Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Spekulointia kadonneista henkilöistä.
delila
Neuvoja-Jack
Viestit: 592
Liittynyt: Su Elo 17, 2008 12:38 pm
Paikkakunta: Kohtalaisen keskellä.

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja delila »

Mietin, mitä sieltä voi löytyä, jos aiemmin löydetyt luut ovat olleet Antin, ja tarkoin hävitetty..

Tipuliini
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 12
Liittynyt: Pe Huhti 24, 2015 7:21 pm

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja Tipuliini »

Eipähän sieltä varmaan mitään löydy, tai mistä sen tietää. Kunpa nämä ns ystävät osallistuisi edes jotenkin, tulisivat paikalle ja juttelisivat illan kulusta. He tietävät paljon, miksi eivät kerro?

Morotius
Susikoski
Viestit: 40
Liittynyt: Ma Kesä 19, 2017 2:40 pm

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja Morotius »

On kyllä toisaalta kumma että vielä näinkin pitkän ajan jälkeen etsitään. Ei siis missään nimessä huono asia, onhan alue aivan valtava ja käsittääkseni aika vähän sielä taitaa ihmisiä liikkua että kai se teoriassa on mahdollista sieltä vielä jotain löytää. Saisivat omaisetkin rauhan...

Uskon silti siihen että tämä viimeisen illan kaveriporukka tietää tasan mitä on tapahtunut. En käsitä miten kukaan ei vaan vieläkään anna periksi ja kerro. Miten voi omatunto kestää.

Ghost hunting
Jessica Fletcher
Viestit: 3368
Liittynyt: Ke Elo 16, 2017 3:16 pm
Paikkakunta: aarniometsä

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja Ghost hunting »

Laitetaas tällänen aihio tänne. Auton renkaat!
Lapin teillä toki voi olla mahdollista kaikki neljän? renkaan puhkeaminen. Lisäksi tyhjillä renkailla on ajettu jokunen kilometri? Niin että renkaat on saatu tohon kuntoon, kuin piikkimaton jäljiltä, asfalttia kun noilla nurkilla ei ole. Veikkaan että autoa on ajanut joku muu kuin metsään kadonnut.

Antti on jotenkin aavistanut tulevan kohtalon, metsäkoulun, kaveri, eräoppaan piireistä.

Ghost hunting
Jessica Fletcher
Viestit: 3368
Liittynyt: Ke Elo 16, 2017 3:16 pm
Paikkakunta: aarniometsä

Re:

Viesti Kirjoittaja Ghost hunting »

Kylli kirjoitti:
Pe Elo 29, 2008 9:06 am
Pitänee katsoa ohjelma uudelleen, sen verran hämäriksi jäi moni yksityiskohta. Kaikkiin ei tietenkään edes ole vastausta.

-Milloin ne (ketkä?) siellä soramontulla ajelivat?
-Missä kunnossa Antti oli lähtiessään aamulla ajamaan (jos lähti)?
-Miksei ketään kavereista jututettu, vaikka heillä on oleellista tietoa Antin viimeisistä tiedossa olevista hetkistä?
-Miksi Kadonneet (jälleen kerran) osoitti sormellaan ihan tiettyyn suuntaan, muttei antanut kohteelle (Jaakolle) puheenvuoroa? (Jos Jaakkoa pyydettiin mutta hän kieltäytyi kunniasta, sen olisi voinut mainita)
-Miten on mahdollista, että Antin puhelin vielä vuoden jälkeen hälytti normaalisti (muttei ollut jäljitettävissä)?

Tuo, että pyydetään havaintoja jostakin mutta kuvassa näkyy ihan jotain muuta kuin alkuperäistä vastaava kohde, on aina kummastuttanut minua. Tiedossa kuitenkin on, että kuva jää hyvin tehokkaasti mieleen, vaikka kerrotut yksityiskohdat muuten unohtuisivat. Ei kai tuo Antin autokaan niin erikoinen ollut, ettei vastaavaa olisi kuviin löytynyt.
Tässä on ihan hyvä lista kysymyksiä. Jostain luin myös, että kaveri oli etsinyt keskiviikkona? Antin kännykkää auton luona. "Jätä Karigasniemi rauhaan" :shock: 8)


