WANNA-BE "RIKOLLISET"?

Sana on vapaa, jos uskaltaa...
Avatar
Scruffy
Martin Riggs
Viestit: 646
Liittynyt: Pe Kesä 21, 2013 8:19 pm

Re: WANNA-BE "RIKOLLISET"?

Viesti Kirjoittaja Scruffy »

Ja joku on keskustellut itsensä kanssa mutta unohtanut vaihtaa nimimerkkiä vai mitä ihmeen höyryilyä tuossa jokunen viesti takaperin oikein on tapahtunut.
Jail's not so bad. You can make sangria in the toilet. Course, it's shank or be shanked.

Avatar
PiikkiSika
Vic Mackey
Viestit: 1930
Liittynyt: To Tammi 14, 2016 11:52 pm

Re: WANNA-BE "RIKOLLISET"?

Viesti Kirjoittaja PiikkiSika »

Rise kirjoitti:
To Tammi 23, 2020 11:41 pm
Ilari Sahamies tosiaan uhoaa HE nimiin oikeen urakalla!!
Miks ei - onhan kaverilla osaamista jota 99'%:lla populaatioista ei ole, kunhan ny ei liikaa uhoa - joku voi pitää ei hyvänä ja urpona semmosta touhua.

dipidii
Susikoski
Viestit: 46
Liittynyt: La Joulu 21, 2019 12:51 am

Re: WANNA-BE "RIKOLLISET"?

Viesti Kirjoittaja dipidii »

Rise kirjoitti:
To Tammi 23, 2020 11:41 pm
Ilari Sahamies tosiaan uhoaa HE nimiin oikeen urakalla!!


Ei ole hän.

Tarkkasilmäinen saattaisi huomata ettei sahamies ole näyttelijä.

Tämä ei ole muutenkaan oikea tapa käsitellä asiaa, vaikka sanojeni takana seisonkin, ei näin.

Altistaa lynkkaamiselle ja se ei ole oikeudenmukaista toimintaa.

Tulkoon nimi julki myöhemmin jos on tullakseen ei spekulointien kera.

Pyytäisin ylläpitoa ystävällisesti poistamaan aikaisemmat viestini.
Viimeksi muokannut dipidii, Su Tammi 26, 2020 2:12 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

dipidii
Susikoski
Viestit: 46
Liittynyt: La Joulu 21, 2019 12:51 am

Re: WANNA-BE "RIKOLLISET"?

Viesti Kirjoittaja dipidii »

Rise kirjoitti:
Pe Tammi 24, 2020 12:34 am
dipidii kirjoitti:
Ke Tammi 15, 2020 9:36 pm
dipidii kirjoitti:
Ti Tammi 07, 2020 10:17 pm
On kokemusta.

esim. eräs julkisuudessa pysyvä näyttelijä ja pokeripelaaja joka elvistelee HE kerho käynneillään, huumaa ja raiskaa. En tiedä montako raiskausta on tehty niin että ei ilmoitettu poliisille koska kokapää esittäytyy HE jäsenenä, ei suoranaisesti tietenkään mutta naisille. Mitä mahtaa tehdä HE:n imagolle jos siellä tosissaan pyörii? Koka velat vai imago?

Uskon että monella on moraali, naisiin ja lapsiin ei kosketa. Usea haluaa vain sen oman talouden kuntoon vaan on näitä nistejä jotka kerran kävivät kerholla ja sen takia kuvittelevat olevansa vapaa kaikesta, koska HE:n nimeen voi tehdä mitä haluaa, vaikka naisille. Ei anna kauhean hyvää kuvaa kerhosta, suojella näitä.

Miksi tätä ei pyynnöstä huolimatta poistettu että joo kyseinen henkilö ei liity kyseiseen järjestöön mitenkään muuten kuin naisille esiintymällä. Samat bileet, eri kerho. Ehkä velka. Poistaisitteko tämä ettei nyt vain sattuis mitään. Tahraa turhaa kunnollisten mainetta. Se että joku sanoo käyneensä kerholla ei ole sama kuin olisi jäsen!
Entäs kun kyseinen kusipää väittää olevansa jäsen??


