United Brotherhood

Sana on vapaa, jos uskaltaa...
Eazy
Lauri Hanhivaara
Viestit: 145
Liittynyt: Ti Heinä 09, 2013 5:27 pm
Paikkakunta: Lahti

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja Eazy »

^ Lusikoon lautisen ja se on sitten konepislarisuihku ja "varmistukseksi" konetuliaseella takaraivoon muutama kolautus, noh aika näyttää.
Bein me is so neat!

Avatar
poikani
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4695
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja poikani »

Mike Soldier napattu:
Iltalehti kirjoitti:Mike Soldier pidätetty - Yksi suomen etsityimmistä rikollisista napattiin Albaniassa

Tänään klo 21:40

Interpolin ja Europolin etsityimpien rikollisten listalla ollut suomalainen Mike Soldier, 33, on saatu kiinni Albaniassa.

Liki neljän vuoden vankeustuomiotaan paossa ollut Mike Soldier, entiseltä nimeltään Mertsi Allan Isberg, pidätettiin Iltalehden tietojen mukaan viime perjantaina 25. tammikuuta.

Pidätys tapahtui Albaniassa Interpolin etsintäkuulutuksen perusteella. Rikollisjärjestö United Brotherhoodiin kytköksissä ollut Soldier oli myös Europolin 25 etsityimmän rikollisen listalla.

Rankka rikostausta

Mike Soldieria odottaa jäljellä oleva kolmen vuoden ja kahdeksan kuukauden vankeustuomio. Se on seuraus useista vakavista rikoksista, kuten törkeästä huumausainerikoksesta ja ampuma-aserikoksesta. Huumetuomio koski myös psykotrooppisten aineiden kauppaa.

Soldierin kuljettaman auton takaluukusta oli löytynyt liki 2500 ekstaasitablettia tietokonelaatikon sisällä olleisiin viiteen pussiin pakattuna.

Soldierilla on taustallaan rankka rikollinen menneisyys. Hän muun muassa pahoinpiteli ja kidutti kaverinsa kanssa seinäjokelaista miestä syksyllä 2004. Kyse oli huumevelkojen perimisestä. Uhria kidutettiin muun muassa kymmenillä sähköiskuilla. Häntä myös poltettiin spraypullon suihkuun sytytetyllä liekillä.

Kidutus kesti useita tunteja. Lopulta uhri kuoli pahoinpitelyn sekä aiemmin ottamiensa huumeiden ja lääkkeiden yhteisvaikutuksesta.

Käräjäoikeus tuomitsi kiduttajat elinkautiseen vankeuteen murhasta. Vaasan hovioikeus kuitenkin katsoi, että kyse oli törkeästä pahoinpitelystä ja törkeästä kuolemantuottamuksesta. Se alensi tuomiot kymmenen vuoden mittaisiksi.

Vuonna 2013 Soldier tuomittiin yli kolmeksi vuodeksi vankeuteen avunannosta Helsingin Roihupellossa sattuneeseen jengiampumiseen.

Naisystävä ikävöi

Vaikka Mike Soldier on pakoillut pitkään viranomaisia, hän on ahkeroinut somessa. Tuoreimmat julkiset Facebook-päivitykset koskevat hänen uutta naisystäväänsä. Soldierin viimeisin päivitys Fb:ssä on viime perjantailta, samalta päivältä, jolloin hänet otettiin kiinni.

Kaksi päivää pidätyksen jälkeen Soldierin naisystävä oli kirjoittanut hänen sivuilleen sanan ”Ikävä”. Sen oheen nainen oli liittänyt emojin murheellisista kasvoista sekä sydämen kuvan.

Mike Soldierin pidätykseen liittyvistä yksityiskohdista ei ole tarkempaa tietoa.

Toimet Soldierin saamiseksi Suomeen on jo aloitettu. Luovutuspyyntö Albanian viranomaisille laaditaan oikeusministeriössä. Euroopan neuvoston jäsenvaltioiden välillä noudatetaan rikoksen johdosta tapahtuvaa luovuttamista koskevaa yleissopimusta.

Europol on jo poistanut Mike Soldierin Most anted -listaltaan. Interpolin sivuilla tiedot olivat vielä tiistaina näkyvillä.

Pidätyksen perusteena olleen vankeustuomion lisäksi Mike Soldieria epäillään myös uusista rikoksista. Helsingin käräjäoikeuden pakkokeino-osaston asialistan mukaan Soldieria vaadittiin tiistaina vangittavaksi muun muassa kiristyksen yrityksestä.

RISTO KUNNAS
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2245 ... 2282c346d0

Tuota nimeä ei voi edes kirjoittaa nauramatta.
????? ?? ??????.

Porin

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja Porin »

Sun kauneus vangitsee mut tehokkaammin kuin yksikään europolin tai interpolin etsintäkuulutus yritykset
Pari päivää sitten Mike Soldier kommentoi tyttöystävänsä kuvaan.
No, kyllä se etsintäkuulutuskin toimi.

Kardemumma

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja Kardemumma »

Mikä tämän Soldierin sotilasarvo on?

