Antifa

Sana on vapaa, jos uskaltaa...

Valvojat: Raid, Moderaattorit

odin
Alibin satunnaislukija
Viestit: 108
Liittynyt: Pe Kesä 27, 2008 1:21 am

Viesti Kirjoittaja odin » Ti Joulu 09, 2008 5:18 pm

Lisäksi, se miten hesari onnistuu tekemään vastakohtaisen tulkinnan kuin lukuisat (myös oikeisto-) lehdet tekevät ruotsissa jää edelleen mysteeriksi

kuten sanoin hesari oli todennäköisesti käyttänyt materiaalinaan ihmisten ja eri toimittajien kuvaamaa videomateriaalia mistä näkyy asioitten oikea kulku!!!

ja kerran vielä murhapoltosta,niin siitä ei ole pidätetty natseja ja koko juttu perustuu vaan olettamuksiin!!

odin
Alibin satunnaislukija
Viestit: 108
Liittynyt: Pe Kesä 27, 2008 1:21 am

Viesti Kirjoittaja odin » Ti Joulu 09, 2008 8:39 pm

Odin lässytti paljon ja kyseli juttuja, joihin on jo muutamaan kertaan vastattu.

ensinnäkään sä et ole jardine vastannu yhteenkään kysymykseen kunnolla!!kierrelly ja kaarrellu vaan asian ympärillä!!

Kake
Parranpäristäjä
Viestit: 81
Liittynyt: Ma Joulu 10, 2007 2:11 pm

Viesti Kirjoittaja Kake » Ke Joulu 10, 2008 3:37 am

Fakta on että rikollisella toiminalla Antifa ei painosta marginaaliin ketään muuta kuin itsensä, minne se toki kuuluukin.

Rikollisella toiminnalla se myöskin alentaa itsensä täsmälleen samalle tasolle kuin natsit, minne se toki kuuluukin.

Jardine
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 47
Liittynyt: Ma Loka 13, 2008 10:34 am

Viesti Kirjoittaja Jardine » To Joulu 11, 2008 4:21 pm

odin kirjoitti:Lisäksi, se miten hesari onnistuu tekemään vastakohtaisen tulkinnan kuin lukuisat (myös oikeisto-) lehdet tekevät ruotsissa jää edelleen mysteeriksi

kuten sanoin hesari oli todennäköisesti käyttänyt materiaalinaan ihmisten ja eri toimittajien kuvaamaa videomateriaalia mistä näkyy asioitten oikea kulku!!!

ja kerran vielä murhapoltosta,niin siitä ei ole pidätetty natseja ja koko juttu perustuu vaan olettamuksiin!!
Jos oot lukutaitoinen ja kiinnostunut niin noista kaikista linkeistä löytyy kyllä tiedot. Väännetään vielä kerran rautalangasta.

Esim. Hesari: Kaksi ihmistä hakattiin sairaalakuntoon jo lauantaina, kun ääriainekset tappelivat keskustassa uusnatsien jakaessa lentolehtisiään ohikulkijoille.

Kyseessähän ei ollut tappelu vaan uusnatsit hyökkäsivät kahden vasemmistopuolueen (Rättvisepartiet Socialisterna) jäsenen kimppun ja pahoinpitelivät heitä mm. hyppimällä toisen tyypin pään päällä hänen oltuaan jo hetken aikaa tajuttomana. Claimasivat omilla sivuillaan hakanneen afalaisen, mitä siis eivät tehneet. Googlaa jos kaipaat lisätietoa, nyt ei jaksa...

Hesari: Silloin uusnatsit marssivat joka vuosi Salemissa Tukholman lähellä soihtukulkueena kunnioittaakseen maahanmuuttajanuorten hengiltä pieksemän ruotsalaisnuoren muistoa.

sanotaan nyt ääneen, ettei jää epäselväksi: En luonnollisesti hyväksy Danielin murhaa, MUTTA äärioikeistonpropaganda sen varjolla vaan on jotain, jota en odottanut hesarilta/hyväksy. Tuo tappelutarina on kuin suoraan info-14/Salemfondenin julistuksista.

Oikeasti asia meni näin: uusnatsi-Daniel kuoli yhden vankimielisairaalaan tuomitun ihmisen tekemiin puukoniskuihin, ei maahanmuuttajajengin pahoinpitelyyn. (Sai toki ennen kuolemaansa turpaansa maahanmuuttajanuorilta joiden ystävää oli ahdistellut). Tarkistakaa esim. tuomioistuimien pöytäkirjat, ne saa ruotsissa yhtä helposti kuin Suomessa.

