Cannonball MC

Sana on vapaa, jos uskaltaa...

Valvojat: Raid, Moderaattorit

juzziz
Alokas
Viestit: 24
Liittynyt: Pe Huhti 15, 2016 9:18 pm

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja juzziz » La Heinä 06, 2019 11:31 pm

Onko kellään mielikuvaa, minkälaista vuokraa kuulat on joutuneet maksamaan Alppitalon tiloista?

Kardemumma

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja Kardemumma » Su Heinä 07, 2019 11:38 am

Jättivät maksamatta. Se oli syy miksi saivat häädön. Toiminta on oli siis kuin alle kouluikäisillä lapsilla. Nacci oli käytännössä viisain. Teki paljon rahaa ja katosi maailmalle nauttimaan oikeasta elämästä. Jäljelle jäi jokunen läskikasa, muutama juoppo ja narkomaani sekä pari vasikkaa.

Raimond
Neuvoja-Jack
Viestit: 288
Liittynyt: Ti Elo 07, 2012 5:20 pm

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja Raimond » Su Heinä 07, 2019 2:44 pm

Tais muutama kuula omistaa ton Alppitalon huoneiston, mutta siitä jäivät lopulta vastikkeet pystyyn ja lähtö tuli. Ilmeisesti se omistuskuvio vielä hiukan sekava, kuten olettaa sopiikin :mrgreen:

Satunnainen
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 164
Liittynyt: Ke Maalis 10, 2010 10:55 pm

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja Satunnainen » Ti Heinä 09, 2019 9:37 am

Pitkään se Nacci on piilossa, tuleekohan lopulta itse esiin vai jaksaako piilotella?

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12821
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » Ma Heinä 15, 2019 12:04 pm

Doctor Lecter kirjoitti:Moottoripyöräkerho Cannonball MC Midwestin Ulvilasta harjoittaman laajan huumausainekaupan hovioikeuskäsittely alkaa tiistaina Porissa.
...
Mies on kiistänyt syytteet ja vaatii hovioikeudessa niiden hylkäämistä. Rangaistusta tulisi hänen mukaansa joka tapauksessa alentaa joko ehdolliseksi vankeudeksi, yhdyskuntapalvelukseksi tai näiden yhdistelmäksi.
...
radiopori

Vaan kuinkas sitten kävikään:
Ulvilan Cannonball-pomon huumekauppatuomio koveni hovissa

Amfetamiinia levitettiin muun muassa huvipuiston parkkipaikalla.
Ulvilan Cannonballin johtajana toimineen miehen huumetuomio koveni Vaasan hovioikeudessa. Tino Zerak Ilmari Raja tuomittiin hovissa 11 vuoteen vankeutta. Oikeuden mukaan Raja pyöritti Tor-verkossa olleilla Vauhtimaja- ja Vauhtitaivas -myyntipaikoilla laajaa huumekauppaa yhdessä toisen päätekijän kanssa. Netissä myytiin amfetamiinia ja ekstaasitabletteja.

Toinen päätekijä oli jengin johtajiston jäsen Janne Tapio Alamäki, jonka kymmenen vuoden vankeusrangaistus pysyi ennallaan.

Käräjäoikeus oli tuominnut Rajalle huomattavasti lyhyemmän, 4,5 vuoden tuomion muun muassa törkeästä huumausainerikoksesta sekä avunannosta toiseen törkeään huumausainerikokseen. Hovioikeus kuitenkin katsoi, että Raja oli varsinainen tekijä kahdessa törkeässä huumerikoksessa, ei vain yhdessä.
– Raja ja Alamäki ovat tehneet rikoksen yhdessä saman Cannonball MC Ulvila järjestäytyneen rikollisryhmän jäseninä ja osana sen toimintaa, hovioikeus kirjoittaa tuomiossa.

Oikeuden mukaan Alamäki sai myynnistä 7,5 prosentin osuuden ja pääosa rikoshyödystä päätyi Rajalle.

