United Brotherhood

Sana on vapaa, jos uskaltaa...

Valvojat: Raid, Moderaattorit

3kanta
Alibin satunnaislukija
Viestit: 104
Liittynyt: Pe Loka 07, 2011 9:58 am

Re: Kolme vaarallista rikollisjengiä yhdistyi

Viesti Kirjoittaja 3kanta » To Touko 16, 2013 9:18 am

No jospa niitä on helpompi seurata kun tietää missä ne lymyilee. Torakoita kämppä täyteen vaan.
Roadkill, Roadkill
Jeffrey Used To Bring Home
Roadkill, Roadkill
Young Jeffrey Loved To Play With
Roadkill, Roadkill, Roadkill
Jeffrey Bleached The Bones Of
Roadkill, Roadkill

Savolax
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 186
Liittynyt: Ke Huhti 25, 2012 10:45 pm

Re: Kolme vaarallista rikollisjengiä yhdistyi

Viesti Kirjoittaja Savolax » To Touko 16, 2013 9:42 pm

Kaizer Sose kirjoitti:Että oikein uudet tilat Yliopistonkadulta. Ihme juttu on että jos viranomaisten mielestä useat kerhot täyttävät järjestäytyneen rikollisuuden merkistön niin miksi ihmeessä niiden annetaan vuokrata tai ostaa kerhotiloja ilman että niihin puututaan. Jos on niin että on lain mukaan rikollista kuulua ko bändeihin niin luulisi olevan helppoa lampsia näihin tiloihin ja pistää jannut rautoihin ja syytteet päälle.
Yleensä tilat vuokraa joku "Pentti Korhonen" jolla ei ole mitään kytkyjä mihinkään firmaan.
Huom. Nimi muutettu...

JohnRambo
Alokas
Viestit: 15
Liittynyt: Su Huhti 05, 2009 5:49 pm

Re: Kolme vaarallista rikollisjengiä yhdistyi

Viesti Kirjoittaja JohnRambo » To Touko 16, 2013 10:01 pm

Lain mukaan ei ole rikollista kuulua mihinkään porukkaan. Että se siitä.

mokoma
Alibin kestotilaaja
Viestit: 324
Liittynyt: La Loka 24, 2009 2:29 am

Re: Kolme vaarallista rikollisjengiä yhdistyi

Viesti Kirjoittaja mokoma » Ma Touko 20, 2013 3:32 pm

Joensuussa alkaa massiivinen murhaoikeudenkäynti

Maanantai 20.5.2013 klo 04.11 (päivitetty klo 09.28)

Pohjois-Karjalan käräjäoikeudessa alkaa tänä aamuna murhaoikeudenkäynti, jossa selvitellään kahden eri jengin välisiä tekemisiä viime uuden vuoden aikaan - ja vähän muulloinkin.

Murhasta syytetyn joensuulaismiehen epäillään ampuneen uzi-konepistoolilla uhria kohti yhteensä 21 laukausta, joista 9 osui.

Uuden vuoden iltana Joensuun teollisuusalueella tapahtuneessa yhteydenotossa ammuttiin konepistoolilla yksi mies hengiltä, ellei hän ollut kuollut jo aiempaan pahoinpitelyyn.

Yksityiskohdat selviävät tarkasti, kun yli 400 sivun esitutkintapöytäkirja tulee julkiseksi oikeudenkäynnin alkaessa.

Käräjäoikeus on varannut jutun käsittelyyn koko alkavan viikon arkipäivät ja ryhtynyt erityistoimiin oikeudenkäynnin järjestyksen turvaamiseksi.

Käräjäoikeuden julkisuuden rajoittamispäätöksen mukaan kyseessä on kahden eri ryhmittymän tai kahta ei osapuolta edustavien tahojen erimielisyyksistä. Poliisin tiedotteiden mukaan on epäilty, että kyseessä olisivat rikollisten liivijengien välienselvittelyt.

Ainakin tiedetään, että nyt murhasta syytetyn miehen ja konepistoolin käytön kuulusteluissa myöntäneen joensuulaismiehen veli puukotettiin lähes hengiltä jo vappuna 2011 ja tapahtumat ovat seurausta toisistaan.

Syytettyjä tänään alkavassa oikeusjutussa on yhteensä 12 ja asianomistajia 28. Syytetyistä neljä on ollut vangittuna vuodenvaihteesta lähtien. Heitä kaikkia on epäilty murhasta.

Asianosasten suuren lukumäärän takia käräjäoikeus teki jo reilu viikko sitten erillispäätöksen, jolla rajattiin yleisön läsnäoloa ahtaaksi käyvässä käräjäsalissa.