Foxie
Nikke Knakkertton
Viestit: 176
Liittynyt: La Elo 07, 2010 8:32 pm

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja Foxie »

Mä en ole Antti Hanhivaaran tapausta varmaan pariin-kolmeen vuoteen miettinytkään. Nyt muutama ilta sitten mulle tuli jostain mieleen joku tosi-TV-sarja juuri pohjois-Norjasta. Kyseessähän oli tietysti Poliisit Norja - eli Nattpatruljen, jota katsoin satunnaisesti Suomen kanavilta ehkä vuosina 2015-2017.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Poliisit_Norja
https://no.wikipedia.org/wiki/Nattpatruljen

Sarjahan oli suora kopio (lisenssi) Suomen Poliisit-sarjasta. Muutama ilta sitten muistin, että siinähän kuvattiin muutamassa jaksossa myös Hammerfestin poliiseja. Yksi muistikuva mulla oli ainakin siitä, kun kyseinen poliisipartio ajoi Hammerfestistä varmaan 200+km, jossa oli kohtuullisen suuret festarit jossain aivan keskellä erämaata. Olisiko kyseisessä jaksossa ollut sitten jotain puhetta huumeista? Välimatkat ovat pitkät ja partioita on vähän, joten kiinnijäämisen riski on lähes olematon. Kuulostaako tutulta?

Karigasniemen ja Hammerfestin välinen etäisyys on Google Mapsin mukaan 234 kilometriä sekä ajoaika hieman alle kolme ja puoli tuntia. Aiemminhan (vuosia sitten) täällä oli puhetta, että Antti olisi mahdollisesti toiminut huumekuriirina. Tuolloin jäi epäselväksi miten päin Antti olisi niitä toimittanut: Suomesta Norjaan vai Norjasta Suomeen? Vai Lapista etelään tai etelästä Lappiin? Kuten sanottua mä en ole pitkiin aikoihin lukenut tätä ketjua, joten saattaa olla, että jonkinlainen yhteisymmärrys on jo löytynyt.

Joka tapauksessa kun muistin tuon Poliisit Norja -sarjan, aloin hieman tutkia asiaa. Se Antin katoamisiltaan liittyvä Karigasniemen asunto (asunnon haltijan nimi tai nimikirjaimet on muistaakseni vilahdellut täällä) lienee ollut jonkinlainen huumeluola tai "stash house"? Eikö siitä ainakin ollut jotain epäilyksiä, että siellä olisi ollut joku kannabiskasvattamo tms.? Alle kolme kuukautta tammikuussa 2007 Antin katoamisen jälkeen Ivalossa paljastui huumeiden välitysrengas. Tämä juttuhan on ollut jo aiemminkin esillä ketjussa:

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/iva ... #gs.z3zjra
08.01.2007 - Ivalossa paljastui huumeiden välitysrengas

Poliisin mukaan kyse ei ole isoista huumemääristä, vaan pikemminkin kymmenistä tai sadoista grammoista. Poliisi on paljastanut Ivalossa toimineen huumeiden käyttö- ja välitysrenkaan. Epäiltyjä on toistakymmentä, joista muutamia on ollut tutkinnan aikana pidätettyinä. Epäillyt ovat noin parikymppisiä paikkakuntalaisia tai paikkakunnalta kotoisin olevia miehiä. Käytetty huume on ollut pääasiassa hasista ja marihuanaa. Poliisin mukaan kyse ei ole isoista huumemääristä, vaan pikemminkin kymmenistä tai sadoista grammoista. Poliisin mukaan huumeiden käyttö ja välitys on alkanut vuonna 2005. Poliisi tutkii tapausta käyttö- ja huumerikoksina.
"Epäiltyjä on toistakymmentä - - -. Epäillyt ovat parikymppisiä paikkakuntalaisia tai paikkakunnalta kotoisin olevia miehiä"

Paikkakunnan väestörakenteen johdosta pitäisin melkein ihmeenä, jos epäiltyjen joukossa ei ollut ainoatakaan Antin katoamisiltaan liittyvää henkilöä. Kyllähän Suomessa miehet ottavat toisiaan hengiltä yhden Kossu-pullonkin takia. Toisaalta mitä enemmän mä asiaa mietin, sitä vaikeampi mun on uskoa, että pelkän höpöheinän takia ketään laitettaisiin kylmäksi, piilotettaisiin ruumis ja pysyttäsiin turvat tukossa 15 vuotta. Lisätään yhtälöön vielä se järjetön pelko, joka selkeästi paikkakunnalla on. Pohjoisen miehet eivät puhu eivätkä pukahda edes etelässä ollessaan Antin tapauksesta.