Hesari: vastamielenosoittajia oli ainakin Tukholmassa selvästi enemmän pitää sisällään oletuksen, että Lundissa, jossa oli antirasisteja 500-1000 ja natseja noin 60-70, ei välttämättä olisi ollut näin.

Lopputulema, Hesari vääristää ja tulkitsee asiat uusnatseille eduksi.

Avatar
On Anoi Kaa
Sherlock John Holmes
Viestit: 5932
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re:

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » La Joulu 15, 2018 10:06 am

Vastaan tuli uutinen Usassa järjestetystä #himtoo -kulkueesta, mitä antifa tuli tietysti väkivaltaisuuksin häiriköimään, sillä miehet ovat lähtökohtaisesti pahoja heidän mielissään. Etenkin valkoihoiset.
Tyypillinen ja huvittava toiminta tallentui videolle, nuori nainen räyhäsi ja miehet antoivat hänen räkiä usein ja jopa lyödä - sitten naiselle kävi huonosti...
https://twitter.com/MrAndyNgo/status/10 ... 6316392449

Aina välillä tulee vastaan tarina, missä sanotaan kuinka palsta oli ennen parempi ja kuinka se on nyt rasistien mellastuskenttä. Minulla on muutama mielipide aiheesta:
1. Tasoa on selvästi joissakin ketjuissa ollut, mutta niin on nytkin. On myös niitä ketjuja, etenkin vanhoissa, jotka on paskottu ihan pilalle aiheen vierestä kirjoittamisen ja samalla keskinäisen kinailun takia. Tämä ketju hyvä esimerkki. Esimerkkinä paskomisesta on nimimerkki Jardine, jonka järjenjuoksua sain lukea parinkymmenen viestin verran. Tämän ketjun hän aktiivipaskoi kirjoittamalla melkein kaikista muista paitsi näistä "antifastisiksi" häiriköiksi naamioituvista terroristeista.

Usan sisäisen turvallisuuden viranomaiset luokittelivat antifan terroristiseksi järjestöksi viimeistään vuonna 2016, paljastaa Politico, joka oli nähnyt asiaan liittyvät dokumentit vuonna 2017.
Charlottesvillen kuolemantapauksen vaatineet väkivaltaisuudet pakottivat Obaman hallinnon viranomaiset heräämään poliittisen vasemman laidan järjestyneisiin väkivaltaisuuksiin.*
Kerran ketju on mitä on, herättelen sitä melkoisen poukkoilevalla viestillä, missä yhteenvedetään joitakin aiemmin kirjoitettuja asioita ja pedataan uudelle.
2. Maailma ja Suomi on melkoisen erilaisessa tilassa kuin kymmenisen vuotta sitten.
3. Harvoin kukaan tasonvalittajista on tehnyt paljoakaan foorumin tason eteen. Ehkä ovat aktiivisia lukijoita sitten? Mielestäni tulisi näyttää esimerkkiä siitä paremmasta kirjoittamisesta, jos nykyiset eivät kelpaa.

Muutamaa sivua aiemmin viitataan antifan sisarjärjestö "Vapaaliikkuvuus" -sivustoon(lainaus alempana), se on tph-aktiivihaalija ja toimii rinnakkain antifan kanssa toisten mielenosoituksia häiriköimässä ja jäsenistö onkin osin samaa helposti agitoitavaa joikkiota, joka toisaalta vastustaa auktoriteetteja, mutta joita todellisuudessa viedään kuin pässiä narussa.

Molemmat ovat kuuluisia siitä, että saavat joutilasta roskaväkeä nopeasti paikalle häiriköimään ja he kokoontuvat usein osoittamaan mieltään vastoin lakia. Antifan ja sen rinnakkaisjärjestöjen jäsenistö ei ole mitään suurta joukkoa, missä tunnetaan toisiaan ja me-henkeä nostatetaan kokouksissa, vaan jäsenistöä johdatellaan lähinnä netin avulla demografian ollessa naisvaltaista yliopisto-opiskelijanaista joillakin piparin perässä juoksevilla natseja siellä täällä näkevillä "miehillä vahvistettuina" (lainausmerkit, koska pääosin ovat naamioituneita biologisia miehiä, joista usea kärsii sukupuoli-identiteettihäiriöstä ja sukupuoli voi olla tänään nainen ja huomenna vaikka postilaatikko, ihan mille itsestä tuntuu.

