Sivu 1/4

Blood And Honour (veri ja kunnia)

Lähetetty: La Marras 22, 2008 5:53 am
Kirjoittaja combat18
Blood&Honour on uusnatsistinen musiikinjakeluverkosto, jonka perustivat vuonna 1987 natsi-skinheadit vastaiskuna Anti-Nazi Leaguen Rock Against Racism -organisaatiolle. Blood&Honour organisoi uusnatsiyhtyeiden konsertteja ja levittää RAC-yhtyeiden äänityksiä. Joskus organisaatio käyttää tunnusta "28", joka juontuu Blood ja Honour-sanojen ensimmäisten kirjainten järjestysluvuista aakkosissa. Blood and Honour, suomeksi veri ja kunnia, otti nimensä Hitler-Jugendin motosta Blut und Ehre.

Organisaation historia ulottuu vuoteen 1977, jolloin perustettiin Rock Against Communism -järjestö. Hiljaiselon jälkeen vuonna 1982 RAC tuli uudelleen julkisuuteen skinhead-yhtye Skrewdriverin mukana. Skrewdriverin laulaja, Ian Stuart Donaldson toimi Blood&Honourin yhtenä perustajana ja näkyvänä vaikuttajana kuolemaansa saakka vuonna 1993.

Blood&Honour -järjestö toimii Suomessa Helsingissä, Tampereella, Orivedellä, Jyväskylässä, Mikkelissä, Joensuussa, Turussa, Savonlinnassa, Kotkassa ja Kouvolassa.

Saksassa Blood and Honour kiellettiin 4.9.2000 ja Espanjassa 2005 kiihotuksesta kansanryhmää vastaan.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Blood&Honour