Paikalle päästetään vain syytetyt ja asianomistajat sekä heidän asianajajansa, todistajat ja lehdistö - jos sekään kokonaan. Varsinaiselle käräjärahvalle pieneksi käyvässä istuntosalissa tilaa ei liikene.

- Käräjäoikeudelle ilmoittautui pyynnöstä etukäteen 10 toimittajaa oikeudenkäyntiä seuraamaan, mutta poliisin viikonvaihteen tiedottamisen jälkeen näyttää siltä että vielä lisää journalisteja on tulossa, sanoo oikeudenkäynnin turvallisuudesta vastaava komisario Sami Joutjärvi Pohjois-Karjalan poliisilaitokselta.

Iltalehti ilmoittautui mukaan ensimmäisten joukossa, joten lukijoillemme luvassa on tuoretta ja ajantasaista tietoa käräjäsalista.

Poliisi on tiedottanut, että uuden vuoden ammuskelun jälkeen Joensuussa on tapahtunut toinenkin henkirikos, jonka uhri löydettiin rivitalon pihamaalta Joensuun Noljakassa. Poliisin mukaan nämä henkirikoksen liittyvät toisiinsa.

Vasta aamupäivän oikeudenkäynnissä selviää, käsitteleekö Pohjois-Karjalan käräjäoikeus molempia henkirikoksia samassa jutussa vai ei.

Erikoista on myös se, että jo julkisuuden rajoittamispäätöksen mukaan osa jutun syytetyistä on samaan aikaan myös asianomistajia. Tällaisia henkilöitä on jutussa yhteensä kolme kappaletta. Yksi heistä on konepistooliampumisen myöntänyt mies, joka on ollut yhteenotossa todennäköisestä myös tapon tai murhan yrityksen kohteena.

Samoin teollisuusalueen uuden vuoden ammuskelussa haavoittunut mies on oikeudenkäynnissä sekä syytettynä että asianomistajana.

Se mistä ketäkin lopulta syytetään, selviää, kunhan kihlakunnansyyttäjä Reijo Rapo tänä aamuna lukee syytekirjelmänsä täyteen ahdetussa Pohjois-Karjalan käräjäoikeuden käräjäsalissa.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013052 ... 6_uu.shtml

nordas
Alokas
Viestit: 16
Liittynyt: Su Elo 12, 2012 12:17 am

Re: Kolme vaarallista rikollisjengiä yhdistyi

Viesti Kirjoittaja nordas » Pe Touko 24, 2013 5:35 pm

Alibi 6/2013

- United Brotherhood ja skinit: Jengisota on syttynyt!

Jns X
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 50
Liittynyt: La Tammi 05, 2013 2:30 am

Re: Kolme vaarallista rikollisjengiä yhdistyi

Viesti Kirjoittaja Jns X » Pe Touko 24, 2013 11:22 pm

Alibissa tosiaan hyvinkin yksityiskohtainen raportti tapahtumista. Uudenvuoden uhri Jouni Holopainen on ollut Ub:n jäsen ja kirjoissa herran kohdalla ollut osastomerkintä "karjala". Auton kuljettalla oli myös Ub:n liivit. Samoin 2010 puukotuksen suorittajan Turusen Mikolla taitaa olla yhteyksiä, kun tämän asioilla Holopainen henkensä menetti ja Holopaisen luona olivat uuttavuotta juhlimassa. Samoin lehdessä kuva toisesta joensuussa tehdystä murhasta/taposta, jossa entinen skini Sorsa makaa housut nilkoissa parkkipaikalla. Poliisi epäilee Ub:n kostoa.
Niemeläinen ja Holopainen oli tehnyt Turussa (liekkö Ub:n kerholla?) sovinnon 2012 syksyllä. Tuolloin myös Turunen vapautui 2010 puukotuksesta. Lisäksi Niemeläinen ja Turunen oli sopinut, että Turunen maksaa sille 3000€ tapahtumista. Olivat sopineet maksun tammikuun loppuun 2013. Ennen sovintoja siis 2005 Holopainen oli hakannut Niemeläisen ja Niemeläinen yrittänyt ampua sen, Turunen puukottanut toista veljeksistä 2010 ja turpaan vetoa ollut puolin ja toisin. Poliisi havainnut Holopaisen lähestymisen Ub:n kanssa 2011 ja poliisin ensihavainnot Holopaisesta liivien kanssa alkuvuonna 2012. Uudenvuoden äksöni aktivoitui, kun T.Niemeläinen halusikin sovitun 3000€ heti. Puhelimessa sitten uhkailua Niemeläisen ja Turusen välillä. Turunen mm. uhannut puukottaa nyt Veljeksistä Teron. Liekkö sitten Holopainen fiksuna miehenä ollut sovintoja ja korvauksia sopimassa ja tästä Niemeläisen mielenmuutoksesta kimpaantuneena päätti mennä Mikon sijasta itse ojentamaan Teroa? Tiedä häntä, mutta aikamoinen aliarviointi Holopaiselle sattunut ja moisen paskakasan (Mikko) takia henkensä uhrasi.