Mitä muita huumausaineita alueella liikkuu? Yhden Helsingin Sanomien artikkelin mukaan ainakin amfetamiini liikkui jo lähes vuosikymmen ennen Antin katoamista.

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000003691141.html
27.01.1998 - Ivalon poliisi löysi amfetamiinia

Amfetamiinia on tavattu ensi kerran katukaupassa Ivalossa, jossa poliisi aloitti viikonvaihteessa huumejutun tutkimukset.

Poliisi pidätti kaikkiaan seitsemän ihmistä epäiltynä amfetamiinin, hasiksen ja anabolisten steroidien hankkimisesta, myynnistä, käytöstä ja hallussapidosta. Kaikki pidätetyt on päästetty vapaaksi, mutta tutkinta jatkuu. Pidätettyjen lisäksi poliisi kuulusteli useita muita. Jutun jäljille poliisi pääsi toisen tutkinnan yhteydessä.
Valitettavasti koko juttu on vain tilaajille.

Apu-lehden haastattelussa vuonna 2017 Antin äiti Kaisa Lehtinen kertoo seuraavaa:

https://www.apu.fi/artikkelit/antti-han ... n-pysahdys
16.08.2017 - Antti Hanhivaaran katoaminen oli omaisille täydellinen pysähdys

Ivalossa puhuttiin yleisesti katoamisen jälkeen, että Antti olisi lupautunut 10 000 eurosta viemään tai hakemaan huumeita Norjasta, mutta vetäydyttyään siitä hänet olisi ammuttu. Tiedän, että Antti ei itse käyttänyt huumeita, mutta ehkä hän rahapulassa olisi voinut tuollaiseen suostua, äiti kertoo. Omaiset ovat saaneet vihjeen, jonka mukaan Antti olisi nähty katoamistaan edeltäneenä iltana Karigasniemellä ravintolassa norjalaisten seurassa. Kertomus norjalaisporukasta on kantautunut rikosylikonstaapeli Mäkelänkin korviin. Hän ei usko, että havainnolla on tekemistä Antin katoamisen kanssa.
Katseet kääntyvät siis Norjaan. Anttihan kieltäytyi Laitilassa Siwan bonuskortista vedoten "pitkään matkaan". Mä vaan rupesin miettimään sitä, että olisiko tällä ehkä tarkoitettu Norjan reissua tai ehkä jotain pidempääkin. Olisiko Antilla ollut mahdollisesti ajatuksena "kadota maan alle", muuttaa mahdollisesti Norjaan ja toimia sieltä käsin "muulina" norjalaisille tukkukauppiaille? Hammerfestistä Suomeen tai jopa maailmalta Hammerfestiin? Viimeisellä etelän reissullaanhan Antti palautti ilman syytä Laitilan kotinsa avaimen, palasi autolta halaamaan äitiään kuin hyvästiksi sekä mainitsi vielä kaupassa "pitkästä matkastaan".

Miten ne Antin työkuviot menivät? Hän oli toiminut husky-safarilla (?) eräoppaana noin vuoden verran. Katoamisen jälkeisenä maanantaina hänen oli tarkoitus aloittaa uudessa työpaikassa - oliko se nyt jotain metsänhoitohommia? Edellä olleessa Apu-lehden haastattelussa äiti tosin mainitsee, että Antin oli tarkoitus aloittaa uudessa työpaikassa eräoppaana katoamisen jälkeisenä maanantaina. Siskokin oli kironnut, kun Antti ei ollut lauantaina vastannut puhelimeen, mutta hänen äitinsä ajatteli Antin olevan eräoppaana kuuluvuusalueen ulkopuolella. Onko tästä uudesta työpaikasta mitään tarkempaa tietoa? Oliko Antti vain vaihtamassa työpaikkaansa eräoppaasta eräoppaaksi? Voisiko koko työjuttu olla vain peitetarina?
Äitinsä kanssa hän jutteli puhelimessa lähes päivittäin, viimeksi katoamista edeltäneenä iltana. – Antti soitti minulle silloin perjantaina. - - - Antin piti seuraavana maanantaina aloittaa työt eräoppaana.