Raimond
Harjunpää
Viestit: 295
Liittynyt: Ti Elo 07, 2012 5:20 pm

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja Raimond »

Kardemumma kirjoitti:Mikä tämän Soldierin sotilasarvo on?
Eiköhän se ole T.

veniard
Nikke Knakkertton
Viestit: 164
Liittynyt: La Joulu 29, 2012 11:18 pm

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja veniard »

Maikkarin uutisten mukaan Mertsi olisi 2-3 kuukautta Albaniassa kunnes lähetään Suomeen. Mitkä mahtaa olla siellä vankila olosuhteet?

lech
Martin Riggs
Viestit: 633
Liittynyt: La Joulu 01, 2012 9:55 am

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja lech »

veniard kirjoitti:Maikkarin uutisten mukaan Mertsi olisi 2-3 kuukautta Albaniassa kunnes lähetään Suomeen. Mitkä mahtaa olla siellä vankila olosuhteet?
Alahärmässä syntynyt manne Mertsi Isberg jäi kiinni Albaniassa. Aika linnassa menee nopeasti, ei brenkkua, punttia vaan. Sitten keppostellaan taas uudelleen.

Karvaperuna
Nikke Knakkertton
Viestit: 177
Liittynyt: Pe Marras 18, 2011 8:13 pm

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja Karvaperuna »

Niin. Nyt tää soldier raahataan tänne väkisin hotelliin lepäämään ja kuntoutumaan niin parin kolmen vuoden päästä tää on taas elämänsä kunnossa ja taas alkaa viuhumaan. Olisiva antaneet olla siellä taipaleen takana ja muitten murheina mut ei. Kyllä konnista täytyy huolta pitää!
Koht sattuu Juhaa leukaan! KopS! Noniin, nyt on Juhalla leuka kipeä.

Naapurin Eeva
Susikoski
Viestit: 45
Liittynyt: Su Kesä 11, 2017 4:56 pm

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja Naapurin Eeva »

Eiköhän tuon elo ole kohta eletty, sen verran on lihaksia (sydän) paisutettu lihakarjahormooneilla.

Kardemumma

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja Kardemumma »

Naapurin Eeva kirjoitti:Eiköhän tuon elo ole kohta eletty, sen verran on lihaksia (sydän) paisutettu lihakarjahormooneilla.
Mitä nopeammin kuolee, sen parempi. Tämmöisten elukoiden takia minä kannatan kuolemantuomiota. Tämäkin kuuluisi sähkötuoliin eikä nauttimaan yhteiskuntamme terveyspalveluista ja sosiaalietuuksista. Ei varmasti ole koskaan ollut työelämässä. Pelkkä täysipäiväinen rikollinen joka käyttää hyväkseen yhteiskuntaa. Tässäkin tapauksessa näkee hyvin sen kuinka munaton yhteiskuntamme on tällaisten tapausten edessä. Oksettava tapaus kaikenkaikkiaan.

Petra
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 13
Liittynyt: La Tammi 12, 2013 8:22 pm

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja Petra »

Soldier? Mistä moinen nimi? Asevelvollisuuskin suorittamatta, kuten lähes kaikilla muillakin mustalaisilla. Naurettava tapaus tämäkin hyypiö. Onko jo on tietoa, kuka pitää tämän veijarin naisystävää kädestä, kun "Soldier" peuhaa poikien kesken kivitalossa?

oldstyle
Hetty Wainthropp
Viestit: 484
Liittynyt: Pe Elo 18, 2017 6:44 am

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja oldstyle »

Petra kirjoitti:Soldier? Mistä moinen nimi? Asevelvollisuuskin suorittamatta, kuten lähes kaikilla muillakin mustalaisilla. Naurettava tapaus tämäkin hyypiö. Onko jo on tietoa, kuka pitää tämän veijarin naisystävää kädestä, kun "Soldier" peuhaa poikien kesken kivitalossa?
Mertsi ei välttämättä enää ole tervetullut sukunsa pariin. Eikollisuus yleensä sallitaan, mutta seksuaalista poikkeavuutta ei..

Avatar
PoliisimestariSisu
Theo Kojak
Viestit: 1194
Liittynyt: To Elo 14, 2014 6:41 pm

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja PoliisimestariSisu »

Olisi voinut kuitenkin edes vähän käyttää mielikuvitusta, eikä ottaa nimeksi jonkin geneerisen FPS-pelin sivuhahmon nimeä.
Nykymittapuulla täysi rasisti - ja mitään ette voi.

gixxer
Alibin satunnaislukija
Viestit: 50
Liittynyt: To Syys 04, 2014 12:48 am

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja gixxer »

PoliisimestariSisu kirjoitti:Olisi voinut kuitenkin edes vähän käyttää mielikuvitusta, eikä ottaa nimeksi jonkin geneerisen FPS-pelin sivuhahmon nimeä.
Pidit es tauon pleikkarista ja tulit tänne haukkumaan ihmisiä, et tuntisit ittes paremmaks? :D

Avatar
On Anoi Kaa
Ben Matlock
Viestit: 8560
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Iltalehden uutisesta:
Soldierin viimeisin päivitys Fb:ssä on viime perjantailta, samalta päivältä, jolloin hänet otettiin kiinni.
En itse kirjoittelisi facebookiin omalla nimellä, jos pakoilisin lakia. Albaniassa saattaisin hyvinkin olla - siellä voisi luimistella vähemmälläkin varallisuudella ja voisi usein maksaa itselle "turvapaikan".


Vastaa Viestiin