Oikeuden mukaan amfetamiinia levitettiin muun muassa MC Cannonballin Ulvilan kerhotiloissa ja Liedon Zoolandian parkkipaikalla. Zoolandia on huvipuisto ja eläintarha. Käräjäoikeus oli tuominnut jutussa toistakymmentä ihmistä, joista vain osa valitti hovioikeuteen.
IltaSanomat
15.7. 11:49
Ulvilan Cannonball-kerhon johtaja Tino Raja (oikealla) sai Vaasan hovioikeudessa 11 vuoden vankeustuomion. Keltaisessa hupparissa oikeudessa esiintynyt Janne Alamäen tuomio pysyi 10 vuodessa. KUVA: JOONAS SALLI/SATAKUNNAN KANSA
Ulvilan Cannonball-kerhon johtaja Tino Raja (oikealla) sai Vaasan hovioikeudessa 11 vuoden vankeustuomion. Keltaisessa hupparissa oikeudessa esiintynyt Janne Alamäen tuomio pysyi 10 vuodessa. KUVA: JOONAS SALLI/SATAKUNNAN KANSA
Midwest_MC.jpg (43.58 KiB) Katsottu 12072 kertaa
EDIT: lisätty kuva
Viimeksi muokannut Doctor Lecter, Ma Heinä 15, 2019 12:27 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Kardemumma

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja Kardemumma » Ma Heinä 15, 2019 12:23 pm

Rajan hovioikeuden tuomio on mukava. Olisi saanut olla täydet 13-vuotta. Aasiassa sentään tuomitaan kuolemaan huumausainerikoksista, täällä vain lepsuillaan.

Avatar
myrskylyhty
Alibin kestotilaaja
Viestit: 323
Liittynyt: To Kesä 28, 2018 4:01 pm

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja myrskylyhty » Ma Heinä 15, 2019 1:09 pm

Hovioikeus kovensi Ulvilan Cannonball-pomona toimineen tuomiota: Jengiläiset pyörittivät satojen tuhansien eurojen huumekauppaa pimeässä verkossa

VAASAN hovioikeus korotti maanantaina Ulvilan Cannonballin pomona toimineen miehen tuomion 11 vuodeksi vankeutta satojen tuhansien eurojen huumebisneksestä Tor-verkossa. Satakunnan käräjäoikeus oli aiemmin tuominnut hänet neljän ja puolen vuoden vankeuteen.

Tor-ohjelmisto mahdollistaa internetin käytön anonyymina. Cannonball on Suomessa perustettu moottoripyöräjengi.

Tino Zerak Ilmari Rajan tuomio tuli kahdesta törkeästä huumausainerikoksesta. Käräjäoikeudessa toinen teoista katsottiin pelkäksi avunannoksi törkeään huumausainerikokseen. Rangaistus sisältää myös käräjillä tulleet tuomiot kahdesta petoksesta ja ampuma-aserikoksesta.

Keskusrikospoliisin mukaan Raja oli vuosien 2014–2015 aikana Ulvilan Cannonballin johtaja. Rikokset tapahtuivat vuosina 2016–2017.

CANNONBALL-jengiläisten tuomiot tulivat muun muassa Vauhtitaivas- ja Vauhtimaja-myyntipaikkojen huumeista Tor-verkossa. Ulvilan Cannonballin upseeristoon kuulunut Janne Tapio Alamäki myönsi perustaneensa Vauhtitaivas-myyntipaikan.

Tor-verkon Suomen-huumekaupan keskuksena toimineen Silkkitie-sivuston asiakaspalvelun ohjeista kävi ilmi, että ennen rekisteröitymistä myyjän oli maksettava yhden Bitcoinin pantti. Tällaisen Alamäki kertoi maksaneensa.

Bitcoin-järjestely kytki oikeuden mukaan myös Cannonball-pomo Rajan Vauhtimaja-myyntipaikan perustamiseen.

”Alamäki on kertonut maksaneensa Silkkitielle yhden bitcoinin, kun hän on perustanut Vauhtitaivas- myyntipaikan. Bitcoinin osto liittää Rajan osaltaan Vauhtimaja-myyntipaikan luomiseen”, oikeus totesi.

Myös esitutkintakertomukset liittivät Rajan huumekauppaan. Yksi tuomituista kertoi yli 60 000 euron rahajärjestelyistä, jotka hän teki Rajan ohjeiden mukaisesti. Toinen tuomittu taas kertoi, että sai Rajalta huumeita Cannonballin kerhotiloissa.

KÄRÄJÄTUOMION tavoin huumekauppa toi Vauhtitaivas-myyntipaikan perustaneelle Alamäelle 10 vuoden vankeustuomion. Oikeus katsoi, että Vauhtitaivas-myyntipaikan toiminta oli osa Cannonballin toimintaa.