Blood And Honour Historia
1987 White noise club:in alla oleva skinheadliike oli "rock against communism"-nimisen musiikillisen vallankumouksen eturintama. Skinheadbändit kuten Skrewdriver, Brutal attack, Skullhead, No remorse ja monet muut soittivat ympäri Britanniaa jopa tuhatpäisille yleisöille. Tämä kaikki tapahtui "maan alla" ilman mainostusta ja tieto tapahtumista kulki suusta suuhun. Iso-Britannian skinheadliike rahoitti koko euroopan äärioikeistolaista vastarintaliikettä, eikä saanut takaisin itselleen juuri mitään.
Ian Stuartin johtama Skrewdriver esitti laulun Blood and honour 1985. Siitä oli tuleva tunnuslaulu ja virstanpylväs monille tuleville sukupolville, jotka olivat tarpeeksi kaukonäköisiä havaitsemaan pohjamutiin syöksyvän kansamme, kulttuurimme ja tulevaisuutemme jos jatkaisimme tiellä jolle meidät oli suistettu.
Lontoon skinheadit jotka seurasivat Skrewdriveria, adoptoivat nimen "Blood and honour skins" ja hallitsivat kaikkia skinheadtapahtumien keskipisteitä pääkaupungissa. Last resort skins, itä-, länsi-, pohjois- ja etelä-Lontoon skinheadit jättivät kaikki heille kuuluneet nimet pois ja yhdistyivät muodostumassa olevaan legendaan Blood & Honour:iin!
Pettyneenä, yhä enenevien todisteiden valossa siitä tosiasiasta että White Noise Club:in johtajat eivät olleet mitään muuta kuin itseään promotoivia voiton tavoittelijoita jotka eivät piitanneet pätkääkään skinheadeista tai mitä heidän musiikkiscenensä edusti (itse asiassa skinheadien ansiosta tehtiin tuhansia ja taas tuhansia puntia, ilman että he saivat hyrrääkään takaisin scenen parantamiseksi), Ian Stuart kutsui neuvoston kasaan jossa oli koko Lontoon scenen kaikki "huippu naamat". Sinne tulivat bändit kuten Skrewdriver, Brutal attack, Sudden Impact ja Squadron, British Movementin bändit kuten No remorse ja Ovaltinees, joilla ei ollut mitään tekemistä korruptoituneen White Noise Clubin kanssa, sekä poliittisten puolueiden edustajat, jotka normaalisti pitivät etäisyyttä toisiinsa. Kaikki istuivat pöydän ääreen ja suostuivat kannattamaan uutta liittoutumaa - organisaatiota jota vetivät ihmiset jotka edustivat liikettä henkilökohtaisesti ja joka ei alistunut yhdellekkään yksittäiselle ryhmälle. Se oli olemassa ainoastaan tukeakseen jokaista henkilöä joka taisteli rotumme puolesta miten ikinä siihen pystyikään, olivat he sitten äärioikeistolaista rasisteista patriootteihin tai nationalisteista kansallissosialistisiin vapaustaistelijoihin, liittoutuma joka tuki kaikkia kunniallisia aktivisteja ja toimintaa odottamatta mitään takaisin, eikä itseasiassa tarvinnutkaan mitään koska se oli joka tapauksessa täysin omillaan toimeen tuleva - äärioikeistolaisen vastarintaliikkeen itsenäinen ääni.
Näin oli syntynyt Blood & honour, liike joka oli rakennettu musiikillisen vallankumouksen ympärille ilman yhtäkään poliittista ryhmää takapiruna. 1987 ilmestyi ensimmäinen numero nyt jo maailman kuuluksi noussutta Blood&honour-lehteä "Blood&honour, independent voice of rock, When the storm breaks" -lipun alla. Ja myrskyhän siitä todella puhkesi!
Tästä nöyrästä alkuasetelmasta, joka nyttemmin on jo osa skinheadinen kansanperinnettä, Blood&honour on kehittynyt ja muuttunut totaalisesti. Liikkeestä joka ennen perustui täysin skinhead sceneen ja OI-musiikkiin, on kasvanut erilaisia "kultteja" ja musiikillisia tyylisuuntia jotka kaikki kokoontuvat yhteen saman lipun alle kansamme puolesta taistelussa. Rockabilly, Hate core, White rock ja isänmaalliset balladit ovat vain muutamia esimerkkejä. Virallinen lehtemme, nyt jo viidettatoista vuotta ilmestyvänä, painetaan joka kolmas kuukausi kasvaen numero numerolta, joiden alkuperäisten avustajien ollessa edelleenkin mukana suurin panoksin.
Osa B&H:n perustaneista bändeistä, kuten Brutal attack, pitää lippua ylhäällä konserteissa edelleen. Nöyrästä alusta Iso-Britannian rannikoilta bändien laatu, määrä ja ammattimaisuus on kasvanut rutkasti ja saanut aikaan maailmanlaajuisen musiikkiscenen ja elämäntyylin, liikkeen joka antaa toivoa samalla kun se rahoittaa ja mainostaa hyvää taistelua.
Alkuperäisestä höllästä liittoutumasta, Blood and honour on kehittynyt tiukaksi organisaatioksi, n.30 aktiivista ryhmää on tullut divisioonaksi antaen useille pienemmille paikallisosastoille statuksen, kaikkien ollessa poliittisesti aktiivisia ja kannattaen itse valitsemiaan puolueita tai liikkeitä. Divisioona- tai paikallisstatusta ei myönnetä kevyin perustein ja se tulee ansaita eikä sitä osteta. Ylin johto joka koostuu bändien jäsenistä, aktivisteista sekä poliittisista puolueista ohjastavat Blood and honuria vaikealla tiellä jolla se kulkee. Kansalliset keikkojen järjestäjät, security, propaganda- ja internetyksiköt kattavat jokaisen puolen jota liikkeemme joka päiväinen pyörittäminen vaatii.
Iso-Britannian Blood and honourin menestystä seurasi valtaisa määrä maailmanlaajuista kannatusta ja kansainväliset B&H divisioonat aloittivat toimntansa. Nykyään B&H on jo lähes kaikki valkoisen maailman kolkat peittävä organisaatio, jossa vedämme yhtä köyttä miten ikinä parhaaksi näemme omissa maissamme kohti yhteisiä päämääriämme.
Niin surullista kuin se vain onkaan, johtajamme Ian Stuart Donaldson riistettiin meiltä 1993. Hänen perintönsä on kuitenkin kukoistaen jäänyt jäljelle. Hänen unelmansa liikkeestä joka on skinheadien itselleen johtama, on kasvanut samnkaltaisesti ajattelevien ihmisten liittoutumaksi, joka on vahvempi kuin koskaan. Liike joka tarjoaa vaihtoehdon huumeita kuhisevassa yhteiskunnassa jota nykypäivän valtaa pitävät fanaattisesti meille tyrkyttävät, antaa lohtua ja toivoa tuhansille ihmisille ympäri maailman.