Elina Tuiskala oli tapahtuneen aikaan 16-vuotias. Hän muistaa ihmetelleensä jo katoamispäivänä, miksi veljen puhelin on kiinni. - - - Äiti sanoi, että jos hän on jo nyt niissä opashommissa eikä metsässä ole kuuluvuutta. Hän oli ollut aiemminkin tavoittamattomissa samasta syystä.
Voisiko olla mahdollista, että Antin oli sittenkin tarkoitus lähteä viikonloppuna tai viimeistään maanantaina Norjaan "muuliksi"? Perjantai-iltana Karigasniemellä ravintolassa norjalaisten seurassa. Hm... olisiko tällä tapaamisella tullutkin pupu pöksyyn? Perjantaina useampi henkilö Antin asunnolla, kovaäänistä meluamista ja matka Karigasniemelle, josta Antti ei enää palannutkaan. Hm... hm... eli olisiko näin, että Antin asunnolla olleet tyypit ovat vain pikkutekijöitä ja porokeisaritkin kilpimiehiä. Todelliset vallanpitäjät löytyvätkin rajan toiselta puolen?

Voiko Hammerfestissä sitten asua vaikutusvaltaisempia tyyppejä kuin lappalaisia porokeisareita? Ainakin näin Etelä-Suomesta katsottuna Ivalo ja Karigasniemi ovat vain pikkukyliä harvaanasutussa erämaassa. Millainen on Hammerfest?

https://fi.wikipedia.org/wiki/Hammerfest

Hammerfest on englanninkielisen Wikipedian mukaan vuonna 2020 ~11.500 asukkaan kaupunki, joka ei ole enää mikään nukkuva kalastajakylä. Suomessa samankokoisia kaupunkeja ovat esim. Alavus, Eura ja Maarianhamina. Lisäksi Hammerfestin asukasluku on kasvava. Suomen Wikipedian mukaan Hammerfestin asukasluku on ollut vuonna 2013 "vain" reilut 10.000. Hammerfest on muuttunut hiljaisesta kalastajakylästä sykkiväksi Jäämeren kriminaalipesäkkeeksi - yllätys, yllätys - maakaasun ansiosta tai johdosta.

Hammerfestin ulkopuolelta löydettiin maakaasuesiintymä vuonna 1984. Sen käyttöönotosta päätettiin vuonna 2001, rakentaminen aloitettiin seuraavana vuonna ja toiminta pääsi käyntiin vuonna 2006. Kuulostaako tutulta vuodelta? Maakaasukentän nimi on Snøhvit - eli suomeksi Lumikki.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Lumikki_( ... ntt%C3%A4)
https://en.wikipedia.org/wiki/Sn%C3%B8hvit

Etsiessäni tietoa törmäsin suomi24-palstalla vuonna 2009 esitettyyn kysymykseen Hammerfestistä. Ainoaksi jäänyt vastaus oli mykistävä. Alkuperäinen kysyjä oli kysellyt itsekin lisätietoa Hammerfestistä asuessaan Groruddalenissa. Groruddalen on Oslon koillispuolella ilmeisesti eräänlainen maahanmuuttajalähiö. Esim. Oslon metro palvelee Groruddalenia ja on matkustajamääriltään suurin metrolinja.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/8524157 ... est-norja-
06.10.2009 - Olen læhdøssæ Hammerfestiin joulu-tammikuu. Onko tietoa...millainen paikka on ? [Pona]

06.10.2009 - Hammerfest on Länsi- Finmarkussa. Noin 10.000 asukasta. Siellä on Snøhvit (Lumikki), se on kaasulaitos. Seillä on paljon huumeita ja väkivaltaa. [Pekka Toivonen]

06.10.2009 - Huumeita ja väkivaltaa ??? Mahdotonta. Olen Grorudalenissa töissä, eettninen minoriteetti 35,8%. Täällävasta huumeita ja väkivaltaa. Hammerfest täytyy olla maailman rauhallisin paikka. [Pona]