No väittäkööt, tämä ei ole se kanava missä asioita hoidetaan ja aiheuttaa turhaa spekulointia muissa ihmisissä.

Nyt jo turhaan vedetty nimi tähän joka ei liity mitenkään tapaukseen.

Juujaa
Martin Riggs
Viestit: 634
Liittynyt: Ke Elo 08, 2012 8:21 am

Re: WANNA-BE "RIKOLLISET"?

Viesti Kirjoittaja Juujaa »

Joskus sata vuotta sitten sai baarissa melkoisen makeat naurut.
Todella kovassa humalassa ollut n50v mies uhosi tupakkakopissa tuntemattomalle tyypille. Uhkaili kavereillaan ja vihjaili siihen suuntaan että jr tyyppejä enemmänkin kavereina.
Hauskaksi asian teki se että henkilö ketä uhkailtiin sattui kuulumaan ihan oikeasti liiviporukoihin täysjäsenenä.

Tosi mukava tyyppi ja egokin kesti suhtautua tähän urpoon huumorilla. Varmasti kyseisen bändin jäsenistä suurin osa olisi katsonut kortit.

Avatar
Spurgumies
Neuvoja-Jack
Viestit: 565
Liittynyt: Ti Elo 28, 2012 10:13 pm

Re: WANNA-BE "RIKOLLISET"?

Viesti Kirjoittaja Spurgumies »

Tämä WANNABE-rikollisuus ja "piireihin kuuluminen" on nykyään niin pop.. on katsottu liikaa Sons of Anarchya, Top Boyta, Pusheria, Drug Lord´s 8-palloa sun muita leffoja ja sitten hehkutetaan joko nykyisellä tai entisellä "piireihin kuulumisella" vaikka sitten nistiluolissa pyörimisellä.. :lol: :lol: :lol: Kaikkein huipuinta on että tätä osaavat myös naisetkin.. on mukamas "yhteyksii vähän sinne sun tänne" .."tunnetaan tyyppei".. ainoastaan TUPAKANPOLTTO on nykyään halveksinnan kohteena.. jos joku vetää heroiinia suoneensa päivittäin.. silä saa "kovan kundin" ja "kovan friidun" maineen ja sitten voi elvistellä..

Kardemumma

Re: WANNA-BE "RIKOLLISET"?

Viesti Kirjoittaja Kardemumma »

Suomalainen rikollismaailma on tässä videossa tiivistettynä: https://www.youtube.com/watch?v=AX6S7PcMy50
Uhotaan mattoveitsellä viiltelystä ja hakkaamisesta ja keksitään velkoja (liivijengit). Kakkahousuja, jotka ei pärjää yhteiskunnassa.

horrorpop
Armas Tammelin
Viestit: 74
Liittynyt: Ke Heinä 23, 2008 12:32 pm

Re: WANNA-BE "RIKOLLISET"?

Viesti Kirjoittaja horrorpop »

No mitäs kokemuksia on näistä jenkkiautoporukoista, joissa aika paljon näkyy nahkaliivikerhoja? Niissäkin taitaa olla presidentit ym. hierarkia, ja kova uho ainakin usein päällä. Ehkä sikailee näkyvämmin kuin pyöräporukat, mutta onko sit vaan wannabe-kovaa jätkää vai liittyykö näihin jotain hämärätouhuja?

snake
Armas Tammelin
Viestit: 75
Liittynyt: La Helmi 09, 2013 7:04 pm

Re: WANNA-BE "RIKOLLISET"?

Viesti Kirjoittaja snake »

Jokapaikassa hämärätouhuja on ihan poliisijohtajistoa myöden.

Avatar
On Anoi Kaa
Ben Matlock
Viestit: 8563
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: WANNA-BE "RIKOLLISET"?