Sensuroin hieman tuota että teksti olisi hyvän maun mukainen.


http://www.bhsuomifinland.net/

Ja eri jaostoja & tietoa

http://www.bloodandhonour.com/
http://www.bhorivesi.com/
http://www.skrewdriver.org/
http://www.bloodandhonour-usa.com/
http://www.radio.bloodandhonour.com/

Itse en oikein arvosta B&H järjestöjä enään, mielestäni ne on enemmänkin ryyppy järjestöjä.
Jos käy katsomassa kuvia suomalaisilta B&H sivuilta kukaan missään kuvassa ei ole selvinpäin.
Ajattelin istää tälle oman aiheen koska skini-aihe täällä jo on mutta mielestäni tämä antaa lisää tietoa ja kyllähän B&H on luokiteltu järjestäytyneeksi rikollisjärjestöksi.

Lähetetty: La Marras 22, 2008 11:33 am
Kirjoittaja jamppa
Ton Savonlinnan osaston on pakko olla läppä, ei ne siellä kyllä kovin "skinejä" ole. En tiedä mennäänkö vielä niin, että yksi paikallinen pikkasen vanhempi kaveri dokailee pilotit päällä pikku natsien kanssa.

Lähetetty: Su Marras 23, 2008 6:09 am
Kirjoittaja Se arvoton kansalainen
Mulle tuli joskus äijä Blood&Honour-paita päällä haastelemaan että "Me ollaan suomen suurin natsijengi"

Vaikutti ihan leppoisalta tyypiltä vaikka melko hurjat jutut sillä oli... 8)

Lähetetty: Ma Marras 24, 2008 11:07 am
Kirjoittaja loneliness
Kuulostaa tavallista katkerampien työttömien ja matalasti koulutettujen musiikkisceneltä, jossa viina maistuu ja hehkutetaan omaa ylemmyyttä musiikin kautta, kun ollaan vihaisia siitä, että mustat muka ovat vieneet työpaikkoja ja tuovat rikoksia. Todellisuudessa oletan monen tämän genren fanin omaavan muutenkin pitkän työttömyyshistorian ja monisivuiset muistiinpanot poliisien hyllyissä.

Hämmästyttää, kummastuttaa?

Lähetetty: Ma Marras 24, 2008 1:25 pm
Kirjoittaja retkeilija
Kyllä näissä porukoissa ihan skarppiakin porukkaa on paljon -yksi asia on aina vaan ihmetyttänyt ...natsithan (joiden joukossa oli paljon aatelisiakin) yrittivät luoda valkoista HERRAKANSAA pukeutumisineen, käyttäytymisineen jne sekä vihasivat kaikkea nykymusiikkia, taidetta ynm deca-denzia jo siihen aikaan...heillähän oli näitä rappiotaiteen näyttelyitä ja mustien rytmimusiikin pilkkakirjoituksia (joista siis syntyi rock roll vähän myöhemmin)...

Eli miksi skinit pukeutuvat täysin herrakansan vastaisesti ja rämistelevät jotain deca-denz musiikkia kitaroillaan? Siis ihan ilman v**tuilua ihmetyttää tämä asia!

Re: Blood And Honour (veri ja kunnia)

Lähetetty: Ma Marras 24, 2008 3:48 pm
Kirjoittaja Jansku
combat18 kirjoitti:Liikkeestä joka ennen perustui täysin skinhead sceneen ja OI-musiikkiin, on kasvanut erilaisia "kultteja" ja musiikillisia tyylisuuntia jotka kaikki kokoontuvat yhteen saman lipun alle kansamme puolesta taistelussa. Rockabilly, Hate core, White rock ja isänmaalliset balladit ovat vain muutamia esimerkkejä.
Olen ollut vakaumuksellinen rockabillyn ja muun perinteisen rock'n'rollin harrastaja jo yli 30 vuotta ja voin nyt suoraan ilmoittaa, ettei minulla ole koskaan ollut mitään tekemistä kyseisen liikkeen kanssa eikä tule koskaan olemaankaan. Lisäksi voin kertoa, että valtaosa rockabillyn ja muun perinteisen rock'n'rollin harrastajista vastustaa skinheadien edustamaa rasistista linjaa. Joukossa saattaa olla joitakin tämän liikkeen kannattajia, jonka takia kyseinen musiikinlaji on mainittu tuossa joukossa, mutta he edustavat selvää vähemmistöä. Eikä todellinen rockabillyn harrastaja voi edes olla rasisti, sillä kyseistä musiikinlajia ei olisi edes olemassa ilman USA:n etelävaltioiden mustaa väestönosaa ja heidän keskuudessaan syntynyttä blues-musiikkia.

