissa näitä fanipoikia kyllä riittää. Yks harvoja oikeasti naurattaneita juttuja tällä palstalla oli, kun joku papukaija täällä toisti sen Bandidos pomo Tapio Mikälieneen sanoja siitä, kuinka poliisi oli pidättänyt jonkun jengivaatetuksen vuoksi vaikka sillä oli kuulemma villapaita päällä. Niin lapsellista väkeä, ettei ole ees omia juttuja vaan pitää silmät kirkkaina toistella isojen poikien sanomisia. Ja ketjuissa vielä puolustella näitä ja paheksua poliisin toimia kun ratsaavat salakapakoita 😄
No nehän aktivoituvat yleensä näin viikonloppuisin öiseen aikaan loistamaan erilaisilla alustoilla. Meinaan kirjoittelemaan suuria ja juuri niinkuin kerroit, apinoimaan humalassa erinäisiä esim haastatteluita. Kännikangstereita siis. Lehdistä lukien kopioidaan toimintatapoja, vähän niinkuin Aarnio kopioi Miikan huumausianeorganisaatiota, tosin jari poika ei lukenut lehdistä vaan kopioi siitä maailmasta missä "töitä" teki. Mitä suuret edellä -sitä pienet perässä. Mitä olen kuullut, niin tositekijät joskus harvoin kiroitellessaan nettiin eivät provosoidu anonyymeistä kirjoitteluista. Vimmainen väittely ja vihan kirjoittelu on oikeasaan käsi-kädessä siinä miten oikeassakin elämässä ollaan=ei ole rajoja. Kuulin joskus että ysärillä perattiin aika huolella joistakin porukoista henkilöitä joille "päihteet eivät sovi". Tämä tähän siksi, että aikalailla paljastaa kirjoittajan persoonaa mitä ja etenkin miten kirjoittaa. Itse en kenenkään kirjoitteluihin "puutu", kuten elämässänikin, pidän huolen omista asioistani, en muiden. No joooo lähti se kuuluisa mopo hiukan käsistä mutta pannaan tulemaan.

gixxer
Alibin satunnaislukija
Viestit: 50
Liittynyt: To Syys 04, 2014 12:48 am

Re: WANNA-BE "RIKOLLISET"?

Viesti Kirjoittaja gixxer »

Sons of anarchy vaatteiden pitäjät.

Avatar
PiikkiSika
Vic Mackey
Viestit: 1930
Liittynyt: To Tammi 14, 2016 11:52 pm

Re: WANNA-BE "RIKOLLISET"?

Viesti Kirjoittaja PiikkiSika »

Mitä pienempi kylä - sitä enemmän ihan sika kovii äijiii...JEP.

Sivustamulkoilija
Roger Murtaugh
Viestit: 864
Liittynyt: To Kesä 21, 2018 1:57 pm

Re: WANNA-BE "RIKOLLISET"?

Viesti Kirjoittaja Sivustamulkoilija »

Raven7.62 kirjoitti:
Pe Marras 22, 2019 11:44 pm
Tovi kirjoitti:
Pe Marras 22, 2019 10:34 pm
Raven7.62 kirjoitti:
Pe Marras 22, 2019 6:32 pm
En kyllä jätä vastaamati em.porukan edustajan yksityisviestiin mikäli sellainen tämän luettuaan saapuu.
Näissä mopojengi -ketjuissa näitä fanipoikia kyllä riittää. Yks harvoja oikeasti naurattaneita juttuja tällä palstalla oli, kun joku papukaija täällä toisti sen Bandidos pomo Tapio Mikälieneen sanoja siitä, kuinka poliisi oli pidättänyt jonkun jengivaatetuksen vuoksi vaikka sillä oli kuulemma villapaita päällä. Niin lapsellista väkeä, ettei ole ees omia juttuja vaan pitää silmät kirkkaina toistella isojen poikien sanomisia. Ja ketjuissa vielä puolustella näitä ja paheksua poliisin toimia kun ratsaavat salakapakoita 😄
No nehän aktivoituvat yleensä näin viikonloppuisin öiseen aikaan loistamaan erilaisilla alustoilla. Meinaan kirjoittelemaan suuria ja juuri niinkuin kerroit, apinoimaan humalassa erinäisiä esim haastatteluita. Kännikangstereita siis. Lehdistä lukien kopioidaan toimintatapoja, vähän niinkuin Aarnio kopioi Miikan huumausianeorganisaatiota, tosin jari poika ei lukenut lehdistä vaan kopioi siitä maailmasta missä "töitä" teki. Mitä suuret edellä -sitä pienet perässä. Mitä olen kuullut, niin tositekijät joskus harvoin kiroitellessaan nettiin eivät provosoidu anonyymeistä kirjoitteluista. Vimmainen väittely ja vihan kirjoittelu on oikeasaan käsi-kädessä siinä miten oikeassakin elämässä ollaan=ei ole rajoja. Kuulin joskus että ysärillä perattiin aika huolella joistakin porukoista henkilöitä joille "päihteet eivät sovi". Tämä tähän siksi, että aikalailla paljastaa kirjoittajan persoonaa mitä ja etenkin miten kirjoittaa. Itse en kenenkään kirjoitteluihin "puutu", kuten elämässänikin, pidän huolen omista asioistani, en muiden. No joooo lähti se kuuluisa mopo hiukan käsistä mutta pannaan tulemaan.
Tosta että Aarnio olis kopioinut joltain jotain niin epäilen,Aarnio pojalla oli kuitenkin ihan eri tavalla eri resurssit toiminnassaan,jos niitä tosiaan oli siinä määrin kun mistä tuomioistuimet tuomion on antanut noissa huume puolen jutuissa.kaikesta ei kyllä todella ollut vedenpitävää näyttöä.mutta niin,tarkoitatko Miikalla Kortekalliota?jos niin,niin miten olisi mahdollisesti häntä kopioinut?ihan siis mielenkiinnostani kysyn :mrgreen:

putsari
Adrian Monk
Viestit: 2954
Liittynyt: Su Loka 22, 2017 8:04 pm

Re: WANNA-BE "RIKOLLISET"?

Viesti Kirjoittaja putsari »

PiikkiSika kirjoitti:
Su Marras 24, 2019 12:11 am
Mitä pienempi kylä - sitä enemmän ihan sika kovii äijiii...JEP.
PiikkiSika on kylässä kuin kylässä kovin karjumurre. Röh röh nöff nöff ja hau hau.

Miksi kukaan haluasi ehdon tahdoin olla luuseri, edes vale sellainen?
JammuSetä kirjoitti:
Ma Loka 05, 2020 11:37 am
Ja tarkennan että en tunne mikäänlaista vetovoimaa naisiin, siis seksuaalisessa mielessä.

Avatar
Raven7.62
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 111
Liittynyt: Ma Elo 26, 2019 11:14 am

Re: WANNA-BE "RIKOLLISET"?

Viesti Kirjoittaja Raven7.62 »

Joku siitä puhui että oli kuullut jostakin. Miikan ja Aarnion, Aarnion puolelta "aktiivisesta ystävyydestä". Näinhän se meni että Jari oli pikkupoika joka sovitti itselleen jo kasarilla hellvetin suuria saappaita. Kun suuruudenhullulle ei riittänyt poliisipiireissä respect niin "jokin ihmeellinen voima" ajoi jarin kuvioihin joissa sitten sai enemmän vastinetta addiktiolleen. Toiset vetävät kamaa toiset perustavat(Veijo Balzar)omia lahkojaan ja addiktoituvat valtaan kuten käsikassaransakkin. Jotkut lähtevät herran joukkoihin ja jotkut muihin kerhoihin. Aarniolla oli ongelmana se,että kuten kaikki muutkin historiamme suuruudenhullut: Hänelle ei riittänyt mikään. Valtakuviot huumemaailmassa houkuttelivat Jaria pelaamaan varman päälle, jota ei enää tuolla tasolla "suht yksin" kyetä tekemään. Kun on hellvetisti tekemistä laajoilla kansainvälisillä "porukoillakin", että pysyttäis edellä eikä ihan hirveän paljon ratsioita olisi vääriin paikkoihin/aikoihin. Tiedän, ja näen sivustamulkoilija etten vastannut tarkoin esittämääsi kysymykseen. Olen pahoillani mutten osaa, arvailuja vain.

MUTTA JOTTA tästä ei tulisi "Aarnio postaus", niin eikös sen luulisi olevan slevinpäin aika hävettävää ja pelottavaakin, kun humalassa/porskeissa herätään todellisuuteen ja piilotellaan pyöräkellariin sitä itse tekemää täysjäsenpaitaa :D

KYSYMYS!?


Nyt tarkkana... Mikä on se raja, jonka tällainen ilmiö ylittää että siihen puututaan? Jokaisella kerholla lienee omat puintipalaverinsa. Kaveri vaan kertoi jostakin porukasta jolla oli tämä ollut aika selkeä. Itse ne näistä tiedä, kuten en mistään muustakaan ja lähellä on aika etten enää kuselle itse kävele saatikka tiedä yhtikäs mitään. Mikä on raja, mikäli "esiinnytään jonkin olemassaolevan kerhon jäsenenä tahi sellaisen alihankkijana, eikä mitään koskaan ole ollutkaan?

Jos joku on joskus tällaisesta kuullut kaverin joltakin kuulleen, niin mielenkiintoista olis nähdä raja, sekä miten asiaa on perattu :shock: :D :D

Vastaa Viestiin