Vauhtimajan ja Vauhtitaivaan nettimyynnin kokonaishyöty oli oikeuden mukaan 376 344 euroa.

Vauhtitaivaan ja Vauhtimajan myytyjen huumeiden sekä takavarikoitujen huumausaineiden kokonaismäärät olivat oikeuden mukaan yhteensä 5 282,20 grammaa amfetamiinia, 356 millilitraa amfetamiiniöljyä, 117,3 grammaa kokaiinia, 4 451 kappaletta ekstaasi-tabletteja, 417,6 grammaa MDMA:ta, 287 kappaletta LSD-lappuja, 1,9 grammaa THC:ta ja yksi metyylifenidaattitabletti.

Oikeus katsoi toisessa syytekohdassa Cannonball-pomo Rajan myös pitäneen hallussaan 2,5 kiloa amfetamiinia.

KÄRÄJÄOIKEUDEN tavoin hovioikeus katsoi, että Cannonballin luonne rikollisjärjestönä oli käypä koventamisperuste rangaistusten mittaamisessa.

Syytteet järjestäytyneen rikollisryhmän toimintaan osallistumisesta kaatuivat jo käräjävaiheessa. Tämä pykälä toisi tuomion jo ryhmässä toimimisesta, mutta oikeus on tuominnut syytettyjä näistä syytteistä erittäin harvoin.

Päätekijöiden lisäksi jo käräjäoikeus tuomitsi ehdottomat vankeustuomiot myös kolmelle muulle miehelle. Jouni Kalevi Rikhard Limnell sai kolmen vuoden ja kymmenen kuukauden tuomion, Marko Viljo Juhani Viitanen kahden ja puolen vuoden tuomion ja Kalle Matias Markkula kahden vuoden ja kolmen kuukauden tuomion.

Viitasen kahden ja puolen vuoden tuomio putosi hovioikeudessa vuoteen ja kymmeneen kuukauteen ehdollista vankeutta. Hänet tuomittiin törkeästä huumausainerikoksesta ja avunannosta törkeään huumausainerikokseen.
https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006174194.html
"Olin sitä mieltä, että ketään ei tapeta, asiat pitää selvittää muuten." -Metsuri

Avatar
PoliisimestariSisu
Wallander
Viestit: 1078
Liittynyt: To Elo 14, 2014 6:41 pm

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja PoliisimestariSisu » Ma Heinä 15, 2019 6:50 pm

Huvittaa että tapostakaan ei saa yhtä kovaa kakkua.
murha.info - Suomen suurin avohoitopotilaiden kokoontumispaikka

lattemacchiato
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 36
Liittynyt: La Helmi 10, 2018 2:55 pm

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja lattemacchiato » Ti Heinä 16, 2019 12:26 am

Satakunnan Kansa: "Alamäki ja Raja määrättiin korvaamaan valtiolle yhdessä rikoshyötynä yli 166 000 euroa."

Tuosta rikoshyödystä Rajan lärvi on ollut niin tukevasti esillä, että sukujuhlissa kaikki tietävät Rajan olevan pilleri- ja jauhokauppias ja tunnelmasta tulee vähintäänkin vaivautunut. Toisaalta sukujuhliin pääsemiseen vierähtää tovi. Samaisesta rikoshyödystä Raja nimittäin nokkii kakkua 11 vuotta. Jos puolikkaalla menee, niin todellisuudessa 5,5 vuotta. JR-merkinnällä tuskin on asiaa avotaloon, mutta hyvällä tuurilla saa 5 vuoden kohdalla pannan jalkaan viimeiseksi puoleksi vuodeksi. Siinä ehtii jyystää saastaisen perhetapaamissängyn palasiksi useampaankin otteeseen ja perustaa Surullisten Vankimiesten ja Vielä Surullisempien Vankimiesten Lasten yhdistyksenkin.