Yliopistokin loppuu aikanaan ja jäsenissä onkin huomattava määrä humanistisia tieteitä lukeneita työttömiä kandeja ja maistereita, opintopudokkaita on lähteeni mukaan myös reilusti ja näistä lähtökohdista onkin hyvä motivaatio lähteä rapauttamaan yhteiskuntaa erinäisin toimin. Haitallisin tällä hetkellä on muslimisiirtolaisten haaliminen ja hyysäily.
Jardine kirjoitti:Mielestäni http://www.vapaaliikkuvuus.net -tyyppiset hankkeet kyseenalaistavat rasismia tehokkaammin kuin esim. AFA, joka lähinnä keskitty rasistien estämiseen, (joka tietenkin on äärimmäisen tärkeää jos järjestäytyneitä rasisteja löytyy).
Tuosta Outi Poppin hyysäämästä sivustosta voi olla montaa mieltä, mutta tavoite vaikuttaa selvälle: Saada mahdollisimman paljon Suomeen soputumatonta joutoväkeä pääsemään ja jäämään Suomeen mm. hakemuskikkailun avulla. Kysymyksiä herättävä on myös etusivulla oleva rahankeräys:
"Lahjoitetut varat päätyvät kokonaisuudessaan siirtolaisten hyväksi ilman hallinnollisia kuluja."
Lupakin tuohon varmaan on, en itse ehtinyt tarkastaa. Rahankeräys on toki järjestetty jollekin toiselle organisaatiolle kuin vapaaliikkuvuudelle, vaikka se tilinumeroineen heidän etusivulla sojoittaakin.

* Trumppi ei ollut silloin presidenttinä, eivätkä republikaanit siten hallineet maata, vaan ruorissa oli se rauhanpalkinnon saaja. Se sujuvapuheinen kompromissimies, joka yhteistuumin ulkoministeri Hillaryn kanssa antoi Libyan luhistua rauhassa, jotta Eurooppa sai maistaa miltä maistuu pitsa ja iloita eksootttisista naapureista. Samalla tulivat tapattaneensa myös omiaan, kun kiihottuneet muslimit tuhosivat turvattoman Benghazin lähetystön(wikipedia) vuonna 2012.
"Vaikka antaisimme islamille periksi kuinka paljon tahansa, olisimme viime kädessä kuitenkin aina vääräuskoisia ja rasistisia sortajia – aina siihen asti kunnes itse ”palaamme islamiin”.
- Atte Kaleva

Crombie
Parranpäristäjä
Viestit: 63
Liittynyt: Su Touko 11, 2008 11:49 pm
Paikkakunta: Hellsinki

Re: Antifa

Viesti Kirjoittaja Crombie » Ke Touko 15, 2019 12:56 pm

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/4 ... b215da46f4

" Poliittista väkivaltaa ihannoinut vasemmistoliittolainen hallitusneuvotteluissa - Li Andersson: ”Hän on hyvin selvästi pahoitellut”

Poliittista väkivaltaa aikaisemmissa kirjoituksissaan ihannoinut vasemmistoliiton Dan Koivulaakso (vas) johtaa Säätytalon hallitusneuvotteluissa oikeusvaltion kehittäminen -alaryhmää, joka on osa suurempaa turvallinen oikeusvaltio Suomi -työryhmää.

Iltalehti kysyi asiasta keskiviikkoaamuna vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Anderssonilta.

Miten hyvin tällainen henkilö soveltuu oikeusvaltion kehittäminen -työryhmän puheenjohtajaksi?

– No, hän on hyvin selvästi pahoitellut niitä vanhoja kirjoituksiaan ja on myöskin hyvin selvästi sanonut, ettei edusta enää sellaista ajattelua. Meille kelpaa kyllä tämä.

Eli tämä riittää?

– Joo.

Mutta eikö tämä näytä ulospäin aika huonolta?

– No siis totta kai nämä kirjoitukset, joita hän oli tehnyt, niin eivät ne edusta puolueen linjaa eikä meidän kantoja...mutta hän oli tehnyt ne yli kymmenen vuotta sitten ja on hyvin selvästi itse pahoitellut asiaa ja todennut, etteivät ne edusta enää hänen ajatteluaan.

Tuliko yllätyksenä?