Lähetetty: Ma Marras 24, 2008 4:28 pm
Kirjoittaja combat18
B&H on unohtanut merkityksensä perustajan kuoleman myötä.

http://www.ainaskin.com/

Tuolla on muutama dokumentti Ian Stuartista ja hänen bändistään.

Lähetetty: Ma Marras 24, 2008 4:54 pm
Kirjoittaja hidas mutta heikko
Vilkaisin Suomen B&H sivuilta noita keikkakuvia ja totesin, että järjestävät varsin miesvoittoisia bileitä niiden perusteella. Ja ilmeisen hyvin pojat tiedostavat tunteellisen puolensa kun melko paljon on noita veljellisiä halauskuvia. Joskus on tanssilattialla tullut niin kuumakin että on pitänyt ottaa ihan paita pois. Useissa kuvissa näkyy ihoon tatuoituja symboleja sekä erilaisia paitoja, joista ilmeisesti samanhenkiset kundit tunnistavat toisensa. Tässähän on kyse tietenkin siinä, että työtätekevä arjalainen mies on jättänyt raskaan työviikon päätteeksi vaimonsa kotiin lasten kanssa, jotta pääsee hetkeksi rentoutumaan poikien ja parin drinksun äärelle.

Lähetetty: Ma Marras 24, 2008 5:12 pm
Kirjoittaja combat18
Sinä sen sanoit!^ Ei siinä ole Kansallissosialismin kanssa mitään tekemistä.

Lähetetty: Ma Joulu 08, 2008 1:55 am
Kirjoittaja parasetamoli
Eipä taida järjestäytynyttä rikollisuutta löytyä Suomen piireistä.

Lähetetty: Ma Joulu 08, 2008 4:51 pm
Kirjoittaja Jardine
parasetamoli kirjoitti:Eipä taida järjestäytynyttä rikollisuutta löytyä Suomen piireistä.
Ruotsissa oli aikoinaan jonkin verran. Suomalainen Marko "Jäsä" Järvinen vaikutti myös siellä kunnes hänet syrjäytettiin.

Mainio artikkeli B & H:n sekoiluista Ruotsissa.
http://doku.antifa.se/index.php?a=read&b=splittrade1

Otsikko hajaantuneena he kaatuvat onkin varsin osuva. Kun pitää seurata johtajaa ja kaikki haluaa olla johtaja niin tulee ongelmia. B&H Skandinavia oli varsin isossa roolissa aikanaan näiden piireissä, wp-musan johdosta.

Tukholman B&H halusi osoittaa Jäsän kaatopaikalle, koska oli vetänyt välistä, eikä lahjoittanutkaan rahaa "liikkeelle".

Sittemmin B&H:n päämaja siirtyi Skånesta Tukholmaan, otti ruotsalaisen nimen ja lankesi Info14.comin pitäjien valtapiiriin.

Lähetetty: Ma Joulu 08, 2008 8:51 pm
Kirjoittaja ninjalisko
Jardinen lähde ANTIFA.se mutta silti asiaa.

Noissa piireissä kaikki haluaa olla johtajaa, siksi noita nationalisti puoleita on kun sieniä sateella ja kiistelee toistensa kanssa.

Jos ne kaikki menis saman puolueen alle voisivat menestyäkin.

Mun äänen ainakin saisivat!

Lähetetty: Ma Joulu 08, 2008 11:24 pm
Kirjoittaja combat18
Ei millään vittuilulla mutta löydätkö yhtään suomi/englanti kirjoituksia, ruotsi vähä hakusessa.
B&H kerhot kaatuvat aina siihen kun aate ja päämäärät vaihtuu viinaan.
Yhtäkään vakavasti otettavaa kerhoa ei ainakaan suomessa ole.

Lähetetty: Ti Joulu 09, 2008 1:19 pm
Kirjoittaja odin
c18 kirjoitti.
Ei millään vittuilulla mutta löydätkö yhtään suomi/englanti kirjoituksia, ruotsi vähä hakusessa.
B&H kerhot kaatuvat aina siihen kun aate ja päämäärät vaihtuu viinaan.
Yhtäkään vakavasti otettavaa kerhoa ei ainakaan suomessa ole.

ethän sä combat18 ees tunne yhtään"b&h nahkapäätä/ ole ikinä edes käynyt yhdelläkään b&h kerholla" ylipäätään sä et tiedä suomen b&h yhtään mitään!! ja ylipäätään tää sun laittama aihe,niin wtf!! mitä se tekee ees täällä järjestäytynyt rikollisuus osastossa???

ps.suomen blood&honour on esimerkiksi järjestänyt useana vuotena jalkapallo turnauksen jonka koko tuotto(useita tuhansia euroja) on lahjoitettu sotaveteraaneille!