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Onhan noita ehtinyt vastaan tulla nyrkkeilyn ja painin moninkertaisia mestareita, jotka olivat alkaneet muka-gangstoiksi. Eipä siinä, on niitä Suomen mestareita ihan oikeinakin rikollisena yleisurheilusta tappelulajeihin.

Eräs hassu juttu tuli mieleen. Olin joskus tekemisissä yhden paksun pojan kanssa. Hän pukeutui aina tunnetun jörjestön support-kamoihin ja pyrky ylöspäin oli kova, patsasteli ja uhosi lähiökuppiloissa välillä. Ajeli skootterilla jouset lintassa ja esitti jengiläistä, olihan hänellä kaksipyöräinenkin!

Minä pidin häntä melko hönönä, mutta hänestä paljastuikin realistinenkin puoli. Eräänä iltana törmäsin häneen ja käveltiin talvisessa yössä hetki kaikessa rauhassa, kun oli yhteinen matka lähiökuppilaan. Rauhallinen tunnelma muuttuikin äkkiä hieman hassuksi, kun tämä heppu, laiha läski ja olkoot nimi nyt vaikka Könö(nimi muutettu), pyysi minua opettamaan kuinka lyödään.
Jouduin pidättelemään naurua, mutta pyysin Könöä näyttämään kuinka lyö. Toden totta, ei osannut lyödä eli tunnisti puutteensa ja pyrki sitä korjaamaan. Naureskeleva asenteeni muuttuikin auttavaksi ja lopulta käytiin salilla lyömässä ja tutustutun Könön nyrkkeilypiireihin.

Könö kulkee tänäkin päivänä support-kuteissa, mutta käy myös kuntonyrkkeilyssä. Skootterin jouset eivät enää ylikuormitu ainakaan aiemmassa määrin jaon kuulemma saanut vähennettyä nestettä kerääviä ja ruokahalua lisääviä lääkityksiä, kun olo ja itsetunto on kohentunut. En tiedä esittääkö vielä kerholaista vai pitääkö supportkamoja vain rakkaudesta poikiin? Mulle se ei totuutta kertoisi, vaan siellä baarissa tietäisivät, missä lie nykyään käykään. Parin bisshen jälkeen alkoi ennen uho, mutta josko ikä ja kohentunut itsetunto olisi sitä ainakin vähentänyt?

Ikinä ei tietääkseni ole kerhoa lähestynyt, vaan välikäsien kautta kuuntelee "isojen poikien" juttuja. Mikäpä siinä, harmiton heppu joka ei kuitenkaan sillä tavalla tietääkseni uhonnut, että joku olisi pitänyt Könöä säkkinä. Helvetillinen harrastuneisuus sillä kaverilla ja mikäpä siinä, onhan joillakin joku star wars -fetissi, mihin upottavat tuhansia euroja...


Avatar
Rottanaama
Alokas
Viestit: 2
Liittynyt: Pe Loka 16, 2020 5:10 pm

Re: WANNA-BE "RIKOLLISET"?

Viesti Kirjoittaja Rottanaama »

Paljon tykkäävät kyllä uhota kuinka "heidän suuret ja koko maan kattavat verkostot löytää kenet tahansa, mistä tahansa".
Todellisuudessa 100% ajasta toi "verkosto" on tasoa: Make-serkku Keravalta, pari vanhaa yläastetuttua Lahdesta ja joukko diilereitä omasta kotikaupungista.
Jos on rottaillut itsensä sellaiseen tilanteeseen, että pitää vaihtaa maisemaa, niin riittävä toimenpide on muuttaa toiselle kunnalle ja poistaa sosiaaliset mediat joissa on omalla nimellä. Olettaen että eivät tunne jotain sun sukulaisia myös joita voivat sitten härnätä.

Avatar
On Anoi Kaa
Ben Matlock
Viestit: 8563
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: WANNA-BE "RIKOLLISET"?