14.10.2009 - Juttelin vähän poikien kansaa. Sanoivat sitä samaa. Hammerfestissä kuulema paljon viinaa ja huumeita. [Pona]
Seuraavakin hakutulos vain vahvisti käsitystä, kuinka paljon Hammerfestissä liikkui (jo) noihin aikoihin huumeita. YLEn juttu vuodelta 2004.

https://yle.fi/uutiset/3-5156698
16.04.2004 - Koulutytöt myivät seksiä huumeita varten Pohjois-Norjassa

Hammerfestissa Pohjois-Norjassa on noussut kohu koulutyttöjen seksinmyynnistä huumeidenkäytön rahoittamiseksi. Yleisradioyhtiö NRK:n mukaan huumekoukussa olevat koulutytöt ostavat aineita huumekauppiailta seksipalveluilla. Nuorimpien kerrotaan olevan vasta 15-vuotiaita. Muun muassa Hammerfestin kunnallispoliitikot ja koulujen opettajat ovat järkyttyneitä tiedosta. Poliisi kuitenkin pelkää, että paljastus on vasta jäävuoren huippu Hammerfestin synkästä huumetilanteesta.
Tällaista menoa Hammerfestissä oli jo vuonna 2004. Ivalon ensimmäinen amfetamiinitakavarikko oli tehty vain alle kuusi vuotta aiemmin vuonna 1998.

En missään nimessä tarkoita kirjoituksillani mitään sellaista, että Antti elelisi tänäkin päivänä huumekeisarina tai edes paskaisena narkkarina Hammerfestissä tms. Enkä edes sitä, että jotkut tuntemattomat norjalaiset olisivat murhanneet Antin ja hävittäneet ruumiin rajan toisella puolen. Voihan murhan motiivina olla aivan hyvin pelkkä Antin vasikoiminen mökkimurtokeikoista ja ilmeisesti jotain väärää tyttöäkin kisutellut tai väärällä tavalla, mutta enemmän ajattelin suurempaa kuvaa. Ainakin niihin aikoihin kun lueskelin ketjua aktiivisemmin, täällä ei oikein ollut yksimielisyyttä edes siitä, mihin suuntaan huumeet Suomen ja Norjan rajalla voisivat liikkua. Kyllä "IMPORT" on päivän sana!

Itselleni tuli suurena yllätyksenä se, millainen pohjoisen huumepääkaupunki Hammerfest oikeasti on - tai ainakin on ollut Antin katoamisen aikoihin. Kunnon Norjan kytkökset avaisivat niin paljon uusia mahdollisuuksia perinteisen kännitapon lisäksi. Jonkunhan ne huumeet on tuotava rajan yli Karigasniemelle ja Ivaloon. Mikä olisi parempi vaihtoehto kuin parikymppinen kroonisessa rahapulassa oleva yksinäinen mies, jonka lähimmäiset asuvat lähes 1.000km päässä? Toisaalta jotenkin ne huumeet sinne Hammerfestiinkin tulevat. Eiköhän Hurtigruten mahda olla yksi todennäköisimmistä vaihtoehdoista?

https://fi.wikipedia.org/wiki/Hurtigruten

"Hurtigruten on ollut monelle norjalaiselle rannikkopaikkakunnalle elintärkeä tavaroiden ja ihmisten kuljetustapa."

Hurtigrutenin aluksilla ei yksi Norjan viranomaisille tuntematon hiljainen suomipoika kiinnitä kenenkään huomiota, sillä reittihän on myös turistien suosiossa. Kotimaan (Norjan) liikenteessä satamissakaan ei ole minkäänlaisia muodollisuuksia. Olisiko Antin puhelimessa voinut olla jotain suunnitelmia jopa tällaisesta silloin kun hän ärähti siskolleen puhelimeensa koskemisesta? Mikä olisikaan voinut olla Antin kohtalo, jos/kun hän on katoamistaan edeltävänä perjantai-iltana Karigasniemen ravintolassa ilmoittanut norjalaisille jättävänsä keikan väliin?

Still love
Harjunpää
Viestit: 310
Liittynyt: Su Syys 02, 2018 12:00 am

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja Still love »

Tipuliini kirjoitti:
La Huhti 24, 2021 7:56 pm
Eipähän sieltä varmaan mitään löydy, tai mistä sen tietää. Kunpa nämä ns ystävät osallistuisi edes jotenkin, tulisivat paikalle ja juttelisivat illan kulusta. He tietävät paljon, miksi eivät kerro?
Tässä uskossa itsekin, että ihan takuulla tietävät. Jos ei peiteltävää olisi niin varmasti olisivat avuksi olleet ja illan kulusta kertoneet.