– No, minusta tärkeintä on nyt se, että hän on itse hyvin selvästi asiaa kommentoinut. Se riittää meille.

”Olen pahoillani”
Suomen Uutiset ja Kaleva kertoivat aiemmin tällä viikolla Dan Koivulaakson vanhoista keskustelupalstakirjoituksista, joissa Koivulaakso puolusti poliittisen väkivallan käyttöä.

Helsingin kaupunginvaltuuston jäsen Dan Koivulaakso toimii hallitusneuvottelujen turvallinen oikeusvaltio Suomi -työryhmän oikeusvaltion kehittäminen -alatyöryhmässä. Koivulaaksi kommentoi aiemmin tällä viikolla Kalevalle, ettei hänen vanhoilla kirjoituksilla ole vaikutusta hänen tehtäväänsä.

– En näe, että viestit vaikuttavat tehtävääni alatyöryhmän puheenjohtajana, Koivulaakso kommentoi.

Kirjoitukset ovat Kalevan mukaan pääosin vuosilta 2007 ja 2009. Koivulaakso pahoittelee Kalevan jutussa kielenkäyttöään.

– Olen pahoillani, että käytin asiatonta kieltä 10–12 vuotta vanhoissa foorumikeskusteluissa. Kirjoitukseni eivät edusta ajatteluani ja toivon, että voimme vanhojen pohdintojen sijaan keskittyä tähän päivään ja viranomaisten resurssien turvaamiseen, oikeusvaltion vahvistamiseen sekä Suomen hyvinvoinnin kehittämiseen, hän sanoo. "
Dan Koivulaakso on aikoinaan julkisesti kehottanut väkivaltaan poliiseja sekä katsomiaan "natseja" kohtaan. Hän on näyttäytynyt AFA tunnuksilla ja tarroilla joten kytkös on selvä.
"Emmä käytä ku Kokaiinia ja sitäkin vain juhlapäivinä, ja mun mielestä se on luonnontuote eikä mikään huume".
-Lauri Johansson-

tattoohell
Parranpäristäjä
Viestit: 63
Liittynyt: Ma Syys 10, 2012 12:20 am

Re: Antifa

Viesti Kirjoittaja tattoohell » Ke Touko 15, 2019 2:19 pm

On tuo Dan Koivulaakso kyllä säälittävän urpo jätkä xD

https://www.youtube.com/watch?v=2Z17r9jUTEc
Joka 3 raiskaaja on ulkomaalainen mutta vasemmiston mielestä kyseessä on yksittäistapaus josta ei saisi puhua.

Durruti
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 184
Liittynyt: Ke Joulu 11, 2013 6:16 am
Paikkakunta: West Coast Rocks

Re: Re:

Viesti Kirjoittaja Durruti » To Touko 16, 2019 2:39 pm

On Anoi Kaa kirjoitti:Usan sisäisen turvallisuuden viranomaiset luokittelivat antifan terroristiseksi järjestöksi viimeistään vuonna 2016, paljastaa Politico, joka oli nähnyt asiaan liittyvät dokumentit vuonna 2017.
Ei paljasta.

Uutisen lukemalla selviää, että Department of Homeland Security luokittelee "antifaan" liittyvän väkivaltaisen aktivismin luokkaan "domestic terrorist violence" eli sisäinen terroristinen väkivalta.
...the Department of Homeland Security formally classified their activities as “domestic terrorist violence”.
Järjestön luokittelusta ei puhuta mitään, eikä sellaista voida tehdäkään, koska Antifa-nimistä järjestöä ei ole olemassa.

Vielä pätevämpi syy on se, ettei USA:ssa ole lainsäädäntöä, jonka perusteella kotimainen järjestö voitaisiin luokitella terroristijärjestöksi. Tämä käy selkeästi ilmi Valkoisen talon vastauksesta kansalaisaloitteeseen, jossa vaadittiin AntiFa:n julistamista terroristijärjestöksi:
Thank you for your petition requesting that AntiFa be formally recognized as a terrorist organization. (...)

...there is currently no analogous mechanism for formally designating domestic terrorist organizations.

https://petitions.whitehouse.gov/petiti ... nization-0
Sitä en hetkeäkään epäle, etteikö Trumputtaja olisi valmis julistamaan antifasistit terroristeiksi, mutta lain myötä lähtisivät linnaan myös Klux Klax Klaanit ynnä muut Trumpin kaverit.