Samaan aikaan toisaalla, joku toinen hakee - kesällä terassilla istuessa puolihuolimattomasti - perusteetonta arvonlisäveron palautusta, väärentää kirjanpitoa, yrittää hakea vielä lisää entistäkin perusteettomampaa arvonlisäveron palautusta ja jättää lopuksi palauttamatta rahoitusyhtiön omistamat läppärit, televisiot ja muun laitteiston. Rikoshyödyn määrä yhteensä noin 300.000 - in cash. Tästä taustaa omaavalle valkokauluskoijarille annetaan vajaat 2 vuotta ja kaiken lisäksi ehdollisena, koska "oikeuskäytännössä 150.000-200.000 euron suuruusluokan tavoitellun hyödyn on katsottu vastaavan karkeasti noin yhden vuoden vankeusrangaistusta".

You do the math.

Averell
Neuvoja-Jack
Viestit: 262
Liittynyt: Ti Marras 29, 2016 6:02 am

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja Averell » Ti Heinä 16, 2019 9:24 am

Hyvät esimerkit. Älyllä pärjää paremmin ja riskit ovat huomattavasti pienemmät kuin maakuntasarjan kilomiehellä.
Toisaalta kilomies tuhoaa ihmisiä oman voitontavoittelunsa vuoksi ja toisaalta, verokoijari varastaa veronmaksajilta.
Mitkä ovat olleet todelliset määrät joita tämä porukka ehti levittää? Ajattelin vain, paljonko kaverit saavat tässä jutussa vuosiansiota kun mukaan lasketaan saatu tuomio? No, herrat sen itse tietävät...

säätäjä-ässä
Parranpäristäjä
Viestit: 68
Liittynyt: Ma Syys 03, 2018 3:12 am

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja säätäjä-ässä » Ke Heinä 17, 2019 1:26 am

myrskylyhty kirjoitti: 1,9 grammaa THC:ta
Minkäslainen huume se THC olikaan?

Ja Tino yllättäen, siellä Mertsin ja Huldan kanssa pitänyt puotia tallin ylisillä.

Raimond
Neuvoja-Jack
Viestit: 288
Liittynyt: Ti Elo 07, 2012 5:20 pm

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja Raimond » Ke Heinä 17, 2019 9:28 am

No siellä on nyt useampi suvi aikaa treenata kovaa kun saa vain syödä ja levätä

https://www.youtube.com/watch?v=MUJ9ByDFRpA

Avatar
myrskylyhty
Alibin kestotilaaja
Viestit: 323
Liittynyt: To Kesä 28, 2018 4:01 pm

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja myrskylyhty » Ke Heinä 17, 2019 11:03 am

säätäjä-ässä kirjoitti:
myrskylyhty kirjoitti: 1,9 grammaa THC:ta
Minkäslainen huume se THC olikaan?

Ja Tino yllättäen, siellä Mertsin ja Huldan kanssa pitänyt puotia tallin ylisillä.
Hahhah soita Hesariin. Emmää rupee väärentelee uutisia ja korjamaan mitä ite luulen niiden tarkoittavan. Median vika.
"Olin sitä mieltä, että ketään ei tapeta, asiat pitää selvittää muuten." -Metsuri

parasetamoli
Alibin satunnaislukija
Viestit: 117
Liittynyt: To Heinä 10, 2008 5:59 pm

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja parasetamoli » Pe Heinä 19, 2019 10:47 am

Raimond kirjoitti:Tais muutama kuula omistaa ton Alppitalon huoneiston, mutta siitä jäivät lopulta vastikkeet pystyyn ja lähtö tuli. Ilmeisesti se omistuskuvio vielä hiukan sekava, kuten olettaa sopiikin :mrgreen:
Nakkimakkaran kirjassa tästä oli että omistivat parin tyypin kanssa tämän kiinteistön ja viereisen tilan myös mitä remontoivat useilla kymmenillä tuhansilla omien sanojensa mukaan, master planina oli myydä voitolla pois kun tripla valmistuu ja vetää uusia asukkaita puoleensa.

säätäjä-ässä
Parranpäristäjä
Viestit: 68
Liittynyt: Ma Syys 03, 2018 3:12 am

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja säätäjä-ässä » Pe Heinä 19, 2019 12:28 pm

parasetamoli kirjoitti: Nakkimakkaran kirjassa tästä oli että omistivat parin tyypin kanssa tämän kiinteistön ja viereisen tilan myös mitä remontoivat useilla kymmenillä tuhansilla omien sanojensa mukaan, master planina oli myydä voitolla pois kun tripla valmistuu ja vetää uusia asukkaita puoleensa.
....hyvinhän sekin sujui

Vastaa Viestiin