Eipä taida tapahtumat loppua tähänkään. Uskoisin vastustajalla olevan sanomista ainakin Turuselle ja Ub varmaan noutaa vielä jonkun. Lehdessä asiaan perehtynyt poliisi kertoo, että odotettavissa on Skinien ja Ub:n yhteenottoja ympäri maata.

Tikkewtz
Alibin satunnaislukija
Viestit: 149
Liittynyt: Ma Tammi 07, 2008 11:21 am
Paikkakunta: Tampere

Re: Kolme vaarallista rikollisjengiä yhdistyi

Viesti Kirjoittaja Tikkewtz » La Touko 25, 2013 9:30 am

No voihan perkule, tutun näköinen kaveri tämä Niemeläinen. Eikös hän ole juuri tuossa Alibin kannessa?? Joensuun ajoilla tuli käytyä Punttipoikien salilla Noljakassa, missä tämä kaveri kävi kavereidensa kanssa aina joskus. Tämä siis 2002-2007
Fuck off, I am Clive Owen. That's mental

Jns X
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 50
Liittynyt: La Tammi 05, 2013 2:30 am

Re: Kolme vaarallista rikollisjengiä yhdistyi

Viesti Kirjoittaja Jns X » La Touko 25, 2013 11:47 am

Tikkewtz kirjoitti:No voihan perkule, tutun näköinen kaveri tämä Niemeläinen. Eikös hän ole juuri tuossa Alibin kannessa?? Joensuun ajoilla tuli käytyä Punttipoikien salilla Noljakassa, missä tämä kaveri kävi kavereidensa kanssa aina joskus. Tämä siis 2002-2007
Tero on kuvassa ja kyseinen sali oli "kotisalimme" jo 90-luvulta lähtien ja kävi siellä jatkuvasti kun ei ollut lusimassa.

Tikkewtz
Alibin satunnaislukija
Viestit: 149
Liittynyt: Ma Tammi 07, 2008 11:21 am
Paikkakunta: Tampere

Re: Kolme vaarallista rikollisjengiä yhdistyi

Viesti Kirjoittaja Tikkewtz » La Touko 25, 2013 12:31 pm

Noljakan salilla kävi myös pari kaveria, joilla oli NBK aiheiset t-paidat päällä. Kohteliaita kavereita, aina tervehtivät kun satuttiin samaan aikaan vääntämään. Onkos Holopaisesta jossain kuvaa??
Fuck off, I am Clive Owen. That's mental

annaanna
Sherlock John Holmes
Viestit: 5754
Liittynyt: Su Heinä 04, 2010 2:29 pm

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja annaanna » Ma Touko 27, 2013 11:21 am

Tää oli mulle uus tuttavuus.
Onks kukaan nähnyt näitä ihan livenä. Mimmonen liivi näillä on. Entä pyörät. I
te en ole onnistunut näitten parin vuoden aikana bongaamaan.
KUOLEMA RASISMILLE!

otus
Columbo
Viestit: 2370
Liittynyt: Ke Tammi 02, 2008 7:00 pm
Paikkakunta: Youranus

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja otus » Ma Touko 27, 2013 2:41 pm

annaanna kirjoitti:Tää oli mulle uus tuttavuus.
Onks kukaan nähnyt näitä ihan livenä. Mimmonen liivi näillä on. Entä pyörät. I
te en ole onnistunut näitten parin vuoden aikana bongaamaan.
Pyörät?? ihan tavalliset peltivanteet oli autossa, jolla ne ajeli ja päällä hupparit jossa selässä logo
Kuva
Hihoissa luki isolla UNITED BROTHERHOOD, lisäksi niillä oli kaljut päät ja tatuointeja, muut lisätiedot voit käydä kyselemässä vaikkapa suoraan "kerhotilan" ovelta..
Jos alkaa pännii, niin anna bannii..

annaanna
Sherlock John Holmes
Viestit: 5754
Liittynyt: Su Heinä 04, 2010 2:29 pm

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja annaanna » Ma Touko 27, 2013 4:48 pm

Kiitos otus kuvasta.