Lähetetty: Ti Joulu 09, 2008 1:56 pm
Kirjoittaja combat18
Minäkin muistan kuinka skini joka oli hetkeä aiemmin yrjönnyt pilotilleen lahjotti B&H:n jalkapallotuoton veteraaneille. Sai hävetä silmät päästään vittu. Eikä sotaveteraanit kamalasti arvostaneet tuota.
RAHANKERÄYS: Rotuvihamielinen Blood and Honour -järjestö on lahjoittanut Sotainvalidien Veljesliitolle viime vuosina tuhansia euroja. Varainhankintaa tuki myös Kouvolan kaupunki.

Keskisuomalainen

Sotainvalidien Veljesliitto on ottanut äärioikeistolaiselta Blood and Honour -järjestöltä vastaan lähes 4 000 euron lahjoitukset. Viimeisin 2 643 euron summa annettiin tänä syksynä. Rahat sai Veljesliiton Kymen piiri. Blood and Honourin verkkosivujen mukaan piiri lupasi vastineeksi levittää tietoa skinheadjärjestöstä sotaveteraanien kokouksissa ympäri Suomea.

Järjestö hankki lahjoitusvarat järjestämällä kahdesti valtakunnallisen skinheadien jalkapalloturnauksen. Turnaukset pidettiin Kouvolassa viime vuoden elokuussa ja tämän vuoden syyskuussa, jolloin tapahtumassa esiintyi myös jyväskyläläinen bändi.

Kouvolan kaupunki tuki turnauksia lahjoittamalla jalkapallokentät ilmaiseksi Blood and Honourin käyttöön.

Tausta tuli yllätyksenä

Sotainvalidien Veljesliiton Kymen piirin toiminnanjohtaja Markku Mikkola kertoo kuulleensa Blood and Honourin uusnatsiyhteyksistä vasta viimeisimmän lahjoituksen jälkeen. Hän kiistää väitteen, jonka mukaan liitto olisi luvannut mainostaa skinheadeja kokouksissaan.

- Henkilö otti meihin yhteyttä ja sanoi, että heillä on kouvolalainen kerho, joka harrastaa musiikin kuuntelua ja arvostaa sotainvalideja. Totta kai olimme iloisia, jos joku meidän eteemme tekee työtä, muistelee Mikkola.

Hän sai tietää järjestön taustoista, kun Veljesliiton helsinkiläinen jäsen otti yhteyttä luettuaan lahjoitusta käsitelleen jutun sotainvalidien lehdestä.

- Emme osanneet millään tavalla ajatella, että tässä olisi jotain ihmeellistä taustaa. Kouvolassa ei mitään sellaista rotujuttua ole koskaan ollut, Mikkola perustelee.

Toiminnanjohtaja myöntää, että kytkentä skinheadeihin on sotainvalideille kiusallinen. Veljesliitto ei aio jatkossa tehdä yhteistyötä järjestön kanssa, mutta saatuja rahoja ei palauteta.

Myös Kouvolan kaupungin jalkapallokentistä vastaava liikuntasihteeri Risto Silvennoinen vakuuttaa, ettei kaupunki kenttiä lahjoittaessaan tiennyt Blood and Honourin tarkoituksperistä.

- Kenttä on yksityishenkilön nimellä varattu. Ei tullut otettua selvää, vaan hyvässä uskossa annoimme tämän vuoron, hän selvittää.

Järjestön toiminta kielletty Saksassa

Kansainvälisesti toimivaa Blood and Honouria pidetään avoimesti väkivaltaa ja terroria suosittelevana yhteenliittymänä. Myös Suomessa sitä lähellä olevia henkilöitä on tuomittu väkivaltarikoksista.

Kotimaisissa tiedotusvälineissä järjestö sai huomiota vuonna 2002, kun siihen kuuluva "Huhtikuun ryhmä" julkaisi internetissä ilmoituksen, jossa silloinen asuntoministeri Suvi-Anne Siimes (vas.) etsintäkuulutettiin "elävänä tai kuolleena".

Järjestön vihalistalla oli tuolloin myös lukuisia muita yhteiskunnallisia vaikuttajia ja julkisuuden henkilöitä. Nykyisin listaa ei enää löydy verkosta.

Saksassa hallitus on kieltänyt Blood and Honourin sekä sen nuorisojärjestön White Youthin toiminnan kokonaan.