Durruti
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 184
Liittynyt: Ke Joulu 11, 2013 6:16 am
Paikkakunta: West Coast Rocks

Re: Antifa

Viesti Kirjoittaja Durruti » To Touko 16, 2019 2:50 pm

Crombie kirjoitti:https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/4 ... b215da46f4

"Poliittista väkivaltaa ihannoinut vasemmistoliittolainen hallitusneuvotteluissa"

Suomen Uutiset ja Kaleva
Mielenkiintoinen vertailukohta saadaan 2015 halliitusneuvotteluista, jolloin perussuomalaisten Jussi Niinistön paljon tuoreemmat poliittista väkivaltaa myötäilevät lausunnot eivät saaneet aikaan minkäänlaista kohua. Eivät ainakaan oikeistolehdissä.

Avatar
NorthernDarkness
Nikke Knattertton
Viestit: 870
Liittynyt: To Maalis 17, 2011 4:48 pm
Paikkakunta: Holo-Kaustisen Kansanmusiikkifestivaalit.

Re: Antifa

Viesti Kirjoittaja NorthernDarkness » Ti Touko 21, 2019 10:53 am

Antifalla ja äärioikeistolla on se yhteistä että kummassakaan ei juuri ole täysjärkisiä jäseniä vaan lähinnä hysteerisiä oman ideologiansa öyhöttäjiä.
Muistappa poika että kun nuorena varastat niin vanhana omistat.

Iivis
Hercule Poirot
Viestit: 2164
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Antifa

Viesti Kirjoittaja Iivis » Su Touko 26, 2019 9:33 am

Rauhan imaami sanoi; Left is more violent than Isis. Jos sinulla on 25 minuuttia aikaa niin kannattaa katsoa.
https://www.facebook.com/theimamofpeace ... 461766610/

Durruti
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 184
Liittynyt: Ke Joulu 11, 2013 6:16 am
Paikkakunta: West Coast Rocks

Re: Antifa

Viesti Kirjoittaja Durruti » Su Touko 26, 2019 11:33 pm

Iivis kirjoitti:Rauhan imaami sanoi; Left is more violent than Isis. Jos sinulla on 25 minuuttia aikaa niin kannattaa katsoa.
https://www.facebook.com/theimamofpeace ... 461766610/
En aio katsoa, mutta totta kai joku mullahi on sitä mieltä kun antifasistit pistää Isiksen terroristeja turpaan.

Kuva

Iivis
Hercule Poirot
Viestit: 2164
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Antifa

Viesti Kirjoittaja Iivis » Ke Elo 28, 2019 9:22 pm

Hitler-tervehdys Chemnitzissä – Antifan kannattaja sai tuomion
28.8.2019 17:06Petri Saarela

Kuva
Kuva Wikimedia Commons.

Chemnitzissä otsikoihin Hitler-tervehdyksen vuoksi päässyt mies on osoittautunut äärivasemmistolaisen Antifan kannattajaksi.
Chemnitzin käräjäoikeus langetti eräälle äärivasemmistolaisen Antifan kannattajalle 7 kuukauden vankeustuomion Hitler-tervehdyksen vuoksi, Junge Freiheit kertoi 13. elokuuta. 33-vuotias poliisin hyvin tuntema mies pääsi otsikoihin tehtyään illalla 27. elokuuta 2018 Chemnitzin Karl Marx -monumentin edessä Hitler-tervehdyksen.

Monet pitivät tuolloin tapausta todisteena oikeistoradikaalien mellakoinnista Pro Chemnitz -kansalaisliikkeen mielenosoituksen aikana. Mielenosoituksen syynä oli 35-vuotiaan Daniel H. murha, johon syyllistyivät eräs syyrialainen ja vähän sen jälkeen kadonnut irakilainen.

Syytetty sanoi oikeudenkäynnin aikana pitävänsä vasemmistopiirejä kotinaan. Lisäksi eräs asiantuntija vahvisti hänellä olevan kehossaan Antifa-tatuoinnin. Lukuisista aiemmista rikoksista – muun muassa huumerikoksista – huolimatta tuomari antoi miehelle ehdollisen tuomion, koska kyseinen mies aikoo mennä vieroituskurssille.

Miehellä oli tapahtuman aikana ollut veressään 2 promillea alkoholia.

https://www.kansalainen.fi/hitler-terve ... i-tuomion/

Vastaa Viestiin