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

^
Pakko kommentoida näin vanhempana valerikollisena onnistunutta nikkiä ja avatarta! Suuresti ilahduttavia asioita ovat minulle ainakin ja kommenttikin täysin paikkansapitävä, mitä keskivertorottaan tulee. Toki aina välillä ilahduttavaa luettavaa/kuultavaa, kun 20e takia menty jopa naapurikaupunkiin ja kidutettu eri tavoin useita ihmisiä, jotka vieläpä vääriä. Siinäpä vasta rikollista eliittiä.

Itse tylsistyin joitakin vuosia sitten ja aloin valeliikemieheksi. Nykyään minulla on asiakkaita eri puolilla maailmaa ja useilta eri aloilta, lähinnä kuitenkin laivojen isoja huoltotöitä ostavilta ja kiinteistöalalta. On hyvä laittaa heitä tekemään isoja selvityksiä ja kaivelemaan kaikenlaista tietoa omilta asiakkailtaan. En tunne mitään huonoa omaa tuntoa, sillä itse asiassa autan heitä harjoittamalla heitä. Suosittelen kaikille! Jos tylsii ja vituttaa, niin ala valeliikemieheksi ja rakenna oma bisnesimperiumisi valitsemallasi alalla - et tarvitse mitään lupia. Pelkkä luuri ja sähköposti riittää.

Voi aloittaa pienestä vaikkapa vuokraamalla edullisia asuntoja opiskelijoille tms! Se on silläkin tavalla hyödyllistä, että kaikki bisnes on wannabe-bisnestä siihen asti, kun laitetaan oikeat nimet oikeisiin lappuihin. Sen verran tullut kuitenkin tehtyä oikeitakin töitä, että pääsin melko helposti alkuun, mutta aloittaa voi ihan nollastakin. Netistä löytyy paljon ammattisanastoa ja muuta paskaa. Se on hienoa hommaa ja otan roolini niin, että he saavat siinä hyvää harjoitusta, vähän kuin suomalaisnyrkkeilijä pääsisi sparraamaan tysonin kanssa. Seuraava heidänkin asiakas voi kuitenkin olla oikea.

Nykyään monet sukulaisetkin olettavat minun olevan kansainvälinen liikemies, joka sai muutettua elämänsä täysrikollisesta tähän. He eivät vaan tiedä sitä, että olin aikanaan myös valerikollinen ja valejengipomo. Olihan minulla toki niitä elämämkolulaisia alaisina, jotka kuvittelivat oikeasti kuuluvan jengiin ja tärkeänä postasivat jotain paikkoja monta yötä putkeen mihin vaan heitä käskinkään, Sitten yksi päivä vaihdoin paikkakuntaa ja nauroin paskaisesti.

PS. Näyttelijästä kun täällä puhuttiin, niin ei ole sama, mutta ihan täysi mulkku oli joskus 20v sitten kuitenkin sekin. Siis V. Virtanen. Tuli vittuilemaan ja tönimään flipperin ääressä erään kesäfestarin luona niin pakko oli jo vähän pehmeästi pyörittää. Ei ollut tappelija, kova uhoamaan kyllä. Monellä näyttelijällä on vissiin nuorempana kusta päässään, laji varmaan vaatii jollain tavalla suurta egoa ja se alkaa muovautumaan myöhemmin ihmismäiseksi paitsi joillakin, jotka ovat mulkkuja aina. Tästä miehestä olen kuullut jo kauan sitten, että on asiamies ja silloin oli toki kekkulissakin, mutta julkkiksen ei kyllä kannattaisi ikinä reuhata.


Avatar
Spurgumies
Neuvoja-Jack
Viestit: 565
Liittynyt: Ti Elo 28, 2012 10:13 pm

Re: WANNA-BE "RIKOLLISET"?

Viesti Kirjoittaja Spurgumies »

Mä olen taas soluttautunut Vapaamuurareihin, Illumnateihin ja Bildenbergiläisiin, jaan salaista "rokotetietoa" netissä eri nimillä ja olenkin saanut koko Telluksen sekaisin

Vastaa Viestiin