Miksi eivät kerro? Tähän en keksi muuta syytä kuin pelko vähän suuremmasta kostosta, jos vasikoi -oma tai perheenjäsenen henki.
Toisena sitten kaveriporukan pelko omasta tuomiosta ja maineen menosta, edellyttäisi suoraa osallisuutta tekoon. Jota todennäköisesti osalta löytyykin.

Vihjeen tai tapahtumakulun voisi kyllä antaa suoraan KRP:lle nimettömänä, eikä vihjeenantaja paljastuisi edes KRP:lle jos ilmoittaisi vihjeen kirjeitse tai pre-paid liittymästä soittaen. (Jälkimmäisestä en ole satavarma, pystyykö jäljittämään tarvittaessa.)
Myöskään KRP ei paljasta vihjeenantajaa eteenpäin, jos joku vihjeen sinne antaa.

Aslak
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 13
Liittynyt: Pe Huhti 03, 2020 12:40 pm

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja Aslak »

No mitäs mitäs,Minkähän takia T.S mussukka on poistanu heidän hääkuvan facebookista :oops:
Jokohan alkaa lämmittämään Svendseneillä :lol:

geisterfahrer
Alokas
Viestit: 3
Liittynyt: Pe Loka 27, 2017 5:44 pm

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja geisterfahrer »

Mitä tälle tapaukselle kuuluu tänään? Kysymyksiä on huomattavasti enemmän kuin vastauksia.
Aika paljon nimiäkin tunnutaan heittelevän ilmoille eri palstoilla, mutta ilmeisesti kukaan ei suostu puhumaan tai muistamaan mitään?
Millä ja miten henkilöt, jotka mahdollisesti (todennäköisesti) jotain tietävät, on saatu hiljennettyä?

Benjamin Franklinin sanoin "kolme onnistuu pitämään salaisuuden kun kaksi heistä on kuollut".

anaras
Alokas
Viestit: 2
Liittynyt: Ma Touko 03, 2021 1:29 pm

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja anaras »

Vuosia olen lueskellut palstaa ja tässäpä ensimmäinen postaus. Jodelista bongasin.

ZQ91nxe.png
ZQ91nxe.png (424.11 KiB) Katsottu 193 kertaa
[Kuvan kokoa kohtuullistettu
-NILS-

Karia Mallio
Susikoski
Viestit: 36
Liittynyt: Ma Elo 03, 2020 1:54 pm

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja Karia Mallio »Mikä tän kuvan pointti mahtoi olla?

Avatar
Kuolemannaakka
Frank Columbo
Viestit: 9337
Liittynyt: Ma Touko 31, 2010 10:43 pm

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja Kuolemannaakka »

Oliko Hanhivaaralla tollanen Coupe Carina? Tai siis onko toi juuri hänen autonsa? Ja missä on kuvattu?
Laajennettu kakkospainos Ulvilan surma -kirjasta on valmis! Lataa ilmainen 340-sivuinen nettikirja allaolevasta linkistä! Salasana on "ulvila".
www.shorturl.at/agoNS


"Naakat sotkevat paikkoja ja rikkovat heinäpaaleja."

Aslak
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 13
Liittynyt: Pe Huhti 03, 2020 12:40 pm

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja Aslak »

Kuolemannaakka kirjoitti:
Su Touko 09, 2021 9:39 pm
Oliko Hanhivaaralla tollanen Coupe Carina? Tai siis onko toi juuri hänen autonsa? Ja missä on kuvattu?
Antin auto kuvassa.
En tiedä missä kuvattu,tai yleensä missä auto seisoo

tj_eme
Martin Beck
Viestit: 844
Liittynyt: Ke Helmi 10, 2010 1:22 pm

Re: Antti Hanhivaaran katoaminen Ivalossa v. 2006

Viesti Kirjoittaja tj_eme »

Näyttäisi olevan melko kiiltävät kromiosat siihen nähden, että auto on seissyt ulkona pitkään. Ei myöskään näytä miltään Carinalta minun silmään.

Vastaa Viestiin