Et ei sit ookkaan mikään moottoripyöräjengi :oops: , nää kuulemma käyttää autojen lisäksi busseja.
Zalandolla ei oo myynnissä näitten paitoja tai liivejä. Harmi.
Kuulostavat mukavilta, eivät ainakaan riidanhaluisilta vaan sosiaalisilta ja suvaitsevaisilta:
Heillä on yhteistyö kunnossa joka suuntaan, myös ulkomaille. Riitaa ei tiedetä olevan kenenkään kanssa. , kertoo yksi poliisi tuossa artikkelissa:
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010112 ... 7_uu.shtml

Yksi ei ole kuulemma mies, et en tiiä oisko sitten nainen. :D .
KUOLEMA RASISMILLE!

Avatar
Moderaattorit
Moderaattori
Viestit: 1148
Liittynyt: Ke Kesä 27, 2007 3:20 pm

Re: Kolme vaarallista rikollisjengiä yhdistyi

Viesti Kirjoittaja Moderaattorit » Ma Touko 27, 2013 9:04 pm

Yhdistettiin kaksi saman aiheen ketjua.

T.

Modet
Ne tietää, jotka tietää...

aga
Columbo
Viestit: 2279
Liittynyt: Pe Elo 01, 2008 11:21 am

Re: Kolme vaarallista rikollisjengiä yhdistyi

Viesti Kirjoittaja aga » To Heinä 11, 2013 9:49 am

Päivitetty 10.7.2013 21:14, julkaistu 10.7.2013 21:09

United Brotherhoodin koko Tampereen osasto tuomittiin vankilaan

Tuomas Rimpiläinen, Aamulehti

Väkivaltaisuudestaan tunnettu United Brotherhood -rikollisjärjestö perusti alaosaston Tampereelle vuonna 2012. Keskiviikkona Pirkanmaan käräjäoikeus tuomitsi sen koko jäsenistön vankilaan.

Jäsenet tuomittiin keskiviikkona pääasiassa alkuvuoden 2013 aikana tapahtuneista lukuisista rikoksista. Miehet muun muassa yrittivät kiristää rahaa sivullisilta henkilöiltä käyttäen pelotteena pahamaineisen jenginsä tunnuksia.

Käräjäoikeus tuomitsi Zafer Atalanin (s. 1982) muun muassa törkeän kiristyksen yrityksestä ja neljästä pahoinpitelystä vuoden ja 11 kuukauden vankeuteen. Antti Albert Jumisko (s. 83) sai törkeän kiristyksen yrityksestä puolitoista vuotta ja Rozgar Mohammed (s. 82) vuoden.

Jani Markus Mäkelä (s. 82) sai muun muassa törkeän kiristyksen yrityksestä ja neljästä pahoinpitelystä 2 vuotta ja 2 kuukautta. Jani Tapani Sipiläinen (s. 80) sai vuoden ja 8 kuukautta törkeän kiristyksen yrityksestä. Juha Markus Venetvaara (s. 84) sai muun muassa kolmesta törkeän kiristyksen yrityksestä 2 vuotta ja 3 kuukautta. Kaikkien paitsi Mohammedin tuomiota kovennettiin, koska he tekivät rikoksen rikollisryhmän jäseninä. Kaikki tuomiot ovat ehdottomia, koska tuomituilla on rikosrekisteri. Tuomiot eivät ole lainvoimaisia.

Todistusaineiston perusteella myös Mohammed on järjestön jäsen. Mäkelä puolestaan on kunniajäsen. Oikeudessa todisti keskusrikospoliisin asiantuntija Kimmo Kylmäkoski. Hänen mukaansa kunniajäsenen kuukausimaksu on täysjäseniä korkeampi. Kunniajäsen saa käyttää jengin tunnuksia, ja ongelmissa koko organisaatio tukee häntä.

Myös järjestön Turun osaston toiminta on parhaillaan lamaannuksissa, koska lähes koko sen jäsenistö on vankilassa.


http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194825 ... ilaan.html

Crombie
Parranpäristäjä
Viestit: 70
Liittynyt: Su Touko 11, 2008 11:49 pm
Paikkakunta: Hellsinki

Re: Kolme vaarallista rikollisjengiä yhdistyi

Viesti Kirjoittaja Crombie » To Heinä 11, 2013 12:12 pm

Ei taida Suomessa enää olla yhtäkään rikollisjengiksi luokiteltua ryhmää jossa olisi vain Suomalaisia. United Brotherhoodkin ottanut mamuja joukkoihinsa.
Saharan eteläpuolisen Afrikan väkiluku on eri määritelmien mukaan 622–840 miljoonaa, ja se kaksinkertaistuu 25 vuodessa. Syntyvyys on keskimäärin 6,1 lasta naista kohde.

Vastaa Viestiin